DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Jol 3740

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Jol 3740"

Transcriptie

1 Bel voor het maken van een afspraak Te Koop Jol 3740 Boven een kleinschalig winkelcentrum op de 1e verdieping van een verzorgd appartementencomplex met LIFT bieden wij aan een TWEE KAMER HOEKAPPARTEMENT met BALKON en een berging op de begane grond. Het appartement is gelegen boven een kleinschalig, vernieuwd winkelcentrum met restaurants, supermarkten en medische zorg. Indeling: Entree met postbussen en audiofooninstallatie. Ook zit op de begane grond de berging, het trappenhuis en de liftinstallatie. Woonverdieping: Ruime entree met meterkast en toegang tot de slaapkamer. Licht betegelde badkamer met douchehoek, wandtoilet, wastafel en opstelplaats van de boiler. Riante en lichte woonkamer met standaard keukenblok en deur naar het balkon. * 2Kamer appartement gelegen in een kleinschalig appartementencomplex * Het balkon en appartement bieden veel privacy door de vrije ligging * Ruime parkeergelegenheid en overige voorzieningen op loopafstand * De servicekosten bedragen 110, per maand + voorschot stookkosten 61, per maand Aanvaarding in overleg. Alle informatie is met de meeste zorg samengesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

2 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

3 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

4 Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

5 KADASTRALE KAART Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

6 PLATTEGRONDEN Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

7 Bel voor het maken van een afspraak LIJST VAN ZAKEN perceel: Jol HR Lelystad d.d. Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

8 parketvloer/laminaat plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Keukenaccessoires borden, glazen, etc. Verlichting, te weten: lampen (Losse) kasten, legplanken, te weten: tv kast (wit/grijs) opbergkast (bruin) Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

9 Toiletaccessoires Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

10 INFORMATIELIJST Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak 1. Bijzonderheden A. Zijn er nadat u het appartement in eigendom hebt gekregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of onderhandse akten opgesteld met betrekking tot het appartement? B. Zijn er voor zover u bekend mondelinge of schriftelijke afspraken gemaakt over aangrenzende percelen? (Denk hierbij aan regelingen voor het gebruik van een poort, schuur, garage, tuin, overeenkomsten met meerdere buren, toezeggingen, erfafscheidingen C. Wijken de huidige terreinafscheidingen volgens u af van de kadastrale eigendomsgrenzen? (Denk hierbij ook aan strookjes grond van de gemeente die u in gebruik heeft, of grond van u die gebruikt wordt door de buren.) D. Is een gedeelte van uw appartement, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van de buren of andersom? E. Heeft u grond van derden in gebruik? F. Rusten er voor zover u weet rechten op het appartement, zoals erfpacht, opstalrecht, vruchtgebruik, erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten of verplichtingen, kettingbedingen, voorkeursrechten, optierechten, rechten van wederinkoop, huurkoop, concurrentiebedingen etc.? (bijv. recht van overpad, 1e recht van koop verstrekt aan derden, lopende geschillen, afspraken met betrekking tot gebruik van grond aan of van derden, verhuur, optiebedingen, etc) G. Is de wet Voorkeursrecht Gemeenten van toepassing? H. Is er een antispeculatiebeding van toepassing op het appartement? I. Is er sprake van een beschermd stads of dorpgezicht? Is er sprake van een gemeentelijk of rijksmonument? Is er sprake van een beeldbepalend object? J. Is er sprake van ruilverkaveling? K. Is er sprake van onteigening? L. Is het appartement of de grond geheel of gedeeltelijk verhuurd of bij anderen in gebruik? M. Zijn er over het appartement procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening/kwesties met buren) N. Is er bezwaar gemaakt tegen de waardebeschikking WOZ? O. Zijn er door de overheid of nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet naar behoren zijn uitgevoerd? P. Zijn er in het verleden subsidies of premies verstrekt die bij verkoop van het appartement voor een deel kunnen worden teruggevorderd? Q. Is het appartement onbewoonbaar verklaard of in het verleden ooit onbewoonbaar verklaard geweest? R. Is er bij verkoop sprake van een omzetbelastingheffing? (Bijvoorbeeld omdat het een voormalig bedrijfsonroerendgoed is, of een woon huis met praktijkgedeelte, of omdat u pas ingrijpend verbouwd hebt) S. Hoe gebruikt u het appartement nu? (Bijvoorbeeld woning, praktijk, winkel, opslag) woning T. Is dat gebruik volgens de splitsingsakte toegestaan? Ja U. Is dat gebruik volgens de gemeente toegestaan? Ja Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

11 Bel voor het maken van een afspraak 2. Gevels A. Is er bij het appartement sprake (geweest) van vochtdoorslag of aanhoudend vochtige plekken op de gevels? B. Zijn er bij het appartement (gerepareerde) scheuren/beschadigingen in/aan de gevels aanwezig? C. Zijn de gevels bij het appartement tijdens de bouw geïsoleerd? Ja / D. Zijn de gevels bij het appartement ooit gereinigd? Ja / 3. Dak(en) Hoe oud zijn de daken van het appartementencomplex? Platte daken: Overige daken: B. Heeft u last van daklekkages (gehad)? C. Zijn er in het verleden in het appartement gebreken geconstateerd aan de dakconstructie zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste dakdelen? D. Is het dak van het appartementencomplex al eens (gedeeltelijk) vernieuwd c.q. repareerd? Ja / E. Is het dak appartementencomplex tijdens de bouw geïsoleerd? Ja / F. Zijn de regenwaterafvoeren van het appartement in orde? Ja / G. Zijn de dakgoten van het appartement in orde (bijv. lekkage)? Ja 4. Kozijnen, ramen, en deuren A. Wanneer zijn van het appartement de buitenkozijnen, ramen en deuren voor het laatst geschilderd? februari/maart 2015 Is dit gebeurd door een erkend schildersbedrijf? Ja B. Functioneren van het appartement alle scharnieren en sloten? Ja C. Zijn alle sleutels aanwezig? Ja D. Is er in het appartement sprake van isolerende beglazing? Ja / / Gedeeltelijk E. Is er bij isolerende beglazing sprake van condensvorming tussen het glas? Ja / 5. Vloeren, plafonds en wanden A. Is er in het appartement sprake (geweest) van vochtdoorslag of optrekkend vocht op vloeren, plafonds en/of wanden? B. Is er in het appartement sprake (geweest) van schimmelvorming op de vloeren, plafonds en/of wanden? C. Zijn er in het appartement (gerepareerde) of (verborgen) scheuren en/of beschadigingen in/aan vloeren, plafonds en/of wanden aanwezig? D. Hebben zich in het verleden problemen voorgedaan met de afwerkingen? (bijv. loszittend tegelwerk, loslatend behang of spuitwerk, holklinkend of loszittend stucwerk etc) E. Is er in het appartement sprake (geweest) van gebreken aan de vloerconstructie, zoals scheve, doorbuigende, krakende, beschadigde en/of aangetaste vloerdelen? F. Is er in het appartement sprake van vloerisolatie? Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

12 Bel voor het maken van een afspraak 6. Kelder, kruipruimte en fundering A. Is er in het appartement sprake (geweest) van gebreken aan de fundering? B. Is de kruipruimte van het appartement toegankelijk? C. Is de kruipruimte droog? D. Is er sprake van vochtdoorslag door de kelderwand? E. Is de grondwaterstand in de afgelopen jaren waarneembaar gewijzigd of is er sprake van wateroverlast geweest? 7. Installaties A. Is er in het appartement een CVinstallatie aanwezig? Ja Zo ja, welk type c.v. ketel is het en hoe oud is deze? 80 liter B. Is meer dan 1 keer per jaar bijvullen van de CVinstallatie noodzakelijk? Ja / C. Zijn er radiatoren die niet warm worden? D. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die lekken? E. Zijn er radiatoren of (water)leidingen die ooit zijn bevroren? F. Zijn er vertrekken die niet (goed) warm worden? G. In welk jaar zijn voor het laatst de aanwezige schoorsteenkanalen/rookgasafvoeren geveegd/gereinigd? H. Is de trek van aanwezige schoorsteenkanalen goed? Ja / I. Is de elektrische installatie vernieuwd? J. Zijn u gebreken bekend aan de technische installaties? 8. Sanitair en riolering A. Zijn er in het appartement beschadigingen aan wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen? B. Lopen de afvoeren in het appartement van wastafels, douche, bad, toiletten, gootstenen en kranen goed door? Ja C. Is het appartement aangesloten op het gemeentelijke riool? Ja D. Zijn er in het appartement gebreken (geweest) aan de riolering, zoals breuken, stankoverlast, lekkages etc? E. Is er een andere voorziening, zoals een septictank, beerput of dergelijk aanwezig? 9. Diverse A. Wat is het bouwjaar van het appartement? B. Zijn er asbesthoudende materialen in het appartement aanwezig? C. Blijft er in de woning zeil achter, al dan niet vastgelijmd, dat is aangeschaft tussen 1955 en 1982? D. Is er sprake van loden leidingen in het appartement? E. Is de grond van het appartementencomplex voor zover bekend verontreinigd? F. Is er voor zover bekend een olietank aanwezig? G. Is er sprake van overlast door ongedierte in en om het appartement (muizen, ratten, kakkerlakken etc)? H. Is het appartement aangetast door houtworm, boktor, ander ongedierte of zwam? I. Is er voor zover bekend sprake van chlorideschade (betonrot)?(betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen vb. balkons kunnen aangetast zijn) J. Hebben er in het appartement verbouwingen en/of bijbouwingen plaatsgevonden in? Ja Zo ja, welke ver/bijbouwingen? Kunststof kozijnen woonkamer K. Zijn er in het appartement verbouwingen of uitbreidingen uitgevoerd zonder bouwvergunning? Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

13 Bel voor het maken van een afspraak 10. Vaste lasten A. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag onroerende zaakbelasting?. Belastingjaar. B. Wat is de WOZwaarde?. Peiljaar?. C. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag waterschapslasten?. Belastingjaar?. D. Hoeveel betaalde u voor de laatste aanslag rioolrecht?. Belastingjaar?. E. Maandelijks voorschotbedrag gas. Maandelijks voorschotbedrag elektra. Maandelijks voorschotbedrag blokverwarming.. F. Zijn er leasecontracten (bijv. keuken, kozijnen, cv ketel etc.)? G. Als er sprake is van erfpacht of opstalrecht hoe hoog is dan de canon per jaar?. Heeft u alle gemeenschappelijke belastingen die u verschuldigd bent al betaald? Ja / Zijn er variabele bedragen voor gemeenschappelijke poorten, inritten of terreinen? I. Heeft u, om in de straat te parkeren, een parkeervergunning nodig? 11. Garanties Zijn er lopende onderhoudscontracten en/of garantieregelingen overdraagbaar aan de koper zoals dakbedekking, cvinstallatie, dubbele beglazing, GIWgarantie etc? Ja / Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

14 Deskundig in financieel advies Wilt u deze woning bezichtigen? Bel voor het maken van een afspraak Hypotheken Verzekeringen Pensioenen Vermogensbeheer De Boer Financiële Planning Een huis kopen Koop certificaat U staat misschien op het punt om een huis te kopen en bent zich aan het oriënteren op een hypotheek. Een zaak die verstrekkende gevolgen heeft voor de toekomst. Uw hypotheek is een zwaarwegend onderdeel van uw persoonlijke financiële planning. Lokaal sterk in Lelystad Vrijblijvend van gedachten wisselen? Graag laten we zien wat wij in huis hebben. Alle banken onder één dak Bespaar een hoop tijd, geld en ergernis. Wij weten dat meer keuze en informatie niet lijdt tot de beste keuze. Kortom profiteer daarom van onze vakkennis in de markt. Wij kunnen dit als geen ander. Voor u hebben wij een koop certificaat ontwikkeld. Hiermee kunt u met een gerust hart gaan bieden op een woning. Verantwoorde maandlasten en goede voorwaarden conform NIBUD normen zijn hierdoor voor u gewaarborgd. Een goede start begint hier! Gemak & deskundig De financieel adviseur begeleidt u niet alleen bij het vinden van een passende hypotheek. Hij zal u ook bijstaan bij akte passering bij de notaris. Daarnaast kunt u bij hem terecht voor kosteloos service en advies tijdens de duur van de hypotheek. Zo hoeft u uw financiële plaa tje maar één keer uit te leggen. Helder advies Onze financieel adviseurs hebben kennis van zaken. Zij hebben ruime ervaring in het adviseren van een passende hypotheek. Gezien de complexiteit van uw financiële situatie is het raadzaam om de risico s, inkomen en vermogenspositie weloverwogen op elkaar af te stemmen. Goede referenties De Boer Financiële Planning voldoet aan de strenge normen van de Stichting Keurmerk Hypotheek bemiddeling. Deze toetst jaarlijks de deskundigheid en onafhankelijkheid. Geen loze beloftes. De Boer Financiële Planning De koffie staat voor u klaar! Vriendelijke groet Ing. J. (John) van der Meer Financieel Planner & Pensioenspecialist Jan Jaap van der Deen Verzekeringsspecialist & Pensioenplanner Muntstraat 149, 8232 WB Lelystad Tel: Kijk ook op internet: Fax:

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven.

U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Vragenlijst voor de verkoop van uw woning U kunt aan het einde van de vragenlijst eventueel extra informatie geven. Persoonlijke gegevens Naam: Adres: Postcode en woonplaats: Adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1

Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Vragenlijst voor de verkoop van een woning blad 1 Heeft u meer informatie? Aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst kunt u het aanvullen. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als u

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Ganzendiep 3

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Ganzendiep 3 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Ganzendiep 3 Deze 2laagse goed onderhouden EENGEZINSWONING heeft 3 slaapkamers en is keurig afgewerkt. In de voortuin staat een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM VERSIE 2016 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop De Schans 1632

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop De Schans 1632 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop De Schans 1632 In de centraal gelegen woonwijk de Schans ligt deze ruime MODERNE eengezinswoning. De woning is goed onderhouden en ligt op een kavel

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Algemene gegevens. Type appartement:

Algemene gegevens. Type appartement: Vijzel 10a te Huissen Ondanks het feit dat deze informatie door ons met zorg is samengesteld, dient te worden vermeld dat deze informatie, van algemene aard, deels van derden is verkregen, geheel vrijblijvend

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Punter 3403

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Punter 3403 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Punter 3403 Deze goed gelegen eengezinswoning in de Punter is HELEMAAL AF! Kom langs, deze woning is zeker een bezichtiging waard! De woning met vrijstaand

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

%& ' ( )* +, &! " # $!

%& ' ( )* +, &!  # $! %&'()* +, & +.! " # $%$$ &'$$&(($ &)$$ $*%&+*,&'. /'* /&0 # /# 0. #" 1 # 2 # %&* 123 + 2 + 3 + 4 5 + 3 + 6 + 7 + 8 +. + 2 1 +, & +2145/06// ')*43&2 22 9'+ +&+ (&%' &%),,$%( &','! %&&2 2&2&!1 : ;(''< :

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 72 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Malkenschoten 11 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 72 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Malkenschoten 11 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 72 m 2 Koopsom vanaf 219.500, kosten koper TE KOOP Malkenschoten 11 Apeldoorn Op een rustige locatie aan de rand van Apeldoorn gelegen, helft van dubbel woonhuis met diepe tuin en paardenstallen/ruime

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst of bij de tekst. Als u twijfelt over de juiste beantwoording, of als

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Linnaeusstraat 42, 3553 CE Utrecht Vraagprijs ,- k.k.

Linnaeusstraat 42, 3553 CE Utrecht Vraagprijs ,- k.k. Linnaeusstraat 42, 3553 CE Utrecht Vraagprijs 179500, kk Email: info@debreemakelaarsnl wwwdebreemakelaarsnl Linnaeusstraat 42, 3553 CE Utrecht Graag nodigen wij u uit in de gezellige wijk Zuilen Een sfeervolle

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 113 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambohof 15 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 113 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mambohof 15 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 113 m 2 Vraagprijs 269.000, kosten koper TE KOOP Mambohof 15 Apeldoorn In de geliefde en kindvriendelijke wijk Zuidbroek gelegen, moderne en luxe tussenwoning (2012) met fraaie tuin

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Het Zichtbord 22

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Het Zichtbord 22 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Het Zichtbord 22 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE GARAGE en een VRIJE LIGGING aan de achterzijde. De woning beschikt over een keurige

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Voorhof 88

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Voorhof 88 Te Koop Voorhof 88 Op de 5e verdieping gelegen 2-KAMER APPARTEMENT met berging. Het appartement is voorzien van een balkon, welke een zeer FRAAI UITZICHT verschaft over de directe omgeving. Het complex

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Punter 4512

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Punter 4512 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Punter 4512 Prachtig vrij gelegen, op 2 minuten lopen van 'BataviaHaven' en 'Bataviastad' ZEER RUIME eengezinswoning van het grotere type met aangebouwde

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 84 m ,- kosten koper TE KOOP. Beethovenlaan 664 Zwolle

Woonoppervlakte ca. 84 m ,- kosten koper TE KOOP. Beethovenlaan 664 Zwolle Woonoppervlakte ca. 84 m 2 139.000, kosten koper TE KOOP Beethovenlaan 664 Zwolle Op de 2e verdieping gelegen 4kamerappartement met 2 balkons (waarvan 1 op het westen) en berging in de onderbouw. Vanuit

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 111 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. 1e Beukenlaan 7 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 111 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. 1e Beukenlaan 7 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 111 m 2 Koopsom vanaf 520.000, kosten koper TE KOOP 1e Beukenlaan 7 Apeldoorn Op een uitstekende locatie in de villawijk "Berg en Bos" gelegen, charmante rietgedekte helft van dubbele

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 110 m ,- kosten koper TE KOOP. Veerallee 59 A Zwolle

Woonoppervlakte ca. 110 m ,- kosten koper TE KOOP. Veerallee 59 A Zwolle Woonoppervlakte ca. 110 m 2 325.000, kosten koper TE KOOP Veerallee 59 A Zwolle Even buiten het centrum van de stad gelegen 3kamerapartement met zonnig (zuiden) gelegen balkon en eigen garage voor 1 auto

Nadere informatie

Apeldoorn, Oratoriumstraat 4

Apeldoorn, Oratoriumstraat 4 Apeldoorn, Oratoriumstraat 4 Satellietopname Satellietopname Oratoriumstraat 4 In de kindvriendelijke woonwijk gelegen, zeer ruime vrijstaande woning ( ca. 180m²! ) met grote garage (ca. 40m²),

Nadere informatie

Brochure. Waardeel 7 te Annen

Brochure. Waardeel 7 te Annen Brochure Waardeel 7 te Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Waardeel 7 Annen Lijst van zaken Betreffende het perceel: d.d.: Waardeel 7 9468 HJ Annen 12102015 Voor de onderstaande zaken

Nadere informatie

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Menkemaborg 57

DE ACTIEVE MAKELAAR. Te Koop Menkemaborg 57 Bel 0320281800 voor het maken van een afspraak Te Koop Menkemaborg 57 In De Landerijen gelegen RIANTE VILLA met vrijstaande stenen en geïsoleerde GARAGE, carport, dakterras en maar liefst NEGEN KAMERS,

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 133 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Dassenburcht 12 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 133 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Dassenburcht 12 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 133 m 2 Koopsom vanaf 270.000, kosten koper TE KOOP Dassenburcht 12 Apeldoorn Op een fraaie locatie in de nieuwbouwwijk Groot Zonnehoeve gelegen, zeer energie zuinige tot in perfectie

Nadere informatie

CARRY VAN BRUGGENWEG 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

CARRY VAN BRUGGENWEG 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. CARRY VAN BRUGGENWEG 12 ASSEN Vraagprijs 300.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN

Nadere informatie

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens

1a Gegevens opdrachtgever: 1b Gegevens te verkopen woning: Vragenlijst voor de verkoop van een woning 1852HD. Heiloo. Persoonlijke gegevens Vragenlijst voor de verkoop van een woning Persoonlijke gegevens 1a Gegevens opdrachtgever: Naam 1b Gegevens te verkopen woning: Adres Wethouder Kuijperhoek 2 Postcode Plaats 1852HD Heiloo Bijzonderheden

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Welgelegenlaan AR Apeldoorn. TE KOOP k.k.

Welgelegenlaan AR Apeldoorn. TE KOOP k.k. Welgelegenlaan 9 7321 AR Apeldoorn TE KOOP 369.000 k.k. Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud eengezinswoning vrijstaande woning 9 202 m² 478 m² 857 m³ Bouwjaar Tuin Garage

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM VERSIE 2012 NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 67 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Hofstraat 137 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 67 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Hofstraat 137 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 67 m 2 Koopsom vanaf 149.500, kosten koper TE KOOP Hofstraat 137 Apeldoorn Op een schitterende locatie in het centrum gelegen 3kamer hoekappartement (2e etage) met een op het westen

Nadere informatie

Inlichtingenformulier verkoper

Inlichtingenformulier verkoper Onderdeel van Jonker van der Klein BV Inlichtingenformulier verkoper Naam Adres Postcode woonplaats Telefoonnummer Algemeen 1. Wat is het bouwjaar van de woning Jaar 2. Sinds welk jaar bent u woonachtig

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 137 m ,- kosten koper TE KOOP. Werkerlaan 195 Zwolle

Woonoppervlakte ca. 137 m ,- kosten koper TE KOOP. Werkerlaan 195 Zwolle Woonoppervlakte ca. 137 m 2 349.000, kosten koper TE KOOP Werkerlaan 195 Zwolle Modern en keurig afgewerkt 4kamer hoekappartement, met weids uitzicht over Zwolle en omstreken vanaf het dakterras van 22

Nadere informatie

Breedstraat BX Weesp. Vraagprijs ,- k.k.

Breedstraat BX Weesp. Vraagprijs ,- k.k. Breedstraat 19 1381 BX Weesp Vraagprijs 189.500, k.k. Breedstraat 19, 1381 BX Weesp Op unieke locatie in het gezellige en historische stadscentrum van Weesp met winkels en horecagelegenheden gelegen woonhuis.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 146 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Dovenetel 78 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 146 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Dovenetel 78 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 146 m 2 Vraagprijs 225.000, kosten koper TE KOOP Dovenetel 78 Apeldoorn Aan een rustige en kindvriendelijke straat in de wijk Zevenhuizen staat deze royale hoekwoning (type drivein)

Nadere informatie

Zuidersingel 87. Berkel en Rodenrijs. Vraagprijs 159.500,= k.k.

Zuidersingel 87. Berkel en Rodenrijs. Vraagprijs 159.500,= k.k. Zuidersingel 87 Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 159.500,= k.k. Groen en landelijk gelegen tussenwoning aan een rustig stukje van de Zuidersingel. Dit huis biedt verrassend veel ruimte op de begane grond

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 12-B

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 12-B BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 12B OMSCHRIJVING: UNIEK PENTHOUSE MET GROOT DAKTERRAS (55 M²), GARAGE EN 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN, GELEGEN OP ZEER GOEDE LOCATIE IN HET HART VAN BARNEVELD MET FRAAI UITZICHT

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 128 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. De Tol 49 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 128 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. De Tol 49 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 128 m 2 Koopsom vanaf 229.500, kosten koper TE KOOP De Tol 49 Apeldoorn In de kind vriendelijke wijk OsseveldWest vindt u deze ruime en moderne, uitgebouwde, tussenwoning uit 1992 met

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 116 m ,- kosten koper TE KOOP. Van der Graaffmarke 33 Zwolle

Woonoppervlakte ca. 116 m ,- kosten koper TE KOOP. Van der Graaffmarke 33 Zwolle Woonoppervlakte ca. 116 m 2 225.000, kosten koper TE KOOP Van der Graaffmarke 33 Zwolle VRAAGPRIJS: VANAF 225.000, Deze verrassend ruime tussenwoning met zonnepanelen is gelegen in een populair deel van

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Appartement in het centrum van Zaandam!

Appartement in het centrum van Zaandam! Appartement in het centrum van Zaandam! Zaandam, Stationsstraat 63b twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Alsof je een nieuwbouw appartement koopt! In de afgelopen maanden is dit

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: Inge Westrus DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning:

Nadere informatie

VEENENDAAL ATALANTAPARK 3

VEENENDAAL ATALANTAPARK 3 VEENENDAAL ATALANTAPARK 3 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl VEENENDAAL, ATALANTAPARK 3 VRAAGPRIJS 145.000,-- k.k. DIT COMFORTABELE 3-KAMER

Nadere informatie

LEUSDEN MATEN 13. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl

LEUSDEN MATEN 13. Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN MATEN 13 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl LEUSDEN, MATEN 13 VRAAGPRIJS 225.000,-- k.k. Goed onderhouden SEMI-BUNGALOW met eigen

Nadere informatie

Overwinningsplein 65, 9728 GR Groningen

Overwinningsplein 65, 9728 GR Groningen Overwinningsplein 65, 9728 GR Groningen Vraagprijs 125000, kk Email: info@sdmhnl http://wwwsdmhnl/ Omschrijving Aan het overwinningsplein op goede locatie gelegen maisonnette met 4 slaapkamers Deze ruime

Nadere informatie

Bilderdijklaan 121 8 GRONINGEN

Bilderdijklaan 121 8 GRONINGEN Bilderdijklaan 121 8 GRONINGEN Hornhuis Makelaardij Vraagprijs 259.500,00 kosten koper Moderne, goed onderhouden royale eengezinswoning met een vrijstaande berging voorzien van elektra, gelegen in de gewilde

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Schopenhauerstraat 37 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Schopenhauerstraat 37 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 125 m 2 Koopsom vanaf 219.500, kosten koper TE KOOP Schopenhauerstraat 37 Apeldoorn Aan een rustige straat in de wijk Zevenhuizen staat deze hoekwoning op een schitterend royaal perceel

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 86 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Pinksterbloem 13 E Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 86 m 2 Koopsom vanaf ,- kosten koper TE KOOP. Pinksterbloem 13 E Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 86 m 2 Koopsom vanaf 175.000, kosten koper TE KOOP Pinksterbloem 13 E Apeldoorn KOOPSOM VANAF 175.000, K.K. In een kleinschalig appartementencomplex, op 1e verdieping, zeer goed en

Nadere informatie

AMERSFOORT KRABBENKREEK 1

AMERSFOORT KRABBENKREEK 1 AMERSFOORT KRABBENKREEK 1 Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl AMERSFOORT, KRABBENKREEK 1 VRAAGPRIJS 295.000,00 k.k. Zeer royale hoekwoning

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM DEEL B OPDRACHTGEVER Naam: Hendrik Johannes Oosterhagen DE ONROERENDE ZAAK Het adres van

Nadere informatie

...-~::CQ;?;(.!0o~...

...-~::CQ;?;(.!0o~... NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning NVM Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Kruiskampsingel 209 's-hertogenbosch

Kruiskampsingel 209 's-hertogenbosch Kruiskampsingel 209 's-hertogenbosch Vraagprijs 155.000,- k.k. Eenvoudig afgewerkt 4-kamer appartement op de 6e verdieping direct aan het begin van de galerij met een fraai weids uitzicht over het groen!

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement

Vragenlijst voor de verkoop van een appartement NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een appartement Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

k.k. Strausslaan 84. Voorthuizen

k.k. Strausslaan 84. Voorthuizen VRAAGPRIJS 215.000 k.k. Voorthuizen Strausslaan 84 Middenwoning met carport Op rustige en kindvriendelijke locatie Diepe vrij gelegen zonnige achtertuin Goed onderhouden, wel wat gedateerd Een woning met

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS EN TAXATEURS IN ONROERENDE GOEDEREN NVM Vragenlijst voor de verkoop van een woning Indien u dat nodig vindt, kunt u nadere informatie geven aan het einde van deze vragenlijst

Nadere informatie

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper Archipel 13 37 te Lelystad 145.000,00 kosten koper Voerman Garantiemakelaars Tel: 0320233211 Fax: 0320232022 Email: info@wvoerman.nl Omschrijving Algemeen: Als u wilt wonen in het groen met alle centrumvoorzieningen

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN: - HET BOUWJAAR IS 1991. - DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 380 M³. - HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CIRCA 108 M². - DE EXTERNE BERGRUIMTE

BIJZONDERHEDEN: - HET BOUWJAAR IS 1991. - DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 380 M³. - HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CIRCA 108 M². - DE EXTERNE BERGRUIMTE BARNEVELD, DE BEEMD 15 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: HEERLIJK RUSTIG GELEGEN HOEKWONING MET VRIJSTAANDE GARAGE ACHTER IN DE TUIN. DE WONING HEEFT EEN GEZELLIGE UITSTRALING

Nadere informatie

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP TW200986TW200986 Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000, kosten koper TE KOOP Lepelbladstraat 41 Wormer De gepubliceerde prijs i s een vanaf prijs wat betekent dat vanaf dit niveau verkoper zal reageren

Nadere informatie

Jol 33 11, 8243 HD Lelystad ,00 kosten koper

Jol 33 11, 8243 HD Lelystad ,00 kosten koper Jol 33 11, 8243 HD Lelystad 209.000,00 kosten koper Voerman Garantiemakelaars Tel: 0320233211 Fax: 0320232022 Email: info@wvoerman.nl Omschrijving Grote speelse woning voor de liefhebber! Algemeen Vrij

Nadere informatie

Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam

Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam Vraagprijs 112.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Broersvest 49 E, 3111 EB Schiedam GEHEEL

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning Nederlandse vereniging van makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen nvm OPDRACHTGEVER Naam: DE ONROERENDE ZAAK Het Het adres van de te verkopen woning: Kasteellaan

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een woning

Vragenlijst voor de verkoop van een woning Vragenlijst voor de verkoop van een woning NEDERLANDSE VERENIGING VAN MAKELAARS O.G. EN VASTGOEDDESKUNDIGEN NVM DEEL B OPDRACHTGEVER Naam: Henk-Jan van der Lugt Ellen van der Lugt / Kranghand DE ONROERENDE

Nadere informatie