NIEUWSBRIEF Startdienst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Startdienst"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Startdienst Aanstaande woensdag is de startdienst! En u bent daar allen van harte bij uitgenodigd! De startdienst is onder schooltijd en wordt gehouden in De Haven aan de Emmastraat. De kinderen worden op gebruikelijke tijd op school verwacht en lopen er met de juf of meester naar toe. De laatste groep (groep 6 t/m 8) is na de startdienst uit. De tijden zijn als volgt: Groep 1-3: Groep 4-5: Groep 6-8: Het thema van de startdienst is dit jaar: VERGEVING CBS De Parel info@cbsdeparel.nl Adres: Sleedoorn PN Poortugaal adressen van de groepen Mocht u uw kind ziek willen melden of om een andere reden contact zoeken met de leerkrachten van uw kind dan kunt u altijd mailen. De mailadressen van de groepen dit jaar voor u op een rijtje: Groep 1/2A: Groep 1/2B: Groep 1/2C: Groep 3A: Groep 3B: Groep 4: Groep 4/5: Groep 5: Groep 6A: Groep 6B: Groep 7A: Groep 7B: Groep 8A: Groep 8B: groep12a@cbsdeparel.nl groep12b@cbsdeparel.nl groep12c@cbsdeparel.nl groep3a@cbsdeparel.nl groep3b@cbsdeparel.nl groep4@cbsdeparel.nl groep45@cbsdeparel.nl groep5@cbsdeparel.nl groep6a@cbsdeparel.nl groep6b@cbsdeparel.nl groep7a@cbsdeparel.nl groep7b@cbsdeparel.nl groep8a@cbsdeparel.nl groep8b@cbsdeparel.nl

2 Brief ouderbijdrage en schoolreis De brief van de ouderraad over de ouderbijdrage en het schoolreisgeld hebben we in de nieuwsbrief van 3 juni geplaatst. We hebben deze week meerdere vragen gehad over deze brief en daarom vindt u onderstaand nogmaals de brief. Mocht u nog niet betaald hebben vragen wij u dringend om dit zo spoedig mogelijk te doen. De eerste schoolreizen zullen 6 september namelijk al plaatsvinden. De regel is dat kinderen die niet betaald hebben niet mee kunnen op schoolreis en dat zou toch zonde zijn. Hartelijk dank alvast. Sleedoorn 40, 3171 PN Poortugaal J. van Almondestraat 91, 3176 VA Poortugaal Poortugaal, juni 2016 Geachte ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de brief van de ouderbijdrage voor komend schooljaar 2016/2017 en de kosten van het schoolreisje. Want ook komend jaar staan de schoolreisjes alweer snel voor de deur en moeten de bussen en entreebewijzen betaald worden. De kosten van het schoolreisje zijn voor het schooljaar ,50 per kind. Met dit bedrag garanderen wij u dat de kinderen voldoende begeleiding krijgen en zo veilig mogelijk vervoerd worden. De ouderbijdrage voor komend school jaar is 40,00. Van deze ouderbijdrage worden allerlei zaken bekostigd die door de overheid of gemeente niet gesubsidieerd worden. Hierbij valt te denken aan het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de Paasbrunch, Sportdagen en overige excursies. Hoewel het een vrijwillige bijdrage betreft, willen wij met klem benadrukken dat het zonder uw bijdrage niet mogelijk is om de hiervoor genoemde activiteiten te laten plaats vinden. Voor leerlingen uit groep 8 zal de bijdrage voor het schoolkamp op een later tijdstip worden vastgesteld en voor deze leerlingen hoeft nu dus alleen de ouderbijdrage ad. 40,00 te worden voldaan. Graag zien wij het bedrag: Schoolreis 27,50 + Ouderbijdrage 40,00 (totaal 67,50) onder vermelding van voornaam, achternaam en de groep waarin uw kind komend schooljaar zit uiterlijk 22 augustus a.s. bijgeschreven op ING/Postbank rekening NL84INGB t.n.v. Ouderraad CBS de Parel te Poortugaal. Indien het bedrag voor het schoolreisje niet op tijd binnen is, kan uw kind niet mee op schoolreis. Wij vertrouwen op uw medewerking. Met vriendelijke groeten, Ouderraad CBS de Parel Penningmeester: Marije van de Merwe via whatsapp:

3 TSO-nieuws We zijn weer begonnen! En met dit mooie weer de afgelopen dagen hebben we heerlijk buiten kunnen eten! Maar voor u als ouders is het waarschijnlijk ook leuk om te weten waar we normaliter gaan lunchen: De kleuters rouleren van week tot week met de overblijf tussen de 3 kleuterlokalen. De groepen 3, 4 en 5 blijven over in de aula. En de kinderen van de groepen 6, 7 en 8 rouleren per week tussen de lokalen op de benedengang. Voor een aantal van de ouders is het deze week lastig gebleken om in te loggen op tso-assistent. En dat ligt niet aan u of aan uw inloggegevens. Bij tso-assistent is er in de zomer een groot onderhoud geweest en daarbij hebben zij onder andere een nieuw IP-adres gekregen. U kunt daardoor als gebruiker tegen wat problemen oplopen. Mocht dit voor u gelden mag u zich wenden tot de helpdesk van tso-assistent op adres: support@tso-assistent.nl Het antwoord dat u van hen ontvangt wordt in de cc ook gestuurd aan onze tso-coördinatoren, dus zij weten er dan ook meteen van. Daar hoeft u dus zelf niets in te doen. Als u andere vragen heeft kunt u zich rechtstreeks tot de coördinatoren wenden op tso@cbsdeparel.nl En dan tot slot nog dit: wilt u eraan denken de namen van uw kinderen goed zichtbaar te schrijven op de lunchtrommels en drinkbekers. Alvast dank! Hartelijke groet, Marianne Meijboom en Ingrid van Doorn (coördinatoren overblijf De Parel) Bedankt namens de kinderen van Ketaaketighar Namaste lieve kinderen, onderwijspersoneel, ouders en verzorgers, Bij deze wil ik jullie namens de kinderen van Ketaaketighar en het bestuur hartelijk danken voor het enorme bedrag wat jullie verzameld hebben. Het was een enorme eer een Oorkonde te mogen ontvangen, deze creatieve uiting was gemaakt door de grotere kinderen van juffrouw Mariëlle. Dit werd mij aangeboden in de klas van juf Silvia in het bijzijn van de kinderen van beide klassen. Mijn nieuwsgierigheid werd op de proef gesteld door een speech... uiteindelijk kwam het bedrag van 1.773,05...te voorschijn. Ik was werkelijk sprakeloos.. De presentaties die ik op jullie school heb gedaan en de gesprekken met de leerkrachten en kinderen heb ik met veel plezier ervaren. De aanleiding voor deze actie op jullie school heb ik te danken aan Rian van den Rijk, zij kwam met de tip om juffrouw Sylvia te benaderen, die geïnteresseerd was in onze Nepalstory. De drie bovengenoemde dames heb ik op Nepalese wijze kunnen bedanken met het omhangen van de gele sjaal (khata). Met de medewerking van beide leerkrachten is dit project een succes geworden. In september zal ik Nepal weer bezoeken en zal verslag doen op jullie school van mijn reis als ik weer terug ben. Met het bestuur in Nepal zal worden overlegd waar het geldbedrag aan wordt besteed. Vriendelijke groeten en tot ziens, Eric Esche Voorzitter Stichting Ketaaketighar Nepalmaa.

4 SCHOOLREIS dinsdag 6 september Extra editie: SCHOOLREIS Groep 1,2, 4/5 en 5 Op dinsdag 6 september gaan de groepen 1,2, 4/5 en 5 op schoolreis. De groepen 1 en 2 gaan naar Diergaarde Blijdorp en de groepen 4/5 en 5 gaan naar Archeon. Hieronder hebben wij voor u belangrijke informatie over de schoolreizen op een rijtje gezet: De kinderen worden uiterlijk om 08:30 uur in de klas verwacht en we vertrekken met de bus om 09:00 uur. Alle groepen vertrekken en arriveren aan de Waalstraat (bij de vijver) Afhankelijk van de files kunnen de bussen iets eerder of later terugkomen. Hieronder volgt een tijdstip waarop ze ongeveer zullen aankomen bij de vertrekplaats: De groepen 1 en 2 komen om ongeveer uur terug. De groepen 4/5 en 5 komen om ongeveer uur terug. De lunch is niet inbegrepen, de kinderen dienen zelf hun lunchpakket en voldoende drinken mee te nemen. s Middags krijgen de kinderen nog een ijsje. De kinderen mogen geen geld meenemen. Gaat uw kind na de schoolreis naar de BSO, vergeet u dan niet aan de BSO door te geven dat de kinderen later opgehaald moeten worden. Wij adviseren u goed naar de weersvoorspelling te kijken en de kleding daarop aan te passen. We hopen natuurlijk op mooi weer en dat we veel plezier zullen hebben! Met vriendelijke groeten, De schoolreiscommissie De digitale nieuwsbrief Vandaag ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. Deze kunt u tweewekelijks van ons verwachten, waarbij we proberen om rondom vakantie goed uit te komen. Wij versturen deze al sinds geruime tijd via ons administratiesysteem Parnassys. Dat verloopt prima. Toch ontvangen wij soms berichten van ouders dat zij de nieuwsbrief helaas niet (meer) binnenkrijgen. Wij bemerken vaak dat dit om hotmail-adressen gaat. Binnen onze administratie klopt uw adres dan helemaal, toch laten bepaalde prividers (zoals dus hotmail) dit soort mail soms niet goed binnen in uw Postvak-in. Checkt u dan vooral uw Spambox of map met ongewenste mail. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, neemt u dan vooral contact met ons op. Het goede nieuws is overigens, en dat komt letterlijk vers van de pers vandaag, dat Parnassys deze problemen zelf ook heeft waargenomen en er hard aan werkt om de problemen op te lossen. Zij hopen dit op afzienbare tijd in orde te hebben.

5 Korfbaltoernooi Op woensdagmiddag 21 september wordt er weer een korfbaltoernooi georganiseerd door korfbalvereniging RWA. Dit is in samenwerking met meester René. Het is bestemd voor de kinderen van de groepen 4, 5 en 6, maar ook korfballers uit groep 3 kunnen meedoen. Mocht uw kind hieraan mee willen doen kan het zich opgeven via een briefje bij meester René (deze briefjes krijgen de kinderen via school mee naar huis). En mocht u zich willen opgeven als hulpouder. Welkom! U hoeft niets van korfbal te weten, dar zijn al scheidsrechters voor aangesteld. NIET WEL Nieuwe leerlingen We mogen op school weer nieuwe leerlingen verwelkomen! In groep 1/2A: Stijn de Jong In groep 1/2C: Jonah Roelof Stine Molenaar Roos Rosmalen Joris de Waard In groep 4: Isa Olivetti In groep 6A: Senna Olivetti In groep 6B: Zunaira Abdool-Azeezkhan Mariejesse t Hoen Tommy Petersen In groep 7A: Maximiliaan de Korte In groep 7B: Stephano Uittenbogaard Gezellig dat jullie er zijn. Veel plezier bij ons op school!

6 Typeles voor groep 7 en 8 Typen op de computer wordt steeds belangrijker. Voor school moeten kinderen vaak verslagen en werkstukken maken. De kans is groot dat ze in hun latere werk de PC veel gaan gebruiken. Gigakids maakt gebruik van de computerruimte op school. Door de cursus op school te geven, is leren typen makkelijker en leuker voor kinderen. Kinderen doen het samen en stimuleren elkaar. Omdat je ook thuis moet oefenen, heb je thuis een computer met internet nodig. De cursus bestaat uit 12 persoonlijke lessen van 45 minuten, waarbij kinderen blind leren typen en er o.a. op de houding wordt gelet. Daarna volgt een examen en krijgen zij een diploma. De cursus is ook geschikt voor kinderen met dyslexie. Kinderen moeten per dag ongeveer 15 minuten oefenen op de computer. Zij krijgen een inlog zodat zij gebruik kunnen maken van de lessen van Gigakids. De eerste les start (bij voldoende deelname) op dinsdag 20 september. Het examen zal plaatsvinden op dinsdag 20 december. De overige les data zijn: 27 september 4, 11 en 25 oktober 1, 8, 15, 22 en 29 november 6 en 13 december De lessen zullen vanaf 15:30 uur worden gegeven in de computerhoek van onze school. Kinderen krijgen voor de les te drinken en eten op school. De kosten voor de typ lessen zijn 130,- voor 12 lessen en het examen. Maximaal 15 leerlingen. Voor verder informatie kunt u contact opnemen met: Carmencita Smaal, tel (na 18:00 uur) Aanmelden Dit kan tot vrijdag 9 september op het volgende mailadres: groep3a@cbsdeparel.nl (mailadres van juf Bianca). Bij teveel aanmeldingen geldt de volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvangt u het inschrijfformulier en het rekeningnummer voor de betaling van de lessen. Tijdens de eerste les ontvangen de kinderen de inlog voor het oefenen thuis. Oud papier Ook dit schooljaar zal de papiercontainer er weer maandelijks staan. En wij kunnen uw donaties uiteraard goed gebruiken! Daarom zetten wij hierbij alle data even voor u op een rijtje: donderdag 15 september 2016 donderdag 13 oktober 2016 donderdag 17 november 2016 donderdag 15 december 2016 donderdag 19 januari 2017 donderdag 16 februari 2017 donderdag 16 maart 2017 donderdag 20 april 2017 donderdag 18 mei 2017 donderdag 15 juni 2017 donderdag 6 juli 2017

7 Een frisse start Zo ben je een kleuter zo ben je groot! Moet je dus de hele dag aan je tafeltje zitten. Heel spannend allemaal, maar moet dat nou nét als het zo heet is? Welnee! We werken heel hard in groep 3 en dan mag je best even lekker bewegen tussendoor. Of met water spelen natuurlijk! Zo wordt de term een frisse start wel écht echt. Een nieuwe baan voor juf Marian Als maker van de nieuwsbrief heb ik de afgelopen jaren al vaak een persoonlijk bericht aan u gemeld namens een collega. Dit keer ben ik het zelf. Per 1 oktober aanstaande start ik in een nieuwe baan en daarmee zal ik na circa 20 jaar De Parel verlaten. Uiteraard een grote verandering, maar vooral een heel mooie uitdaging! Ik zal als directeur starten op een basisschool in Bergschenhoek. Aangezien mijn jongste kind nog op De Parel zit zal ik als ouder nog een jaartje blijven. Dus afscheid nemen gaat in stapjes. Gelukkig maar! U bedanken voor een fijne samenwerking zal ik in mijn laatste nieuwsbrief in september op geheel eigen wijze doen. Niet nu, ik ben nog niet weg... We zijn begonnen!! We hopen dat u en jullie allemaal een heel fijne vakantie hebben gehad. En lekker tot rust zijn gekomen. Even een ander ritme. Vrijheid. Ontspanning! Voor ons als team is het heerlijk om nu, na een voor iedereen mooie vakantieperiode, weer op school te zijn. Met de kinderen samen weer aan de start te staan van een heel nieuw schooljaar. We gaan mooie dingen leren en beleven met elkaar. En van elkaar leren. En goed voor elkaar zorgen. Ook dit schooljaar zal vast en zeker weer voorbij vliegen, dus laten we er van genieten! Jongens en meiden, Wat geweldig leuk om jullie allemaal weer te zien en bij ons te hebben. En wat zijn jullie weer gegroeid! Wij hebben er zin in en jullie hopelijk ook! Laten we er met elkaar een prachtig jaar van maken! De meesters en juffen

NIEUWSBRIEF Ouder & kind avond groep 1 t/m 7

NIEUWSBRIEF Ouder & kind avond groep 1 t/m 7 NIEUWSBRIEF Ouder & kind avond groep 1 t/m 7 Op maandag 14 september aanstaande zal onze ouder & kind avond plaatsvinden. Wij hebben dit format gekozen ter vervanging van onze informatieavonden. U als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Kerstvieringen. Kerstborrel voor ouders. CBS De Parel Datum Groep Tijd Plaats Opmerkingen.

NIEUWSBRIEF. Kerstvieringen. Kerstborrel voor ouders. CBS De Parel Datum Groep Tijd Plaats Opmerkingen. NIEUWSBRIEF Kerstvieringen CBS De Parel info@cbsdeparel.nl Datum Groep Tijd Plaats Opmerkingen woensdag 21 december 2016 3A, 3B, 4 en 4/5 18.30-19.30 uur In de kerk aan de Groene Kruisweg Er mogen 2 volwassenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorleesontbijt. TSO prijsverlaging

Nieuwsbrief. Voorleesontbijt. TSO prijsverlaging Nieuwsbrief N U M M E R 1 2 2 F E B R U A R I 2 0 1 8 Voorleesontbijt Vorige week op woensdag 24 januari genoten de kleutergroepen en groep 2/3 van een heerlijk voorleesontbijt. De kinderen hebben samen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april. CBS De Parel info@cbsdeparel.nl NIEUWSBRIEF Koningsspelen bij AAP op donderdag 23 april Het is bijna zover, de Koningsspelen staan voor de deur! Donderdag 23 april zullen de kinderen het spectaculaire avontuur gaan beleven bij Avonturenpark

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sponsorloop

Nieuwsbrief. Sponsorloop Nieuwsbrief N U M M E R 1 9 1 J U N I 2 0 1 8 Sponsorloop Op vrijdagochtend 22 juni aanstaande organiseren wij een sponsorloop om geld in te zamelen voor een leuker schoolplein. De afgelopen maanden is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015

Vragenlijsten. Agenda. 5 juni 2015 Vragenlijsten 5 juni 2015 In de nieuwsbrief was afgelopen vrijdag te lezen dat er een fout in ParnasSys zat waardoor het niet mogelijk was om vragenlijsten in te vullen en te versturen via het ouderportaal.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen.

Maandbrief juli, Heiloo We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Maandbrief juli, Heiloo 2018 Beste ouders, We willen u nog, in de laatste weken voor de vakantie, wat informatie geven over de volgende dingen. Slottoneel: Nogmaals hartelijk dank voor uw medewerking.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans Nummer: 12. Schooljaar: 2017/2018. Schoolkalender 8 J U N I

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans Nummer: 12. Schooljaar: 2017/2018. Schoolkalender 8 J U N I DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans Nummer: 12 Schooljaar: 2017/2018 In dit nummer: Schoolkalender Schoolkalender Belangrijke gegevens Datum Wat Wie dinsdag 19 juni t/m vrijdag

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist

Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Nieuwsbrief 2 In dit nummer: oke op school nieuwe collega ouderbijdrage en schoolreis Kinderyoga ziekmeldingen LoS Droomspeelbus schoolschaak vermist Kalender Het Spectrum 2015 2016 Regenboogweg 47 Almere

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016

Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar. 25 augustus 2016 25 augustus 2016 Nieuwsbrief Nieuwe schooljaar Week 1 zit er al weer op. Na 6 weken vakantie zijn alle kinderen en de juffen er weer klaar voor om heel veel te gaan leren dit jaar. De afgelopen dagen hebben

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s

T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016. Aanmelden kleut er s Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2015/2016-29 W www.deoase-twello.nl datum: 8 april 2016 I nhoud Algemeen...1 Aanmelden kleuters... 1 Ouderenquête schooltijden...

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 31 28 april 2015 Inhoud: Koffieochtend groep 1-2, Juf Marja heeft een nieuwe baan, Vervangingen groepen 3-4, 5 en 7, Schoolreisje dinsdag

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag

Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Nieuwsbrief 18 15 2 juni 2016 nr. Van Houtenlaan 3 3771 CT Barneveld tel: 0342-415186 directie@desprengbarneveld.nl www.desprengbarneveld.nl Vrijdag 3 juni zijn alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Agenda

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR Nieuwsbrief 14-12-2016 Samen op stap Beste ouders, Zoals eerder aangekondigd, krijgt u vandaag voor het eerst de nieuwsbrief in nieuwe stijl. We hebben gekozen voor een modernere uitstraling en hopen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Paaslunch. Nieuwe leerling

Nieuwsbrief. Paaslunch. Nieuwe leerling Nieuwsbrief N U M M E R 1 6 6 A P R I L 2 0 1 8 Paaslunch Donderdag 29 maart hebben alle groepen het Paasfeest gevierd. De groepen 3 en 4 hebben dit samen gedaan in een lokaal. De kinderen hebben gezongen

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

januari kerst 2 vakantie Studiedag gr 1-8 6/7 13/14 20/21 27/28 openbare daltonschool t Palet

januari kerst 2 vakantie Studiedag gr 1-8 6/7 13/14 20/21 27/28   openbare daltonschool t Palet januari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 kerst 2 vakantie 3 4 5 6/7 8 * Gr 5A en 5B zwemmen 9 10 * Gr 4B en 4C muziekles 11 * Gr 5C zwemmen 12 13/14 15 * Gr 6A en 6C

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie