Maandbrief MAART Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief MAART Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,"

Transcriptie

1 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 6 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne vakantie heeft. In de maand maart staat een aantal activiteiten op het programma zoals de oudergesprekken, de Kangoeroewedstrijd en de Grote Rekendag. In deze maandbrief leest u meer over de activiteiten in de maand maart. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team Onderwijstijden: Deze week heeft u een brief van ons ontvangen waarin wij u hebben geïnformeerd over het besluit dat onze school met ingang van het nieuwe schooljaar over gaat op een continurooster. De ouderenquête heeft overduidelijk gemaakt dat een grote meerderheid van de gezinnen op onze school de overgang naar het 5-gelijke dagen model wenst. De MR heeft deze conclusie bekrachtigd op 20 februari jl. Per maandag 21 augustus 2017 gaan de nieuwe onderwijstijden in en gaat onze school over naar het 5-gelijke-dagen model. Dit betekent, dat met ingang van de start van het nieuwe schooljaar, uw kind(eren) op alle vijf de schooldagen van 8.30 tot uur naar school gaat(n). Wij hebben inmiddels Kinderopvangorganisatie De WigWam eveneens op de hoogte gebracht van dit besluit. Het is aan ouders, indien zij gebruik maken van een andere opvangpartij, dit zelf de komende tijd de communiceren. Indien nodig zijn er nu 6 maanden om tot nieuwe afspraken te komen met de partij van uw keuze. Tot einde van dit schooljaar blijft de situatie op school ongewijzigd. De directie zal, zoals gebruikelijk, in het voorjaar alle zaken als vakantierooster, lesuren enz. met de MR afstemmen. Zodra hier overeenstemming over is, wordt u hier als ouders in het late voorjaar over geïnformeerd. Wij zijn ontzettend blij dat de unanieme wens van het team, om gestructureerd in een herkenbaar dagritme met onze leerlingen te werken werkelijkheid gaat worden! MAART februari: De agenda Carnavalsfeest op school Studiemiddag: leerlingen bovenbouw vrij. Om uur start de vakantie voor iedereen. 27 t/m 3 maart Krokusvakantie 6 maart 1e schooldag na de vakantie Luizencontrole 8 maart Leerlingenraad 10 maart Nieuwsbrief groepen Van 13 t/m 24 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 16 maart Kangoeroewedstrijd gr. 5 t/m 8 20 maart OC vergadering 22 maart De grote Rekendag 28 maart Inloopspreekuur 30 maart Gezonde school activiteit voor de bovenbouw 31 maart Spelletjesochtend gr 1-2 Maandbrief 5 april Open Dag

2 Neuwbouw stand van zaken: Er zijn, ten opzichte van de vorige maandbrief, geen nieuwe ontwikkelingen te melden. Dit betekent niet dat het nieuwbouwproces stilstaat. Achter de schermen is de gemeente druk bezig om deze ontwikkeling vorm en inhoud te geven. De school is in dit proces geen opdrachtgever. We gaan ervan uit dat wij u snel kunnen meenemen m.b.t. nieuws. Het wachten is dus op communicatie van de formele opdrachtgever: gemeente Brummen. Kanjertraining in de maand maart: Wekelijks wordt er in iedere groep een kanjerles gegeven. Dit kan een verhaal zijn, een werkblad, een rollenspel of een vertrouwensoefening. Daarnaast komt de Kanjertraining regelmatig terug bij andere gelegenheden of onderwerpen. Iedere maand staat er ook een thema centraal. In de maand maart staat het volgende thema centraal: Luisteren en samenwerken. Bij dit thema leren de kinderen dat het belangrijk is om goed naar elkaar te luisteren en dat het een voorwaarde is om te kunnen samenwerken. We hopen weer op waardevolle lessen. Inloopspreekuur interne begeleiding en/of locatiedirecteur: Over het algemeen kunt u met al uw vragen over uw kind en/ of de school terecht bij de leerkracht(en) van uw kind(eren). Soms wilt u iets vragen en/of vertellen over de school of een situatie maar weet u misschien niet of de leerkracht wel de juiste persoon is om dit te bespreken. Om die reden houden juf Anke (intern begeleider) en juf Nicole (locatiedirecteur) in de komende maanden een aantal keren een inloopspreekuur. Zonder afspraak kunt u binnen lopen met uw vraag of uw verhaal. Mocht u tijdens het inloopspreekuur verhinderd zijn, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen en een afspraak maken. De komende inloopspreekuren staan gepland op: Dinsdag 28 maart van 8.30 tot 9.30 uur. Maandag 15 mei van 8.30 tot 9.30 uur. Nieuwe MR leden gezocht De Medezeggenschapsraad (MR) is op zoek naar nieuwe leden en zoekt gemotiveerde en enthousiaste ouders die zich beschikbaar willen stellen voor een aantal openstaande vacatures. Vervolg MR Lijkt het u wat? Grijp dan deze kans en meld u voor vrijdag 10 maart a.s. aan via het volgende mailadres: m.frederiks@veluwseond erwijsgroep.nl Voor meer informatie verwijzen wij u naar de eerder toegezonden brief over dit onderwerp.

3 Op de kun je rekenen! In de maand maart staan een tweetal rekenactiviteiten op het programma. Kangoeroe reken en wiskundewedstrijd In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 maart start de zomertijd Op donderdag 16 maart vindt de Kangoeroe reken en wiskundewedstrijd plaats voor kinderen uit de groepen 5 t/m 8. Ook van onze school doet een aantal kinderen mee. Voor voorbeeldopgaven en extra info, zie Grote Rekendag op woensdag 22 maart Net als vorig schooljaar doen wij ook dit jaar weer mee aan de Grote Rekendag. Het is een dag die helemaal in het teken staat van rekenen. En dan niet gewoon in de klas, maar vooral ook daarbuiten. Want rekenen is veel meer dan sommen maken in het werkboek. Het thema van dit jaar is: 'Meten, bewegen en construeren' en draait om de wiskundige geletterdheid. De kinderen zetten wiskundige gereedschappen in en leren onder andere: meetkundige constructies maken; maquettes en plattegronden; meten via vergelijken; Aanmelden van nieuwe leerlingen: Heeft u een zoon of dochter die in 2017 of in schooljaar 2017/ jaar wordt en heeft u hem/ haar nog niet aangemeld, dan vragen wij u vriendelijk dit binnenkort te doen. Voor een goede planning op school is het prettig te weten hoeveel kinderen we kunnen/ mogen verwachten. Het doel van de Grote Rekendag is kinderen onderzoekend te laten rekenen. Want zelf ontdekken levert inzicht op. En het maakt rekenen extra leuk!

4 Passend toetsen op de U ziet al langer dat we bij het inrichten van het onderwijs op de steeds meer rekening houden met het individuele kind. Onze lesmethoden helpen ons hierbij door de leerstof op minimaal 3 niveaus aan te bieden. Door observaties, het stellen van vragen of afname van een methode toets, ziet de leerkracht wat een leerling al beheerst en wat de leerling nog moet leren. Als bijlage bij deze maandbrief ontvangt u een aparte brief over dit onderwerp. Open Dag: Woensdag 5 april houden wij onze open dag. Kent u in uw omgeving ouders die op zoek zijn naar een school voor hun zoon/dochter geef deze datum dan door. Woensdag 5 april openen wij onze deuren en iedereen is van harte welkom van uur uur om een kijkje te komen nemen. Wanneer ouders deze dag niet in de gelegenheid zijn is dat ook geen probleem. Ook op andere dagen staan wij open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met locatiedirecteur Nicole Horstink via de mail: n.horstink@veluwseonderwijsgroep.nl of het telefoonnummer van de school: Gezonde traktaties Wist u dat een kind op school ca 30 keer per jaar een traktatie krijgt? Dat mag ook, want jarig zijn is feest! Er zijn gelukkig veel leuke manieren om traktaties lekker en gezond te maken. Algemene traktatietips Groente en fruit in een leuk jasje. Een cadeautje, zoals stuiterballen, potloden, fluitjes, stickers, kleurboekjes of bellenblaas. Kleine porties, zoals een rozijndoosje, een handje naturel popcorn, soepstengel, peperkoek, of een mini eierkoek. Bekijk de volgende link voor voorbeelden van heel veel lekkere en gezonde traktaties -traktaties.htm Schoolfruit / groente: Dagelijks eten wij rond uur groente en/of fruit met onze leerlingen. Per januari ontvangt uw kind(eren) van dinsdag t/m donderdag op school een portie groente of fruit omdat wij ook dit jaar weer meedoen met het EUschoolfruit programma. Wij vragen u om zelf op de andere dagen (maandag en vrijdag) aan uw kind(eren) fruit of groente mee naar school te geven Extra water drink momenten: Alle leerlingen hebben op school een eigen bidon voor extra waterdrinkmomenten. Daarnaast mag de bidon ook gebruikt worden voor het 10-uurtje.

5 Sjors Sportief / Sjors Creatief Nog even en dan kunnen de kinderen genieten van een heerlijke voorjaarsvakantie. Binnenkort staan er weer te gekke naschoolse sport- en cultuur activiteiten op de agenda van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Kijk voor meer informatie op de bijgevoegde flyer bij deze maandbrief en voor nóg meer activiteiten op Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt Huiswerkbegeleiding en bijles Nederlands op maat (nieuw in omgeving Loenen en Eerbeek) Carla Herwegh is een oud-collega die jarenlang les gegeven heeft op onze school. Om deze reden hebben wij gemeend onderstaande informatie eenmalig op te nemen in de maandbrief. Zij is gestart met het geven van huiswerkbegeleiding en bijles Nederlands. Hieronder geeft zij uitleg over de diensten die zij aanbiedt. Moeite met concentreren, planningen maken, het kernvak Nederlands niet goed beheersen, leidt soms tot problemen bij kinderen waardoor zij niet optimaal resultaat behalen, vermoeid zijn en niet te vergeten het plezier in leren verliezen. In een rustige huislijke omgeving biedt Carla Herwegh haar diensten aan om leerlingen te begeleiden met huiswerk, studievaardigheden aan te leren en bijles Nederlands te geven. De bijles Nederlands wordt naar behoefte ingevuld, spelling van werkwoorden, begrijpend lezen, grammatica zijn onderdelen die aan bod kunnen komen. Leerlingen van groep 7 en 8, leerlingen van het VMBO en onderbouw HAVO en VWO kunnen bij haar terecht. in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van de Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes. Daarnaast werken we binnen de hele school met de online methode Groove me. Hierbij leren de Carla is docent Nederlands en bevoegd leerkracht basisonderwijs. Zij is al jaren in het onderwijs werkzaam en heeft veel ervaring met het begeleiden van kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Het gaat op school te snel, de leerling heeft een onderliggende stoornis of wat extra hulp kan net dat zetje in de goede richting geven. Een eerste intake gesprek is kosteloos, de behoefte van het kind wordt dan goed in kaart gebracht en een plan wordt opgesteld. De bijlessen zijn individueel, de huiswerkbegeleiding wordt in kleine groepjes van maximaal vier leerlingen verzorgd. Voor verdere informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen. Telefoonnummer / Mailadres cjherwegh@gmail.com Adres Boterweg 19 Loenen Website

6 Vanuit de kinderopvangorganisatie: Kinderopvang organisatie De Wigwam: Beste ouder(s)/, verzorger(s), Peuterochtenden i.s.m. school: Alle peuters uit Eerbeek vanaf 2 jaar zijn welkom op de peuteruurtjes. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tussen 8.30 en 8.45 uur is de inloop bij K.O.O. De Wigwam. Om uur kunt u uw kind weer ophalen. Aangezien deze ochtenden kosteloos zijn, vragen wij u het volgende mee te geven aan uw kind in een rugtas, graag alles goed voorzien van naam van uw kind: Drinken, luiers (indien van toepassing), evt. reserve kleding. Zolang de levering loopt van het schoolfruit, ontvangen de peuters ook fruit vanuit school. Dit hoeft dus niet meegegeven te worden. Contactgegevens K.O.O. De Wigwam: Alida: Tim: info@koo-dewigwam.nl Dit schooljaar zijn de peuterochtenden nog op: Woensdag 15 maart Woensdag 12 april Woensdag 17 mei Woensdag 14 juni (Opgeven vanaf 1 maart) (Opgeven vanaf 1 april) (Opgeven vanaf 1 mei) (Opgeven vanaf 1 juni) Opgeven kan, per opgegeven datum, door te mailen naar info@koo-dewigwam.nl Na opgave ontvangt u een inschrijfformulier voor definitieve inschrijving. Er kan een maximum aantal kinderen per ochtend deelnemen, vol is vol. Wanneer er voor uw peuter geen plek meer is, krijgt uw peuter de volgende peuterochtend voorrang. Meer informatie: Wilt u meer weten over onze opvang dan kunt u ons bellen of een mailtje sturen. U kunt ons bovendien volgen op facebook. Neem regelmatig een kijkje op onze website: Met vriendelijke groet, Directie en leidsters KDV De Wigwam en BSO De Bizons Volg ons ook via of facebook: CvanLeeuwenschool

7

Maandbrief MAART 2018

Maandbrief MAART 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Lisan uit groep 7 heeft zaterdag 2 februari in de bibliotheek van Brummen

Lisan uit groep 7 heeft zaterdag 2 februari in de bibliotheek van Brummen Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 4 maart beginnen we weer. We hopen dat u allemaal een fijne vakantie heeft.

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij.

Maandbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen

Nadere informatie

Maandbrief APRIL 2018

Maandbrief APRIL 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Maandbrief DECEMBER 2016

Maandbrief DECEMBER 2016 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De decembermaand staat weer voor de deur. In deze maand staan wij natuurlijk stil bij het feest van Sint en Kerst. Maar tussen de feesten door

Nadere informatie

Maandbrief NOVEMBER 2017

Maandbrief NOVEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de herfstvakantie. In de maand november staan de facultatieve oudergesprekken op de planning en richting

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top! Nieuwsbrief N U M M E R 2 3 1 6 F E B R U A R I 2 0 1 7 Vakantie van 18/2-26/2 Oudertevredenheidsonderzoek 43% van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2016

Maandbrief SEPTEMBER 2016 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom allemaal weer op school. Wij hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en voldoende opgeladen is. Wij hebben er in ieder geval

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 18 Nieuwsbrief 25 januari 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 18 Nieuwsbrief 25 januari 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 18 Nieuwsbrief 25 januari 2019 PBS/Dalton Deze week staat verantwoordelijkheid centraal. Houd je aan de

Nadere informatie

Maandbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na deze week met nog de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI 2019

Maandbrief FEBRUARI 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen ontvangen

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief maart NB 2017 Nr 12

KBS De Borgh Nieuwsbrief maart NB 2017 Nr 12 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief maart NB 2017 Nr 12 Inhoudsopgave: Kinderjury 2017 S Materialen voor de groepen 1 en 2, Oliebollenactie, Nieuwe leerling in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Nieuwsbrief MAART 2019

Nieuwsbrief MAART 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. De vakantie duurt tot en met 3 maart. Op maandag 4 maart beginnen we weer. We hopen

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 10 februari 2017

Vrijdagsbrief.  10 februari 2017 Vrijdagsbrief 1340 www.clarafabriciusschool.nl 10 februari 2017 12 februari 10.00 uur Schoolgezinsdienst in de Protestantse kerk in Herveld-Zuid 13 februari Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Maandbrief JANUARI 2017

Maandbrief JANUARI 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vanavond gaan de kinderen genieten van een kerstdiner in hun eigen groep. Alle ouders/verzorgers hebben een uitnodiging ontvangen om samen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Nieuwsbrief Week 4 20 t/m 26 januari 2019 Van de directie Als school doen we mee aan een project van Kansrijke Groningers, waarin scholen door IturnIT begeleid worden digitale geletterdheid te integreren

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november. Hopelijk heeft u genoten van een fijne herfstvakantie.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november. Hopelijk heeft u genoten van een fijne herfstvakantie. Nieuwsbrief november 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november. Hopelijk heeft u genoten van een fijne herfstvakantie. Leerlingen nieuws Deslin Melse en Jarreau Leijting worden

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Mei Belangrijke data. 21 april 24 april. 8 mei. 10 mei 12 mei mei 17 mei 22 mei 25 mei 26 mei mei 29 mei

Mei Belangrijke data. 21 april 24 april. 8 mei. 10 mei 12 mei mei 17 mei 22 mei 25 mei 26 mei mei 29 mei INFOBULLETIN Mei 2017 Belangrijke data 21 april 24 april 8 mei 10 mei 12 mei 15-18 mei 17 mei 22 mei 25 mei 26 mei 29-31 mei 29 mei Koningsspelen groep 1 t/m 8 Meivakantie Weer naar school Deze week hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2 Welkom op de Kogge Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Welkom op openbare basisschool de Kogge in IJlst! In het begin is het voor u en uw kind best even wennen op school. Een spannende

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5 U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van September 2015. Trots. Al in de tweede week van het schooljaar bezocht de inspecteur van het onderwijs

Nadere informatie

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Dit schooljaar zijn wij gestart in ons gloednieuwe schoolgebouw aan de Lorentzstraat. De eerste weken zitten er op en de meeste kinderen zijn

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Wij wensen u een fijn lang Hemelvaartsweekend! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Wij wensen u een fijn lang Hemelvaartsweekend! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Afgelopen vrijdag hadden we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een geslaagde dag en avond en wij willen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Maandbrief MEI YxskCk

Maandbrief MEI YxskCk Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Na deze maand met o.a. de koningsspelen, de eindtoets van groep 8 en de verschillende sporttoernooien is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag was het zover en heeft juf Annie na 44 jaar werkzaam te zijn geweest op onze school, afscheid genomen van De Poort. Wij kunnen samen

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni! Nog 8 schoolweken en dan luiden wij de bel voor de zomervakantie. Dat lijkt al heel snel, maar we hebben nog genoeg

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

november 2018 Beste ouder, verzorger

november 2018 Beste ouder, verzorger Beste ouder, verzorger Nieuwe leerling Bentley Hardebol wordt binnenkort 4 jaar en is nu aan het wennen in de klas. We wensen Bentley veel plezier en een leuke, leerzame tijd bij ons op school. Reminder

Nadere informatie

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

25 februari nr. 9. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 25 februari nr. 9 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Carnaval komt er alweer aan en wij zijn er helemaal klaar voor. De komende week hebben we een heleboel leuke dagen gepland op school met als afsluiting

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

September 2015. Nieuws uit het team:

September 2015. Nieuws uit het team: September 2015 Aan alle kinderen en ouders/verzorgers van de Jasker: In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over: Nieuws uit het team Start lesplein Extra vrije woensdagen Informatieavonden Algemene

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Scheepsjournaal november Beste ouders,

Scheepsjournaal november Beste ouders, Scheepsjournaal november 2016 Beste ouders, U ontvangt het Scheepsjournaal met informatie over het reilen en zeilen op De Ark. Hierin staan de nieuwsberichten over de groepen, bijzondere activiteiten,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen

Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Vrijdag 8 jan. 2016 Jaargang 12 nr. 12 In deze Link: - Beste wensen - Ouderpanel - Open school Groep - Gr. 4 tafeltjes oefenen Bijlagen: - Uitnodiging informatieavond - Uitnodiging open schoolmoment -

Nadere informatie

Schoolbrief 1 september schooljaar

Schoolbrief 1 september schooljaar Schoolbrief 1 september schooljaar 2019-2020 Belangrijke data: 1 sept. Juf Kim jarig 3 sept. Luizencontrole 6 sept. Juf Esther jarig 11 sept. Algemene ouderavond en Kanjertrainingsavond 13 sept. Mad Science

Nadere informatie

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017 Inhoud Wandelen voor water Grote Rekendag Fanfare Oene Vakbekwaam schoolleider Verkeersexamen Amnesty International Iep-toets nieuwsbrief OTP Playground Juf Renate Groep 6-7-8 schrijft een boek EU-schoolfruit

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

Voedingsbeleid

Voedingsbeleid Voedingsbeleid 2016-2019 O.B.S. t Jonkertje Jonkersvaart Inhoud 1. Introductie 2. Eten in de ochtendpauze 3. Eten tijdens de lunch 4. Drinken 5. Traktaties 6. Het goede voorbeeld 7. Uitvoering 1 1 Introductie

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Informatie. groep 5/6

Informatie. groep 5/6 Informatie groep 5/6 2017-2018 Informatie groep 7/8. Als aanvulling op de schoolgids, hebben we puntsgewijs zaken op papier gezet, die voor komend schooljaar van belang zijn. Als u er vragen over heeft,

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool. Fontanus- Harderwijk

Voedingsbeleid basisschool. Fontanus- Harderwijk Voedingsbeleid basisschool Fontanus- Harderwijk Introductie We hebben op onze school gekozen voor de Gezonde school-aanpak. Dat betekent dat we aandacht hebben voor sport en bewegen. Daarnaast willen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

Stappenplan (zij-)instroom kleuters

Stappenplan (zij-)instroom kleuters Stappenplan (zij-)instroom kleuters Betrokken partijen (intern) - directeur Sylvio Noël - leerlingadministratie Martha Mataheru - (onder)bouwcoördinator (Tamara Verschoor) - nieuwsbriefopsteller Karla

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie