Nieuwsbrief Meidoornlaan september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Meidoornlaan september 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Meidoornlaan september 2017 Agenda 18 t/m 22 september 25 september 28 september 2 oktober Kamp groep 8 Algemene ouderavond gr 1 t/m 8 Samenwerkkwartier 08:30-08:45 Start Kinderboekenweek Introductie Beste ouder(s)/ verzorger(s), We zijn het nieuwe schooljaar met elkaar fris gestart. We kunnen terugkijken op een mooie eerste schoolweek. Na zo n lekkere lange zomervakantie is het toch altijd weer even wennen om vroeg te moeten opstaan en om weer in het school/werkritme te komen Vorige week zijn de leerkrachten al hard aan de slag geweest met het inrichten van de lokalen, hadden zij overdrachten en was er een teambijeenkomst. Met elkaar gaan we er een mooi jaar van maken! Personele mededelingen Zoals u weet is onze directrice Mirjam Scheltus in januari geopereerd aan haar hart. Haar herstel duurt langer dan verwacht. Op dit moment heeft ze haar werkzaamheden nog niet hervat. We houden u op de hoogte van haar herstel via de nieuwsbrief. De dagelijkse leiding van de school ligt bij Charlotte Boeijen, onze adjunct directeur/ locatie leider. Kennismaken met de leerkracht van uw kind Tijdens de algemene informatieavond maakt u samen met andere ouders kennis met de leerkracht van uw kind. Mocht u behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan kunt u altijd de leerkracht persoonlijk (na schooltijd) of via mail benaderen en een afspraak maken. De adressen met foto s van de leerkrachten komen volgende week naar u toe. Vorig jaar hebben een aantal groepen een pilot gedraaid met kennismakingsgesprekken met alle ouders van de groep. Deze pilot wordt doorgezet naar meerdere groepen. In de maand oktober zullen in de groepen 2-3;3;4B en 5-6 kennismakingsgesprekken plaatsvinden. Doordat er in oktober een contactmoment is vervallen de rapportgesprekken in november voor deze groepen.

2 Nieuwe collega s Graag stellen wij u onze nieuwe collega s voor: Beste ouders, Mijn naam is Pauline Rietveld en ik geef les in groep 1-2C. De onbevangenheid en spontaniteit van de kleuters vind ik geweldig. Ik vind het heel mooi om te zien hoe kleuters de wereld al spelend ontdekken en verkennen. We gaan er een leerzaam en gezellig jaar van maken! Beste allemaal, Mijn naam is Miranda Veltman. Dit schooljaar kom ik het zwangerschapsverlof invullen in groep 1-2 B voor juf Marian. Ik ben geboren en opgegroeid in Woerden. Sinds een kleine 2 jaar woon ik met veel plezier in Alkmaar met mijn man. Na mijn opleiding heb ik 9,5 jaar met veel enthousiasme op een basisschool in Woerden gewerkt, waar ik de kinderen in groep 3 en 4 veel heb mogen leren. Na een lange periode van heen en weer reizen tussen werk en thuis werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik aan het begin van 2017 gekregen om voor de Saks te mogen gaan werken. Op dit moment werk ik vanuit de talentenpoule van de Saks en mag ik de vervangingen doen op de diverse Saks scholen. De komende periode tot aan de kerstvakantie zal ik in ieder geval de hele week in groep 1-2 B te vinden zijn. Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar een fijne, gezellige en mooie tijd op de Regenboog. Hoi nieuwe kinderen en ouders, ik ben juf Corine en werk dit jaar 5 dagen in groep 7. Ik ben nieuw binnen het SAKS en binnen De Regenboog. Ik ben 20 jaar werkzaam in het onderwijs en ooit begonnen in groep 7/8. Na ook gewerkt te hebben in het VSO wil ik graag weer lesgeven in de bovenbouw van de basisschool. De Regenboog lijkt mij een fijne school om te werken en ik kijk erg uit naar dit schooljaar. Naast lesgeven houd ik erg van wandelen, yoga en koken. Tot ziens op De Regenboog! Hoi allemaal! Allereerst zal ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Lisanne Doornink en ik ben 24 jaar. Dit schooljaar werk ik op woensdag op De Regenboog in groep 6, de overige dagen werk ik op dit moment op de St. Adelbertusschool in groep 1/2. Ik werk vanuit de invalpool bij Saks, dus wie weet sta ik komend schooljaar ook wel bij uw zoon/dochter voor de klas! Wilt u nader kennismaken of zijn er vragen, dan tref ik u graag in de klas.

3 Algemene ouderavond. De algemene Informatieavond zal plaatsvinden op maandag 25 september. In alle groepen geeft de leerkracht informatie over de groep. Deze informatie krijgt u op papier aangeleverd. Zo heeft u de informatie altijd tot uw beschikking en hoeft de leerkracht niet alle informatie te vertellen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor ontmoeting. Op 25 september zullen we centraal starten met de gelegenheid kennis te maken met de leden van de OR (Ouderraad) en MR (Medezeggenschapsraad). Wederom zullen we gebruik maken van twee inloopmomenten van een half uur in alle groepen, waarvan de eerste 10 à 15 minuten de leerkracht centraal informatie geeft. De overige 15 à 20 minuten heeft u de gelegenheid om vragen te stellen, materialen te bekijken en even met de leerkracht(en) van uw kind nader kennis te maken. Tussen de twee inloopmomenten is er gelegenheid voor koffie en thee in de aula. Ook hier wordt centraal gestart. Er zal er in dit pauze- moment een gastspreker aanwezig zijn van Gedragpunt. U krijgt van haar informatie over het PBS-traject waarmee we op de Regenboog vorig jaar van start zijn gegaan. De indeling van de avond ziet er als volgt uit: 19:00 19:15 uur Inloop OR/ MR 19:15 19:45 uur Inloop in alle groepen (1e ronde) 19:45 20:15 uur Gelegenheid voor koffie en thee Gastspreker Gedragpunt over PBS 20:15 20:45 uur Inloop in alle groepen (2e ronde) Deuren open Voor schooltijd gaat er een zoemer af. De tijden zijn aangepast op het continurooster. Om 8:20 uur opent één van de leerkrachten de schooldeur(en). De eerste zoemer gaat om 08:25 uur dat is het signaal dat de lessen bijna gaan beginnen. De tweede zoemer gaat om 08:30 uur dat is het signaal dat de leerkrachten starten met de les. Vanaf groep 4 is het de bedoeling dat de kinderen zelfstandig naar binnen gaan en hun spulletjes zelf mee naar binnen nemen. Graag afscheid nemen op het schoolplein. Ná de Kerst gaat ook groep 3 proberen zelfstandig naar binnen te gaan. Tijd voor een gesprekje met de leerkracht is altijd mogelijk na schooltijd om 14:00 uur. Start verrijkingsklas op Regenboog Meidoornlaan De afgelopen weken zijn er verschillende gesprekken gevoerd over het starten van een verrijkingsklas op onze locatie. Er maakte een groot aantal leerlingen van onze school gebruik van deze voorziening in Alkmaar Noord. In overleg met het samenwerkingsverband is besloten dat er op onze locatie een verrijkingsklas gaat starten. Hiermee zijn wij heel blij. We starten op 20 september. Het aannamebeleid zal hetzelfde zijn als voorheen. Het gaat om een selecte groep leerlingen met een specifieke onderwijsbehoefte. Eén van de grote voordelen is dat de kinderen op onze locatie kunnen blijven, ook past het goed bij de ontwikkeling die de school doormaakt.

4 Schaatsen De zomervakantie is al weer achter de rug. En, al is het nu nog lekker warm weer, we gaan de herfst en de winter weer tegemoet. Na zo n mooie zomer is er altijd een grote kans dat die gevolgd wordt door een strenge winter. Met behalve sneeuw, ook ijs. En hoe leuk zou het zijn als je dan kunt schaatsen!... De rest van de info en het inschrijfformulier vindt u de bijlagen. Samenwerkkwartier Ook dit schooljaar zullen we maandelijks een samenwerkkwartier organiseren. In iedere groep zal er een activiteit zijn die u samen met uw kind kunt uitvoeren. De betrokkenheid bij de school is tijdens het samenwerkkwartier zichtbaar groot. Wij vinden het een mooie manier om ouders en opa s en oma s de mogelijkheid te bieden een kijkje in de klas te nemen. Op 28 september kunt u een kijkje nemen in de klas, graag tot dan! Nieuws uit de groepen middels de themabrieven. In de nieuwsbrief zal het kopje nieuws uit de groepen komen te vervallen. We zullen middels Klasbord regelmatig updates plaatsen over de activiteiten. Via digiduif zult u de themabrieven ontvangen zodat u op de hoogte blijft van het actuele thema en bijbehorende activiteiten. Goudenweken De eerste weken van het schooljaar worden ook wel de gouden weken genoemd. De eerste weken van het schooljaar zijn bij uitstek geschikt om een fundament neer te zetten voor een goede groepsvorming. Als er meteen een goede sfeer ontstaat, is dat prettig voor leerlingen, leerkrachten en ouders. Het is de basis voor een fijn schooljaar en een positieve groep. In alle groepen is in deze weken doen we allerlei activiteiten om elkaar (nog) beter te leren kennen en zijn is extra aandacht voor groepsvormende activiteiten. Fietsenstalling Op het schoolplein zijn verschillende plaatsen om fietsen neer te zetten. Om op het schoolplein zoveel mogelijk speelruimte te houden is er één fietsenrek verplaatst naar de achterkant van de school. De leerlingen van groep 1 t/m 5 kunnen de fietsen op het plein in de rekken plaatsen. We verzoeken de leerlingen van groep 6 t/m 8 om fietsen daar (achter de school) in de rekken te plaatsten. We doen ons best om een extra fietsenrek te plaatsen voor de bovenbouw, hier wordt aan gewerkt. De kinderen die in de buurt van school wonen (postcode 1829) verzoeken wij lopend naar school te komen. De kinderen die verder van school wonen hebben dan ruimte in de rekken om de fietsen te stallen.

5 Gymrooster Aanwezigheid directie en intern begeleiders Charlotte Boeijen, maandag t/m vrijdag Adjunct-directeur/ locatieleider Juf Marian Hogenhout maandag, woensdag, donderdag Intern begeleider groep 1 t/m 4 Juf Esther van Splunter Maandag en vrijdag Intern begeleider groep 5 t/m 8 Nieuws van de ouderraad

6 Op de algemene ouderavond kunt u met ons kennis maken tijdens de inloop. We hopen u dan te zien. Kinderboekenweek Tijdens de afsluiting van de Kinderboekenweek wordt er weer een boekenmarkt gehouden. Deze zal plaatsvinden op 13 oktober. Wij verzoeken u prentenboeken, kinderboeken, stripboeken, romans, informatieve boeken etc. welke u op wilt ruimen te bewaren en op een nog nader te bepalen moment in te leveren op school. Schoolmelk We bieden net als nu schoolmelk aan. Mocht u hier nog geen gebruik van maken en dit volgend jaar wel graag willen, dan kunt u via de volgende link aanmelden. Als plaats vult u Oudorp NH in en vervolgens klikt u op de Regenboog. Tijdens de lunch krijgt uw zoon of dochter dan een gekoeld pakje melk. Tijdens het eten wordt gezorgd voor een informele sfeer en een gezellig klimaat. Er is contact geweest met Campina, op de site stond woensdag nog niet actief voor schoolmelk. Dit is aangepast, u kunt nu voor vijf dagen per week schoolmelk bestellen. Team Basisschool de Regenboog Nieuws van Kinderopvang Regenboog (K)individu Wat hebben we weer een heerlijke vakantie gehad. Leuke activiteiten gedaan, met als afsluiting met beide vestigingen naar Linnaeushof! Nu weer tijd voor school. Bij ons is er ook iets verandert. Anouk werkt nu veel op de peuterspeelzaal en Brenda Olij versterkt ons bij de BSO. Ik Daphne van de Akker Sta nu dagelijks voor u klaar. Als u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt bij mij terecht. We zijn begonnen met de korte naschoolse opvang. Deze opvang is van 14:00 tot 15:30 uur en is erg gezellig. We gaan natuurlijk weer beginnen met de thema s. Het eerste thema waar we mee beginnen is techniek. Dit is een thema waar alle kinderen lekker aan mee kunnen doen. We zijn erg benieuwd wat voor mooie dingen hier weer gemaakt gaan worden. We wensen iedereen weer heel veel plezier op school. Team [K]individu. Na schoolse activiteiten

7 Kinderkunst gaat van start bij (K)individu! Tijdens deze 10 weekse cursus maken de kinderen op speelse wijze kennis met verschillende tekenen schildertechnieken. Iedere week zal uit een ander thema bestaan. Deze cursus is speciaal voor kinderen die ervan houden om creatief bezig te zijn en hier meer mee willen doen. Er zal een expositie van alle kinderkunstenaars zijn na de cursus! Groep: Minimaal 8, maximaal 15 kinderen. Kosten: 125,= De cursus zal na de zomervakantie van start gaan. De exacte startdatum volgt nog. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met: Stephanie Dimitrakopoulos sdimitrakopoulos@gmail.com Betaalgegevens: U kunt het cursusgeld overmaken naar rekeningnummer NL59RABO Vermeld bij uw betaling in de omschrijving NSA Tekenles, de naam van uw kind en in welke klas hij/zij zit. Informatie op een rij adressen/websites Ouderraad Meidoornlaan School Website Kindividu patbren9@gmail.com regenboog-m@saks.nl

8 Medezeggenschapsraad Website Ouders welkom in de school Na 14:00 uur bent u van harte welkom om even binnen te lopen en samen met uw kind te kijken naar het werk van uw kind. De Regenboog Alkmaar Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande toestemming van de directie. Omgangsregels Deze regels gelden op onze school en daarbuiten. 1. Een goed gevoel voor iedereen is op de Regenboog regel nummer één! 2. Benader de ander zoals je zelf benaderd wilt worden. 3. Vertel het aan de juf of meester wanneer er iets gebeurt wat jij niet fijn of gevaarlijk vindt. 4. We noemen elkaar bij de voornaam en gebruiken geen scheldwoorden. 5. Ben je boos? Probeer erover te praten of ga anders naar de meester of de juf. 6. Spullen van een ander kind of van school behandel je met respect. 7. Kinderen die pesten zitten zelf in de nesten! 8. Word je gepest of heb je ruzie? Praat er thuis ook over, je moet het niet geheimhouden. Is het opgelost? Dan kunnen we vergeven en vergeten. 9. We luisteren naar elkaar en nemen de ander serieus. 10. Jij mag er zijn!

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan Januari 2018 Agenda 15 januari- 26 januari 26 januari 29 januari- 2 februari 30 januari 1 februari Citoweken Samenwerkingskwartier Feestweek SAKS Spannende rondleiding Grote Kerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan september Agenda 9 september 12 september 13 september 7 oktober Studiedag Hoogbegaafdheid (groep 1 t/m 3) en Thematisch werken (groep 4 t/m 8) (kinderen vrij) Studiedag PBS (kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2017 Agenda 11 oktober 13 oktober 17 oktober 23 t/m 27 oktober 1 november Studiedag voor de leerkrachten Afsluiting Kinderboekenweek Samenwerkkwartier Herfstvakantie Kick

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard september 2017

Nieuwsbrief Tochtwaard september 2017 Nieuwsbrief Tochtwaard september 2017 Agenda 20 sept 2 oktober 6 oktober 11 oktober Algemene informatie avond Studiedag Lampionnenoptocht groep 3 en 4 Studiedag Een frisse start Voor u ligt de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers

Geachte ouders/verzorgers Jaargang 20 juni/ juli 2015 Geachte ouders/verzorgers Dit is de laatste maandelijkse nieuwsbrief van het schooljaar. De laatste mededelingen die van belang kunnen zijn krijgt u via digiduif. Rest mij alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan April 2018 Agenda 17-18 april 20 april 24 april 27 april 11mei 14 mei 21 mei 28 mei IEP-toets groep 8 koningsspelen samenwerkingskwartier meivakantie bezoek aan theater de Vest

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan juli 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan juli 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan juli 2017 Agenda 18 juli 20 juli 21 juli 4 september Afscheidsavond groep 8 Leerlingen zijn s middags vrij Start zomervakantie Eerste schooldag Introductie Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan november

Nieuwsbrief Meidoornlaan november Nieuwsbrief Meidoornlaan november Agenda 11 november 14 november 14 november 15 november 1 december 22 december 23 december Sint Maarten MR Studiedag Administratie dag Sinterklaas Kerstviering s Middags

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan april 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan april 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan april 2017 Agenda 13 april 14 april 17 april 18 & 19 april 21 april 24 t/m 28 april 1 t/m 3 mei 4 mei 5 mei Paasviering Goede Vrijdag lln. vrij Tweede Paasdag vrij IEP-toets groep

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Juli 2018 Vakantietijd Beste ouders/verzorgers en kinderen, Het schooljaar 2017-2018 zit er dan nu toch echt bijna op! De kinderen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan juni 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan juni 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan juni 2018 Agenda 14-15 juni 18,19 en 20 juni 22 juni 29 juni 2 juli 3 juli 4 juli 11 juli 12 juli 13 juli 23 juli- 31 augustus schoolfotograaf studiedagen voor de leerkrachten,

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan December 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan December 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan December 2017 Agenda 12 december 21 december 25 december- 5 januari 8 januari 15 januari t/m 26 januari 29 januari Staking basisonderwijs Kerstviering 17.00-18.45 uur Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan december 2016

Nieuwsbrief Meidoornlaan december 2016 Nieuwsbrief Meidoornlaan december 2016 Agenda 22 december 23 december 26 december t/m 06 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari Kerstdiner : 17.00 19.00 Les tot 12.00 Kinderen s middags

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u n i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 1 Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 CITO/Sponsorloop/Zending 3 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan het

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 14-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl De kop is er af! Na 2 weken school hebben de meeste kinderen

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les.

Vanaf 8:15 mogen kinderen naar school komen en openen de deuren van de school. Om 8:30 starten de leerkrachten met hun les. Zonnewijzer Start schooljaar Het schooljaar is inmiddels feestelijk begonnen op de Zonnewende! Een mooi geel lint is doorgeknipt en er is in iedere klas geproost op een fantastisch mooi schooljaar. Ook

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar

Nieuwsbrief. Schooljaar In deze nieuwsbrief Groepsindeling 2018-2019 Afscheid meester Jacco Terugkoppeling enquête Inleveren rapport Kr8kidzz faalangst Ouderavond Talent georganiseerd door PSZ/KDV Ukkie Nieuwsbrief Schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 Beste ouders, verzorgers en kinderen, INFO NR 2 De start is geweest. De start van het schooljaar, de start van de Gouden Weken en de startgesprekken om er maar een paar te noemen. Wat ons betreft smaakt

Nadere informatie

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 12-9-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data September 2018 20-09 19:00-19:45 uur Informatieavond, groepen 5 t/m 8 20:00-20:45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus Wist u dat???? De schoolverlaters maandag 3 juli a.s. voor het laatst op school zijn? De

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Huidige stand van zaken op de J.P.Coen

Huidige stand van zaken op de J.P.Coen Ouderbetrokkenheid op de J.P.Coenschool Ouderbetrokkenheid is van groot belang voor de ontwikkeling van de kinderen op school. Een goede schoolloopbaan is niet alleen een zaak van de school, maar wordt

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2016

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2016 Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2016 Agenda 12 februari 25-26 februari 29 februari t/m 4 maart 11 maart 21 maart Rapport groep 2 t/m 8 mee Administratiedagen, alle kinderen vrij Voorjaarsvakantie Nieuwsbrief

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Sterrenschool. info juni 2016

Sterrenschool. info juni 2016 Sterrenschool info juni 2016 R.K.B.S. Driehuis Bozenhoven 156 3641 AJ Mijdrecht Tel: 0297-255436 E-mail: directie@driehuisschool.nl Website : www.driehuisschool.nl Driehuis Sterrenschool Onze Sterren :

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Maart 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan Maart 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan Maart 2018 Agenda 12 23 maart 28 maart 2 april Oudergesprekken Samenwerkkwartier Tweede paasdag, kinderen vrij Introductie Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na een ijzige voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2017

Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2017 Nieuwsbrief Tochtwaard februari 2017 Agenda 6 februari 8 februari 8 februari 8 februari 13-14 februari 17 februari 20-24 februari 27+28februari 3 maart 6-17 maart NSCCT groep 4A + 6B NSCCT groep 4B + 6A

Nadere informatie

Januari 2015 JANUARI 2015

Januari 2015 JANUARI 2015 Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Januari 2015 JANUARI

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan Oktober 2018 Agenda 2 oktober 4 oktober 5 oktober 8 oktober 12 oktober 22-26 oktober 8 november Opening Kinderboekenweek Voorstelling in de Grote Kerk Groep 1 t/m 4 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Januari 2018 Nieuwsbrief #20

Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Eindelijk is het dan zo ver, de renovatie is van start. Afgelopen week is begonnen met inrichten van het bouwterrein en is het buitenspeelplein

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan juli 2018

Nieuwsbrief Meidoornlaan juli 2018 Nieuwsbrief Meidoornlaan juli 2018 Agenda 23 juli t/m 1 september 17 september Zomervakantie Ouderinformatieavond Introductie Beste ouder(s)/ verzorger(s), De laatste loodjes Het schooljaar 2017-2018 is

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie