DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Menkemaborg 57

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Menkemaborg 57"

Transcriptie

1 Bel voor het maken van een afspraak Te Koop Menkemaborg 57 In De Landerijen gelegen RIANTE VILLA met vrijstaande stenen en geïsoleerde GARAGE, carport, dakterras en maar liefst NEGEN KAMERS, waarvan 6 slaapkamers, 2 hobbykamers en 1 woonkamer. De woning is voorzien van TWEE LUXE badkamers, een MODERNE inbouwkeuken, bijkeuken en riante oprijlaan met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, nabij scholen, winkels en uitvalswegen. Indeling: Via de entree te bereiken ruime hal met meterkast, geheel betegeld wandtoilet en trapopgang naar de verdieping. Royale LIVING, voorzien van een massieve jatoba houten vloer met schuifpui naar de tuin en bijkeuken met een keukenblok en de opstelling van de cvketel. Aan de voorzijde bevindt zich de inbouwkeuken met granieten aanrechtblad, welke voorzien is van de volgende apparatuur; vaatwasser, oven, magnetron, Amerikaanse koelkast, 6pits gaskookplaat, rvs afzuigkap en dubbele spoelbak. 1e verdieping: Overloop met toegang tot 4 kamers, waarvan er 3 kamers in gebruik zijn als slaapkamer en 1 kamer als kledingkamer. De 1e badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchehoek, whirlpool bad, 2e wandtoilet, bidet, 2 wastafels, designradiator en raam voor de natuurlijke ventilatie. De 2e badkamer is tevens geheel betegeld en voorzien van een douchehoek, 3e wandtoilet, wastafel, designradiator en wasmachineaansluiting. De verdieping is voorzien van een massieve grenen vloer, in dezelfde kleurstelling als de begane grond. Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

2 Bel voor het maken van een afspraak 2e verdieping: Via vaste trap te bereiken multifunctionele ruimte met openslaande deuren naar het dakterras. Overloop met lichtkoepel, welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en een hobbykamer. * Riante villa met vrijstaande garage en carport * In 2008 is er een riante opbouw geplaatst, waardoor er 4 kamers gerealiseerd zijn * Mogelijkheden voor 8 slaapkamers * Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk * Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein * De woning is voorzien van 2 badkamers * Gehele buitenschilderwerk uitgevoerd in 2012 * De woning is gelegen nabij scholen, winkels, uitvalswegen en recreatiegebied "Het Gelderse Hout" * Woonoppervlakte: 221 m2 * Kaveloppervlak: 665 m2 eigen grond * Bouwjaar: 2002 Aanvaarding in overleg. Alle informatie is met de meeste zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

3 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

4 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

5 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

6 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

7 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

8 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

9 KADASTRALE KAART Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

10 PLATTEGRONDEN Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

11 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

12 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

13 Bel voor het maken van een afspraak LIJST VAN ZAKEN perceel: Menkemaborg TB Lelystad d.d. Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: BBQ Tuintafel + stoelen Fruitbomen Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

14 parketvloer/laminaat plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Keukenaccessoires Verlichting, te weten: (Losse) kasten, legplanken, te weten: Inloopkast 1e verdieping Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

15 Toiletaccessoires Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

16 INFORMATIELIJST Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak 1. Bijzonderheden A. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld met betrekking tot het perceel? B. Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen C. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.) D. Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? E. Heeft u grond van derden in gebruik? F. Rusten er voor zover u weet rechten op het perceel, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? (bijv. recht van overpad, 1e recht van koop verstrekt aan derden, lopende geschillen, afspraken met betrekking tot gebruik van grond aan of van derden, verhuur, optiebedingen, etc) G. Is de wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing? H. Is er een antispeculatiebeding van toepassing op de woning? I. Is er sprake van een beschermd stads of dorpgezicht? Is er sprake van een gemeentelijk of rijksmonument? Is er sprake van een beeldbepalend object? J. Is er sprake van ruilverkaveling? K. Is er sprake van onteigening? L. Is het huis of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? M. Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? Ja (bijvoorbeeld onteigening/kwesties met buren) N. Is er bezwaar gemaakt tegen de waardebeschikking WOZ? O. Zijn er door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet naar behoren zijn uitgevoerd? P. Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van de woning voor een deel kunnen worden teruggevorderd? Q. Is het pand onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? R. Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfsonroerendgoed is, of een woon huis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt) S. Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijvoorbeeld woning, praktijk, winkel, opslag) woning T. Is dat gebruik volgens u en/of de gemeente toegestaan? Ja Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

17 Bel voor het maken van een afspraak 2. Gevels A. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of aanhoudend vochtige plekken op de gevels? B. Zijn er (gerepareerde) scheuren/beschadigingen in/aan de gevels aanwezig? C. Zijn de gevels tijdens de bouw geïsoleerd? Ja D. Zijn de gevels ooit gereinigd? 3. Dak A. Is er sprake van platte daken? (dus ook uitbouwen, garages, bergingen etc) Ja B. Heeft u last van daklekkages (gehad)? C. Zijn er in het verleden gebreken geconstateerd aan de dakconstructie zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste dakdelen? D. Heeft u het dak al eens (gedeeltelijk) laten vernieuwen c.q. laten repareren? E. Is het dak tijdens de bouw geïsoleerd? Ja F. Zijn de regenwaterafvoeren in orde? Ja G. Zijn de dakgoten in orde (bijv. lekkage)? 4. Kozijnen, ramen, en deuren A. Wanneer zijn de kozijnen, ramen en deuren voor het laatst geschilderd? 2012 Is dit gebeurd door een erkend schildersbedrijf? B. Functioneren alle scharnieren en sloten? Ja C. Zijn alle sleutels aanwezig? Ja D. Is er sprake van isolerende beglazing? Ja E. Is er bij isolerende beglazing sprake van condensvorming tussen het glas? 5. Vloeren, plafonds en wanden A. Is er sprake (geweest) van vochtdoorslag of optrekkend vocht op vloeren, plafonds en/of wanden? B. Is er sprake (geweest) van schimmelvorming op de vloeren, plafonds en/of wanden? C. Zijn er (gerepareerde) of (verborgen) scheuren en/of beschadigingen in/aan vloeren, plafonds en/of wanden aanwezig? D. Hebben zich in het verleden problemen voorgedaan met de afwerkingen? (bijv. loszittend tegelwerk, loslatend behang of spuitwerk, holklinkend of loszittend stucwerk etc) E. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de vloerconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste vloerdelen? F. Is er sprake van vloerisolatie? Ja 6. Kelder, kruipruimte en fundering A. Is er sprake (geweest) van gebreken aan de fundering? B. Is de kruipruimte toegankelijk? Ja C. Is de kruipruimte droog? Ja D. Is er sprake van vochtdoorslag door de kelderwand? E. Is de grondwaterstand in de afgelopen jaren waarneembaar gewijzigd of is er sprake van wateroverlast geweest? Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

18 Bel voor het maken van een afspraak 7. Installaties A. Is er een CVinstallatie aanwezig? Ja Zo ja, welk type c.v. ketel is het en hoe oud is deze? Nefit Ecomlline HR Excelent Wanneer is deze voor het laatst onderhouden? B. Is meer dan 1 keer per jaar bijvullen van de CVinstallatie noodzakelijk? C. Zijn er radiatoren die niet warm worden? D. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die lekken? E. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die ooit zijn bevroren? F. Zijn er vertrekken die niet (goed) warm worden? G. In welk jaar zijn voor het laatst de aanwezige schoorsteenkanalen/rookgasafvoeren geveegd/gereinigd? H. Is de trek van aanwezige schoorsteenkanalen goed? Ja / I. Is de elektrische installatie vernieuwd? Ja / J. Zijn u gebreken bekend aan de technische installaties? 8. Sanitair en riolering A. Zijn er beschadigingen aan wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen? Ja Zo ja, welke? Keukenkraan B. Lopen de afvoeren van wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen goed door? Ja C. Is de woning aangesloten op het gemeentelijke riool? Ja D. Zijn er gebreken (geweest) aan de riolering, zoals breuken, stankoverlast, lekkages etc? E. Is er een andere voorziening, zoals een septictank, beerput of dergelijk aanwezig? 9. Diverse A. Wat is het bouwjaar van de woning? 2002 B. Zijn er asbesthoudende materialen in de woning aanwezig? C. Blijft er in de woning zeil achter, al dan niet vastgelijmd, dat is aangeschaft tussen 1955 en 1982? D. Is er sprake van loden leidingen in de woning? E. Is de grond voor zover bekend verontreinigd? F. Is er voor zover bekend een olietank aanwezig? G. Is er sprake van overlast door ongedierte in en om de woning (muizen, ratten, kakkerlakken etc)? H. Is de woning aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte of zwam? I. Is er voor zover bekend sprake van chlorideschade (betonrot)?(betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen vb. balkons kunnen aangetast zijn) J. Hebben er verbouwingen en/of bijbouwingen plaatsgevonden in en/of om de woning? Ja Zo ja, welke ver/bijbouwingen? Opbouw 2e etage Zo ja, in welk jaartal? 2008 Zo ja, door welk bedrijf zijn deze uitgevoerd? Rankema & Dangermond Enkhuizen Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

19 Bel voor het maken van een afspraak K. Zijn er verbouwingen of uitbreidingen uitgevoerd zonder omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning)? L. Bent u in het bezit van een energieprestatiecertificaat? Ja / 10. Vaste lasten A. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag onroerende zaakbelasting? 789 Belastingjaar 2014 B. Wat is de WOZwaarde? Peiljaar? 2013 C. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag waterschapslasten? 476 Belastingjaar? 2014 D. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag rioolrecht? 70 Belastingjaar? 2014 E. Maandelijks voorschotbedrag gas + elektra 200 F. Zijn er leasecontracten (bijv. keuken, kozijnen, cv ketel etc.)? G. Als er sprake is van erfpacht of opstalrecht hoe hoog is dan de canon per jaar?. H. Heeft u alle gemeenschappelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Ja Zijn er variabele bedragen voor gemeenschappelijke poorten, inritten of terreinen? I. Heeft u, om in de straat te parkeren, een parkeervergunning nodig? 11. Garanties Zijn er lopende onderhoudscontracten en/of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper zoals dakbedekking, cvinstallatie, dubbele beglazing, GIWgarantie etc? Zo ja, welke? Dakbedekking Ja Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

20 Deskundig in financieel advies Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Vermogensbeheer De Boer Financiële Planning Een huis kopen Koop certificaat U staat misschien op het punt om een huis te kopen en bent zich aan het oriënteren op een hypotheek. Een zaak die verstrekkende gevolgen heeft voor de toekomst. Uw hypotheek is een zwaarwegend onderdeel van uw persoonlijke financiële planning. Lokaal sterk in Lelystad Vrijblijvend van gedachten wisselen? Graag laten we zien wat wij in huis hebben. Alle banken onder één dak Bespaar een hoop tijd, geld en ergernis. Wij weten dat meer keuze en informatie niet lijdt tot de beste keuze. Kortom profiteer daarom van onze vakkennis in de markt. Wij kunnen dit als geen ander. Voor u hebben wij een koop certificaat ontwikkeld. Hiermee kunt u met een gerust hart gaan bieden op een woning. Verantwoorde maandlasten en goede voorwaarden conform NIBUD normen zijn hierdoor voor u gewaarborgd. Een goede start begint hier! Gemak & deskundig De financieel adviseur begeleidt u niet alleen bij het vinden van een passende hypotheek. Hij zal u ook bijstaan bij akte passering bij de notaris. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor kosteloos service en advies tijdens de duur van de hypotheek. Zo hoeft u uw financiële plaa tje maar één keer uit te leggen. Helder advies Onze financieel adviseurs hebben kennis van zaken. Zij hebben ruime ervaring in het adviseren van een passende hypotheek. Gezien de complexiteit van uw financiële situatie is het raadzaam om de risico s, inkomen en vermogenspositie weloverwogen op elkaar af te stemmen. Goede referenties De Boer Financiële Planning voldoet aan de strenge normen van de Stichting Keurmerk Hypotheek bemiddeling. Deze toetst jaarlijks de deskundigheid en onafhankelijkheid. Geen loze beloftes. De Boer Financiële Planning info@dbfp.nl De koffie staat voor u klaar! Vriendelijke groet Ing. J. (John) van der Meer Financieel Planner & Pensioenspecialist Jan Jaap van der Deen Verzekeringsspecialist & Pensioenplanner Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Lagune 69

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Lagune 69 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Lagune 69 Forse DRIVEINN WONING met VRIJE LIGGING, inpandige GARAGE en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning beschikt onder andere over een

Nadere informatie

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning DEEL B Persoonlijke gegevens Adres te verkopen perceel Zeevliet 18 te Benschop 1.

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1. Bijzonderheden a. Zijn er nadat u het perceel in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Jol 3740

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Jol 3740 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Jol 3740 Boven een kleinschalig winkelcentrum op de 1e verdieping van een verzorgd appartementencomplex met LIFT bieden wij aan een TWEE KAMER HOEKAPPARTEMENT

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Ganzendiep 3

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Ganzendiep 3 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Ganzendiep 3 Deze 2laagse goed onderhouden EENGEZINSWONING heeft 3 slaapkamers en is keurig afgewerkt. In de voortuin staat een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2014 Deze vragenlijst is gemaakt omdat u als verkoper verplicht bent om uitvoerig

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop De Schans 1632

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop De Schans 1632 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop De Schans 1632 In de centraal gelegen woonwijk de Schans ligt deze ruime MODERNE eengezinswoning. De woning is goed onderhouden en ligt op een kavel

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING

VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VRAGENLIJST VOOR DE VERKOOP VAN EEN WONING Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Algemene gegevens. Type appartement:

Algemene gegevens. Type appartement: Vijzel 10a te Huissen Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

d. Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Nee

d. Is een gedeelte van uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? Nee NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie