4 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave juli 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave juli 2010"

Transcriptie

1 1 Wispelkrant 4 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave juli 2010 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het enkel via verstuurd wordt naar 215 familieleden die een adres hebben opgegeven. We vragen wel aan de ontvangers om het eventueel af te drukken en door te geven aan naaste familieleden die er interesse voor hebben maar niet over een computer beschikken. Ons krantje wordt verstuurd naar België, Canada, Frankrijk, Nederland, USA, Zuid Afrika en Nieuw Zeeland. Gerrit De Wispelaere Ginette Allard Eddy Dewispelaere De Tomermaat, 28 Teekbroek, 47 André Ullenslei, Brasschaat 3272 Testelt 2900 Schoten Tel.: 03/ Tel.:.03/ dewispelaere.gerrit@skynet.be ginette.allard@telenet.be eddewis@pandora.be (Stam 1) (Stam 1) (Stam 2) DE STAMBOOM OP HET INTERNET: In deze tijd worden stambomen meer en meer op het internet gezet. Dit heeft Gerrit er toe aangezet om de stamboom toe te vertrouwen aan GENEANET. Daar is het mogelijk om deze stamboom te raadplegen, nochtans wordt er wel degelijk rekening gehouden met de privacy verplichtingen en komen er dus geen private aangelegenheden van levende personen op. Deze site is als volgt te bereiken:

2 2 HOE KAN JE ONS HELPEN: Om de stamboom zo volledig mogelijk te houden zijn hier een paar ideeën waarmee je kan helpen: Nieuws over verlovingen, huwelijken, geboorten, doopsels, verjaardagen, vieringen en bijeenkomsten. School en sport updates en andere verhalen over uw kinderen. Vakantieverhalen, foto s of plannen Nieuwe hobby s of renovaties aan het huis. Recepten of hoe je andere lekkere dingen kan maken Altijd te vermelden als het wel of niet in de Wispelkrant mag worden opgenomen. FAMILIEBERICHTEN: Geboorte: Armelle Bernard Geboren op 26/1/2010 Ouders : Julien en Sophie De Wispelaere (Stam 2-1) Tobias De Wispelaere Geboren op 4/2/2010 te Brugge Ouders : Boris en Veerle Depypere (Stam 2-5) Ali Melinda & Brooklyn Elizabeth Lammerant Geboren op 19/5/2010 te Stratford Ontario Canada Ouders: Christopher Lammerant & Kasie Hoegy (Stam 3-14)

3 3 Huwelijken: Boris De Wispelaere X Veerle Depypere Gehuwd op 24/07/2009 te Brugge (Stam 2-05) Daniël De Wispelaere X Mieke Dupan Gehuwd op 25/06/2010 te Brugge (Stam 2-01) Overlijden: Adelin De Wispelaere 27/11/1936 Roeselare 5/02/2010 Roeselare (Stam 2-05) Bemerking: Niet alle namen van geboorten/huwelijken/overlijden zijn hierboven vermeld, Het is dus belangrijk dat we op de hoogte gehouden worden. Kopijen van Rouwbrieven en foto s van geboorten en huwelijken zijn altijd welkom. BIJDRAGEN 1: Van volgende mensen kregen wij nuttige bijdragen waarvoor onze dank: Casier Jos (Stam 1) De Boer-Lammerant Glenda - Ontario Canada (Stam 3-14) Decorte Petra (Stam 1) Dewispelaere Marianne East Rochester, NY, USA (Stam 4-01) De Wispelaere Anne Mie (Stam 1-01) De Wispelaere Annita (Stam 1-03) De Wispelaere Christian (Stam 1-01) De Wispelaere Daniël (Stam 2-01) De Wispelaere Eric en Marleen van Landschoot (Stam 2-06) De Wispelaere Francky en Hélène De Sutter (Stam 2-05) De Wispelaere Ludwig (Stam 2-04) De Wispelaere Majorie (Stam 1-03) De Wispelaere Marie-Annïck (Stam 6-02) De Wispelaere-Monette Christiane (Stam 2-1) De Wispelaere Philippe (Stam 1) De Wispelaere Roland (Stam 1) De Wispelaere Rita (Stam 1-03)

4 4 De Wispelaere Ronny (Stam 1-03) De Wispelaere Rosita (Stam 1-03) Jansseune Ivonne (Stam 1-03) Lammerant Agnes Ontario Canada ( Stam 2-04) Linskens Koen (Stam 3-11) Noble-Waters Tracy Rochester, NY, USA (Stam 4-01) Van Belle Mieke (Stam 1) Van Renterghem Vera (Stam 2-1) ONZE STAMBOMEN: Als je ons krantje ontvangt via kan je vóór je adres zien tot welke stam je behoort. Hierna de verschillende stammen die we tot op heden ondersteunen: Stam 1 : (534 personen) Carolus De Wispelaere ( 1598 Bellem) x Jorijne Standaert Stam 2 : (1571 personen) Jacobus De Wispelaere ( +/ ) Getrouwd op 12/06/1666 te Aalter met Adriana De Bruyne Stam 4-01 : (556 personen) Petrus De Wispelaere ( +/ ) Getrouwd op 11/06/1707 te Bassevelde met Maria De Smet Stam 4-03 : (196 personen) Christophorus De Wispelaere ( +/ ) Getrouwd op 11/05/1709 te Lembeke met Livina Schauvliege Stam 4-04 : (68 personen) Jacobus Bernardus De Wispelaere ( 1814) Getrouwd met Amelia Baetslé Stam 4-05 : (87 personen) Joannes Dewespelaer Getrouwd op 25/07/1627 te Sleidinge met Magdalena Vanhoute Referentie 6-02 dient voor alle namen die nog geen verbinding hebben met bovenvermelde stammen.

5 5 NIEUWS UIT DE FAMILIE - 1: In onze vorige editie hadden we gevraagd van wie deze postkaart zou kunnen zijn. De dag na het versturen van ons krantje kregen we reeds bericht van Christian Dewispelaere. De kaart was verstuurd naar zijn grootvader: Eduard Heuriens Dewispelaere ( ) gehuwd met Sidonie Van Eeghem (Stam 1-01) Hij kreeg de kaart toen hij net 70 jaar oud was en deze was waarschijnlijk verstuurd door zijn oudere broer Carolus Ludovicus Dewispelaere. Nogmaals dank aan ons attent familielid. NIEUWS UIT DE FAMILIE - 2: In In ons nummer van december 2008 hebben we met medegedeeld dat ons familielid Vera Van Renterghem haar eerste jeugdboek had uitgebracht. Nu anderhalf jaar later kunnen we haar opnieuw proficiat wensen met haar nieuwe creatie, het jeugdboek Rood Een korte smaakmaker: Het leven van Toine, leerling-schilder bij zijn vader, wordt door de Franse Revolutie overhoopgehaald. In enkele maanden tijd kookt Parijs over van haat, verraad en moord. De revolutie hapt geen kleine stukjes uit je huid, ze vreet in één keer heel je hart op. Wanneer de nationale garde een mysterieus schilderij uit het paleis ontdekt in Toines huis wordt zijn vader beschuldigd van verraad en opgepakt. En ook Pauline, de dochter van een edelman en de grote liefde van Toine, is in gevaar. Toine begint een zoektocht. Maar niets is nog zeker; wie kan hij nog vertrouwen? Welke rol speelt graaf Delacroix, père Hubert, de waarzegster, de kunstschilder David en zelfs zijn vrienden Alexandre en Quentin? Ondertussen valt het mes van de guillotine eindeloos naar beneden, en hakt zelfs diep in het geweten van Toine Welke revolutie is de ergste: die in de straten van Parijs of die in je binnenste? Een dikke proficiat voor Vera, wij hopen dat het boek veel bijval heeft en sporen onze jeugdige familieleden aan om het te lezen.

6 6 NIEUWS UIT DE FAMILIE - 3: Van Gerrit De Wispelaere (Stam 1) geven we jullie hierna de geschiedenis van zijn voorvaderen: Loppem-Antwerpen Mijn vader was boekhouder bij de firma Claeys te Zedelgem, daar heeft hij ook met mijn moeder nog meegewerkt aan de reclame van de billenkar, daarna werkte hij als boekhouder bij de firma Laboremus te Antwerpen, deze firma hield zich vooral bezig met het bouwen van bruggen over onze autostrades Loppem Mijn grootvader Eduard De Wispelaere heeft samen met zijn echtgenote Marie Casert, café Boldershof te Loppem uitgebaat, Eduard was tevens metser en deed vooral kleine werken Lapscheure-Zedelgem Mijn grootvader Gustaaf Tak (links op de foto) en zijn echtgenote Alida Carels hielden het café De Wachtzaal te Zedelgem open. Gustaaf is ook nog schepen van Zedelgem geweest. Café De Wachtzaal werd later door zijn dochter Marcella open gehouden tot op 27 december 1991.

7 Loppem Mijn overgrootvader Emiel De Wispelaere was ook metser, hij was getrouwd met Sidonie D Haenekindt, zij was winkelierster. Emiel had de bijnaam Spreeuwe, van waar dit komt weet ik nog niet Loppem Mijn overgrootvader Hendrik Casert getrouwd met Mathilde Maes, was schilder. Zoals U merkt op de foto was hij suisse in de kerk Sint-Martinus te Loppem Lapscheure Mijn overgrootvader Jacobus Tak getrouwd met Leonie Morijn, was kleermaker Oostkamp-Zedelgem Mijn overgrootvader Hendrik Carels en zijn echtgenote Sophie Vergaerde hielden tot in 1926 het café De Wachtzaal te Zedelgem open. Deze herberg is wellicht rond 1870 gebouwd Knesselare-Loppem Mijn betovergrootvader Petrus De Wispelaere getrouwd met Maria Theresia Vermeulen, was landwerkman en schilder.

8 Knesselare Mijn oudvader Judocus De Wispelaere getrouwd met De Schuyter Monica, hij was landbouwer Ursel-Knesselare Mijn oudgrootvader Petrus De Wispelaere getrouwd met Isabella Claeys, hij was landbouwer Ursel Mijn oudovergrootvader Cornelius De Wispelaere getrouwd met Cecilia De Keyser, was landbouwer en wever Ursel Mijn oudbetovergrootvader Cornelius De Wispelaere getrouwd met Legaet Huberta, Bellem Mijn stamvader Jan De Wispelaere getrouwd met Thys Joanna te Bellem op 23 april Ca Bellem Mijn stamgrootvader Carolus De Wispelaere getrouwd met Joryne Standaert In het totaal zijn er in de Stam personen vermeld waarvan en nu nog 309 in leven zijn.

9 9 NIEUWS UIT DE FAMILIE - 4: Annick De Wispelaere en partner Frank Gryffroy bedachten een droom op wielen, project voor de wedstrijd: Droom je school, georganiseerd door het magazine Klasse en Cera. De gemeentelijke basisschool van Evergem deed mee en diende hun ontwerp voor een milieuvriendelijke bus in. Het ontwerp was één van de 50 beste projecten, gekozen uit meer dan 1000 inzendingen. De school kreeg 5000 om het schitterende plan te realiseren. Op het schoolfeest in mei werd de G-Bus (een gocart voor 9 kinderen of voor 6 trappende mensen en 6 kleuters in het midden) voorgesteld. Het werd een schitterend feest en de Gbus kreeg heel wat bekijks! NIEUWS UIT DE FAMILIE - 5: Van Ludwig De Wispelaere kregen we volgende In bijlage de affiche van onze kasteelfeesten een realisatie van het kasteel van Moerkerke en fecomo, in samenwerking met Cultuur Damme en kiwanis: die een uitnodiging doet naar vzw pinochchio voor de verbrande kinderen in nederoverheembeek. Met vriendelijk groeten Fecomo vzw tav. De Wispelaere Ludwig Kasteelstraat 70A 8340 Damme tel: 050/ Misschien een goed idee voor een zondaguitstap. Je komt er wat familie tegen en helpt ook voor het goede doel.

10 10 GOUDEN BRUILOFTFEEST: Roger Genetello en Jacqueline De Wispelaere (Stam 2-06) huwden op 23 april 1960 te Sleidinge. Op 21 april 2010 werden zij door het gemeentebestuur van Evergem ontvangen in het Kasteel van Wippelgem. Op 24 april was er een familiefeest in de Salons Mimosa te Eeklo. Het was een erg gezellig feest met diverse verrassingen, o.a. kreeg Jacqueline de "Gouden Pollepel" en Roger een "Diploma" voor de goede verzorging van zijn duiven. OPROEP: Wij zoeken personen die geïnteresseerd zijn in stamboomonderzoek en er eventueel een hobby van willen maken. Daar wij nu enkel met twee genealogen zijn, zou het spijtig zijn moest later alles verdwijnen. Tot op heden hebben we al veel informatie samen gesprokkeld, we zouden het fijn vinden om dit door te geven aan een jongere generatie. Wie wil er met ons mee de stamboom bijhouden en verder uitbreiden? Je moet wel over een computer beschikken, en bereid zijn wat vrije tijd er aan te besteden. Interesse??? bel of mail de redactie. Familiale groeten van: Ginette, Gerrit, Eddy.

1 Jaargang nr. 1 november 2006

1 Jaargang nr. 1 november 2006 Wispelkrant 1 Jaargang nr. 1 november 2006 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; Soms is het moeilijk om meer dan een of twee keer per jaar samen te komen met familieleden. Hectische tijdschema s, activiteiten

Nadere informatie

2 Jaargang nr. 3 December 2008

2 Jaargang nr. 3 December 2008 1 Wispelkrant 2 Jaargang nr. 3 December 2008 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het enkel via E-Mail verstuurd

Nadere informatie

3 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave september 2009

3 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave september 2009 1 Wispelkrant 3 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave september 2009 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

1 Jaargang nr. 2 maart 2007

1 Jaargang nr. 2 maart 2007 1 Wispelkrant 1 Jaargang nr. 2 maart 2007 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; Op onze eerste Wispelkrant hebben we heel wat reacties gekregen, tot nu toe enkel positieve. Een veelvuldige vraag was: hoeveel

Nadere informatie

4 Jaargang nr. 3 Nederlandstalige Uitgave december 2010

4 Jaargang nr. 3 Nederlandstalige Uitgave december 2010 1 Wispelkrant 4 Jaargang nr. 3 Nederlandstalige Uitgave december 2010 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

4 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave januari 2010

4 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave januari 2010 1 Wispelkrant 4 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave januari 2010 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

2 Jaargang nr. 1 Februari 2008

2 Jaargang nr. 1 Februari 2008 1 Wispelkrant 2 Jaargang nr. 1 Februari 2008 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het enkel via E-Mail verstuurd

Nadere informatie

5 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave december 2011

5 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave december 2011 1 Wispelkrant 5 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave december 2011 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

3 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave Maart 2009

3 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave Maart 2009 1 Wispelkrant 3 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave Maart 2009 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het enkel

Nadere informatie

7 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave augustus 2013

7 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave augustus 2013 1 Wispelkrant 7 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave augustus 2013 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

5 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave september 2011

5 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave september 2011 1 Wispelkrant 5 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave september 2011 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

6 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave november 2012

6 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave november 2012 1 Wispelkrant 6 Jaargang nr. 1 Nederlandstalige Uitgave november 2012 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

Takken Carolus en August. Rond 1932, Geduld Overwint, met o.a. Aug. Dellaert, P. Dellaert, P. Doens, Arn. Dellaert. Camiel en Eugene, getrouwd in

Takken Carolus en August. Rond 1932, Geduld Overwint, met o.a. Aug. Dellaert, P. Dellaert, P. Doens, Arn. Dellaert. Camiel en Eugene, getrouwd in Tak Johanna. Geboren: na het huwelijk van 27 november 1838 tussen Johannes en Carolina, wordt op 23 december 1839 Johanna Maria Jacoba Dellaert geboren, als 1e kind. Tak Johanna. Huwelijk: op 1-5-1862

Nadere informatie

FAMILIE BAES. Verdere opzoekingen na 2015.

FAMILIE BAES. Verdere opzoekingen na 2015. FAMILIE BAES. Verdere opzoekingen na 2015. Door een vraag van Hendrik Baes, ook op zoek naar zijn voorouders, konden wij de vermoedens van Vincent van der Heijden versterken én bewijzen met enkele gegevens

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. %

Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % Puntenkampioenschap snelheid (max 20 pr) pr. % 1. De Graeve Antoine Waarschoot 20 47,82 25,0 2. Schijvynck Adelin Lovendegem 20 60,80 22,5 3. Van Landschoot Gebrs. Maldegem 20 63,18 20,0 4. Engels Julien

Nadere informatie

FAMILIE BORGHS. (1 ste huwelijk) Kinderen van Petrus en Maria Eilsabeth:

FAMILIE BORGHS. (1 ste huwelijk) Kinderen van Petrus en Maria Eilsabeth: FAMILIE BORGHS Als we de naam moeten aannemen zoals hij vermeld word in de Parochieregisters dan veranderd de naam van BORGHS in BEURGHS. De pastoor schreef de naam op zoals hij door de vader van de dopeling

Nadere informatie

(Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012)

(Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012) ADELAIDE DE GAUQUIIER:: EEN ACHTERGELATEN KIIND (Zie ook Familiemagazine nr 79 van september 2012) Op 9 januari 1832 om 13.30 uur wordt in de rolle van het Gentse Vondelingentehuis Adelaide de Gauquier

Nadere informatie

punten snelheid 1. Vercauteren Gilbert Kaprijke 61,

punten snelheid 1. Vercauteren Gilbert Kaprijke 61, punten snelheid pr % 1. Vercauteren Gilbert Kaprijke 20 61,84 30 2. Vyvey Mario Kluizen 20 69,16 26 3. Van Landschoot gebrs. Maldegem 20 74.78 24 4. Nuytinck - Scheir Bassevelde 20 80,49 20 5. De Martelaere

Nadere informatie

7 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave december 2013

7 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave december 2013 1 Wispelkrant 7 Jaargang nr. 2 Nederlandstalige Uitgave december 2013 VAN DE REDACTIE: Beste Familieleden; De Wispelkrant wordt GRATIS uitgegeven door ondergetekenden. Nochtans moeten we melden dat het

Nadere informatie

Fragment-genealogie familie Wouters

Fragment-genealogie familie Wouters 21 Fragment-genealogie familie Wouters Fon Weusten De naam Wouters komt van Walt(h)er, wat zoveel betekent als heerser over het leger, legeraanvoerder. Verwante namen zijn onder andere: Welters, Wolter(s),

Nadere informatie

PATRICK MAURICE DE SPLENTER

PATRICK MAURICE DE SPLENTER Een Rapport Van De Genealogie Van PATRICK MAURICE DE SPLENTER Gecreërd op 5 juli 2010 "The Complete Genealogy Reporter" 2006-2010 Nigel Bufton Software under license to MyHeritage Family Tree Builder INHOUD

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De grootouders van Betje

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De grootouders van Betje Blad 1 Kwartierstaat van Betje Hendriks (1880-1955) De grootouders van Betje Website: Stamboom familie Van den Berg > Generatie III De grootouders van 01. Betje Hendriks (1880-1955) van vaderskant: 04.

Nadere informatie

Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts

Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts eine genealogieonline Publikation Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts von 4 Mai 2016 Die Nachkommen von Elsken Goyvaerts Generation 1 1. Elsken Goyvaerts. Sie heiratete mit Dirick van den Heuvel. Sie hatten

Nadere informatie

Van Der Kelen. Een familie in Gooik met geschiedenis. Serge Moonens. Een uitgave van de Heemkundige Kring van Gooik

Van Der Kelen. Een familie in Gooik met geschiedenis. Serge Moonens. Een uitgave van de Heemkundige Kring van Gooik Van Der Kelen Een familie in Gooik met geschiedenis Serge Moonens Een uitgave van de Heemkundige Kring van Gooik Van der Kelen Een familie in Gooik met geschiedenis Serge Moonens, Veerle Maebe Uitgave

Nadere informatie

Werkdocument Crobeck v1.0 Pagina 1 van 10 Gemaakt op 13 maart 2008 Peter Crombecq

Werkdocument Crobeck v1.0 Pagina 1 van 10 Gemaakt op 13 maart 2008 Peter Crombecq Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van parochieregisters en akten van de burgerlijke stand. De bedoeling van deze publicatie is andere genealogen informatie aan te reiken zodat deze aangevuld

Nadere informatie

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers

De nakomelingen van Nicolaus Keuleers een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Nicolaus Keuleers door 12 december 2016 De nakomelingen van Nicolaus Keuleers Generatie 1 1. Nicolaus Keuleers. Hij is getrouwd met Catharina Leemans.

Nadere informatie

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026.

Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraagdossier Frank Maris Buggenhout. Geregistreerd op 25 feb 2016 onder nummer MSR 026. Aanvraag op basis van afstamming van: - Peeter Verbelen meisenier 12 juni 1625 (Buggenhout); - Christiaen Verbelen

Nadere informatie

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer

30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer 30 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer Generatie 1 (proband) 1 Joannes Cornelius ( John ) De Maeyer, geboren op 30-10-1908 in Sint - Amands. Joannes is overleden op 27-11-1944 in Gross-Rosen, 36 jaar

Nadere informatie

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9

punten snelheid 1. Vyvey Mario Kluizen 38,43 asduif snelheid oude ringnr 1. Vyvey Mario Kluizen /14 5,9 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat

http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat http://www.devolder-mouton.net/index.htm Stamboom Familie Gevaert -kwartierstaat 29/03/2016 1. generatie 1. Gevaert Elisabeth Raymonda Georgina (17/09/1914) Gevaert Elisabeth Raymonda Georgina werd geboren

Nadere informatie

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr %

Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % Puntenkampioenschap snelheid ( max 20 pr.) pr % 1. De Sy Patrick Boekhoute 20 81,61 2. Saelens Richie & Ludo Maldegem 20 82,21 3. Marclé Rudi Maldegem 20 85,68 4. Engels Julien Aalter 20 91,26 5. Van Hoecke

Nadere informatie

VRIJ :30 A competitie Beloften - Meetjesland 1 3 bouche djani (2)

VRIJ :30 A competitie Beloften - Meetjesland 1 3 bouche djani (2) VRIJ 9-11-2018 19:30 B competitie U15 Prov A/Niv 3 - KV.RS.Waasland-SK.Beveren B 1 4 slos nicholas (3) 19:00 B3 competitie U11 Prov D- KSK_Meetj. - Lovendegem A 5 3 daniel 20:00 - competitie Latem A -

Nadere informatie

Handleiding Stamboomonderzoek

Handleiding Stamboomonderzoek Handleiding Stamboomonderzoek versie 1.0 Een eigen stamboom Steeds meer mensen vinden elkaar in een zelfde interesse: hun stamboom uitzoeken. De aanleiding kan divers zijn: een jubileum, een mooi familieverhaal,

Nadere informatie

Afstammelingen van Johannes Lütweiler/Leutweiler (Leutwylers von Lupfig)

Afstammelingen van Johannes Lütweiler/Leutweiler (Leutwylers von Lupfig) GENERATIE I = A 1 Afstammelingen van Johannes Lütweiler/Leutweiler (Leutwylers von Lupfig) A : Johannes Lütweiler/Leutweiler, geboren in Lupfig (Zwitserland), op 27 Maart 1718, Soldaat Berner Regiment

Nadere informatie

De nakomelingen van Henricus Petri Waals

De nakomelingen van Henricus Petri Waals een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Henricus Petri Waals door 11 november 2016 De nakomelingen van Henricus Petri Waals Generatie 1 1. Henricus Petri Waals, zoon van Petrus Waals. Hij is

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) Generatie I

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) Generatie I Blad 1 Kwartierstaat van Betje Hendriks (1880-1955) Generatie I Website: Stamboom familie Van den Berg > Generatie I 01. Betje Hendriks (1880-1955) (Proband) Elisabeth (Betje) Hendriks * Gemert 01-05-1880

Nadere informatie

huffel 200 Petrus Paulus Carolus Joannes Van

huffel 200 Petrus Paulus Carolus Joannes Van 115 / 140 e.a. G.L. Bornem huffel 200 Petrus Paulus Carolus Joannes Van Generatie 1 (proband) ( Paul Van huffel ) 1 Petrus Paulus Carolus Joannes Van huffel, geboren op 27-01-1915 in Bornem. Petrus is

Nadere informatie

Jan zonder Vrees (hertog): Dijon, 28 mei 1371 Montereau, 10 september 1419

Jan zonder Vrees (hertog): Dijon, 28 mei 1371 Montereau, 10 september 1419 Jan zonder Vrees (hertog): Dijon, 28 mei 1371 Montereau, 10 september 1419 Hij was hertog van Bourgondië. Hij werd geboren in Dijon en was de oudste zoon van Filips de Stoute, hertog van Bourgondië en

Nadere informatie

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen.

Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Deze werkhypothese is het resultaat van een analyse van de akten in de parochieregisters van Leuven, aangevuld met enkele andere bronnen. Een 24-tal akten konden niet worden geplaatst en deze zijn achteraan

Nadere informatie

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur Bestuurders Sabine Friederichs Voorzitter Gemeenteraadslid Oostende Filip Thienpont Ondervoorzitter Burgemeester Merelbeke

Nadere informatie

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26

asduif snelheid oude ringnr pr % 1. Vyvey Mario Kluizen /14 6 5,9 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem /14 6 7,26 punten snelheid pr % 1. Vyvey Mario Kluizen 20 38,43 2. Dhanyns Julien en Dirk Evergem 20 52,54 3. Van Waes Andre Evergem 20 56,24 4. De Sy Patrick Boekhoute 20 83,19 5. Lippens gebrs. Evergem 20 83,36

Nadere informatie

Het verhaal van de familie Wijnen, Langenboomseweg 39, Mill

Het verhaal van de familie Wijnen, Langenboomseweg 39, Mill Het verhaal van de familie Wijnen, Langenboomseweg 39, Mill Petrus Martinus Wijnen, mijn grootvader van vaders kant, werd geboren op 1 januari 1855 in Wanroij. Hij runde daar Café t Haantje aan de Lepelstraat

Nadere informatie

Overzicht hoofdonderwerpen Lanckriet Kroniek (periode )

Overzicht hoofdonderwerpen Lanckriet Kroniek (periode ) Overzicht hoofdonderwerpen Lanckriet Kroniek (periode 2000-2010) 2000-0 Hoe alles begon! Waar leven al die Lanckriets in België? Waar komt onze naam vandaan? 2001-1 Onze familiecode Echo s van ons familiefeest

Nadere informatie

Hierna worden de onwikkelingen geschetst van de familie Dellaert in IJzendijke. De 70e verjaardag van Olga Dellaert, op 8 augustus 2002 was de aanleiding om hier mee te starten. Inmiddels is dankzij de

Nadere informatie

Oefening 1: Bouw correcte enkelvoudige zinnen door de woorden in de juiste volgorde te plaatsen. Soms heb je een vraagzin.

Oefening 1: Bouw correcte enkelvoudige zinnen door de woorden in de juiste volgorde te plaatsen. Soms heb je een vraagzin. Oefening 1: Bouw correcte enkelvoudige zinnen door de woorden in de juiste volgorde te plaatsen. Soms heb je een vraagzin. 1. Ga opnemen de telefoon je? 2. Ik te laat altijd kwam in de les. 3. Wat zijn

Nadere informatie

Gaston van Orléans: Fontainebleau, 25 april 1608 Blois, 2 februari 1660

Gaston van Orléans: Fontainebleau, 25 april 1608 Blois, 2 februari 1660 Gaston van Orléans: Fontainebleau, 25 april 1608 Blois, 2 februari 1660 Gaston Jean Baptiste van Frankrijk, hertog van Orléans, prins van Frankrijk. Hij werd geboren als het vijfde kind en derde zoon van

Nadere informatie

Blad 2. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Overgrootouders/betovergrootouders

Blad 2. Kwartierstaat van Antoon van den Berg ( ) Overgrootouders/betovergrootouders Blad 2 Kwartierstaat van Antoon van den Berg (1877-1961) Overgrootouders/betovergrootouders Website: Stamboom familie Van den Berg > Kwartierstaat van 01. Antoon van den Berg (1877-1961) Blad 2 Generatie

Nadere informatie

Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde

Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde -2- Wensen bij overlijden en uitvaart Voor u ligt het persoonlijk wensenboekje uitgegeven door Begrafenisvereniging Onstwedde Waarom dit boekje Nabestaanden weten soms niet wat de wensen van de overledene

Nadere informatie

De nakomelingen van Henricus Hannes

De nakomelingen van Henricus Hannes een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Henricus Hannes door 13 augustus 2017 De nakomelingen van Henricus Hannes Generatie 1 1. Henricus Hannes. Hij is getrouwd op 25 juli 1726 te Kasterlee

Nadere informatie

Generation XII Ane nr. 6718/6719. Indholdsfortegnelse Kort overblik 2 Dierik Ver Braecken og Lijsbet De Buel 3 Kildemateriale 4

Generation XII Ane nr. 6718/6719. Indholdsfortegnelse Kort overblik 2 Dierik Ver Braecken og Lijsbet De Buel 3 Kildemateriale 4 Indholdsfortegnelse Side Kort overblik 2 Dierik Ver Braecken og Lijsbet De Buel 3 Kildemateriale 4 Augustinus V.Braecken & Margriet Ver Couteren Egidius De Buel & Amelberga smaers Ane nr. 13436/13437 13438/13439

Nadere informatie

Walcherse herkomst. Deel 1. Ritthem en De Schoone Waardin

Walcherse herkomst. Deel 1. Ritthem en De Schoone Waardin Walcherse herkomst Deel 1 Ritthem en De Schoone Waardin De informatie in deze tekst halen we voor het grootste deel uit: Het Boek van Suze, de kroniek door onze tante Suze rond 1955 in Logne geschreven.

Nadere informatie

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12

Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 t Blad Huiskrantje WZC De Boomgaard 3de jaargang, nr 12 Beste bewoner Inleiding In de oktobereditie van t Blad had ik het over de vluchtelingenproblematiek en de snelheid waarop nieuws ons bereikt. Twee

Nadere informatie

VRIENDENKRING DER MEETJESLANDSE DUIVENLIEFHEBBERS

VRIENDENKRING DER MEETJESLANDSE DUIVENLIEFHEBBERS VRIENDENKRING DER MEETJESLANDSE DUIVENLIEFHEBBERS K A M P I O E N S C H A P P E N 2 0 1 0 Wint de BEKER VAN HET MEETJESLAND SNELHEID: 1. SCHIJVYNCK Adelin, Lovendegem 2 + 5 + 1 = 8 ptn EV. LAUREYNS Maryn,

Nadere informatie

GENERATIE 1 Zie MSR 001.

GENERATIE 1 Zie MSR 001. Aanvraagdossier van DE WINTER Werner Jozef Simon, Antwerpen-Borgerhout Geregistreerd op 20 april 2019 onder nummer MSR 055. Op basis van afstamming van Egidius de Keyser, meisenier 2 december 1634 GENERATIE

Nadere informatie

Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW. Eric Van De Kerckhove, Marc Engels, Peter Lemer en Martin Scherrens

Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW. Eric Van De Kerckhove, Marc Engels, Peter Lemer en Martin Scherrens Samenspelende Koninklijke Duivenmaatschappijen DE REISDUIF & DE ZWALUW De Reisduif:33205 Voorzitter: Ondervoorzitter: Secretaris: Adjunct-secretaris: Van Volsem Noël Lobbens Bram Claerhout Daniël Gyselbrecht

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

De nakomelingen van Johannes Miner

De nakomelingen van Johannes Miner een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Johannes Miner door 4 augustus 2017 De nakomelingen van Johannes Miner Generatie 1 1. Johannes Miner, is geboren op 7 april 1801 te Amsterdam. Hij is

Nadere informatie

verwerkingsopdrachten Willem-Alexander

verwerkingsopdrachten Willem-Alexander verwerkingsopdrachten Willem-Alexander Van kind tot koning Vragen bij Stamboom van het Koninklijk huis (bladzijde 6 en 7) 1 Als je goed kijkt, zie een schild met het wapen van Nederland. Op het schild

Nadere informatie

CLUB HOLANDES DE COSTA RICA (CHC) NEDERLANDSCHE VEREENIGING IN COSTA RICA. Opgericht op 2 april 1952

CLUB HOLANDES DE COSTA RICA (CHC) NEDERLANDSCHE VEREENIGING IN COSTA RICA. Opgericht op 2 april 1952 CLUB HOLANDES DE COSTA RICA (CHC) NEDERLANDSCHE VEREENIGING IN COSTA RICA Opgericht op 2 april 1952 Doelstelling: De goede verhoudingen tussen Nederlanders in Costa Rica te bevorderen, waaronder het organiseren

Nadere informatie

Het armenbos. door Paul Lammeretz

Het armenbos. door Paul Lammeretz Het armenbos door Paul Lammeretz In de tweede helft van 1800 was het een slechte tijd voor de mensen. De lichamelijke conditie van grote delen van de Nederlandse bevolking was slecht; jonge en oude mensen,

Nadere informatie

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Redactie T. Paping Schooljaar 2018 2019, nummer 01, 19 oktober 2018 Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), En dan is het alweer bijna vakantie. Ik weet niet of u het ook merkt, maar de weken lijken

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Oktober 2015 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website:

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Oktober 2015 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website: t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef Oktober 2015 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties

Nadere informatie

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De ouders van Betje

Blad 1. Kwartierstaat van Betje Hendriks ( ) De ouders van Betje Blad 1 Kwartierstaat van Betje Hendriks (1880-1955) De ouders van Betje Website: Stamboom familie Van den Berg > Generatie II De ouders van 01. Betje Hendriks (1880-1955) 02. * Gemert 04-03-1850 + Helmond

Nadere informatie

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van

De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van door 1 mei 2016 De nakomelingen van Jacob Jasperszoon Ulden Van Generatie 1 1. Jacob Jasperszoon Ulden Van. Generatie 2 2.

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Julia Clarysse 100 jaar

Julia Clarysse 100 jaar Julia Clarysse 100 jaar Op 1 maart 2006 wordt Julia Clarysse 100 jaar. Ze heeft tot haar 85 ste in de Oude Molenstraat gewoond. Daarna is ze bij haar dochter Maria in Gompel ingetrokken en de laatste tien

Nadere informatie

Fragment-genealogie Smeets (3)

Fragment-genealogie Smeets (3) Fragment-genealogie Smeets (3) XI-1 ANNA MARIA SMEETS geboren te Schin op Geul t.o. de kerk en aldaar gedoopt 30 december 1770, dochter van WIJNANDUS SMEETS [X-2] en CHRISTINA LOOGEN. Zij huwde te Schin

Nadere informatie

Lodewijk van Male: kasteel van Male, bij Brugge, 25 oktober 1330 vermoord Sint-Omaars, 30 januari 1384

Lodewijk van Male: kasteel van Male, bij Brugge, 25 oktober 1330 vermoord Sint-Omaars, 30 januari 1384 Lodewijk van Male: kasteel van Male, bij Brugge, 25 oktober 1330 vermoord Sint-Omaars, 30 januari 1384 Kasteel van Male, geboorteplaats van Lodewijk van Male Hij was enig kind en alzo opvolger van Lodewijk

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Ackermans

Fragment-genealogie fam. Ackermans Fragment-genealogie fam. Ackermans De naam Ackermans kan evenals Akkermans en Van den Akker duiden op een naam voor een persoon die op of bij een plek woonde, die bekend stond als De(n) Akker. Mogelijk

Nadere informatie

Een Rapport Van De Genealogie Van ALEXANDER KLERCQ

Een Rapport Van De Genealogie Van ALEXANDER KLERCQ Een Rapport Van De Genealogie Van ALEXANDER KLERCQ Gecreërd op 27 juni 2011 "The Complete Genealogy Reporter" 2006-2011 Nigel Bufton Software under license to MyHeritage.com Family Tree Builder INHOUD

Nadere informatie

Een Rapport Van De Genealogie Van JAN MILDROM

Een Rapport Van De Genealogie Van JAN MILDROM Een Rapport Van De Genealogie Van JAN MILDROM Gecreërd op 27 juni 2011 "The Complete Genealogy Reporter" 2006-2011 Nigel Bufton Software under license to MyHeritage.com Family Tree Builder INHOUD 1. NAKOMELINGEN

Nadere informatie

Debeerst Henricus Franciscus en kinderen

Debeerst Henricus Franciscus en kinderen Debeerst Henricus Franciscus en kinderen 11132 5 Debeerst Henricus Franciscus ^ Adinkerke º Adinkerke, 28 aug 1893 Koksijde - Oostduinkerke, 09 jun 1984 x Adinkerke, 10 nov 1920 Cuveele Maria Thérésia

Nadere informatie

Aanvraagdossier : Jozef Van der Straeten, Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 8 december 2015 onder nummer MSR 019 C

Aanvraagdossier : Jozef Van der Straeten, Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 8 december 2015 onder nummer MSR 019 C Aanvraagdossier : Jozef Van der Straeten, Brugge (Assebroek). Geregistreerd op 8 december 2015 onder nummer MSR 019 C Basis voor deze aanvraag is de afstamming van volgende geregistreerde meisenier : Elisabeth

Nadere informatie

Dorpsgerecht Bunnik en Vechten,

Dorpsgerecht Bunnik en Vechten, NT00205_83 Nadere Toegang op inv. nr 83 uit het archief van het Dorpsgerecht Bunnik en Vechten, 1695-1811 (205) H.J. Postema Juli 2014 Inleiding Dit document bevat regesten op een bundel gewaarmerkte uittreksels

Nadere informatie

De nakomelingen van Isak de Graaf

De nakomelingen van Isak de Graaf een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Isak de Graaf door 28 mei 2016 De nakomelingen van Isak de Graaf Generatie 1 1. Isak de Graaf. Hij is getrouwd met Catrijn van Rijn. Zij kregen 3 kinderen:

Nadere informatie

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ)

Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) Fragment-genealogie fam. Lemmens Schin op GeulQ) De naam Lemmens is afkomstig van de voornaam Lemmen ( een vleinaam voor Lambertus). Omdat deze naam veelvuldig voorkwam in onze contreien, zijn er heel

Nadere informatie

Peter de Grote. Dit werkboekje is van:

Peter de Grote. Dit werkboekje is van: Peter de Grote Dit werkboekje is van: Hallo! Je gaat binnenkort op bezoek in het museum Hermitage Amsterdam. Het woord Hermitage spreek je uit als hermitaasje. Een museum is een gebouw waarin je allerlei

Nadere informatie

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Godri[e] - Gadri[e] - Goderi[e] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ouders 2 Joannes Stepanus Stevens X Joanna Adriana Sijmonssen Antwerpen - 02/03/1659 Geboren 02/12/1652 Zundert - 21/09/1681 Gehuwd Zundert - [< 1697] Overleden - 2.1 Maria X1 Gerardus Paschaelis Adriaensen

Nadere informatie

X.388 Catharina BESSELING, geboren op te Wognum, overleden op

X.388 Catharina BESSELING, geboren op te Wognum, overleden op VIII.64 Johannes BESSELING, bouwman, landman, geboren op 17-04-1851 te Zwaag, overleden op 05-07-1922 op 71-jarige leeftijd, begraven op 08-07-1922 te Zwaag. Gehuwd op 23-jarige leeftijd op 03-05-1874

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Van Buggenhout-Opstal to the States

Van Buggenhout-Opstal to the States Van Buggenhout-Opstal to the States Ons verhaal begint ergens in de jaren 1800 in de Broekstraat bij de familie Annaert. Het bevolkingsregister uit de Franse tijd (1818) vermeldt hen in het huis nr. 33.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Tak August. Geboren op 24 maart 1877: Marie Josephine Dellaert, dochter van August Dellaert en Louisa Doens.

Tak August. Geboren op 24 maart 1877: Marie Josephine Dellaert, dochter van August Dellaert en Louisa Doens. Tak August. Huwelijk op 20 juli 1875 tussen August Dellaert en Louise Doens, de zus van zijn 2 zwagers, Bernardus en Victor, uit de Pieterspolder. Dit huwelijk duurt slechts tot 19 juni 1877, als Louise

Nadere informatie

BELGIAN MASTERS 2013 NEVELE

BELGIAN MASTERS 2013 NEVELE BELGIAN MASTERS 2013 NEVELE Sinds verleden jaar doen wij met een kleine groep mee aan de Belgian Masters. De reden voor het initiatief, genomen door onze vriend Filip Van de Walle uit Ursel, was de hoge

Nadere informatie

De nakomelingen van Gerrit Cornelisse Fruijtier

De nakomelingen van Gerrit Cornelisse Fruijtier een genealogieonline publicatie De nakomelingen van Gerrit Cornelisse door 3 augustus 2017 De nakomelingen van Gerrit Cornelisse De nakomelingen van Gerrit Cornelisse Generatie 1 1. Gerrit Cornelisse.

Nadere informatie

Oscar G. Syvertsen. rouwregister. 24 juli juli Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem

Oscar G. Syvertsen. rouwregister. 24 juli juli Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem 24 juli 1944 19 juli 2019 Uitvaartzorg L. Van Kuyk Nieuwdreef 210, Merksem www.lvankuyk.be Greet van Gool 24 juli 2019 Beste familie mijn oprecht medeleven met het overlijden van Oscar. Veel contact hadden

Nadere informatie

Brugse Kampioenschappen 2017 ***aangepast , 2 eerste oude Asduiven niet opgenomen

Brugse Kampioenschappen 2017 ***aangepast , 2 eerste oude Asduiven niet opgenomen Brugse Kampioenschappen 2017 ***aangepast 13-11-2017, 2 eerste oude Asduiven niet opgenomen Huldiging van alle winnaars 2017 Zondag 4 maart 2018 Feestzaal Wildenburg " Wingene Klachten schriftelijk aan

Nadere informatie

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WEEK 6 MAART week van de vrijwilligers VRIJDAG 17 MAART repetitie schoolfeest gemeenteschool Alveringem WEEK 20 MAART week van de soep DINSDAG 4 APRIL optreden Willy Deroo WOENSDAG

Nadere informatie

Stamboom Witlox. Jan Witloc. Blad 1. Zijn kinderen: Hendric Jan Witloc volg stam IIa blad 2 Willem Jan Witloc Gerit Witloc Hadewich Jan Witloc

Stamboom Witlox. Jan Witloc. Blad 1. Zijn kinderen: Hendric Jan Witloc volg stam IIa blad 2 Willem Jan Witloc Gerit Witloc Hadewich Jan Witloc Stamboom Witlox X6392 I Jan Witloc Geboren: omstreeks 1300. Beroep: welgestelde boer Woonachtig: De Gijzel, Helvoirt-Haaren Bijzonderheden: vanaf deze tijd zijn grote en kleinere stukken grond in Haaren,

Nadere informatie

Ongeval met een stoomketel

Ongeval met een stoomketel Ongeval met een stoomketel - 1877 Dat het werken in de suikerfabriek niet zonder gevaar was, konden jullie al lezen in het verhaal de dood van een Suikerbakker. Via bovenstaande overlijdensregistratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1

Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 Fragment-Genealogie fam. Schei(j)en 1 I Martinus SCHEIJEN, gedoopt 1 januari 1661 te Schin op Geul, overleden 6 maart 1746 te Schin op Geul, 85 jaar oud. Martinus is getrouwd op 20 april 1681 te Schin

Nadere informatie

Het huwelijk van Riet Naaijkens en Toon Beerens

Het huwelijk van Riet Naaijkens en Toon Beerens Het huwelijk van Riet Naaijkens en Toon Beerens Op maandag 22 september 1941 vindt het burgerlijk huwelijk plaats. Een dag daarna, op dinsdag 23 september 1941, de kerkelijke inzegening. Op de kermis in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Fientje Vermeer ( ) Levensschets van geboorte (1914) tot huwelijk (1943)

Fientje Vermeer ( ) Levensschets van geboorte (1914) tot huwelijk (1943) Fientje Vermeer (1914-2010) Levensschets van geboorte (1914) tot huwelijk (1943) Fientje Vermeer, geboren op 4 oktober 1914, Molenstraat 94 te Tiburg.. Overleden op vijfennegentigjarige leeftijd te Tilburg

Nadere informatie

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?.

Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden. Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Stamboomverschil Rens van der Heijden en Rini van der Heijden Vraag: Welke Lambertus is met Helena Aert der Kinderen getrouwd?. Inleiding De stambomen zijn onafhankelijk van elkaar gemaakt. Het vergelijken

Nadere informatie

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014

t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 t Blanckaartje Maandelijks huiskrantje van COZ Sint Jozef September 2014 Onze bewonerskrant is ook online te bekijken op onze nieuwe website: www.vzwcod.be Verantwoordelijke uitgever: Sofie Castelein Suggesties

Nadere informatie

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden,

De Nieuwe Breugel. Beste vrienden, De Nieuwe Breugel Beste vrienden, Allereerst wil ik alle leden, bestuurs- en steunende leden alsook hun familie een gezond en zorgeloos nieuw jaar 2019, vol geluk, gezelligheid en warme vriendschap voor

Nadere informatie