VERSLAG VERGADERING 12/02/ uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG VERGADERING 12/02/ uur"

Transcriptie

1 VERSLAG VERGADERING 12/02/ uur De Heischuur, Oosthoven WTC ONZE HOOP VZW Aanwezig bestuur :het bestuur was voltallig aanwezig. Leden : 64 aanwezigen VOLGENDE LEDENVERGADERING: Vrijdag 12 maart 2010 om uur de Djoelen de Keizer VERONTSCHULDIGD Volgende leden waren verontschuldigd: Leo Peeters, Geert Droogmans, Kris Broeckx. EERSTE VERGADERING 2010 Voorzitter Marc De Vries opende de vergadering. De nieuwelingen werden welkom geheten op hun eerste vergadering en stelden zichzelf even voor: Walter Gilleyns, Greet Mols, Hilde Verschueren, Dirk Berrens en Tom Delcroix. Marc wenste hen veel plezier toe in het fietsen en hoopt dat ze zich snel zouden thuis voelen in de club. De anciens worden bedankt dat ze gebleven zijn.

2 GOEDKEURING VORIG VERSLAG Het verslag van vorige vergadering werd goedgekeurd. Enkele papieren versies werden niet afgeleverd, waarvoor ons excuus. SOCIAAL NIEUWS Er kwam ons deze maand geen sociaal nieuws ter ore. Er cirkelen wel enkele ooievaars boven de V.D. Bekelaan toch de eerste tekenen van de lente? LEDENAANTAL Onze vereniging telt momenteel 111 leden. Tom Delcroix ook aanwezig op de vergadering heeft ook de intentie om lid te worden, alsook Paul Vermeersch (echtgenoot Ria Goris). Tegen volgende vergadering wordt het record dus wellicht weer gebroken. Voor de Wielerbond Vlaanderen zijn we een vereniging met ruim 130 leden, vermits er een 15-tal familievergunningen werden genomen. UITLEGGEN TIJDENS RIT - PRIJZEN DRANK De prijzen voor de uitleg tijdens onze ritten blijft ongewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. De gewone uitleg voor twee consumpties is 3,5 euro. Diegenen die trappist of Duvel drinken leggen natuurlijk iets meer uit.(dan het strikt genomen kost) We blijven deze sociale gewoonte van samen uitleggen hanteren, ook op woensdag. Omwille van de gestegen consumptieprijzen zal de overschot wellicht beperkt zijn: wat de traditionele de mosselpot op het einde van het seizoen dus kan bieden, moet dan bekeken worden. WINTERWANDELING 07/02/2010 De winterwandeling was opnieuw een succes. We waren met een kleine 60 wandelaars, en een 70 eters en het weer was een meevaller, in vergelijking met de mini-ijstijd die we meemaken. We mochten special guests verwelkomen: Marc en Greet Meulemans. Staf VR had gezorgd voor een mooie wandeling in Kasterlee en ook de jenever, choco, amaretto en passie van Pat. Jans. smaakte naar meer. De wafels en de koffie met toebehoren die Leo besteld had (dank aan Rosa voor deze lekkernijen) smaakten naar meer Onze koksmutsen van dienst, Willy VDooren en zijn Lucienne en Eddy VDAkkerveken, zorgden ervoor dat we na de wandeling lekkere pensen of vidé kregen voorgeschoteld: deze keer in grote overvloed. Helpende handen van de leden met sympathisanten zorgden ervoor dat de afwas snel gebeurd was. De nieuwe versie van de INFOFIETS werd reeds uitgedeeld aan de aanwezigen.

3 VERGADERING NIJLEN We hebben met Marcel Peetersen een nieuwe voorzitter van de aawt. Deze werd reeds door Rudy D., onze afgevaardigde voor WBV, in naam van onze club, gefeliciteerd. Vademecums en trofeën (wel opvallend weinig voor onze club) werden afgehaald door Staf en Patrick en uitgedeeld. Onze laureaten waren: Leo Blockx, Xavier Caers, Frans Peeters en Dirk Vissers. CLUBREIS: mei Altenahr Voorzitter Marc gaf de stand van zaken voor onze jaarlijkse uitstap: er werden voorlopig reeds 30 bedden gereserveerd in het hotel: Zum Weissen Kreuz: De prijs valt erg mee: 40 euro per persoon per dag: half pension. (+ 10 euro voor éénpersoonskamer). Voor ieder lid legt de clubkas 25 euro bij, het vervoer van de remorquen wordt vergoed en er zijn enkele tournées générales voorzien. Indien je mee wil geef dan je naam en het aantal personen op bij Marc DV en stort 75 euro/kamer (= voorschot) op rekening van de club Snel zijn is de boodschap, want er waren nogal wat geïnteresseerden. FINANCIEEL VERSLAG Penningmeester Patrick Janssens geeft en overzicht van inkomsten en uitgaven van de voorbije periode was financieel een speciaal jaar. Eigen inrichtingen brachten een record-opbrengst op (op de Nat. Bijeenkomst na). We rekenen dan wel de Schakel en de Würth Classic hierbij.(die slechts gedeeltelijk van ons zijn en worden ingericht) De bezoekende activiteiten kenden echter een dieptepunt wat betreft opbrengst. Door de kledij-factuur en de belangrijke inspanning die de club deed om iedereen van voldoende kledij te voorzien, komen we uit op een negatief saldo voor 2009, zij het beperkt door de goede resultaten. Januari 2010 was alweer positief, voornamelijk door sponsoring. Onze website is enkele dagen uit de ether geweest, maar vanaf 12/02 terug. Er werd een transfer gedaan naar een nieuwe provider: one.com, met heel wat extra webruimte mogelijkheden en voorzieningen, en het kost ook slechts een fractie van vroeger. Daarenboven zal het beheer worden overgenomen door Frans Peeters in de komende weken: je zegt dus vanaf nu niet meer gewoon : Frans, maar webmaster tegen hem!

4 NATURALIZE De nieuwe (vernieuwde) bestellingslijst ( zie bijlage) zo snel mogelijk binnen te brengen: voor 20 februari 2010, bij Kris Devocht. (volledig vrijblijvend korting tot 30%) KLEDIJ De extra bestelde kledij werd nog niet geleverd, maar wordt kortelings verwacht. Er zijn bij Ronny Biddeloo nog zomerhandschoenen Champion Sys in de nieuwe clubkleuren - in stock: voor 11 euro/stuk. Liquidatie van : witte Moozes sokken en zwarte zomer handschoenen : 5 euro per set zolang de voorrraad strekt. In t Ven 2010: zaterdag 26 juni De "gratis Korsendonk" blijft maar zal niet meer worden aangeboden vanuit de taverne aan de kerk te Kasterlee. Eddy heeft van Brij Keermaekers een paar mogelijkheden gekregen die nu worden onderzocht om de meest-geschikte te vragen om medewerking. De commissie wordt uitgebreid met Guy Quets en Xavier Caers. Aan de folder, omlopen en dergelijke wordt gewerkt. Würth-Classic kreeg een bijzonder positieve beoordeling tijdens een algemene vergadering met verantwoordelijke Lotto-Cycling-tour-organisatoren te Gent zodat niets in de weg staat om ook deze tourtocht wederom op de kalender te plaatsen. Lotto-cycling tour heet voortaan "Bank van de Post Cycling Tour" en telt 12 ritten. Bij deze 12 géén Ronde van Vlaanderen maar die wordt nog wel door dezelfde club in samenwerking met Golazo georganiseerd.(werken samen met KBC) GEDRAG OP DE WEG Traditioneel herhalen we nog eens de belangrijkste regels waaraan we ons als club houden tijdens de verplaatsingen op de weg. Wegkapiteins: Er zijn in onze club wegkapitieins, te weten de bestuursleden. Seingevers: Sommige leden hebben een band en plaatje gekregen. Je kan dan ook alleen maar vooraan rijden en de weg afzetten met de officiële band en plaatje. De wet heeft niet bepaald hoe je dit moet gebruiken, maar je moet dit doen met gezond verstand. Toon je bevelen in ieder geval kordaat en voldoende op tijd. Denk in eerste instantie altijd aan je eigen veiligheid en die van je clubleden. We zullen meestal in twee groepen rijden. Ieder maakt voor zichzelf uit bij welke groep hij wenst te rijden. De beide groepen leggen in principe hetzelfde programma af tenzij anders afgesproken. De A-groep vertrekt eerst, dan de B-groep. De leden die in de winter ook aan hun conditie gewerkt hebben worden gefeliciteerd, maar er zijn er ook onder ons die hier niet altijd de kans toe gehad hebben. We gaan dus zeker de eerste kilometers gedisciplineerd

5 moeten rijden om een opwarmingsperiode in te bouwen. Opwarmen wordt ons ook ten stelligste aangeraden. Het rijden met valhelm is niet verplicht maar ten zeerste aanbevolen! We willen nog eens benadrukken dat er moet verwittigd worden voor hindernissen en putten in de baan. Denk niet dat je buurman het wel zal doen, want dan kan het al te laat zijn. De mindere goden onder ons kunnen beter vooraan in de groep rijden. Als iemand een gaatje moet laten, gelieve deze fietser dan niet in te halen omdat hij (of zij) dan steeds verder in de groep zal opschuiven. Als je achteromkijkt dan doe je dit best door de schouder van je collega naast je vast te nemen. Toiletgebruik op een controlepost: gelieve dit niet te doen als de rest van de groep al op de fiets zit om te vertrekken. Doe je plasje (of wat dan ook) liefst wat vroeger. Bij het verlaten van het dorpsplein of de controleplaats doen we dit in aangesloten groep op het teken van de seingevers (of Leo met zijn fluitje). Een kruispunt bezetten we nooit. We blijven 2 aan 2 staan tot het kruispunt vrij is. We vermijden drukke wegen en discussiëren niet over de keuze van parcours door de wegkapiteins. We kijken toch niet op één of twee kilometers meer. We rijden nog steeds in één groep het centrum van Oud-Turnhout binnen. Verbaal geweld ten opzichte van onvoorzichtige automobilisten of andere weggebruikers laten we achterwege. Spelen is nog steeds toegelaten, maar voorzichtigheid is geboden. Op de brug van Corsendonk mag de helft van de rijbaan niet overschreden worden want je hebt daar geen overzicht over het tegemoetkomende verkeer. Bij pech onderweg blijft de gehele groep of een pechploeg achter bij de ongelukkige. Het tempo bij het achtervolgen wordt in onderling overleg bepaald! Het is niet de bedoeling dat de pechvogel er wordt afgereden! De seingevers moeten steeds voorzien zijn van een armband aan de linkerarm en een plaatje. Deze job mag overgenomen worden door een ander lid, bijvoorbeeld op de controlepost. De signaalgevers moeten het fietspad volgen. Het is niet de bedoeling dat de groep seingevers groter is dan de gewone groep. Er kunnen zich situaties voordoen dat een seingever de fietsende groep moet doen stoppen ipv het andere verkeer en dit in functie van de veiligheid. VOLGENDE LEDENVERGADERING De volgende ledenvergadering (vrijdag 12/03/2010) gaat door in de zaal De Keizer van de Djoelen. (tweede verdieping)

6 KOMENDE PERIODE >Zo 14/3 50 km brevet Mol Millegem :Parochiezaal Oosthoven (boven) Wat Wie Wanneer Tap + opkuis Kris Devocht,Tom Maes 6u30 tot einde Garcons + opkuis Peter Meulemans Van Calenbergh Steven 7u einde Za 20/3 Provinciale Bijeenkomst Nijlen Parochiezaal Oosthoven beneden Wat Wie wanneer Tap + opkuis Patrick Janssens,Marc Verlinden 11 u tot einde Zaal klaarzetten Garcons + opkuis Inschrijven Oud-Turnhout + opkuis zaal Afpijlen Controle Afpijlen Afbreken Pijlen Geert Vandervoort, Horemans Jef F. Brijs, Van Den Borne Guy Blockx Leo +??? (indien nodig) Dirk Zomers ( motor ) Vrijwilligers (gepension.terroristen?) ( indien mogelijk met rugzak) 11 u tot einde 11u tot einde Week voordien +/_ 11 uur s maandag 22/03 vertrek om 12 uur Dorp >Zo- 21/3- Provinciale Bijeenkomst Nijlen- Parochiezaal Oosthoven - beneden ALLEEN op zondags: MOTARS. Wat Wie Wanneer Controle afpijlen Luc Brijs +/_ 7 uur s morgens met motor Tap + opkuis + Marc Devries,Rudy Berrens uur tot einde Klaarzetten zaal Control.Heischuur Carlo Broeckx, Ooms Bob uur tot einde + klaarzetten zaal + opkuis Garçons + opkuis Dirkx Rudy, Smets Marc uur tot einde + klaarzetten zaal Afbreken Pijlen Vrijwilligers (gepension.terroristen?) s maandag 22/03 vertrek om 12 uur in t dorp (met rugzak indien mogelijk)

7 ALLERLEI Let er op dat je de aanwezigheidslijst van de vergadering ondertekend hebt, want hierop baseren wij ons voor het aantal vergaderingen die je hebt bijgewoond ivm clublaureaatschap en bijhorende beloning. De prestatielijsten worden bijgehouden door Kris Broeckx, opmerkingen hierover binnen de maand aan haar over te maken. Nadien gaan we ervan uit dat de lijst correct is bijgehouden. Tijdens de pauze werden de INFOFIETS 2010, de vademecums en vergunningen overhandigd aan de aanwezige leden. De vademecum bevat de provinciale kalender op de weg en VTT. Deze zaken worden niet verstuurd en worden uitsluitend uitgedeeld op de vergadering of moeten afgehaald worden op het secretariaat: Wolfstraat 5, Merksplas. De Bondskaart van Xavier Caers blijkt zoek te zijn: als iemand die verkeerdelijk in zijn bezit heeft: gelieve dit te melden aub. Er worden vanaf februari alleen VVT s op het programma gezet bij speciale Classics, events of bij bevriende clubs. Rudy Dirkx doet zijn remorque van de hand prijs met hem overeen te komen de remorque zou wel ter beschikking van de club moeten kunnen blijven indien nodig. Hiervoor contact opnemen met Rudy aub. Stickers werden gevraagd door Wilfried Nuyts, Willem Halters, Dirk Sels en Albert Jaamann. Ook de nieuwe leden zullen er krijgen, maar er wordt nog onderhandeld met WBV wat er op de stickers moet staan ook identificatienummer? GSM-nummer Steven Jansen in Infofiets 2010 is foutief. TE ONTHOUDEN DATA WANNEER WAT WAAR Vr 12/03/20010 Tweede Ledenvergadering DE DJOELEN mei 2010 Clubreis ALTENAHR Za 26/06/2010 In t Ven Classic Heischuur Zo 29/08/2010 De Schakel Zwanevenhut Z0 14/11/2010 MTB-VTT St Pietersinsituut

8 KALENDER : 01/03/ /04/2010 DATUM PLAATS VERTREK KM TIJDSTIP Dorp Contr. Za 06/ Zo 07/03 Omloop van Tielen Toeristen Club Nete V.Z.W. Berlaar Zaal Welkom, Dorp, Tielen. naar : Café Palmenhof, Herenthoutsesteenweg 71, I&S: Bouwel. Info: Steven Van Campenhout 015/ Pierenrit W.T.C. De Sprinters Geel V.Z.W. Vertrek : Café Welkom, Aardseweg 66, Geel T/A. naar : Brasserie Cassiers, Bergstraat 2, Grobbendonk. I&S: Info: Johan Van Noppen 014/ Za 13/03 Zo 14/03 Za 20/03 Zo 21/03 Za 27/03 Zo 28/03 VTT Mol Wezel, Feesttent Umicore terreinen Brevet 35 km Kempens Wielerverbond- Turnhout V.Z.W. VERTREK :Gem. Sporthal, Berckhovenstraat, Westmalle. I&S: Info: Carl Rens 03/ / Brevet 50 km W.T. Mol-Millegem VERTREK : De Heischuur, Heieinde 1, Oosthoven. I&S: Info: Roger Vervecken 014/ Provinciale Bijeenkomst, Prov. Antw WBV Parochiezaal Oosthoven - EIGEN RIT! Provinciale Bijeenkomst, Prov. Antw WBV Parochiezaal Oosthoven - EIGEN RIT! Pottenrit Olense Wielertoeristen naar : Café St. Martinus, Processieweg 3, Olen. VERTREK :Café Welkom, Aardseweg 66, Geel T/A. I&S: Info: Denis Van den Eynden 014/ Zuid Kempische Pijl W.T. Mol-Millegem VERTREK :Café De Verenigde Vrienden, Milostraat 68, Mol. NAAR : Café St. Martinus, Processieweg 3, Olen. I&S: Info: Roger Vervecken 014/ Op zaterdag 17/04/2010 : AVS Peter Van Petegem Classic : km Nu reeds inschrijven voor deze Bank van de Post Cycling Tour Voor onze club nog steeds zoals vorig jaar ; inschrijven een maand op voorhand aan halve prijs + de 5 waarborg voor het kaderplaatje: dwz 10 euro storten op rek. nr. van de club met duidelijk vermelding, en laten weten aan Patrick Janssens: patrick.janssens@skynet.be

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig.

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig. Nieuwsbrief Maart - April 2016 WTC Berlaar 1. Voorwoord Het seizoen is weeral gestart. Na de rit in Heultje hadden we onze jaarvergadering met een zeer talrijke opkomst waarvoor onze dank. Waarschijnlijk

Nadere informatie

REGLEMENT IJZERZONEN 2013

REGLEMENT IJZERZONEN 2013 REGLEMENT IJZERZONEN 2013 1. Lidmaatschap Lid worden van WTC DE IJZERZONEN kan door: a) Contante betaling van jaarlijks lidgeld 17. Inschrijvingsvergadering vindt normaal plaats in de maand december. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN STICKERS-DONCKERS - LILLE. 3 vermeldingen (coëff ) VAN DEN BULCK DIRK GROBBENDONK

VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN STICKERS-DONCKERS - LILLE. 3 vermeldingen (coëff ) VAN DEN BULCK DIRK GROBBENDONK VOORLOPIGE RANGSCHIKKING PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2013 1 ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN : KEIZER : ALG.KAMPIOEN 2011 2012-2013 VAN DYCK DIRK ZANDHOVEN 4 vermeldingen 2 ALGEMEEN PROVINCIAAL KAMPIOEN

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Clubreglement WTC. Nete en Aa vzw.

Clubreglement WTC. Nete en Aa vzw. Clubreglement 2017 WTC. Nete en Aa vzw. Maatschappelijke zetel: Fabiolalaan 14 2280 Grobbendonk Ondernemingsnummer: 0841.475.889 Bankrekeningnummer: BE30 9730 4114 5111 BIC-CODE: ARSPBE22 WBV nummer: 00000184

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Jan. 2018

Nieuwsbrief 1 Jan. 2018 Nieuwsbrief 1 Jan. 2018 Voorwoord Gelukkig nieuwjaar, de beste wensen, een goede gezondheid, Allemaal wensen die we aan elkaar geven tijdens de nieuwjaarsdagen en waarvan we hopen dat ze ook uitkomen voor

Nadere informatie

Clubreglement WTC Nete en Aa vzw.

Clubreglement WTC Nete en Aa vzw. Clubreglement 2018 WTC Nete en Aa vzw Maatschappelijke zetel: Fabiolalaan 14 2280 Grobbendonk Ondernemingsnummer: 0841.475.889 Bankrekeningnummer: BE30 9730 4114 5111 BIC-CODE: ARSPBE22 WBV nummer: 00000184

Nadere informatie

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 Terroristje Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 6 Oktober 2018 Na die vele kilometers die we dit jaar al afgemaald hebben is het weer tijd om het seizoen af te sluiten met een stevige maaltijd. Om 10u

Nadere informatie

Programma KW Heist Zuiderkempen

Programma KW Heist Zuiderkempen zaterdag, 23 februari 2019 Wintertocht Afstand 60 km 12:00-13:30 Vertrekplaats BOOISCHOT: Café t Vermaak, Dorpsstraat 12:45 BOOISCHOT: Café t Vermaak, Dorpsstraat BOOISCHOT: Café t Vermaak, Dorpsstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Dec. 2017

Nieuwsbrief 11 Dec. 2017 Nieuwsbrief 11 Dec. 2017 Voorwoord De meeste blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen. De wind en de vorst zullen de laatste blaadjes nog wel een handje helpen. De tuin winterklaar maken is één

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Januari 2016

Nieuwsbrief 1 Januari 2016 Voorwoord Nieuwsbrief 1 Januari 2016 Gelukkig nieuwjaar, de beste wensen, een goede gezondheid, Allemaal wensen die we aan elkaar geven tijdens de nieuwjaarsdagen en waarvan we hopen dat ze ook uitkomen

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

REGLEMENT IJZERZONEN 2015

REGLEMENT IJZERZONEN 2015 REGLEMENT IJZERZONEN 2015 1. Lidmaatschap Lid worden van WTC DE IJZERZONEN kan door: a) Contante betaling van jaarlijks lidgeld 25. Inschrijvingsvergadering vindt normaal plaats in de maand december. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November- December 2014

Nieuwsbrief. November- December 2014 Nieuwsbrief WTC Berlaar November- December 2014 1. Vergunning 2015 AANDACHT! Gooi uw vergunning van 2013 niet weg. Deze bleef afgelopen seizoen geldig en dat blijft ze ook in 2015. Na het betalen van het

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Zandstraat 2d 3390 Tielt-Winge Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

Kalender fietsseizoen 2019;

Kalender fietsseizoen 2019; Kalender fietsseizoen 2019; Januari 2019 1 31 1 2 3 4 5 6 2 7 8 9 10 11 12 13 3 14 15 16 17 18 19 20 4 21 22 23 24 25 26 27 5 28 29 30 31 1 2 3 Februari 2019 5 28 29 30 31 1 2 3 6 4 5 6 7 8 9 Beenhesp

Nadere informatie

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg

W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg W.T.C. O.A. v.z.w. Cycling Team E Berg INTERN REGLEMENT W.T.C. O.A. v.z.w. OPRICHTING W.T.C. O.A. is als feitelijke vereniging ontstaan in 2010 en werd in 2013 omgevormd tot een vzw. Naam: "Wielertoeristenclub

Nadere informatie

Programma KW Heist Zuiderkempen

Programma KW Heist Zuiderkempen zaterdag 27 februari 2016 Omloop van Tielen Afstand 40 km Vertrekplaats HALLAAR: parking 12:45 Programma KW Heist Zuiderkempen TIELEN: Oude Brandweerkazerne, Tielendorp zondag 28 februari 2016 Brevet 50

Nadere informatie

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG TIENVERBOND QUIEVR. OUDE DUIVEN, QUIEVRAIN op 04/05/15. Los om 08:00:00. 297 duiven. PRYS NAAM LIEFHEBBER GEMEENTE GTK MAX JUISTUUR DAG AFSTAND SNELHEID ------- -------------------------

Nadere informatie

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude!

Een (warme) dikke merci aan iedereen voor de hulp en samenwerking in deze ijzige koude! Ledeninfo: SK Heusden Nieuwsbrief: februari 2017 735 deelnemers aan onze VTT + cyclo Husdine! Dit is een succes! Wetende dat het s nachts - 7 C was. Bij deze willen wij iedereen bedanken (sponsors, leden,

Nadere informatie

BLIKVANGERS VAN DE WEEK

BLIKVANGERS VAN DE WEEK BLIKVANGERS VAN DE WEEK Proficiat aan onze provinciale winnaars uit Issoudun Wim Storms uit Berlaar wint de provinciale vlucht uit Issoudun tegen 1.400 oude duiven, Jos Vercammen uit Vremde wint de provinciale

Nadere informatie

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG TIENVERBOND QUIEVR. OUDE DUIVEN, QUIEVRAIN op 10/05/15. Los om 11:00:00. 368 duiven. PRYS NAAM LIEFHEBBER GEMEENTE GTK MAX JUISTUUR DAG AFSTAND SNELHEID ------- -------------------------

Nadere informatie

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen

VZW Mountainbike team Groot Leuven Tiensesteenweg 248 3001 Heverlee 0893643281. Rules of engagement. Algemeen Rules of engagement Algemeen MTGL stelt zich de beoefening van het wielertoerisme in al zijn facetten ten doel. Ze tracht dit doel te bereiken door het inrichten van wieleruitstappen individueel of in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei-Juni 2016

Nieuwsbrief. Mei-Juni 2016 WTC Berlaar Nieuwsbrief Mei-Juni 2016 1. Voorwoord We danken iedereen, helpers en deelnemers aan onze 24 editie van het Pallieteren die zeker niet gediend werd door de weergoden. Vele handen maken het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 Sept 2018

Nieuwsbrief 8 Sept 2018 Nieuwsbrief 8 Sept 2018 Voorwoord Wie herinnert zich nog de laatste woorden van het voorwoord juli/augustus : met laat ons hopen veel zon? Juist voorspeld, maar het was niet met de bedoeling dat we zoveel

Nadere informatie

SK Heusden. Nieuwsbrief: januari Beste leden, familieleden, sponsors en sympathisanten

SK Heusden. Nieuwsbrief: januari Beste leden, familieleden, sponsors en sympathisanten SK Heusden Nieuwsbrief: januari 2018 Beste leden, familieleden, sponsors en sympathisanten Voor bijzondere mensen dit gedicht met fijne wensen Een goede gezondheid en bergen van geluk Voorzien van veel

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2019 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP EGHEZEE 4. DAGUITSTAP KERKHOVEN 5. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 6. BBQ NA DAGUITSTAP 7. MOSSELFEESTEN 2019 8. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS

Nadere informatie

VERSLAG RVB AVF DD

VERSLAG RVB AVF DD VERSLAG RVB AVF DD. 19.04.2018 Aanwezig : - Carine Geukens, secretaris - Danny Lyssens, jeugdverantwoordelijke - Koen Vaneynde, statuten en reglementen - Jonas Janssens, penningmeester - Paul Derkinderen,

Nadere informatie

Clubreglement Wtc. Nete en Aa vzw. Danny Leemans

Clubreglement Wtc. Nete en Aa vzw. Danny Leemans Clubreglement 2016 Wtc. Nete en Aa vzw. Maatschappelijke zetel: Fabiolalaan 14 2280 Grobbendonk Ondernemingsnummer: 0841.475.889 Bankrekeningnummer: BE30 9730 4114 5111 BIC-CODE: ARSPBE22 WBV nummer: 00000184

Nadere informatie

Hierbij vindt u de nodige informatie voor de aanvraag van een organisatie tijdens het zomerseizoen 2014.

Hierbij vindt u de nodige informatie voor de aanvraag van een organisatie tijdens het zomerseizoen 2014. Marc Van Impe Larenbroekstraat 35 9450 Haaltert tel / fax 053/83 84 66 gsm: 0475/64 16 75 e-mail : vanimpe.marc@telenet.be email : johan.lanckriet@scarlet.be Provinciale Commissie voor Recreatiesport Aan

Nadere informatie

Programma KW Heist Zuiderkempen

Programma KW Heist Zuiderkempen Datum zaterdag 24 februari 2018 Omloop van Tielen TIELEN: Café Koetsier, Kerkstraat 157 45-70 km Datum zondag 25 februari 2018 Inschrijving 9:00-9:15 Vertrekplaats HEIST-OP-DEN-BERG: De Sporthal, Lostraat

Nadere informatie

WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement

WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement WTC Walter Godefroot Huishoudelijk reglement dd. 01.01.2016 1 Inhoud 1 Inhoud... 1 2 Stichting... 2 3 Het Bestuur 4 De Leden... 3 5 De Ritten 5.1 Algemeen 5.2 Snelheid en afstand 5.3 Vertrekplaats en -tijdstip...

Nadere informatie

Party time!!! WTC Peutie. Beste fiets-vrienden,

Party time!!! WTC Peutie. Beste fiets-vrienden, Party time!!! Beste fiets-vrienden, Met nog amper 2 zondagritten te gaan, komen we stilaan op het einde van het seizoen 2014. Maar het is nog lang niet gedaan en er staan nog veel aktiviteiten te wachten

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 01 april 2019 Het bestuur van EAMV was op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Dit jaar zullen er 3 bestuursleden hun vaandel door willen geven aan anderen.

Nadere informatie

WINTERKALENDER RECREA

WINTERKALENDER RECREA WINTERKALENDER RECREA Zaterdag 4/10/2014 12072) Vriendenrit 40 km. Café Molenhuis, Molenstraat 52, Herenthout. 40 km. I&S: 12.00-14.00 Zondag 5/10/2014 12073) Najaarsrit 45 km. 02002001 Donatusvrienden

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD nr. februari 2011

INFORMATIEBLAD nr. februari 2011 INFORMATIEBLAD nr. februari 2011 nr. 19 Wielertoeristenclub ONZE SPONSORS: www.cigno.be www.wtcputteaktief.be Wielertoeristenclub Putte Aktief VZW p/a: Mechelbaan 606 aangesloten bij: Ons clublokaal:?

Nadere informatie

Vanavond: Uitdelen programmaboekje goodies en KLEDIJ Napraten bij hapje en drankje

Vanavond: Uitdelen programmaboekje goodies en KLEDIJ Napraten bij hapje en drankje Vanavond: ABC ploegen Kalender Reglement Sportieve uitdagingen Nieuwe leden Bestuur Varia Classic Leden en hun goed doel Sportman Van Jaar! Uitdelen programmaboekje goodies en KLEDIJ Napraten bij hapje

Nadere informatie

OP UITSTAP MET DE FIETS

OP UITSTAP MET DE FIETS Fietsen in groep OP UITSTAP MET DE FIETS OP UITSTAP MET DE FIETS Fietsen is een gezonde en goedkope manier om met leerlingen op uitstap te gaan. Als je rekening houdt met onderstaande aandachtspunten dan

Nadere informatie

Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w.

Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w. Verslag algemene vergadering Koninklijke Schaakkring Deurne v.z.w. Plaats: Royal Esso Club Boekenberglei 232 2100 Deurne Datum: Zondag 4/9/2016 Aanvang: 11u15 Aanwezig: Greta Foulon, Rudi Knors, Peter

Nadere informatie

TIENVERBOND jonge jaarse oude duiven. Winnaar jonge : Panis Johny (Herentals)

TIENVERBOND jonge jaarse oude duiven. Winnaar jonge : Panis Johny (Herentals) TIENVERBOND 1.217 jonge - 586 jaarse - 294 oude duiven Winnaar jonge : Panis Johny (Herentals) VERHESTRAETEN SYLVAIN 2 12 46 115 127 131 252 368 (8/12) STEVENS - LUYTEN 4 13 22 31 54 216 229 267 (8/13)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November- December 2013

Nieuwsbrief. November- December 2013 Nieuwsbrief WTC Berlaar November- December 20 1. Vergunning 2014 AANDACHT! Gooi uw vergunning van 20 niet weg. Deze blijft geldig in 2014. Na het betalen van het lidgeld zal u geen nieuwe voor 2014 ontvangen.

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

WTC Leeuwergem zal er naar streven het wielertoerisme maximaal te bevorderen door het organiseren van diverse fietsactiviteiten voor haar leden.

WTC Leeuwergem zal er naar streven het wielertoerisme maximaal te bevorderen door het organiseren van diverse fietsactiviteiten voor haar leden. ALGEMEEN WTC Leeuwergem zal er naar streven het wielertoerisme maximaal te bevorderen door het organiseren van diverse fietsactiviteiten voor haar leden. Niet-leden mogen NIET deelnemen aan de door het

Nadere informatie

V.V. MOLENKRING OVERZICHT

V.V. MOLENKRING OVERZICHT V.V. MOLENKRING OVERZICHT VOETBALCOMPETITIE SEIZOEN 2004-2005 1. EERSTE ELFTAL Trainer : Goolaerts Jef Hulptrainer : Van Laer Jef Afgevaardigden : Baeyens Guido, Caethoven Ludo RANGSCHIKKING 4DE PROVINCIALE

Nadere informatie

1. Algemeen. WTC De Boscrossers zijn aangesloten bij de Vlaamse Wielrijdersbond, afgekort de V.W.B. 2. Ritten

1. Algemeen. WTC De Boscrossers zijn aangesloten bij de Vlaamse Wielrijdersbond, afgekort de V.W.B. 2. Ritten 1 WTC De Boscrossers - Izegem Reglement 2018 1. Algemeen Locatie Het clublokaal is gevestigd in café De Koornmarkt, Korenmarkt 5 te Izegem. Op het internet zijn we terug te vinden op www.boscrossers.be

Nadere informatie

OVERKOEPELING HT-RM MELUN 893 JONGE DUIVEN (LOS 07:45:00) 17/06/17 SEL 456 Blz 2 NR LIEFHEBBER LK GEMEENTE AD GT RINGNUMMER AFSTND JUISTUUR D

OVERKOEPELING HT-RM MELUN 893 JONGE DUIVEN (LOS 07:45:00) 17/06/17 SEL 456 Blz 2 NR LIEFHEBBER LK GEMEENTE AD GT RINGNUMMER AFSTND JUISTUUR D OVERKOEPELING HAFOCLUB TURNHOUT + REGIO MECHELEN MELUN 17/06/17 JONGE DUIVEN ============= ======== ======== = ===== ======== ===== ======== ===== ====== M P EP AS2 AS3 SS RAS OA2 OA3 KRA HEE SPR BOM LOS

Nadere informatie

WTC Peutie. In april was er zelfs al een supercup, de Hageland Route, voorzien. Die maand was héél snel voorbij. Op naar de zomer

WTC Peutie. In april was er zelfs al een supercup, de Hageland Route, voorzien. Die maand was héél snel voorbij. Op naar de zomer Beste fiets-vrienden, De oefenritten van de maand maart zijn al achter de rug op naar de lente. De overschakeling van het winteruur naar het zomeruur is ook al een feit, tot ergernis van sommigen!!! Gelukkig

Nadere informatie

WTC Peutie. Jullie zorgen samen met ons voor veel fietsplezier, mooie tochten en een geweldige sfeer. Patrick-Romain-Paul-Alain-Patrick

WTC Peutie. Jullie zorgen samen met ons voor veel fietsplezier, mooie tochten en een geweldige sfeer. Patrick-Romain-Paul-Alain-Patrick Beste fiets-vrienden, De oefenritten in maart zijn al achter de rug de overschakeling van het winteruur naar het zomeruur is ook al een feit. Tot ergernis van sommigen! In april was er zelfs al een supercup,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Jan. 2017

Nieuwsbrief 1 Jan. 2017 Nieuwsbrief 1 Jan. 2017 Voorwoord Gelukkig nieuwjaar, de beste wensen, een goede gezondheid, Allemaal wensen die we aan elkaar geven tijdens de nieuwjaarsdagen en waarvan we hopen dat ze ook uitkomen voor

Nadere informatie

WielerClub Nog Eine! Cycling Vlaanderen clubnr REGLEMENT WielerClub Nog eine!

WielerClub Nog Eine! Cycling Vlaanderen clubnr REGLEMENT WielerClub Nog eine! AAN : alle leden van Nog Eine WielerClub Nog Eine! Cycling Vlaanderen clubnr. 32014014 Aerden Rob, Gielen Marcel, Truyen Noël, Krause Hans, Schuermans Marc, Thijs Eddy, Vangompel Rony, Vanerum Yves, Bongaers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 April 2015

Nieuwsbrief 3 April 2015 Nieuwsbrief 3 April 25 Voorwoord Op vrijdagavond 27 februari 25 is het fietsseizoen van start gegaan met de informele algemene jaarvergadering. De uiteenzetting van de boekhouding door Fonne Gommers, onze

Nadere informatie

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014

De flandriens. Clubblad Wielertoeristenclub. 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Clubblad Wielertoeristenclub De flandriens 45 ste - jaargang : editie April- Mei- Juni- 2014 Verantw. Uitgever: Erik Van de Walle Harlingerhof 15-9990 Maldegem Clubfoto WTC DE FLANDRIENS 2014 Clubblad

Nadere informatie

Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER % 2 27 DE SMET HANS

Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER % 2 27 DE SMET HANS Corsendonck 2008 Zaterdag 22 Maart 2008 Eindstand Gemiddelde : 864 1 105 DE GRAVE GREET VAN CASTEREN WALTER 1093.0 32 1093.0 63.25% 2 27 DE SMET HANS VAN DE VEN ARMAND 1026.0 32 1026.0 59.38% 3 125 Mommers

Nadere informatie

Ledenbrief April 2014

Ledenbrief April 2014 Ledenbrief April 2014 Ritten : April 2014 Wegritten Za 05/04 RVV Za 19/04 Ruddervoorde Za 05/04 Oostkamp Za 19/04 Meulebeke Za 05/04 Bredene Zo 20/04 Kachtem Zo 06/04 Oostkamp Zo 20/04 Ruddervoorde Zo

Nadere informatie

TI-RALEIGH TOUR WAASLAND ZO 16 JUNI 2019 SINT-NIKLAAS

TI-RALEIGH TOUR WAASLAND ZO 16 JUNI 2019 SINT-NIKLAAS TI-RALEIGH TOUR WAASLAND ZO 16 JUNI 2019 SINT-NIKLAAS Een organistie van WTC Kontakt in samenwerking met ten voordele van de deelname van het team van aan de Het idee Tijdens een toertocht in Engeland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2017 1. Wensen Beste Wensen Voor 2017 2. Jaarvergadering Overeenkomstig art. 10 statuten wtc Berlaar vwb vzw en art. 6 + 13 van de wet op de vzw s houden wij in

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

Met het ziekenhuispersoneel op de fiets

Met het ziekenhuispersoneel op de fiets Met het ziekenhuispersoneel op de fiets Agenda Inleiding Fiets activiteiten Mont Ventoux Agenda, verblijf Financiële plaatje Voorbereidende ritten Varia Passen fietsuitrusting 1 Waarom sporten promoten

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

INFO. november. In t kort. november Lidgeld 2014 Vr. 1, 15, en Kaartspel

INFO. november. In t kort. november Lidgeld 2014 Vr. 1, 15, en Kaartspel INFO November 2013 In t kort november Lidgeld 2014 Vr. 1, 15, en Kaartspel 29 november november Falos-wandelingen Vr. 8 november 3 de najaarsquiz Za. 23 november Parochierestaurant Zo. 1 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

JEUGDOPLEIDING

JEUGDOPLEIDING JEUGDOPLEIDING 2016-17 Schaakclub Het Vliegend Peerd Bredene organiseert schaakles voor jeugdspelers of oudere spelers (beginners of al wat gevorderden). Lesuren: woensdag en zaterdag: 14-16 uur; zondag

Nadere informatie

Ieper, 20 oktober Beste LOKO-vrienden

Ieper, 20 oktober Beste LOKO-vrienden Ieper, 20 oktober 2017 Beste LOKO-vrienden Vorige zondag hebben jullie nog eens bewezen dat lopen een feest kan zijn. De passage van de LOKO-trein heeft de Ieperse Belfius Trail opnieuw geel gekleurd.

Nadere informatie

RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014

RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014 RICHTLIJNEN ZOMERSEIZOEN 2014 Vanaf 1 januari 2014 komt er geen WBV afgevaardigde meer naar uw organisatie om de dagrijders in te schrijven. Op grote organisaties zal wel nog een WBV afgevaardigde aanwezig

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie

Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden.

Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden. Voorbeeld van wedstrijden in de week Een uitgewerkte procedure Inrichting: woensdag, donderdag- of andere wedstrijden. Amusement en zakelijk plan Waarom? Het is mogelijk dat sommige verenigingen in de

Nadere informatie

Ledenbrief April 2015

Ledenbrief April 2015 Ledenbrief April 2015 Ritten : April 2015 Wegritten Za 04/04 RVV Za 04/04 Oostkamp Za 04/04 Bredene Zo 05/04 Oostkamp Zo 05/04 Bredene Ma 06/04 Eernegem Ma 06/04 Staden Ma 06/04 Wevelgem Za 11/04 Stuivekenskerke

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAPPEN 2012 UNION FOND (op uitslag Uniondubbeling) (code 4)

KAMPIOENSCHAPPEN 2012 UNION FOND (op uitslag Uniondubbeling) (code 4) KAMPIOENSCHAPPEN 2012 UNION FOND (op uitslag Uniondubbeling) (code 4) OUDE DUIVEN 1 EERSTGETEKENDE 1 VAN OECKEL BART & NANCE OUD TURNHOUT 8 80.56 2 VAN HOVE UYTTERHOEVEN PUTTE / M 7 70.03 3 ROODHOOFT ANDRÉ

Nadere informatie

Inhoud : Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Hoofdstuk 5: Hoofdstuk 6: Hoofdstuk 7: Hoofdstuk 8: Hoofdstuk 9:

Inhoud : Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Hoofdstuk 5: Hoofdstuk 6: Hoofdstuk 7: Hoofdstuk 8: Hoofdstuk 9: Huishoudelijk reglement Inhoud : Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Clubblad & Website Aansluiting Gelden Vergaderingen Artikel 1 : Bestuursvergaderingen Artikel 2 : Algemene Vergadering

Nadere informatie

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG

VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG VOORLOPIGE DUIVENUITSLAG TIENVERBOND NOYON OUDE DUIVEN, NOYON op 04/05/15. Los om 07:30:00. 314 duiven. PRYS NAAM LIEFHEBBER GEMEENTE GTK MAX JUISTUUR DAG AFSTAND SNELHEID ------- -------------------------

Nadere informatie

Voorstelling jaarprogramma 2017

Voorstelling jaarprogramma 2017 Voorstelling jaarprogramma 2017 1. Voordelen Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in

Nadere informatie

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen WV Tourmalet 2018 -Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen Rittenorganisatie Groepen Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Tourmaladies Rittenorganisatie Groep 1 rijdt de normale tochten zonder

Nadere informatie

Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017

Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017 Provinciale Kampioenenhuldiging 9 december 2017 Huldiging van de Algemene Kampioenen 2017 Algemeen Kampioen PE Antwerpen 2017 1 Donckers Johan Grobbendonk 5 2 Peeters - Van Crombruggen Nijlen 4 3 Van Dyck

Nadere informatie

(21/33) LEO XUAN

(21/33) LEO XUAN TIENVERBOND 2104 jonge - 385 jaarse - 203 oude duiven Winnaar jonge : Geyselings Xavier (Grobbendonk) DONCKERS JOHAN 2 3 14 15 40 44 81 137 142 241 242 317 322 334 358 489 584 588 630 669 685 (21/33) LEO

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 December 2015

Nieuwsbrief 10 December 2015 Voorwoord Nieuwsbrief 10 December 2015 Als we terugkijken op 2015 dan kan je spreken van een succesvol jaar voor al de inrichtingen die we op de kalender gezet hebben van de VWB. Maar liefst 3334 fietsers

Nadere informatie

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR)

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nieuwsbrief Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Reglement Versie 5, januari 2016 WTC Oud-Rycklen Rijkel Sponsors: Taverne - Brasserie Oud Rijckel Dionysius van Leeuwenstraat 33 3840 Rijkel (Borgloon)

Nadere informatie

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO

INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO INFO voor de Wielertoerist Aangesloten bij VZW WIELERCOMITE EEKLO Uitgave Seizoen 2016 Bewaar mij a.u.b. 1 Beste Clubleden van vzw Wielercomité Eeklo, Als bestuur willen wij iedereen informeren over de

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

KALENDER. Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 33, Knesselare Cyclo: 105 km. I&S: 07.00-13.00 CLUBSTART te Knesselare om 7u15

KALENDER. Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 33, Knesselare Cyclo: 105 km. I&S: 07.00-13.00 CLUBSTART te Knesselare om 7u15 KALENDER ZATERDAG 2 JULI CYCLO Knesselare-Kluisberg-Knesselare - 148-105-60-25 km. Sporthal Flabbaert, Prinsengoeddreef 33, Knesselare Cyclo: 148 km. I&S: 07.00-09.00 CLUBSTART te Knesselare om 7u15 Cyclo:

Nadere informatie

Zomerkalender Zaterdag 1 maart 2008 Week 9. Zondag 2 maart Zaterdag 8 maart 2008 Week 10. Zondag 9 maart 2008

Zomerkalender Zaterdag 1 maart 2008 Week 9. Zondag 2 maart Zaterdag 8 maart 2008 Week 10. Zondag 9 maart 2008 Zomerkalender 2008 Zaterdag 1 maart 2008 Week 9 072) 20e Kapittelrit 55 km. W.T.C. Heide Vrienden - Brasschaat Café Belle Vue, Bredabaan 1045, Brasschaat MTH. Taverne t Soete, Karel Soetelaan 2, Borsbeek.

Nadere informatie

PROVINCIAAL ARGENTON 720 OUDE DUIVEN (90 LFH)

PROVINCIAAL ARGENTON 720 OUDE DUIVEN (90 LFH) PROVINCIAAL ARGENTON 720 OUDE DUIVEN (90 LFH) Ook op nationaal vlak werd er door Antwerpen goed gescoord. Frans Maris op 2 en zijn provinciale opvolgers op 4 en 5, tegen 5,158 oude duiven. PROFICIAT! PROVINCIAAL

Nadere informatie

De avond begon met een sessie core-balance onder de deskundige begeleiding van Miguel Vermeersch en Annelies Breine.

De avond begon met een sessie core-balance onder de deskundige begeleiding van Miguel Vermeersch en Annelies Breine. Ieper 07/07/2015 Op 2 juli vergaderde het LOKOTEAM. Zoals beloofd wensen wij onze leden via deze weg steeds te informeren over besproken punten en genomen beslissingen. 1. Verlofdrink Onze eerste verlofdrink

Nadere informatie

DANK JE NIEUWSBRIEF nummer 06 INZET VOOR JE R J VRIENDSCHAP SPORTIVITEIT SEIZOEN

DANK JE NIEUWSBRIEF nummer 06 INZET VOOR JE R J VRIENDSCHAP SPORTIVITEIT SEIZOEN TTC HOF TER BURST Lebbeke, 01-05-2018 SEIZOEN 2017-2018 NIEUWSBRIEF nummer 06 We willen het seizoen 2017-2018 graag in schoonheid eindigen. Daarom nodigen we je van harte uit op onze algemene slotvergadering,

Nadere informatie

VERGADERING VRIJ 27 JANUARI 2012

VERGADERING VRIJ 27 JANUARI 2012 VERGADERING VRIJ 27 JANUARI 2012 Plaats: Thuis bij de familie Borghys Piersstraat 28 2550 Kontich om 20.45u Aanwezig: Borghys Wim Braem Stefan De Backer Peter Hendrickx Karin Janssens Tamara Van Caeseele

Nadere informatie

Jaargang 32 Mei 2018 Nummer 2

Jaargang 32 Mei 2018 Nummer 2 Terroristje Jaargang 32 Mei 2018 Nummer 2 SENIORENSPORTDAG 24/04/2018 Even een woord van dank voor onze sportieve helpers voor de grote fietstocht op de seniorensportdag. Zoals elk jaar werken de BEERSE

Nadere informatie

PARCOURS KLEIN FIETSEXAMEN VIJFDE LEERJAAR

PARCOURS KLEIN FIETSEXAMEN VIJFDE LEERJAAR PARCOURS KLEIN FIETSEXAMEN VIJFDE LEERJAAR Vertrekken op de parking van de school. We nemen het fietspad in de Kasteellaan in de richting van de kerk. Goed uitkijken bij het oversteken van de Holstraat.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur Bestuurders Guy Van de Perre Voorzitter Schepen Kasterlee Nathalie Cuylaerts Ondervoorzitter Schepen Rijkevorsel Tom

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

Interland 2016 Bulletin 2

Interland 2016 Bulletin 2 Interland 2016 Bulletin 2 Beste oriëntatiesportvrienden, Het Vlaams Verbond voor Oriënteringssporten (VVO) en de oriëntatieclub Trol hebben het genoegen de internationale teams uit te nodigen op de Interland

Nadere informatie

DE EENDRACHTKRANT. Nummer februari 2012 Opgesteld door: Achim Vandenbossche

DE EENDRACHTKRANT. Nummer februari 2012 Opgesteld door: Achim Vandenbossche DE EENDRACHTKRANT Nummer 17 13 februari 2012 Opgesteld door: Achim Vandenbossche DE EENDRACHTKRANT Inleiding Met een stevige winterprik gaan we naar het einde van het winterseizoen. We staan, moeilijk

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 LASTVOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DE OPENBARE AANBESTEDINGEN PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN OP DE WEG. 1. Algemeen. De organiserende club moet aangesloten zijn bij WBV.

Nadere informatie

Verder is er nog een busreis naar Philippine (mosselwandeling) op zaterdag 24 augustus, je vindt de inschrijving hiervoor in dit Potske.

Verder is er nog een busreis naar Philippine (mosselwandeling) op zaterdag 24 augustus, je vindt de inschrijving hiervoor in dit Potske. Beste wandelvrienden Wanneer ik de uitslag van de Aspergewandeling bekijk waar we 1188 wandelaars mochten verwelkomen moet ik vaststellen dat het wel wat minder was dan vorig jaar. Toch denk ik dat we

Nadere informatie

TIENVERBOND NOYON. 522 oude duiven jaarse duiven. Winnaar oude :: Donckers Naam Voornaam Johan (Grobbendonk)

TIENVERBOND NOYON. 522 oude duiven jaarse duiven. Winnaar oude :: Donckers Naam Voornaam Johan (Grobbendonk) TIENVERBOND NOYON 522 oude duiven 1.064 jaarse duiven Winnaar oude :: Donckers Naam Voornaam Johan (Grobbendonk) (Gemeente) STICKERS-DONCKERS 2 3 16 27 29 50 69 71 85 169 (10/12) SMOLDERS HARRY 5 15 141

Nadere informatie

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje:

Nieuwe Seizoen! Er is een uitgebreid aanbod aan speelmomenten. Hierbij een overzichtje: Seizoen 2016 2017 Nieuwe Seizoen! Onze badmintonclub is er voor iedereen die houdt van een brok leuke ontspanning en beweging. We spelen recreatief badminton en er is gelegenheid om af en toe een tornooitje

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie