TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 1, september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 1, september 2017"

Transcriptie

1 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 1, september 2017 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Na zes weken zomervakantie zijn we deze week weer begonnen. We hopen dat iedereen lekker uitgerust is deze vakantie en heeft kunnen genieten van een paar weken waarin niets hoefde. Tijd dus om weer aan het werk te gaan, ook op het IKC. Inmiddels zijn de klassen weer ingericht, de tablets weer opgeladen, de pennen en potloden uitgedeeld en de lessen weer begonnen. Wij hebben er weer zin in en gaan er met z n allen weer een heel mooi jaar van maken!! Maandag 28 augustus hebben wij met z n allen het schooljaar geopend. Met alle leerlingen van het IKC en met een heleboel ouders hebben we gekeken en geluisterd naar alle goede voornemens van de klassen voor het komende jaar. GROEPEN Nieuw op IKC De Tamboerijn In de kleutergroepen: Steijn Hollak, Lola van Uum, Jesse Bosch, Daan Bloemberg, Elena Peelen, Esmee van Dulmen en Xavi Duijvevoorde. In groep 3: Maja Materna In groep 4: Jennifer Stakenburg. Wij wensen jullie veel plezier bij ons op het IKC! Kinderboekenweek Woensdag 4 oktober t/m zaterdag 15 oktober is weer tijd voor de Kinderboekenweek. Thema dit jaar is griezelen. Meer informatie hierover volgt.

2 Excursie Loowaard Dinsdag 12 september gaan de leerlingen van groep 8B en donderdag 14 september gaan de leerlingen van groep 7 naar de Loowaard. In de Loowaard lopen al jaren kuddes wilde Galloway-runderen en Konik-paarden die al grazend de natuur van de uiterwaarden vormgeven. De leerlingen gaan in groepjes opdrachten uitvoeren waarbij ontdekkend leren centraal staat. De opdrachten gaan o.a. over bomen, vogels, planten, scheepvaart en het gedrag van de paarden en/of runderen. We gaan hier op de fiets naartoe. We vertrekken om 8.30 uur en zijn rond uur weer terug op school. Ouders die mee willen gaan kunnen dit doorgeven aan de groepsleerkracht. Kamp groep 8 Op woensdag 20, donderdag 21 en vrijdag 22 september gaan de leerlingen van groep 8 op schoolkamp. Zij verblijven bij scouting St. Oswaldus in Zeddam. Op woensdag 20 september om 8.45 uur zullen we met alle kinderen van ons IKC groep 8 uitzwaaien. Kinderpostzegels Op woensdag 27 september doet groep 8 mee aan de kinderpostzegelactie. Zij zullen die dag een envelop mee naar huis krijgen met de materialen voor de verkoop van de postzegels. De levering gebeurt door postnl. De opbrengst van de kinderpostzegels gaat naar verschillende goede doelen in binnen- en buitenland. Projectgroep Dit schooljaar starten we een projectgroep voor leerlingen die meer uitdaging nodig hebben dan het reguliere onderwijsprogramma biedt. Dit gebeurt in samenwerking met IKC De Wissel. Op de woensdagen (vanaf 27 september) zullen er lessen verzorgd worden in Het Talent. De lessen worden verzorgd door Annemieke Walraven (Wissel) en Tessa Groenen (Tamboerijn). Ouders van leerlingen die hiervoor in aanmerking komen, worden door de eigen groepsleerkracht op de hoogte gesteld. OUDERS Pilot buitenlopen met het hele team tijdens de pauzes Zoals eerder gecommuniceerd starten wij dit schooljaar een pilot wat betreft de pauzes voor leerlingen en collega s. Met elkaar hebben wij besproken om iedere pauze met z n allen naar buiten te gaan. Door ook met alle leerkrachten buiten te lopen, verwachten wij een positieve stimulans te geven aan het sociaal welbevinden van alle kinderen. Bij eventuele problemen is tenslotte de eigen groepsleerkracht aanwezig en tevens is er ruimte voor een gezellig praatje. Gevolg van dit besluit is echter, dat de collega s tot uur geen pauze moment hebben buiten de kinderen om. Dat maakt dat wij van uur eerst een half uur pauze nemen, voordat wij weer afspraken in zullen plannen. Wij vragen hiervoor uw begrip, dit omwille van het welbevinden van onze leerlingen, jullie kinderen. Deze pilot loopt tot aan de kerstvakantie, dan zullen wij deze pilot intern evalueren. Ouderplanner In de bijlage treft u de ouderplanner schooljaar Op de ouderplanner hebben wij geprobeerd alle relevante gegevens en activiteiten voor dit schooljaar helder op een rijtje te zetten. Ook krijgen alle oudsten deze ouderplanner vandaag op papier mee naar huis.

3 Reminder ouderavond woensdag 6 september Deze week heeft u via uw zoon/dochter een uitnodiging ontvangen. Het betreft een ouderavond op woensdagavond 6 september. De start is om 19:15 met een eerste kennismaking in de eigen groep van uw zoon/dochter. Aansluitend hierop is er een algemeen gedeelte met als thema Actief Ouderschap. In samenwerking met stichting Actief Ouderschap organiseren wij een wensen- en verwachtingenavond. Tijdens deze wensen- en verwachtingenavond gaat u als ouder in gesprek met andere ouders en medewerkers van het IKC om op die manier verwachtingen en wensen naar elkaar uit te spreken. Er worden groepjes gemaakt die zullen bestaan uit ouders én leerkrachten. In die groepjes wordt er gesproken over of en hoe het partnerschap tussen ouders en het IKC nog beter kan worden! Reminder: Belangrijke data komend schooljaar Informatieavond Woensdag 6 september uur Ouderavond actief ouderschap Woensdag 6 september uur Rapport mee Donderdag 22 februari en donderdag 21 juni 10 min. gesprekken Dinsdag 14 en donderdag 16 november ( uur) Dinsdag 27 febr. en donderdag 1 mrt. ( uur) Dinsdag 26 en donderdag 28 juni ( uur facultatief) Laatste schooldag Vrijdag 6 juli (12.30 uur iedereen vakantie) Studiedagen groep 1 t/m 8 Kamp groep 8 vrijdag 15 september, dinsdag 6 februari, woensdag 21 maart, maandag 28 mei en donderdag 14 juni september Reminder: Vakantierooster Vrije dagen/vakanties: Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie (carnaval) t/m Goede vrijdag e Paasdag (ma) Meivakantie (inclusief Koningsdag) t/m Inclusief Bevrijdingsdag Inclusief Hemelvaart en Pinksteren Zomervakantie t/m

4 Speerpunten schooljaar Als IKC vinden wij het belangrijk om ons onderwijs ieder jaar waar nodig en mogelijk te verbeteren. Dat maakt dat wij ieder schooljaar met elkaar bespreken wat onze speerpunten voor dat jaar zijn. Middels projectgroepen waarin verschillende leerkrachten zitten, gaan we planmatig en doelgericht met deze thema s aan de slag. Aan het einde van een schooljaar evalueren wij dit intern met elkaar en hopen wij weer een volgende stap gezet te hebben. Voor dit schooljaar zijn dit onze speerpunten: - Ouderbetrokkenheid (start al met de ouderavond van 6 september) - ICT (uitbreiding van de mogelijkheden Snappet 3.0 groepen 4 t/m 8) - Duidelijke doorgaande lijnen door het hele IKC (beleid/één taal/ aankleding/ open dag) - Sociaal emotionele ontwikkeling: werken vanuit de methode van Vreedzame school - Implementatie Blink (methode wereldoriëntatie) Gymrooster In de ouderplanner staan de precieze tijden opgenomen. Hierbij een overzichtje van de dagen waarop elke groep een gymles heeft staan. Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 5/6 Groep 6 Groep 7 Groep 8a Groep 8b Dinsdag en donderdag Dinsdag en donderdag Woensdag en donderdag Woensdag en donderdag Dinsdag en donderdag Woensdag en donderdag Dinsdag en woensdag Dinsdag en woensdag Even voorstellen Mijn naam is Anne Kersten en ik ben 24 jaar oud. Ik woon in Duiven en ik zit op de PABO in Doetinchem. Een aantal zullen mij herkennen, want vorig jaar heb ik tijdens de projectweek geholpen in beide groepen 1/2. Dit jaar ga ik stage lopen bij de Tamboerijn in groep 4. Omdat ik mijn LIO stage ga lopen ben ik dit jaar het hele jaar elke maandag en dinsdag aanwezig en af en toe zal ik er ook een hele week zijn. Ook bij bijzondere activiteiten en feestdagen zal ik aanwezig zijn. Ik heb er enorm veel zin in! Op naar een frisse start. Mocht u wat meer over mij willen weten, dan kunt u altijd bij mij terecht! Ik kijk uit naar een leuke en leerzame periode op de IKC de Tamboerijn. Mijn naam is Tom en ik kom van het Graafschap College in Doetinchem. Daar zit ik in het 2e leerjaar van de opleiding Pedagogisch werk en onderwijs, profiel onderwijsassistent. Elke maandag en dinsdag ben ik te vinden in groep 3, bij juf Corianne en juf Jolanda. Als jullie iets van mij willen weten, kan je altijd even gezellig langskomen! Dat dit een half jaar vol leuke herinneringen mag worden.

5 Pesten een afschuwelijk probleem! Een nieuw schooljaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Net als de afgelopen schooljaren willen we zoveel mogelijk het pesten voorkomen en wanneer dat toch voorkomt zo goed mogelijk bestrijden. Wij zijn daarbij echter ook afhankelijk van uw medewerking. We verzoeken u dan ook bij een vermoeden van pestgedrag, ook als het niet uw kind betreft dat gepest wordt, een mailtje te sturen naar: directie.detamboerijn@spodeliemers.nl Op die manier kunnen we ook voorkomen dat meldingen vergeten worden of kwijtraken en aan dossiervorming doen. Jammer genoeg gaat er soms enige tijd overheen voordat ouders er achter komen dat hun kind ergens mee zit. Dat is helaas niet altijd te voorkomen, maar wellicht dat de volgende tips u kunnen helpen: - Vraag regelmatig hoe uw kind zich voelt in de klas. Heeft hij/zij het naar de zin? Met wie speelt hij/zij zoal? Wat vindt hij/zij leuk op school? Wat vindt hij/zij niet zo leuk? - Vraag ook naar de sfeer in de klas. Doen de kinderen meestal aardig tegen elkaar? Maken ze leuke grapjes? Maken ze minder leuke grapjes? Mag iedereen van de klas meedoen met spelen? - Doet uw kind meestal aardig tegen andere kinderen? Zijn er grapjes die hij of zij maakt? Welke dan? Wij hopen op een gezellig jaar voor alle leerlingen en bedanken de ouders vast voor hun medewerking. TAS show Iedere maand laten de leerlingen hun talenten zien in de tas show. Hierbij zijn ouders/verzorgers van de betreffende groep zijn van harte welkom om de tas show mee te maken. Aanvang uur einde uur. Groep 6 vrijdag 29 september 2017 Groep 3 vrijdag 13 oktober 2017 Groep 8 B vrijdag 3 november 2017 Groep 5/6 vrijdag 17 november 2017 Groep 4 vrijdag 1 december 2017 Groep 8 A vrijdag 19 januari 2018 Groep 1-2 A vrijdag 2 februari 2018 Groep 7 vrijdag 9 maart 2018 Groep 1-2 B vrijdag 6 april 2018 Groep 5 vrijdag 25 mei 2018 Jumbo sparen voor school IKC de Tamboerijn heeft zich net als vorig jaar aangemeld voor Jumbo sparen voor school. Deze actie zal plaatsvinden in de periode van 4 oktober t/m 28 november Nieuw dit jaar is de Jumbo Sparen voor je School scan app! Met deze app wordt het makkelijker gemaakt om heel snel alle punten te scannen en toe te kennen aan onze school. De nummers hoeven dus niet meer ingevoerd te worden, want dit werd verleden jaar als hinderlijk ervaren.

6 OPVANG Graag willen wij u informeren dat Lianne Eising, pedagogisch medewerkster van locatie IKC de Tamboerijn m.i.v. 28 augustus a.s. deze locatie gaat verlaten. Vanaf dat moment zal Lianne werkzaam zijn op IKC Remigius in Duiven. Iris van Balken zal haar gaan vervangen. Iris is afgelopen periode al werkzaam geweest op verschillende locaties van Zonnekinderen en heeft al regelmatig ingevallen op de BSO van IKC de Tamboerijn. Tevens is zij werkzaam op de peutergroep van IKC de Brug. Vanzelfsprekend willen wij de kinderen en u in gelegenheid stellen om afscheid van Lianne te nemen. Dit kan op 5 september a.s. vanaf uur op IKC de Tamboerijn. Wij wensen Lianne veel succes en plezier toe op haar nieuwe locatie en danken haar voor haar inzet op het IKC. AGENDA DATUM WIE? ACTIVITEIT Wo 6 sept Ouders gr 1 t/m 8 Informatie avond uur/ ouderavond actief ouderschap uur Di 12 sept \groep 8 B Loowaard excursie. Met de fiets naar school komen Wo 13 sept Peuters Peutergym uur uur Do 14 sept Groep 7 Loowaard excursie. Met de fiets naar school komen Vr 15 sept Gr 1 t/m 8 Studiedag. Alle kinderen zijn vrij Ma 18 sept Gr 7 Technoplaza voor de middag. Met de fiets naar school komen Ma 18 sept BSO Vriendjes en vriendinnetjesmiddag uur Wo 20 sept t/m Groep 8 Kamp groep 8 vr 22 sept Do 21 sept Groep 7 Dansles uur in de speelzaal Ma 25 sept Groep 6A Technoplaza na de middag. Met de fiets naar school komen Di 26 sept Groep 8A Technoplaza voor de middag. Met de fiets naar school komen Wo 27 sept Groep 8A en 8B Start verkoop Kinderpostzegels uur Wo 27 sept Peuters Peutergym uur uur Do 28 sept Groep 7 Dansles uur in de speelzaal Vr 29 sept Gr 6 en ouders/ TASshow uur belangstellenden van groep 6 Wo 4 okt Gr 1 t/m 8 Start Kinderboekenweek t/m 15 oktober, thema Griezelen Do 5 okt Ouders/ Nieuwsbrief 2 uit Belangstellenden Do 5 okt Groep 7 Dansles uur in de speelzaal Di 10 okt Gr 1 t/m 8 Schoolfotograaf Ma 16 okt t/m vr 20 okt Gr 1 t/m 8 Herfstvakantie

7 EXTRA NIEUWS PIKO We gaan voor het derde jaar wederom de strijd aan tegen overgewicht! Editie 1 en 2 waren een groot succes! PIKO is een wetenschappelijk onderbouwd interventieprogramma van 24 weken waarbij kinderen, met behulp van hun ouders, begeleid worden naar een gezonder gewicht! In 2014 telde de gemeente Zevenaar inwoners. Binnen de leeftijdscategorie 0-15 jaar was er bij 15% van de kinderen sprake van overgewicht (CBS, Den Haag/Heerlen, 2014). Een kind dat te zwaar is, heeft meer kans op gezondheidsproblemen en sociaal emotionele problemen. Wij slaan de handen ineen PIKO is een multidisciplinair samenwerkingsverband in de Liemers voor kinderen van 4 tot 18 jaar oud met overgewicht of obesitas. Het doel van dit samenwerkingsverband is om het eet- en beweeggedrag van deze kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) te verbeteren. Binnen PIKO werken paramedici, diverse sportverenigingen en professionals van gezondheidscentrum Bent Sports nauw met elkaar samen. Lekker in lijf en hoofd Binnen PIKO staan diverse elementen centraal: persoonlijke aandacht, plezier in bewegen, gezond eet- en beweeggedrag en lekker in je vel zitten. Aanmelden Deelname aan PIKO is gratis en zal in september 2017 van start gaan. Wees er snel bij want er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar! Op zaterdag 9 september is er een informatiebijeenkomst in Zevenaar (aanvang 9:30 uur). Aanmelden kan tot 8 september 2017 via of piko-zevenaar@hotmail.com. Graag tot ziens! PIKO is een onderdeel van:

8

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 1, augustus 2018

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 1, augustus 2018 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 1, 2018-2019 30 augustus 2018 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Na zes weken zomervakantie, zijn we vorige week weer begonnen. We hopen dat iedereen lekker uitgerust is

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 31 augustus Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. 31 augustus Beste leerlingen, ouders en verzorgers, ] Nieuwsbrief 31 augustus 2018 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Na zes weken zomervakantie, zijn we vorige week weer begonnen. We hopen dat iedereen lekker uitgerust is deze vakantie en heeft kunnen

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Uit de groepen. Gelukkig nieuwjaar! 11 januari Beste leerlingen, ouders en verzorgers, ] Nieuwsbrief 11 januari 2019 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Gelukkig nieuwjaar! Allereerst wensen wij alle leerlingen en ouders een heel gelukkig en leerzaam nieuwjaar. Wij hopen dat iedereen

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, februari 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 6, 2016-2017 2 februari 2017 Beste ouders en verzorgers, Het schooljaar lijkt om te vliegen! Inmiddels is het februari en zit de helft van het schooljaar er op. We zijn al druk

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad.

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 E-mail: info@jwfschool.nl 2018 2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Za 1 Ma 17 Studiedag. Alle kinderen vrij. OR Week van de gesprekken Zo 2 Di 18 Ma 3 Eerste schooldag Wo 19 Di 4 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 11, juli 2017

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 11, juli 2017 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 11, 2016-2017 6 juli 2017 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Nog een week en dan zit dit schooljaar er alweer op en heb ik de eerste maanden op IKC De Tamboerijn meegemaakt.

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2017-2018 SEPTEMBER 2017 Ma 4 Start schooljaar met Feestelijke opening! Wo 6 Luizencontrole Vr 8 Nieuwsbrief 1 Di 12 Info avond groep 1 t/m 4 Do 14 Infoavond groep 5 t/m 8 Vr

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Augustus Basisschool De Vonder Kloosterlaan AN Moergestel Tel juli. 30 juli.

Augustus Basisschool De Vonder Kloosterlaan AN Moergestel Tel juli. 30 juli. Augustus 2019 29 juli 30 juli 31 juli 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18 Team-overleg 19 Eerste Schooldag! Hoofdluiscontrole 20 Inloopmiddag 17.00-18.00 u 21 22 23 24 25 26 27 Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2019 2020 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie,

Hierbij deel ik u mee dat uw zoon/dochter geplaatst is in klas: Namens het team van het Bredero Beroepscollege wensen wij u een fijne vakantie, Retouradres: Meeuwenlaan 132, 1022 AM Amsterdam Aan de ouders/verzorgers van Onderwerp: informatie betreffende het nieuwe schooljaar 2017-2018 Vmbo basis- en kaderberoepsgerichte leerweg Geachte ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 AUGUSTUS 2017 ma 1 di 2 wo 3 do 4 5 za 6 zo 7 ma 8 di 9 wo 10 do 11 12 za 13 zo 14 ma 15 di 16 wo 17 do 18 19 za 20 zo 21 ma 22 di 23 wo 24 do 25 26 za 27 zo 28 ma 29 (35) di 30

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar 2015 2016

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar 2015 2016 Schooljaar Jaarkalender Ouders Nicolaas Maesschool Nicolaas Maesstraat 124 126 1071 RH Amsterdam Telefoon: 020 820 11 24 Website: www.nicolaasmaes.nl e-mail: info@nicolaasmaes.nl augustus Do 13 Vrij 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender 2017-2018 Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Kinderen vrij, leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Augustus Oranje Nassauschool Rembrandtlaan 2a 1399 VJ Muiderberg wk 31. wk 32. wk 33.

Augustus Oranje Nassauschool Rembrandtlaan 2a 1399 VJ Muiderberg   wk 31. wk 32. wk 33. Augustus 2016 31 32 33 34 35 1. ma Zomervakantie 2. di Zomervakantie 3. wo Zomervakantie 4. do Zomervakantie 5. vr Zomervakantie 6. za 7. zo 8. ma Zomervakantie 9. di Zomervakantie 10. wo Zomervakantie

Nadere informatie

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep

jaarkalender Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep jaarkalender 2017-2018 Augustus week 35 Do 31 aug Vr 1 sept Za 2 sep Zo 3 sep Week 36 ma 4 sep Di 5 sep Wo 6 sep Do 7 sep Vr 8 sep Za 9 sep Zo 10 sep Eerste schooldag Koffie staat klaar, ook op locatie

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Kalender Schooljaar

Kalender Schooljaar Kalender Schooljaar 2017-2018 Samen werken aan jouw toekomst! Belangrijke informatie Lestijden Maandag 8.30-15.00 Dinsdag 8.30-15.00 Woensdag 8.30-12.15 Donderdag 8.30-15.00 Vrijdag 8.30-15.00 Vakanties

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5

zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5 jaarrooster schooljaar 2018-2019 zaterdag 01-sep zondag 02-sep maandag 03-sep opening schooljaar > thema Buurman en Buurman - klassenfoto's dinsdag 04-sep start leerorkest groep 5 t/m 7 woensdag 05-sep

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31

Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 Augustus 2014 zo 03 Vakantie zo 10 Vakantie zo 17 Vakantie zo 24 Vakantie zo 31 ma 04 Vakantie ma 11 Vakantie ma 18 Vakantie ma 25 1e schooldag, 08.30-09.00 uur weerzien met koffie en thee voor ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Kalender It Harspit Schooljaar

Kalender It Harspit Schooljaar Kalender It Harspit Schooljaar 2018 2019 Contact CBS It Harspit P. Walmastrjitte 8 8625 HE Oppenhuizen Telefoon: 0515-559688 Website: www.cbsitharspit.nl Directeur: S Kuipers E-mail: ih@palludara.nl Absent

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie