1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda"

Transcriptie

1 24 november 2017 F. Wiedijk jzn straat JS Grootschermer NIEUWSDRIES Agenda Maandag 27 nov Pietenlessen groep 1 t/m 4, Dinsdag 28 nov. Bezoek Sinterklaashuis; groep 1 t/m 4. Dinsdag 5 dec. Sinterklaas bezoekt de school, continurooster Vrijdag 8 dec. Extra Nieuwsdries met december informatie. Donderdag 21 dec. Kerstdiner en kerstviering in het kerkje. NIEUWS Positive Behavior Support ( PBS) Met het hele team zijn we regelmatig in overleg over hoe we goed gedrag kunnen bevorderen. Deze overleggen vinden na schooltijd plaats en soms ook tijdens studiedagen zoals op woensdag 22 november. PBS is een doelmatige, school-brede aanpak die zich richt op het versterken van gewenst gedrag en op het voorkomen van probleemgedrag. Het doel is om een positieve en sociale omgeving te creëren, die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt. In de eerst bijeenkomsten hebben we gekeken wat wij voor school belangrijke waarden vinden. We zijn uitgekomen op respect, veiligheid en verantwoordelijkheid. Vanuit deze waarden hebben we de volgende afspraken gemaakt die we de drie x drie van de Driessen hebben genoemd. Drie x drie van de Driessen. Respect; 1. Iedereen hoort erbij ( week van 15 januari) 2. Ik doe tegen een ander zoals ik wil dat een ander tegen mij doet ( week van 8 januari) 3. Ik volg de aanwijzingen van volwassenen op beleefde wijze op (week van 27 november) Veiligheid; 1. Wanneer iemand stop of nee zegt, houd ik onmiddellijk op (week van 13 november) 2. Ik houd mijn handen en voeten bij me ( week van 20 november) 3. Ik loop rustig in school en praat zacht. ( week van 6 november) Verantwoordelijkheid; 1. Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is ( week van 11 december) 2. Ik blijf van andermans spullen af ( week van 4 december) 3. Ik ben zelf verantwoordelijk voor wat ik doe en zeg ( week van 18 december)

2 Voor elke regel hebben we een week gekozen waarin de regel wordt aangeleerd bij de kinderen. Deze week staat tussen haakjes aangegeven achter de regel. In die week wordt de regel aangegeven door een eendje met een vlag en hangt in de klas en bij de ingang van de school. Wanneer alle regels aan de beurt zijn geweest herhalen we ze weer. Het zou fijn zijn als u ook met uw kind over deze regels in gesprek gaat. Om het positieve gedrag te bevorderen, gaan we het positieve gedrag ook meer bekrachtigen. Dit gebeurt op individueel niveau en groepsniveau. Op individueel gebied houdt dit in dat de kinderen complimentjes krijgen in de vorm van een kaartje. Wanneer ze een van tevoren afgesproken aantal kaartjes hebben behaald, krijgen ze een beloning. Dit kan van alles zijn bijv. een dag met een gekleurde pen schrijven of 10 minuutjes op de computer. Ook worden er complimenten gegeven op groepsniveau. De beloning is dan ook voor de hele groep bijv. samen theedrinken of een filmpje kijken. Op de foto ziet u een voorbeeld van hoe in groep 5-6 de groepscomplimenten worden bijgehouden en welke beloningen er met de kinderen zijn afgesproken. Pietenbeweegles Pieten van Alkmaar Sport N.V. zullen maandagmiddag 27 november de pietenbeweegles organiseren voor de groepen 1 t/m 4. Een zwarte piet die op school de gymles verzorgt! Hoe leuk is dat!

3 Sinterklaashuis Sinterklaas en alle Pieten hebben natuurlijk ook een plekje nodig om te slapen. Gelukkig heeft speurpiet een mooi huis gevonden in Schoorl. De groepen 1 t/m 4 gaan op dinsdag 28 november kijken hoe Sinterklaas leeft in het Sinterklaashuis. Sinterklaas komt dinsdag 5 december. Op dinsdag 5 december komt Sinterklaas met zijn pieten een bezoek brengen aan de W. J. Driessenschool. We hebben die dag een continurooster van 8:45 uur tot 14:15 uur. De kinderen hoeven deze dag geen eten en drinken mee te nemen voor de ochtendpauze, want dat wordt door school geregeld. Wel nemen ze hun eigen eten en drinken voor de lunch mee. Samen met de leerkracht wordt er die dag geluncht. We wensen iedereen een gezellig Sinterklaasfeest! Nieuwe leerling In groep 1 verwelkomen wij Roos Strijbis. Ze is al een aantal keren geweest om te wennen, maar nu is ze echt 4 jaar geworden. Roos, wij vinden het heel gezellig dat je bij ons in de groep komt en wensen je een fijne tijd toe op de W.J. Driessenschool. Ontruimingsoefening Dinsdagmiddag 14 november hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. We hadden het alarm aangezet. Dit was voor de jongste kinderen wel even heel spannend! De kinderen deden het allemaal heel goed en ze waren zo buiten. We gaan de ontruimingsoefening evalueren en zullen het dit schooljaar zeker nog een keer doen. OR bedankt De school is weer geheel in "Sint sfeer" gebracht door Maartje en Marit. Het ziet er weer erg gezellig uit. Bedankt voor jullie inzet. Schaatsen voor Water door groep 7/8. De kinderen van groep 7/8 hebben vrijdag 17 november geschaatst voor waterprojecten in Ethiopië. Dankzij deze actie hebben kinderen in Ethiopië straks veilig drinkwater en goede sanitaire voorzieningen op school. De kinderen hebben ontzettend hun best gedaan! Er zijn veel rondjes geschaatst en niemand gaf op! Het was een gezellige en sportieve ervaring!

4 Nieuws uit de groepen Groep 1-2 Wat een feest is het weer in groep 1-2. In de groep staat een stoomboot en die moest natuurlijk eerst geschilderd worden. We hebben democratisch gestemd of de patrijspoorten eruit moesten of niet. Ook was er een huis voor Sinterklaas gebouwd en daar wordt door Sint met zijn Pieten veel in gespeeld. Verder volgen we met groep 3-4 het Sinterklaasjournaal en dat is niet niks, want we vonden wel 3 pakjes op het schoolplein die van de stoomboot waren afgewaaid. We hebben de pakjes met een brief bij onze schoenen gezet toen we met de hele school gingen schoen zetten.

5 En maandag zat in de schoen van juf..het Grote Boek van Sinterklaas! En...het is helemaal leeg?! Tijdens het gymmen in het speellokaal nemen de kinderen deel aan de enige echte Elfsteden Pieten Parcours. Ze kunnen dan stempels sparen op hun officiële stempelkaart. Ook leren we woorden die beginnen met een S (van Sint, stoomboot, staf, schoorsteen etc.) en woorden met een P (van Piet en pepernoten). We zijn aan het rijmen, knutselen, zingen, stempelen, cadeautjes inpakken, tekenen, bakken, verven etc. U leest het al, wij hebben het heel druk met al onze avonturen en wachten rustig af wat er allemaal nog gaat gebeuren. Groep 3-4 In groep 3 hebben we de herfstsignalering afgenomen voor het leesonderwijs. Via verschillende toetsen krijgen we een idee waar de leerlingen staan en op welk niveau ze zitten. In de toets zaten onderdelen als: woordrijtjes lezen, letters lezen, verhaaltje lezen, plaatsbepaling van letters in een woord, letterkennis etc. Bij rekenen zijn we begonnen met de bussommen. Dit is een begin van de plus - en minsommen. Ook zijn we aan het oefenen met de onzichtbare hoeveelheden (in een volle eierdoos zitten 10 eieren, nu zie ik er maar 4, hoeveel liggen er onder het doek?). Ook zijn we aan het splitsen. We merken dat het niveau van zowel het lezen als het rekenen flink omhoog gaat en dat de kinderen dit ook merken. We zien regelmatig rode wangetjes verschijnen! Groep 4 heeft net de Bloktoets van Rekenen gedaan en ze hebben deze allemaal erg goed gemaakt. Er zaten onderdelen in als: klokkijken (halve uren), meten met een liniaal, sprongen maken op de getallenlijn en plus- en minsommen over de tientallen. Met taal zijn we veel aan het oefenen van o.a. beschrijven: wat zijn kenmerken van een persoon, hoe omschrijf je een voorwerp, maar ook hoe je een dag op een goede manier beschrijft (begin, midden, eind). Verder is het thema Sinterklaas volop aanwezig in de klas. Iedereen mocht zelf een ontwerp maken voor zijn eigen Sintmuts, en hem vervolgens uitvoeren met materiaal naar keuze. Ook leren we de liedjes welke we met de hele school gaan zingen als Sinterklaas aankomt, en dit doen ze al heel goed!

6 Groep 5-6 Nu Sinterklaas in Nederland is gearriveerd, is de spanning te voelen. Voor onze klas is het extra spannend nu we Sinterklaas mogen helpen. Tijdens een taalles hebben we geoefend met het rijmschema aa bb en we hebben besproken wat een surprise is. Op 5 december hopen we dan ook allemaal een cadeau als surprise verpakt te krijgen met daarbij een rijm. Als u uw kind daarmee wilt helpen mag dat natuurlijk altijd. Ondertussen blijven we hard werken aan rekenen, spelling, taal en begrijpend lezen. Nu groep 5 met deelsommen is begonnen, worden de tafels steeds belangrijker. In groep 6 beginnen we met cijferend uitrekenen. Elke dag krijgen de kinderen een 5-woorden dictee als extra spelling oefening. Ook hebben ze voor het eerst een paar Engelse woorden meegekregen om te oefenen. Het is de bedoeling dat de Engelse uitspraak bekend is en dat de kinderen de betekenis weten. Volgende week dinsdag gaan we kijken wat we al weten. Om wat meer beeld te krijgen bij het thema geloof, staat er volgende week voor alle klassen een korte excursie op het programma naar het kerkje in Grootschermer. We krijgen daar uitleg van vrijwilligers. De weken gaan snel voorbij. Vooral nu met al die bijzondere dagen. De feestdagen zorgen daarbij ook voor creatieve uitdagingen. We hebben voldoende enthousiaste ouders om te rijden op 14 december a.s. Dank u wel daarvoor. Die dag duurt iets langer dan verwacht. De voorstelling Doornroosje is van uur tot uur. We houden u op de hoogte. Groep 7-8 Groep 7/8 is druk bezig met het thema geloof. Naast de theorielessen hebben we ook veel praktische dingen gedaan. We hebben origami vredesduiven gemaakt. We hebben goddelijke collages gemaakt, hierbij moesten de kinderen plaatjes in tijdschriften zoeken die zij bij het thema geloof vonden passen. Het moest een beeld geven van het gevoel dat zij bij het thema geloof hebben. Het hoefde niet concreet te zijn, het kon ook een collage zijn van kleuren, vormen of uit allemaal losse dingen. Verder hebben we Challes, joodse vlechtbroodjes, gemaakt, dat was nog best lastig. Ook hebben we kaarsen met wasfolie versierd. We hebben liedjes bij de verschillende geloven geleerd en ook een dans. Daarnaast hebben de kinderen ook nog een dramales gehad. De kinderen zijn ook een werkstuk aan het maken. Zoals u ziet hebben we al veel gedaan en er staat nog veel meer op het programma! In de klas besteden we ook nog aandacht aan Bomberbot. Kinderen gebruiken dagelijks technologie, maar weten vaak niet hoe deze technologie echt werkt. Kennis van programmeren draagt bij aan het begrip van de (digitale) wereld om ons heen. De denkwijze achter programmeren, computational thinking, is de vaardigheid die leerlingen met Bomberbot leren. Met Bomberbot werken de leerlingen ook aan andere 21st century skills zoals creatief denken, problemen oplossen en samenwerken. De kinderen kunnen vanuit huis ook inloggen, dan kunnen ze aan jullie laten zien waar ze mee bezig zijn. En naast al het gewone dagelijks werk als rekenen, taal en spelling besteden we ook nog aandacht aan Sinterklaas en straks natuurlijk aan kerst. Het is een drukke, maar ook een gezellige tijd!

7

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

21 december 2018 F. Wiedijk jzn straat JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

21 december 2018 F. Wiedijk jzn straat JS Grootschermer   NIEUWSDRIES. Agenda 21 december 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 24 dec. t/m Vrijdag 4 jan. Kerstvakantie Maandag 8 jan. 8.30 uur; Nieuwjaarsviering op schoolplein.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

NIEUWSDRIES. Agenda NIEUWS

NIEUWSDRIES. Agenda NIEUWS 23 november 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Dinsdag 27 november MR vergadering Woensdag 28 november Juf Anouk start weer Vrijdag 30 november

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 10, 18 november 2016 Algemeen Vol verwachting kijken wij uit naar het grote feest van Sinterklaas. De school is prachtig versierd door de ouders van de ouderraad! Nu komen

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3,

Klassennieuws. Erichem, 18 december Beste ouders van groep 1-2-3, Klassennieuws Erichem, 18 december 2015 Beste ouders van groep 1-2-3, Het jaar 2015 is zo goed als om. We hebben een gezellige, drukke feestmaand achter de rug waarin we hard gewerkt hebben maar ook veel

Nadere informatie

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5.

De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van groep 4 de combinatiegroep 4/5. Informatie groep 5 Algemeen: Leerkrachten: Ellen Moerman maandag, dinsdag en woensdag. Iris Stuur donderdag en vrijdag. Groep 5 De groep 5 bestaat uit 14 leerlingen, zij vormen samen met 9 leerlingen van

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief december Nummer 4 NIEUWSBRIEF. Beste ouders / verzorgers, De teams van Dynamica XL wensen u allemaal fijne feestdagen en een liefdevol 2019! Informatie voor de locaties: MOW SO Molenwerf 1C

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas: hoeveel nachtjes slapen nog? - Versie 2013

Veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas: hoeveel nachtjes slapen nog? - Versie 2013 veilig leren lezen Aftelkalender Sinterklaas Hoeveel? Versie 2013 Auteur: Josée Warnaar Kinderen verheugen zich enorm op het sinterklaasfeest. De tijd tot Sinterklaas is vol van spanning en leuke gebeurtenissen.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 28 november t/m 02 december Agenda: Ma - Di - Gr.8 8.20 uur - Meeloopdag Noordik Vroomshoop Wo - Gr.3-4 13.15 uur - Optreden Breek de maand show Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Sinterklaas

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

29 maart 2019 F. Wiedijk Jzn. straat JS Grootschermer NIEUWSDRIES

29 maart 2019 F. Wiedijk Jzn. straat JS Grootschermer   NIEUWSDRIES 29 maart 2019 F. Wiedijk Jzn. straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Donderdag 11april Informatieavond groepsverdeling om 19.30 uur Donderdag 11 april Groep 1 en 2 gaan naar de

Nadere informatie

Ouderraad: ormolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Medezeggenschapsraad: mrmolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com

Ouderraad: ormolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Medezeggenschapsraad: mrmolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Ouderraad: ormolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Medezeggenschapsraad: mrmolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 19 nummer

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov.

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag 21- vrijdag 25 & maandag 28 november Maandagochtend 21- dinsdag 22 & maandagmorgen 28 nov. r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

Informatieboekje GROEP 3

Informatieboekje GROEP 3 Informatieboekje GROEP 3 Schooljaar 2015-2016 Informatie groep 3 De dag begint in groep 3 vaak met een inloopmoment. Vanaf 08.20 uur komen de kinderen in de klas en kiezen een activiteit van het planbord.

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 22 of 24 nov. Maandviering middenbouw, organisatie door groep 4. 28 nov. 9 dec. Dictee 5 dec. Sinterklaas, groep 1 t / m 4 s middags vrij!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

2015-2016. [INFORMATIE VOOR OUDERS] Dit document bevat informatie voor groep 3C.

2015-2016. [INFORMATIE VOOR OUDERS] Dit document bevat informatie voor groep 3C. 2015-2016 [INFORMATIE VOOR OUDERS] Dit document bevat informatie voor groep 3C. Informatieblad groep 3C Algemeen: - We beginnen s ochtends om half negen. Tot de herfstvakantie mogen de kinderen na de eerste

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 13 25-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda Sinterklaasfeest MA28 MA05 DI29

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!!

U begrijpt dat uw medewerking voor het team van de Finnjol zeer belangrijk is!!! nov. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Tevredenheidsonderzoek / Scholen met Succes : Alle scholen van St SchOOL doen 1 x in de drie jaar mee aan een tevredenheidsonderzoek. Ouders, kinderen en leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 2

S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 2 S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6, L i n d e b l a a d j e n r. 1 2 26-11-2015 Vanuit de directie Afgelopen maandag mochten wij een aantal van u begroetten op de informatieavond over het leren in de

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Informatieboekje GROEP 3

Informatieboekje GROEP 3 Informatieboekje GROEP 3 Schooljaar 2016-2017 Informatie groep 3 De dag begint in groep 3 vaak met een inloopmoment. Vanaf 08.20 uur komen de kinderen in de klas en kiezen een activiteit van het planbord.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

29 november Nieuwsbrief 414. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Sinterklaasfeest

29 november Nieuwsbrief 414. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Sinterklaasfeest Nieuwsbrief 414 RKBS St. Catharina Haastrecht 29 november 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Sinterklaasfeest Activiteiten en data Dinsdag 4 december: Pietengym groep 1 t/m 5 bij juf

Nadere informatie

28 november 2014 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES AGENDA

28 november 2014 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES AGENDA 28 november 2014 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES AGENDA Maandag 1 december Dinsdag 2 december Woensdag 3 december Donderdag 4 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders,

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders, TARISSINGNIJS Januari 2018 Drogeham, 22 december 2017 Beste ouders, Wat een geweldige viering! Kinderen, ouders, teamleden en buurtgenoten bedankt! Alles kwam geweldig samen. Van de sfeervolle verlichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas Nieuwsbrief 8 06 december 2018 Belangrijke data: 07 december Rapport groepen 8 10 december Deze week adviesgesprekken groep 13 en 14 december Natuurmuseum Tilburg (groepen 5 en 6) 20 december Kerstactiviteit

Nadere informatie