Nieuwsbrief vrijdag 16 september 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief vrijdag 16 september 2011"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief vrijdag 16 september 2011 Helaas helaas In de vorige nieuwsbrief hadden wij aangegeven dat Juf Pauline Keuskamp de vervanging van Juf Jantien op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend op zich zou nemen. Dit is ook nog steeds de bedoeling. Deze week is dit echter niet gelukt vanwege persoonlijke omstandigheden. Gelukkig is Juf Bianca bereidt geweest de woensdag- en vrijdagochtend over te nemen, maar helaas was dit voor de donderdagochtend niet mogelijk. Wij vinden dit uitermate vervelend voor de kinderen en ouders en doen er ook alles aan om voor zoveel mogelijk rust en duidelijkheid te zorgen. Helaas lukt ons dit niet altijd, daarvoor onze excuses. Mag ik me even voorstellen Ik ben Ineke Baks en zit in het laatste jaar van de Pabo in Zwolle. Net als Liset heb ik ook al eerder stage gelopen op De Klimop en ben ik nu met het laatste stukje van de opleiding bezig. Ik heb er veel zin in om samen met juf Karin aan de slag te gaan in groep 7/8. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Oosterhesselen, mijn zoon en dochter zitten in groep 5 en 6 van De Woert. Ik ben gek op lezen en puzzelen, op school is rekenen één van mijn favoriete vakken. Groetjes, Ineke Baks Groepsavonden: De leerkracht(en) zal/zullen op deze avond informatie geven over de dagelijkse gang van zaken in de klas en over de gebruikte methodes. Ook zullen de ouders de bijbehorende materialen kunnen bekijken. Verder zal er ook aandacht worden geschonken aan school- en groepsregels. Voor individuele vragen over uw kind staan de 10-minuten gesprekken op een later tijdstip gepland. Mocht u toch graag eerder met de leerkracht willen spreken, dan kunt u hier natuurlijk altijd een afspraak voor maken. De groepsavonden beginnen om uur en eindigen om ca uur. De ouders van groep 8 zullen aansluitend specifieke informatie krijgen m.b.t. het laatste schooljaar van hun kinderen. Om uur (inloop) staat de koffie/thee en koek voor u klaar! Hockeytoernooi groep 5/6 en 7/8: Dinsdagmiddag 27 september hebben de leerlingen van groep 5/6 een hockeytoernooi in de sporthal in Oosterhesselen. Hiervoor zoeken wij ouders die ons kunnen brengen en/of halen. Wij vertrekken om uur en zullen weer opgehaald moeten worden rond uur. Kunt u ons helpen??? Geef dit dan aan bij juf Annet of juf Joke. Dinsdagmiddag 4 oktober heeft groep 7/8 hun hockeytoernooi. Deze kinderen gaan op de fiets. Wij moeten dan uiterlijk om uur vertrekken en zullen iets later dan uur terug zijn.

2 Foto s van activiteiten schooljaar In voorgaande jaren hebben meerdere ouders aangegeven moeite te hebben met het downloaden van de foto s van de website. Hopelijk hebben we een oplossing. Alle foto s van activiteiten van het afgelopen schooljaar zijn op een usb-stick geplaatst. Deze willen wij door middel van een doorgeeflijst via alle oudste leerlingen aan alle ouders beschikbaar stellen. U kunt de voor u wenselijke foto s kopiëren en vervolgens de stick doorgeven aan de volgende op de lijst. De wisseling zien wij graag op school gebeuren, aangezien wij als leerkrachten dan nog enig zicht houden op waar de usb-stick zich bevindt. Wilt u bij het kopiëren opletten dat u niets wist. Ook bij het uitnemen van de stick graag de juiste stappen volgen, anders kan de stick bij een volgende ouder gaan weigeren. (de lijst start a.s. maandag) Kinderpostzegels Vanaf woensdag 28 september tot en met vrijdag 7 oktober 2011 gaan meer dan kinderen uit groep 7 en 8 van ruim basisscholen op pad om kinderpostzegels en kaarten te verkopen. Ook de leerlingen van groep 7 en 8 van onze school doen mee met de Kinderpostzegelactie. Met de verkoop zetten zij zich in om andere kinderen een veilig thuis geven. Het thema van de Kinderpostzegelactie 2011 is Geef kinderen een veilig thuis. Stichting Kinderpostzegels Nederland vindt dat elk kind een veilige leefomgeving verdient. Een omgeving waarin je je beschermd en geborgen voelt. Niet ieder kind heeft zo n plek. Kinderpostzegels wil kwetsbare kinderen in Nederland en het buitenland een thuis geven waar zij zich veilig voelen. Zij worden dan bij voorkeur opgevangen in een pleeggezin, omdat deze vorm van opvang het dichtst bij de gezinssituatie blijft. Dat kan tijdelijk of voor een langere periode. In 2010 hebben kinderen voor kortere of langere tijd gebruik gemaakt van pleegzorg. Dit aantal neemt jaarlijks toe. Met uw aankoop van kinderpostzegels en kaarten helpt u mee kinderen een veilig thuis te geven We wensen de leerlingen van groep 7 en 8 heel veel succes, want zij helpen met hun inzet andere kinderen die het minder goed hebben. Met de Rehobothschool is afgesproken dat alle kinderen in Gees om uur mogen beginnen met de verkoop Pompoenen In de week voor Sint Maarten willen wij graag met de kinderen van de groepen 5, 6, 7 en 8 lampionnen maken van echte pompoenen. Wie kan ons helpen aan mooie pompoenen die goed uit te hollen en niet te zwaar zijn? Rapporten: Alle rapporten zijn nog niet ingeleverd. Zou u de komende week het rapport, voorzien van handtekening, weer willen meegeven naar school?

3 Project kleding en sport De komende vier weken werken wij in de groepen 4 tot en met 8 verder over sport en kleding. Komende week kijken we naar een film over jongerenculturen en lezen we over functies van kleding. De kinderen ontwerpen deze week hun eigen schoen. Vervolgens zullen zij aan de hand van een bestaande oude schoen, hun ontwerp in 3D vormgeven. Dus willen wij graag dat alle kinderen een oude schoen meenemen die niet meer gebruikt hoeft te worden! Dit mag ook een grotere of kleinere schoen zijn, deze hoeft niet meer te passen. Aangezien we deze schoen eerst gaan bewerken met papier-maché, zijn we dringend op zoek naar oude kranten. Ook zijn we voor deze opdracht op zoek naar kosteloos materiaal waarmee we de schoen een andere vorm kunnen geven of kunnen versieren. Te denken valt aan doosjes, knopen, kurken, dopjes etc. Wie kan ons hieraan helpen?? Volgende week kijken we een film over de zijderups en gaan we ons verdiepen in kledingmaterialen. De vierde week van het thema staat in het teken van modeontwerpers en in de laatste week hebben we het over kleding uit andere landen en uit andere tijden; vanaf de Prehistorie. Ook verdiepen we ons in verkleedfeesten zoals Carnaval. In de vierde en vijfde week van het thema gaan we van een oud kledingstuk iets nieuws maken. In de klas zullen de kinderen allereerst een ontwerp maken voor een nieuw Heldenoutfit. Daarom graag alle kinderen een oud, maar wel passend kledingstuk meegeven. Hiervan zullen ze vervolgens hun echte Heldenoutfit maken. Ook mogen ze lapjes, kantjes, lintjes, kralen, pailletten, kunstbloemen, vilt, ritsen, knopen, gespen en dergelijke meenemen om hun kledingstuk te versieren. Wij gaan in de vijfde week een sponsorloop voor school organiseren. Tijdens deze loop zullen de kinderen hun heldenoutfit dragen. Natuurlijk mogen de kinderen ook spullen meenemen voor de thematafel; boeken over kleding- en sport, sportkleding en attributen, klederdracht etc. etc. Heeft u als ouder nog een leuk idee hebben voor een gastdocent of een uitstapje dat bij dit thema past, wij houden ons van harte aanbevolen. Overtreksloffen Naar aanleiding van het berichtje over overtreksloffen in de vorige nieuwsbrief zijn er toch meerdere vragen gekomen. Dus ter verduidelijking; De sloffen die op school aangeschaft kunnen worden hebben een onderkant van leer/suède met daaromheen een elastieken rand. Deze sluiten dus prettig om de schoen. Kinderen in de bovenbouw vroegen of overtreksloffen verplicht worden. JA en Nee Wij willen op school (en dan bedoelen we uiteraard de klaslokalen) geen buitenschoenen meer, vanwege het smeer voornamelijk met zand en gras. Dus moet je binnen school ander schoeisel aan.

4 Moeten dit overtreksloffen zijn? Deze zijn het meest gebruiksvriendelijk en het hele jaar te gebruiken. Sommige leerlingen hebben hiervoor reeds zelfgemaakte hoesjes om de schoenen. Dit is helemaal prima. Mogen de kinderen gewone sloffen aan? Ja, maar in warme perioden zijn deze niet prettig, maar ook dan moet er binnenschoeisel zijn (bijvoorbeeld binnenslippers). Tevens zijn sloffen minder veilig wanneer er onverhoopt bijvoorbeeld een punaise op de grond ligt. Met gewone schoenen met overtreksloffen heeft niemand daar last van. Voor het geval dat er nu toch nog iemand overtreksloffen wil bestellen, dan kan dit toch nog één week langer. Dus nu uiterlijk tot 23 september Vervolgens plaatsen wij z.s.m. de bestelling. Als de sloffen binnen zijn, kunt u uw sloffen na betaling afhalen De overtrek sloffen kosten 5 euro per paar, gaan over de schoenen, kunnen gewassen worden en worden in een tas op school bewaard.. Agenda: 19 september: groepsavond groep september: groepsavond groep september: groepsavond groep september: cluster hockeytoernooi groep september: start kinderpostzegels vanaf uur 1 oktober: oud papier 4 oktober: cluster hockeytoernooi groep oktober: MR 5 oktober: start kinderboekenweek Superhelden In de week van 10 oktober: DMT (1 minuut lezen) 11 oktober: Fietsenkeuring 13 oktober: Schoolfotograaf 17 t/m 23 oktober: Herfstvakantie Bijlage: Bestelbriefje overtreksloffen Bericht van de Bibliotheek Hierbij bestel ik overtreksloffen á 5,- per paar voor: Naam: Maat: x x x x x Handtekening:

5 Kom je ook naar de bibliotheek of de Bibliobus? Die is boordevol leuke boeken voor jou! Als je in groep 1 of 2 zit zijn er prachtige prenten- en voorleesboeken Als je in groep 3 zit en begint te lezen zijn daar juist leuke Eerste leesboekjes te vinden en bijvoorbeeld ook het tijdschrift Maan Roos Vis. Over alle onderwerpen van de wereld bestaan er speciaal voor kinderen ook leuke informatieve boeken hartstikke leuk om wat van op te steken. Ook zijn er tijdschriften boordevol Weetjes zoals Zo zit dat, Hart voor dieren, Samsam. Gewoon om lekker te lezen als je languit op de bank ligt, of s avonds in bed voor je gaat slapen. Wil je graag een boek luisteren, dan zijn er luisterboeken en Daisy roms om af te spelen (ook leuk als je een tijdje op de achterbank moet zitten..). Zoek je een leuke DVD? Veel mooie jeugdboeken zijn ook verfilmd, hoor! De bibliotheek Oosterhesselen is open op maandagmiddag en- avond en op donderdagmiddag en- avond. De Bibliobus staat in Gees op donderdag bij de Klimop van uur en bij de Rehobothschool van uur en in Geesbrugop dinsdag van bij de Wegwijzer en van uur bij de Zwarm. Om boeken mee naar huis te kunnen nemen, laat je eerst even een GRATIS ABONNEMENT maken!

Nieuwsbrief vrijdag 9 september 2011

Nieuwsbrief vrijdag 9 september 2011 Nieuwsbrief vrijdag 9 september 2011 Start nieuwe schooljaar: Met een gezellige inloop zijn we ook dit nieuwe schooljaar weer begonnen. Het was erg leuk om de kinderen en ouders weer te zien. Afwezigheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 september 2011

Nieuwsbrief vrijdag 30 september 2011 Nieuwsbrief vrijdag 30 september 2011 Oud papier a.s. zaterdag 1 oktober: Zwinderen: dhr. A. Kregel en dhr D.J. Otten Gees: fam. Ten Velde, fam. Roovers en Mariska Hockeytoernooi groep 7/8: Dinsdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 7 oktober 2011

Nieuwsbrief vrijdag 7 oktober 2011 Nieuwsbrief vrijdag 7 oktober 2011 Hockeytoernooi groep 7/8: Hockey Dinsdag 4 oktober was het hockey toernooi voor groep 7/8. We hebben twee keer les gehad. We hebben geleerd hoe je de bal mee kan nemen

Nadere informatie

Groeps journaal. mededelingen. Ons laatste jaar op de basisschool. We maken er samen met juf een leuk jaar van!!! Groep 8

Groeps journaal. mededelingen. Ons laatste jaar op de basisschool. We maken er samen met juf een leuk jaar van!!! Groep 8 Groep 8 Nummer 1 2012/2013 2012/2013 mededelingen Groeps journaal Ons laatste jaar op de basisschool. We maken er samen met juf een leuk jaar van!!! Juf Sonja is helaas nog niet hersteld. Daarom hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 23 augustus 2013

Nieuwsbrief vrijdag 23 augustus 2013 Nieuwsbrief vrijdag 23 augustus 2013 Een nieuw schooljaar: Met een gezellige inloop zijn we ook dit nieuwe schooljaar weer begonnen. Het was erg leuk om de kinderen en ouders weer te zien. Nieuwe leerling:

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 14 oktober 2011

Nieuwsbrief vrijdag 14 oktober 2011 Nieuwsbrief vrijdag 14 oktober 2011 Pompoenen: In de week voor Sint Maarten willen wij graag met de kinderen van de groepen 5, 6, 7 en 8 lampionnen maken van echte pompoenen. Wie kan ons helpen aan mooie

Nadere informatie

Uit ons hart. Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Wat zou ik graag

Uit ons hart. Agenda deze week. Schoolagenda en fotoalbum. Wat zou ik graag Nieuwsbrief 6 maandag 21 vrijdag 25 september Uit ons hart Wat zou ik graag als Nederland niet meer veilig is voor m n gezin als de kraan al maanden geen water meer geeft als de scholen gesloten zijn als

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 06 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 6 Van de directie Voor u ligt weer een informatieve nieuwsbrief vol info en wetenswaardigheden.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje

Even voorstellen Eugenie Steens. Even voorstellen: Greet Maaswinkel. Hofbode 2 - Voorstellen, Gymrooster, Schoolreisje Page 1 of 5 Hofbode 02-19 september 2012 Even voorstellen: Greet Maaswinkel Hallo, ik ben Greet Maaswinkel en 60 jaar. Ruim 40 jaar ben ik al werkzaam in het onderwijs. Als kleuterleidster, hoofdleidster

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Geachte ouders, Deze week: * Zendingsproject * Ouderbijdrage * Sinterklaas instuif * HonkN Stichting Kinderpostzegels is een organisatie die zich inzet voor kinderen die een

Nadere informatie

september 2014 nr. 2 2014-2015

september 2014 nr. 2 2014-2015 samenwijs september 2014 nr. 2 2014-2015 In de eerste Samenwijs van dit schooljaar heeft Fred Zelissen aangegeven dat het geven van complimenten dit schooljaar centraal staat. Het oudercomité wil hier

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kan anders! Prikbord 4, 9-10-2012 Dat kan anders! Dat is het thema van de Bijbelverhalen die deze week in de

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet

Agenda. Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Agenda Woensdag 1 oktober Start Kinderboekenweek Donderdag 2 oktober Voorstelling Verkeersplaneet Vrijdag 3 oktober St. Fransiscusviering Woensdag 8 oktober Kinderboekenmarkt Vrijdag 10 oktober Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 18 20 mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Jantje Beton Schoolfoto s Nieuws uit de groepen Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Wetboek van Schatjesland

Wetboek van Schatjesland Wetboek van Schatjesland Als je aardig kan zijn Dan is dat reuzefijn Alsof een kleurig lint mij aan jou verbindt maar als je scheldt dan ben je geen held en liggen we overhoop in een dikke knoop die je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Daarnaast heeft Bianca bij de lessen bewegingsonderwijs ook studenten die ervaring op komen doen.

Daarnaast heeft Bianca bij de lessen bewegingsonderwijs ook studenten die ervaring op komen doen. Nieuwsbrief september 2015 juni 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. De Egelantier is een opleidingsschool 3. De wensen en verwachtingenavond 4. De excursie naar de Schaapskooi van groep 5 5. Wist

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Informatieboekje Zomerschool

Informatieboekje Zomerschool 2015 Informatieboekje Zomerschool Naam: Doel van de Zomerschool Het belangrijkste doel van De Zomerschool is dat je door samenwerken andere vaardigheden leert zoals: plannen, initiatief nemen en presenteren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Kinderboekenweek. Vrije dag en studiedag

NIEUWSBRIEF OKTOBER. Kinderboekenweek. Vrije dag en studiedag 1 oktober 2015 NIEUWSBRIEF OKTOBER De Spinaker Kortenaerkade 22 1813 SV Alkmaar 072-5411800 Kinderboekenweek Door Mirjam de Boorder Van 7 t.m. 18 oktober is het weer Kinderboekenweek! Dit jaar staan k

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Informatieavond. Correcties op de schoolkalender. Kermis

KlimtorenNieuws. Informatieavond. Correcties op de schoolkalender. Kermis KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 02 16-09-2014 In dit nummer: Informatieavond Schoolkalender Kermis

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 1/2 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 22 augustus 2014

Nieuwsbrief vrijdag 22 augustus 2014 Nieuwsbrief vrijdag 22 augustus 2014 Welkom: Het nieuwe schooljaar is begonnen. We hebben ons allemaal weer lekker kunnen ontspannen om er dit schooljaar weer fris en vol energie tegenaan te kunnen gaan.

Nadere informatie

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer!

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! Veel leesplezier Het KieKeBoe en Kids & Go team! 2014 K IEK E B O E E N K I D S & G O D E L E U K S T E K I N D E R O P V A N G V A N A A L S

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november

Nieuwsbrief 5 november Nieuwsbrief 5 november Agenda Donderdag 12 november: 20.00 uur zakelijke ouderavond Woensdag 11 november: Schoolontbijt. De kinderen nemen hun eigen bestek, bordje en beker mee naar school. Wisseling van

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015

Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Nieuwsbrief vrijdag 20 maart 2015 Agenda: 23,30 maart Tennis voor groep 1 t/m 4 26 maart Schoolarts groep 2 en 7 30 maart SPP groep 7,8 31 maart Schoolvoetbaltoernooi Lenteactie Om weer wat extra geld

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool

Berthy van Renselaar Schoolleider Ludgerschool 26 januari 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Carnaval is het feestelijke begin van de vasten. Vasten is de periode van veertig dagen voor

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie