AVENATURE. Respect voor de Natuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AVENATURE. Respect voor de Natuur"

Transcriptie

1 BEDRIJVEN

2 AVENATURE Avenature BVBA is een jong en dynamisch bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid. Uit liefde voor de natuur en de zin naar avontuur, zorgt de zaakvoerder Yves Vuegen samen met zijn team voor zeer mooie en onvergetelijke momenten. Respect voor de Natuur Bij Avenature draait alles om het avontuur en de natuur. Respect voor de natuur heeft hier een ereplaats. Bij ons kun je geen quads huren en er wordt geen enkele activiteit georganiseerd met gemotoriseerde voertuigen. Het avontuur vind je in de uitgekiende spellen. Veiligheid Avenature is door W.A.N.T. (Wallonie Aventure Nature Tourisme) erkend als outdoorbedrijf. Dat betekent dat wij voldoen aan de normen van veiligheid, vergunningen, risicoanalyse etc. Je zult merken dat onze ervaren instructeurs alle activiteiten begeleiden met het oog op de veiligheid van de individuele deelnemers en die van de groep als geheel. Bij ons kun je er op vertrouwen dat het materiaal van hoge kwaliteit is en voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen. Het materiaal wordt goed onderhouden en nagekeken voor elke activiteit. Jullie hoeven enkel plezier te maken, wij zorgen ervoor dat alles veilig en perfect verloopt! Wij bekijken de activiteit altijd vanuit de vraag van de klant. Met wat voor groep hebben we te maken, wat kunnen de mensen, en wat niet. We maken er vervolgens een duidelijke offerte voor zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

3 TOUWENPARCOURS Zit jouw bedrijf vol met avonturiers? Gaan jij en je collega s geen enkele uitdaging uit de weg? Ook niet wanneer jullie daarvoor met de voeten van de grond moeten? Dan is ons touwenparcours ideaal voor jou. Ons touwenparcours geeft je niet enkel een kick maar ook uitzicht over het kasteeldomein van Farnières. Het parcours sleept je mee over enkele uitdagende en originele touwbruggen en katrolbanen. Maar we moeten dan natuurlijk ook nog naar beneden. Onze grote kabelbaan neemt je mee en zorgt voor een leuke afsluiting van het parcours. Naast ons touwenparcours hebben we op het domein nog enkele andere activiteiten die je mee de lucht in nemen. Hang je soms de aap uit op je werk? Geniet er dan van om samen met je collega s ongegeneerd in onze klimbomen te klauteren (monkey klimmen). Voor de echte durvers staat er ook nog een rappel en het kratstapelen klaar. HIGHLAND GAMES Een stevig team, dat is de sterkte van elke bedrijf. Zo n stevig team bouw je tijdens de Highland games. Centraal staan het team, de communicatie en niet te vergeten heel veel fun! Het competitieve spelelement versterkt het groepsgevoel. Wat is Schotland zonder clans? De groep wordt ingedeeld in verschillende clans met elk hun eigen vlag. De kapitein van elke clan krijgt een aangepaste outfit en de andere teamleden krijgen elk een Schotse muts. - The Caber Toss: gebruik je armspieren en gooi een boomstam zo ver als je kan. - The Barel Roll: wie rolt een ton het snelst langs verschillende obstakels? - Tug O War: touwtrekken, dus. Kracht in combinatie met een goede teamspirit: dé combinatie om te winnen. - The whisky: geniet samen met je collega s van een Schotse whisky proeverij. - Hooibalen gooien: wie gooit de hooibaal het verst? - Boogschieten: deze activiteit is een schot in de roos. - Boomstammenrace - De zingende zaag: wie zaagt er het best? Zorg ervoor dat je samen met een collega de boomstam sneller doorzaagt dan het andere team. - Eilandenrace: de teams moeten van eiland naar eiland springen zonder dat hun voeten het water raken. - Memory: probeer 3 dezelfde foto s terug te vinden. - Aunt Sally: typisch oud Brits spel, fun verzekerd!

4 HET ZWAARD VAN XIVRY In de kelders van Farnières, achter een valse muur, vonden we een tafel die dateert vanuit de Middeleeuwen. Op deze tafel staat een inscriptie. Maar dat is niet alles. In het midden van de tafel steekt een zwaard. Diegene die het zwaard eruit kan trekken, heeft volgens de legende eeuwig geluk. Maar je kan het zwaard er niet zomaar uit trekken. Je moet eerst de inscriptie ontcijferen. Om deze te ontcijferen moet je een aantal proeven doorstaan. Bij elke proef die je goed uitvoert, krijg je een stuk perkament met daarop een stukje van de puzzel om de inscriptie te ontcijferen. APEROSHOOTING Maak kennis met boogschieten, karabijnschieten, blaaspijpschieten en kruisboogschieten. Eerst krijg je een uitgebreide uitleg over het gebruik van het materiaal, de techniek en de veiligheid. Daarna is het aan jullie om het uit te proberen. Terwijl er enkele leden van de groep aan het schieten zijn kan de rest genieten van een heerlijke aperitief. De proeven: 1 Folterzaal: reuze bibberspiraal en doolhof (deze moet men met 6 personen bedienen met behulp van touwen) 2. Sleutelkamer: De teams moeten 6 sleutels terugvinden binnen een bepaalde tijd. Deze sleutels zitten verborgen in kisten maar deze zijn op slot. Kan jij de code kraken en de kisten openen? 3. Het Web: Hier moeten de teams bepaalde zaken terugvinden in een web 4. De Slotgracht: de teams moeten een slotgracht oversteken. Niet met een brug, maar enkel met het materiaal dat ze ter beschikking krijgen. De teams moeten vervolgens een sleutel zien te bemachtigen om aan de wachter te overhandigen. 5. Zaal der duels: De teams moeten een aantal duels spelen. (kleine fort Boyard spelen zoals o. a Awalée, de stokjes, de kaarten, )

5 HET GEHEIM VAN DE MONNIKEN Op een dag erfden de monniken van Farnières een vreemd voorwerp van een grote weldoener. Het voorwerp zou een nieuw recept bevatten voor een buitengewone trappist. De teams moeten proberen om het object te openen. Daarvoor moeten ze een aantal proeven tot een goed einde brengen. De monniken kunnen dit niet alleen en hebben daarom jouw hulp nodig. Met behulp van een gps maken we een mooie wandeling met onderweg 6 opdrachten. Elke opdracht staat in het teken van een bepaald zintuig. De proeven bestaan uit: 1. Reuze memory: Vind niet 2 maar 3 dezelfde foto s. 2. Bier-en kaasproef: De teams moeten een aantal bieren en kazen degusteren en proberen te herkennen. 3. Voelproef: Durf jij op je gevoel af te gaan? De deelnemers moeten een aantal objecten betasten en herkennen. 4. Geurproef: De teams moeten een aantal specifieke geuren herkennen. 5. De zaal der raadsels: De teams moeten een aantal raadsels oplossen binnen een bepaalde tijd. Proef 6 Keuze uit 1 van de volgende activiteiten: 1. Communicatieopdracht: Kan jij wel goed luisteren? Wij testen het uit. De groep wordt ingedeeld in 2 kleinere groepen. Elk team krijgt een walkie talkie. Groep 1 krijgt een maquette en groep 2 het materiaal. Communicatie tussen beide groepen is cruciaal bij deze opdracht. Groep 1 moet namelijk instructies geven aan groep 2 die met deze aanwijzingen een constructie moet bouwen. 2. Blindemanstocht: Vertrouw jij je collega s blindelings? In deze opdracht moet de groep geblinddoekt een parcours afleggen. Andere teamleden wijzen hun de juiste weg met behulp van muziekinstrumenten. 3. Zaal der Duels: Hier moeten 2 groepen het steeds tegen mekaar opnemen in een aantal kleinere proeven (stijl Fort Boyard) zoals de stokjes, Awalé, de aquarium, de toren,

6 DRIEHOEK VAN DE MACRALLE Je hebt vast en zeker al gehoord van de Bermuda Driehoek. Maar ken je de Driehoek van de Macralle al? Het is een mysterieuze driehoek in de streek van Vielsalm. De beruchte heks of macralle, Gustine Maka, zorgt ervoor dat er in deze driehoek allerlei paranormale fenomenen voorkomen. Als tovenares bestudeerde ze zwarte magie. Ze slaagt er zelfs in om na haar dood nog steeds de streek te betoveren of te macralliseren. Er is maar één manier om de vloek op te heffen. Met de Macralle Formule ondertekent zij haar toverkunsten, maar deze formule is ook haar zwakheid. Jij en je collega s kunnen de vloek doorbreken door deze formule uit te spreken. Daarvoor moet je wel eerst achterhalen wat deze formule is. Ga jij en je team de uitdaging aan om de vloek van Gustine Maka op te heffen? De Driehoek van de Macralle is een leuk en spannend stadsspel. Het wordt gespeeld in groepen van 4 à 5 personen. Tijdens het spel kom je er niet enkel achter wat de Macralle formule is, maar leer je ook meer over de geschiedenis van Vielsalm. MOUNTAINBIKE CHALLENGE Hebben jij en je collega s zin in wat actie. De MTB challenge is een leuke en sportieve activiteit die kan worden aangepast naar uw wensen. De tocht kan gebeuren met of zonder gids. Onderweg moeten de deelnemers een aantal opdrachten uitvoeren. De opdrachten variëren van een schietopdracht, een transport game, lopende A, tot river crossing en segways. BUBBLE BALL Is voetballen voor jullie bedrijf te saai als teambuilding activiteit. probeer dan eens iets nieuw! Bij Bubble ball dragen de deelnemers een grote plastic bal die dient als stootkussen. Hiermee kan je ongegeneerd duwen, bumpen en rollen. Bubbel voetbal is een leuke ervaring en perfect voor bedrijfsuitjes, teambuilding en evenementen. Bubbelvoetbal is leuk, lachwekkend en versterkt de groepssfeer. Iedereen kan het spelen en op eender welke locatie.

7 FUN TROPHY De Fun Trophy is een leuke activiteit die plezier en teamwork in de kijker zet. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen mekaar opnemen. Centraal in deze opdracht staan samenwerking, kracht, en snelheid. Met deze activiteit bieden we een variatie aan van opdrachten zoals: de funslang, ski race, de gladiator, ontsnapte gevangenen, helmenrace, blindemanstocht, kruiwagen,, touwtrekken, sponsbroekenrace, brug bouwen, vuurproef, reuze jenga, acid river, reuzepuzzel, kratstapelen, gold river. Al deze activiteiten kunnen worden ingepast in een oriëntatietocht. Hou je van teamwork en maak je graag plezier met heel je team? Dan is deze activiteit echt iets voor jou.

8 MISSION IMPOSSIBLE Willen jij en je collega s voor één dag deel uitmaken van de geheime dienst? De bende van Bonalfa plaatste een bom. Jij en je collega s worden opgeroepen om te infiltreren in de bende. Door te slagen in diverse opdrachten krijgen de teams informatie over waar de bom zich bevindt. Kan jij en je team de bom onschadelijk maken. De opdrachten zijn: - Nytroglycerine: Een zeer gevaarlijke en explosieve vloeistof dient verplaatst te worden met behulp van het beschikbare materiaal. De vloeistof staat echter in een verboden zone die men niet mag betreden. - Het Web: De groep dient van de ene kant naar de andere kant te gaan van een web en dit volgens bepaalde regels. - Signalen: Een gedeelte van het team is doorgedrongen in vijandelijk gebied. Door middel van vlaggen en morsecodes geven ze door dat de kust veilig is. - Communicatieopdracht: Het team moet exact dezelfde constructie maken binnen de opgegeven tijd. - Blind box: er dient een object nagemaakt te worden. Het enige probleem is dat men niet kan zien wat men maakt. - Het project: Het team krijgt een plan van een constructie die ze dienen na te maken maar lukt het ook zonder plan? Bijkomende of vervangende opdrachten zijn : Nucleaire reactor: Een nucleaire reactor lekt en moet gestopt worden. Maar om bij de reactor te komen moeten de teams eerst een gevaarlijke zone oversteken. Hiervoor moeten de teams een veilige route maken. Dit doen ze met behulp van kleurplaten die op een specifieke manier moeten worden gelegd. Signalen: Een deel van het team bevindt zich in vijandelijk gebied. Door middel van vlaggen en morsecodes geven ze door dat de kust veilig is. Scherpschutter: Wie is de beste scherpschutter van het team? Concentratie en precisie is vereist. Kratstapelen: Een echte geheim agent heeft namelijk geen last van hoogtevrees. Wie maakt er de hoogste toren? The drone: Leg een parcours af met drones.

9 FAMILIEDAG Deze activiteit is ideaal wanneer je je werknemers en hun familie eens wil trakteren op een prachtige familiedag. Ontvang uw personeel en hun familie op een schitterend domein. We organiseren verschillende activiteiten, aangepast voor elke leeftijd. Deze dag biedt de gelegenheid om je collega s en hun gezin beter te leren kennen. Voor iedereen iets: Voor de allerkleinsten: clown, grimeur, luchtkasteel,... Voor de sportieveling: touwenparcours, kratstapelen,mountainbike, bubble ball,... Voor de genieter: Natuurwandeling, discgolf,... Er is ook de mogelijkheid om een feesttent te installeren, een traiteur te voorzien, muzikanten,...

10 SALOONGAMES Willen jij en je collega s de saloon op stelten zetten? Zet dan je cowboyhoed al maar op! Bij de saloongames testen wij je kennis over het wilde westen. Onze opdrachten geven je de ultieme western ervaring. Bierpulschuiven, gold river, een reuzen kaartenhuis bouwen, boog en karabijnschieten, lassowerpen, hoefijzerwerpen, goudzak gooien, spijkerslaan, smaakproef, memory en tangram zijn de opdrachten die van jou een echte wild west ranger maken.

11 DISCGOLF Willen jullie graag eens wat nieuw proberen? Probeer dan eens discgolf. Het is een opkomende sport en zeer populair in Amerika, Japan en Nieuw-Zeeland. We starten met een korte uitleg van de activiteit, de verschillende soorten frisbees en werptechnieken. Daarna leg je met je frisbee een uitdagend parcours af. De polehole De opzet van het spel is om met zo min mogelijk worpen de frisbee in de polehole te werpen. Maar wat is dat nu zo een polehole? Het is niet meer dan een mand met ijzeren ketting. De groep die het parcours kan afleggen met de minste worpen wint het traject. DREAMTEAM Zijn jij en je collega s een echt dreamteam? Deze activiteit is ideaal als vergaderbreak en kan kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Verschillende teams nemen het tegen elkaar op in een aantal korte proeven. Daag je collega s uit met stokkenvangspel, 1-minuut uitdagingen, 4 op een rij 3D, the gladiator, rekker trekker. Of wil je eens ontspannen tijdens je pauze huur dan reuze gezelschapsspelen of volksspelen. Leg nieuwe contacten in een ontspannen kader. Deze activiteit is hiervoor de ideale networkingtool. Snelheid, teamwork, communicatie en vertrouwen zijn de sleutelwoorden in dit spel.! Deze activiteit kan worden aangevuld met een aperitief of een glühwein in de winter A LA CARTE Stel zelf je dag samen! In samenspraak met Avenature kan je een unieke dag samenstellen met activiteiten naar uw zin.

12 CSI: THE GAME Een bende pleegde een aantal gewelddadige overvallen in het dorpje Farnières. Geheim Agent Benny Dom is ten einde rade. Hij en zijn team slagen er maar niet in om de bende te arresteren. Benny s team is dringend op zoek naar nieuwe geheime agenten. Enkel de beste agenten zijn goed genoeg voor Benny. Kandidaten die zich aanmelden voor het elite team zullen hem dan ook eerst moeten overtuigen van hun kunnen. De kandidaten geheim agent moeten eerst een examen afleggen met praktische proeven. Proeven zoals: moord in het hotel, de kunstroof, de laser, de bom, de geurproef, de gekraakte kluis en de kennisquiz zullen bepalen wie deel zal uitmaken van Benny s elite team. Durven jullie de uitdaging aan? Deze activiteit kan ook worden gespeeld tijdens een diner.

13 CATERING Voor iedere wens hebben wij een aanbod. Wilt u een normale of een luxe BBQ, een broodjeslunch, een 3-gangenmenu,...? Bij Avenature is the sky the limit.

14 LOCATIES Enkele mogelijke locaties zijn: Contes de Salme Zij stelden reeds hun vertrouwen in Avenature Domaine de Farnières Mess des Officiers

15 Bêche, 40 B-6690 VIELSALM België Tel.: +32 (0) Gsm: +32 (0) UREN VAN TOEGANKELIJKHEID Van maandag t/m zondag 08h00 18h00

AVENATURE. Respect voor de Natuur

AVENATURE. Respect voor de Natuur PARTICULIEREN AVENATURE Avenature BVBA is een jong en dynamisch bedrijf dat garant staat voor kwaliteit en veiligheid. Uit liefde voor de natuur en de zin naar avontuur, zorgt de zaakvoerder Yves Vuegen

Nadere informatie

Western games. Duur : 3u (Deze activiteit kan ook uitgebreid worden naar een hele dag)

Western games. Duur : 3u (Deze activiteit kan ook uitgebreid worden naar een hele dag) Western games Waan u een cowboy in The Wild West. Tijdens deze activiteit wordt uw kennis over het wilde westen uitgetest aan de hand van een aantal opdrachten zoals: bierpulschuiven, gold river, het bouwen

Nadere informatie

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure

Klimmen. High rope met tokkelbaan. High Team Adventure Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen.

Klimmen. High Team Adventure. Kratstapelen. Klimmen Op onze klimboom kunt u gezekerd aan een touw via verschillende routes omhoog klimmen. Deze hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Als extra mogelijkheid is er een route die via stokjes geklommen

Nadere informatie

De activiteiten: Uw activiteiten vanuit Chateau Charles

De activiteiten: Uw activiteiten vanuit Chateau Charles Uw activiteiten vanuit Chateau Charles In samenwerking met uw kasteel bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Camping Mareveld 2014

Camping Mareveld 2014 GPS Wandeling (zelfstandig) De bezoekers kunnen een GPS huren met een daarbij behorend boekje. In het boekje staat een duidelijk uitleg over de GPS en de route. De deelnemers gaan zelfstandig op pad. Tijdens

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Vieux Moulin

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Vieux Moulin De activiteiten vanaf het vakantiehuis Vieux Moulin In samenwerking met vakantiehuis Vieux Moulin bieden wij verschillende soorten (team-building) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken.

Nadere informatie

Programma Meivakantie 2018

Programma Meivakantie 2018 Zaterdag 5 mei 2018 Programma Meivakantie 2018 10.00-13.00 UUR KLIMMEN & ABSEILEN 32,50 pp We klimmen op een mooie klimrots van harde blauwsteen met meerdere klimroutes van verschillende hoogtes en niveaus.

Nadere informatie

Stijlvol logeren in Houffalize

Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Stijlvol logeren in Houffalize Houdt u van een prachtig gerenoveerde vakantiewoning, zonder dat deze inboet aan de warme Ardense bouwstijl? Ontspant u graag in de wellness

Nadere informatie

Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen

Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen organiseert : Sportdagen Ploegstages Teambuilding Evenementen Gimisports Belgium bvba Wallebeekstraat 3C, 9800 Astene 0476 337362 / 0478/870845 gino@gimisports.be michael@gimisports.be www.gimisports.be

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

De activiteiten: Uw activiteiten vanuit Azur En Ardennes

De activiteiten: Uw activiteiten vanuit Azur En Ardennes Uw activiteiten vanuit Azur En Ardennes In samenwerking met uw hotel bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Activiteiten bij BeachBreak

Activiteiten bij BeachBreak Activiteiten bij BeachBreak Waarom kiezen voor BeachBreak? Daarom kiest u voor Beach Break! Professionele begeleiding Uitgebreid programma Combineren van verschillende activiteiten Ieder uitje is uniek,

Nadere informatie

Locatram-Adventure halve dag :

Locatram-Adventure halve dag : Locatram-Adventure halve dag : Op elke halte een nieuw avontuur. Een ideale formule voor groepen met uiteenlopende leeftijden en condities. De LocaTram is een unieke paardentram uit 1900 die u door de

Nadere informatie

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9

Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures 2 Het programma 3 De activiteiten 4 Catering 7 Verantwoord ondernemen 9 Prijs 9 Over Eco Adventures Eco Adventures, ontwikkeld door FLES&MES Catering Events in samenwerking met Rocks

Nadere informatie

Escape Room Fun Farm BTW NL B01 Rijksweg 47 KvK nr PE Schoorl

Escape Room Fun Farm BTW NL B01 Rijksweg 47  KvK nr PE Schoorl Activiteiten Fun Farm Op de Fun Farm zijn er diverse activiteiten te doen! Onderstaand een omschrijving van de mogelijkheden. Eventueel biedt de ontvangstruimte ook vermaak! Diverse spelletjes, puzzels

Nadere informatie

Oud Hollandse buitenspelen spelen voor teams of voor in een spelcircuit

Oud Hollandse buitenspelen spelen voor teams of voor in een spelcircuit Oud Hollandse buitenspelen spelen voor teams of voor in een spelcircuit Bal hooghouden Je krijgt 50 seconden de tijd om een voetbal hoog te houden. Het aantal seconden is het aantal punten die je kunt

Nadere informatie

zomerprogramma (jul&aug 2018)

zomerprogramma (jul&aug 2018) zomerprogramma (jul&aug 2018) Zaterdag: Ochtend (10:00-13:00) Klimmen & Abseilen 32,50 Komen jullie ook gezellig klimmen & abseilen in steengroeve Dieupart in Aywaille? Wij klimmen hier op een rotswand

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support.

Camp Support. YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Camp Support YMCA Kampeercentra biedt complete programma s met uitdagende activiteiten aan, dit noemen wij Camp Support. Al onze programma s worden begeleid door ervaren YMCA instructeurs. Wij werken met

Nadere informatie

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden.

De volgende pictogrammen geven aan of de activiteit indoor, outdoor of op beide plekken kan plaatsvinden. INLEIDING Veel van de activiteiten zijn het hele jaar door buiten te organiseren, andere activiteiten alleen binnen en sommige activiteiten kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd. Buitenactiviteiten

Nadere informatie

TEAMBUILDING DURBUY 2013:

TEAMBUILDING DURBUY 2013: Locatie : TEAMBUILDING DURBUY 2013: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe: de accommodatie van Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe,, te midden van een prachtig natuurpark en

Nadere informatie

Informatiebrochure Activiteiten

Informatiebrochure Activiteiten Informatiebrochure Activiteiten Welkom! Welkom Leuk dat jullie interesse hebben in onze locatie! Voor het vieren van een leuke gelegenheid ben je bij de Bergsche Plas aan het juiste adres. Wij verzorgen

Nadere informatie

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei

Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015. Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Stand in de mand Ontdek dit te gave spel! Trek je sportschoenen aan en doe mee! 19.00-19.30

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli

Animatieprogramma Zomer 3 t/m 10 juli 2015 Vrijdag 3 juli Vrijdag 3 juli 21.00-00.00 Karaoke time Kom naar de Happy Fun Beach en zing met ons mee tijdens de karaoke night! 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis

Nadere informatie

Battle of Elements. Teams: teams bestaan uit 4 a 5 personen. Fysiek: * licht ** middel *** zwaar

Battle of Elements. Teams: teams bestaan uit 4 a 5 personen. Fysiek: * licht ** middel *** zwaar Battle of Elements De strijd barst los! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? De Battle of Elements is een actief elementenspel, waarbij in teams van 4 a 5

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

Locat Kasterlee. Onze begeleiders geven een leuke briefing, houden de scores bij en zorgen ervoor dat alles veilig en vlot verloopt.

Locat Kasterlee. Onze begeleiders geven een leuke briefing, houden de scores bij en zorgen ervoor dat alles veilig en vlot verloopt. Locat Kasterlee Laat je inspireren door ons leuk aanbod en stel zelf je familiedag samen. Hou rekening met de wensen, leeftijden en sportiviteit van de deelnemers. Naargelang de grote van de groep kies

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren! Kom met ons mee spetteren in het zwembad! Vergeet je zwemkleding

Nadere informatie

Programma Meivakantie 2019

Programma Meivakantie 2019 Maandag 29 april 2019 Programma Meivakantie 2019 10.00-12.00 UUR VIA FERRATA 30,00 pp Klimparcours in de klimgroeve Dieupart, met staalkabels en beugels, bruggen en 2 x een ravijnoversteek met tyrolienne.

Nadere informatie

Strandheem Adventures, Paintball & Outdoor. Parkweg 5, Opende. tel:0594658040

Strandheem Adventures, Paintball & Outdoor. Parkweg 5, Opende. tel:0594658040 Strandheem Adventures, Paintball & Outdoor. Parkweg 5, Opende. Party en Recreatiecentrum Paintball Strandheem Paintball is een non-contact actiesport, waarbij twee teams, uitgerust met een verfpistool,

Nadere informatie

Explore your Adventure

Explore your Adventure Westbeach Kite - Surf - Events Explore your Adventure Beleef samen met uw collega s een avontuur op het prachtige strand van Monster ENJoy explore teamwork safety 06-15489518 www.westbeach.nl info@westbeach.nl

Nadere informatie

Programma Hemelvaartweekend 2018

Programma Hemelvaartweekend 2018 Programma Hemelvaartweekend 2018 Donderdag 10 mei 2018 10.00-12.00 UUR VIA FERRATA 30,- pp Klimparcours in de klimgroeve Dieupart; een klettersteig met staalkabels en beugels, bruggen en 2 x een ravijnoversteek

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten aan Hotel International ****

De activiteiten: De activiteiten aan Hotel International **** De activiteiten aan Hotel International **** In samenwerking met uw hotel bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Valley Lodge

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Valley Lodge De activiteiten vanaf het vakantiehuis Valley Lodge In samenwerking met vakantiehuis Valley Lodge bieden wij verschillende soorten (team-building) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken.

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanaf Val d'arimont

De activiteiten: De activiteiten vanaf Val d'arimont De activiteiten vanaf Val d'arimont In samenwerking met Val d'arimont bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Buiten Battle. Spel 1 - Kruiwagen race

Buiten Battle. Spel 1 - Kruiwagen race Buiten Battle De Buiten Battle is een leuke verzameling spellen die buiten gespeeld kunnen worden. Veelal met attributen die op een vakantiepark aanwezig zijn. Vraag hiernaar bij de technische dienst.

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee!

De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! De leukste groepsactiviteiten op strand en in de zee! Onder de naam Activiteiten aan Zee organiseren wij al meerdere jaren diverse (groeps) activiteiten voor jong en oud in Katwijk en omstreken. Dit is

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015 Zaterdag 24 oktober 19.00-19.30 Zaterdag 24 oktober 13.30-14.30 ABC-game Lukt het jou om het alfabet te voltooien! Dit spel wordt in teams gespeeld! Wie wint er? Levend kwartet 10.30-12.00 Disc golf Hoe gaaf is dit! Golfen

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve activiteiten

SOLBEACH. Sportieve activiteiten SOLBEACH Sportieve activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 De hoogtepunten van deze week! Thema: Cowboys & indianen Cowboy & indianenfeest (6+) Ik hou van Holland voor de hele familie Disco (13+) Slecht weer:

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Uitleg Spellen Highland Games 2013

Uitleg Spellen Highland Games 2013 Uitleg Spellen Highland Games 13 A. TUG OF WAR: touwtrekken Op commando (1--3) van de jury trekt het hele team de ketting omhoog. Stoppen met trekken is einde poging. -bij full-pull wordt de benodigde

Nadere informatie

Animatieprogramma Meivakantie 1 t/m 7 mei 2015 Vrijdag 1 mei

Animatieprogramma Meivakantie 1 t/m 7 mei 2015 Vrijdag 1 mei 14.00-15.00 Zandkasteel bouwen Vrijdag 1 mei Neem je schepje mee, want we gaan bouwen! Op het strand van de zwemvijver! 19.00-20.00 Speurtocht Speur je mee tijdens deze speurtocht? We speuren over het

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Concept Animatieprogramma Zomer 4 t/m 11 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkom middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Kringspelen Doe gezellig met ons mee aan deze leuke spelletjes en maak vrienden!

Nadere informatie

Dit is een voorbeeld programma en wordt steeds aangepast naargelang het aantal deelnemers, de doelgroep en periode in het jaar.

Dit is een voorbeeld programma en wordt steeds aangepast naargelang het aantal deelnemers, de doelgroep en periode in het jaar. Dit is een voorbeeld programma en wordt steeds aangepast naargelang het aantal deelnemers, de doelgroep en periode in het jaar. Kastel Express Onze treinen passeren elke 10 min een nieuw familie en avonturen

Nadere informatie

Keuze programma teambuilding / fun.

Keuze programma teambuilding / fun. Keuze programma teambuilding / fun. Programma Dit programma kan door u zelf samengesteld worden. Gelang de grote van de groep kunt u het aangegeven aantal onderdelen uitkiezen. De nadruk ligt op het gezellig

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanuit het Lodge du Lac

De activiteiten: De activiteiten vanuit het Lodge du Lac De activiteiten vanuit het Lodge du Lac In samenwerking met Lodge du Lac bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Urban Escape. Tijdsduur: Locatie:

Urban Escape. Tijdsduur: Locatie: Urban Escape Urban escape Amsterdam is een spannend stadsspel waarbij je met je team probeert te ontsnappen uit de stad. Binnen de tijd los je met je team alle raadsels en puzzels op. Bij de start maak

Nadere informatie

MOEV TROPHY. 1. Opdrachten met materiaal op school

MOEV TROPHY. 1. Opdrachten met materiaal op school MOEV TROPHY Met deze bundel willen we jullie laten kennismaken met teambuilding opdrachten. Deze bundel is opgedeeld in 3 onderdelen. 1. opdrachten met materiaal voorhanden in de sportzaal en op school.

Nadere informatie

De activiteiten: Uw activiteiten vanuit uw eigen Hotel Verviers

De activiteiten: Uw activiteiten vanuit uw eigen Hotel Verviers Uw activiteiten vanuit uw eigen Hotel Verviers In samenwerking met uw hotel bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen

Nadere informatie

De Eventgames. Inhoudsopgave

De Eventgames. Inhoudsopgave De Eventgames Bedankt voor je interesse in EventGames. Hierbij onze folder met alle informatie over de verschillende spelen, locaties en prijzen. Al onze EventGames worden in kleine groepjes gespeeld.

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Info. Have Fun Events

Informatie. Have Fun Events. Info. Have Fun Events Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw gezelschap? Dan bent u bij Het Parkpaviljoen op het juiste adres. De prachtige ligging tussen het Roggeveld en de Mamoetvijver is uitermate geschikt om een

Nadere informatie

AANBOD BINNENPROGRAMMA S. Nijmegen Actief IBAN: NL06 INGB KVK: BTW: BO1

AANBOD BINNENPROGRAMMA S. Nijmegen Actief IBAN: NL06 INGB KVK: BTW: BO1 AANBOD BINNENPROGRAMMA S 2018 1- LEVEND BINGO Bingo saai? Niet bij onze variant! Alle deelnemers doen actief mee in steeds wisselende teams. We doen een beroep op hun creatieve geest, muzikale talent,

Nadere informatie

Sport- en themasportdagen. schooljaar 2014-2015. www.sportyvzw.be

Sport- en themasportdagen. schooljaar 2014-2015. www.sportyvzw.be Sport- en themasportdagen schooljaar 2014-2015 www.sportyvzw.be Wie zijn wij? Sporty Sportief is erkend als sportvereniging door stad Leuven. Tijdens het schooljaar organiseren wij naast heel wat sportdagen

Nadere informatie

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd

Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Activiteiten overzicht die mogelijk zijn bij of vanuit de Wingerd Indoor fun challenge De indoor fun challenge staat in het teken van strijd. Strijd tussen twee of meer teams die allemaal willen winnen.

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Pinksteren 22 t/m 25 mei 2015 Vrijdag 22 Mei

Concept Animatieprogramma Pinksteren 22 t/m 25 mei 2015 Vrijdag 22 Mei Vrijdag 22 Mei 16.00-17.00 Appel voor een ei Kids 4-8 jaar Kun jij een klein voorwerp ruilen tegen iets veel groters? Iedereen 19.00-20.00 Family time Welkomsavond! Kom de Funbrigade ontmoeten deze avond!

Nadere informatie

Animatieprogramma Meivakantie 1 t/m 7 mei 2015 Vrijdag 1 mei

Animatieprogramma Meivakantie 1 t/m 7 mei 2015 Vrijdag 1 mei 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-15.00 Zandkasteel bouwen 16.00-1 7.00 Stand in de mand Ken jij het spel stand in de mand? Kom dit leuke spel dan nu proberen! Vrijdag 1 mei Neem

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanuit het Spa Balmoral Hotel

De activiteiten: De activiteiten vanuit het Spa Balmoral Hotel De activiteiten vanuit het Spa Balmoral Hotel In samenwerking met uw hotel bieden wij verschillende soorten (team-buildig) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen te verrijken. Mocht u vragen

Nadere informatie

Olympische Spelen 2008

Olympische Spelen 2008 Olympische Spelen 2008 Sportdag voor groep 1 en 2 Naam: Groep: Anne Frankschool Dit jaar zijn de Olympische Spelen. Wij zullen dat ook gaan doen. De kinderen van groep 1 en 2 zullen een kijkje nemen bij

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Hutten bouwen Verzamelen voor de receptie! 20.00-21.30 Handboog schieten Zaterdag

Nadere informatie

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust!

Sport. Voor deze te gekke activiteiten kan je, je aanmelden bij de receptie van de Zeeuwse Kust! De Zeeuwsekrant Sport Vind u het ook altijd leuk om iets nieuws te leren en buiten bezig te zijn? Bij Strandpark De Zeeuwse Kust bieden wij ook leuke outdoor activiteiten aan voor jong en oud! Kijk snel

Nadere informatie

Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten Teambuilding activiteiten Blz 2 Blz 3 Blz 4 Blz 5 6 Blz 7 10 Blz 11 Blz 12 15 Quiz Reuzenspelen Segway Experience Shooting Experience Spelsterrenslag Sumo Worstelen Teambuilding activiteiten Quiz Wat is

Nadere informatie

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg!

VRIENDEN WEEKEND. Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! VRIENDEN WEEKEND Prachtige natuur, gezellige locaties, heerlijke barbecue en avontuurlijke activiteiten. Echt even lekker een weekendje weg! Centraal gelegen in de Belgische Ardennen op slechts 2,5 uur

Nadere informatie

Groepsuitjes. Buitengewoon avontuurlijk!

Groepsuitjes. Buitengewoon avontuurlijk! Groepsuitjes Buitengewoon avontuurlijk! Op zoek naar een leuke groeps- en/of teambuildingsactiviteit? Zet dan koers richting Klimrijk Brabant in Veldhoven! Leg met de hele groep een avontuurlijk klimparcours

Nadere informatie

THEMA DOELPUBLIEK DOEL INHOUDEN METHODIEKEN DUUR

THEMA DOELPUBLIEK DOEL INHOUDEN METHODIEKEN DUUR THEMA DOELPUBLIEK DOEL Pimp my bikeride De kindjes van Opkikker Enkele basiskneepjes van het fietsenmaken leren (en een hoop plezier beleven!) INHOUDEN METHODIEKEN DUUR 2u30 MATERIAAL Fietsen Sleutelhangers

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 15 t/m 21 augustus 2015 Zaterdag 15 augustus

Animatieprogramma Zomer 15 t/m 21 augustus 2015 Zaterdag 15 augustus 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 15 augustus 10.30-12.00 Blind Beach

Nadere informatie

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Le lamier jaune

De activiteiten: De activiteiten vanaf het vakantiehuis Le lamier jaune De activiteiten vanaf het vakantiehuis Le lamier jaune In samenwerking met vakantiehuis Le lamier jaune bieden wij verschillende soorten (team-building) activiteiten aan om uw verblijf en vergaderingen

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

WINTERARRANGEMENTEN

WINTERARRANGEMENTEN WINTER 2016-2017 Lekker bij een vuurtje of gezellig bij de borrel! EVEN VOORSTELLEN Jong & oud, sportief of niet, denkers & doeners, families & collega s. Voor al deze groepen organiseren wij met veel

Nadere informatie

AIR GAMES. De AIR GAMES ZIJN UNIEKE & ORIGINELE EVENEMENTEN MET ALS SLEUTELWOORD: FUN!

AIR GAMES. De AIR GAMES ZIJN UNIEKE & ORIGINELE EVENEMENTEN MET ALS SLEUTELWOORD: FUN! BEDRIJFS- FORMULES AIR GAMES De AIR GAMES ZIJN UNIEKE & ORIGINELE EVENEMENTEN MET ALS SLEUTELWOORD: FUN! De deelnemers lanceren zichzelf in golven op een parcours van 5km zonder chronometer, bezaaid met

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten

SOLBEACH. Sportieve Activiteiten SOLBEACH Sportieve Activiteiten SUP, Stand Up Paddling Net zo populair als golfsurfen, zeker niet minder spectaculair en eenvoudiger te leren. Het Suppen, vrij vertaald recht op staand peddelen, is enorm

Nadere informatie

Battle of Elements. De strijd barst los! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen?

Battle of Elements. De strijd barst los! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? Battle of Elements De strijd barst los! Wie beschikt over de juiste combinatie van kracht, tactiek en doorzettingsvermogen? De Battle of the Elements is een actief elementenspel, waarbij in teams van 4

Nadere informatie

BEVER OUTDOOR WEEKEND

BEVER OUTDOOR WEEKEND BEVER OUTDOOR WEEKEND Geniet van een heerlijk verzorgd weekend weg in de Ardennen voor maar 99 euro p.p. DE ARDENNEN Na slechts twee en een half uur rijden vanuit het midden van ons land veranderen de

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

TEAMSPEL: UNDERCOVER

TEAMSPEL: UNDERCOVER TEAMSPEL: UNDERCOVER Voorwoord In dit draaiboek vind je alle gegevens die je nodig hebt om eenvoudig een geslaagd uniek spel te organiseren. Het spel kan gespeeld worden als teambuildingsopdracht, maar

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

MaVoLyMpIcS 23 februari

MaVoLyMpIcS 23 februari MaVoLyMpIcS 23 februari 1 Schaatsen 6 tweemansbob 2 Curling 7 Sneeuwbaltrefbal 3 Boardercross 8 Teampursuit 4 Skeleton 9 Stoeltrack 5 Eenmansbob 10 Biathlon De Mavolympics Hoi, je bent vandaag deelnemer

Nadere informatie

BumperExperience.nl

BumperExperience.nl > Uitjes & meer Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes en kinderfeestjes! > ACTIVITEITEN De gaafste activiteiten en arrangementen op locatie in heel Nederland! Uitjes Teambuilding FUN info@bumperexperience.nl

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli

Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Animatieprogramma Zomer 4 t/m 10 juli 2015 Zaterdag 4 juli Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.30 Kringspelen Doe gezellig

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Workshop & activiteiten Festival

Workshop & activiteiten Festival Workshop & activiteiten Festival Organiseer je bedrijfsuitstap / familiedag in een ontspannen festival sfeer met leuke activiteiten, workshops, muziek, lekker eten en drinken. De deelnemers zijn vrij en

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 1 t/m 7 augustus 2015 Zaterdag 1 augustus

Animatieprogramma Zomer 1 t/m 7 augustus 2015 Zaterdag 1 augustus Zaterdag 1 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger

Nadere informatie

De onderdelen van de Highland Games:

De onderdelen van de Highland Games: De onderdelen van de Highland Games: Cannonball T+I Bij dit spel is het de bedoeling dat je een zware kanonskogel over een afstand van je af werpt. Daarbij mag je geholpen worden door de rest van je team.

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1: ALGEMEEN REGLEMENT

HOOFDSTUK 1: ALGEMEEN REGLEMENT INHOUDSTAFEL HOOFDSTUK 1: ALGEMEEN REGLEMENT 2 HOOFDSTUK 2: AFLOSSINGSPROEVEN 2 HOOFDSTUK 3: BEHENDIGHEIDSPROEVEN 5 HOOFDSTUK 4: IN PLOEGEN 7-1 - Special Olympics Belgium september 2011 HOOFDSTUK 1: ALGEMEEN

Nadere informatie

ik ga helemaal BinnensteBuiten!

ik ga helemaal BinnensteBuiten! ik ga helemaal naam: school: groep: Knip de twee rondjes uit en doe er een lintje of touwtje doorheen. Dan kan je me om je hoofd dragen. Kleur de kroon in en knip hem uit. Zorg voor een mooi lint of touw

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. Donderdag 12 juli. Mandela s maken. Verrassing! Levend kwartet. Maffiaspel. Promotour en minidisco! Promotour en meeleeftheater

Woensdag 11 juli. Donderdag 12 juli. Mandela s maken. Verrassing! Levend kwartet. Maffiaspel. Promotour en minidisco! Promotour en meeleeftheater 9 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli 14 juli 15 juli Kraak de code Deze knutsel zal geheimen voor je ontrafelen vanmiddag! Fantasie dieren Mandela s maken Verrassing! Geluks- amulet Met deze knutsel

Nadere informatie

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN

Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Scoutinglandgoed Zeewolde SCHOOLKAMPEN & ACTIVITEITEN Op avontuur in Zeewolde van introductieweek tot activiteitenmiddag welk avontuur kies jij?! Programmamogelijkheden Een unieke locatie voor het avontuurlijkste

Nadere informatie

JOB-RACE. 12 gehandicapte jongeren met een WAJONG uitkering samen in strijd voor een baan....deze jongeren kunnen meer dan jij denkt te zien!

JOB-RACE. 12 gehandicapte jongeren met een WAJONG uitkering samen in strijd voor een baan....deze jongeren kunnen meer dan jij denkt te zien! JOB-RACE 12 gehandicapte jongeren met een WAJONG uitkering samen in strijd voor een baan....deze jongeren kunnen meer dan jij denkt te zien! JOB-RACE Het project Jobrace heeft als doel jongeren met een

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie