Maandbrief MEI YxskCk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief MEI YxskCk"

Transcriptie

1 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Na deze maand met o.a. de koningsspelen, de eindtoets van groep 8 en de verschillende sporttoernooien is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende vakantie om ons daarna op te maken voor al weer de laatste periode van dit schooljaar. Wij wensen alle ouders en kinderen een hele fijne vakantie en zien iedereen graag uitgerust terug op maandag 6 mei. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team MEI 2019 De agenda 29 april t/m 5 mei Meivakantie 6 mei: Deze week luizencontrole MR-vergadering 12 mei: Moederdag 14 mei: Gr 7 praktisch verkeersexamen 15 mei: Regiofinale schoolvoetbal jongens groep 8 16 mei: Studiedagen en extra vrije dagen komende periode: Donderdagmiddag 16 mei staat er een studiemiddag voor het team op de agenda. Dit betekent dat alle leerlingen deze dag om uur vrij zijn. Woensdag 29 mei, dat is de dag voor Hemelvaart, staat er ook een studiedag gepland. Deze dag zijn alle leerlingen vrij. In juni mag iedereen genieten van een extra lang Pinksterweekend. Van vrijdag 7 juni t/m dinsdag 11 juni is de school gesloten. Al deze dagen waren reeds gecommuniceerd aan het begin van het schooljaar en staan vermeld in de jaarkalender van dit schooljaar. Vlog C. van Leeuwen: Via onderstaande link kunt u de nieuwste vlog van onze school bekijken. Zeker de moeite waard. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt wij heel erg bedanken. YxskCk Studiemiddag: alle leerlingen om uur vrij 17 mei: Schoolfeest van uur Van uur bazaar 20 mei: Week van de avond-4-daagse 28 mei: Pastor Vroom uitleg in de groepen over Hemelvaart/Pinksteren 29 mei: Studiedag: alle leerlingen vrij Maandbrief 30 mei t/m 31 mei Hemelvaartsweekend: alle leerlingen vrij 7 juni t/m 11 juni Extra lang pinksterweekend 12 juni: Straatspeeldag 16 juni: Vaderdag 17 juni t/m 21 juni: Kamp groep 8 Ameland

2 Welkom aan.. Tessa (gr 2), Stijn (gr 4), Floris (gr 1-2) en Jaylen (gr 1-2) die binnenkort zullen starten bij ons op school. Wij wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd toe bij ons op school. Schoolfeest: Op vrijdag 17 mei 2019 vieren wij weer ons jaarlijkse schoolfeest en de bazaar. Het thema van het schoolfeest dit jaar is: C. van Leeuwen in de ruimte Alle informatie over deze dag kunt u vinden in de speciale schoolfeestbrief die u als bijlage bij de vorige maandbrief heeft ontvangen. Ook is deze brief op papier met de leerlingen mee naar huis gegaan. s Avonds van uur tot 19:30 uur vervolgen wij de feestdag met onze bekende bazaar. Deze vindt plaats in en rondom onze school. Met name voor s avonds tijdens de bazaar kunnen wij nog hulp gebruiken. De intekenlijst waarmee u zich kunt opgeven om te komen helpen is zowel per mail verstuurd als op papier met de kinderen mee naar huis gegeven. Eventueel zijn deze ook nog op school verkrijgbaar. Geef u dus op, uw hulp wordt zeer gewaardeerd! Verder willen wij u vragen om spullen te verzamelen voor het Rad van Avontuur, die als aantrekkelijke prijsjes kunnen dienen (dus géén rommelmarktspullen). Misschien heeft u in uw familie/kennissenkring of in uw werk/beroep nog sponsoren die een prijs ter beschikking willen stellen. Deze spullen worden verzameld in de hal van onze school. Inleveren van de spullen graag uiterlijk vrij 10 mei. Met vriendelijke groet, De schoolfeestcommissie. Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van de Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes Beeldcoaching: Op onze school proberen wij op tal van manieren onze kwaliteit te bewaken en te vergroten. Kwaliteit valt of staat met de vaardigheden van onze leerkrachten. Zij zijn de belangrijkste factor als het er om gaat onze doelen te bereiken. Om de kwaliteit van onze leerkrachten te kunnen vergroten en waarborgen maken wij soms gebruik van didactisch beeldcoaching. Soms wordt er een opname gemaakt bij een of meerdere leerkracht(en) in de klas. Uiteraard worden de opnames, waar soms ook leerlingen op staan, alleen intern gebruikt en na gebruik vernietigd.

3 Babynieuws : Juf Brenda Pruissen en haar man Camiel zijn op 7 april jl. de trotse ouders geworden van zoon Sil. Met juf Brenda en Sil gaat alles prima. Wij wensen Brenda en Camiel en grote broer Vince heel veel geluk met hun zoon en broertje. Parro: Sinds augustus maken wij gebruik van de Parro-app als een nieuw communicatiemiddel tussen ouders en school. We gebruiken deze app met name voor groeps of schoolmededelingen, de agenda, uitnodigingen voor gesprekken en verzoeken voor ouderhulp. Onderwijsinhoudelijke zaken worden niet gecommuniceerd via de app. Welkom Sil In de Parro-app zijn leerkrachten en ouders per groep aan elkaar gekoppeld. Dit betekent dat ouders ook mededelingen via Parro aan de leerkracht kunnen versturen zoals bijv. een ziekmelding of een verzoek voor een gesprek. Nicole Horstink is systeembeheerder van de Parro-app. Zij kan vanuit Parro berichten versturen naar alle groepen maar daarbij is sprake van eenrichtingsverkeer. Zij is voor u als ouder/verzorger niet via de Parro-app bereikbaar. U kunt de locatiedirecteur telefonisch bereiken via (0313) of via de mail: n.horstink@veluwseonderwijsgroep.nl Wadi: Al eerder hebben wij u geïnformeerd over de zogenoemde wadi, de kuil op de plek waar eerder de oude gymzaal stond. Met een wadi (Water Afvoer Drainage Infiltratie) wordt een bufferings- en infiltratievoorziening bedoeld, die tijdelijk gevuld is met hemelwater. Bij veel regenval zal er water in staan. In de wadi kan het water infiltreren in de bodem. Op deze manier wordt voorkomen dat schoon water naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie gaat. Tevens wordt bereikt dat het grondwater wordt aangevuld. Voor de veiligheid van de leerlingen is er een hekwerk aan de zijde van de school geplaatst. De gemeente is verantwoordelijk voor de werkzaamheden op en rond het schoolplein. Locatiedirecteur Nicole Horstink heeft zeer regelmatig contact hierover. Vanuit de gemeente is er goed nagedacht over het water en de wadi. Water wordt gezien als een wezenlijk onderdeel van de openbare ruimte. Denk aan de vijver bij het gemeentehuis maar ook grachten in oude steden en sloten en singels.

4 Door een wadi leren kinderen dicht bij huis, onder toezicht van hun ouders met water om te gaan, ook al staat er niet continu water in de wadi. Kinderen leren zo veranderende situaties kennen en herkennen water als de wadi nat is. Deze ervaringen kunnen de kinderen in een nieuwe omgeving gebruiken. Goede voorlichting is natuurlijk wel belangrijk. Het water in de wadi is immers minder diep dan een vijver of gracht. Indien u vragen heeft over dit onderwerp kunt u zich wenden tot de gemeente. Kanjertraining in de maand mei: In de maand mei staat het thema vragen stellen centraal tijdens de Kanjerlessen. Vragen kun je stellen omdat je iets wilt leren of begrijpen, maar ook om iemand beter te leren kennen. Tijdens de Kanjerlessen leren de kinderen vragen te stellen aan elkaar. Op deze manier leren de kinderen elkaar beter kennen en begrijpen. Vanuit de Kanjertraining zeggen wij: onbekend, maakt onbemind. Wanneer je iemand beter kent, is het ook makkelijker om daar begrip en respect voor op te brengen. Wij gaan weer uit van mooie, zinvolle en boeiende lessen. Avond-4-daagse: Ook dit jaar wordt in Eerbeek de Wandel 4-daagse georganiseerd door St. Wandel4daagse Eerbeek. De avond-4-daagse vindt dit jaar plaats van maandag 20 mei t/m donderdag 23 mei Gisteren heeft u van ons via de mail een aparte brief met daarin alle informatie over de avond-4-daagse ontvangen. Om alles goed te laten verlopen, is het belangrijk de informatie uit de brief + bijlagen goed te lezen en te bewaren. Het inschrijfformulier kunt u bij de leerkracht in (laten) leveren tot 8 mei a.s. Polar Bear Herdenking: Op donderdagmiddag 11 april jl vond er een mooie en sfeervolle herdenking plaats. De burgemeester van de gemeente Brummen, Dhr. Alex van Hedel was hierbij aanwezig. De leerlingen lazen gedichten voor, de Engelse en Nederlandse vlag werd gehesen en er werden bloemen gelegd. Aan het einde van de herdenking heeft groep 8 de taak overgedragen aan de leerlingen van groep 7.

5 Schoolvoetbal en schoolhandbal: Op woensdag 17 april hebben verschillende teams van onze school deelgenomen aan het schoolhandbal en schoolvoetbaltoernooi. We willen alle organisatoren hartelijk bedanken voor het organiseren van deze geslaagde toernooien. Ook willen wij de coaches/begeleiders bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat zo veel teams hebben kunnen deelnemen. De kinderen hebben ervan genoten en er zijn verschillende successen behaald. De jongens van groep 8 zijn bij het schoolvoetbaltoernooi eerste geworden en mogen door naar de regiofinale. Op woensdag 15 mei a.s. mogen zij opnieuw in actie komen. De regiofinalewedstrijden worden gespeeld in Eerbeek op de velden van de Eerbeekse Boys. Gefeliciteerd en succes allemaal! Nieuws vanuit de parochie: Op zondag 16 juni kunnen kinderen uit de hele parochie de 1 e H. Communie doen. Dit vindt plaats in de H. Martinuskerk te Twello, om uur. Iedereen is van harte welkom om dit feest mee te vieren! secretariaat@franciscusenclara.com 30-jarig jubileum St. Kinderkledingbeurs Eerbeek Ter gelegenheid hiervan is er een feestelijk programma opgesteld voor zaterdag 25 mei Bootcampdag Wellicht een leuke activiteit voor in de meivakantie; een bootcampdag georganiseerd door St. Sportkampas.

6 Een korte update van de Wigwam en de Bizons: Vorige week hebben de groepen Pasen volop gevierd. Een week vol met leuke knutselactiviteiten, spelletjes, een gedekte tafel vol gezonde (en af en toe ook ongezonde) snacks. En de Paashaas is zelfs langs geweest om voor alle kinderen eieren te verstoppen. Wat een feest! Ook de verjaardag van onze koning wordt uitgebreid gevierd. Iedere dag staan er leuke spelletjes en een parcours klaar, waar de kinderen samen veel plezier aan beleven. 12 mei is de dag dat alle moeders weer verrast worden met lieve woorden en creatieve knutselwerkjes. Ook bij ons gaan de kinderen creatief aan de slag voor alle moeders. En het allerleukste en moeilijkste is natuurlijk dit geheim te houden tot aan moederdag. In de vakanties zijn wij voor alle kinderen de gehele dag open. Zoals iedere vakantie, hebben we deze keer ook een thema, namelijk natuur. We gaan er lekker op uit, planten en insecten bekijken, met een schepnet de sloot leeg vissen en we gaan onze eigen moestuin aanleggen. Voor meer informatie, bekijk gerust onze site -dewigwam.nl We zijn ook actief op facebook. Schoolfruit / groente: Dagelijks eten wij rond uur groente en/of fruit met onze leerlingen. Wij vragen u om uw kind(eren) iedere dag zelf fruit of groente mee naar school te geven voor in de ochtendpauze Vriendelijke groet, Leidsters en directie KDV De Wigwam en BSO De Bizons Extra water drink momenten: Alle leerlingen hebben op school een eigen bidon voor extra waterdrinkmomenten. Daarnaast mag de bidon ook gebruikt worden voor het 10-uurtje

7

8

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Maandbrief. Mei De agenda. Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief. Mei De agenda. Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na deze week met nog de koningsspelen, de eindcito van groep 8 en de verschillende sporttoernooien is het tijd om even uit te rusten van al het

Nadere informatie

Maandbrief APRIL 2018

Maandbrief APRIL 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Maandbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na deze week met nog de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten

Nadere informatie

Maandbrief NOVEMBER 2017

Maandbrief NOVEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de herfstvakantie. In de maand november staan de facultatieve oudergesprekken op de planning en richting

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Lisan uit groep 7 heeft zaterdag 2 februari in de bibliotheek van Brummen

Lisan uit groep 7 heeft zaterdag 2 februari in de bibliotheek van Brummen Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 4 maart beginnen we weer. We hopen dat u allemaal een fijne vakantie heeft.

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS C. van Leeuwen H.A. Lorentzstraat 1 6961XK Eerbeek 0313-651776 www.cvanleeuwen.nl / directie@cvanleeuwen.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni! Nog 8 schoolweken en dan luiden wij de bel voor de zomervakantie. Dat lijkt al heel snel, maar we hebben nog genoeg

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Maandbrief MAART Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief MAART Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 6 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

Maandbrief MAART 2018

Maandbrief MAART 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij.

Maandbrief FEBRUARI. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2017 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Wij wensen u een fijn lang Hemelvaartsweekend! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Wij wensen u een fijn lang Hemelvaartsweekend! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Afgelopen vrijdag hadden we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een geslaagde dag en avond en wij willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Maandbrief FEBRUARI 2019

Maandbrief FEBRUARI 2019 Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij. De komende periode staan o.a. de adviesgesprekken voor groep 8 op de agenda en de leerlingen ontvangen

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 Belangrijke data in februari: Vrij 13/02: groep 1/2A vrij Do 19/02: afsluiting project 18.30 uur Vrij 20/02: groep 1/2B vrij Ma 23/02 t/m vrij 27/02:

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind.

Open Dag / uur. Woensdagochtend 10 oktober houden wij een open dag voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Dit schooljaar zijn wij gestart in ons gloednieuwe schoolgebouw aan de Lorentzstraat. De eerste weken zitten er op en de meeste kinderen zijn

Nadere informatie

23 e jaargang nr.16 Donderdag 18 april 2019

23 e jaargang nr.16 Donderdag 18 april 2019 23 e jaargang nr.16 Donderdag 18 april 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Vandaag hebben we met de gehele school een mooie paasviering gehad met Marcel

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg.

Hiep, hiep hoera: Deze week feliciteren wij alle jarigen: Steyn Aij, Eva Keijzer, Dylan van der Laan, Jesse Tekelenburg. Periode zaterdag 3 februari t/m vrijdag 9 februari 2018 38 e jaargang nr. 21 ALGEMEEN NIEUWS: Kinderkerk: Op zondag 4 februari is er weer kinderkerk. We gaan een gedicht lezen, waarin de meeste kinderen

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. o.b.s. DE EGLANTIER

Nieuwsbrief 4. o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 2 16 september 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 20-09 Sil, groep 2A 20-09 Juf Tiny 23-09 Denise, groep 4 23-09

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 24 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid We hebben afscheid genomen van Lex uit de groep van

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief april 2017 April 2017 Mei 2017 4 Techniekmorgen

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2018-2019 dag datum Kinderen en ouders Week 33 Maandag 13-08 Zomervakantie Dinsdag 14-08 Zomervakantie Woensdag 15-08 Zomervakantie Donderdag 16-08

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Maandbrief DECEMBER 2018

Maandbrief DECEMBER 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, December: de laatste maand van ons kalenderjaar is aangebroken. December is een donkere maand, maar er zijn feestdagen die gezelligheid en licht

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties

NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties NIEUWSBRIEF Nr. 8, 7 mei 2017 In dit nummer o.a. Mededelingen Einde schoolfruit Schoolvakanties 2017-2018 Volg Klavertje Vier nu ook op Twitter voor nieuws, foto s e.d. @ObsKlavertje4 Voorwoord Beste ouder/verzorger,

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Juffen- en meesterdag

Juffen- en meesterdag - Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 5 april 2019 Juffen- en meesterdag Wij kijken weer met veel plezier terug op de meester- en juffendag! Woensdag 3 april waren alle meesters en juffen op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie