SAMENWERKING CONSUMENTEN ALGEMENE BEPALINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SAMENWERKING CONSUMENTEN ALGEMENE BEPALINGEN"

Transcriptie

1 SAMENWERKING CONSUMENTEN ALGEMENE BEPALINGEN PRIJZEN BESTELLINGSWIJZE GOEDERENLEVERING VERKOOPDOCUMENTEN BETALINGSWIJZEN KWALITEIT EN GARANTIES KLACHTENPROCEDURE AANSPRAKELIJKHEIDSBEPERKING RECHT PRIVACYBELEID

2 ALGEMENE BEPALINGEN 1.a. Alle bepalingen van deze samenwerkingsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen de consumenten en Transfer Multisort Elektronik (verder genoemd TME). Ze kunnen alleen op basis van de schriftelijke individuele bepalingen worden gewijzigd, ondertekend door van de consument en TME. De samenwerkingsvoorwaarden van TME worden gepubliceerd op de website in de tabblad "Samenwerkingsvoorwaarden". 1.b. Het begrip van de consument gebruikt in TME samenwerkingsvoorwaarden wordt gedefinieerd in artikel 221 van de wet van 23 april 1964 van BURGERLIJK WETBOEK (Stb zoals gewijzigd). Een volwassene, natuurlijke persoon kan alleen de partij van TME overeenkomsten zijn. 1.c. Overal, waar in de samenwerkingsvoorwaarden wordt de catalogus aangeduid, worden daaronder ook verstaan de gedrukte uitgaven, een CD / DVD, verwijderbare schijven, website, reclame-en persberichten, flyers en andere middelen voor openbaar presentatie van commerciële activiteiten van ons bedrijf. 1.d. De geldende samenwerkingsvoorwaarden zijn in het Pool samengesteld. Andere taalversies zijn alleen voor informatieve doeleinden bestemd.

3 PRIJZEN 2.a. Alle informaties in de catalogus, op CD / DVD, TME webwinkel of op andere informatiematerialen, inclusief de prijzen zijn slechts een uitnodiging tot het sluiten van overeenkomst maar vormen geen offerte in de zin van art. 66 van het Pools BW. 2.b. De prijzen in deze catalogus en op CD / DVD en andere informatiematerialen moeten als indicatief worden beschouwd. Als de verkoopprijs geldt de prijs gepubliceerd op TME website op de dag van bestelling, tenzij de prijs is anders schriftelijk met een geautoriseerde TME medewerker overeengekomen. 2.c. In het geval van een vooruitbetaling als de aankoopprijs geldt de prijs van de pro forma factuur. De prijs op de pro forma factuur is geldig alleen tot de laatste betalingstermijn vermeld op de factuur. 2.d. De prijzen op de website worden vermeld in PLN, USD, EUR, HUF, CZK, RON BGN, LTL. Controleer altijd of de prijs in offerte BTW bevat. De prijzen bevatten nooit de verzend- en douanekosten. De prijzen zijn altijd af fabriek Łódż. 2.e. Op grond van artikel 589 van het Burgerlijk Wetboek, de goederen worden pas eigendom van de consument bij volledige betaling daarvan.

4 BESTELLINGSWIJZE 3.a. TME accepteert bestellingen per telefoon, brief, fax, , ook persoonlijk bij vestiging van TME en via de webwinkel op 3.b. Goederen kunnen alleen in hoeveelheden worden besteld die met een veelvoud aangegeven op het product (indien veelvoud is niet gegeven dan als standard geldt 1) overeenkomen en niet in de aantalen dan de prijzenopgaven aangegeven. 3.c. Een bevestiging van bestellingen sturen we op verzoek van consument. 3.d. Er is ook mogelijk om de bestellingen met levering op afgesproken toekomstige termijnen te plaatsen. 3.e. Het plaatsen van een bestelling is voor TME niet bindend en het gebrek aan reactie betekent niet stilzwijgende aanvaarding van de bestelling.

5 GOEDERENLEVERING 4.a. Verzendkosten zijn voor rekening van de consument, tenzij anders op basis van aparte overeenkomst tussen consument en TME is overeengekomen. 4.b. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het pakket, zijn grootte, het land van bestemming en de keuze van de vervoerder/expediteur. 4.c. De transportkosten komen bij de bestelling bij en worden bij de eerste zending gefactureerd die de goederen van deze bestelling bevat. Het bijvoegen, op verzoek van de consument, extra bestelde goederen aan de tweede of volgende zendingen van de bestelling maakt dat de zending met daarin extra bestelde goederen zal worden behandeld als een nieuwe bestelling en aan deze zullen de transportkosten worden toegevoegd. Als het gewicht van het pakket past niet in een vast bedrag voor een bepaald land (of een forfaitaire bedrag is niet vastgesteld), de transportkosten worden door de TME Exportafdeling bepaalt en zij worden in verhouding tot de grootte van de volgende zendingen gefactureerd. 4.e. Levertijd wordt in ISO-norm 8601 gegeven. 4.f.Kosten en levertijden zijn te vinden op in het tabblad "hoe te kopen". 4.g. TME bepaalt de keuze van de vervoerder / koerier, tenzij op basis van de individuele overeenkomsten anders is overeengekomen. 4.h Afhalen van goederen op het hoofdkwartier van TME, ul Ustronna 41 is alleen mogelijk bij bestellingen van boven het bedrag bepaald op de website in het tabblad "hoe te kopen" - "transportwijze en kosten."

6 VERKOOPDOCUMENTEN 5.a. Voor elke afgeronde transactie geeft TME een verkoopdocument uit. Wat betreft consumenten is dit altijd een bruto BTW-factuur, dus de prijzen en de waarden van goederen inclusief VAT. 5.b. Facturen kunnen o.a. in de volgende valuta s worden uitgegeven : PLN, USD, EUR, HUF, CZK, RON, BGN, LTL. Volledige valutalijst is te vinden op

7 BETALINGSWIJZEN 6.a. TME accepteert de volgende betalingswijzen: onder rembours (alleen bepaalde landen), bankoverschrijving, contantbetaling en met creditcards en elektronische overschrijvingen. Lijst van beschikbare betalingswijzen is te vinden op in tabblad "hoe te kopen". 6.b. De Consument kan onderhandelen over de betalingswijzen. Voor bepaling van betalingsvoorwaarden, gelieve contact met de Verkoopafdeling van TME op te nemen. 6.c. TME behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren, de uitvoering van de bestelling of de verzending van goederen op te schorten, indien de consument in verzuim blijft of haar wettelijke of financiële situatie kan problemen veroorzaken met toekomstige betalingen. 6.d. Klanten uit bepaalde EU landen kunnen op onze bankrekeningen in die landen betalen. De landenlijst vindt u op in tabblad "hoe te kopen". Eventuele bankkosten zijn voor rekening van de Consument.

8 KWALITEIT EN GARANTIES 7.a. TME verkoopt goederen van hoge kwaliteit. De transportwijze, opslag en verpakking geeft bescherming tegen, zowel mechanische als elektrische beschadiging. 7.b. In 1998 TME heeft een kwaliteitssysteem ISO 9002 geïmplementeerd (nu is het ISO9001: 2009, met 289/SZJ/2009 certificaat). 7.c. Een bijgewerkte productenoverzicht die aan de RoHS-richtlijn voldoen, is te vinden op In de gedrukte catalogus zijn RoHS tekens niet geplaatst, wat niet betekent dat deze producten niet aan de richtlijnen voldoen. 7.d. Alle bepalingen blijven van kracht als het product met een garantie is vergezeld.

9 KLACHTENPROCEDURE 8.a. De klachten van consumenten ontvangen en herkennen we op basis van de wet van 27 juli 2002 inzake de bijzondere voorwaarden van de consumenten verkoop en wijziging van Burgerlijk Wetboek (Stb. 2002, nr. 14, lid 1176 met latere wijzigingen). 8.b. Eventuele opmerkingen over de kwaliteit van door ons verkochte producten, service en de verschillen tussen de werkelijke toestand en de factuur kunt u schriftelijk indienen bij onze Klachten Afdeling: , reklamacje@tme.pl., en i.g.v. export bij TME Export Afdeling: , export@tme.eu. 8.c. Retourneren van defecte en verkeerd geleverde goederen kan direct gedaan worden pas na het verkrijgen van toestemming van de medewerker van TME Klachten Afdeling. Goederen kunnen alleen worden teruggestuurd met betaalde zending. Medewerker van Klachten Afdeling kan in een bijzonder geval het afhalen van goederen aan een gekozen expediteur of koerier uitbesteden. 8.d. Teruggaaf van onze producten kan ook gebeuren indien deze aanzienlijk verschillen van parameters beschreven in onze catalogus. 8.e. De klacht dient een nauwkeurige omschrijving van de oorzaak, een kopie van de aankoopbon en de verwachte afwikkeling bevatten, gekozen uit de wijzen beschreven in paragraaf 9.d. Het indienen van de klacht moet worden gedaan m.b.v. online klachtenformulier di eis te vinden op in de tabblad "hoe te kopen" "klachtenformulier". 8.f. Als uw zending is met transportschade aangekomen, dient u in aanwezigheid van de koerier deze te controleren en het schadeprotocol op te schrijven. Alleen een dergelijk protocol getekend door de vervoerder vormt de basis voor het afwikkelen van de klacht. 8.g. Klanten die geen economische activiteit uitvoeren en in het licht van de bestaande wetgeving consumenten zijn, hebben het recht om de overeenkomst te ontbinden en de goederen te retourneren binnen 10 kalenderdagen vanaf de aankoopdatum zonder eventuele extra kosten en het geven van de reden van terugkeer. Geretourneerde goederen mogen geen sporen van gebruik of beschadiging hebben en moeten worden gezonden in de originele verpakking, met volledige instructies en kopie van de aankoopbon samen met een verklaring over ontbinding van de overeenkomst.

10 AANSPRAKELIJKHEIDSBEPERKING 9.a. TME is niet aansprakelijk voor gevolgen van het ondoelmatig gebruik van de geleverde producten. 9.b. TME is niet aansprakelijk voor het onrechtmatig gebruik van de aangekochte product. 9.c. Na ontvangst van onze goederen, controleer dan meteen of hun eigenschappen niet van uw wensen verschillen.

11 RECHT 10.a. TME bezit de auteursrechten m.b.t. materialen in de catalogus en op de website, in het bijzonder voor foto's, beschrijvingen, vertalingen, grafische vorm en de presentatiewijze. 10.b. Het kopiëren van informaties of technische gegevens uit catalogi, websites alsook data die op andere wijze door TME zijn verstrekt, vraagt schriftelijke toestemming van TME. 10.c. Deze voorwaarden zijn geldig tot de wijziging van officiële commerciële offertes van TME. 10.d. Indien enige bepaling van deze samenwerkingsvoorwaarden zal door een bevoegde rechtbank, of als gevolg van veranderingen in wetgeving wordt erkent als ongeldig of onuitvoerbaar, dan zulke erkenning of actie maken niet ongeldig van de overige bepalingen van deze samenwerkingsvoorwaarden. Als bepalingen van deze samenwerkings voorwaarden zullen uiteindelijk als onwettig of niet afdwingbaar worden erkend, dan deze bepalingen worden geacht uitgesloten van deze termen samenwerkingsvoorwaarden, maar alle andere bepalingen zullen volledig van kracht blijven en de onwettige of nietafdwingbare bepalingen zal worden vervangen door deze met een soortgelijke betekenis, die de oorspronkelijke bedoeling van de bepalingen weergeven, conform de toepasselijke wetgeving. 10.e. De bepalingen van deze samenwerkingsvoorwaarden binden de klanten met een consumenten status niet, voor zover onder het toepasselijke regelgeving - ze zouden worden beschouwd als oneerlijke bedingen (artikel artikel van Poolse Burgerlijk Wetboek) of het schenden van de verplichte voorzieningen voor consumentenovereenkomsten, met name bepalingen van de verkoop van consumptiegoederen. Tijdens het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met consumenten houden we ons volkomen aan de bepalingen van het recht.

12 PRIVACYBELEID 13e Alleen onder de geldende rechtsvoorwaarden TME verplicht zich tot verwerking van persoonsgegevens van de consument. Door acceptatie van deze samenwerkingsvoorwaarden de consument gaat akkoord met de verwerking van persoonsgegevens door TME i.v.m. de verkoopovereenkomsten van de aangeboden goederen. De consument heeft alle rechten conform de wet van 29 augustus 1997 over de bescherming van persoonsgegevens (Stb. nr. 101, 926 van 6 juli 2002, zoals gewijzigd).

SAMENWERKING ZAKELIJKE EN INSTITUTIONELE KLANTEN

SAMENWERKING ZAKELIJKE EN INSTITUTIONELE KLANTEN SAMENWERKING ZAKELIJKE EN INSTITUTIONELE KLANTEN ALGEMENE BEPALINGEN PRIJZEN BESTELLINGSWIJZE GOEDERENLEVERING LEVERINGEN BINNEN EU EXPORT VERKOOPDOCUMENTEN BETALINGSWIJZEN KWALITEIT EN GARANTIES KLACHTENPROCEDURE

Nadere informatie

SAMENWERKINGSVOORWAARDEN

SAMENWERKINGSVOORWAARDEN SAMENWERKINGSVOORWAARDEN CONSUMENTEN Verkoper: Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o. met zetel te Łódź, adres: ul. Ustronna 41, 93-350 Łódź, geregistreerd bij de Districtsrechtbank te Łódź - Śródmieścia

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland.

Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te Steenovenweg 3, 3532AE Utrecht, in Nederland. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Nieuwe Foto, KVK 56753470, bedrijf gevestigd te, 3532AE Utrecht, in Nederland. ARTIKEL 1. DEFINITIES 1.1 In deze Algemene Voorwaarden (hierna Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden BeeDirect. 1) Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden BeeDirect 1) Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het uitbrengen van alle offertes en overeenkomsten door de verkoper BeeDirect ten aanzien van de

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Artikel 1: Definities 1. Ondernemer: De natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten aan cliënten aanbiedt in de showroom als op afstand. 2. Cliënt: De (rechts)persoon die handelt in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van KledingOutlet Naarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Merchants

Algemene voorwaarden Merchants Terms & Conditions Algemene voorwaarden Merchants - Artikel 1 - Definities - Artikel 2 - Identiteit van het Platform - Artikel 3 - Relatie - Artikel 4 gebruik van beschermd merk - Artikel 5 Aanbieden van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. JachttechniekÂ

Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Algemene Voorwaarden van de webwinkel WinchRiteNL van L.V. Jachttechniek Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Bidcars BV - algemene voorwaarden 1 Algemene Voorwaarden Bidcars B.V. De Afspraken die wij maken als u gebruik maakt van onze verkoop/inkoop service! Op de diensten van Bicards B.V.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen. 2. Prijzen en aanbiedingen. 3. Levering en reclamaties

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen. 2. Prijzen en aanbiedingen. 3. Levering en reclamaties Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van de webwinkels van EVF Projects. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud

Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Algemene Voorwaarden voor DesignClaud Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Onder Nena's Sweet Creations wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak Nena's Sweet Creations gevestigd Raadhuisplein 10A, 1701EJ te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v3

Algemene voorwaarden - v3 Algemene voorwaarden - v3 LAPTOPSERVICES 29-11-2018 Bedrijfsgegevens Laptopservices. Oude Klaverdijk 7 7142 HC Groenlo 06-43895139 KVK: 64036170 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4

Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 Algemene voorwaarden van Diveoutlet 1.4 1. DEFINITIES In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: DIVEOUTLET Kantoor: Castellumplein 4, 2235CN, Valkenburg ZH "Ontvangstbevestiging": de ontvangstbevestiging,

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer.

In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES: In deze voorwaarden wordt verstaan: -de ondernemer: Euroveranda BVBA -de klant: de natuurlijke persoon die handelt met de ondernemer. 2. VOORWAARDEN: De algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTON.COM. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTON.COM. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ARTON.COM Artikel 1 Definities * Klant: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie Arton.com een overeenkomst tot levering

Nadere informatie

Vragen? Bel

Vragen? Bel Algemene voorwaarden Grafsteenwinkel Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen van, bestellingen bij en overeenkomsten met Grafsteenwinkel, zijn deze voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 1.20

Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Algemene Voorwaarden Versie 1.20 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met C.V. Nieuw betreffende de verkoop, levering, betaling, reparatie en onderhoud

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg

Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Leveringsvoorwaarden Bizzix geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg Artikel 1 - Algemene definities 1.1 Verkoper: Bizzix, in haar hoedanigheid rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar directeur

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN De Kleine Meester

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN De Kleine Meester ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN De Kleine Meester Artikel 1 Definities * Klant: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie De Kleine Meester een overeenkomst tot levering van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Artikel 1. Toepasselijkheid 1.0 De website www.effectief-afvallen.nl en webwinkels http://effectiefafvallen.biedmeer.nl zijn een onderdeel van Body & Healthcare4U 1.1 Op alle

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING INLEIDING: BEGRIPSBEPALINGEN In deze voorwaarden hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Verkoper: de in het begin van deze voorwaarden aangeduide

Nadere informatie

1/6. Pol in Promotion. adres:Â. Internetadres:Â.

1/6. Pol in Promotion.  adres:Â. Internetadres:Â. Pol in Promotion Emailadres:Â info@polinpromotion.nl Internetadres:Â www.polinpromotion.nl K.V.K. nummer: 68269277 BTW nummer: NL112074224B01 Rekening nummer: NL29 KNAB 0255 8735 49 t.n.v. Pol in PromotionÂ

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl!

Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Balans in voeding: producten en programma s voor een gezonde leefstijl! Algemene Voorwaarden van Balans in voeding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de bestelling en levering van producten

Nadere informatie

Sentio Six wijst iedere verwijzing naar algemene inkoopvoorwaarden, hoe ook genaamd, expliciet van de hand.

Sentio Six wijst iedere verwijzing naar algemene inkoopvoorwaarden, hoe ook genaamd, expliciet van de hand. Artikel 1 Definities * Klant: een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met wie Sentio Six een overeenkomst tot levering van haar product heeft gesloten, dan wel aan wie Sentio Six

Nadere informatie

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid

2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid Algemene voorwaarden van DP Nederland bv Inhoudsopgave 1. Omvang 2. Bestelproces, afsluiten van overeenkomsten, beperkte hoeveelheid 3. Prijzen en verzendkosten 4. Verzending 5. Herroepingsrecht 6. Garantie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk

Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk Algemene voorwaarden Qshops Keurmerk De leden van Qshops Keurmerk (Qshops.org) houden zich aan de gedragscode die door onze organisatie is opgesteld. Meer informatie over de gedragscode vindt u op onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van The Flowerman hierna te noemen Flowerman.shop

Algemene voorwaarden van The Flowerman hierna te noemen Flowerman.shop Algemene voorwaarden van The Flowerman hierna te noemen Flowerman.shop 1 Toepasselijkheid 1.1 Op alle offertes, bestellingen en overeenkomsten die tussen Besteller en Flowerman.shop tot stand komen, zijn

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer.

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de. consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem Organizer. Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten op afstand aan de consument en/of bedrijven aanbiedt. Hierna genoemd Bloem

Nadere informatie

Definities. Algemeen 1/5

Definities. Algemeen 1/5 Definities Artikel 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder - Home meets natureâ Home meets nature hierna genoemd als HMN is gevestigd te Naaldwijk, Boomgaardspad 4. Wederpartij De wederpartij,

Nadere informatie

U, de klant, natuurlijke of rechtspersoon, die producten en / of diensten bij ons koopt.

U, de klant, natuurlijke of rechtspersoon, die producten en / of diensten bij ons koopt. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR AANKOOP EN VERKOOP De koper heeft het recht om zijn aankoop te annuleren op voorwaarde dat hij de verkoper binnen 14 kalenderdagen na de datum van aankoop schriftelijk op de hoogte

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Introductie

Algemene Voorwaarden. Introductie Algemene Voorwaarden Introductie BenjaminBengel.com, en aanverwante domeinnamen, is een webwinkel en blog. De webwinkel verkoopt kinderspeelgoed en lifestyle artikelen. Op de blog worden onder andere korte

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie

LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie LEVERINGSVOORWAARDEN DE NOORDKROON BV, TEXEL Verkorte versie Geldig na laatste wijziging (maart 2014) Producten: Schapenwolcreme, Eilandzeep, Texelse Schapenwol 1. Product met een verhaal. De Texelse Schapenwolcrème

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Inhoud 1. Algemeen p.1 1.1 Disclaimer p.2 1.2 Privacy 2. Bestellen p.3 2.2 Levertijd 3. Bezorgmethode p.4 3.3 Afhalen 4. Betalingsmogelijkheden 5. Afleveren en retourneren p.5 6.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ROND.

Algemene voorwaarden ROND. Algemene voorwaarden ROND. Artikel 1 Definities * Reseller/klant: de rechtspersoon die producten aankoopt met het doel deze door te verkopen. * Overeenkomst op afstand: een overeenkomst waarbij in het

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst 3. Prijzen

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst 3. Prijzen ALGEMENE VOORWAARDEN Onderhavige Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door De Bouwkampioen, Pontstraat 54, bus A, 9090 Melle, BTW BE 0539.724.133 ten behoeve van de webshop http://www.bouwkampioen.be

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn

Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Algemene Verkoopvoorwaarden webwinkel Waardijn Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Waardijn: de natuurlijke of rechtspersoon die namens de ASVZ onder deze naam de producten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Bosco Vini als gevolg van bestellingen in de webwinkel www.boscovini.nl. Inhoudsopgave: Artikel 1 -

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel

Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel Algemene voorwaarden Lindsay's kousenwinkel In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: -"Webwinkel" : Lindsay's kousenwinkel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Champagnekopen - by DevelopTrend

Algemene Voorwaarden Champagnekopen - by DevelopTrend Algemene Voorwaarden Champagnekopen - by DevelopTrend Artikel 1 - Identiteit van de onderneming Champagnekopen is een onderdeel van DevelopTrend DevelopTrend - Champagnekopen Postbus 4761 4803ET BREDA

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Drs Leenarts B.V. Juni 2018 Drs Leenarts B.V. h.o.d.n. Dr. Leenarts, Drs Leenarts, Dokter Leenarts en drleenarts.com Keizersgracht 125 1015 CJ Amsterdam KvK: 57237689 E-mailadres:

Nadere informatie

registratienummer 60518413 KvK Utrecht

registratienummer 60518413 KvK Utrecht Algemene Voorwaarden Webwinkel Vintage- Woontrend.nl Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten van Ela Rotterdam B.V.

Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten van Ela Rotterdam B.V. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Ela Rotterdam BV akkoord gaat. Ela Rotterdam BV behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Procedures retourgoederen (RMA en CMA)

Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Om de stroom van retourgoederen in de juiste banen te leiden heeft BAS Distributie hiervoor een tweetal procedures ontwikkeld. Er is een duidelijk onderscheidt in

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Kunstdeco. Artikel 1. Definities (niet uitputtend)

Algemene Voorwaarden Kunstdeco. Artikel 1. Definities (niet uitputtend) Algemene Voorwaarden Kunstdeco Artikel 1 Definities (niet uitputtend) De klant, opdrachtgever, koper, hierna te noemen wederpartij: Een natuurlijk persoon van 18 jaar of ouder of een rechtspersoon met

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities.

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Algemene Voorwaarden Eva Ondermode aan Huis gebruikt voor de verkopen het model van de algemene voorwaarden dat is gepubliceerd (24-6-2011) op de site van de Kamer van Koophandel en is samengesteld door

Nadere informatie

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht 1.0 Onze winkel Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer: 14085443.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van De Letterman.nl 1. Overeenkomst 2. Offertes

Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van De Letterman.nl 1. Overeenkomst 2. Offertes Algemene voorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van De Letterman.nl Gedeponeerd bij De Kamer van Koophandel Rotterdam/nummer Januari 2005 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL

Algemene voorwaarden POLLENSTEIN 43 6714 DD EDE, TEL 0318-307738 IBAN: NL 24 KNAB 0720 7041 38 QUATROMEDIA.NL KVK-NR: 51364336 @QUATROMEDIA_NL 1 Definities Opdrachtgever: Overeenkomst : de wederpartij van Quatro media. elke wederzijdse acceptatie, mondeling, schriftelijk of per e-mail bevestigd, van levering van één of meer producten of diensten

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

M. Renckens-Loos ook handelend onder de volgende handels- en merknaam:

M. Renckens-Loos ook handelend onder de volgende handels- en merknaam: Algemene Voorwaarden Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op alle leveringen en diensten aan consumenten. Voor bedrijven en gelijkgestelden hanteren wij andere Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Wie gebruikt deze voorwaarden? 3 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 3 Wat koop ik bij IKEA? 3 Welke prijs betaal ik?

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst.

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst. Algemene voorwaarden Artikel 1 : Definities 1.1 Onder "NuVintage" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam,

Nadere informatie

1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de winkelier/webshop-eigenaar gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de winkelier/webshop-eigenaar gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden voor Koetjes & Kaartjes Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit van de ondernemer Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235 Algemene voorwaarden Kieft Warenhuis V.O.F. voor Nederland Ten aanzien van elke levering en prijsopgave gelden de Algemene voorwaarden van Kieft Warenhuis V.O.F.. Deze algemene voorwaarden zijn ook te

Nadere informatie

LensOn s verkoopvoorwaarden

LensOn s verkoopvoorwaarden LensOn s verkoopvoorwaarden De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van contactlenzen en accessoires door u als eindverbruiker. Wij sturen u graag een exemplaar van deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel

Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel P 1 / 5 Algemene Voorwaarden Imperfect Design BV consumenten webwinkel De algemene voorwaarden zijn van toepassing op verkopen van Imperfect Design BV aan consumenten en uitsluitend op overeenkomsten op

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS

ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS ALGEMENE VOORWAARDEN LIVING BY LIS Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Aanvullende overeenkomst: een overeenkomst waarbij de consument producten, digitale inhoud en/of diensten

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

Algemeen. 7. Prijzen en aanbiedingen

Algemeen. 7. Prijzen en aanbiedingen Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van de webwinkel van La Belle Fleur. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsites van

Nadere informatie

Onlinecamerashop.nl. Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop:

Onlinecamerashop.nl. Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop: Leveringsvoorwaarden Online Camera Shop: Artikel 1 Toepasselijkheid 1.a. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Online Camera Shop zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Het accepteren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. Algemene voorwaarden Bij een bestelling gaat de koper akkoord met de onderstaande voorwaarden. 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Piple, zijn bij uitsluiting

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel

Algemene voorwaarden Webwinkel Algemene voorwaarden Webwinkel Inleiding Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via onze Website en bevatten belangrijke

Nadere informatie

3) Ondertekening van het contract en aanvaarding van de algemene verkoopvoorwaarden

3) Ondertekening van het contract en aanvaarding van de algemene verkoopvoorwaarden Algemene contractvoorwaarden 1) Onderwerp van het contract 2) Partijen 3) Ondertekening van het contract en aanvaarding van de algemene verkoopvoorwaarden 4) Verplichtingen consument 5) Aankoopvoorwaarden

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden welke van toepassing zijn op alle leveringen, handelingen, offertes en aanbiedingen welke gedaan worden door RGB LASER VERKOOP.

Leveringsvoorwaarden welke van toepassing zijn op alle leveringen, handelingen, offertes en aanbiedingen welke gedaan worden door RGB LASER VERKOOP. Leveringsvoorwaarden welke van toepassing zijn op alle leveringen, handelingen, offertes en aanbiedingen welke gedaan worden door RGB LASER VERKOOP. Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke

5.2 De garantietermijn van Kidooz komt overeen met de fabrieksgarantie termijn.kidooz is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Kidooz De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite www.kidooz.nl 1.2 Door het

Nadere informatie

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan.

- De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op deze website staan. Leveringsvoorwaarden Verkoop en leveringsvoorwaarden. Artikell1 Definitie In deze voorwaarden wordt verstaan onder: - De bloemist: De bloemist handelend op deze website en waarvan de contact gegevens op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht.

Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. ALGEMENE VOORWAARDEN Zonweringspaleis Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle soorten zonwering die bij Zonweringspaleis worden verkocht. Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service

Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Algemene voorwaarden Bedrijfsnaam: Hofstee Paint Service BV handelend onder de naam Hofstee Preventie Service Adres: De Noesten 5a 9439 TC Westerbork Tel: 0031 (0) 593-33 17 76 Email: info@hpsmail.nl Internet:

Nadere informatie