Zondag 29 mei Gedoopt wordt: Siem Daniel de Fijter (geboren op 19 december 2015)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zondag 29 mei Gedoopt wordt: Siem Daniel de Fijter (geboren op 19 december 2015)"

Transcriptie

1 Zondag 29 mei 2016 Gedoopt wordt: Siem Daniel de Fijter (geboren op 19 december 2015) 9.30 uur Organist: Cees Lodder Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen We worden stil en bereiden ons voor op de dienst Welkom door de ouderling van dienst Intochtslied: Geroepen om te zingen, nr Dank U voor deze nieuwe morgen, dank U voor elke nieuwe dag. Dank U dat ik met al mijn zorgen bij U komen mag. 3. Dank U voor alle bloemengeuren, dank U voor ieder klein geluk, dank U voor alle held re kleuren, dank U voor muziek. 6. Dank U dat ons uw Woord bewaarde, dank U dat U uw Geest ons geeft. Dank U dat ieder mens op aarde van uw liefde leeft. 7. Dank U, uw liefde kent geen grenzen, dank U dat ik nu weet daarvan. Dank U, o God, ik wil U danken dat ik danken kan. Bemoediging Vredegroet Drempelgebed Glorialied: Lied 885 Het Woord gehoord We zingen:

2 2. Wij geven Gods verhalen door 3. Straks zoeken wij elkaar weer op en wie zich openstelt en elk heeft zijn verhaal. ervaart misschien een beetje licht Het licht verbindt ons met elkaar. door wat er wordt verteld. Het is voor allemaal. De kinderen nemen het licht mee en gaan naar de kinderverteldienst Schriftlezing: Psalm 121 Ik sla mijn ogen op naar de bergen, van waar komt mijn hulp? 2 Mijn hulp komt van de HEER die hemel en aarde gemaakt heeft. 3 Hij zal je voet niet laten wankelen, Hij zal niet sluimeren, je wachter. 4 Nee, Hij sluimert niet, Hij slaapt niet, de wachter van Israël. 5 De HEER is je wachter, de HEER is de schaduw aan je rechterhand: 6 overdag kan de zon je niet steken, bij nacht de maan je niet schaden. 7 De HEER behoedt je voor alle kwaad, Hij waakt over je leven, 8 de HEER houdt de wacht over je gaan en je komen van nu tot in eeuwigheid. Zingen: Opwekking 518 Heer, U doorgrondt en kent mij, mijn zitten en mijn staan. En U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van mijn mond, o Heer, die zijn voor U bekend. En waar ik ook naartoe zou gaan, Ik weet dat U daar bent.

3 Heer, U bent altijd bij mij, en om mij heen. Heer, U bent altijd bij mij, en om mij heen, elke dag. Heer, U doorgrondt en kent mij, want in de moederschoot ben ik door U geweven, U bent oneindig groot! Ik dank U voor dit wonder, Heer, dat U mijn leven kent, en wat er ook gebeuren zal, dat U steeds bij mij bent! Heer, U bent altijd bij mij, en om mij heen. Heer, U bent altijd bij mij, en om mij heen, elke dag! Schriftlezing: Filippenzen 4:4-7 4 Laat de Heer uw vreugde blijven; ik zeg u nogmaals: wees altijd verheugd. 5 Laat iedereen u kennen als vriendelijke mensen. De Heer is nabij. 6 Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank Hem in al uw gebeden. 7 Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren. Zingen: Liedboek voor de Kerken (1973) Gez. 44: Dankt, dankt nu allen God met hart en mond en handen, die grote dingen doet hier en in alle landen, die ons van kindsbeen aan, ja, van de moederschoot, zijn vaderlijke hand en trouwe liefde bood.

4 2. Die eeuwig rijke God moge ons reeds in dit leven een vrij en vrolijk hart en milde vrede geven. Die uit genade ons behoudt te allen tijd, is hier en overal een helper die bevrijdt. Uitleg en verkondiging Zingen: Ps. 139: De kinderen komen terug uit de kinderverteldienst Siem Daniel wordt binnengedragen Het Woord beantwoord Bediening van de doop: - Zingen: Liedboek voor de Kerken (1973) Gez. 335:1 1. Heer van uw kerk, Gij hebt het woord genomen en zegt ons: laat de kindren tot Mij komen, want hunner is het koninkrijk. - Dooptekst (ds. J.L. Klink) De doop is het teken van het begin, de open deur van Gods genade. In de naam van de Vader die ons aanneemt als zijn kind, voordat wij het geloven en ons opneemt in zijn eeuwige liefde, voordat de kerk dit met haar teken betuigt. In de naam van de Zoon die in de wereld gekomen is om ons als God te zoeken en ons te roepen tot zijn Koninkrijk. In de naam van de Heilige Geest: God-met-ons in kracht en genade. Onder het aanroepen van de drie namen van Gods nabijheid en erbarmen wordt de doop bediend. Ze is teken van het allerhoogste, maar zonder geloof een lege vorm. Een gering gebeuren lijkt de doop, maar ze is het onderpand van Gods vergevende liefde, want zo zeker als Siem wordt gedoopt, zo zeker heeft God hem bestemd voor zijn Koninkrijk. Hij zal Siem nooit verlaten. Daarom, Remco en Esther, is de doop een verbond dat bezegeld wordt tussen God en jullie gezin. Jullie vertrouwen je zoon toe aan de Allerhoogste, Hem dankend voor dit mensenkind dat Hij aan jullie hoede heeft toevertrouwd. Opdat dit teken betekenis krijgt in jullie gezin en in het leven van Siem, roept de kerk jullie op de verantwoordelijkheid voor de doop van jullie zoon op je te nemen: hem vertrouwd te maken met het geloof in God, hem in contact te brengen met het evangelie van Jesus Christus, opdat hij, eenmaal volwassen geworden, zelf de doop kan bevestigen in de gemeenschap van Christus. - Doopvragen 1. God heeft deze wereld lief. Daarvan getuigen de apostelen en de profeten. Deze liefde heeft onder mensen gewoond en geleefd in Jesus Christus, de gekruisigde en opgestane Heer.

5 Willen jullie deze boodschap geloven met de kerk van altijd en overal? 2. Beloven jullie jullie zoon trouw te blijven, wat de toekomst ook brengen zal, steeds indachtig dat hij uit God geboren is? 3. Beloven jullie jullie zoon op te voeden in het licht van zijn doop en hem voor te gaan in geloof, hoop en liefde, op de weg van de Heer, opdat hij eenmaal zelf ook zal willen antwoorden op het heil dat ons in Christus is geschonken? - Remco en Esther geven antwoord op de doopvragen - Zingen: Liedboek voor de Kerken (1973) Gez. 335: Hier zijn wij dan: van U is 't jonge leven, het moet U dankend worden weergegeven, want alles komt uit uwe hand. 3. Reeds staat Gij klaar en komt ons vriendlijk tegen, uw liefde vindt ons langs verborgen wegen, eer wij U zoeken zijt Gij daar. 4. Geef ons uw naam, de oude mens moet sterven, in U zal hij een nieuw bestaan verwerven als Gij maar voor hem in wilt staan. - Het doopwater wordt uitgegoten in het doopvont - Zingen: Liedboek voor de Kerken (1973) Gez. 335:5 5. Het water wacht en 't kind ontvangt uw zegen, Gij spreekt het aan, het heeft een naam gekregen en niemand rukt het uit uw macht. - Doop van Siem Daniel - Zegen over dopeling en doopouders - Zingen: Liedboek voor de Kerken (1973) Gez. 335: Uw teken spreekt Gij wilt zijn Heiland wezen, het is gedoopt, begraven en herrezen in Vader, Zoon en Heilge Geest. 7. Uw mild gelaat blijft over 't kind gebogen; het wordt voor U geboren en getogen, vervult zijn wegen naar uw raad. 8. En laat de mond der kindren, die we U wijden, eens, zelf ontwaakt, met ons uw naam belijden: wij leven vast in uw verbond.

6 9. Er is gedoopt! Wij allen zijn verbonden, het voorgeslacht, de ouders, die hier stonden, de ganse kerk in één geloof. - De kinderen van de kinderverteldienst geven wat zij gemaakt hebben - De doopkaart en het doopboek worden uitgereikt - De doopkaars wordt aangestoken aan de Paaskaars en aan de doopouders gegeven - De naam van Siem wordt onthuld op de dooprol Mededelingen door de ouderling van dienst Dankgebed en voorbeden / stil gebed / gezamenlijk gebeden Onze Vader Inzameling van de gaven: Vakantieweek ouderen / wijkkerk De kinderen uit de crèche komen binnen Slotlied: Lied 416 Slotwoord Zegen (zegen van St. Patrick) De Heer zij voor u om u de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter u om u in de armen te sluiten en om u te beschermen tegen gevaar. De Heer zij onder u om u op te vangen, wanneer u dreigt te vallen. De Heer zij in u om u te troosten als u verdriet hebt. Hij omgeve u als een beschermende muur, wanneer anderen over u heen vallen. De Heer zij boven u om u te zegenen. Zo zegene u God, vandaag, morgen, en tot in eeuwigheid. U wordt uitgenodigd om Remco en Esther te feliciteren op het liturgisch centrum De uitgangscollecte is bestemd voor: centraal kerkenwerk Er zijn vanavond twee diensten: Zingen in de Marktpleinkerk met als liturg ds. E.P. van der Veen Taizé-dienst met ds. Aarnoud van der Deijl, beide om uur Ieder een goede zondag en een goede week toegewenst!

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018)

20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 20 januari 2019 Doop van Levi Nicolai Putzes (*14 september 2018) 9.30 uur Organist: Hans van Noord Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen Stiltemoment, waarin we ons voorbereiden

Nadere informatie

6 december 2015 Tweede zondag van Advent

6 december 2015 Tweede zondag van Advent 6 december 2015 Tweede zondag van Advent Belijdenis Nick Putzes Doop van Luka Johan Theodorus Putzes (* 14 april 2015) 9.30 uur Organist: Hans van Noord Muzikale medewerking: zanggroep Marktpleinkerk Muzikale

Nadere informatie

8 mei 2016 Doop van Naomi Marianne Elizabeth Breure (geboren 14 november 2015)

8 mei 2016 Doop van Naomi Marianne Elizabeth Breure (geboren 14 november 2015) 8 mei 2016 Doop van Naomi Marianne Elizabeth Breure (geboren 14 november 2015) 9.30 uur Organist: Joop van Oordt Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen Stiltemoment, waarin

Nadere informatie

10 december 2017 Tweede Adventszondag

10 december 2017 Tweede Adventszondag 10 december 2017 Tweede Adventszondag Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Een kind ons geboren 9.30 uur Organist: Hans van Noord Met medewerking van Marije en Ilse van der A, zang Voorganger:

Nadere informatie

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar.

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar. Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar Thema: Water INTOCHT Binnenkomst kerkenraad We zijn even stil en bereiden ons

Nadere informatie

Gezinsdienst 7 februari 2016

Gezinsdienst 7 februari 2016 Gezinsdienst 7 februari 2016 Thema: Het verhaal doorgeven 9.30 uur Voorganger: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Medewerking: Interkerkelijk Gospelkoor New Spirit uit Wormerveer o.l.v. André

Nadere informatie

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus

Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 29 april 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten Thema: Eten met Jezus 9.30 uur Voorganger: ds Adri van der Wal Met medewerking van de 4U-band o.l.v. André Kastelein 1 Intocht De kerkenraad komt

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten

21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 21 oktober 2018 Dienst met de catechesegroep gehandicapten 9.30 uur Organist: Hans van Noord Zang: Arlène Blom Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht Zang Arlène: Ik zal er zijn Thema: De ander mij een

Nadere informatie

Intocht De kerkenraad komt binnen We worden stil en bereiden ons voor op de dienst. Welkom door de ouderling van dienst

Intocht De kerkenraad komt binnen We worden stil en bereiden ons voor op de dienst. Welkom door de ouderling van dienst 1 november 2015 4U-dienst 9.30 uur Organist: Hans van Noord Medewerking: 4U-band o.l.v. André Kastelein Medewerking: Annette Cox, Mike Kastelein, Bea ten Kate, Ruud Kransen Voorganger: ds. Adri van der

Nadere informatie

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog!

Zondag 31 januari Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Zondag 31 januari 2016 Welkom in de doopdienst in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Remco de Groot Organist: Rien Hoekjen Lector: Henk Gottemaker Koster: Pim van der Strate

Nadere informatie

Welkom, een kind steekt de kaarsen aan terwijl wij zingen: Zingen: LB 139: 1 (Heer die mij ziet zoals ik ben)

Welkom, een kind steekt de kaarsen aan terwijl wij zingen: Zingen: LB 139: 1 (Heer die mij ziet zoals ik ben) Orde van dienst voor zondag 3 juni 2018 in de Witte kerk waarin Jurre Johan Hondshorst en Floris Jasper Pol gedoopt zullen worden. Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman Toenadering

Nadere informatie

Elisa Jasmijn Alferink

Elisa Jasmijn Alferink Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Elisa Jasmijn Alferink Dochter van Jeroen en Anouk Alferink-Vugteveen 3 juli 2016 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist:

Nadere informatie

De Heilige Doop wordt bediend aan Nina Bolks

De Heilige Doop wordt bediend aan Nina Bolks ORDE VAN DE DOOPDIENST op zondag 10 september 2017 om 9.30 uur in de Protestantse gemeente te Vroomshoop in Kerkelijk Centrum Het Anker De Heilige Doop wordt bediend aan Nina Bolks voorganger: ds. F. Schipper,

Nadere informatie

zondag 12 februari uur Bevestiging van Arie de Moes tot diaken

zondag 12 februari uur Bevestiging van Arie de Moes tot diaken zondag 12 februari 2017 9.30 uur Bevestiging van Arie de Moes tot diaken Organist: Joop van Oordt Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen. We worden stil. Welkom door de ouderling

Nadere informatie

13 december 2015 Derde zondag van Advent

13 december 2015 Derde zondag van Advent 13 december 2015 Derde zondag van Advent Dienst met de catechesegroep gehandicapten Bevestiging van Trudy van Wijngaarden tot diaken 9.30 uur Organist: Jan Quakkelaar Muzikale medewerking: fam. Blom -

Nadere informatie

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog!

Zondag 20 september Welkom in De Regenboog! Zondag 20 september 2015 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Dinie Baan Organist: Rien Hoekjen Lector: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Voorzang: Lied 274

Nadere informatie

10 april 2016. Afscheid van Frans Armee, Gerrit de Lange, Wout Nederveen Bevestiging van Henk van der Goot. 9.30 uur

10 april 2016. Afscheid van Frans Armee, Gerrit de Lange, Wout Nederveen Bevestiging van Henk van der Goot. 9.30 uur 10 april 2016 9.30 uur Afscheid van Frans Armee, Gerrit de Lange, Wout Nederveen Bevestiging van Henk van der Goot Organist: Joop van Oordt Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht De kerkenraad komt binnen

Nadere informatie

Zondag 1 september In deze dienst wordt de doop bediend aan. Janne Marie te Velde

Zondag 1 september In deze dienst wordt de doop bediend aan. Janne Marie te Velde Zondag 1 september 2019 In deze dienst wordt de doop bediend aan Janne Marie te Velde Protestantse Gemeente Tubbergen Voorganger: ds. Esther Scheer-Weijenberg Ouderling: Helma Holsbrink-Procee Organist:

Nadere informatie

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan

Amarence en Laurens-Jan van Kooten. Anna Vogel. Zondag 13 november In deze dienst wordt de Doop bediend aan Protestantse Gemeente Het Anker te Zaltbommel Zondag 13 november 2016 In deze dienst wordt de Doop bediend aan Amarence en Laurens-Jan van Kooten en Anna Vogel INTREDE Woord van welkom Stil gebed Aanvangslied

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud- Beijerland

Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud- Beijerland Orde van dienst zondag 17 maart 2019 De Open Hof te Oud-Beijerland In deze dienste worden Benjamin van der Meer, Bram van den Berg en Bibi Sipkema gedoopt. Voorganger: Ds. Gertjan Robbemond Organist: Dhr.

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Heerhugowaard

Protestantse Gemeente Heerhugowaard Protestantse Gemeente Heerhugowaard Orde van dienst voor zondag 25 maart 2018 6e zondag van de veertig dagen Palmzondag In deze dienst ontvangt Sanne dochter van Nico en Astrid Swager en zusje van Fenna

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward

Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward Orde van de dienst op zondag 7 oktober 2018 in de Martinikerk Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Julian (Ule Jan) Marth (Marten Hiele) Tjerk (Tjerk Thomas Jan) zonen van Tjeerd en Rianne

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Jona wordt in zee geworpen. Uit: De Kijkbijbel Kees de Kort In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Jonas, zoon van Joost en Denise Vervoorn Zondag 3 september

Nadere informatie

Kerkgemeente Edam. 30 november Groenlandkerk. In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan. Sofie van Wanrooij

Kerkgemeente Edam. 30 november Groenlandkerk. In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan. Sofie van Wanrooij Kerkgemeente Edam 30 november 2014 Groenlandkerk afbeelding: doopboom met de blaadjes van onze gedoopte kinderen in de Groenlandkerk In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Sofie van Wanrooij

Nadere informatie

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 ter afsluiting van het project Kerk, School en Gezin 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem Hervormde gemeente Hattem - wijkgemeente

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Orde van de dienst op zondag 8 juli 2018 in de Martinikerk Bolsward

Orde van de dienst op zondag 8 juli 2018 in de Martinikerk Bolsward Orde van de dienst op zondag 8 juli 2018 in de Martinikerk Bolsward waarin de heilige doop wordt bediend aan Redmer zoon van Jorn en Jannie Woudstra en waarin we vieren dat Amerins Sieperda Hendrik Hester

Nadere informatie

VIJFDE ZONDAG NA PASEN 18 mei 2014. in deze dienst wordt gedoopt !!! David Lozeman Lieke Lilly Henny van der Velde

VIJFDE ZONDAG NA PASEN 18 mei 2014. in deze dienst wordt gedoopt !!! David Lozeman Lieke Lilly Henny van der Velde VIJFDE ZONDAG NA PASEN 18 mei 2014 in deze dienst wordt gedoopt David Lozeman Lieke Lilly Henny van der Velde kleur: wit voorganger: ds. Hans van Solkema orgel: Piet Lievense DIENST VAN DE VOORBEREIDING

Nadere informatie

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid Liturgie PGA wijkgemeente Arnhem Zuid Vierplaats De Kandelaar mei 2015 APOSTOLISCHE GELOOFSBELIJDENIS Ik geloof in God, de Vader, de Almachtige, Schepper des hemels en der aarde. En in Jezus Christus,

Nadere informatie

VOORBEREIDEN op ontmoeting

VOORBEREIDEN op ontmoeting VOORBEREIDEN op ontmoeting De klok luidt Muziek NADEREN tot de Eeuwige Intocht met lied Wees welkom allemaal Ontsteken van de kaarsen Stilte en welkom Aanvangsgebed met Bemoediging (C2G en gemeente) Votum

Nadere informatie

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk Maartenskerk Hillegom liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober 2018 doop van Nolan van Gijlswijk voorganger: ds. Wim J. Zaagsma - organist: Koos Damman pianist: Cees Diepeveen - saxofonist:

Nadere informatie

Ik kan alles verdragen omdat de Heer mij kracht geeft

Ik kan alles verdragen omdat de Heer mij kracht geeft Ik kan alles verdragen omdat de Heer mij kracht geeft zondag 5 februari 2017 Doopdienst Voorganger Organist : ds. Wilko Nijkamp : dhr. Henk Gemser m.m.v. gelegenheidscantorij o.l.v. Coby Moens Orgelspel

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van Floor Elizabeth Eggink

Liturgie voor de doopdienst van Floor Elizabeth Eggink Liturgie voor de doopdienst van Floor Elizabeth Eggink 18 oktober 2015 Voorganger: ds. Ebi Wassenaar Organist: Marco t Hart Locatie: Dorpskerk te Oostvoorne Thema : Wees niet bang, 1 ik zal je helpen.

Nadere informatie

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga 0 Welkom in het Open Hof Orde voor de viering op zondag 2 juni 2019 om 9.30 uur in Open Hof Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga Protestantse Wijkgemeente Open Hof

Nadere informatie

Thema: Trouw vraagt veel

Thema: Trouw vraagt veel Orde van dienst voor 1 oktober 2017 in de Witte Kerk te Lochem Voorganger: ds. Jan Willem Drost Organist: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Erik te Loo In deze dienst van Gebed en Heling zullen we Farzad

Nadere informatie

Lieuwe Manuel Klamer. Machteld Hannah Klamer

Lieuwe Manuel Klamer. Machteld Hannah Klamer Liturgie voor de dienst waarin de Heilige Doop bediend zal worden aan Lieuwe Manuel Klamer en Machteld Hannah Klamer op 2 juni 2019 in de Ichthuskerk te Tholen ~ 0 ~ Voorganger: Ds. Peter Broere Organist:

Nadere informatie

Hoogfeest van Pinksteren zondag 20 mei 2018

Hoogfeest van Pinksteren zondag 20 mei 2018 Hoogfeest van Pinksteren zondag 20 mei 2018 Orgelspel Welkom en ontsteken licht Stilte We gaan staan. Introïtuspsalm: lied 668 solo lied 668 - allen psalm 68 : 7 en 11 lied 668 allen Votum, bemoediging

Nadere informatie

Duinzichtkerk Zondag 25 januari 2015. In deze dienst wordt de doop bediend aan Louise Christine Neggers

Duinzichtkerk Zondag 25 januari 2015. In deze dienst wordt de doop bediend aan Louise Christine Neggers Duinzichtkerk Zondag 25 januari 2015 In deze dienst wordt de doop bediend aan Louise Christine Neggers DUINZICHTKERK Wijkgemeente Archipel- Benoordenhout voorganger ds Corrie van Duinen; ouderling van

Nadere informatie

Orde van dienst voor de dienst van 3 juni 2018 in de Oude kerk te Borne.

Orde van dienst voor de dienst van 3 juni 2018 in de Oude kerk te Borne. Orde van dienst voor de dienst van 3 juni 2018 in de Oude kerk te Borne. voorganger: ds. Gerco Veening organist: Jan Braakman lector: Henny Rozendal koster: Marianne Schipper. In deze dienst zal Ties Thijmen

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 1 oktober 2017 Zuiderkerk.

Orde van dienst zondag 1 oktober 2017 Zuiderkerk. Orde van dienst zondag 1 oktober 2017 Zuiderkerk. Thema: Open handen. Voorganger ds. A.H. Boschma Organist dhr. E. Bremer In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Rik Jan, zoon van Jelmer en Nienke

Nadere informatie

Zeg maar 'ja' tegen het leven!

Zeg maar 'ja' tegen het leven! Israël - Zondag 5 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Zeg maar 'ja' tegen het leven! Dienst van bevestiging van ambtsdragers en medewerkers. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

Viering van de Doop van Suus Boone. 27 november 2016

Viering van de Doop van Suus Boone. 27 november 2016 Viering van de Doop van Suus Boone 27 november 2016 1 ste Adventszondag Levavi Barbesteinkerk Heinkenszand De naam van de eerste zondag van Advent, Levavi is ontleend aan de intochtspsalm van deze zondag:

Nadere informatie

Zondag 11 juni Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN. Voorbereiding

Zondag 11 juni Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN. Voorbereiding Zondag 11 juni 2017 Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN 15.00 uur Organist: Hans van Noord Lector: Maaike Lok Voorbereiding Binnenkomst kerkenraad De gemeente wordt

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Orde van dienst zondag 5 januari 2014. In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij *** WE KOMEN BIJ ELKAAR Binnenkomst kerkenraad, stilte, orgelspel

Nadere informatie

Doopdienst 18 oktober 2015

Doopdienst 18 oktober 2015 Doopdienst 18 oktober 2015 De Heilige Doop zal worden bediend aan Maartje van Diest, Menno Klaassen en Sam Knoester Voorganger: Ds. Huib Stolk uit Lelystad Organist: Dhr. Cor van Kooten Welkom door de

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van

Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Orde van dienst voor de viering van de heilige Doop van Meike Derks Dochter van Joran en Willeke Derks-Van der Zee 11 november 2018 in de Plaskerk te Raalte Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van

Nadere informatie

Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede

Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Protestants Kralingen Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 23 augustus 2015 Protestants Kralingen Een pelgrimage van gerechtigheid en vrede Orgelspel uit

Nadere informatie

Emma Florianne Marline Johannes

Emma Florianne Marline Johannes Een nieuw leven door God ons gegeven. Het wonder is groot en jij zo klein. Een kostbaar geschenk waar wij dankbaar voor zijn. Orde van de Doopdienst van Emma Florianne Marline Johannes op zondag 3 februari

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst

Ontmoetingskerk zondag 10 februari Doopdienst Ontmoetingskerk zondag 0 februari 09 - Doopdienst In deze dienst wordt Yara Jonas gedoopt Ik ben erbij voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Teuni de Kok organist: Sjaak Kreeft m.m.v. de muziekgroep

Nadere informatie

Thema: Er is voor alles in het leven een (geschikte) tijd

Thema: Er is voor alles in het leven een (geschikte) tijd Thema: Er is voor alles in het leven een (geschikte) tijd Liturgie voor de viering op 3 april 217 om 1. uur in de Marktpleinkerk met de Catechesegroep Gehandicapten Hoofddorp Voorganger: ds A.J.O. van

Nadere informatie

Orde I Schrift, zegen en gebed

Orde I Schrift, zegen en gebed Orde I Schrift, zegen en gebed groet en inleidend woord Vrede voor jou N en vrede voor jou N. Alles wat goed is en gelukkig maakt, het kome over jullie beiden. Vrede voor u allen, zoals wij hier bij elkaar

Nadere informatie

11 september 2016 Startzondag

11 september 2016 Startzondag 11 september 2016 Startzondag Thema: zout. 9.30 uur Met medewerking van Interkerkelijk Koor Desire o.l.v. Diane Ranselaar Organist: Joop van Oordt Lector: Ab Dambrink Voorganger: ds. Adri van der Wal Intocht

Nadere informatie

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk?

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk? ZONDAG 17 november 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Wie is arm wie is rijk? Dienst van bevestiging: mw. Aaltje Timmerman tot ouderling Eredienst. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 11 december 2016 In de Witte kerk 3 e Advent waarin Evi-Sophie Jane en Owen Enric Haitink gedoopt worden.

Orde van dienst voor zondag 11 december 2016 In de Witte kerk 3 e Advent waarin Evi-Sophie Jane en Owen Enric Haitink gedoopt worden. Orde van dienst voor zondag 11 december 2016 In de Witte kerk 3 e Advent waarin Evi-Sophie Jane en Owen Enric Haitink gedoopt worden. Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman 1 Toenadering

Nadere informatie

Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt.

Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt. Orde van de doopdienst zondag 27 november 2016 waarin Celine en Milan Dik worden gedoopt. Welkom en mededelingen. Zingen: Psalm 121: 1 en (staand) Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE ELST PROTESTANTSE GEMEENTE ELST 27 mei 2018 Zondag van de Drie-eenheid Viering Heilig Avondmaal voorganger: ds. Dick Snijders organist: Jaap Jansma VOORBEREIDING Welkom en mededelingen Moment van stilte Groet

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van Eefje Jacoba Gorzeman 20 oktober 2013

Liturgie voor de doopdienst van Eefje Jacoba Gorzeman 20 oktober 2013 Liturgie voor de doopdienst van Eefje Jacoba Gorzeman 20 oktober 2013 Voorganger: Doopouders: Organist: Pianiste: ds. Nita van der Horst-Kattenberg Jan en Helma Gorzeman- v.d. Kooij Marco 't Hart Tytsia

Nadere informatie

10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg

10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg 10 april 2016 in de Voorhof te Woudenberg Orde van dienst waarin Lars & Emma Elisabeth van den Brink Nora Catharina Ruitenberg gedoopt zullen worden en Ernst Jan de Kruijf belijdenis van zijn geloof zal

Nadere informatie

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding]

Stilte [voor persoonlijke voorbereiding] Liturgie 31 januari 2016 Avonddienst Welkom en mededelingen [ovd: Martin van den Hoorn] Ps. 100: 1 t/m 4 OB 1.Juich aarde, juich alom de HEER', dient God met blijdschap, geeft Hem eer; komt, nadert voor

Nadere informatie

DE VOORBEREIDING. HET EERSTE LIED: De dag gaat open voor het woord des Heren, lied 217

DE VOORBEREIDING. HET EERSTE LIED: De dag gaat open voor het woord des Heren, lied 217 Protestantse gemeente De Bron Groningen Zondag: 15 november 2015 Aanvang 10:00 uur 9e van de herfst kleur: rood Voorganger: da Alberte van Ess Piano: Yohanes Siem Wilt U zich voorzien van een liedboek!

Nadere informatie

Orde II Schrift, zegen en gebed

Orde II Schrift, zegen en gebed Orde II Schrift, zegen en gebed begroeting Vrede voor jou N en vrede voor jou N. Alles wat goed is en gelukkig maakt, het kome over jullie beiden. Vrede voor u allen, zoals wij hier bij elkaar gekomen

Nadere informatie

Bediening van de Heilige Doop aan: Thema: Altijd Welkom Bij Jezus

Bediening van de Heilige Doop aan: Thema: Altijd Welkom Bij Jezus Het vandaag feest: er wordt gedoopt en daarom dit speciale bloemstuk. In de bijbel worden mensen bij de doop onder gedompeld in water. De 2 rozen onder in het water stellen dus de dopelingen voor : een

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Adam en Eva in het Paradijs Pieter Serwouters (1586-1657) In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Josephine, dochter van Hedzer en Laura Uulders en zus van

Nadere informatie

Alexander Paul Lodewijk Carstens

Alexander Paul Lodewijk Carstens Zondag 16 oktober 2016 Oude Jeroenskerk Noordwijk 10.00 uur Tijdens deze dienst zal gedoopt worden: Alexander Paul Lodewijk Carstens Voorganger: ds Albert Carstens Organist: Henny Visscher-Roersen Ouderlingen

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT

PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Orde van Dienst - PKN Woensdrecht, 14 april 2019. Voorganger: ds. Wagenvoorde, Breda Organist: dhr. Karel Smagge PROTESTANTSE GEMEENTE TE WOENSDRECHT Dienst van Schrift en Tafel VOOR DE DIENST we bereiden

Nadere informatie

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop

Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Orde van dienst zondagavond 8 maart 2015 Vragen rond de Doop Voorganger : Ds. Jaap Hansum Organist : Dhr. Rein van Leeuwen Welkom en mededelingen Zingen: Zingende gezegend 228:1,2,3 Geloofd zij God, Hij

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST

PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST PROTESTANTSE GEMEENTE te ELST 28 mei 2017 zevende zondag van Pasen voorganger: ds. Dick Snijders organist: Dirk Luijmes In deze dienst worden gedoopt: Loïs-Mae Buurman en Aron Lucas van Deelen VOORBEREIDING

Nadere informatie

DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015

DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015 DERDE ZONDAG NA EPIFANIE 25 januari 2015 in deze dienst wordt gedoopt Niels Wichink Annemijn Frederique Wilhelmina Kleinlangevelsloo kleur: groen voorganger: ds. Hans van Solkema orgel: Jos Mulder DIENST

Nadere informatie

Thema: Een goed gesprek

Thema: Een goed gesprek Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e adventzondag, zondag 3 december 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: 10.00 uur. Thema: Een goed gesprek Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van

Nadere informatie

Zesde zondag na Epifanie 12 februari 2017 Wijkgemeente De Drieklank Doopdienst

Zesde zondag na Epifanie 12 februari 2017 Wijkgemeente De Drieklank Doopdienst Zesde zondag na Epifanie 12 februari 2017 Wijkgemeente De Drieklank Doopdienst Voorganger Organist Beamer : ds. Peter van de Peppel : Frank van der Meulen : Jan Moesker In deze dienst wordt Tessa, dochter

Nadere informatie

In deze dienst wordt de doop bediend aan Fleur Elisabeth Josefien -Fleur- (van Bennekom)

In deze dienst wordt de doop bediend aan Fleur Elisabeth Josefien -Fleur- (van Bennekom) Orde voor de tweede zondag van Epifanie 22 januari 2017 in de Emmaüskerk te Middelharnis 10.00 uur Voorganger: Ds. Leen Jan Lingen Organist: Dhr. Peter Jordaan Soliste: Sanne Jordaan Thema: Levend water

Nadere informatie

Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom, welkom thuis.

Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom in Gods huis. Welkom, welkom thuis. Orde van dienst voor zondagmorgen 3 maart 2019 09.30 uur Start Paasproject kindernevendienst en doopviering Lied voor de dienst: Met open armen (schrijvers voor gerechtigheid) Kom, als je honger hebt of

Nadere informatie

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp

Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Doopdienst Jannelien Jantina Eliza Westendorp Voorganger: ds. W. van Dijk uit Kampen Organist: André van Dijk Pianist-Zang: Dirk Jan, Simon en Gery Stuy Datum: 9 oktober 2016, aanvang 09.30 uur Welkom

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan

ORDE van DIENST voor zondag 10 december BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan ORDE van DIENST voor zondag 10 december 2017 BEDIENING VAN DE HEILIGE DOOP aan Marina Gerdina de Ruiter 28 augustus 2017 te Nieuwegein 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorganger: ds.

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Voor de dienst luisteren we naar: In de hemel is de Heer (Andre van Zyl). In

Nadere informatie

zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon

zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon zondag 13 september Doopdienst Tygo Schoon Protestantse Gemeente Heinkenszand Voorganger: ds. Philip van Wijk Ouderling van Dienst : Arda Verbrugge Organist: Danny de Feijter 2 Welkom / mededelingen VOORBEREIDEN

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondag 26 juni 2016

Protestantse gemeente te Hoek. Zondag 26 juni 2016 Protestantse gemeente te Hoek Zondag 26 juni 2016 Feestelijke eredienst waarin de Heilige Doop bediend zal worden aan Noa Janna Ka Simonne De Roeck - 1 - Voorganger: ds. Arie van der Maas Organist: mw.

Nadere informatie

Zondag 22 november Zondag Christus Koning

Zondag 22 november Zondag Christus Koning Zondag 22 november 2015 Zondag Christus Koning 9.30 uur Organist: Joop van Oordt Lectoren: Maaike Lok / Nico Louwen Met medewerking van ouderenpastor Mario Boelen Voorganger: ds. Adri van der Wal Uitleg

Nadere informatie

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5

Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3. Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Lezen : Psalm 8 Tekst : Psalm 8 : 3 Psalm 121 : 1, 2 en 4 NLB 310 Gezang 149 Psalm 148 : 1 en 5 Opwekking 518 Lied 465 : 1, 2 en 5 Votum en groet Onze hulp is in de naam van de Heer, die hemel en aarde

Nadere informatie

De zeven scheppingsdagen verteld verbeeld bezongen DAG 1 verteld

De zeven scheppingsdagen verteld verbeeld bezongen DAG 1 verteld 2 Stilte In het begin was er chaos, een rommeltje, alles liep door elkaar kijk maar, luister maar Heb je wel gehoord van de zeven? We worden weer stil De zeven scheppingsdagen verteld verbeeld bezongen

Nadere informatie

Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello

Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello Orde van dienst voor de ochtenddienst op zondag 28 maart 2016 in de Dorpskerk te Twello waarin Reinier Cornelis en Maryse Elisabeth Breg, Emily Nina Hanna Caranfil, Sarah Dina en Thirza Simone Jansen van

Nadere informatie

DUINZICHTKERK zondag 30 september 2012

DUINZICHTKERK zondag 30 september 2012 Zijn wij in U één, samen op uw wegen, dan wordt ons tot zegen lachen en geween. DUINZICHTKERK zondag 30 september 2012 PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE DUINZICHTKERK/VREDESKAPEL Hartelijk welkom in de Duinzichtkerk.

Nadere informatie

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur

WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN. 8 april & uur WAT IS WAARHEID? OVER HET ONGELOVELIJKE GESPROKEN 8 april 2018 9.00 & 10.30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Gea van Maanen / Fennie vd Broek Organist: Wieger Jan Schaap Koster: Harry Hoorn

Nadere informatie

In jou vind ik vreugde

In jou vind ik vreugde Protestants Kralingen In jou vind ik vreugde Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 10 januari 2016 1e zondag na Epifanie: Doop van de Heer In deze viering doop van Philip Muijs van de Moer Protestants

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen

Protestantse gemeente Biddinghuizen Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 16 november 2014 Thema: Meedoen met Jezus Viering van het Heilig Avondmaal de Tafel van de Heer Voorganger: ds. Beatrice L. Jongkind Organist: dhr. Cor van Kooten

Nadere informatie

De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit

De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit De Levensbron, Rilland Kerkdienst van Woord en Sacrament, zondag 14 februari 2016 Eerste zondag in de Veertigdagentijd: Invocabit Voorganger: ds. W. Lolkema Mmv van Gospelband Vision, Tholen De VOORBEREIDING

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt:

Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht. In deze dienst zal worden gedoopt: 1 Liturgie voor de doopdienst op zondag 8 april 2018 in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht In deze dienst zal worden gedoopt: Anthonie Abraham (Teun) van Santen, geboren 29-12-2017

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 20 december 2015. in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Jarno Godlieb. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 20 december 2015 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Jarno Godlieb gedoopt wordt Voorganger : Ds. J.W. Baan. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse. 6 augustus Dienst van Schrift en Tafel.

Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse. 6 augustus Dienst van Schrift en Tafel. Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse 7 e zondag van de zomer 6 augustus 2017 'U gaf hen brood uit de hemel' Dienst van Schrift en Tafel. voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane Fioreze ontmoeting

Nadere informatie

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt Voorganger: Ds. Margriet va de Bunt Organist: Tijn Bouw Welkom en mededelingendoor de ambtsdrager van dienst Lied Vrede voor jou

Nadere informatie

intochtslied G : lied : lied 280: 1-allen, 3-vrouwen, 4-allen, 5-mannen en 6-allen afgesloten door:

intochtslied G : lied : lied 280: 1-allen, 3-vrouwen, 4-allen, 5-mannen en 6-allen afgesloten door: ORDE VAN DIENST 14 juli 2019 2 e zondag van de zomer in de Wingerd te Krimpen aan den IJssel DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL voorganger: ds. Corinne Groenendijk organist: Saskia ten Have- Lucas m.m.v. enkele

Nadere informatie

voor zondag 25 augustus 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019

voor zondag 25 augustus 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019 voor zondag 25 augustus 2019 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019 Voorganger : Ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Martine van den Boschde Groote Diaken

Nadere informatie

Kerkgemeente Edam. Emma Rose Cool. Grote Kerk. 16 augustus 2015. In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan

Kerkgemeente Edam. Emma Rose Cool. Grote Kerk. 16 augustus 2015. In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Kerkgemeente Edam Grote Kerk 16 augustus 2015 In deze dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Emma Rose Cool Voorganger ds. Juup van Werkhoven- Romeijn Ouderling van dienst Cora den Engelse Organist Nico

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

zondag 8 november 2015 Viering van de heilige doop van

zondag 8 november 2015 Viering van de heilige doop van zondag 8 november 2015 Viering van de heilige doop van Jens de Jonge en Flin van Herwijnen Protestantse Gemeente Heinkenszand Voorganger: ds. Philip van Wijk Ouderling van Dienst : Elly ten Hakken Organist:

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling

Mededelingen door de ouderling van dienst. Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Mededelingen door de ouderling van dienst Peter-Paul van Hunen Jeugdouderling Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 121 vers

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Terneuzen Opstandingskerk LITURGIE. voor de feestelijke kerkdienst op zondag 25 oktober 2015 om 10.00 uur

Protestantse gemeente te Terneuzen Opstandingskerk LITURGIE. voor de feestelijke kerkdienst op zondag 25 oktober 2015 om 10.00 uur LITURGIE voor de feestelijke kerkdienst op zondag 25 oktober 2015 om 10.00 uur Bediening van de Heilige Doop aan Jeanique Siarah Jacobse Voorganger: ds. Hans Becker Organist: Kia Wijnstra Muzikale medewerking

Nadere informatie