Zij draagt een hart voor mij in haar hand.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zij draagt een hart voor mij in haar hand."

Transcriptie

1 suyst.-franciscusschool Waasmunster Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat / directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter / ruiter@sifrawa.be HEIDE: Lode Ontropdreef / heide@sifrawa.be SOMBEKE: Smoorstraat / sombeke@sifrawa.be PASTORAAL MAART Hart Veertigdagentijd: periode van inkeer en boete. Maria had een hart voor alle mensen (jong, oud, arm, rijk, ) Deze periode steunen we projecten met een goed doel: sponsortocht, koffiestop, We hebben een hart voor Zij draagt een hart voor mij in haar hand. Zij draagt een hart voor mij in haar hand. Zij draagt een hart voor mij in haar hand. Wij geven deze liefde door 40 DAGEN TIJD OM Kinderen in de lagere school weten het wel: in de rekenles is delen veel moeilijker dan optellen en vermenigvuldigen. Ook volwassenen weten het! Niet alleen zijn bezit delen is moeilijk. Ook tijd delen vraagt inspanning en is allerminst vanzelfsprekend. Want 'time is money'! Op zich hoeft 'tijd delen' geen karwei te zijn. Tijd om te luisteren... Tijd om iemand grootmoedig voorrang te geven... Tijd om te genieten... Merkwaardig! Delen maakt rijker. Het goed gevoel krijg je er gratis bij. Of je nu je tijd deelt of je bezit. Veertig dagen voor Pasen vraagt men aandacht om broederlijk te delen. Misschien een aanleiding om ook tijd en aandacht te delen? (C. LETERME in Kerk en leven, Federatie Rotselaar, 11 maart 2015, p. 1)

2 ALGEMENE INFO ST.-FRANCISCUSSCHOOL DATA OM TE NOTEREN IN JULLIE AGENDA Maart 2016 Zaterdag 12/03: gezinswandeling + spaghetti-avond Heide Zondag 20/03: eetfestijn Sombeke Week van 21/03: chocolade lammetjes worden uitgedeeld Donderdag 24/03: selectieve oudercontacten voor 3 e kl. en lagere school. Vrijdag 25/03 t/m. 10/04: paasvakantie April 2016 Dinsdag 28/04: oudercontacten voor het 6 e lj. met mogelijkheid contact met CLB-medewerker Mei 2016 Woensdag 04/05: pedagogische studiedag (vrijaf voor de kinderen) Donderdag 05/05: eerste communie centrum om uur Donderdag 10/05: oudercontacten voor de kleuterscholen Zaterdag 21/05: opendeurdag op alle vestigingsplaatsen (vanaf uur) Maandag 23/05: facultatieve verlofdag Juni 2016 Donderdag 02/06: infoavond overstap 3 e kleuterklas 1 e leerjaar Vrijdag 17/06: 3 e kleuterklas (Centrum, Heide, Sombeke bezoekt 1 e lj.) Maandag 27/06: oudercontacten voor de lagere school WEEK VAN HET WATER 21 MAART Kinderen hebben van nature een voorkeur voor zoete smaken. Ze drinken daardoor nog te vaak frisdrank, fruitsap en gesuikerde melkdranken in plaats van water. Op school geven we alvast het goede voorbeeld door vooral gezonde dranken aan te bieden. In de week van 21 maart drinken we alleen water op school. De leerkrachten zullen hier zeker de nodige aandacht aan geven in de lessen. Hopelijk kunnen we rekenen op uw medewerking om hen ook thuis aan te moedigen. Hoeveel moet een kind drinken? Een kleuter heeft 0,5 tot 1 liter vocht nodig per dag. Dat komt overeen met ongeveer 6 kleine bekers of glazen van 100 à 150 ml. Vanaf 6 jaar drinkt een kind best zo n 1,5 liter per dag. Dat zijn dus een 6-tal grote glazen van 200 à 250 ml. De behoefte kan verschillen van kind tot kind en de aanbevolen hoeveelheden zijn slechts een richtlijn. Het is dus niet zo erg als deze richtlijnen niet (steeds) gehaald worden. Bij grote inspanningen of wanneer het erg warm is, kan er best extra gedronken worden. Melk is eerder een voedingsmiddel dan een dorstlesser.

3 WATERGEWENNING EN ZWEMMEN IN HET KLEUTERONDERWIJS Op onze school hebben we steeds veel aandacht besteed aan watergewenning en leren zwemmen. Er is nu een nieuwe leerlijn zwemmen ontwikkeld en er zijn ook nieuwe en aangepaste zwembrevetten. De betrokken collega s hebben hiervoor de nodige bijscholingen gevolgd. Vanaf volgend schooljaar richten we onze zwemlessen in in functie van deze nieuwe leerlijn en zwembrevetten. Samen met Fred Brevet willen wij graag dat onze kleuters veilig én met alle plezier in het water kunnen bewegen. Want kunnen zwemmen is belangrijk! Je als kind, jongere én als volwassene veilig in het water kunnen begeven, is een eerste belangrijk doel. En het aanleren van een mooie zwemslag en levenslang genieten van zwemmen mag je ook niet missen Is alles nu anders? Nee, maar het is wel een grote verbetering. De focus ligt voor onze kleuters op watervrees wegwerken en de omgeving van het water leren kennen. Dit oefenen we tijdens het waterwennen met de vrienden eendje, zeepaardje en pinguïn. Als de kleuters bepaalde vaardigheden onder de knie hebben, ontvangen ze het bijhorende brevet. We voorzien een drietal vaste afname momenten waarop we deze brevetten toekennen. De brevetten moeten door ons onder de juiste voorwaarden afgenomen worden. Onze collega s van het lager onderwijs gaan dan verder aan de slag.

4 EEN SCHOOL DIE LEEFT BELANGSTELLINGSPUNTEN die aan bod kunnen komen in onze kleuterschool: Zaaien De rode gieter Boekenweek t Is Pasen CENTRUM VASTEN (LAGERE SCHOOL) Tijdens de vasten komen de kinderen van de lagere school wekelijks samen voor een gebed en staan we even stil bij een vastendoetip. Op vrijdag 25 maart vanaf 8.10 uur is er de jaarlijkse koffiestop georganiseerd door de leerlingen van het 4 e lj.. Hou deze datum alvast vrij. U kan dan genieten van een lekker kopje koffie tegen een vrije bijdrage. Na de koffiestop gaan de leerlingen op stap door Waasmunster waarbij ze zich laten sponsoren. De opbrengst van beide initiatieven gaat integraal naar het project Kalasi te Congo. Bert De Wolf, opa van kinderen op onze school, is bezieler van dit project. Bent u benieuwd wat er met het geld verwezenlijkt wordt neem dan zeker een kijkje op Alvast dank voor jullie steun! SPELLETJESNAMIDDAG (3 E KL.-1 E LJ.) Op vrijdag 4 maart organiseren we voor de 3 de kleuterklas en het 1 ste leerjaar een spelletjesnamiddag. We spelen samen een hele namiddag gezelschapsspelen. We maken kennis met de juffen en de vriendjes van het 1 ste leerjaar. NATUURATELIER LENTE (2 E LJ.) In de maand maart trekken onze jongens en meisjes van het 2 leerjaar terug naar het natuuratelier in Sombeke. Deze keer gaan we samen met Omi op zoek naar... de lente! Ook al voelen we al wat lentekriebels en rekenen we op het zonnetje toch doen we best warme (regen) kledij aan en nemen we onze laarzen mee. Voor het vervoer doen we terug beroep op bereidwillige ouders of grootouders. Omi verwacht ons op: - maandag 7 maart : 2 leerjaar B - donderdag 10 maart: 2 leerjaar A - maandag 14 maart : 2 leerjaar C KINDEREN IN HET VERKEER (4 E LJ.) Kinderen grondig en mobiliteitsbewust voorbereiden op verkeersdeelname is van enorm groot belang. In dat leerproces spelen de school én de ouders een belangrijke rol. Tijdens het thema Verkeer gaan we met het 4 e lj. verschillende keren op stap. We leren op een goede manier oversteken, verkennen de verkeersborden in de schoolomgeving, doen een fietstest op de speelplaats en gaan bij de fietsenmaker leren hoe we zelf onze fietsband kunnen herstellen.

5 RED JE RUG (5 E LJ.) Kinesiste, An Maes, maakt tijd vrij om ons attent te maken op het belang van de goede zorgen voor onze rug tijdens de lessen bewegingsopvoeding. Zij geeft ook wat meer uitleg over onze rug in een theorieles voor de 2 klassen van het 5 de leerjaar. Op deze manier proberen we onze kinderen rugbewust te maken. We hopen dat iedereen, ook thuis, zijn of haar steentje kan bijdragen om van onze kinderen rugbewuste leerlingen te maken. INLEEFPROJECT GUATEMALA (6 E LJ.) V anaf 25 februari zijn we op ontdekking in een land in Centraal - Amerika: Guatemala. We gaan uitzoeken hoe de mensen in Guatemala wonen, werken, eten, waarin ze geloven,... Daarvoor maken we dankbaar gebruik van de inleefkoffers van Studio Globo... Maar alle extra materiaal is welkom! Als kers op de taart gaan we op vrijdag 11 maart naar het inleefatelier te Gent, dit gecombineerd met een bezoekje aan het Museum van Schone Kunsten. We maken er alweer een heel leerrijke dag van! Vertrek op school: uur Terug op school: uur Wat breng je mee: rugzak, koek, drankje, lunchpakket en een goed humeur! PEP-DAG TE SINT-NIKLAAS + VLOT-DAG TE LOKEREN (6 E LJ.) Op het einde van het schooljaar maken onze zesdeklassers een studie-en schoolkeuze. In de klas wordt er ijverig gewerkt met het keuzewerkboek Op stap naar het secundair onderwijs van het CLB. De ouders worden ook regelmatig betrokken bij de verwerking. De overstap naar het secundair onderwijs betekent: KIEZEN. Je hebt het verschil tussen 1A en 1B en vooral het verschil in keuzegedeeltes en opties vanaf het tweede jaar... Niet altijd gemakkelijk... Om alles wat concreter te maken voor de leerlingen, worden de PEP-dagen georganiseerd: Proeven En Proberen in het secundair onderwijs te Sint-Niklaas en de VLOT-dag: Vrij Lokers Onderwijs voor jouw Toekomst te Lokeren. Op vrijdag 18 maart stellen alle scholen van scholengemeenschap Sint-Nicolaas in Sint-Niklaas hun deuren open voor alle leerlingen uit het lager onderwijs. Niet om zomaar een kijkje te komen nemen, maar om in werkwinkels echt aan de slag te. Die dag kunnen ze twee werkwinkels volgen. Dit wordt vast en zeker een interessante dag! Vertrek: uur Terugkomst: uur Mee te nemen: tussendoortje, drankje en lunchpakket Op dinsdag 22 maart gaan we de sfeer van het secundair onderwijs opsnuiven tijdens de VLOTdag in Lokeren. Wij hopen op bereidwillige ouders/grootouders om ons heen en terug naar Lokeren te brengen. Vertrek: uur Terugkomst: uur Mee te nemen: tussendoortje, drankje en lunchpakket.

6 UITSTAP NAAR BRUSSEL (6 E LJ.) Op maandag 21 maart gaan we alweer met de leerlingen van het 6 de op stap! We maken er deze keer een leerrijke uitstap van in Brussel. Hierbij bezoeken we onder andere het Planetarium. Vertrek op school: uur Terug op school: uur Vergeet die dag niet om je lunchpakket, tussendoortje, pen en mee te nemen! BEROEPENBEURS (6 E LJ.) De maand maart zal het 6 de leerjaar in het teken staan van kiezen... In ons keuzewerkboekje Op stap naar het middelbaar... gaan we op verkenning in de beroepenwereld. Als afsluiter organiseren onze leerlingen een beroepenbeurs op donderdagnamiddag 24 maart. (Groot-) ouders die graag een kijkje komen nemen zijn die middag welkom vanaf 15 uur. EVEN UW AANDACHT CENTRUM DANKJEWEL Aan alle ijverige wafelbakkers. Onze kleuters en kinderen konden ter gelegenheid van Lichtmis naar hartenlust smullen van heerlijke verse wafels. DANK AAN DE JARIGEN Jongste kleuterklas A : eetstoel voor een pop, een bakset. Oudste kleuterklas A : vuilniskar van Lego. Oudste kleuterklas B : prinsessen van Playmobile SPORT OP SCHOOL SPORTDAG 5E LEERJAAR Dinsdag 8 maart 2016 wordt voor de kinderen van het 5 e leerjaar een echte sportieve dag. We worden verwacht in Hoogendonck voor de American Games. Wij vertrekken op school bij het begin van de lessen en gaan te voet richting Hoogendonck. Na een sportieve voormiddag eten we ons lunchpakket op en kunnen we er weer tegen voor een namiddag gevechtssport en turnen. Neem dus zeker een lunchpakket en koek/fruit mee. Vergeet ook je turnzak of je sportieve kledij niet! CENTTRUM CENTRUM

7 EEN GEZONDE SCHOOL CENTRUM RELAX Sta op een juiste manier recht: voeten parallel, een beetje uit elkaar, de handen ontspannen naast het lichaam. Concentreer op de ademhaling, inademen doe je door de neus, uitademen door de mond: - Adem diep in, beweeg de armen omhoog, adem uit en laat de armen rustig terug los. - Rol langzaam af naar beneden, buig de knieën zo min mogelijk, blijf heel ontspannen hangen, niks forceren (kuiten!!), rol wervel voor wervel langzaam terug op, het hoofd komt het laatst terug op. - Herhaal 2x - Schud daarna alle spieren los: armen en benen even losmaken, ook het hoofd ontspannen rollen Deze oefening kan zonder muziek, of met hele rustige muziek. FAMILIEKRONIEK CENTRUM WE ZIJN BLIJ MET DE GEBOORTE VAN Fien, zusje voor Robbe De Bock (1KCa) Van harte proficiat aan de families! WIJ BIDDEN VOOR... Mr. Luk Vermeire, grootvader van Pieter en Judith (3 e lj. C) en Elena Vermeire (4 e lj. C) Mr. Livinus Boel, overgrootvader van Elise (4 e lj. A), Lily en Lotte De Decker (3 e kl.) Mr. Etienne Persoon, echtgenoot van Germaine Dierick (voormalig lid Raad van Bestuur en oudcollega op de kleuterschool afd. Heide) Mr. Honoré Vercauteren, grootvader van Kato Vercauteren (6 e lj. B) Wij bieden onze deelneming aan aan de familie. KALENDER MAART 2016 CENTRUM Maart 2016 di 1 COMPLIMENTENDAG LO Vastenbezinning + symbool hartje op terras CHS Tutti Frutti. Vandaag fruit als tussendoortje! CRHS Ten laatste vandaag bestelbrief maart- april indienen wo 2 5LOa Rugproject kinesist in de klas 5LOb Rugproject kinesist in de klas 2LOabc 8.40 Niveaulezen met medewerking van leesouders 1LOab 2LOa 3LOabcd vm Zwemmen in Olympos te Dendermonde do 3 OKCa vm Watergewenning in Breeven te Bornem (juf Linda) 5LOa nm Muzische vorming muzische leerkracht in de klas vr 4 3KOLO Brieven oudercontact vandaag meegeven 3KOC nm Spelletjesnamiddag in het 1 ste leerjaar CRHS Bestelbrieven alfabetisch geordend bezorgen aan Linda za 5 Jeugdboekenweek tot 20 maart Weg van de stad

8 zo 6 CRHS Familievoorstelling Umm met workshop in CC Hoogend. door De Kolonie MT ma 7 OOR Vergadering afgevaardigden van de 4 VP OR Vergadering ouderraad + vertegenwoordigers team PV LO Personeelsvergadering lager onderwijs 6LO Deze week: stap 4: keuzewerkboek KOS BC Bouwen bezoek aan een bouwwerf deze week 2LOCb vm Natuuratelier bij Omi OKCc nm Natuuratelier bij Omi KOCRHS Bewegingstip van de week Hoofd, schouders, knie en teen di 8 3LOabc 4LOabcd Culturele voorstelling in CC Hoogendonck Bij ons door THE PRIMITIVES (55 ) 9.00 SVS-activiteit American Games in Hoogendonck 5LOab nm Ju Jiltsu in Hoogendonck LO Vastenbezinning op terras CHS Tutti Frutti. Vandaag fruit als tussendoortje! LO Schoolbib LOC Lokaal overleg personeel, schoolbestuur, preventie en directeur wo 9 1LOcd 2LOcb 4LOab vm Zwemmen in Olympos te Dendermonde do 10 2LOCa vm Natuuratelier bij Omi 3LOabcd LOad LObd 4LOcd Jeugdboekenweek Siska Goeminne in de bib (we gaan te voet vertrek 30 min. voor aanvang) vr 11 dag Leeruitstap inleefatelier Guatemala (Gent) + Museum voor Schone kunsten 6LOab Vertrek op school : 7.50 uur/ Terug op school uur LO Toetsen gebundeld meegeven naar huis za 12 zo 13 ma 14 KO Personeelsvergadering 4LOabcd Thema verkeer 6LO Deze week: stap 5: keuzewerkboek 6LOa nm Muzische vorming muzische leerkracht in de klas KOC Nieuwkomers paasvakantie brengen een bezoek aan het klasje 2LOc vm Natuuratelier bij Omi 3KORC vm MDO-bespreking KOCRHS Bewegingstip van de week vangen. di 15 LO Vastenbezinning op terras LO Schoolbib CHS Tutti Frutti. Vandaag fruit als tussendoortje! wo 16 2LOabc 8.40 Niveaulezen met medewerking van leesouders 1LOab 2LOa 3LOabcd vm Zwemmen in Olympos te Dendermonde do 17 Culturele voorstelling in CC Hoogendonck Wachten en andere heldendaden 5-6 LO door HET KWARTIER EN BALLET DOMMAGE 2KOCabc dag MST in Lokeren (geen warme maaltijden boterhammen meenemen) 1LOd LOabc LOabc Jeugdboekenweek Koen Van Biesen in de bib DPBZoco Zorgdriedaagse (Sonja) vr 18 3KOHS nm Spelletjesnamiddag in het eerste leerjaar (centrum) za 19 zo 20 Parochie Palmzondagviering in O.L.V.kerk (Centrum)

9 ma 21 KOCRHS Bewegingstip van de week Trekken LOC KO Waterweek we drinken alleen water LO Vastenbezinning op terras 6LOab Leeruitstap Brussel Wetstraat 16 ( ) + Planetarium ( ) CRHS Chocolade vandaag meegeven of laten afhalen of meegeven op oudercontacten OKCa Culturele voorstelling De bus door HET PALEIS 2KORab Culturele voorstelling De bus door HET PALEIS op de Ruiter Di 22 OKCb OKCc Culturele voorstelling De bus door HET PALEIS CHS Tutti Frutti. Vandaag fruit als tussendoortje! ZC dir CLB Zorgoverleg met CLB LO Schoolbib 4LO Palmzondagviering ziekenzorg te POC 6LOab dag VLOT- dagen in Lokeren wo 23 CRHS BUITENSPEELDAG! 6LO Tekeningen vredesposterwedstrijd bezorgen. CRHS Chocolade n.a.v. Pasen voor alle kinderen KOC Paaseitjes rapen in het park LO Toetsen gebundeld meegeven naar huis 1LOcd 2LOcb 4LOac vm Zwemmen in Olympos te Dendermonde do 24 Witte Donderdag LO Rapport periode 5 3KO Oudercontacten LO 3KO selectief LO selectief OOG 9.00 Overleg schepen, directies en schoolbesturen Bao Waasmunster OKCbc vm Watergewenning in Breeven te Bornem (Juf Nathalie en juf Martine) LO Vandaag geen naschoolse studiebegeleiding 6LO nm Beroepenmarkt CRHS Schoolkrant digitaal doorsturen of meegeven in map/mapzak (KO); tussen de schoolagenda (LO) 5LOab LOab Jeugdboekenweek Luc Embrechts in de bib vr 25 Goede Vrijdag LO Kinderraad LO Vm Sponsortocht t.v.v. Kalasi Congo LO Kruisweg in klas (m.b.v. digitaal schoolbord) za 26 zo 27 Parochie Pasen met Paasviering in O.L.V.-kerk (Centrum) ma 28 Paasmaandag di 29 Grabbelpaswerking org. gemeentelijke jeugddienst wo 30 do 31

10 EEN PAASGEDICHT ST.-FRANCISCUSSCHOOL Eieren Bim, bam, beieren... hier liggen zoveel eieren! Witte, bruine, groot en klein, zou er één voor mij bij zijn? 'k Neem een kleintje in mijn hand... nog één minder in de mand! 't Smaakt zo lekker in mijn mond, 'k eet mijn buikje heerlijk rond! Er zijn nu geen eitjes meer en mijn buikje doet nu zo'n zeer!

11 WOORDZOEKER PASEN

12

Zij draagt een hart voor mij in haar hand.

Zij draagt een hart voor mij in haar hand. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij draagt een hart voor mij in haar hand.

Zij draagt een hart voor mij in haar hand. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij draagt een hart voor mij in haar hand.

Zij draagt een hart voor mij in haar hand. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy

St.-Franciscusschool Waasmunster  Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL

Kruis PASTORAAL. Zij draagt het kruis van Jezus in haar hand. Wij dragen t kruisje met hen mee APRIL suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom.

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kindje Jezus PASTORAAL

Kindje Jezus PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Stilte. Klim op

PASTORAAL. Stilte. Klim op St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kindje Jezus PASTORAAL

Kindje Jezus PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Kindje Jezus PASTORAAL

Kindje Jezus PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Weerklinken en nazinderen

Weerklinken en nazinderen St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy

St.-Franciscusschool Waasmunster   Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantw oordelijke uitgever: Martine Dierick Opsteller: Sonja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL

april 2019 Ten voeten uit Paasverhaal Joh. 21, 1-14 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

Vakantienummer 2018 PASTORAAL

Vakantienummer 2018 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje.

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op. Genre PASTORAAL

Klim op. Genre PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoor delij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

lieveheersbeestje PASTORAAL

lieveheersbeestje PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster

Festival. juni 2017 PASTORAAL. St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die.

PASTORAAL. Orkest en instrumenten. Klim op. Ieder heeft zijn eigen gave van God gekregen, de ene deze, de ander die. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje.

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon

Zij geeft een kroon aan ieder in haar hand. Iedereen verdient een kroon St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S o nja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door

Kaarsje PASTORAAL. Zij heeft een stralend lichtje in haar hand. Wij geven graag dit lichtje door St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be : Oudeheerweg-Ruiter 172

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Kindje Jezus PASTORAAL

Kindje Jezus PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

SEPTEMBER 2017 PASTORAAL. VAN SEPTEMBER TOT JUNI SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK Concreet voor onze school betekent dit: September. Ga je mee? Mt.

SEPTEMBER 2017 PASTORAAL. VAN SEPTEMBER TOT JUNI SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK Concreet voor onze school betekent dit: September. Ga je mee? Mt. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL

ER ZIT MUZIEK IN ONZE SCHOOL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Weerklinken en nazinderen

Weerklinken en nazinderen St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op. Genre PASTORAAL

Klim op. Genre PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje.

Bloempje PASTORAAL. Deze maand zetten we alle mama s in de bloempjes Ook moeke Maria verdient een mooie boeketje. suyst.-franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje

Zonnetje PASTORAAL. Zij heeft een zonnetje in haar hand. Wij stralen als een zonnetje St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Maart 2018 PASTORAAL SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK. Vasten: Weg met de handelaars in de tempel Joh.2, 13-2 CENTRUM

Maart 2018 PASTORAAL SAMEN IN JEZUS VRIENDENBOEK. Vasten: Weg met de handelaars in de tempel Joh.2, 13-2 CENTRUM St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Alle kleuren van de regenboog

Alle kleuren van de regenboog St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Alle kleuren van de regenboog

Alle kleuren van de regenboog St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom.

handje PASTORAAL We zijn welkom en heten elkaar welkom. We zeggen een goeiedag Maria is er voor ieder van ons. Bij haar is iedereen welkom. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord

Hang mij op het prikbord Hang mij op het prikbord Maandag 1 september 2O14: Dinsdag 2 september 2014: Woensdag 3 september 2014: inzetten. Donderdag 4 september 2014: Vrijdag 5 september 2014: Maandag 8 september 2014: Dinsdag

Nadere informatie

Oktober Daarvoor moet je bruggen bouwen, bruggen bouwen naar elkaar, maar de afstand tussen mensen maakt het lastig en soms zwaar.

Oktober Daarvoor moet je bruggen bouwen, bruggen bouwen naar elkaar, maar de afstand tussen mensen maakt het lastig en soms zwaar. St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@gvbsifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten

Klim op PASTORAAL. Harmonie en dissonanten St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy : Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be

St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

vakantienummer 2017 PASTORAAL

vakantienummer 2017 PASTORAAL St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Repeteren PASTORAAL. Klimop

Repeteren PASTORAAL. Klimop St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klimop Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst

PASTORAAL. Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. naar Manu Verhulst St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

St.-Franciscusschool Waasmunster

St.-Franciscusschool Waasmunster St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN

ST.-FRANCISCUS GEEFT DE TOON AAN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Weerklinken en nazinderen

Weerklinken en nazinderen St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Klim op Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ierick Op ste ll e r: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN

Traan PASTORAAL. Zij droogt onze tranen met haar hand. Wij brengen troost aan wie droevig is NOVEMBER ALLERHEILIGEN-ALLERZIELEN St.-Franciscusschool Waasmunster www.gvbsifrawa.be Verantwoordelij ke u itgeve r: Martine D ier ick Opste l ler: S onja Suy CENTRUM: Kerkstraat 10 052/469390 directie@sifrawa.be RUITER: Oudeheerweg-Ruiter

Nadere informatie