Dongepark DB Dongen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dongepark DB Dongen"

Transcriptie

1 Dongepark DB Dongen activiteiten@swodongen.nl

2

3 Welkom bij de winteractiviteiten 2017 De maanden januari en februari blijken voor velen lang te duren. De dagen zijn kort en de avonden lang. In navolging van de fijne zomeractiviteiten die we al jaren organiseren willen we u voor het eerst uitnodigen voor de winteractiviteiten. Doe mee en ga gezellig samen op pad. Neem vrienden en vriendinnen mee. Wilt u het navolgende svp goed doorlezen! Achteraan treft u een inschrijfformulier met een totaaloverzicht van de activiteiten, 1 formulier per persoon. Zet op dit formulier uw gegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer ( evt. ook van uw mobiele telefoon ), uw banknummer en als u een computer heeft zeker uw mailadres. Op het activiteitenoverzicht zet u in de laatste kolom een kruisje bij de activiteit waaraan u wilt meedoen. Om te kunnen onthouden welke activiteiten u heeft aangekruist, dus waaraan u meedoet, kunt u dat voor u zelf noteren, eventueel in het boekje, of door een kopie te maken van het formulier. U kunt zich voor de activiteiten van januari in schrijven tot en met 2 januari Voor de activiteiten van februari en maart kunt u zich inschrijven tot en met 25 januari bij: SWOD, Postbus 144, 5100 AC Dongen, of het formulier afgeven op het kantoor van SWOD, Dongepark 1, in de Volckaert, op werkdagen van tot uur. u kunt per persoon voor meerdere activiteiten inschrijven de deelname geschiedt op eigen risico, in verband met uw verzekering het aantal deelnemers per activiteit staat vermeld inschrijving geldt in volgorde van binnenkomst ( vol= vol ) het verschuldigde bedrag, schrijven wij met uw éénmalige machtiging, van uw rekening af u krijgt geen aparte bevestiging van uw inschrijving. Als de activiteit onverhoopt niet doorgaat, krijgt u tijdig bericht als u bent verhinderd, bel dan aub in de voormiddag naar , zodat wij niet onnodig op uw komst hoeven te wachten De activiteiten zijn in Dongen. Als u zelf geen vervoer heeft, dan kunt u misschien samen met anderen iets afspreken, of gezamenlijk inschrijven. Schrijft u dat dan op het inschrijvingsformulier. Met het insturen van uw inschrijfformulier geeft u aan op de hoogte te zijn van de bovenstaande bepalingen. We wensen u hele fijne winteractiviteiten!

4 3 januari 2017 Oliebollenborrel Maria-oord Op 3 januari nodigt Stichting Maria-oord u uit om eens lekker na te praten over de afgelopen feestdagen en elkaar een goed nieuwjaar toe te wensen. Deze gezellige oliebollenborrel wordt van tot uur georganiseerd in de Refter bij het Klooster. Uiteraard zullen de oliebollen en bijpassende drankjes niet ontbreken. Komt u ook? tot uur Stichting Maria-oord Hoge Ham JA Dongen 4,25 p.p. Maximaal aantal deelnemers: 50 personen 11 januari en 25 januari 2017 Eetpunt dr. Maassen Stichting Welzijn Ouderen Dongen organiseert al jaren activiteiten ter bevordering van een gezellig samenzijn voor senioren. Zo ook 2 x per maand dit eetpunt voor de oudere wijkbewoners. Iedere maaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee na. Vermeulen Social Catering zorgt voor de maaltijd. Vrijwilligers staan klaar voor een praatje en om u van al het eten en drinken te voorzien! binnenlopen v.a uur, start maaltijd uur tot circa uur Ontmoetingsruimte dr. Maassen Min. Goselinglaan BJ Dongen 7,50 p.p.

5 12 januari 2017 Verwendag cambreurcollege Scholieren van het Cambreurcollege vinden het leuk om de senioren uit Dongen een dagje te verwennen. Deze verwendag bestaat uit: een welkom met koffie en thee, een kookworkshop, lunch & behandeling van de handen (manicure). De gemaakte hapjes kunnen nadien mee naar huis genomen worden uur tot uur Cambreurcollege Mgr. Schaepmanlaan BC Dongen 5,00 p.p. Maximaal aantal deelnemers: 24 personen 18 januari 2017 Interactieve bijeenkomst valpreventie Bijna één op de vijf senioren struikelt en ruim één op de tien valt van een trap. Ruim de helft van de letsels na een valongeval is een fractuur, zoals een pols- of heupfractuur. Belangrijk dus om te weten hoe u een val kunt voorkomen. Middels deze bijeenkomst willen we de bewustwording bij 65-plussers van de risico s op valongevallen vergroten. Tijdens de bijeenkomst worden er tips en adviezen gegeven om het risico op vallen in- en buitenshuis te verminderen. Tevens worden er oefeningen gedaan zodat u weet hoe u bijvoorbeeld op kan staan na een val uur tot uur t Schouw Rembrandtstraat DK Dongen 2,00 p.p. (inclusief een kopje koffie of thee) Maximaal aantal deelnemers: 30 personen

6 21 januari en 4 februari 2017 Curling Curling is een spel waar iedereen aan deel kan nemen. U speelt samen met een andere deelnemer en aan het einde van de ochtend worden de punten bekend gemaakt. Spannend en gezellig! uur tot uur de Volckaert Dongepark BD Dongen gratis Maximaal aantal deelnemers: 8 personen 23 januari en 11 februari Ontmoeten en/of actief bezig zijn bij Eagle Shelter Bij Eagle Shelter staat de deur altijd open. Of u enkel behoefte heeft aan een ontmoeting met een bakje koffie, zin heeft om creatief bezig te zijn of om te klussen. Er kan gehandwerkt worden, geschilderd, aan houtbewerking worden gedaan en nog veel meer. Indien u zelf ideeën heeft dan zijn die ook altijd welkom. Op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag kunt u tussen uur en uur aankomen om samen wat tijd door te brengen. Op woensdag en zaterdag is er tevens de mogelijkheid om samen aan het einde van de dag (tegen kostprijs) een warme maaltijd te bereiden en te nuttigen. Misschien vind u het fijn om voor het eerste contact een afspraak te maken. Daarom bieden we u graag de mogelijkheid om u aan te melden voor deelname op 23 januari en 11 februari. Mario en Conny staan graag voor u klaar. vrije inloop tussen uur en uur Eagle Shelter Crispijnhof BL Dongen Gratis Eagle Shelter ligt tussen de voetbalverenigingen Olympia 60 & DVVC Parkeerplaats Crispijnhof.

7 27 januari 2017 Eetpunt Europlus Stichting Welzijn Ouderen Dongen organiseert al jaren activiteiten ter bevordering van een gezellig samenzijn voor senioren. Zo ook maandelijks dit eetpunt voor de oudere wijkbewoners. Iedere maaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee na. Vermeulen Social Catering zorgt voor de maaltijd. Vrijwilligers staan klaar voor een praatje en om u van al het eten en drinken te voorzien! binnenlopen v.a uur, start maaltijd uur tot circa uur Ontmoetingsruimte Europlus Dunantstraat TJ Dongen 7,50 p.p. 2 februari 2017 Eetpunt t Ruim Dit eetpunt is in november 2015 opgestart voor de oudere wijkbewoners en wordt goed bezocht. Iedere maaltijd bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee na. Vermeulen Social Catering zorgt voor de maaltijd. Vrijwilligers staan klaar voor een praatje en om u van al het eten en drinken te voorzien! binnenlopen v.a uur, start maaltijd uur tot circa uur Ontmoetingsruimte t Ruim Oude Baan AV Dongen 7,50 p.p. Na dit eetpunt kunt u blijven voor een aansluitende middagactiviteit. Op 2 februari bestaat de aanvullende activiteit voor de liefhebber uit rummikub, rikken of jokeren. Doet u ook gezellig mee? van tot uur 2,- p.p.. Dit is Inclusief 2 kopjes koffie of thee U hoeft niet mee te eten om mee te doen met de activiteit of andersom.

8 1 februari en 8 februari 2017 Langer en gezonder zelfstandig thuis wonen Comfort, gemak en veiligheid in en om het huis Tijdens deze bijeenkomst krijgt u uitleg over de diverse toepassingen en slimmigheden die ervoor zorgen dat u langer zelfstandig en gezonder in uw eigen huis kunt blijven wonen. Technologie maakt dit mogelijk. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. De informatie wordt op een toegankelijke manier aangeboden. Denk aan een robot, huisautomatisering, apps die uw gezondheid in de gaten houden, persoonsalarmering enz. Er zijn ook diverse materialen te bekijken en uit te proberen. De lezing wordt verzorgd Carin Jansen: adviseur op gebied van domotica. 1 februari februari uur tot circa uur Zalencentrum de Viersprong Kanaalstraat AC Dongen 3,- p.p. inclusief een kopje koffie of thee uur tot circa uur Theek5 Monseigneur Schaepmanlaan BB Dongen 3,- p.p. inclusief een kopje koffie of thee Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Theek 5, KVG, VIDA en KBO Dongen- s Gravenmoer.

9 7 maart 2017 Ouderwetse Brabantse koffietafel Maria-oord Op dinsdagavond 7 maart 2017 organiseert stichting Maria-oord voor de senioren een ouderwetse Brabantse koffietafel van uur in de Bovenzaal van het Klooster. De Brabantse koffietafel wordt gestart met een heerlijke soep. Deze sfeervolle bovenzaal is te bereiken met trap en lift, dus voor iedereen toegankelijk! tot uur Stichting Maria-oord Hoge Ham JA Dongen 10,00 p.p. Maximaal aantal deelnemers: 40 personen

10

11 Inschrijfformulier Dit inschrijfformulier kunt u voor de activiteiten van januari inleveren tot en met 2 januari 2017, uur. Voor de activiteiten van februari en maart kunt u zich inschrijven tot en met 25 januari U kunt het insturen naar SWOD, Postbus 144, 5100 AC Dongen of afgeven op het kantoor van SWOD, Dongepark 1 (hoofgebouw Volckaert) op werkdagen tussen 9.00 uur en uur. Graag 1 formulier per persoon invullen. Aan de achterkant kunt u bij de activiteit waaraan u deel wenst te nemen een kruisje zetten. Eenmalige machtiging S PA Stichting Welzijn Ouderen Dongen Postbus AC Dongen Incassant ID: NL46ZZZ Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan: Stichting Welzijn Ouderen Dongen om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens: Winteractiviteiten 2017 en uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van: Stichting Welzijn Ouderen Dongen. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Naam: Straat: Postcode en plaats: Rekeningnummer[IBAN] Plaats en datum: adres: Geboortedatum: Handtekening,

12 Overzicht activiteiten winter 2017 nr. activiteit plaats dag datum kosten deelname 1 oliebollenborrel Maria-oord Dongen dinsdag 3-jan 4,25 2 eetpunt dr. Maassen Dongen woensdag 11-jan 7,50 3 verwendag Cambreur Dongen donderdag 12-jan 5,- 4 bijeenkomst valpreventie Dongen woensdag 18-jan 2,- 5 curling Dongen zaterdag 21-jan gratis 6 Eagle Shelter Dongen maandag 23-jan gratis 7 eetpunt dr. Maassen Dongen woensdag 25-jan 7,50 8 eetpunt Europlus Dongen vrijdag 27-jan 7,50 9 curling Dongen zaterdag 4-feb gratis 10 bijeenkomst Domotica Dongen woensdag 1-feb 3,- 11 eetpunt 't Ruim Dongen donderdag 2-feb 7,50 12 middagactiviteit 't Ruim Dongen donderdag 2-feb 2,- 13 bijeenkomst Domotica Dongen woensdag 8-feb 3,- 14 Eagle Shelter Dongen zaterdag 11-feb gratis 15 koffietafel Maria-oord Dongen dinsdag 7-mrt 10,00 In de laatste kolom graag een kruisje zetten indien u deel wenst te nemen. 1 formulier per persoon gebruiken en vul op de andere kant uw gegevens in Wij wensen u veel plezier!

Dongepark DB Dongen

Dongepark DB Dongen Dongepark 1 5102 DB Dongen 0162-375296 activiteiten@swodongen.nl Welkom bij de winteractiviteiten 2018 De maanden januari en februari blijken voor velen lang te duren. De dagen zijn kort en de avonden

Nadere informatie

Dongepark DB Dongen

Dongepark DB Dongen Dongepark 1 5102 DB Dongen 0162-375296 activiteiten@swodongen.nl Welkom bij de winteractiviteiten 2019 De maanden januari en februari blijken voor velen lang te duren. De dagen zijn kort en de avonden

Nadere informatie

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober

Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober Doe met ons mee! In de week tegen eenzaamheid van 27 september t/m 6 oktober 2018 www.swodongen.nl Kom erbij in de Week tegen Eenzaamheid door SWOD en ketenpartners Meer dan één miljoen Nederlanders voelt

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2018 Activiteiten voor senioren Palet Welzijn organiseert in de wintermaanden extra activiteiten voor senioren. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank Centrum aan het

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2017 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers

Waddinxveen Programma Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Waddinxveen Programma 2019 Activiteiten voor senioren en mantelzorgers Palet Welzijn organiseert in de wintermaanden extra aactiviteiten voor senioren en mantelzorgers. De activiteiten worden gehouden

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2016. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2016. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2016 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Gegevens ouder(s)/verzorgers:

Gegevens ouder(s)/verzorgers: Gegevens ouder(s)/verzorgers: Achternaam: Ouder/verzorger 1 Ouder/verzorger 2 Tevens de contractant Voorletters: m/v* m/v* Voornaam: Geboortedatum: Telefoon thuis: Telefoon werk: Telefoon mobiel: Werkgever:

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premi ère filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premiè filmclub De Première filmclub De Première

FILM CLU filmclub De Pr emière filmclub De Premiè filmclub De Première filmclub De Première De Première FILMCLUB Sinds 2011 kennen we in filmhuis De Keizer filmclub De Première. Bij filmclub De Première zijn de mooiste, nieuwe films voor het eerst te zien in filmhuis De Keizer. We maken een bewuste

Nadere informatie

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal

Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal Informatie voor mantelzorgers in Veenendaal 1 Zorgt u meer dan 4 uur per week voor iemand die extra zorg nodig heeft? Duurt deze zorg al langer dan 3 maanden? Doet u dit vanuit een persoonlijke band met

Nadere informatie

Brochure Sportkennismaking

Brochure Sportkennismaking Brochure Sportkennismaking Project van 'Samen in beweging' Samen in beweging is een sportproject voor senioren. Het project kent verschillende programma's. Op 7 september 2015 gaat het programma 'Sportkennismaking'

Nadere informatie

TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS Een creatieve start van het nieuwe seizoen Deze herfst staat in het teken van creativiteit bij het ZRCN. Zo kun je toneelspelen bij Trias en zijn wij benieuwd naar jouw ervaringsverhalen. Wil je liever

Nadere informatie

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via

Meer informatie kun je vinden op https://www.facebook.com/stamgroepleider2.0, via Oktober 2016, Beste Jenaplanners, Ook dit jaar organiseert NJPV Jong een nieuwe editie van Stamgroepleider 2.0! Een dag voor stamgroepleiders die geïnspireerd willen worden, net beginnen of zich beginnend

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Informatie overblijfvoorziening.

Informatie overblijfvoorziening. Informatie overblijfvoorziening. Zeewolde, 24 juni 2014. Geachte ouder(s) / verzorger(s), Indien u gebruik wenst te maken van de overblijfvoorziening van De Richtingwijzer kunt u dit kenbaar maken door

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

Inschrijfformulier Peuterspeelzalen

Inschrijfformulier Peuterspeelzalen Algemene gegevens Door Mikado in te vullen Ontvangstdatum inschrijfgeld Gegevens ingevoerd d.d. Tariefgroep Gegevens van de ouders Voorletter en achternaam 1e ouder (rekeninghouder)---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon :

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon : Gegevens toekomstig ruiter: Naam en voorletters: Roep Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: Telefoon : Geslacht: Aanmelding betreft: man vrouw Rij-ervaring: ja nee Zo ja, hoelang: waar: jeugd (6-17

Nadere informatie

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018

Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 Mantelzorg nieuwsbrief Oktober 2018 ACTIVITEIT MAAND OKTOBER BOOTCAMP SGZ Zevenbergen Een bootcamp is samen sportief bezig zijn in de buitenlucht. Gedurende een uur zal een fitnessinstructeur van SGZ ons

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016

Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Betreft : Tussen Schoolse Opvang op RKBS De Springschans schooljaar 2015-2016 Uithoorn, 28 mei 2015 Geachte ouders/verzorgers, Het afgelopen schooljaar heeft Stichting BORUS Kinderopvang tezamen met een

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier leden Sportvereniging Mulier Witmarsum

Aanmeldingsformulier leden Sportvereniging Mulier Witmarsum Aanmeldingsformulier leden Sportvereniging Mulier Witmarsum Instructie voor het invullen van dit aanmeldingsformulier: Graag dit document in zijn geheel invullen. Vervolgens kunt u dit ingevulde en getekende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014

NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 NIEUWSBRIEF Februari - maart 2014 Dagelijks bestuur: Voorz. Antoon v.d. Ven - 272327 Penningm. Jan Swinkels - 272256 Martien van Kessel ontving tijdens de zittingsavond van 6 februari j.l. van Zijne Doorluchtige

Nadere informatie

AANMELDINGSPROCEDURE. Geachte ouder/verzorger,

AANMELDINGSPROCEDURE. Geachte ouder/verzorger, AANMELDINGSPROCEDURE Geachte ouder/verzorger, Hierbij treft u inschrijfformulier aan waarmee u uw kind kunt inschrijven. Dit inschrijfformulier kunt u, samen met een geldig kopie van uw legitimatiebewijzen,

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal

Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Steunpunt Mantelzorg Veenendaal Omdat u belangrijk bent! Omdat jij belangrijk bent! 1 Zorgt u langdurig en onbetaald voor een naaste die extra hulp nodig heeft? Zorgt u bijvoorbeeld voor een ouder, partner,

Nadere informatie

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA

DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA DOORLOPENDE MACHTIGING SEPA Naam Incassant: MHC Bemmel 800 Adres Incassant: Postbus 222 Plaats Incassant: 6680 AE BEMMEL Land Incassant: NEDERLAND Incassant ID: NL13ZZZ401445350000 Door ondertekening van

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2018 / 2019

CURSUSAANBOD 2018 / 2019 CURSUSAANBOD 2018 / 2019 Uitgave van: Stichting Dorpshuis Het Trefpunt Juli 2018 Contactpersonen: Geertje Boes-Schouten Zeilstraat 32 tel.: 601898 Heleen Boes Akkerstraat 27 cursussen@trefpuntmarken.nl

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

Aanvraag deskundigenoordeel UWV door werknemer. 1. Waarover wilt u een onafhankelijk oordeel UWV? 2. Gegevens werknemer : 3. Gegevens werkgever :

Aanvraag deskundigenoordeel UWV door werknemer. 1. Waarover wilt u een onafhankelijk oordeel UWV? 2. Gegevens werknemer : 3. Gegevens werkgever : Wanneer een deskundigenoordeel van UWV? Soms stagneert de reïntegratie door een verschil van inzicht tussen u en de werkgever of omdat er behoefte is aan een deskundig oordeel over de uitvoering van het

Nadere informatie

Aanvraagformulier 2016

Aanvraagformulier 2016 Aanvraagformulier 2016 Parkeervoorzieningen voor mensen met een handicap Let op! Aan deze aanvraag zijn kosten verbonden. Lees pagina 10 van de folder Parkeervoorzieningen voor mensen met een handicap.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst

INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst INSCHRIJFFORMULIER ZWEMACTIVITEITEN ZWEMBAD IT GRYN 2018 Overeenkomst Persoonlijke gegevens Volledige voornamen en achternaam: M / V Roepnaam: Geboortedatum: Adres: Postcode, Woonplaats: Telefoonnummer:

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Voorbeeld machtiging. 20 december 2011

Voorbeeld machtiging. 20 december 2011 Voorbeeld machtiging 20 december 2011 Eenmalige machtiging SEPA Euro-Incasso S PA incassant incassant :. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan om een eenmalige incasso-opdracht

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier lidmaatschap inclusief een originele pasfoto en doorlopende SEPAmachtiging

Aanmeldingsformulier lidmaatschap inclusief een originele pasfoto en doorlopende SEPAmachtiging Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw interesse in een lidmaatschap bij onze vereniging. De Koninklijke Vereniging de Friesche Elf Steden heeft in 2015 onderzocht of het mogelijk is om alle leden

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: 0 Eext: t Hummelhoes 0 Eexterveen : t Spikertje 0 Gieterveen: t Porkenhoesie 0 Gasselte: t Kikkertje

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER KINDERDAGVERBLIJF

AANMELDINGSFORMULIER KINDERDAGVERBLIJF AANMELDINGSFORMULIER KINDERDAGVERBLIJF Locatie: Gegevens kind Naam: Voornamen (indien bekend): Roepnaam (indien bekend): 0 EEXT 0 GIETERVEEN 0 EEXTERVEEN 0 GASSELTE Burgerservicenummer (BSN)... Geslacht:

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen

Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen Aanmeldingsformulier Sportclub Silvolde seizoen 2018-2019 Hierbij meld ik mij aan als lid van Sportclub Silvolde, De contributie voor het seizoen 2018-2019 kunt u vinden op onze website: www.sportclubsilvolde.nl

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters) 1 PERSOONSGEGEVENS NIEUWE LID 1 ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : VAST TELEFOONNUMMER MOBIEL TELEFOONNUMMER 2 : E-MAIL : GEBOORTEDATUM : INSCHRIJFDATUM

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, zomer uitstapjes Stichting d e Ba a n 20I0 Haarlem, april 2010 Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, Ook dit jaar organiseert De Baan

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops, lotgenotencontact, bijeenkomsten, individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis

Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam. Programma en activiteiten in het Koophuis Wijkvereniging Oud Zuid Leidschendam Programma en activiteiten in het Koophuis Van de voorzitter, Hierbij wil ik namens het bestuur alle bewoners van onze wijk een gelukkig nieuw jaar en een gezond 2016

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

activiteitenoverzicht Mei 19

activiteitenoverzicht Mei 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan Mei 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kerkdienst

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Ouders / verzorgers. Dhr / mevr. Dhr / mevr. Ouder 1 (naam en voorletters) Straat en huisnummer. Postcode en plaats.

Inschrijfformulier. Ouders / verzorgers. Dhr / mevr. Dhr / mevr. Ouder 1 (naam en voorletters) Straat en huisnummer. Postcode en plaats. Inschrijfformulier Ouders / verzorgers Ouder 1 (naam en voorletters) Dhr / mevr Straat en huisnummer Postcode en plaats Geboortedatum Burgerlijke staat Nationaliteit Telefoonnummer(s) privé/werk/mobiel

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael Programma Dagactiviteitencentrum Rosendael PG 1 MAANDAG 10.30-12.00 uur Beauty ochtend Belevingsruimte Queekhoven - Shabnam Op de afdelingen - Roberta MAANDAG 14.00-15.30 uur Op de afdelingen - Shabnam

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

Golf & Country Club t Kruisselt

Golf & Country Club t Kruisselt BEGIN NU MET GOLFEN en word lid van de gezelligste golfclub in de regio Golf & Country Club t Kruisselt Onze golfclub is het ideale beginpunt voor mensen die met golfen willen starten. Het is altijd gezellig,

Nadere informatie

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers,

VOORJAAR 2019 PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN. Roerdompstraat 76, 6601 DL Wijchen Beste ouders/verzorgers, PROGRAMMABOEKJE NOORDERLICHT NASCHOOLSE ACTIVITEITEN Beste ouders/verzorgers, Ook in het voorjaar van 2019 zullen er in Noorderlicht weer een aantal workshops en activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM april mei juni 2015 Maandelijks gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

Schriftelijk opzeggen

Schriftelijk opzeggen De huur opzeggen Als u gaat verhuizen, moet u de huur opzeggen en de woning heel, schoon en leeg opleveren. Een nieuwe huurder komt uw huis misschien bekijken. En medewerkers van Trivire komen de woning

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma oktober 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3 OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING 1 Gegevens van de schenker 1a Aanspreekvorm Mevrouw / De heer 1b 1c 1d 1e 1f 1g 1h 1i 1j 1k Achternaam Voornamen (voluit) Straat + huisnummer Postcode + woonplaats

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie