Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer"

Transcriptie

1 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra

2 Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren

3 Lied voor de dienst: Lied 517: 1 b, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren

4 Lied voor de dienst: Lied 517: 1, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren Gij, als een mens geboren, vervult voor ons de tijd. Nooit gaan wij meer verloren voor God in eeuwigheid. De dood mag niets meer hopen. Nu zich de hemel opent toont gij ons Gods beleid.

5 Lied voor de dienst: Lied 517: 1, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren Wij sterven aan uw goedheid, die ons het leven geeft. De oude mens moet heengaan, de nieuwe Adam leeft. Vernieuw ons doen en denken, dat wij ons aan U schenken, ons hart al bij U leeft.

6 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra

7 WELKOM EN MEDEDELINGEN

8 Intochtslied Psalm 107: 1 en 4 Gods goedheid houdt ons staande zolang de wereld staat! Houdt dan de lofzang gaande voor God die leven laat. Al wie, door Hem bevrijd uit ongastvrije streken, naar huis werd heengeleid, zal van zijn liefde spreken.

9 Intochtslied Psalm 107: 1 en 4 Laat ons nu voor den HERE zijn goedertierenheid toezingen en vereren de God die ons bevrijdt. Want wie zijn hulp verlangt, Hem aanroept in gebeden, verlost Hij uit de angst en leidt Hij tot den vrede.

10 BEMOEDIGING EN GROET

11 Klein Gloria Ere zij de Vader en de Zoon en de Heilige Geest als in de beginne, nu en immer en van eeuwigheid tot eeuwigheid. Amen

12 GEBED OM ONTFERMING

13 Evangelische Liedbundel 166: 1, 2 en 4 Vader, U loven wij, Gij hebt ons lot in uw handen, laat dan uw Geest als een oplaaiend vuur in ons branden stralende zon van onze liefde de bron de toekomst ligt in uw handen.

14 Evangelische Liedbundel 166: 1, 2 en 4 Kome wat komt, in uw licht zijn wij veilig geborgen, uw zegen draagt ons door dagen van ziekte en zorgen; Gij houdt de wacht, en ook al dreigt soms de nacht reeds glanst het licht van de morgen.

15 Evangelische Liedbundel 166: 1, 2 en 4 Vader, U loven wij, draag ons door schade en schande, dooft onze lamp, laat uw waakvlam dan nog blijven branden; Christus, ons licht, op wie ons hart is gericht, ons leven ligt in uw handen!

16 GEBED OM DE DE HEILIGE GEEST

17 Eerste lezing: Johannes 3: 1-17 Tweede lezing: Romeinen 8: 5 en 6

18 Johannes 3: Zo was er een farizeeër, een van de Joodse leiders, met de naam Nikodemus. 2 Hij kwam in de nacht naar Jezus toe. Rabbi, zei hij, wij weten dat u een leraar bent die van God gekomen is, want alleen met Gods hulp kan iemand de wondertekenen doen die u verricht. 3 Jezus zei: Waarachtig, ik verzeker u: alleen wie opnieuw wordt geboren, kan het koninkrijk van God zien. 4 Hoe kan iemand geboren worden als hij al oud is? vroeg Nikodemus. Hij kan toch niet voor de tweede keer de moederschoot ingaan en weer geboren worden?

19 Johannes 3: Jezus antwoordde: Waarachtig, ik verzeker u: niemand kan het koninkrijk van God binnengaan, tenzij hij geboren wordt uit water en geest. 6 Wat geboren is uit een mens is menselijk, en wat geboren is uit de Geest is geestelijk. 7 Wees niet verbaasd dat ik zei dat jullie allemaal opnieuw geboren moeten worden. 8 De wind waait waarheen hij wil; je hoort zijn geluid, maar je weet niet waar hij vandaan komt en waar hij heen gaat. Zo is het ook met iedereen die uit de Geest geboren is. 9 Maar hoe kan dat? vroeg Nikodemus. 10 Begrijpt u dit niet, zei Jezus, terwijl u een leraar van Israël bent?

20 Johannes 3: Waarachtig, ik verzeker u: wij spreken over wat we weten en we getuigen van wat we gezien hebben, maar jullie accepteren ons getuigenis niet. 12 Wanneer jullie me niet geloven als ik over aardse dingen spreek, hoe zouden jullie me dan geloven als ik over hemelse dingen spreek? 13 Er is toch nooit iemand opgestegen naar de hemel behalve degene die uit de hemel is neergedaald: de Mensenzoon?

21 Johannes 3: De Mensenzoon moet hoog verheven worden, zoals Mozes in de woestijn de slang omhooggeheven heeft, 15 opdat iedereen die gelooft, in hem eeuwig leven heeft. 16 Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. 17 God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden.

22 Lied 837: 1 en 4 (NLB) Iedereen zoekt U, jong of oud, speurend langs allerlei wegen: kronkelig, vreemd, of recht, vertrouwd Meester, waar kom ik U tegen? Eens vindt U ons, bij dag of nacht, moe van onszelf en zonder kracht, dorstend naar liefde en zegen.

23 Lied 837: 1 en 4 (NLB) Koning, uw rijk is zo nabij open mijn ogen en oren! Onrustig is mijn hart in mij, totdat het nieuw wordt geboren. Daarom zoekt U elk mensenkind. Zoek, Herder, mij, opdat ik vind en steeds meer bij U zal horen.

24 Romeinen 8: 5 en 6 5 Wie zich door zijn eigen natuur laat leiden is gericht op wat hij zelf wil, maar wie zich laat leiden door de Geest is gericht op wat de Geest wil. 6 Wat onze eigen natuur wil brengt de dood, maar wat de Geest wil brengt leven en vrede.

25 Gezang 477: 1 a Geest van hierboven, leer ons geloven, hopen, liefhebben door uw kracht! Hemelse Vrede, deel U nu mede aan een wereld die U verwacht! Wij mogen zingen van grote dingen, als wij ontvangen al ons verlangen, met Christus opgestaan. Halleluja!

26 Gezang 477: 1 b Eeuwigheidsleven zal Hij ons geven, als wij herboren Hem toebehoren, die ons is voorgegaan. Halleluja!

27 Kinderen gaan met het licht naar de nevendienst

28 Kindernevendienst

29 PREEK

30

31

32

33 Gezang 487: 1 en 3 De Heer heeft mij gezien en onverwacht ben ik opnieuw geboren en getogen. Hij heeft mijn licht ontstoken in de nacht, gaf mij een levend hart en nieuwe ogen. Zo komt Hij steeds met stille overmacht en zo neemt Hij voor lief mijn onvermogen.

34 Gezang 487: 1 en 3 Gij geeft het uw beminden in de slaap, Gij zaait uw naam in onze diepste dromen, Gij hebt ons zelf ontvankelijk gemaakt zoals de regen neerdaalt in de bomen, zoals de wind, wie weet waarheen hij gaat, zo zult Gij uw beminden overkomen.

35 Kinderen komen terug van de nevendienst

36 Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren

37 Lied voor de dienst: Lied 517: 1 b, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren

38 Lied voor de dienst: Lied 517: 1, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren Gij, als een mens geboren, vervult voor ons de tijd. Nooit gaan wij meer verloren voor God in eeuwigheid. De dood mag niets meer hopen. Nu zich de hemel opent toont gij ons Gods beleid.

39 Lied voor de dienst: Lied 517: 1, 2 en 5 (NLB) Christus, uit God geboren Wij sterven aan uw goedheid, die ons het leven geeft. De oude mens moet heengaan, de nieuwe Adam leeft. Vernieuw ons doen en denken, dat wij ons aan U schenken, ons hart al bij U leeft.

40 GEBEDEN en GAVEN Dankgebed en voorbeden Stil gebed Onze Vader

41 Voor : Mevr. S. Hoekstra Voor : Mevr. A. Fortuin

42 Collecte 1e rondgang : Oecumenisch Werk (doorgeefcollecte) 2e rondgang : Pastoraat Deurcollecte : Jeugdwerk

43 Slotlied Gezang 47: 3 Christus die door de wereld gaat verheft zijn stem niet op de straat, Hij spreekt ons hart aan, heden, en wenkt ons met zich mede. En lokt ook nog zoveel ons aan, tot wie zouden wij anders gaan? Hij heeft en zal ons geven alles, - het eeuwig leven.

44 Zegen

45 U bent van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Voor info zie MenorAgenda of

46 Wij wensen u een fijne zondag en heel goede week.

Wij zingen voor de dienst: Lied 170: 1 en 2

Wij zingen voor de dienst: Lied 170: 1 en 2 Wij zingen voor de dienst: Lied 170: 1 en 2 Lied 170: 1, 3 Lied 170: refr. Lied 170: refr. Lied 170: 1, 3 Lied 170: refr. Lied 170: refr. Wij zingen als intochtslied: Psalm 150: 1 en 2 Psalm 150: 1a,

Nadere informatie

Protestants Kralingen. Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 31 mei zondag Trinitatis (Drie-eenheid)

Protestants Kralingen. Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 31 mei zondag Trinitatis (Drie-eenheid) Protestants Kralingen Protestantse Gemeente Kralingen Hoflaankerk, 31 mei 2015 zondag Trinitatis (Drie-eenheid) Protestants Kralingen orgelspel: Allein Gott in der Höh sei Ehr J.S. Bach zondag Trinitatis

Nadere informatie

Nieuwe geboorte in het koninkrijk. les 1 FOLLOW

Nieuwe geboorte in het koninkrijk. les 1 FOLLOW Nieuwe geboorte in het koninkrijk les 1 DEEL 3 FOLLOW DE GEBOORTE Leven begint met een man en vrouw die elkaar liefhebben. Diep in het binnenste van de buik van de moeder ontstaat nieuw leven. Het duurt

Nadere informatie

Orde van de dienst van Schrift en Tafelzondag

Orde van de dienst van Schrift en Tafelzondag Locatie Emmakerk Orde van de dienst van Schrift en Tafelzondag 16 juni 2019 VOORBEREIDING ORGELSPEL WELKOM door ouderling van dienst Iedereen gaat staan We zingen Lied 670 1 en 2 Kom Schepper God, o Heilige

Nadere informatie

Thema: Een goed gesprek

Thema: Een goed gesprek Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e adventzondag, zondag 3 december 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: 10.00 uur. Thema: Een goed gesprek Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van

Nadere informatie

ZONDAG TRINITATIS ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 16 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK

ZONDAG TRINITATIS ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 16 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK ORDE VAN DIENST VOOR ZONDAG 16 JUNI 2019 IN DE DORPSKERK TE SCHOONEBEEK ZONDAG TRINITATIS Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling: Greetje Hubers-Hekhuis Diaken: Aukje Nakken-Dorgelo Organist: Anja Wolbers-Kuilder

Nadere informatie

Zingen voor de dienst: Tussentijds 95

Zingen voor de dienst: Tussentijds 95 Liturgie voor de morgendienst in kerkcentrum Open Hof Op 31 mei 2015 om 9:30 uur Voorganger: ds. Gerhard J. Heeringa Organist: Cor Schoneveld Zondag Trinitatis Zingen voor de dienst: Tussentijds 95 Wie

Nadere informatie

Thema: Een goed gesprek

Thema: Een goed gesprek Liturgie voor de ochtenddienst op 1 e adventzondag, zondag 3 december 2017, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Aanvang: 10.00 uur. Thema: Een goed gesprek Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Ouderling van

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Zondag 11 juni Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN. Voorbereiding

Zondag 11 juni Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN. Voorbereiding Zondag 11 juni 2017 Bevestiging van Gerdien Neels tot predikant in algemene dienst van de PKN 15.00 uur Organist: Hans van Noord Lector: Maaike Lok Voorbereiding Binnenkomst kerkenraad De gemeente wordt

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven

Welkom in de Menorah. Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis. Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst: dhr. A. Boven Organist : dhr. P. de Jong Lectrice : mw. E. Stegenga Doopdienst van Myrthe & Doopgedachtenis Naam van de zondag:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. de Haan : dhr. J. v.d. Leij : dhr. P. de Jong : dhr. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Lied 351: 1, 2 en 3 Lied voor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen.

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. : mw. F. Hovius : mw. M. Tiekstra : dhr. P. de Jong Lied voor de Dienst: 23A vers 1a, 2, 3 en 4 Lied

Nadere informatie

Liturgie zondag 30 september 2018 Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Techniek Niels Kuyt Koster Dimri Brugeeman

Liturgie zondag 30 september 2018 Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Techniek Niels Kuyt Koster Dimri Brugeeman Liturgie zondag 30 september 2018 Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Organist Ans Kuus Techniek Niels Kuyt Koster Dimri Brugeeman ORDE VAN DIENST Welkom door de ouderling Stil gebed Intochtslied

Nadere informatie

HH. 479, OPW. 679, HH. 336 HH

HH. 479, OPW. 679, HH. 336 HH Ontmoetingsdienst 16 juni 2019 - Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk, Orgel Gerard de Waardt Zingen voor de dienst: HH. Lied 479, OPW. Lied 679, HH. Lied 336 HH 479 479:2 k Geloof in U, Heer Jezus, geboren

Nadere informatie

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 29 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 29 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. R.A. Houtman, Epe Ouderling van dienst: Kootje Stronkhorst Organist: Rien Hoekjen Lector: Joke de Gier Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

en U bent voor mij en naast mij

en U bent voor mij en naast mij Protestantse Gemeente De Open Hof Orde van dienst zondag 5 mei 2019 U bent een God die mensen ziet Voorganger: ds. Lyonne Verschoor-Schuijer Muziek: dhr. René Strijder ===========================================================================================

Nadere informatie

Zondag 11 juni Welkom en mededelingen VOORBEREIDING. Drempelgebed. Lied 8: 1, 3, 4, 6

Zondag 11 juni Welkom en mededelingen VOORBEREIDING. Drempelgebed. Lied 8: 1, 3, 4, 6 Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Drempelgebed Lied 8: 1, 3, 4, 6 Zondag 11 juni 2017 Voorganger: ds. A. Parmentier, Hilversum Gastvrouw: Annie Visser Lector: Annie Visser Diaken: Tine Gardenier Organist:

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 11 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. B. Broers Ouderling: Hielle Tillema Diaken: Marja de Jong Lector:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Welkom in de Menorah In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Lector : mw. A. Dertien

Nadere informatie

Ontmoetingsdienst 16 juni 2019 Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk, Orgel Gerard de Waardt mmv Maranatha Singers

Ontmoetingsdienst 16 juni 2019 Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk, Orgel Gerard de Waardt mmv Maranatha Singers Ontmoetingsdienst 16 juni 2019 Immanuëlkerk; ds. Gerrit van Dijk, Orgel Gerard de Waardt mmv Maranatha Singers Zingen voor de dienst: HH. Lied 479, OPW. Lied 679, HH. Lied 336 HH 479 1 479:2 k Geloof in

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : ds. J. Hiemstra : dhr. H. Meijer : mw. S. Dorsman : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 849 vers 1a, 2 en 3. Lied voor de

Nadere informatie

Thema: Johannes 3:16 gedecodeerd

Thema: Johannes 3:16 gedecodeerd Thema: Johannes 3:16 gedecodeerd Lucas 2:41-47 41 Zijn ouders gingen jaarlijks voor het pesachfeest naar Jeruzalem. 42 Toen hij twaalf jaar was, maakten ze weer hun gebruikelijke pelgrimstocht. 43 Na afloop

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Oecumenische voorjaarszangdienst zondag 7 mei 2017 aanvang uur

Oecumenische voorjaarszangdienst zondag 7 mei 2017 aanvang uur Oecumenische voorjaarszangdienst zondag 7 mei 2017 aanvang 19.00 uur in de Regenboogkerk Thema: Opgewekt! Voorgangers: Nelly van der Knaap Gertjan Pellikaan Dick Peters Muzikale begeleiding: Alexander

Nadere informatie

voor zondag 25 juni 2017 Viering Vrije Vorm Thema: Opnieuw geboren

voor zondag 25 juni 2017 Viering Vrije Vorm Thema: Opnieuw geboren ORDE VAN DIENST voor zondag 25 juni 2017 Viering Vrije Vorm Thema: Opnieuw geboren Voorganger: ds. Christien Crouwel Gastvrouw: Sonja de Jong, Lector: Kees Huizing, Diaken: Truus van Kuijeren Musici: Johan

Nadere informatie

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : Ds. A. H. Boschma : mw. H. Prinsen : dhr. H. Dorsman : Zangroep Menorah o.l.v. N. Boschma Kerstviering in de Menorah

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Welkom in de Menorah Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. A. Bouma

Nadere informatie

Let op! Wat te doen bij ontruiming. 1. BLIJF KALM 2. VOLG INSTRUCTIES VAN DE BHV-er 3. GA VIA DE NOODUITGANGEN 4. NAAR DE VERZAMELPLAATS

Let op! Wat te doen bij ontruiming. 1. BLIJF KALM 2. VOLG INSTRUCTIES VAN DE BHV-er 3. GA VIA DE NOODUITGANGEN 4. NAAR DE VERZAMELPLAATS Let op! Wat te doen bij ontruiming. 1. BLIJF KALM 2. VOLG INSTRUCTIES VAN DE BHV-er 3. GA VIA DE NOODUITGANGEN 4. NAAR DE VERZAMELPLAATS Woensdagavond 6 maart is de laatste van de vijf ontmoetingsavonden

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector. : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. D. Heijs : mw. W. Brinkhuis : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Lied voor de dienst: Tussentijds 193 vers 1, 4 en 5. Zal

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Da. D. de Vries : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 981: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius. : mw. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. F. Hovius : dhr. H. Dorsman : mw. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Onze Vader Gecomponeerd door Rein

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien

Welkom in de Menorah. Gedachtenis zondag. : mw. A. Dertien Welkom in de Menorah Gedachtenis zondag Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. H. Dorsman : mw. A. Dertien Gedachteniszondag 2015. Thema schuilen bij God

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 13 AUGUSTUS 2017

PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 13 AUGUSTUS 2017 PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST WILHELMINAKERK 13 AUGUSTUS 2017 DIENST VAN SCHRIFT EN TAFEL EN BEVESTIGING VAN EEN AMBTSDRAGER Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Wim van Assenbergh Organist:

Nadere informatie

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah Thema: Genieten. : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah Thema: Genieten Voorganger Ouderling v. dienst Organist Trompetist Medewerking : ds A.H. Boschma : dhr. A. Boven : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. S. Knol : 25++ groep WELKOMSTDIENST 21

Nadere informatie

WILHELMINAKERK ZONDAG 12 JUNI 2016 DIENST MET PEUTERS EN KLEUTERS

WILHELMINAKERK ZONDAG 12 JUNI 2016 DIENST MET PEUTERS EN KLEUTERS WILHELMINAKERK ZONDAG 12 JUNI 2016 DIENST MET PEUTERS EN KLEUTERS Voorganger: ds. Wim Kievit Ambtsdrager van dienst: Fred Heidinga Lector: Gerda Masselink Organist: Terry Hamberg OM TE BEGINNEN Welkom

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. L. de Ruiter : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

Nadere informatie

Zondag 5 februari Welkom in De Regenboog!

Zondag 5 februari Welkom in De Regenboog! Zondag 5 februari 2017 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Bertine van de Weg Ouderling van dienst: Ria den Boer Organist: Henk de Gooijer Lector: Jeroen Mensink Koster: Pim van der Strate Lied voor

Nadere informatie

Liturgie PG Oostvoorne op zondag 27 september 2015 Dienst van Schrift en Tafel

Liturgie PG Oostvoorne op zondag 27 september 2015 Dienst van Schrift en Tafel Liturgie PG Oostvoorne op zondag 27 september 2015 Dienst van Schrift en Tafel Voorganger Organist : ds. Piet Schelling : Jan Hendrik v.d. Kamp Orgelspel Verwelkoming Aanvangspsalm : Lied 136:1 en11 [We

Nadere informatie

Kerkdienst in de Brugkerk te Lemelerveld 18 augustus 2013 om 9.30 uur. Welkom door de ouderling van dienst die ook de kaars van de knd aansteekt

Kerkdienst in de Brugkerk te Lemelerveld 18 augustus 2013 om 9.30 uur. Welkom door de ouderling van dienst die ook de kaars van de knd aansteekt 1 Kerkdienst in de Brugkerk te Lemelerveld 18 augustus 2013 om 9.30 uur OM TE BEGINNEN Welkom door de ouderling van dienst die ook de kaars van de knd aansteekt Aanvangslied (staande): Psalm 107: 1, 4

Nadere informatie

Liturgie Viering Heilig Avondmaal zondag 11 juni 2017om uur

Liturgie Viering Heilig Avondmaal zondag 11 juni 2017om uur Liturgie Viering Heilig Avondmaal zondag 11 juni 2017om 09.30 uur Voorganger : ds. J.C. Oosterwijk Ouderling van dienst : dhr. G. van Bruggen Schriftlezing : mw. A. v/d Zande Organist : dhr. H. Schilder

Nadere informatie

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander

LITURGIE. openluchtdienst 28 juni uur. thema: Jij en die ander LITURGIE openluchtdienst 28 juni 2015 15.00 uur thema: Jij en die ander voorganger: Durk Muurling muziek: Harry, Wilma, Debbie, Bendja, Rianne, Wim Woord van welkom We zingen staande: opwekking 539 Kom

Nadere informatie

Zondag 31 mei 2015 ʻzondag Trinitatisʼ

Zondag 31 mei 2015 ʻzondag Trinitatisʼ Welkom en mededelingen Groet Zondag 31 mei 2015 ʻzondag Trinitatisʼ Voorganger: drs. Elsa E. Aarsen-Schiering, Amsterdam Ouderling: Ad Kramer Organist: Jan van Veldhuizen Lector: Loes van Reenen Diaken:

Nadere informatie

1 maart uur AA Kramer

1 maart uur AA Kramer 1 maart 10.00 uur AA Kramer Orde van dienst: Welkom Votum en zegengroet LB 287 Rond het licht dat leven doet. Voor de wet: Ezechiel 36: 25-28 Wet GK psalm 119: 49 Hoe wonderbaar is uw getuigenis. Kindmoment:

Nadere informatie

Zondag Trinitatis. Perichorese. 27 mei 2018, uur

Zondag Trinitatis. Perichorese. 27 mei 2018, uur Zondag Trinitatis Perichorese 27 mei 2018, 10.00 uur Welkom aan allen, ook die voor het eerst of sinds lange tijd in de Kruisheuvelkerk zijn. We hopen dat u zich hier thuis voelt! Het voorbedenboek ligt

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 305: 1a, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis. Opnieuw beginnen

KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis. Opnieuw beginnen KERK EN SCHOLENDIENST 22 mei 2016 in de tuin van Het Wooldhuis Opnieuw beginnen voorganger: ds. Hans van Solkema i.s.m. de Linde, de Springplank en de Gouden Emmer begeleiding: Ons Genoegen ONTMOETEN welkom

Nadere informatie

Liturgie voor de avonddienst op zondag 30 april 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Aanvang: u Organist: dhr.

Liturgie voor de avonddienst op zondag 30 april 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Aanvang: u Organist: dhr. Liturgie voor de avonddienst op zondag 30 april 2017 in de Westerkerk te Veenendaal Voorganger: ds. M.L.W. Karels Aanvang: 18.30 u Organist: dhr. Roel Jongeneel Zingen: psalm 107: 1 en 7 (NB) 1.Gods goedheid

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Voorganger : ds. L. de Ruiter Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij Lector : mw. C. Laanstra Organist : dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Lied 997: 1 a, 2, 3 en 4 Lied voor

Nadere informatie

Ontmoetingskerk zondag 18 januari 2015

Ontmoetingskerk zondag 18 januari 2015 Ontmoetingskerk zondag 8 januari 05 Marcus : 4-0 Vissers van mensen voorganger: ds. Hans van Walsum lector: Corine Platerink organist: Anja Vlasblom / m.m.v. de muziekgroep o.l.v. Henk Vis SAMENKOMEN Orgelspel

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken DUINZICHTKERK, zondag 16 juni 2019 Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. T.L. Hettema s-gravenhage Ouderling van dienst: Sam Boelens Diaken van dienst: Izabella Hus Organist: Gert Boersma

Nadere informatie

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE Opbrengst ten behoeve van renovatie Grote Kerk Drachten Maandag 26 oktober 2015, 19 uur Doopsgezinde Kerk, Zuiderbuurt 26 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst

Nadere informatie

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 26 april Aanvang:19.00 uur. Thema: Hoe kan iemand opnieuw geboren worden?

IN DE ICHTHUSKERK. Zangdienst 26 april Aanvang:19.00 uur. Thema: Hoe kan iemand opnieuw geboren worden? IN DE ICHTHUSKERK Zangdienst 26 april 2015 Aanvang:19.00 uur Thema: Hoe kan iemand opnieuw geboren worden? Voorganger: ds. P.L. Hellinga uit Zwolle Organist: Johan de Jong M.m.v. Praisekoor Menorah uit

Nadere informatie

Welkom in de Menorah

Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. L. Adema : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. C. Laanstra Lied voor de dienst: Lied 545: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Orde van Dienst. voor de Startzondag 9 september Thema: Omzien naar elkaar

Orde van Dienst. voor de Startzondag 9 september Thema: Omzien naar elkaar Omzien naar elkaar Protestantse Gemeente Nuenen Orde van Dienst voor de Startzondag 9 september 2018 Thema: Omzien naar elkaar Voorganger: Pieter Flach m.m.v. de Ambtsgroep Eredienst Gastvrouw: Ingrid

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Orde van dienst op zondag Trinitatis 22 mei anno Domini In deze dienst wordt gedoopt:

Orde van dienst op zondag Trinitatis 22 mei anno Domini In deze dienst wordt gedoopt: Orde van dienst op zondag Trinitatis 22 mei anno Domini 2016 In deze dienst wordt gedoopt: Ruben Abraham geboren op 3 februari 2016 zoon van Peter-Bram en Caroline t Hoen VOORBEREIDING Muziek J.S. Bach

Nadere informatie

Zondag 26 maart 2017 in het Kruispunt in Voorschoten

Zondag 26 maart 2017 in het Kruispunt in Voorschoten GEZIEN Zondag 26 maart 2017 in het Kruispunt in Voorschoten Orgelspel Welkom en mededelingen VOORBEREIDING Zingen: Lied (Psalm) 122 vers 1 en 3. Voorganger : Goede God naar U gaat ons verlangen uit Kind

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op Zondag 11 juni 2017 PG Schagen Zondag Trinitas

Liturgie voor de morgendienst op Zondag 11 juni 2017 PG Schagen Zondag Trinitas Liturgie voor de morgendienst op Zondag 11 juni 2017 PG Schagen Zondag Trinitas Voorganger: Organist : Lector: Ontvangst : Ds. W. Andel Hanneke Muntjewerf Stijn Meijer Henk van Zanten Orgelspel Choral

Nadere informatie

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog!

Zondag 1 mei Welkom in De Regenboog! Zondag 1 mei 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Pieter Boomsma Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lectrix: Jorieke Poorterman Koster: Dirk Slooijer Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Vredeskapel, zondag 24 juni 2012 Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel

Vredeskapel, zondag 24 juni 2012 Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel ORDE VAN DIENST Vredeskapel, zondag 24 juni 2012 Wijkgemeente Duinzichtkerk/Vredeskapel Hartelijk welkom in de Vredeskapel vandaag. Voorganger: Ds. C. van Duinen; ouderling van dienst: F. Beumer Sr.; diaken

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen

Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen Orde van dienst voor zondag 3 april 2016 Tweede zondag van Pasen Oosterlichtkerk Huizen De Emmaüsgangers Doop van Leah Michelle Petter Op de tafel achter in de kerk liggen gekleurde briefjes. Daarop kunt

Nadere informatie

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen.

Orde van dienst. Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. Orde van dienst Voorganger: ds. Henk Jan Ketelaar Ouderling van dienst: dhr. Gerard Kruit. Organist: dhr. Jan van der Meer Zondag 24 april 2016, 10.00 uur. 5 e zondag van Pasen. - Woord van welkom en mededelingen

Nadere informatie

PINKSTEREN 24 mei 2015

PINKSTEREN 24 mei 2015 PINKSTEREN 24 mei 2015 kleur: rood voorganger: ds. Hans van Solkema m.m.v. de cantorij o.l.v. Rudie Altelaar organist: Piet Lievense DIENST VAN DE VOORBEREIDING voorbereiding - klokgelui, orgelspel, begroeting

Nadere informatie

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt

Orde van de doopdienst. op zondag 19 juni in de Hervormde kerk te Sellingen. waarin. Léon Missche. gedoopt wordt Orde van de doopdienst op zondag 19 juni 2016 in de Hervormde kerk te Sellingen waarin Léon Missche gedoopt wordt Voorganger : Ds. Bram Verduijn. Organist : Mevrouw M. Withaar-Boomsma. Medewerking : Kinderen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost. ds. A.J. Nicolai. : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Dienst van Schrift en Tafel Wijken Zuid en Oost Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma en ds. A.J. Nicolai : mw. S. Faber : mw. C. Laanstra : dhr. W. Dijkstra

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 13 mei Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk

Orde van dienst voor de viering van zondag 13 mei Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk Orde van dienst voor de viering van zondag mei Wijkgemeente Ambacht-Oost In de Bethelkerk voorganger : Ds Jan de Geus orgel : Kees van den Berg De kaarsen worden aangestoken Wij bereiden ons in stilte

Nadere informatie

Lessen uit de Reformatie

Lessen uit de Reformatie 1517 - Lessen uit de Reformatie - 2017 Deel 2 Herontdekkingen 12 februari 2017 19:00 uur Voorganger: ds. W. Gugler Ouderling: Rini Schouten Organist: Ans Kuus Lector: Aone Koopmans Koster: H. van Polen

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop

Liturgie voor de doopdienst van. Femke Marije. -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop Liturgie voor de doopdienst van Femke Marije -dochter van Ruurd en Marjanne Abmaop zondag 10 juli 2016 in de protestantse kerk te Oudehorne. Aanvang: 9.30 uur Voorganger: Organist: ds. Piet Hulshof Jelger

Nadere informatie

Zondag 15 mei Pinksteren. Welkom in De Regenboog!

Zondag 15 mei Pinksteren. Welkom in De Regenboog! Zondag 15 mei 2016 Pinksteren Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Dirk Slooijer Organist: Henk de Gooijer Lector: Heleen Rutterkamp Koster: Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

De grote daden van God

De grote daden van God Orde van dienst 9 juni 2019 Pinksteren Vijftigste dag van Pasen De grote daden van God 1 DIENST VAN DE VOORBEREIDING Orgelspel De kerkenraad komt binnen Allen blijven zitten en zingen lied 834: 1 Vernieuw

Nadere informatie

Hoe komt iemand tot geloof, of hoe ontstaat nu eigenlijk die relatie met God?

Hoe komt iemand tot geloof, of hoe ontstaat nu eigenlijk die relatie met God? 1 Zo was er een Farizeeër, een van de Joodse leiders, met de naam Nikodemus. 2 Hij kwam in de nacht naar Jezus toe. Rabbi, zei hij, wij weten dat u een leraar bent die van God gekomen is, want alleen met

Nadere informatie

Pinksteren/Doopdienst: Emma van Rijswijk en Stijn van Dam Thema: Wat Pinksteren voor Jezus betekende Voorganger: Gastheer: Muziek: Techniek: Liturgie: Ds. Willem Smouter Reyald Bert-Jan (orgel/piano),

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist. : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist. : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij Lied voor de dienst gezang 255: 1, 2 en 3 Ere zij aan God,

Nadere informatie

Orde voor de dienst op 28 oktober in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht. Gemeentezondag. Met andere ogen

Orde voor de dienst op 28 oktober in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht. Gemeentezondag. Met andere ogen Orde voor de dienst op 28 oktober 2018 in de Gereformeerde Kerk te Loosdrecht Gemeentezondag Met andere ogen Ontvangst met koffie Welkom Zingen: Bijeengeroepen (melodie lied 675) 1. Bijeengeroepen uit

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 11 december 2016 In de Witte kerk 3 e Advent waarin Evi-Sophie Jane en Owen Enric Haitink gedoopt worden.

Orde van dienst voor zondag 11 december 2016 In de Witte kerk 3 e Advent waarin Evi-Sophie Jane en Owen Enric Haitink gedoopt worden. Orde van dienst voor zondag 11 december 2016 In de Witte kerk 3 e Advent waarin Evi-Sophie Jane en Owen Enric Haitink gedoopt worden. Voorganger: ds. Corien Veenhuizen Organist: Els Dijkerman 1 Toenadering

Nadere informatie

Orde van dienst voor zondag 27 januari 2019 om 10 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek

Orde van dienst voor zondag 27 januari 2019 om 10 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Orde van dienst voor zondag 27 januari 2019 om 10 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek Voorganger: Mevr. Ria Dekker-Averesch Ouderling: Greetje Hubers-Hekhuis Diaken: Aukje Nakken-Dorgelo Organist: Diny

Nadere informatie

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer!

OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen Muziek Allen gaan staan. Genade zij u en vrede van God onze Vader en van Jezus Christus, onze Heer! WILHELMINAKERK SOEST 27 september 2015 Voorganger: Ambtsdrager: Lector: Organist: ds. Sj. van der Zee, Gorinchem Fred Heidinga, Dênise Smit Loes Paul Theo van der Woude OM TE BEGINNEN Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog!

Zondag 16 oktober Welkom in De Regenboog! Zondag 16 oktober 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Peter ten Kleij Ouderling van dienst: Bertus Konijnenbelt Organist: Jan Ebeltjes Lector: Jorieke Poorterman Koster: Pim van der Strate Lied

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND!

Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Liturgie voor de dienst van het Woord waarin we de uitstorting van de Heilige Geest gedenken. EENSGEZIND! Voorganger: ds. P. Molenaar Aanvang van de dienst: 10.45 uur. Ouderling van dienst: M. van Maanen

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 juli 2017, 3e zondag van de zomer Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Jan Willem Altelaar Ouderling van dienst: Lia Boonstra Zondagskind:

Nadere informatie

zondag 16 juni 2019 Zondag Trinitatis / Drievuldigheidszondag

zondag 16 juni 2019 Zondag Trinitatis / Drievuldigheidszondag ORDE VAN DIENST zondag 16 juni 2019 Zondag Trinitatis / Drievuldigheidszondag Voorganger: Ds. Sytze de Vries Cantor-organist: Harmen Trimp Ouderling van dienst: Paul Quist PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE Prinses

Nadere informatie

Zondagmorgen 25 augustus om 9.30 uur Noordeloos 10e zondag vd zomer, kleur groen, Voorganger: Ds. J.E. Schelling

Zondagmorgen 25 augustus om 9.30 uur Noordeloos 10e zondag vd zomer, kleur groen, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Zondagmorgen 25 augustus om 9.30 uur Noordeloos 10e zondag vd zomer, kleur groen, Voorganger: Ds. J.E. Schelling Opzet orde van Dienst Orgelspel Mededelingen Intochtslied: Lied 146: 1 en 3 Zing, mijn ziel,

Nadere informatie

opgewekt? Hoe zou hun lichaam eruit moeten zien? 36 Dwaas die u

opgewekt? Hoe zou hun lichaam eruit moeten zien? 36 Dwaas die u Liturgie voor de gezamenlijke dienst op zondagavond 28 april 2019, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. H. de Haan. Willem Meijer Bram Jaspers Welkom en mededelingen Zingen

Nadere informatie

DOOPDIENST. Zondag 31 mei 2015

DOOPDIENST. Zondag 31 mei 2015 DOOPDIENST Zondag 31 mei 2015 Zingen vooraf: Lied 218: 1 t/m 5 1. Dank U voor deze nieuwe morgen, dank U voor elke nieuwe dag. Dank U dat ik met al mijn zorgen bij U komen mag. 2. Dank U voor deze mooie

Nadere informatie

PINKSTEREN Kerkdienst 9 juni 2019 : Immanuëlkerk; ds.pim Brouwer, Orgel Gerrit Koorevaar met medewerking van Happy Days Zingen vóór de dienst: Koor

PINKSTEREN Kerkdienst 9 juni 2019 : Immanuëlkerk; ds.pim Brouwer, Orgel Gerrit Koorevaar met medewerking van Happy Days Zingen vóór de dienst: Koor PINKSTEREN Kerkdienst 9 juni 2019 : Immanuëlkerk; ds.pim Brouwer, Orgel Gerrit Koorevaar met medewerking van Happy Days Zingen vóór de dienst: Koor zingt: Power of your love Gemeente zingt: Lied 67: 1

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 9 maart 2014, 1 e zondag in de 40-dagentijd, medewerking van De Lofstem uit Lemele Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 10.00 uur Voorganger: ds. Kees Benard Organist:

Nadere informatie

OUDEJAARSAVONDVESPER. op zaterdag 31 december Thema: Hart tegen hard

OUDEJAARSAVONDVESPER. op zaterdag 31 december Thema: Hart tegen hard OECUMENISCHE OUDEJAARSAVONDVESPER op zaterdag 31 december 2016 Thema: Hart tegen hard Voorgangers: Pastores van de Nuenense Kerken in samenwerking met de werkgroep oecumenische vieringen Diaken: Truus

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde van dienst voor de viering op zondag 7 oktober 2018 Israëlzondag om 9.30 uur in Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel: Berthina

Nadere informatie

PINKSTEREN. Zondag 4 juni 2017 Martinikerk Bolsward

PINKSTEREN. Zondag 4 juni 2017 Martinikerk Bolsward PINKSTEREN Zondag 4 juni 2017 Martinikerk Bolsward 1 Voorganger: ds. M.N. Ariesen-Holwerda Organist: Kees Nottrot m.m.v. Oegandees kinderkoor 2 Voorbereiding Mededelingen vanuit de kerkenraad Stil gebed

Nadere informatie

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst

Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Welkom in de Menorah bij de Kerk, school en gezinsdienst Voorganger Ouderling v. dienst Organist : ds. A. H Boschma : mw. F. Hovius : dhr. P. de Jong M.v.v. Kinderen en personeel van Het Mozaïek Thema

Nadere informatie

Zondag 12 april 2015

Zondag 12 april 2015 Zondag 12 april 2015 Lichtlied: 637:1 en 4 4. Ziehier het licht van lange duur, ziehier de Zoon, de zon, het vuur; o vlam van Pasen, steek ons aan de Heer is waarlijk opgestaan! 1 Welkom Bemoediging en

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 7 oktober 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst)

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : mw. F. Hovius. Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven en toekomst) Welkom in de Menorah Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : mw. F. Hovius Organist : dhr. H. Dorsman Lectrice : mw. N. Feenstra Naam van de zondag: Kleur: Groen (kleur van hoop, groei, leven

Nadere informatie

LEVEN OP DE ADEM VAN GODS GEEST

LEVEN OP DE ADEM VAN GODS GEEST LEVEN OP DE ADEM VAN GODS GEEST Voorganger: ds. H.S. Cohen Stuart - Fens Ouderling van dienst:? KND:? Organist: Erik Nijzink Liederen en lezingen tijdens deze dienst: Psalm 67 Lied 353 Lied 704 Lied 386

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 24 augustus 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk te Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 24 augustus 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk te Vlaardingen Orde van dienst voor de viering van zondag 24 augustus 2014 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk te Vlaardingen Voorganger Organist : Ds. Guus A.V. Fröberg : Kees van den Berg De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie