De Heilige Doop wordt bediend aan Nina Bolks

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Heilige Doop wordt bediend aan Nina Bolks"

Transcriptie

1 ORDE VAN DE DOOPDIENST op zondag 10 september 2017 om 9.30 uur in de Protestantse gemeente te Vroomshoop in Kerkelijk Centrum Het Anker De Heilige Doop wordt bediend aan Nina Bolks voorganger: ds. F. Schipper, ouderling: mw. T. Oosterveen, diaken: mw. R. Kamermans, lector: mw. D. Stuut, organist: dhr. J.C. Labrijn, koster: dhr. K. Boes

2 De Paaskaars brandt Zingen vooraf: Hemelhoog 506 Laat de kindren tot mij komen, alle alle kindren. Laat de kindren tot mij komen, niemand mag ze hindren. Want de poorten van mijn rijk staan voor kindren open, laat ze allen groot en klein bij mij binnen lopen. Laat de mensen tot mij komen over alle wegen. Laat de mensen tot mij komen, houdt ze toch niet tegen! Want de poorten van mijn rijk gaan ook voor hen open, als ze aan een kind gelijk bij mij binnen lopen. Welkom De gemeente gaat staan Intochtslied: Lied 105: 1, 3 Loof God de Heer, en laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden. Meld ieder volk en elk geslacht de wonderen die God volbracht. Gij die van harte zoekt de Heer, verblijd u, geef zijn naam de eer. God, die aan ons zich openbaarde, regeert en oordeelt heel de aarde. Zijn woord wordt altoos trouw volbracht tot in het duizendste geslacht. 't Verbond met Abraham zijn vrind bevestigt Hij van kind tot kind.

3 Stil gebed Bemoediging en groet De gemeente gaat zitten Gebed Zingen: Lied 218 Dank U voor deze nieuwe morgen, dank U voor elke nieuwe dag. Dank U dat ik met al mijn zorgen bij U komen mag. Dank U voor deze mooie aarde, dank U voor sterren, maan en zon. Dank U dat U ons wilt bewaren, kracht en levensbron. Dank U dat alle vogels zingen, dank U voor elke boom in bloei. Dank U voor zoveel goede dingen, dank U dat ik groei. Dank U voor steun in moeilijkheden, altijd ziet u naar mensen om. Dank U voor vrienden en voor vreemden die ik tegenkom. Dank U voor alle mooie klanken, al wat ik zien en horen kan. Dank U o God, ik wil U danken dat ik danken kan. Onderricht: Romeinen 6:3-5 Weet u niet dat wij die gedoopt zijn in Christus Jezus, zijn gedoopt in zijn dood? We zijn door de doop in zijn dood met hem begraven om, zoals Christus door de macht van de Vader uit de dood is opgewekt, een nieuw leven te leiden. Als wij delen in zijn dood, zullen wij ook delen in zijn opstanding.

4 Terwijl de dopeling wordt binnengedragen zingen we: Lied 348: 1, 2 en 3 Heer van uw kerk, Gij hebt het woord genomen en zegt ons: laat de kindren tot Mij komen, want hunner is het koninkrijk. Hier zijn wij dan: van U is 't jonge leven, het moet U dankend worden weergegeven, want alles komt uit uwe hand. Reeds staat Gij klaar en komt ons vriendlijk tegen, uw liefde vindt ons langs verborgen wegen, eer wij U zoeken zijt Gij daar. Doopwater Dooponderricht Gemeente, Christus spreekt: gaat heen, maakt al de volken tot mijn discipelen en doopt hen in de naam van de Vader en van de Zoon en van de Heilige Geest. De doop in de naam van de Vader betekent dat God met ons een eeuwig verbond van genade opricht, ons tot zijn kinderen aanneemt en ons verzorgt en in beproevingen bijstaat. De doop in de naam van de Zoon betekent dat God in Christus met ons wil zijn, opdat wij met Hem sterven en opstaan tot een nieuw leven.

5 De doop in de naam van de Heilige Geest betekent dat God door zijn Geest in ons wonen wil en ons helpt te werken in de gemeente en de wereld. Zo worden wij in de doop door God geroepen tot een nieuwe gehoorzaamheid: Hem te vertrouwen en lief te hebben. En als wij ons soms in verblinding van Hem afwenden, dan blijft de doop een vast getuigenis en teken dat God met ons een eeuwig verbond van genade heeft. Laat ons daarom God danken en loven, die ons onze kinderen schenkt en ons met hen in liefde wil bewaren. Doopgebed Gedicht: Hier staan we dan Doopvragen Belijdt u te geloven in God de Vader, Schepper van hemel en aarde, en in Jezus Christus, zijn eniggeboren Zoon, onze Heer, en in de Heilige Geest? Gelooft u dat ook uw kind de genade van Christus nodig heeft en wilt u haar daarom laten dopen? Belooft u uw kind christelijk op te voeden in het licht van haar doop, haar te laten opgroeien in de gemeente en voor te gaan in eerbied tot God en de mensen? Doopgelofte Zingen: Lied 348: 4, 5 Geef ons uw naam, de oude mens moet sterven, in U zal zij een nieuw bestaan verwerven als Gij maar voor haar in wilt staan. Het water wacht en 't kind ontvangt uw zegen, Gij spreekt het aan, het heeft een naam gekregen en niemand rukt het uit uw macht. Bediening van de Heilige Doop aan: Nina Jenny Bolks

6 Overhandiging van de doopkaars aan de ouders en inschrijving in het doopboek Zingen -zo mogelijk staande- : Lied 348: 6, 7, 8 en 9 Uw teken spreekt Gij wilt haar Heiland wezen, zij is gedoopt, begraven en herrezen in Vader, Zoon en heilige Geest. Uw mild gelaat blijft over 't kind gebogen; het wordt voor U geboren en getogen, vervult haar wegen naar uw raad. En laat de mond der kinderen, die we U wijden, eens, zelf ontwaakt, met ons uw naam belijden: wij leven vast in uw verbond. Er is gedoopt! Wij allen zijn verbonden, het voorgeslacht, de ouders, die hier stonden, de ganse kerk in één geloof. Gebed om de Heilige Geest De dopeling wordt weggebracht en de kinderen mogen naar de kindernevendienst Schriftlezing: Lucas 10: Er kwam een wetgeleerde die Jezus op de proef wilde stellen. Hij vroeg: Meester, wat moet ik doen om deel te krijgen aan het eeuwige leven? Jezus antwoordde: Wat staat er in de wet geschreven? Wat leest u daar? De wetgeleerde antwoordde: Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw kracht en met heel uw verstand, en uw naaste als uzelf. U hebt juist geantwoord, zei Jezus tegen hem. Doe dat en u zult leven. Maar de wetgeleerde wilde zich rechtvaardigen en vroeg aan Jezus: Wie is mijn naaste? Toen vertelde Jezus hem het volgende:

7 Er was eens iemand die van Jeruzalem naar Jericho reisde en onderweg werd overvallen door rovers, die hem zijn kleren uittrokken, hem mishandelden en hem daarna halfdood achterlieten. Toevallig kwam er een priester langs, maar toen hij het slachtoffer zag liggen, liep hij met een boog om hem heen. Er kwam ook een Leviet langs, maar bij het zien van het slachtoffer liep ook hij met een boog om hem heen. Een Samaritaan echter, die op reis was, kreeg medelijden toen hij hem zag liggen. Hij ging naar de gewonde man toe, goot olie en wijn over zijn wonden en verbond ze. Hij zette hem op zijn eigen rijdier en bracht hem naar een logement, waar hij voor hem zorgde. De volgende morgen gaf hij twee denarie aan de eigenaar en zei: Zorg voor hem, en als u meer kosten moet maken, zal ik u die op mijn terugreis vergoeden. Wie van deze drie is volgens u de naaste geworden van het slachtoffer van de rovers? De wetgeleerde zei: De man die medelijden met hem heeft getoond. Toen zei Jezus tegen hem: Doet u dan voortaan net zo. Zingen: Lied 33: 8 Wij wachten stil op Gods ontferming, ons hart heeft zich in Hem verheugd. Hij komt te hulp en geeft bescherming, zijn heilige naam is onze vreugd. Laat te allen tijde uwe liefde ons leiden, uw barmhartigheid. God, op wie wij wachten, geef ons moed en krachten nu en voor altijd. Preek Zingen: Lied 117a Gij volken loof uw God en Heer wil Hem het loflied zingen. Laat de fonteinen van zijn eer in ieder hart ontspringen, omdat Hij u verkoren heeft, omdat Hij u genade geeft, door Christus, halleluja.

8 Hoe groot is zijn barmhartigheid voor allen allerwege, zijn waarheid en zijn tederheid als overvloed van regen. Zijn liefde duurt in eeuwigheid, en geeft om niet de zaligheid. Zing, zing Hem, halleluja. De kinderen komen terug van de kindernevendienst Dank- en voorbeden Collecte De kinderen van de oppasdienst mogen worden opgehaald en de kinderen van de zondagsschool komen in de kerk De gemeente gaat staan Zingen: Lied 675: 1 Geest van hierboven, leer ons geloven, hopen, liefhebben door uw kracht! Hemelse Vrede, deel U nu mede aan een wereld die U verwacht! Wij mogen zingen van grote dingen, als wij ontvangen al ons verlangen, met Christus opgestaan. Halleluja! Eeuwigheidsleven zal Hij ons geven, als wij herboren Hem toebehoren die ons is voorgegaan. Halleluja! Zegen In de grote zaal is gelegenheid de doopouders te feliciteren. Goede zondag gewenst!

Zondag 11 November 2018

Zondag 11 November 2018 Protestantse Gemeente te Rijssen Open Hof Zondag 11 November 2018 Liturgie : Pw Trijnie Hoogsteen en Mw. Jose Bosch Verkondiging: Ds. Astrid Gouma Ouderling van Dienst: Mw. Ria Smeijers Organist: Dhr.

Nadere informatie

Protestants Kralingen. Goede buren. Startzondag Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 20 september 2015

Protestants Kralingen. Goede buren. Startzondag Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 20 september 2015 Protestants Kralingen Goede buren Startzondag Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 20 september 2015 Voor de dienst 2 liederen oefenen met muziekmeester Peter de Jong van de Nieuwe Park Rozenburgschool:

Nadere informatie

De Heilige Doop wordt bediend aan Senn Kleinlugtenbeld

De Heilige Doop wordt bediend aan Senn Kleinlugtenbeld ORDE VAN DE DOOPDIENST op zondag 12 maart 2017 om 9.30 uur in de Protestantse gemeente te Vroomshoop in Kerkelijk Centrum Het Anker De Heilige Doop wordt bediend aan Senn Kleinlugtenbeld Voorganger: Lector:

Nadere informatie

DOOPDIENST. Zondag 31 mei 2015

DOOPDIENST. Zondag 31 mei 2015 DOOPDIENST Zondag 31 mei 2015 Zingen vooraf: Lied 218: 1 t/m 5 1. Dank U voor deze nieuwe morgen, dank U voor elke nieuwe dag. Dank U dat ik met al mijn zorgen bij U komen mag. 2. Dank U voor deze mooie

Nadere informatie

Zondag 7 februari Welkom in De Regenboog

Zondag 7 februari Welkom in De Regenboog Zondag 7 februari 2016 Welkom in De Regenboog Voorganger : ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst : Henk Morsink Organist Lector Koster : Rien Hoekjen : Albert Hartkamp : Dirk Slooijer Zingen Lied D8 uit

Nadere informatie

In deze dienst wordt de doop bediend aan Fleur Elisabeth Josefien -Fleur- (van Bennekom)

In deze dienst wordt de doop bediend aan Fleur Elisabeth Josefien -Fleur- (van Bennekom) Orde voor de tweede zondag van Epifanie 22 januari 2017 in de Emmaüskerk te Middelharnis 10.00 uur Voorganger: Ds. Leen Jan Lingen Organist: Dhr. Peter Jordaan Soliste: Sanne Jordaan Thema: Levend water

Nadere informatie

Voorganger : drs. Paul Sas, geestelijk verzorger van de Mantel Ouderling: Anneke Vader Diaken: Harm Hazewinkel Organiste: Netty Blansjaar

Voorganger : drs. Paul Sas, geestelijk verzorger van de Mantel Ouderling: Anneke Vader Diaken: Harm Hazewinkel Organiste: Netty Blansjaar Manteldienst op 10 juli 2016 Voorganger : drs. Paul Sas, geestelijk verzorger van de Mantel Ouderling: Anneke Vader Diaken: Harm Hazewinkel Organiste: Netty Blansjaar 1 2 WELKOMSTWOORD / AANKONDIGING AANVANGSLIED

Nadere informatie

Zondag 29 mei Gedoopt wordt: Siem Daniel de Fijter (geboren op 19 december 2015)

Zondag 29 mei Gedoopt wordt: Siem Daniel de Fijter (geboren op 19 december 2015) Zondag 29 mei 2016 Gedoopt wordt: Siem Daniel de Fijter (geboren op 19 december 2015) 9.30 uur Organist: Cees Lodder Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen We worden stil en

Nadere informatie

Zondag 10 september Maaltijd van de Heer. Voorganger: Ds. B. Breunesse Organist: Erik Nijzink

Zondag 10 september Maaltijd van de Heer. Voorganger: Ds. B. Breunesse Organist: Erik Nijzink Zondag 10 september 2017 Maaltijd van de Heer Voorganger: Ds. B. Breunesse Organist: Erik Nijzink Liederen in deze dienst: Aanvangslied Psalm 101 Lied 320: 1 Lied 320: 2, 3, 4 Lied 652: 1, 2, 3, 4 (Hemelhoog)

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 1 oktober 2017 Zuiderkerk.

Orde van dienst zondag 1 oktober 2017 Zuiderkerk. Orde van dienst zondag 1 oktober 2017 Zuiderkerk. Thema: Open handen. Voorganger ds. A.H. Boschma Organist dhr. E. Bremer In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Rik Jan, zoon van Jelmer en Nienke

Nadere informatie

Thema: Slapen in de storm

Thema: Slapen in de storm Orde voor de doopdienst op 23 juni 2019 in de Ontmoetingskerk - Noordeloos Thema: Slapen in de storm In deze dienst wordt gedoopt: Rosalie de Zeeuw, geboren op 7 maart 2019 Voorganger: Organist: Lector:

Nadere informatie

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017

School Gezinsdienst. Prinses Julianakerk Scheveningen. Zondag 5 februari 2017 School Gezinsdienst Prinses Julianakerk Scheveningen Zondag 5 februari 2017 Thema: Heb je naaste lief! Voorganger: Arjo van der Steen Organist: Frans van Riessen Het verloop van de dienst Welkom Zingen:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. H. Meijer. Naam van de zondag : 3 e zondag van de zomer

Welkom in de Menorah. : dhr. H. Meijer. Naam van de zondag : 3 e zondag van de zomer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. Jan N. Jurjens : mw. S. Faber : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong Naam van de zondag : 3 e zondag van de zomer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen

Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen De Emmaüsgangers Doop van Leah Michelle Petter Op de tafel achter in de kerk liggen gekleurde briefjes. Daarop kunt

Nadere informatie

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk Maartenskerk Hillegom liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober 2018 doop van Nolan van Gijlswijk voorganger: ds. Wim J. Zaagsma - organist: Koos Damman pianist: Cees Diepeveen - saxofonist:

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

OPENING. Welkom door de ouderling van dienst. Intochtslied NLB 218

OPENING. Welkom door de ouderling van dienst. Intochtslied NLB 218 OPENING Welkom door de ouderling van dienst Intochtslied NLB 218 2 Dank U voor deze mooie aarde, dank U voor sterren, maan en zon. Dank U dat U ons wilt bewaren, kracht en levensbron. 3 Dank U dat alle

Nadere informatie

Maarten Jonathan Ravesloot

Maarten Jonathan Ravesloot ORDE van DIENST bij de doop van Maarten Jonathan Ravesloot op zondag 15 april 2018 in de Hervormde kerk van Sellingen Voorganger Organiste : Ds. Bram Verduijn : Mevrouw Gea Hilverts Orgelspel Welkom en

Nadere informatie

Preek van de leek Zondag 19 juni 2016 10.00 uur Duinzichtkerk

Preek van de leek Zondag 19 juni 2016 10.00 uur Duinzichtkerk Preek van de leek Prof. dr. Ruerd Ruben (hoogleraar Impactanalyse, Wageningen Universiteit) Liturgie door ds. Ineke Bakker Zijn goede bedoelingen goed genoeg? Zondag 19 juni 2016 10.00 uur Duinzichtkerk

Nadere informatie

Thema: Hatelijk of hartelijk?

Thema: Hatelijk of hartelijk? Liturgie voor de doopdienst op zondag 12 november 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Chayla Wonder Cristina Vreijsen geboren

Nadere informatie

Afsluiting Startzondag 6 september Ichthuskerk Elburg uur

Afsluiting Startzondag 6 september Ichthuskerk Elburg uur Afsluiting Startzondag 6 september 2015 Ichthuskerk Elburg 14.00 uur 2 Openingswoord Zingen: Lied 288 3 Impressies van alle activiteiten Lezen: Lucas 10: 25-37; Wie is mijn naaste? Wie is mijn buurman?

Nadere informatie

Orde voor de doopdienst in de Ontmoetingskerk in Noordeloos. 6 november 2016

Orde voor de doopdienst in de Ontmoetingskerk in Noordeloos. 6 november 2016 Orde voor de doopdienst in de Ontmoetingskerk in Noordeloos 6 november 2016 Thema: Doorgeven wat je hebt ontvangen In deze dienst zullen worden gedoopt: Saar Neeltje Inge Kruithof, geboren op 23 april

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt.

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, uur in de Hervormde Kerk te Den Ham. In deze dienst ontvangt. Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 september 2017, 10.00 uur in de Hervormde Kerk te Den Ham In deze dienst ontvangt Noah Pasman het teken en zegel van Gods genadeverbond. Voorganger: Ouderling van

Nadere informatie

thema: praten over God voor de doopdienst op zondag 2 juli 2017 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur

thema: praten over God voor de doopdienst op zondag 2 juli 2017 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur voor de doopdienst op zondag 2 juli 2017 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Rosanne Toorn Geboren op 31 januari 2017

Nadere informatie

PINKSTEREN Met passie en vuur. Eerste Pinksterdag, 20 mei 2018 Kerkgebouw Het Kruispunt

PINKSTEREN Met passie en vuur. Eerste Pinksterdag, 20 mei 2018 Kerkgebouw Het Kruispunt PINKSTEREN 2018 Met passie en vuur Eerste Pinksterdag, 20 mei 2018 Kerkgebouw Het Kruispunt Voorganger : Ds. H.M. Habekotté Organist : Erna Brinkman Medewerking : Happy Days o.l.v. Benson Walch Mededelingen

Nadere informatie

Orde van dienst op 22 maart 2015 in de Vloedschuur te Heteren In deze dienst zal gedoopt worden: Sophie Anke Henrike (Sophie) Kalisvaart

Orde van dienst op 22 maart 2015 in de Vloedschuur te Heteren In deze dienst zal gedoopt worden: Sophie Anke Henrike (Sophie) Kalisvaart Orde van dienst op 22 maart 2015 in de Vloedschuur te Heteren In deze dienst zal gedoopt worden: Sophie Anke Henrike (Sophie) Kalisvaart Thema: De graankorrel Voorganger: Ds. Simon de Kam Ouderling: Johan

Nadere informatie

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1

Orgelspel. Binnenkomst kerkenraad en mededelingen. Zingen intochtslied psalm 105:1 Liturgie overstapdienst 7 juli 2019 Centrumkerk, Geldermalsen Voorganger: ds. C.M. Blokland - den Hertog Ouderling van dienst: mw. C. Maas Organist: dhr. J. Rodermans Orgelspel Binnenkomst kerkenraad en

Nadere informatie

7 januari 2018 AM Wierden generatiedienst Marcus 1:11 God laten genieten. Aanvangslied: Psalm 43:4 (staande), vers 5 staande na bemoediging en groet

7 januari 2018 AM Wierden generatiedienst Marcus 1:11 God laten genieten. Aanvangslied: Psalm 43:4 (staande), vers 5 staande na bemoediging en groet 7 januari 2018 AM Wierden generatiedienst Marcus 1:11 God laten genieten Wierden: 09:00 uur Koffiedrinken en nieuwjaarswensen in het OC 10:00 uur Welkom en mededelingen Aanvangslied: Psalm 43:4 (staande),

Nadere informatie

Jezus die ons is voorgegaan

Jezus die ons is voorgegaan Zondag door het jaar TUINDORPKERK - UTRECHT 6 september 2015 Jezus die ons is voorgegaan voorganger: ds. Piet Jan Rebel organist: Willeke Smits lezing: Leen Wijbrans Ensemble Psalmen voor Nu Jaargang 4,

Nadere informatie

17 september uur Afscheid en bevestiging van ambtsdragers

17 september uur Afscheid en bevestiging van ambtsdragers 17 september 2017 9.30 uur Afscheid en bevestiging van ambtsdragers Aftredend: Ina Dekker Jacob Jan van der Maarl Organist: Joop van Oordt Voorganger: ds. Adri van der Wal (Her)Bevestiging: Chiel van Andel

Nadere informatie

Lieuwe Manuel Klamer. Machteld Hannah Klamer

Lieuwe Manuel Klamer. Machteld Hannah Klamer Liturgie voor de dienst waarin de Heilige Doop bediend zal worden aan Lieuwe Manuel Klamer en Machteld Hannah Klamer op 2 juni 2019 in de Ichthuskerk te Tholen ~ 0 ~ Voorganger: Ds. Peter Broere Organist:

Nadere informatie

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Marinus den Harder Jennifer Jonker en Lianne Loekie Jochemsen worden gedoopt. Welkom en mededelingen-

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Organist : dhr. P. de Jong Lectrice : mw. E. Stegenga Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis Naam van de zondag:

Nadere informatie

VIJFDE ZONDAG NA PASEN 18 mei 2014. in deze dienst wordt gedoopt !!! David Lozeman Lieke Lilly Henny van der Velde

VIJFDE ZONDAG NA PASEN 18 mei 2014. in deze dienst wordt gedoopt !!! David Lozeman Lieke Lilly Henny van der Velde VIJFDE ZONDAG NA PASEN 18 mei 2014 in deze dienst wordt gedoopt David Lozeman Lieke Lilly Henny van der Velde kleur: wit voorganger: ds. Hans van Solkema orgel: Piet Lievense DIENST VAN DE VOORBEREIDING

Nadere informatie

ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop. Kerkinactie / World Servants

ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop. Kerkinactie / World Servants ORDE VAN DE DIENST op zondag 5 februari 2017 om 9.30 uur in Kerkelijk Centrum Het Anker te Vroomshoop Kerkinactie / World Servants Voorganger: ds. F. Schipper, lector: mw. D. Stuut, organist: dhr. J.C.

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt Voorganger: Ds. Margriet va de Bunt Organist: Tijn Bouw Welkom en mededelingendoor de ambtsdrager van dienst Lied Vrede voor jou

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Voor de dienst luisteren we naar: In de hemel is de Heer (Andre van Zyl). In

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop Liturgie voor de doopdienst van Femke Marije -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop zondag 10 juli 2016 in de protestantse kerk te Oudehorne. Aanvang: 9.30 uur Voorganger: Organist: ds. Piet Hulshof Jelger

Nadere informatie

Orde van dienst, Beloken Pasen, Bevestiging van ambtsdragers

Orde van dienst, Beloken Pasen, Bevestiging van ambtsdragers Orde van dienst, Beloken Pasen, Zondag 3 april 2016 om 9.30 uur, Bevestiging van ambtsdragers in de Protestantse gemeente i.w. te Vroomshoop, in Kerkelijk Centrum Het Anker. Voorganger: ds. J.A.Antonides

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Mededelingen door de ouderling van dienst Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers

Nadere informatie

Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello

Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello waarin Reinier Cornelis en Maryse Elisabeth Breg, Emily Nina Hanna Caranfil, Sarah Dina en Thirza Simone Jansen van

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur.

Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. Liturgie Voor de ochtenddienst op zondag 21 augustus 2016 in de Hervormde Johanneskerk te Heerde. Aanvang 9.30 uur. In deze dienst zullen we de Heilige Doop herinneren van hen die deze ontvangen hebben

Nadere informatie

Voorganger: ds. Corine van Eck Organist: dhr. Cor den Haan

Voorganger: ds. Corine van Eck Organist: dhr. Cor den Haan Orde van dienst voor de eredienst van 14 januari 2018 binnen de Protestantse gemeente Wolphaartsdijk In deze dienst zal Jaap de Jong het teken van de Heilige Doop ontvangen Voorganger: ds. Corine van Eck

Nadere informatie

Zondag 1 september In deze dienst wordt de doop bediend aan. Janne Marie te Velde

Zondag 1 september In deze dienst wordt de doop bediend aan. Janne Marie te Velde Zondag 1 september 2019 In deze dienst wordt de doop bediend aan Janne Marie te Velde Protestantse Gemeente Tubbergen Voorganger: ds. Esther Scheer-Weijenberg Ouderling: Helma Holsbrink-Procee Organist:

Nadere informatie

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan Protestantse Gemeente Het Anker te Zaltbommel Zondag 13 november 2016 In deze dienst wordt de Doop bediend aan Amarence en Laurens-Jan van Kooten en Anna Vogel INTREDE Woord van welkom Stil gebed Aanvangslied

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017

ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 ORDE VAN DIENST voor de Klein-Sallandse Zondag op 9 juli 2017 Deze Klein-Sallandse Zondag wordt gevierd in de vier Protestantse Gemeenten van Olst, Raalte, Wesepe en Wijhe. In Raalte wordt ds. Henriëtte

Nadere informatie

Orde van dienst voor de dienst van 3 juni 2018 in de Oude kerk te Borne.

Orde van dienst voor de dienst van 3 juni 2018 in de Oude kerk te Borne. Orde van dienst voor de dienst van 3 juni 2018 in de Oude kerk te Borne. voorganger: ds. Gerco Veening organist: Jan Braakman lector: Henny Rozendal koster: Marianne Schipper. In deze dienst zal Ties Thijmen

Nadere informatie

Belijdenis en doop van volwassenen Orde I

Belijdenis en doop van volwassenen Orde I Belijdenis en doop van volwassenen Orde I Indien mogelijk verzamelen allen zich rond de doopvont De doopvont is of wordt nu gevuld met water onderwijzing Niemand leeft voor zichzelf en niemand sterft voor

Nadere informatie

Loua-Mae Zenéya Lindenberg

Loua-Mae Zenéya Lindenberg Liturgie voor de doopdienst van zondag 9 december 2018 om 09.30 uur in de Goede Herderkerk te Ridderkerk waarin Loua-Mae Zenéya Lindenberg het sacrament van de Heilige Doop zal ontvangen Voorganger: ds.

Nadere informatie

Van harte welkom! Morgendienst Samenzang. Psalm 133: (Oude Berijming)

Van harte welkom! Morgendienst Samenzang. Psalm 133: (Oude Berijming) Morgendienst 21 juli Van harte welkom! Van harte welkom! Mededelingen: Volgende diensten: Zondagmorgen [DATUM] gaat om 9.30 ds. [voorganger] voor. Zondagavond [DATUM] gaat om 18:30 ds. [voorganger] voor.

Nadere informatie

zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon

zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon Protestantse Gemeente Heinkenszand Voorganger: ds. Philip van Wijk Ouderling van Dienst : Arda Verbrugge Organist: Danny de Feijter 2 Welkom / mededelingen VOORBEREIDEN

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 25 augustus 2019 om uur in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de doopdienst op zondag 25 augustus 2019 om uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de doopdienst op zondag 25 augustus 2019 om 10.00 uur in de Hervormde gemeente te Den Ham. In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan: Sep Hendrik Jan Lindeboom - geboren 7 mei 2019

Nadere informatie

Orde van dienst. Thema: Zin in de toekomst. op zondag 23 augustus in de Vloedschuur te Heteren

Orde van dienst. Thema: Zin in de toekomst. op zondag 23 augustus in de Vloedschuur te Heteren Orde van dienst op zondag 23 augustus in de Vloedschuur te Heteren Thema: Rembrandt Harmensz. van Rijn: De barmhartige Samaritaan bij de herberg (1633) Zin in de toekomst 12 1 Viering van tieners die naar

Nadere informatie

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog!

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Zondag 31 januari 2016 Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Remco de Groot Organist: Rien Hoekjen Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 20 december 2015 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Jarno Godlieb gedoopt wordt Voorganger : Ds. J.W. Baan. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Doop van kinderen Orde II

Doop van kinderen Orde II Doop van kinderen Orde II Indien mogelijk verzamelen allen zich rond de doopvont De doopvont is of wordt nu gevuld met water onderwijzing Niemand leeft voor zichzelf en niemand sterft voor zichzelf; wij

Nadere informatie

Orde van dienst Tweede zondag van Advent. Thema: Stel je voor. In deze dienst wordt de doop bediend aan

Orde van dienst Tweede zondag van Advent. Thema: Stel je voor. In deze dienst wordt de doop bediend aan Orde van dienst Tweede zondag van Advent Thema: Stel je voor In deze dienst wordt de doop bediend aan Sophie Emma (geb. 19 juli 2017) Dochter van Sam en Charlotte Dimassi-van Duinen Vredevorstkerk te Beverwijk,

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE

Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE Protestantse Gemeente te Woensdrecht LITURGIE voor de kerkdienst van Woord en Sacrament op zondag 26 mei 2019 in de Protestantse Kerk te Ossendrecht Vijfde zondag na Pasen Rogate = Bidt VOOR de DIENST

Nadere informatie

Marilou Josephine Bac en Seth van den Boogaart

Marilou Josephine Bac en Seth van den Boogaart Liturgie voor de doopdienst van zondag 7 juli 2019 om 09.30 uur in de Goede Herderkerk te Ridderkerk waarin Marilou Josephine Bac en Seth van den Boogaart het sacrament van de Heilige Doop zullen ontvangen

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Julian (Ule Jan) Marth (Marten Hiele) Tjerk (Tjerk Thomas Jan) zonen van Tjeerd en Rianne

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Meike Derks Dochter van Joran en Willeke Derks-Van der Zee 11 november 2018 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van

Nadere informatie

Orde voor de Baalderdienst

Orde voor de Baalderdienst Orde voor de Baalderdienst Als vreemdelingen over onze grens gaan Voorganger: Organist: Muziek: Spreker: Ds. Wim van der Wel Bert Slijkhuis Nu-je-onderweg-band Peter van der Heide 1 Welkomstwoord Aansteken

Nadere informatie

Kerk- school- en gezinsdienst 10 april 2016 om uur in de Martinikerk van Bolsward Help jij ook?

Kerk- school- en gezinsdienst 10 april 2016 om uur in de Martinikerk van Bolsward Help jij ook? Kerk- school- en gezinsdienst 10 april 2016 om 09.30 uur in de Martinikerk van Bolsward Help jij ook? Samen met kinderen en leerkrachten uit groep 1 t/m 4 van C. B. S. De Bron Peter Wagenaar: Orgel, Piano

Nadere informatie

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid Liturgie PGA wijkgemeente Arnhem Zuid Vierplaats De Kandelaar mei 2015 APOSTOLISCHE GELOOFSBELIJDENIS Ik geloof in God, de Vader, de Almachtige, Schepper des hemels en der aarde. En in Jezus Christus,

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 22 april 2018 in de Martinikerk van Bolsward. Rosalie Marion Elly

Orde van de dienst op zondag 22 april 2018 in de Martinikerk van Bolsward. Rosalie Marion Elly Orde van de dienst op zondag 22 april 2018 in de Martinikerk van Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Rosalie Marion Elly dochter van Cor en Daisy de Groot thema: God staat naast je Voorganger:

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan ORDE van DIENST voor zondag 10 december 2017 BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan Marina Gerdina de Ruiter 28 augustus 2017 te Nieuwegein 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorganger: ds.

Nadere informatie

DIENST VAN BEVESTIGING, SCHRIFT EN TAFEL

DIENST VAN BEVESTIGING, SCHRIFT EN TAFEL ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 10 SEPTEMBER 2017 DIENST VAN BEVESTIGING, SCHRIFT EN TAFEL Voorganger: ds. Jan Hermes. Ouderling: Niesje Wever-Schrijver Diaken: Roelie Meijering-Rougoor Organist: Henk Oving

Nadere informatie

thema: aangenomen voor de doopdienst op zondag 4 september 2016 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur

thema: aangenomen voor de doopdienst op zondag 4 september 2016 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur voor de doopdienst op zondag 4 september 2016 om 9.30 uur in de Johanneskerk te Heerde Samenzang vanaf 9.15 uur In deze dienst zal de Heilige Doop bediend worden aan: Silvan Hermen Jan Blok Geboren op

Nadere informatie

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO

HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO HAVENFEESTENKERKDIENST 23 JUNI 2013 10.00 UUR DS. W. GUGLER & GOSPELDUO 2 Welkom Intochtslied: Opwekking 123 1 mijn God en Vader. Er is geen schaduw van omkeer bij U. Ben ik ontrouw, Gij blijft immer Dezelfde

Nadere informatie

Doop van kinderen Orde III

Doop van kinderen Orde III Doop van kinderen Orde III Presentatie De voorganger leidt de doopbediening kort met eigen woorden in. Hij noemt daarbij de namen van de doopouders en de dopeling(en). Onderwijzing Jezus Christus heeft

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Pinksterdag 2015 in de Oosterholthoeve In deze dienst: bediening van de Heilige Doop Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A. Brussaard

Nadere informatie

Intochtslied: Psalm 92: 1, 2, 3

Intochtslied: Psalm 92: 1, 2, 3 Intochtslied: Psalm 92: 1, 2, 3 2. Gezegend zal Hij wezen die ons bij name riep, die zelf de adem schiep waarmee Hij wordt geprezen; laat alom musiceren, met stem en instrument, maak wijd en zijd bekend

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Willem de Vos Ouderling voorzitter

Mededelingen door de ouderling van dienst. Willem de Vos Ouderling voorzitter Mededelingen door de ouderling van dienst Willem de Vos Ouderling voorzitter Psalm 43 vers 3 en 4 (Nieuwe Psalmberijming) Psalm 43 vers 3 en 4 (Nieuwe Psalmberijming) Psalm 43 vers 3 en 4 (Nieuwe Psalmberijming)

Nadere informatie

Alexander Paul Lodewijk Carstens

Alexander Paul Lodewijk Carstens Zondag 16 oktober 2016 Oude Jeroenskerk Noordwijk 10.00 uur Tijdens deze dienst zal gedoopt worden: Alexander Paul Lodewijk Carstens Voorganger: ds Albert Carstens Organist: Henny Visscher-Roersen Ouderlingen

Nadere informatie

... NAAR EEN BETERE WERELD

... NAAR EEN BETERE WERELD ... NAAR EEN BETERE WERELD Wat ik waardevolle Wat mijn groep waardeafspraken vind... volle afspraken vindt... Wat God waardevolle afspraken vindt... TIEN WOORDEN VAN GOD Ik ben jullie enige God. Als je

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

Aansteken Paaskaars: De Heer is waarlijk opgestaan!

Aansteken Paaskaars: De Heer is waarlijk opgestaan! blijf bij me In deze Paasdienst 2017 zal het sacrament van de doop bediend worden aan Thomas van der Maden Voorganger: ds. Corine van Eck Organist: René Nijsse Nicolauskerkkoor o.l.v. Joke de Witte Het

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Adam en Eva in het Paradijs Pieter Serwouters (1586-1657) In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Josephine, dochter van Hedzer en Laura Uulders en zus van

Nadere informatie

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop

A V O N D G E B E D. startzondag. 24 september Protestantse gemeente te Vroomshoop A V O N D G E B E D startzondag 24 september 2017 Protestantse gemeente te Vroomshoop ds. F. Schipper, lector: dhr. H.P. Schipper, organist: dhr. J.C. Labrijn, koster: dhr. K. Boes Orgelspel Welkom Stilte

Nadere informatie

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november 2018 Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Bij binnenkomst, muziekgroep Welkom Psalm 105: 1 en 3 1 Loof God de Heer,

Nadere informatie

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Voorganger : Ds. Jaap Hansum Organist : Dhr. Rein van Leeuwen Welkom en mededelingen Zingen: Zingende gezegend 228:1,2,3 Geloofd zij God, Hij

Nadere informatie

Doop van kinderen Orde I

Doop van kinderen Orde I Indien mogelijk verzamelen allen zich rond de doopvont De doopvont is of wordt nu gevuld met water onderwijzing Niemand leeft voor zichzelf en niemand sterft voor zichzelf; wij leven en sterven voor God

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu

Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp. Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Doopdienst 3 maart 2019 Hervormde Gemeente Numansdorp Voorganger : Ds. C.D. van Alphen Organist : Joël Terdu Welkom Mededelingen door ouderling Constant Barendregt Voor verdere bijzonderheden wordt verwezen

Nadere informatie

Liturgie voor de eredienst

Liturgie voor de eredienst Liturgie voor de eredienst op zondag 18 september 2016 in de Grote of Andreaskerk te Hattem om 19.00 uur In deze dienst wordt Lorain Kats gedoopt Voorganger: Ds. B.J.D. van Vreeswijk Organist: Dhr. G.

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt:

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt: 1 Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht In deze dienst zal worden gedoopt: Anthonie Abraham (Teun) van Santen, geboren 29-12-2017

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 8 juli 2018 in de Martinikerk Bolsward

Orde van de dienst op zondag 8 juli 2018 in de Martinikerk Bolsward Orde van de dienst op zondag 8 juli 2018 in de Martinikerk Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Redmer zoon van Jorn en Jannie Woudstra en waarin we vieren dat Amerins Sieperda Hendrik Hester

Nadere informatie

WELKOM ZINGEN: PSALM 105 LIEDBOEK 2013 ZINGEN: PSALM 8 LIEDBOEK 2013 STIL GEBED VOTUM EN GROET. Wijs de ouders waar ze kunnen zitten

WELKOM ZINGEN: PSALM 105 LIEDBOEK 2013 ZINGEN: PSALM 8 LIEDBOEK 2013 STIL GEBED VOTUM EN GROET. Wijs de ouders waar ze kunnen zitten Wijs de ouders waar ze kunnen zitten WELKOM De gemeente gaat zitten ZINGEN: PSALM 105 LIEDBOEK 2013 Ga de kansel op ZINGEN: PSALM 8 LIEDBOEK 2013 Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST 28 mei 2017 zevende zondag van Pasen voorganger: ds. Dick Snijders organist: Dirk Luijmes In deze dienst worden gedoopt: Loïs-Mae Buurman en Aron Lucas van Deelen VOORBEREIDING

Nadere informatie

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt

Cadeautjes. Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Cadeautjes Aangepaste dienst Zondag 27 november 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Opwekking 32 Dit is de dag, dit is de dag, die de Heer ons geeft, die de Heer ons geeft. Wees

Nadere informatie

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen Liturgie zondagavond 1 mei 2016 Binnenkomst kerkenraad Muzikale inleiding Welkom en mededelingen Lied: Op Toonhoogte 216 Stil gebed Bemoediging en Groet Lied: Psalm 89: 6,8 (NB) Gebed Schriftlezing: Efeziërs

Nadere informatie

ORDE VAN DE DOOPDIENST

ORDE VAN DE DOOPDIENST ORDE VAN DE DOOPDIENST op zondag 14 februari 2016 om 9.30 uur eerste zondag van de veertigdagentijd in de Protestantse gemeente i.w. te Vroomshoop in Kerkelijk Centrum Het Anker In deze dienst wordt de

Nadere informatie

Doop van een kind vanaf zes jaar Orde I

Doop van een kind vanaf zes jaar Orde I Indien mogelijk verzamelen allen zich rond de doopvont De doopvont is of wordt nu gevuld met water onderwijzing Niemand leeft voor zichzelf en niemand sterft voor zichzelf; wij leven en sterven voor God

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J.A.

ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J.A. ORDE VAN DIENST Zondag 8 november 2015, 9.30 uur. Kerkelijk Centrum Het Anker. Viering Heilig Avondmaal Voorganger: Ds. J.A. Antonides De Paaskaars brandt Lied voor de dienst: 577 geheel Welkom, afkondigingen.

Nadere informatie

voor zondag 25 augustus 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019

voor zondag 25 augustus 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019 voor zondag 25 augustus 2019 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019 Voorganger : Ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Martine van den Boschde Groote Diaken

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. Joz. A. de Koeijer (Ermelo) Schriftlezingen: Genesis 17 vers 1 t/m 5 Genesis 17 vers 15 t/m 22 Gezang 328 vers 1, 2 en 3 (Liedboek) Psalm 108 vers 1 (Schoolpsalm)

Nadere informatie

Zondag 15 mei Pinksteren. Welkom in De Regenboog!

Zondag 15 mei Pinksteren. Welkom in De Regenboog! Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Dirk Slooijer Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie