Nieuwsbrief Tochtwaard april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Tochtwaard april 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Tochtwaard april 2017 Agenda 13 april 14 april 18 &19 april 21 april 24 t/m 28 april 4 mei 5 mei Paasviering Goede Vrijdag- lln zijn vrij IEP-toets groep 8 Koningssportdag continurooster Aprilvakantie Studiedag- lln. zijn vrij Bevrijdingsdag- lln zijn vrij Personele mededelingen Onze directeur Mirjam is inmiddels begonnen aan de hartrevalidatie. Dit houdt in dat zij tweemaal per week onder begeleiding mag gaan sporten. Als ze haar werkzaamheden gaat oppakken zal ze in eerste instantie haar re-integratie starten met werken op het bestuurskantoor. Scholing studiedag 4 mei Op 4 mei is er een studiedag. s Morgens volgen de leerkrachten scholing m.b.t. PBS. s Middags is er een SAKS-brede studiemiddag gepland, die in het teken staat van pionieren in het onderwijs. Deze middag gaan we een dialoog aan met collega s, pioniers en experts over Hoe je in de praktijk een verandering kunt doorvoeren. Continurooster schooljaar In het schooljaar gaan we starten met het continurooster. De schooltijden zullen maandag t/m vrijdag van uur zijn. Inmiddels zijn de voorbereidingen achter de schermen al in volle gang. Er wordt nagedacht over een nieuwe urenverdeling van de vakken, de organisatie en het toezicht in de pauzes, de pauzes van de leerkrachten etc. Binnenkort ontvangt u een digiduif met uitgebreide informatieve m.b.t. het continurooster. Evaluatie ouder- kindgesprekken De leerkrachten evalueren binnenkort de ouder- kindgesprekken. Wij vinden het ook belangrijk om uw mening hierin mee te nemen en niet te vergeten de mening van de kinderen. Volgende week ontvangt u een digitale enquête m.b.t. de ouder-kindgesprekken. Wij zouden het op prijs stellen als u deze voor ons zou willen invullen! De kinderen zullen in de klassen ook de gelegenheid krijgen om aan te geven wat hun bevindingen zijn van de ouder-kindgesprekken. Formatie, vakanties en studiedagen In de maand mei zal de formatie aan u bekend gemaakt worden. De verwachting is dat we dan alleen de groepen bekend kunnen maken, maar nog niet welke leerkracht aan de groep verbonden is. Het vakantierooster zal ook in de volgende nieuwsbrief bekend worden gemaakt. De studiedagen voor komend schooljaar worden na de MRvergadering van 13 juni bekend gemaakt.

2 Pasen Op donderdag 13 april vieren wij ons Paasfeest. Met Pasen wordt gevierd dat Jezus is opgestaan uit de dood. Tevens is Pasen een feest in de lente en staan we stil bij nieuw leven zoals de geboorte van jonge dieren. In de ochtend willen we met elkaar feestelijk ontbijten. Het ontbijt (eten en drinken) mag uw kind zelf meenemen. Het zou fijn zijn als dit er als een feestelijk ontbijtje uitziet. De kinderen mogen een gekookt eitje meenemen. (de groepen 3 t/m 8 spelen hier een schoolwedstrijd eitje tik mee). Het catechese project Genoeg wordt op deze dag afgesloten in een paasviering. Het Paasverhaal wordt verteld en we delen matzes met bruine suiker. In de middenbouw en bovenbouw mogen de kinderen eieren raden en in de onderbouw mogen de kinderen eieren zoeken op het schoolplein. Er zijn geen veranderingen betreffende de schooltijden. De schooltijden zijn uur en uur. Sportdag/koningsspelen Op vrijdag 22 april vindt de sportdag voor alle kinderen van de Regenboog plaats. Omdat het die dag ook Koningsdag is, wordt één en ander gecombineerd. Het zgn. Koningsontbijt wordt als lunchmaaltijd genuttigd. De kinderen nemen dus GEEN lunch mee! Er wordt deze dag een continurooster gedraaid tot 14:00 uur. Oproep: Om de sport/speldag op Koningsdag vrijdag 21 april, tot een succes te maken, zijn er nog heel wat hulpouders nodig die willen assisteren bij de verschillende sport/spel onderdelen. Er hebben zich tot nu toe slechts enkele ouders opgegeven. Ook familieleden (opa's, oma's, oudere broers of zussen, neven nichten ouder dan 16 jaar) kunnen zich als begeleider aanmelden. U kunt zich inschrijven tot 17 april 2017 via digiduif onder de knop formulieren. (Groep 1 t/m 3 van de Tochtwaard doet dit via het formulier bij de klas). De Kracht van 8 Laten we opnieuw beginnen: Als er een conflict is, zijn de voorgaande thema s te gebruiken om tot de De kern van het conflict te komen. De laatste stap is dan elkaar vergeven En opnieuw beginnen. Elkaar vergeven is nog niet zo makkelijk, maar het geeft wel een gevoel van ruimte en vrijheid om verder te gaan. We hoeven niet te weten hoe we kunnen vergeven, als we maar bereid zijn om te vergeven. Het wonder van vergeven is: van angst naar liefde gaan. Schoolvoetbal De afgelopen weken stonden de woensdagmiddagen in het teken van schoolvoetbal. Zowel de jongens- als de meisjesteams hebben inmiddels gespeeld. Het eerste jongensteam is door naar de finale dag! De wedstrijden waren spannend, werden sportief gespeeld en waren leuk om naar te kijken. Wij zijn trots op onze schoolvoetbalteams!

3 Nieuwe leerlingen Welkom in groep 1-2 op de Regenboog! Dajo Gelmers in groep 1-2c Robin Jongejan in groep 1-2c Wij wensen jullie een fijne en leerzame tijd op onze school. Thema groep 1/2 : De boerderij We zijn naar de boerderij geweest en we hebben al veel geleerd over koeien, kalfjes en melk. Nogmaals dank aan alle ouders die ons per auto naar de boerderij hebben gebracht. In de klas spelen en werken wij met veel enthousiasme over het thema: de boerderij! We hebben hokken gebouwd met de blokken van de bouwhoek en onze eigen knuffeldieren verzorgen we heel goed. Soms wordt er ook een lammetje, kalfje of biggetje geboren. Wie weet leggen de kippen met Pasen nog meer eieren? Vrijdagochtend 7 april gaan groep 1-2B en 1-2C naar de kinderboerderij in de Rekerhout en vrijdagmiddag groep 1-2A. Op het prikbord kunt u intekenen om mee te wandelen en samen met een groepje spelletjes te doen en opdrachten maken. Op dinsdagmiddag 18 april afsluiting: the Singing farm met Samba Salad Verkeersweek in groep 3 en 4 Vorige hebben we in de groepen 3 en 4 een verkeersweek gehad. Deze week bestond uit verkeerlessen over verkeersborden, oversteken en fietsen checken. Dit jaar hebben wij ook een bezoek gekregen van ANWB Streetwise met de les blik en klik. De kinderen leren vooral in de praktijk hoe ze beter kunnen omgaan met het drukke verkeer. Thema groep 3/4 : Wij gaan naar de tandarts De afgelopen weken hebben wij veel aan ons thema gewerkt. In de spelhoek is een echte tandartspraktijk ontstaan, we hebben geleerd hoe we onze tanden en kiezen moet verzorgen en wat er niet wel en niet goed is voor ons gebit.

4 Thema Groep 5/6 : Luchthavens Inmiddels hebben we het thema met elkaar afgesloten in de klas. De ouders hebben vrijdagmiddag kunnen bewonderen waar we allemaal aan gewerkt hebben. En wat hebben we veel geleerd en gedaan. We hebben gekeken naar welke connecties we met de wereld hebben, we hebben een eigen luchthaven ontworpen, we logo s ontworpen voor onze eigen vliegtuigmaatschappijen, we hebben muurkranten in de vorm van koffers gemaakt over een voor ons onbekend land, we hebben zelf met de computer boardingspassen gemaakt, we hebben bezigheidspakketjes ontworpen en samengesteld, we weten welke beroepen er zowel op een luchthaven te vinden zijn, we hebben zelf paspoorten gemaakt. Kortom wat was het een ontzettend gaaf en leerzaam thema! Thema groep 7/8 : Nederland, waterland De groepen 7 en 8 zitten midden in hun thema: Nederland- Waterland. De kinderen hebben inmiddels ontdekt dat Nederland lager ligt dan de zeespiegel en Nederland zich daardoor ook moet beschermen tegen de zee. Ze weten wat polders zijn en weten ook hoe ze gemaakt zijn. Ook hebben ze besef van wat een overstroming kan aanrichten en weten hoe Nederland er vroeger uitgezien moet hebben. De groep 7, 7/8 en 8 hebben de Museummolen in Schermerhoorn bezocht of gaan die komende week nog bezoeken. Grapelli Dance studio s biedt gratis kaarten voor de Vest aan! Willen jullie kans maken op GRATIS toegangskaarten om samen naar het Taqa Theater De Vest te Alkmaar te kunnen gaan? Wat moet je hiervoor doen? Beschrijf waarom JIJ kans wilt maken op gratis toegangskaarten voor de spetterende voortstelling van Grapèlli Dance Studio s Deze doe je in envelop met postzegel of kom naar de balletschool en lever je brief of tekening in aan de balie. Vergeet niet duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en je mailadres te vermelden zodat wij wel contact kunnen opnemen Grapèlli Dance Studio s is al ruim 40 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken als het gaat om dans, zang en acteren. Ieder jaar organiseren wij een spectaculaire theatervoorstelling in het Taqa Theater De Vest te Alkmaar. Hierbij kan je als leerling van Grapèlli Dance studio s schitteren op het podium in de grote zaal voor familie en vrienden. Als maatschappelijk betrokken dansschool leek het ons leuk om kaarten beschikbaar te stellen om kinderen en ouders een kijkje te laten nemen in de wereld van Theater en Showbizz! We kijken enorm uit naar jullie brieven, tekeningen. Maar nog meer naar jullie komst in het theater!! Grapèlli Dance Studio s Pieterstraat LW Alkmaar

5 SaKS magazine online Via de volgende link kunt u het nieuwe SaKS magazine doornemen. SaKS beweegt naar 2020, maar hoe staat deze beweging ervoor? Een aantal voorbeelden en het één en ander aan inspiratie is verwerkt in het nieuwe digitale magazine. Veel leesplezier! Informatie op een rij adressen/websites Ouderraad Tochtwaard School Website Rollebol orregenboogtw@saks.nl de.regenboog@saks.nl Medezeggenschapsraad Website SKOA mr.regenboog@saks.nl info@skoa.nl Ouders welkom in de school Na uur bent u van harte welkom om even binnen te lopen en samen met uw kind te kijken naar het werk van uw kind. Ouderbijdrage Indien u geen gebruik wilt maken van de machtiging tot automatische overschrijving, kunt u de ouderbijdrage à 37,50 overmaken op rekeningnummer NL08 INGB t.n.v. De Regenboog Graag onder vermelding van de naam van uw kind. De Regenboog Alkmaar Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van de directie. Omgangsregels Deze regels gelden op onze school en daarbuiten. 1. Een goed gevoel voor iedereen is op de Regenboog regel nummer één! 2. Benader de ander zoals je zelf benaderd wilt worden. 3. Vertel het aan de juf of meester wanneer er iets gebeurt wat jij niet fijn of gevaarlijk vindt. 4. We noemen elkaar bij de voornaam en gebruiken geen scheldwoorden. 5. Ben je boos? Probeer er over te praten of ga anders naar de meester of de juf. 6. Spullen van een ander kind of van school behandel je met respect. 7. Kinderen die pesten zitten zelf in de nesten! 8. Word je gepest of heb je ruzie? Praat er thuis ook over, je moet het niet geheim houden. Is het opgelost? Dan kunnen we vergeven en vergeten. 9. We luisteren naar elkaar en nemen de ander serieus. 10. Jij mag er zijn!

6 Omgangsregels Deze regels gelden op onze school en daarbuiten. 1. Een goed gevoel voor iedereen is op de Regenboog regel nummer één! 2. Benader de ander zoals je zelf benaderd wilt worden. 3. Vertel het aan de juf of meester wanneer er iets gebeurt wat jij niet fijn of gevaarlijk vindt. 4. We noemen elkaar bij de voornaam en gebruiken geen scheldwoorden. 5. Ben je boos? Probeer er over te praten of ga anders naar de meester of de juf. 6. Spullen van een ander kind of van school behandel je met respect. 7. Kinderen die pesten zitten zelf in de nesten! 8. Word je gepest of heb je ruzie? Praat er thuis ook over, je moet het niet geheim houden. Is het opgelost? Dan kunnen we vergeven en vergeten. 9. We luisteren naar elkaar en nemen de ander serieus. 10. Jij mag er zijn!

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan april 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan april 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan april 2017 Agenda 13 april 14 april 17 april 18 & 19 april 21 april 24 t/m 28 april 1 t/m 3 mei 4 mei 5 mei Paasviering Goede Vrijdag lln. vrij Tweede Paasdag vrij IEP-toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard september 2017

Nieuwsbrief Tochtwaard september 2017 Nieuwsbrief Tochtwaard september 2017 Agenda 20 sept 2 oktober 6 oktober 11 oktober Algemene informatie avond Studiedag Lampionnenoptocht groep 3 en 4 Studiedag Een frisse start Voor u ligt de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers

Geachte ouders/verzorgers Jaargang 20 juni/ juli 2015 Geachte ouders/verzorgers Dit is de laatste maandelijkse nieuwsbrief van het schooljaar. De laatste mededelingen die van belang kunnen zijn krijgt u via digiduif. Rest mij alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Agenda 15 januari- 26 januari 26 januari 29 januari- 2 februari 30 januari 1 februari Citoweken Samenwerkingskwartier Feestweek SAKS Spannende rondleiding Grote Kerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2017

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2017 Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2017 Agenda 6 februari 8 februari 8 februari 8 februari 13-14 februari 17 februari 20-24 februari 27+28februari 3 maart 6-17 maart NSCCT groep 4A + 6B NSCCT groep 4B + 6A

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2016

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2016 Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2016 Agenda 12 februari 25-26 februari 29 februari t/m 4 maart 11 maart 21 maart Rapport groep 2 t/m 8 mee Administratiedagen, alle kinderen vrij Voorjaarsvakantie Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Agenda 17-18 april 20 april 24 april 27 april 11mei 14 mei 21 mei 28 mei IEP-toets groep 8 koningsspelen samenwerkingskwartier meivakantie bezoek aan theater de Vest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2017 Agenda 11 oktober 13 oktober 17 oktober 23 t/m 27 oktober 1 november Studiedag voor de leerkrachten Afsluiting Kinderboekenweek Samenwerkkwartier Herfstvakantie Kick

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan november

Nieuwsbrief Meidoornlaan november Nieuwsbrief Meidoornlaan november Agenda 11 november 14 november 14 november 15 november 1 december 22 december 23 december Sint Maarten MR Studiedag Administratie dag Sinterklaas Kerstviering s Middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan september 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan september 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan september 2017 Agenda 18 t/m 22 september 25 september 28 september 2 oktober Kamp groep 8 Algemene ouderavond gr 1 t/m 8 Samenwerkkwartier 08:30-08:45 Start Kinderboekenweek Introductie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school.

Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in groep 1-2A. Veel plezier bij ons op school. Stempelmakerstraat 20 1825DP Alkmaar 072-5616433 de.burijn@saksskb.nl www.burijn-saks.nl Nieuwsbrief, maart 2013 Beste ouders/verzorgers, Welkom Wij verwelkomen deze maand Stijn Hijgenaar. Hij komt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard juni 2017

Nieuwsbrief Tochtwaard juni 2017 Nieuwsbrief Tochtwaard juni 2017 Agenda 26 t/m 30 juni 3 juli 5 t/m 7 juli 7 juli 11 juli 12 juli 17 juli 20 juli 21 juli Administratieweek Voorleeswedstrijden gr 6,7 & 8 Kamp groep 8 3 de rapport mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan juni 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan juni 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan juni 2018 Agenda 14-15 juni 18,19 en 20 juni 22 juni 29 juni 2 juli 3 juli 4 juli 11 juli 12 juli 13 juli 23 juli- 31 augustus schoolfotograaf studiedagen voor de leerkrachten,

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers. Agenda

Geachte ouders/verzorgers. Agenda Jaargang april 2015 Geachte ouders/verzorgers Veiligheid op het schoolplein. Nu het weer wat aangenamer wordt, komen ook de wave/skateboarden/skeelers/stepjes, rolschaatsen etc. weer te voorschijn. Deze

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 6, 4 april 2019

Nieuwsbrief. Nummer 6, 4 april 2019 Nieuwsbrief Nummer 6, 4 april 2019 Als u de school binnenloopt hoort u dat er al druk geoefend wordt voor onze Paasviering! Het Paasfeest is een heel belangrijk christelijk feest in het christelijk geloof.

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14

23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 23 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 14 Van de directie Een Lijstereens boordevol nieuws. Verder in deze nieuwsbrief 10 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard november 2016

Nieuwsbrief Tochtwaard november 2016 Nieuwsbrief Tochtwaard november 2016 Agenda 11 november 14 november 14 november 15 november Sint Maarten MR Studiedag Administratiedag Professionalisering personeel. Naast het volgen van PBS, Hoogbegaafdheid

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juni 2016

Nieuwsbrief 3 juni 2016 Nieuwsbrief 3 juni 2016 Schoolagenda 07 juni Thema-avond groep 2 08 juni Ouderkamer i.s.m. met Centrum voor Jeugd en Gezin: Druk gedrag bij kinderen, ADHD? 10 juni Circusvoorstelling van groep 1 en 2 13

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC

Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Nieuwsbrief van de Koningsschool April 2016 jaargang 19 Belangrijke data - 19, 20 en 21 april heeft groep 8 Cito toets - 22 april - Sportdag op het terrein van SSC Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan september Agenda 9 september 12 september 13 september 7 oktober Studiedag Hoogbegaafdheid (groep 1 t/m 3) en Thematisch werken (groep 4 t/m 8) (kinderen vrij) Studiedag PBS (kinderen

Nadere informatie

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow In dit nummer - stadswandeling groep 7 - gevraagd: drogisterij artikelen - Noordelijke tandenpoetsweek - Pasen eitje-tik - inspectiebezoek 9 mei a.s. - sprekers in de klas - bericht van de OR: Avondvierdaagse

Nadere informatie

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen.

Op de woensdagmiddag worden er spel activiteiten georganiseerd waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Nieuwsbrief 28 oktober 2016 Agenda 29 oktober 4 november 8 november 9 november 10 november 16 november 17 november 22 november 25 november 5 december Oud papier Groep 5 t/m 8 's middags opendag bij Bork

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

16 april 2019 Nummer: 15

16 april 2019 Nummer: 15 16 april 2019 Nummer: 15 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Hierbij de nieuwsbrief van SBO Michaëlschool. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over Koningsdag en nieuws van de Spetters en de Bikkels.

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool.

Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. PCBS Julianaschool 1 maart 2018 Nieuwe leerlingen Na de voorjaarsvakantie mochten wij Keano Hollemans verwelkomen in de vlinderklas. Wij wensen hem een fijne tijd op de Julianaschool. Thema kleuters De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

24 mei 2017 AGENDA WIST U DAT..

24 mei 2017 AGENDA WIST U DAT.. 24 mei 2017 AGENDA 24 mei Groep 8 bezoek Anne Frankhuis 25 mei Hemelvaartsdag, vrije dag 26 mei Vrije dag 31 mei Techniekochtend groepen 3 en 4 2 juni Leerlingenraadvergadering 2 juni Plusgroep 5 juni

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5

W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 W W W. D A N I E L S C H O O L. NL N I E U W S B R I E F D O N D E R D A G 3 D E C E M B E R 2 0 1 5 In dit nummer Klussenmorgen Spelling Koningsdag Cultuurmiddag Website vergadering Etc. De klussenmorgen.

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 20-03-2019 nummer 18

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, We hebben kunnen genieten van de Paasdagen. Vorige week hebben alle kinderen genoten van het voorjaarsontbijt op donderdag 29 maart. Wat een mooi versierde dozen kwamen er in

Nadere informatie

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019

Welkom Juf Ida. Nieuws vanuit de MR. Leskracht thema: Van handel naar industrie. PCBS Julianaschool 13 maart 2019 PCBS Julianaschool 13 maart 2019 Welkom Juf Ida Net voor de voorjaarsvakantie hebben we afscheid genomen van Juf Suzanne van Kaam. Met ingang van 1 maart 2019 is Juf Ida Kloosterman benoemd als leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 4 april 2018 Beste ouders/verzorger(s), Met een mooie groep belangstellenden vierden we afgelopen donderdag het paasfeest. Het was mooi om dit met jullie samen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 1 april 2019 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Welkom op school nieuwe leerlingen 1 Lief en leed 2 Audit 4 april 2 Afsluiting Akkertalent kunst 2 Ouderavond met workshops 2 De Akker Anders 3 Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

AGENDA. Nr.13 VW

AGENDA. Nr.13 VW Nr.13 VW 18-03-2016 AGENDA Vrijdag 18 maart Schoolvoetbalwedstrijd Engelenburghschool - JVS 17.00 uur (Sportpark Panhuis DOVO) Maandag 21 maart Schoolvoetbalwedstrijd De Plantage - JVS 17.30 uur (Sportpark

Nadere informatie

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei..

Nieuwsbrief In mei leggen alle vogels een ei.. 2013-2014 Nieuwsbrief 1314-10 In mei leggen alle vogels een ei.. Nog enkele weken en dan.zit het schooljaar er al weer op. Op school zijn we al druk bezig om te plannen voor het nieuwe schooljaar: de eerste

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze,

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen

NIEUWSBRIEF APRIL. Agenda PAASFEEST EN MEER. 1 april. Van Schoolplein naar Challengeplein april Verkeersexamen groep april Koningsspelen NIEUWSBRIEF APRIL PAASFEEST EN MEER Agenda 1 april Van Schoolplein naar Challengeplein 4 + 11 april Verkeersexamen groep 7 12 april Koningsspelen Groep 5 deed op 20 maart mee aan de Nationale Boomfeestdag.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie