Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN! of via Facebook de Klup in Deventer. stichting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN! of via Facebook de Klup in Deventer. stichting"

Transcriptie

1 Advertentieruimte stichting GOED BEWAREN! Aktiviteitenkalender 1 of via Facebook de Klup in Deventer

2 Adres en info Bestuur Voorzitter E. de Gruijl (Edith) Houtsingel 0 CG Epse voorzitter@deklupindeventer.nl Secretaris B. van Hoof (Bianca) Atalanta GA Deventer secretaris@deklupindeventer.nl Penningmeester H.G. Zwiers (Herman) De Weeldbaan JB Rossum OV penningmeester@deklupindeventer.nl Website KvK Instuif B. Sotthewes (Betty) J. van Vlotenlaan SL Deventer bsotthewes@gmail.com Informatie voor ouders, verzorgers en begeleiders van onze leden: Wij verzoeken ieder ouder, verzorger en/of begeleider uitdrukkelijk rekening te houden met de volgende zaken: Kalender - Bewaar de kalender zorgvuldig. U kunt hierin altijd alles terug vinden inclusief telefoonnummers die van pas kunnen zijn. Halen/Brengen - Indien u een van onze leden zelf komt halen en brengen bij onze activiteiten verzoeken wij met klem om vooral bij het afhalen zich te melden bij een van onze vrijwilligers. Kleding - Zorg ervoor dat de kleding (vooral jassen) voorzien zijn van een naam-label. Alleen op deze manier kunt u er zeker van zijn dat een kledingstuk niet zoek kan raken Doorgeven wijzigingen - Geef bij wijzigingen adres, telefoon en direct door aan secretariaat@deklupindeventer.nl Afmeldingen - Geef afmeldingen ook altijd schriftelijk/per mail door aan het secretariaat van de Klup Subsidie Stichting Leergeld Deventer Leergeld laat alle kinderen meedoen Biedt hulp aan kinderen tot 1 jaar waarvan de ouders of verzorgers moeten rondkomen van een laag inkomen Rechtop! 'Meedoen in Deventer' is het motto van Rechtop! Rechtop! is een regeling voor mensen met een laag inkomen in de gemeente Deventer Voor meer informatie kijk op de websites:

3 Aktiviteiten Tijden, kosten en kontaktpersonen Aktiviteit Dag/Tijd Lokatie Contactpersoon Kosten Handvaardigheid door Bianca van Hoof en David Wijnveldtweg Bianca van Hoof tel mob. 0-1,0 per kwartaal incl verzekering Zwemmen door Kees van Hoof en Wilma Emaus De Scheg Piet van Donkplein 1 Bianca van Hoof tel mob. 0-1,- per kwartaal incl verzekering Instuif door Betty Sotthewes. -. ( x per jaar) Diverse Lokaties welke middels een flyer bekend gemaakt worden Betty Sotthewes tel mob. 0-1,0 per keer IBAN rekening NLINGB000 Jaarcontributie Lidmaatschap Je hoeft geen lid meer te zijn. Meedoen aan de instuif kan altijd! Ook in seizoen /1 is de verzekering Nebas NSG onderdeel van de verschillende activiteiten Samen Wandelen Samen wandelen op zondag Wist je dat via De Klup in Deventer ongeveer eens in de weken op zondagmorgen een wandeling georganiseerd wordt? Het is een instuif wandelactiviteit voor mensen met en zonder beperking. Op een aantal zondagen wordt er gewandeld, steeds een route van ongeveer kilometer, van.00 tot ongeveer.00 uur, natuurlijk onder begeleiding van de wandelcoaches. De start is bij verschillende sportaccommodaties en vindt plaats in de omgeving van die accommodatie. Alle wandeldata zijn opgenomen in de kalender. Kijk op onze website en facebook pagina Stichting de Klup draait volledig op vrijwilligers. Wij kunnen dus altijd wel extra vrijwilligers gebruiken. Lijkt het je leuk om met onze doelgroep te werken neem dan contact met ons op. Ook als je af en toe is wat wilt doen hebben we activiteiten waar je hulp van harte welkom is. Verder zijn er zowel 's avonds als overdag activiteiten dus er zijn veel mogelijkheden. Heb je wat tijd over? Bel dan voor meer informatie met Bianca van het bestuur. Zij kan je alles vertellen over onze activiteiten en de mogelijkeden. Dus kom, ontdek en doe mee!

4 Aktiviteiten Voor deelname zie onder, niet via De Klup SportActief Deventer Wat is SportActief? Bij SportActief kun je het hele jaar in kleine groepjes kennis maken met verschillende sporten en ontdekken waar je goed in bent of wat je leuk vindt om te doen. Als je na een tijdje een bepaalde sport leuk vindt en die sport graag bij een sportvereniging wilt gaan doen, dan kan SportActief je helpen de juiste vereniging te vinden. Voor wie is SportActief? Ben jij tussen de en jaar en zit je op een school voor speciaal onderwijs? Of volg je een speciaal programma op een gewone basisschool? (weer samen naar school)? Dan is SportActief iets voor jou Wanneer van uur. Vooraf in het verlengde van de school kunnen de kinderen worden opgevangen. Een lunch en spelprogramma voorafgaande SportActief is mogelijk. Informatie Voor meer informatie over SportActief Deventer kunt u contact opnemen met: Anita Ruiter, combinatiefunctionaris speciaal onderwijs Deventer telefoon: sportactief@sportbedrijfdeventer.nl Deventer Sportploeg De Deventer Sportploeg is de meest bijzondere sportploeg van Deventer. Alle sporters hebben namelijk een verstandelijke beperking. Zij sporten bij verschillende reguliere sportverenigingen in de stad, op hun eigen niveau. Het bestuur en de werkgroep vinden dat iedereen in Deventer (en daar buiten) er toe doet. Dat iedereen, ook als je een beperking hebt, mee kan doen in de samenleving. De Stichting werft sponsoren en doet mee aan acties om het financieel mogelijk te maken dat de ploeg mee doet aan verschillende toernooien met als hoogtepunt de tweejaarlijkse Special Olympics. Kijk voor meer informatie op de website: Sport Carrousel Sportcarrousel Ontdek en doe mee!! Sporten is gezond. Sporten is leuk! Je bent lekker bezig, je leert mensen kennen en het is nog goed voor je ook. Voor kinderen en volwassenen met een (verstandelijke) beperking is het niet altijd makkelijk om een sport(vereniging) te vinden die bij ze past. Hoe vind je een passende sport! Bij de SPORTcarrousel kun je kennis maken met een diversiteit aan sporten. Dus kom, ontdek en doe mee! Kijk voor meer informatie op: De SPORTcarrousel is een initiatief van stichting Deventer Sportploeg en alle G sportverenigingen in deze kalender. We werken samen met Sportbedrijf Deventer, het onderwijs en Sallcon.

5 Aktiviteiten Voor deelname zie onder, niet via De Klup Iedereen Actief Regionale samenwerking aangepast sporten: Iedereen Actief Ontdek en doe mee! Is de overkoepelende naam van het programma dat aangepast sporten onder de aandacht brengt en duurzame verbindingen legt tussen aanbieders (professionals en vrijwilligers) en gebruikers (sporters en organisaties). De aandacht is gefocust op mensen met een beperking, vooral sporters, maar is er ook voor anderen die op één of andere manier actief willen zijn. Ontdek en doe mee! Iedereen Actief werkt in Overijssel in de regio s Salland, IJsselland en Twente. Voetballen bij SV Colmschate voor mensen met een beperking Wil je ontdekken of voetbal de sport is die bij je past? Bij SV Colmschate kun je elke week lekker voetballen en meedoen aan de competitie. Voetbal Lokatie: SV Colmschate Stationsweg AD Deventer Kijk op de website: www. svcolmschate.nl G-Judo bij Budo Vereniging Deventer Wil je ontdekken of judo de sport is die bij je past? Bij Budo Vereniging Deventer kun je elke week lekker trainen en regelmatig mee doen aan een mooi toernooi. Judo Lokatie: Sport en Belevingscentrum De Scheg Piet van Donckplein 1 LW Deventer Kijk op de website:

6 Aktiviteiten Voor deelname zie onder, niet via De Klup Gymnastiek Dans Gymnastiek en Dansen bij SVOD Wil je ontdekken of gymnastiek of dansen een sport is die bij jou past? Bij Dans- en Gymnastiekvereniging SVOD kan je elke week lekker gymmen of dansen. Lokatie: verschillende sportaccomodaties in Deventer Kijk op de website: Atletiek Atletiek bij AV Daventria 0 Wil je ontdekken of atletiek de sport is die bij jou past? Bij AV Daventria 0 kan je elke week lekker trainen. Lokatie: Sportpark Keizerslanden Borgelerdijk ZN Deventer Tafel tennis Showdown Kijk op de website: Tafeltennis of Showdown bij SWIFT Deventer Wil je ontdekken of tafeltennis de sport is die bij je past? Of misschien is Showdown wat voor jou? Bij Tafeltennisvereniging Swift Deventer kan je elke week lekker tafeltennissen en trainen. Lokatie: Swift Deventer Bekkumerstraat ZN Deventer Kijk op de website: Zwemmen Zwemmen bij De Klup Wil je ontdekken of zwemmen de sport is die bij je past? Bij De Klup kun je elke week zwemmen; gewoon voor je plezier, maar ook om te leren zwemmen. Lokatie: Sport en Belevingscentrum De Scheg Piet van Donckplein 1 LW Deventer Kijk op de website:

7 Aktiviteiten Voor deelname zie onder, niet via De Klup Wiel rennen Wielrennen DRV De Zwaluwen Wil je ontdekken of wielrennen een sport is die bij jou past? Bij DRV De Zwaluwen kan je elke week lekker fietsen; op een racefiets, maar ook op een tandem of driewieler. Lokatie: Sportpark Keizerslanden Keizer Karellaan 1 Deventer Kijk op de website: Badminton Badminton bij BC IJsselstad Wil je ontdekken of badminton de sport is die bij jou past? Bij BC IJsselstad kun je elke week lekker trainen. Lokatie: Sporthal de Kroon Kon. Wilhelminalaan Deventer Kijk op de website: Korfbal G-korfbal bij Devinco Wil je ontdekken of korfbal de sport is die bij je past? Bij Devinco kun je elke week lekker trainen en ook nog meedoen aan de competitie. Lokatie: Sportpark Rielerenk Nico Bolkesteinlaan SG Deventer Kijk op de website: Schaatsen Skeeleren Schaatsen en skeeleren Sportief Oost Wil je ontdekken of schaatsen of skeeleren de sport is die bij je past? Bij Sportief Oost Nederland je elke week lekker trainen. Lokatie schaatsen: Sport en Belevingscentrum De Scheg Piet van Donckplein 1 LW Deventer Lokatie skeeleren: Skeelerbaan Borgele (bij het Borgelerbad) Borgelerdijk 1 ZN Deventer Kijk op de website:

8 September Week 1 1 Zondag september

9 Oktober Week : Herfstvakantie Week Zondag 1 oktober

10 November Week 1 1 Zondag november

11 December Week e kerstdag sinterklaas jarig e kerstdag 1 Zondag 1 oudjaarsavond december

12 Januari 1 Vijdag januari: Klup Instuif Bingo!!! Week 1 1 nieuwjaarsdag 1 Zondag januari

13 Februari 1 Week valentijnsdag 1 Zondag 1 februari

14 Maart 1 maart: Playbackshow!!! Week 1 goede vrijdag 1 Zondag 1 maart

15 April 1 Week 1 e paasdag 1 koningsdag Zondag 1 april 1e paasdag

16 Mei 1 Week 1: Mei-vakantie - mei: AVOND VIERDAAGSE Week 1 e pinksterdag 1 1 hemelvaartsdag 1 bevrijdingsdag Zondag 1e pinksterdag mei

17 Juni 1 juni: laatste Klup Instuif, De Disco!!! - juni: Week 1 1 Zondag juni

18 Juli & Augustus 1 Zomervakantie Week 1 Juli Zondag 1 Week 1 Zondag Augustus juli / augustus

Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN! of via Facebook de Klup in Deventer. stichting

Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN!   of via Facebook de Klup in Deventer. stichting Advertentieruimte stichting GOED BEWAREN! Aktiviteitenkalender 0 0 www.deklupindeventer.nl of via Facebook de Klup in Deventer Adres en info Bestuur Voorzitter E. de Gruijl (Edith) Houtsingel 0 CG Epse

Nadere informatie

Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN! of via Facebook de Klup in Deventer. stichting

Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN!  of via Facebook de Klup in Deventer. stichting Advertentieruimte stichting GOED BEWAREN! Aktiviteitenkalender 0 0 www.deklupindeventer.nl of via Facebook de Klup in Deventer Adressenlijst Bestuur en woonvoorzieningen Voorzitter E. de Gruijl (Edith)

Nadere informatie

Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN! www.deklupindeventer.nl of via Facebook de Klup in Deventer. stichting

Advertentieruimte. Aktiviteitenkalender GOED BEWAREN! www.deklupindeventer.nl of via Facebook de Klup in Deventer. stichting Advertentieruimte stichting GOED BEWAREN! Aktiviteitenkalender www.deklupindeventer.nl of via Facebook de Klup in Deventer Adressenlijst Bestuur en woonvoorzieningen B e s tuur Voorzitter E. de Gruijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Salland Actief Ontdek en doe mee! Iedereen Actief

Nieuwsbrief Salland Actief Ontdek en doe mee! Iedereen Actief Nieuwsbrief Salland Actief Ontdek en doe mee! Iedereen Actief Met gepaste trots presenteren wij u hierbij onze eerste nieuwsbrief aangepast sporten in de regio Salland. ONTDEK EN DOE MEE! Ontdek en doe

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2017

Beleidsplan 2014-2017 Voorwoord In 2002 worden in Deventer voor het eerst tweedaagse Special Olympics gehouden. Alle deelnemers aan de Special Olympics hebben een verstandelijke beperking. Meer dan 700 sporters verblijven twee

Nadere informatie

Visie. Senior Games 2009 is hiervoor de eerste aanzet en zal als aanjager, motivator dienen voor de broodnodige erkenning.

Visie. Senior Games 2009 is hiervoor de eerste aanzet en zal als aanjager, motivator dienen voor de broodnodige erkenning. Onderzoek Visie Ouderen staan nog midden in de samenleving, zijn kapitaalkrachtig, hebben relatief veel vrije tijd en doen in nog steeds toenemende mate aan sport op oudere leeftijd. Een nieuwe generatie

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016

Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Informatiebijeenkomst Nationale Spelen 2016 Agenda 19.30 - Welkom 19.35 - Wat is Special Olympics? 19.45 - Omgang met de doelgroep 20.15 - Organisatie Nationale Spelen 2016 20.45 - Vragen 21.00 - Einde

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

Zaterdag 15 september

Zaterdag 15 september Zaterdag 15 september Tijd Activiteit Locatie Partner / organisatie 09:30 16:30 Opendag reddingsbrigade Borgelerbad Reddingsbrigade Deventer 09:00 17:00 Sportcarroussel en Iedereen Actief Tourbus Sportpark

Nadere informatie

B E L A N G R I J K E I N F O R M A T I E

B E L A N G R I J K E I N F O R M A T I E Deventer, juni 2016 Beste sporters, ouders/verzorgers en begeleiders, Nog iets meer dan een week en dan is het zo ver. Dan gaan we met de Deventer Sportploeg meedoen aan de Special Olympics in Nijmegen

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht 2012

Activiteitenoverzicht 2012 Voorwoord Het jaar 2012 is een geweldig jaar voor de, maar vooral voor al haar sporters en verenigingen. Hoogtepunt zijn natuurlijk de Special Olympics in Den Bosch, maar ook daarnaast is er voldoende

Nadere informatie

A C T I V I T E I T E N O V E R Z I C H T Deventer Sportploeg Een niet-olympisch jaar

A C T I V I T E I T E N O V E R Z I C H T Deventer Sportploeg Een niet-olympisch jaar A C T I V I T E I T E N O V E R Z I C H T 2 0 1 3 2013 Een niet-olympisch jaar Een niet-olympisch jaar, een tussenjaar. Maar wel een jaar dat vol zit met activiteiten. Natuurlijk sporten alle sporters

Nadere informatie

Deventer Sportploeg Jaarverslag 2014

Deventer Sportploeg Jaarverslag 2014 Deventer Sportploeg Jaarverslag Het jaar was een geweldig jaar voor de Deventer Sportploeg, maar vooral voor al haar sporters en verenigingen. Hoogtepunt waren natuurlijk de Special Olympics in Heerenveen,

Nadere informatie

www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING

www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING www.maastrichtsport.nl (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING (ON)BEPERKT SPORTIEF SPORTAANBOD VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING Maastricht Sport heeft op sportgebied enorm veel te

Nadere informatie

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85

Schoolkalender. De Biezenh f. Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! 2016/2017. Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 2016/2017 Schoolkalender Op de foto s zie je wie er die maand allemaal jarig zijn! Basisschool De Biezenhof Rode Schouw 85 4661 VE Halsteren T 0164-683 922 E debiezenhof@lpsnet.nl www.biezenhof.nl Schoolkalender

Nadere informatie

School & Sport is een initiatief van de Gemeente Hoorn i.s.m. alle basisscholen, openbaar en bijzonder onderwijs in Hoorn.

School & Sport is een initiatief van de Gemeente Hoorn i.s.m. alle basisscholen, openbaar en bijzonder onderwijs in Hoorn. School & Sport is een initiatief van de Gemeente Hoorn i.s.m. alle basisscholen, openbaar en bijzonder onderwijs in Hoorn. GEEF JE NU OP VOOR DE ZATERDAG 19 APRIL 9.30 uur Judo 10.30 uur Judo 1 t/m 4 12.00

Nadere informatie

Basisschool Antares. Tel Fax Website:

Basisschool Antares. Tel Fax Website: Basisschool Antares Bezoekadres Postadres Sabelhof 12b Sinopelstraat 1 5044 JR Tilburg 5044 KP Tilburg Tel. 013-4672611 Fax. 013-4688525 Email: bs.antares@xpectprimair.nl Website: www.basisschoolantares.nl

Nadere informatie

Activiteitenladder februari 2019

Activiteitenladder februari 2019 Tafeltennis Dinsdag 5 februari 2019 15.45 uur 16.45 uur in de Vijverzaal gaan we oefenen voor de Table Stars. Wil jij kans maken op een prijs of vind jij het leuk om te tafeltennissen, kom dan dinsdag

Nadere informatie

Zaterdag 15 september

Zaterdag 15 september Zaterdag 15 september 09:30 16:30 Opendag reddingsbrigade Borgelerbad Reddingsbrigade Deventer 10:00 16:00 Jeugdwedstrijden rugby Sportpark Keizerslanden rugbyvelden Rugbyvereniging Pickwick Players 10:00

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht naschoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht naschoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht naschoolse activiteiten in Burgum nr.2 De scholen zijn inmiddels weer een aantal weken van start. De diverse clubs en verenigingen in Burgum organiseren verschillende activiteiten

Nadere informatie

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief

JOUW TALENT. De Weide. Activiteitenkalender. Hoogeveen. van zomer- tot herfstvakantie. Sportief Sportief Hoogeveen JOUW TALENT Activiteitenkalender Een overzicht van naschoolse activiteiten bij jou in de buurt. Ga op onderzoek uit en ontdek jouw talenten. Er is aanbod voor de groepen 1 tot en met

Nadere informatie

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken Weekkalender Maandag 18.30 uur Cambio Keizerslanden Wandelen met Jos Jos Ververda 06-14923111 4-8 km Dinsdag 9.30 uur Speeltuin Wijk 16 Zutphenselaan 18, Deventer Anton Olde Bijvank 06-10560884 4-7 km

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33 S. V. COLMSCHATE '33 DAGELIJKS BESTUUR 1.1 BS DB VOORZITTER (tvs Hfd Afd Maatschappelijke betrokkenheid) 1 J 1.2 BS DB SECRETARIS (tvs Hfd Afd Secretariaat) 1 J 1.3 BS DB PENNINGMEESTER 1 J BESTUURSONDERSTEUNING

Nadere informatie

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken Weekkalender Maandag 18.30 uur Cambio Keizerslanden Wandelen met Jos Jos Ververda 06-14923111 4-8 km Dinsdag 9.30 uur Speeltuin Wijk 16 Zutphenselaan 18, Deventer Anton Olde Bijvank 4-7 km Ochtend (Vanaf

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3

Buitenspelen goed voor ogen, maakt je rustiger. vergadering oudercommisie start Nationale Voorleesdagen donderdag 24 voorleesontbijt donderdag 3 kalender 2019 2019 is begonnen vol met nieuwe kansen. Word je 1 jaar?. dan mag je een van deze feestmutsen op! dinsdag 1 nieuwjaarsdag Torteltuin dicht woensdag 2 Buitenspelen goed voor ogen, maakt je

Nadere informatie

U kunt haar bereiken via: Combinatie Functionaris Sport Bouke Bisschop 06 515 799 45 b.bisschop@toekomst-ede.nl

U kunt haar bereiken via: Combinatie Functionaris Sport Bouke Bisschop 06 515 799 45 b.bisschop@toekomst-ede.nl In deze folder vindt u een duidelijk overzicht van de sportactiviteiten in de regio voor kinderen en jongeren met een beperking. Alle sportverenigingen die deze sportactiviteiten uitvoeren hebben door

Nadere informatie

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht

JAARKALENDER Openbare basisschool de Linde Lindelaan CM Loosdrecht JAARKALENDER 2016 2017 Lindelaan 54 1231CM Loosdrecht 035-5823005 www.obsdelinde.nl info@obsdelinde.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016

NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 NIEUWSBRIEF 2 E KWARTAAL 2016 Welkom allemaal, Graag laten we u kennis maken met de nieuwsbrief van BC Bever. De nieuwsbrief is bedoeld om jullie op de hoogte te houden van activiteiten binnen onze club,

Nadere informatie

Basisschool Antares. Tel Fax Website:

Basisschool Antares. Tel Fax Website: Basisschool Antares Bezoekadres Postadres Sabelhof 12b Sinopelstraat 1 5044 JR Tilburg 5044 KP Tilburg Tel. 013-4672611 Fax. 013-4688525 Email: bs.antares@xpectprimair.nl Website: www.basisschoolantares.nl

Nadere informatie

week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zat/zon

week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zat/zon 31 1 2 3 4 5 6&7 zomer vakantie 32 8 9 10 11 12 13&14 zomer vakantie 33 15 16 17 18 19 20&21 zomer vakantie 34 22 23 24 25 26 27&28 zomer vakantie 35 29 30 31 Vliegercafé 1e schooldag 2016-2017 1-2-3-4-5a

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 AUGUSTUS 2019 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 35 26 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2019 35 1 36 2 1 e schooldag 3 4 Hoofdluiscontrole 5 6 7 8 37 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

Kalender: september 2016

Kalender: september 2016 Kalender: september 2016 Week 35 36 37 38 39 Schoolweek 1 2 3 4 Zomervakantie Controle hoofdluis Kennismakinggesprekken Kennismakinggesprekken Maandag 5 Eerste schooldag 40 jarig bestaan 12 19 Studiedag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Verenigingen en welzijnswerk voor ouderen Organisatie: NOC*NSF Contactpersoon: Diederik Meijntjes Contactpersoon 2: Diederik Meijntjes Erkenningen:

Verenigingen en welzijnswerk voor ouderen Organisatie: NOC*NSF Contactpersoon: Diederik Meijntjes Contactpersoon 2: Diederik Meijntjes Erkenningen: Verenigingen en welzijnswerk voor ouderen Organisatie: NOC*NSF Contactpersoon: Diederik Meijntjes Contactpersoon 2: Diederik Meijntjes Erkenningen: Sport- en beweegaanbod Achtergrond Samenvatting Samenwerking

Nadere informatie

Sportintroductie cursus. Cursusaanbod voor groep 3 t/m 8 oktober t/m december 2012

Sportintroductie cursus. Cursusaanbod voor groep 3 t/m 8 oktober t/m december 2012 Sportintroductie cursus Cursusaanbod voor groep 3 t/m 8 oktober t/m december 2012 Sporten is leuk en gezond. Jij doet toch ook mee? Korfbal (veld buiten) I code 1 I 6 t/m 12 jaar Vereniging: KC Terda Dag

Nadere informatie

Sport en bewegen in Vaals

Sport en bewegen in Vaals Sport en bewegen in Vaals Sport- en beweegprogramma 2015-2020 Van visie naar activiteiten Netwerk Gezond Leven Donderdag 6 november 2014 Waarom een sport- en beweegprogramma? Strategische Visie 2020 Bestuursopdracht

Nadere informatie

JAARKALENDER Jeugdwerk. Kerken Klarenbeek, Voorst, Wilp

JAARKALENDER Jeugdwerk. Kerken Klarenbeek, Voorst, Wilp JAARKALENDER Jeugdwerk Kerken Klarenbeek, Voorst, Wilp 2016-2017 Voorwoord Hier is de jaarkalender voor het jeugd- en jongerenwerk van de drie kerken van Klarenbeek, Voorst en Wilp. Met deze kalender willen

Nadere informatie

Kalender Basisschool Antares

Kalender Basisschool Antares Kalender 2018-2019 Basisschool Antares Contactgegevens Basisschool Antares Sabelhof 12b 5044JR Tilburg 0134672611 http://www.basisschoolantares.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie t/m 17 augustus Zomervakantie

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017

WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 WEEKNIEUWS maandag 18 september 2017 Uit de jaarkalender: Woe. 5 oktober Ma. 9 oktober Di. 10 oktober Vrij. 13 oktober Vrij. 13 oktober Ma. 16 t/m vrij. 20 oktober Start kinderboekenweek Studiemiddag,

Nadere informatie

Groeien doen we samen. Schoolkalender

Groeien doen we samen. Schoolkalender Groeien doen we samen Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35 29 30 31 1 2 3

Nadere informatie

Zaterdag 15 september

Zaterdag 15 september Zaterdag 15 september 09:30 16:00 Open dag Reddingsbrigade Borgelerbad 10:00 16:00 Jeugdwedstrijden Pickwick Players Sportpark Keizerslanden rugbyveld 10:00 16:00 Optimist on Tour Zeilen & Kanoën Jachthaven

Nadere informatie

Eerste schooldag. Open uurtje nieuwe kleuters Nieuwe kleuters gaan naar school. 16 Grote Duizendpoot.

Eerste schooldag. Open uurtje nieuwe kleuters Nieuwe kleuters gaan naar school. 16 Grote Duizendpoot. Kalender: augustus 2013 Week 31 32 33 34 35 Schoolweek 1 2 3 Bijz. heden Zomervakantie Zomervakantie Controle hoofdluis Info avonden Info avonden Maandag 5 12 Eerste schooldag Dinsdag 6 Juf Lieke jarig

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig

Grijzegraaf KG Mesch-Eijsden Telefoon: Klein maar veilig - Klein maar veilig AUGUSTUS / / / / 0 SEPTEMBER / / Eerste schooldag/ hoofdluiscontrole Limburgse Landmarkt / / 0 Informatieavond groep / en / Informatieavond groep / Informatieavond groep / OKTOBER /

Nadere informatie

ZET DE ZOMER OP DE KOP

ZET DE ZOMER OP DE KOP SPORT EXPERIENCE SUMMER ZET DE ZOMER OP DE KOP Geniet van een sportieve zomer met Maastricht Sport DANSKAMP MULTISPORTKAMP KIDSACTIVITEIT RIDDERRONDE KIDS ZWEMBADACTIVITEITEN SPORTDAGEN www.maastrichtsport.nl

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek dienstverlening gemeente Groningen op het gebied van sport

Klanttevredenheidsonderzoek dienstverlening gemeente Groningen op het gebied van sport B A S I S V O O R B E L E I D Klanttevredenheidsonderzoek dienstverlening gemeente Groningen op het gebied van sport Onderzoek en Statistiek Groningen heeft als kernactiviteiten instrumentontwikkeling

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

In Deventer sporten we inclusief

In Deventer sporten we inclusief In Deventer sporten we inclusief Special- en Paralympische sporters, de Sportcarrousel, de Iedereen Actief on Tourbus, het Deventer bedrijfsleven, Saxionstudenten, ambassadeur (en wethouder) Liesbeth Grijsen,

Nadere informatie

Ikgavoordeoverwinning,maar doormijninzetbenikeenwinnaar!

Ikgavoordeoverwinning,maar doormijninzetbenikeenwinnaar! Ikgavoordeoverwinning,maar doormijninzetbenikeenwinnaar! www.specialolympics.nl SpecialOlympicsNederland,Postbus200,3980CEBunnik,Tel.0306597310 Inhoudsopgave 1. Welkom...1 2. Dagprogramma Tafeltennis...1

Nadere informatie

Aangepast sport- en beweegaanbod Lelystad

Aangepast sport- en beweegaanbod Lelystad Aangepast sport- en beweegaanbod Lelystad In dit document vindt u een overzicht van het aanbod aangepast sporten in Lelystad. Wijzigingen op dit aanbod kunt u doorgeven aan, info@sportbedrijf.nl. Algemeen

Nadere informatie

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL VRIJETIJDSBOEKJE Vrijetijds BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL Als school willen wij graag de handen in één slaan met de verschillende verenigingen in de regio Zutphen. In deze folder vindt u een overzicht van

Nadere informatie

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen:

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen: augustus 2019 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 Betekenissen afkortingen: KZ - Clazina Kouwenbergzoom 130 D1 - Jacques Dutilhweg 401 D2 - Jacques Dutilhweg 403 MR - Medezeggenschapsraad 12 13 14

Nadere informatie

Sportkaart Zelhem INFORMATIE

Sportkaart Zelhem INFORMATIE Sportkaart Zelhem INFORMATIE INTRODUCTIE KLEURPLAAT Beste ouders, verzorgers en kinderen van t Loo, Naar het idee van korfbalvereniging S.E.V Zelhem gaan we in Zelhem starten met een Sportkaart. Door deze

Nadere informatie

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l JAARKA(ART)LENDER 2018 Lieve mama van jouw kind, Wat fijn dat je mijn jaarka(art)lender hebt geprint. Deze kalender heb ik met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wens je dit jaar ook veel liefde en plezier.

Nadere informatie

SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES

SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES Atletiek Individueel man Individueel vrouw 100 meter 1 atleet 1 atleet 200 meter 1 atleet 1 atleet 400 meter 1 atleet 1 atleet 800 meter 1 atleet 1 atleet 1500

Nadere informatie

Augustus DS. J. J. Buskesschool Jaarkalender w ma di wo do vr za zo. Buskes Bulletin regiegroep ouderbetrokkenheid

Augustus DS. J. J. Buskesschool Jaarkalender w ma di wo do vr za zo. Buskes Bulletin regiegroep ouderbetrokkenheid Augustus 2017 1 1 2 4 5 6 2 7 8 9 11 12 1 14 15 16 17 18 19 20 4 21 22 2 24 25 26 27 1.00 regiegroep ouderbetrokkenheid 5 28 29 0 1 Informatieavond ouders 18.0-20.0 September 2017 5 1 2 6 4 5 6 7 8 9 Werkweek

Nadere informatie

Effectief Actief interventie beschrijving bijlage Menukaart Sportimpuls 2017

Effectief Actief interventie beschrijving bijlage Menukaart Sportimpuls 2017 Natuursprong A) Kosten en uren Vul hieronder het aantal uur in dat de lokale professional (aanvrager) kwijt is aan de uitvoer van de sport en beweegactiviteiten. Benoem steeds de rol van de professional

Nadere informatie

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26

DATUM KLEREN OVERPLAATSEN en EXAMENINSCHRIJVING EXAMEN maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 maandag 25 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] dinsdag 26 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4] + [4 naar 5] + [C-examen] woensdag 27 augustus 2014 zonder kleren [3 naar 4]

Nadere informatie

Januari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Nieuwjaarsdag. Kerstvakantie BO-VO. Kerstvakantie BO-VO. Kerstvakantie BO-VO

Januari Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Nieuwjaarsdag. Kerstvakantie BO-VO. Kerstvakantie BO-VO. Kerstvakantie BO-VO Januari 205 2 3 4 Nieuwjaarsdag 5 6 7 8 9 0 Drie Koningen 2 3 Inwoners 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 MAZ / 26 27 28 3 Februari 205 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 Valentijnsdag Carnaval 6 7 8 9 20 2 22 Carnaval

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

Jaarkalender 2015/2016

Jaarkalender 2015/2016 Jaarkalender 2015/2016 Augustus 2015 1 2 31 3 4 5 6 7 8 9 32 10 11 12 13 14 15 16 33 Uitstapje groep 1-2 17 18 19 20 21 22 23 34 24 25 26 27 28 29 30 35 Uitstapje groep 1-2 Boomfeestdag 36 31 Start onderwijsjaar

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus Gr. 1 en 2 7-9 Muziek spelenderwijs We gaan zingen en maken veel plezier met instrumenten en met elkaar. Donderdag 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 16.00 16.30 uur Kosten: 7,50 per persoon per cursus Locatie:

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER Contactgegevens

SCHOOLKALENDER Contactgegevens SCHOOLKALENDER 2018-2019 Contactgegevens Bezoekadres: Schoolstraat 3 6176 BZ Spaubeek Telefoonnumme: 046-4431632 email: info@bsspaubeek-spaubeek.nl www.bsspaubeek-spaubeek.nl 2018 Augustus MAANDAG DINSDAG

Nadere informatie

Bewegen in Veldhoven

Bewegen in Veldhoven Bewegen in Veldhoven Dynamic Tennis Tafeltennis Bewegen in het Water Therapeutische Gym Wandelen in variaties Therapeutische Gym Iedere week verantwoorde gymles onder deskundige leiding Blijf bewegen!

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER 2015-2016. Basisschool De Zonneboom

SCHOOLKALENDER 2015-2016. Basisschool De Zonneboom SCHOOLKALENDER 2015-2016 Basisschool De Zonneboom 7004E L Doetinchem augustus 2015 WEEK week 1 Binding week2 Binding 3 10 17 24 31 1 e schooldag Deze week: overvlieggesprekken 4 11 18 25 5 12 19 26 6 13

Nadere informatie

Sport- en beweegaanbod Senioren Gemeente Molenwaard

Sport- en beweegaanbod Senioren Gemeente Molenwaard Sport- en beweegaanbod Senioren Gemeente Molenwaard = Speciaal aanbod voor senioren Bleskensgraaf Present Bewegen voor 60+ Tijdens deze activiteit worden er staand verschillende beweegoefeningen gedaan.

Nadere informatie

Tijd voor vrije tijd!

Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Vrije tijd Eindhoven 2017 Welkom bij Vrije tijd Deze folder is bedoeld om jullie te informeren over de activiteiten van Vrije tijd Eindhoven. De afdeling Vrije tijd organiseert allerlei

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Jaarkalender Bijlage bij Schoolgids

Jaarkalender Bijlage bij Schoolgids Jaarkalender 2018-2019 Bijlage bij Schoolgids PLEZIER BETROKKENHEID EIGENHEID SAMEN Bezoekadres Postadres Basisschool de Ark De Dintel 2 Skipov basisschool Postbus 358 de Ark telefoonnummer 0413-319680

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 Geen Instuif nieuwjaarsdag vierkringen Kerkdienst Jespa/Nieuw- In den Herbergh jaarsreceptie 7 8 9 10 11 12 13 Nieuwjaars-instuif

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

22 vrij indeelbare woningen in Deventer

22 vrij indeelbare woningen in Deventer 22 vrij indeelbare woningen in Deventer Mooie kans in het Landsherenkwartier! Volop ruimte en helemaal zelf je eigen indeling bepalen My Living is een uniek nieuwbouwproject in de levendige wijk Landsherenkwartier.

Nadere informatie

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l

JAARKA(ART)LENDER w w w. K A A R T k i n d e r c o a c h p r a k t i j k. n l JAARKA(ART)LENDER 2019 Lieve mama van jouw kind, Wat fijn dat je mijn jaarka(art)lender hebt geprint. Deze kalender heb ik met veel plezier en liefde gemaakt. Ik wens je dit jaar ook veel liefde en plezier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Di 5 Woe 6 Do 7 Vrij 8 Za 9 Zo 10. Do 21 Vrij 22 Info.middag 15:00 16:00 uur. Do 28 Kamp gr 8A (gr 8B & C VRIJ compensatiedag)

Di 5 Woe 6 Do 7 Vrij 8 Za 9 Zo 10. Do 21 Vrij 22 Info.middag 15:00 16:00 uur. Do 28 Kamp gr 8A (gr 8B & C VRIJ compensatiedag) september 2017 Week 36 t/m 39 Ma 4 1 e schooldag Luizencontrole Di 5 Woe 6 Do 7 Vrij 8 Za 9 Zo 10 Ma11 Di 12 Woe 13 Do 14 Vrij 15 Sportdag p 7/8 Za 16 Zo 17 Ma 18 Di 19 Woe 20 Info.middag 13:30 14:30 uur

Nadere informatie

Basisschool Antares. Tel Fax Website:

Basisschool Antares. Tel Fax Website: Basisschool Antares Bezoekadres Postadres Sabelhof b Sinopelstraat 5044 JR Tilburg 5044 KP Tilburg Tel. 0-4 Fax. 0-48855Email: bs.antares@xpectprimair.nl Website: www.basisschoolantares.nl Basisschool

Nadere informatie

Landelijke Buurtsportcoachdag zaterdag 13 juni De Meerwaarde Barneveld. Brengt gezond leven dichterbij

Landelijke Buurtsportcoachdag zaterdag 13 juni De Meerwaarde Barneveld. Brengt gezond leven dichterbij Landelijke Buurtsportcoachdag zaterdag 13 juni De Meerwaarde Barneveld Brengt gezond leven dichterbij Roland Rijshouwer welkom PROGRAMMA LANDELIJKE BUURTSPORTCOACHDAG 09.30 uur Presentatie genomineerden

Nadere informatie

augustus 2018 maandag vrijdag zaterdag zondag week 30 31 01 02 03 04 05 31 Zomervakantie 06 07 08 09 10 11 12 32 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 33 Zomervakantie 20 21 22 23 24 25 26 34 Eerste schooldag

Nadere informatie

Augustus Nr. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Nr. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 D n Hoef gesloten t/m 21 augustus Gerrie jarig 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 Vakantieopvang t/m 31 augustus 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September

Nadere informatie

Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3

Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3 Week 2016 Activiteiten op het park Feestdagen & Schoolvakantie 0 vrijdag 1 januari 2016 Closed! Nieuwjaarsdag 0 zaterdag 2 januari 2016 1 zondag 3 januari 2016 1 maandag 4 januari 2016 1 dinsdag 5 januari

Nadere informatie

Weiteveen/ Nieuw-Schoonebeek Activiteitenladder

Weiteveen/ Nieuw-Schoonebeek Activiteitenladder Weiteveen/ Nieuw-Schoonebeek Activiteitenladder Najaar 2015 Sport, kunst en cultuur Activiteitenladder najaar 2015 Leuk dat je de najaarsladder van de Brede School Weiteveen/Nieuw- Schoonebeek in handen

Nadere informatie

Informatie Vrijwilligerswerk

Informatie Vrijwilligerswerk Bloemendaalsweg 68 2804 AB Gouda Telefoon 0182 527 566 Fax 0182 532 942 Internet www.deklupgouda.nl E-mail info@deklupgouda.nl Informatie Vrijwilligerswerk Welkom bij De Klup Om wat voor reden dan ook

Nadere informatie

29 december tot 4 januari 2014

29 december tot 4 januari 2014 29 december tot 4 januari Week december 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 januari 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 zondag 29 maandag 30 dinsdag 3 woensdag donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET UNIEK SPORTEN IN MEIERIJSTAD

MAAK KENNIS MET UNIEK SPORTEN IN MEIERIJSTAD MAAK KENNIS MET UNIEK SPORTEN IN MEIERIJSTAD WIL JIJ EEN NIEUWE SPORT UITPROBEREN? Hierbij ontvang je het allereerste proeflessenboekje. Gemeente Meierijstad, Uniek Sporten en Dichterbij hebben dit boekje

Nadere informatie

Datum CALL-TO-ACTION FACEBOOK GOOGLE+ LINKEDIN TWITTER BLOG . persoonlijke foto van het bedrijf nieuws uit de branche 5 tweets

Datum CALL-TO-ACTION FACEBOOK GOOGLE+ LINKEDIN TWITTER BLOG  . persoonlijke foto van het bedrijf nieuws uit de branche 5 tweets JANUARI VOORBEELD Facebook 1-1-2015 Nieuwjaarsdag link naar blog tip 1 facebook reactie 5 tweets 5 tips om meer facebook reacties te krijgen 2-1-2015 persoonlijke foto van het bedrijf nieuws uit de branche

Nadere informatie

Elk kind een ster. Schoolkalender

Elk kind een ster. Schoolkalender Elk kind een ster Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35 29 30 31 1 2 3 4 36

Nadere informatie

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16

AUGUSTUS. Wk Dag Dat 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 31 Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 32 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Za 11 Zo 12 33 Ma 13 Di 14 Wo 15 Do 16 AUGUSTUS Vr 17 Za 18 Zo 19 34 Ma 20 Di 21 Wo 22 Do 23 Vr 24 Za 25 Zo 26 35 Ma 27 Di 28 Wo 29 Do 30 Vr 31

Nadere informatie

Het gaat er om dat je beter bent dan gisteren

Het gaat er om dat je beter bent dan gisteren september 2016 Het gaat er niet om dat je de beste bent Het gaat er om dat je beter bent dan gisteren 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 eerste schooldag 12 13 14 15 16 17 18 verlichtingsdagen Aalst verlichtingsdagen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem

Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Schoolkorfbaltoernooi gemeente Arnhem Jaren lang is er bij Oost-Arnhem het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd voor drie scholen in de omgeving. De groepen 3 t/m 5 speelden op deze dag wedstrijdjes tegen

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie