Nieuwsbrief. De Medezeggenschapsraad. Agenda. Jaargang oktober 2017 nummer 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. De Medezeggenschapsraad. Agenda. Jaargang oktober 2017 nummer 4"

Transcriptie

1 Jaargang oktober 2017 nummer 4 Nieuwsbrief De Medezeggenschapsraad De eerste MR vergadering van dit schooljaar heeft alweer plaatsgevonden. In deze eerste vergadering hebben we onder andere de uitkomsten van de oudervragenlijsten besproken en de werkpunten die school naar aanleiding hiervan heeft opgepakt. Dit jaar gaan we in afgeslankte vorm verder. We hebben afscheid genomen van Hayat Moussaoui en Arja van den Boogerd. De MR bestaat dit jaar uit vier personen, waarvan twee ouders en twee leerkrachten. Een vierhoofdige MR is gangbaar voor het leerlingaantal van onze school. Agenda Woensdag 1 november uur Inloopmiddag Woensdag 8 november 8.30 uur Nat. Schoolontbijt Kinderen ontbijten op school Kerstviering 2017 op woensdag avond 20 december Nog even op een rijtje: De oudergeleding: Johan van de Brink, ouder van Arne (groep 6) en Jitse (groep 4) Remco Potze, ouder van Jasper (groep 3) Personeelsgeleding: Hannie van Emmerik, leerkracht groep 1/2 Ingrid Roijenga, leerkracht groep 1/2 De medezeggenschapsraad heeft verschillende bevoegdheden. Zo heeft de MR instemmingsrecht op onder meer de onderwijskundige doelstellingen van een school. Dat betekent dat deze doelstellingen alleen met instemming door de MR kunnen worden opgesteld of gewijzigd. Instemmingsrecht heeft de MR ook bij het vaststellen of aanpassen van het schoolreglement en het beleid dat de school heeft om ouders te betrekken bij school. Daarnaast hebben wij het recht om op eigen initiatief onderwerpen te bespreken, al dan niet met de directeur. De afgelopen jaren zijn we gewend om op een open, constructieve wijze met de directie van de Brug in gesprek te gaan, vanuit een gedeelde missie om te werken aan een veilige schoolomgeving waar onze kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Omdat de oudergeleding van de medezeggenschapsraad fungeert als vertegenwoordiging van alle ouders, vinden wij het belangrijk dat u ons voedt met zaken waarover u tevreden bent, of zaken waar u zich wellicht ook zorgen om maakt. U kunt ons altijd bereiken via het adres mrbrugijsselstein@fluenta.nl.

2 Kijkmiddag/inloopmiddag Waar zijn we op school mee bezig? Wij zijn samen De Brug 1. Wij helpen elkaar zodat iedereen zich Bijlage veilig groep en 5 prettig kan voelen. 2. Wij werken aan zelfcontrole en rust in de school. 3. Wij luisteren naar elkaar en gebruiken vriendelijke taal. 4. Wij lossen problemen en conflicten samen op. 5. Wij gaan zorgzaam om met elkaar en met onze spullen. Het antwoord vindt u op woensdag 1 november uur Voor ouders, opa s, oma s en andere belangstellenden U bent van harte welkom! Samen spelen op het plein Pleincommissie Gemiddeld een keer in de zes weken komt de pleincommissie bij elkaar. Samen denken we na over hoe de pauze verloopt, wat er nodig is om een gezellig buitenmoment te hebben en welke afspraken daar voor nodig zijn. We denken ook na over het oppimpen van het plein. Pleincoaches Daarnaast zijn we bezig met de pleincoaches. Daarover hebben wij u in de vorige nieuwsbrief verteld. Leerlingen uit groep 7 worden opgeleid tot pleincoaches. Zij hebben tot taak om diverse nieuwe spelen en spelletjes te introduceren aan de middenbouw kinderen. Mediatoren Ook start op maandag 6 november de mediatoren training. Dit zijn leerlingen uit de bovenbouw die door juf Annemarie opgeleid worden. Zij hebben tot taak om bij conflicten op het schoolplein te zorgen voor mediatie.

3 Voorstellen: Meester Jeroen (Gymdocent) Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Jeroen Fiselier, 29 jaar oud en woonachtig in IJsselstein. Sinds het schooljaar ben ik, samen met mijn collega Mike van IJzendoorn, werkzaam als combinatiefunctionaris binnen het sport- en bewegingsonderwijs in IJsselstein. Wij werken in projectverband voor alle drie de basisonderwijs stichtingen in IJsselstein. Onder de drie stichtingen vallen in totaal 15 basisscholen. Kijkt u ook op onze site? Dit schooljaar ben ik elke woensdag werkzaam op basisschool De Brug. De groepsleerkrachten en ik verzorgen samen de bewegingsonderwijs lessen en ik doe een stukje coaching/begeleiding naar de groepsleerkrachten toe. Ook organiseer en coördineer ik voor alle IJsselsteinse basisscholen 'clinicperiodes'. Tijdens een clinicperiode nodig ik sportverenigingen uit IJsselstein en omgeving uit om clinics te geven op scholen zodat de kinderen zich kunnen oriënteren op sport- en verenigingsgebied. Op deze manier probeer ik (structurele) sportbeoefening onder de kinderen te stimuleren. Op dit moment zijn er op drie maandagen bij De Brug worstelclinics, verzorgd door worstelvereniging De Halter uit Utrecht. Naast mijn werkzaamheden op de scholen heb ik samen met mijn collega o.a. een nieuw lessenplan geschreven, nieuwe sport en spel materialen aangeschaft voor alle IJsselsteinse sportzalen en zitten wij in de organisatie van de schoolvoetbaltoernooien. Mede door de gezellige kinderen en leerkrachten heb ik het erg naar mijn zin op De Brug en kijk ik ernaar uit om de rest van dit schooljaar werkzaam te zijn op deze leuke school! Jeroen Fiselier

4 Voorstellen: Juf Jennifer (Pabo studente) Bijbelrooster Week 45: 6 t/m 10 november 2017 De vrouw van Potifar, Genesis 39:6-20 De schenker en de bakker, Genesis 39:20-40:23 De dromen van de farao, Genesis 41:1-8 Week 46: 13 t/m 17 november 2017 Jozef legt de dromen uit, Genesis 41:9-36 Jozef wordt onderkoning, Genesis 41:37-57 De broers gaan naar Egypte, Genesis 42 Week 47: 20 t/m 24 november 2017 Benjamin wordt opgehaald, Genesis 43:15-34 De zilveren beker, Genesis 44:1-13 Jozef vertelt wie hij is, Genesis 45 Week 48: 27 november t/m 1 december 2017 De vrede komt, Jesaja 2:1-5 Het kind dat vrede brengt, Jesaja 7:1-17 Een weg voor God, Jesaja 40:1-11 Mijn naam is Jennifer Baanen. Ik ben tweedejaars student aan de pabo op de Marnix Academie in Utrecht. Dit jaar loop ik stage op CBS de Brug, waarvan het eerste half jaar in groep 5/6. Voor de Pabo heb ik gestudeerd voor onderwijsassistent. Omdat ik heel graag zelf les wil geven en dus zelf voor de klas wil staan, ben ik door gaan studeren. Wat algemene feitjes over mij: Ik ben 20 jaar oud Mijn hobby s zijn dansen en zingen, maar ik vind veel andere dingen ook heel leuk om te doen! Verder houd ik heel erg van gezelligheid en vind ik het fijn om bezig te zijn, stilzitten is niks voor mij. Als laatste: tot nu toe ben ik in 9 maanden tijd 16 kilo afgevallen. Er staat nu een hele andere juf voor de klas! Zo voel ik mij veel vrolijker en sta ik sterker in mijn schoenen. Ik ben veel positiever (over mezelf) en dat vind ik super fijn! Ik kijk heel erg uit naar de rest van het schooljaar, ik heb er zin in om deze uitdaging aan te gaan! Juf Jennifer Nationaal Schoolontbijt woensdag 8 november Op woensdag 8 november doet onze school mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Met onze deelname willen we aandacht geven aan gezonde voeding en een gezond eetpatroon. De week daarop start de midden- bovenbouw met het IPC thema Wat eten we vandaag? De onderbouw is bezig met de winkel en het kopen van o.a. voeding. In alle bouwen past aandacht voor het ontbijt prima! (Houd u er die dag rekening mee dat uw kind om half negen op school gaat ontbijten!)

5 Juf Astrid in Ghana Op het moment dat we deze brief schrijven is juf Astrid nog druk met haar bezoek aan Ghana. Ze hoopt in het komend weekend weer terug te zijn in Nederland. Via onze Facebookpagina worden we door Astrid op de hoogte gehouden! Ze heeft het daar erg naar haar zin! In de volgende nieuwsbrief zal ze zeker terugkomen op haar bezoek aan dit mooie en enerverende land. Op de foto hierboven juf Astrid net voor haar vertrek op Schiphol. Van de kinderen uit de klassen en van de collega s had ze een verrassingspakketje meegekregen. Dat mocht ze pas uitpakken op Schiphol!

6 Studiedag Wij zijn samen De Brug Kijk ook op Vrijdag voor de herfstvakantie waren de kinderen vrij. Wij als team hadden op deze dag onze tweede studiedag van dit schooljaar. In het ochtendprogramma werden we begeleid door Simone Gijben van Kunst Centraal. Zij legde het accent op presentatie in de breedste zin van het woord. De leerkracht als presentator kwam daarbij uitgebreid aan de orde. Presenteren is belangrijk: Hoe presenteer ik mij als leraar, hoe presenteer ik de IPC les, hoe werk ik aan presentaties in de klas, hoe presenteer ik mijn school aan ouders/belangstellenden, enz. Presentatie en uitstraling zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden: Hoe ziet de school er uit en hoe je klaslokaal In het middagprogramma hebben we aandacht besteed aan de leraar als didacticus. In onze vorige nieuwsbrief hebben we u hierover geïnformeerd: De Vijf Rollen van de Leerkracht. We hebben met elkaar gekeken naar de doorgaande lijn die we als leerkrachten hier in willen neerzetten. Het gaat dan over afstemming. Bijvoorbeeld: We starten de les met het beschrijven van het doel en we komen daar op het einde van de les op terug: Snap je wat je (nieuw) hebt geleerd? Verbouwing In de herfstvakantie is weer wat veranderd op onze school. De teamkamer (in het hart van ons schoolgebouw) heeft nu ook een deur gekregen naar de hoofdingang toe. Dit maakt dat we, zittend in de personeelskamer, niet meer zo hoeven om te lopen. Ook een aantal deuren zijn in de kleuren van onze school geschilderd. Dat knapt mooi op!

7 Schoolkamp 2017 Ook dit schooljaar hadden we een fijn en gezellig kamp in de Blauwe Schuur in Leersum. De kinderen en de juffen en meesters hebben zich prima vermaakt. Als klap op de vuurpijl was er een geweldige galaavond. De Brug staat voor GROEI: Schoolreis 2017 Geloof in de Ander/ander Respect Oog hebben voor Elkaar Inspiratie Ieder schooljaar weer spannend! Voor de kinderen en voor de ouders! Schoolreis. We kijken terug op een zeer geslaagd en gezellig schoolreisje! De kinderen hebben zich prima kunnen vermaken in Oud- Valkeveen. En gelukkig werkte het weer ook mee.

8 Kinderboekenweek 2017 Wij zijn samen De Brug Bibbers in je buik Met elkaar stonden we ook dit jaar stil bij de kinderboekenweek. Na een gezellige opening in het speellokaal hebben we in de week veel met elkaar en ook individueel gelezen. Ouders, opa s en oma s èn kinderen uit de bovenbouw kwamen voorlezen bij de kinderen uit de onderbouw en bij de peutergroep! En toen groep 6 op schoolreis was, mocht groep 7 lekker een speciale plek zoeken in het lokaal om te lezen Zie hieronder. Speciale gymclinic Tijdens de gymlessen van de afgelopen weken kregen de kinderen uit de midden- en bovenbouw een speciale clinic over worstelen!

9 Nieuw thema kleuters: De winkel Wij zijn samen De Brug Afgelopen maandag zijn de kleuters een nieuw thema gestart: De winkel. Onder begeleiding van een (groot) ouder gingen de kinderen naar de plaatselijke Jumbo om daar boodschappen te doen. Volgende nieuwsbrief Onze volgende nieuwsbrief verschijnt op vrijdag 24 november a.s. Graag zien we u woensdag 1 november a.s. op onze inloop/kijk middag!

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor

Nieuwsbrief. Speerpunten voor het komende schooljaar. Agenda. Plusklas gestart. Studenten stellen zich voor Jaargang 2014-2015 26 september 2014 nummer 2 Agenda Donderdag 2 oktober: Studiedag, kinderen vrij Woensdag en donderdag 15 en 16 oktober Oud Papier container Maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Groep 7/8 heeft dit jaar een middag kennisgemaakt met het werken aan een gondel, dit vonden ze erg leuk.

Groep 7/8 heeft dit jaar een middag kennisgemaakt met het werken aan een gondel, dit vonden ze erg leuk. TARISSINGNIJS 20 OKTOBER 2017 Drogeham, 20 oktober 2017 Beste ouders, Wat is de periode tussen de zomervakantie en de herfstvakantie voorbij gevlogen!!! Een ander woord heb ik er niet voor. En wat hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWS. Een stap richting IKC.

NIEUWS. Een stap richting IKC. Graafseweg 52, 5213 AL s-hertogenbosch Jaargang 18, nummer 3, 16 oktober 2015 NIEUWS Een stap richting IKC. De peuters en kleuters gaan met zijn allen samen in de speelzaal picknicken. Wij gaan hier samen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4

Nieuwsbrief. Opening Eco School. Agenda. Jaargang oktober 2018 nummer 4 Jaargang 2018-2019 19 oktober 2018 nummer 4 Nieuwsbrief Opening Eco School Woensdagochtend 10 oktober jl. hebben we met de kinderen van de groepen 5-8 de opening gehouden van de Eco-Schools. In aanwezigheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 20-10-2017 Maandag 23 t/m vrijdag 27 oktober Maandag 30 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas We zijn al aan begin van week 3. Gelukkig zijn alle kinderen weer gezond op school gearriveerd. Aan de start van dit schooljaar mochten we Pieterjan, Jop en Dean in groep 1/2

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juf Monique stelt zich voor. Agenda. Jaargang september 2017 nummer 3

Nieuwsbrief. Juf Monique stelt zich voor. Agenda. Jaargang september 2017 nummer 3 Jaargang 2017-2018 29 september 2017 nummer 3 Nieuwsbrief Nieuwe juf op ; juf Monique Al weer twee weken werkt juf Monique Verstraten bij ons op school. Juf Monique werkt naast juf Annemarie op donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9

Nieuwsbrief. Pasen. Agenda. Ga je mee? Jaargang maart 2018 nummer 9 Jaargang 2017-2018 28 maart 2018 nummer 9 Nieuwsbrief Pasen Met open handen laat ik weten wie ik ben, wat ik verwacht: God zal mensen niet vergeten, Hij geeft open handen kracht om te geven en ontvangen

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019 Trefwoord De komende weken is het thema Plaatsmaken. Het gaat in dit thema over plekken inpikken en anderen plekken gunnen, maar ook over beste plekken en wat je daarvoor over hebt. In de eerste week onderzoeken

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er verder verteld over Jozef. Jozef maakt zich bekend aan zijn broers en vader Jakob komt naar Egypte. Volgende week wordt er verteld over Ruth. Ruth komt met

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 3 november 2017 Nieuwsbrief nummer 5 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Deze week hebben we afscheid genomen van meester Johan

Nadere informatie

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst!

Agenda. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne en gezellige verjaardag gewenst! Website: www.kennedyvroomshoop.nl ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14

Nieuwsbrief. Afscheid groep 8. Agenda. Zie bijlage bij deze. Nieuwsbrief. Jaargang juli 2017 nummer 14 Jaargang 2016-2017 7 juli 2017 nummer 14 Nieuwsbrief Afscheid groep 8 Afgelopen dinsdagavond 4 juli hield groep 8 haar afscheidsmusical in het Fulco theater. Wat een geweldige avond! Wat een toneeltalenten!

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Nummer 35 6 juni 2016

Nummer 35 6 juni 2016 Nummer 35 6 juni 2016 Agenda 10 juni Meesters- en juffendag 17 juni Ouderbedankavond 19:30-21:30 uur 14 juli Musical groep 8 16 juli tot en met 28 aug zomervakantie Mededelingen Beste ouders, Vanaf 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek

Nieuwsbrief. Agenda Feestweek Jaargang 2015-2016 2 oktober 2015 nummer 4 Agenda Feestweek Maandag 12 oktober 8.30-14.00 (gewone schooltijden) Iedereen op eigen locatie Schoolfotograaf op Jan v.d. W. Dinsdag 13 oktober Circusdag 8.30-14.30

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015

Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek

Beste ouders, Hierbij weer een nieuw Sterjournaal! Kinderboekenweek Agenda 1 november Spreekuur FH 2 november Dankdag 3 november Spreekuur LB 7 november Start themaweek 8 november Studiemiddag, kinderen s middags vrij 11 november Nationaal schoolontbijt 13 november CNS

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 3 Vrijdag 7 oktober 2016, week 40 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 11 oktober leerlingenraad

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Agenda 9 november 11 november 20 en 21 november Nationaal Schoolontbijt Sint Maarten 10 min, gesprekken Aanwezigheid directeur Op dit moment is het voor mij lastig aan te

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda

Nieuwsbrief. Bijna zomervakantie. Agenda Jaargang 2015-2016 1 juli 2016 nummer 14 Nieuwsbrief Bijna zomervakantie Nog één schoolweek en de vakantie begint. Met elkaar hebben we een jaar achter de rug met als hoogtepunt ons 25 jarig bestaan. We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik

Schoolregel oktober. Groep 5 Wat is jouw beroep? Als ik later groot ben, word ik Nieuwsbrief 4 16 e jaargang 5 oktober 2016 Schoolregel oktober OKTOBER Maandag t/m vrijdag 5 t/m 16 Kinderboekenweek Woensdag t/m vrijdag 12 t/m 14 Papiercontainer Vrijdag 14 Kinderboekenmarkt Maandag

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand oktober is aangebroken, vorig weekend hebben we nog

Nadere informatie

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER

NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER NUMMER 8; DONDERDAG 14 DECEMBER 2017-2018 WELKOM TERUG!!! Beste ouders/verzorgers, Wat hebben we genoten van de kerstmarkt! Al die blije gezichten van de kinderen, opa s en oma s en de ouders; geweldig!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober

Belangrijke data. Afsluiting Kinderboekenweek Studiedag 14 oktober. Gymkleding. NUMMER 4 JAARGANG oktober NUMMER 4 JAARGANG 29 13 oktober 2016 Belangrijke data 14 oktober Studiedag 15-23 oktober Herfstvakantie 24 oktober School begint weer voor alle groepen 25 oktober Koffie uurtje 27 oktober Halloweenfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 17e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster Gister waren de kleuters op schoolreisje naar het Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Het was even afwachten wat het weer ging doen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 12 juli 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 2-3-2017 Nieuwsbrief 17 Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen De deur voor de onderbouw was dicht Of alle kinderen door de hoofdingang naar binnen wilden komen..

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl

OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER. mr.boeier@stichtingschool.nl EVEN LANGSZIJ OUDER-INFO-KRANT VAN OBS DE BOEIER 39 e jaargang nr.1 Langszij 2015-2016 E-mail school Website obs.deboeier@obsdeboeier.nl www.obsdeboeier.nl E-mail Medezeggenschapsraad E-mail Ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8

Nieuwsbrief 22 oktober 2015 nr. 8 Algemene informatie Boekenbeurs De boekenbeurs van 15 oktober was een daverend succes! De opkomst was groot en er zijn veel boeken verkocht! We hebben samen het geweldige bedrag van 541,70!! opgehaald.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016 NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot Maassluis, 23 december 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), (Dit plaatje ontvingen we van een van onze

Nadere informatie

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet

AGENDA oktober AGENDA november Beste allemaal, Gwen Caviet UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA oktober 2017 5 okt. Stakingsdag De Klaroen gesloten 6 okt. groepen 1 en 2 vrij 14 t/m 22 okt. herfstvakantie 25 oktober hoofdluiscontrole 28-29 oktober start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen Jaargang 21 nummer 02 Vrijdag 22 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Schoolreis groepen blauw, rood en oranje Even voorstellen Week van de pauzehap HVO onderwijs Stakingsbrief OPON

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij)

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool Studiedag (kinderen vrij) 1 Nieuwsbrief Nummer 3 05-10-2018 Vanuit de directie Interne audit Vorige week donderdag 27 september jl. is de Van Heemstraschool bezocht door een interne auditcommissie van de stichting Cambium, waar

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie