-Theatervoorstelling Go Viral groep 7 en 8. -Infoavond Mediawijsheid in de Nieuwe Veste. -Informatieavond ouders van groep 2 en 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "-Theatervoorstelling Go Viral groep 7 en 8. -Infoavond Mediawijsheid in de Nieuwe Veste. -Informatieavond ouders van groep 2 en 3"

Transcriptie

1 Agenda 15 mei 15 mei 17 mei 24 mei 25 mei 26 mei 29 mei 29 mei t/m 1 juni -Schoolzwemmen 5A (zwemkleding) -MR vergadering u. Branding -Theatervoorstelling Go Viral groep 7 en 8 -Infoavond Mediawijsheid in de Nieuwe Veste -Hemelvaartsdag, alle leerlingen vrij -Alle leerlingen vrij -Schoolzwemmen 6A (zwemkleding) -Avondvierdaagse Vooruitblik: 2 juni 2 juni 5 juni 8 juni 8 juni -Studiedag, alle leerlingen vrij -Nieuwsbrief 17 -Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij -Schoolzwemmen 7B (zwemkleding) -Informatieavond ouders van groep 2 en 3 12 juni -Schoolzwemmen 7A en 8A (zwemkleding) Sponsorloop De vreedzame school Wij willen alle leerlingen een compliment geven voor hun een enorme inzet tijdens de sponsorloop! In alle groepen zijn we gestart met blok 5 van de Vreedzame School. Dit blok heet We dragen allemaal een steentje bij. Ook thuis kunnen de leerlingen een steentje bijdragen.

2 Tot nu toe is er ruim 3000,- ingezameld. Heeft uw zoon/dochter het sponsorgeld al ingeleverd bij de leerkracht? We ontvangen het sponsorgeld graag zo spoedig mogelijk. We zijn heel benieuwd naar de totale opbrengst! Promotie-show Mad Science Tips voor thuis: Neem de tijd om naar het verhaal van uw kind te luisteren als hij/zij een conflict heeft. Bedenk samen oplossingen waar iedereen tevreden over is. Bedenk samen met uw kind een plannetje om het thuis nog gezelliger te maken en spreek af wie wat doet. Laat uw kind(eren) meedenken en beslissen over dingen die u wilt gaan doen, bijvoorbeeld het kiezen van de vakantiebestemming Verkeersexamen groepen 7 Op dinsdag heeft een van de Mad Science professoren een spetterende Science show op de Brandaris gegeven voor de leerlingen van groep 3 t/m 8. Leerlingen die belangstelling hebben, kunnen zich opgeven voor een naschoolse wetenschap- en techniekcursus. De cursus wordt gegeven op woensdagmiddag aan de Plataanlaan. De deelnemers worden vanaf 24 mei, iedere woensdag, zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties! Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de wetenschap en techniek die daarachter zit, uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte wetenschapper! Zo leer je van alles over de atmosfeer en ons zonnestelsel en ga je op zoek naar het ultieme slijmrecept! De kosten voor deze cursus bedragen 72,-. LET OP! Inschrijven kan tot en vol=vol. Meer informatie vindt u op de website nederland.madscience.org Vandaag hebben de groepen 7 deelgenomen aan het praktijkgedeelte van het door VVN georganiseerde fietsverkeersexamen. De leerlingen hebben, vanaf de Sportlaan, een vooraf bekendgemaakte route gereden door Hellevoetsluis. Dat werd dus fietsen in de stromende regen! Maar daar lieten deze toppers zich niet door weerhouden. Het rijgedrag van de leerlingen werd op verschillende punten geobserveerd. En nu maar met spanning afwachten of iedereen is geslaagd voor het examen!

3 Avondvierdaagse. Inschrijven broertjes en zusjes Het schooljaar is nog lang niet voorbij, maar er wordt al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend schooljaar. Het is fijn als we zicht hebben op het aantal nieuwe leerlingen dat we kunnen verwachten. Wanneer u uw jongste kind(eren) nog niet heeft ingeschreven op onze school, dan kunt u een afspraak maken om uw kind in te schrijven. U heeft dan de gelegenheid om rond te kijken en eventuele vragen te stellen. Nieuwe meubels teamkamers Op 29 mei t/m 1 juni is het weer zover. Dan zullen weer een paar duizend wandelaars over wegen en paden in Hellevoetsluis de Avondvierdaagse gaan wandelen. De start en finish is aan de Plataanlaan. Volgende week start de inschrijving op onze school. Via Mijn Schoolinfo heeft u daar reeds bericht over ontvangen. Lekker bezig! Hellevoetsluis is de beweging die de gezonde boodschap stimuleert ( JOGG: Jongeren Op Gezond Gewicht). De ambitie van Hellevoetsluis is om te werken aan een gezonde jeugd die opgroeit in een gezonde omgeving met volop kansen voor voldoende bewegen en gezonde voeding. Een gezonde beloning voor de sportieve prestatie past hier uitstekend bij! Coöperatieve werkvormen: stijgen en dalen. Op de Brandaris worden veel coöperatieve werkvormen gebruikt. Dit is een vorm van samenwerken waarbij volgens vaste structuren gewerkt wordt. Bij coöperatieve werkvormen hebben de leerlingen elkaar nodig om de opdracht uit te voeren, ze hebben een gelijk aandeel, ze wisselen van beurt, en zijn tegelijkertijd actief. Een voorbeeld van een leuke coöperatieve werkvorm die veel wordt gebruikt is: stijgen en dalen. Tijdens de meivakantie is er door teamleden en vrijwilligers hard gewerkt om de nieuwe meubels in elkaar te zetten. En het resultaat mag er zijn: op beide locaties een teamkamer met een frisse, moderne inrichting. We zijn er heel blij mee! Vakantierooster Herfstvakantie 14 oktober t/m 22 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 7 januari Krokusvakantie 24 februari t/m 4 maart Paasvakantie 30 maart t/m 2 april Meivakantie 27 april t/m 13 mei Pinkstervakantie 21 mei Zomervakantie 14 juli t/m 26 augustus De studiedagen worden later bekend gemaakt. Jeugdverpleegkundige Hella Kuiper is de jeugdverpleegkundige die aan onze school verbonden is. U kunt haar vragen stellen over zaken als: voeding, slapen, beweging, luisteren of (faal)angst van uw kind. Wanneer u een persoonlijke afspraak met haar wil maken, kunt u contact opnemen met onze IBer, Diana de Bode.

4 Deze werkvorm wordt uitgevoerd met de hele groep en gaat als volgt: 1. De leerlingen zitten op hun stoel en kijken naar de leerkracht. 2. De leerkracht stelt een vraag of geeft een stelling. 3. De leerlingen blijven zitten of stijgen. Ben je het er mee eens, dan sta je op (stijgen), anders blijf je zitten. Schoolmaatschappelijk Werk Onze schoolmaatschappelijk Werkster, Karima Fagrach, zal aanwezig zijn op onze school op de volgende dagen: Branding Woensdag 24 mei Plataanlaan Woensdag 31 mei Vanaf 8.45 u bent u welkom op het inloopspreekuur. Deze samenwerkingsvorm is geschikt voor korte activiteiten zoals bijvoorbeeld de weekendkring: -Wie is er ergens op bezoek geweest? -Wie heeft iets nieuws gekocht? De vorm is ook geschikt om de les te evalueren: -Wie vond dit een leuke les? -Wie zou er graag nog uitleg over willen? Of om te controleren of de leerstof begrepen wordt: -Op deze klok is het kwart over 6-5 X 6 = 36?

5 Media Ukkie Dagen Uitnodiging Media-avond 24 mei U bent op 24 mei van harte uitgenodigd in Cultuurhuis Nieuwe Veste te Hellevoetsluis voor een avond die geheel in het teken staat van mediawijsheid. Na deze avond weet u precies wat kinderen (4-12 jaar) tegenwoordig allemaal online doen, waar de kansen liggen maar ook waar u als ouder en/of leerkracht op moet letten. Geheel kosteloos kunt u deelnemen aan twee van de volgende vier workshops: 1) Workshop trends & hypes door de Bibliotheek: wat doet uw kind online? 2) Workshop mediaopvoeding door Jonger: Hoe filter, beperk of controleer ik het mediagedrag? 3) Workshop Online veiligheid door HALT: En dan gaat het mis.. 4) Workshop programmeren door CoderDojo: wat is programmeren eigenlijk? Meer informatie over het programma, de workshops en het aanmeldingsformulier, vindt u op de volgende site: nderwijs/de-schoolpas/media-avond.html In het kader van de Media Ukkie Dagen hebben wij, als leesconsulenten, op veel scholen in de kleutergroepen de les Ik ben tablet uitgevoerd. Door middel van filmpjes met opdrachtjes hebben we met de kinderen bekeken hoe een Ipad werkt en wat je er allemaal op kunt doen. We hebben de juf of meester mooi op de foto gezet, een spelletje gespeeld, een filmpje gekeken van een prentenboek en natuurlijk op Youtube een liedje geluisterd. Ook konden de kinderen zelf een heleboel vertellen over het gebruik van de Ipad. Van elkaars verhalen en ervaringen konden we ook weer heel veel leren! Na afloop mochten de kinderen een tekening maken van de les over de Ipad. Heel geconcentreerd tekenden de kinderen een Ipad na, of bijvoorbeeld het mooie verhaal van het prentenboek dat we beluisterd hebben. Boekentip Wie deel 1 Rotschool: De ergste jaren van mijn leven heeft gelezen, wil vast weten of deel 2 net zo hilarisch is Dit boek is echt de moeite waard om te lezen, omdat je om hoofdpersoon Rafe en zijn denkbeeldige vriendje Leo dubbel ligt van het lachen! Rafe heeft het eerste jaar van de middelbare school met moeite overleefd, maar er komt nu een tweede schooljaar aan en dat wordt het nieuwe ergste jaar van zijn leven! Voor alle kinderen vanaf 10 jaar, die op school zitten of hebben gezeten. Een vrolijk leesboek boordevol tekeningen

6 Hallo allemaal! Wij zijn de kinderen van groep 3B en wij zijn deze keer aan de beurt om de BRANDARISKRANT te vullen met verhalen over van alles en nog wat waar we mee bezig zijn op school. Gaat u er maar eens lekker voor zitten! Leesbeesten U hoeft niet bang te zijn voor ons hoor, maar we zijn druk aan het oefenen om echte leesbeesten te worden en daarvoor krijgen we heel veel leesvoer van onze juffen. Lezen doen we met heel veel verschillende werkvormen en materialen. we lezen met de hele groep, in kleine groepjes aan de instructietafel, in een leescircuit, in tweetallen of gewoon lekker alleen. We lezen verhalen en woordrijtjes, daarvoor gebruiken we leesboekjes, veilig-envlot-boekjes, het digibord, bibliotheekboeken, toneelleesboeken en de tablet. Bij het piramide-lezen mag je iemand uitdagen die in de rij boven je staat, lees je als uitdager in één minuut meer woorden van je blad met woordrijen dan wissel je van plek, zo ga je proberen om op te klimmen in de piramide (of proberen om bovenaan de piramide te blijven staan), een spannende oefening waarbij we ook nog eens de dynamiet-timer op de tablet mogen gebruiken. (Alle kinderen hebben een leesblad dat aansluit bij hun leesniveau) Bibliotheek op school We zijn heel blij met de nieuwe bibliotheek op school! Elke week gaan we er even naar toe om ons boekje te ruilen. Er is zoooooooo veel keuze, voorlopig zijn we echt nog niet uitgelezen. Het thema van kern 11 van Veilig Leren Lezen gaat trouwens over (lievelings)boeken en daarom zijn we een bibliotheek op de gang aan het inrichten waar we bibliotheekje kunnen spelen. (En dat vinden wij als leesbeesten natuurlijk super leuk).

7 Knutselen Iets waar we allemaal dol op zijn, is knutselen. Tekenen, verven, vouwen, plakken, kleien.. we hebben al heel wat afgeknutseld in groep 3! Wat we dan zoal knutselden? We schilderden woeste leeuwen, plakten robots van schroefjes, moertjes, spijkers en allerlei ander ijzer, we vouwden mandjes en we kleiden een dinosaurus. We hebben ook een knutselmiddag gehad om moederdagknutsels te maken, maar dat is nog geheim hoor, dus SSSSST, niet verder vertellen hoor! Mad Science Er werd een hele spannende demonstratie gegeven door Mad Science en daar mochten we gaan naar gaan kijken. Wauw! De Vreedzame School We dragen allemaal ons steentje bij! Hierover leren we op dit moment meer bij de lessen van de Vreedzame School. Aap en tijger zijn heel grappig, ze zijn vrienden van elkaar, maar soms maken ze ruzie en dan helpen wij bij het bedenken van oplossingen. Opstekers geven en opstekers krijgen is altijd erg fijn, want daar word je blij van, net als luisteren naar elkaar: stop hou er mee op! betekent dat iemand het niet fijn vindt en iemand helpen is prima, maar je met iemand bemoeien dan weer niet. Circuit We hebben het maar druk op school, maar soms hebben we niet eens in de gaten dat we met leren bezig zijn, omdat we dan spelletjes mogen spelen (waarbij we stiekem toch weer bezig zijn met goed en vlot lezen en met allerlei rekenvaardigheden). De juffen doen de cursus Groep 3 onder de knie en alles wat ze daar leren, mogen wij uitproberen en wij vinden het prima dat we de proefkonijnen zijn. Mini-loco

8 Het geld spel Jenga met spellings-categorieën Boggle Slangen en ladders met woorden uit Veilig en vlot

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda. De Vreedzame School. Schoolzwemmen in Voor groep 3 t/m 8! 28 juni -Zomerfeest. 29 juni -Musical groep 8a. 30 juni -Musical groep 8b

Agenda. De Vreedzame School. Schoolzwemmen in Voor groep 3 t/m 8! 28 juni -Zomerfeest. 29 juni -Musical groep 8a. 30 juni -Musical groep 8b Agenda 28 juni -Zomerfeest 29 juni -Musical groep 8a 30 juni -Musical groep 8b 1 juli -Leerlingenraad 4 juli -Koffiecafé Plataanlaan -Rapporten mee 5 juli -Zeilen groepen 8 6 juli -Kring in nieuwe groep

Nadere informatie

Agenda. 14 november -Schoolzwemmen 7a. 17 november -Voortgangsgesprekken. 24 november -Schoolzwemmen 3b. Vooruitblik: 25 november -Nieuwsbrief 6

Agenda. 14 november -Schoolzwemmen 7a. 17 november -Voortgangsgesprekken. 24 november -Schoolzwemmen 3b. Vooruitblik: 25 november -Nieuwsbrief 6 Agenda 14 november -Schoolzwemmen 7a 17 november -Voortgangsgesprekken 24 november -Schoolzwemmen 3b Vooruitblik: 25 november -Nieuwsbrief 6 28 november -Schoolzwemmen 8a 28 november -Techniekochtend Mad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei 2017 Nieuwe directrice Vanaf de meivakantie is onze nieuwe directrice Patricia Dresens iedere woensdag bij ons op school om in te werken en om alvast kinderen in de school te

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8.

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8. Nieuwsbrief September Schooljaar 18-19 nr. 1 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond 10 Groep 1 t/m 8 11 5 6 7 12 13 KRANTEN ACTIE 14 8 9 15 16 17 18 19 20 21 22

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

Agenda. De vreedzame school. Normering taal en spelling. 20 februari -Rapport 1 mee. 20 februari -Schoolzwemmen groep 7a (met kleding)

Agenda. De vreedzame school. Normering taal en spelling. 20 februari -Rapport 1 mee. 20 februari -Schoolzwemmen groep 7a (met kleding) Agenda 20 februari -Rapport 1 mee 20 februari -Schoolzwemmen groep 7a (met kleding) 23 februari -Rapportgesprekken, avond 27 februari -Start voorjaarsvakantie 6 maart -Weer naar school, luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

-Informatieavond overblijven, Plataanlaan, u. -Oudervertelavond groep 3 t/m 8. -Informatieavond Plusklasleerlingen

-Informatieavond overblijven, Plataanlaan, u. -Oudervertelavond groep 3 t/m 8. -Informatieavond Plusklasleerlingen Agenda 31 augustus 7 september -Informatieavond overblijven, Plataanlaan, 19.30 u. -Oudervertelavond groep 3 t/m 8 Vooruitblik: 12 september 14 september 15 september 18 september 18 september 19-22 september

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015

Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Nieuwsbrief 19 12 juni 2015 Inhoud Juffendag Nieuws uit groep 7 Hulp van groep 8 Nieuws uit groep 4 Uitslag leeswedstrijd Bezoek aan de bibliotheek Oudergesprekken Agenda JUFFENDAG Vandaag hebben wij voor

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits mei 2019

Maria Nieuwsflits mei 2019 Vanaf 21 t/m 24 mei: Woensdag 29 mei: Heeft u ons Digitaal Museum al bezocht? zoals u in de folder die u heeft gekregen heeft kunnen lezen, kunt nog steeds een kijkje nemen in het online museum waarin

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Agenda. De vreedzame school. Een kus bij de voordeur. 14 maart -MR vergadering Branding u. 16 maart -Schoolzwemmen groep 3b

Agenda. De vreedzame school. Een kus bij de voordeur. 14 maart -MR vergadering Branding u. 16 maart -Schoolzwemmen groep 3b Agenda 14 maart -MR vergadering Branding 19.00 u. 16 maart -Schoolzwemmen groep 3b 16 maart -Koffie café Plataanlaan 17 maart -Bijeenkomst leerlingenraad 20 maart -Schoolzwemmen groep 3a (met kleding)

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula.

De leerlingen van de onderstaande groepen doen een optreden in de aula. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-04-2013 Nr. 32 Inhoud week 16 1. Project Theater 2. Gezonde School 3. De verjaardag van de juffen

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Juni 2018

Lopend Vuurtje Juni 2018 Juffendag Op woensdag 27 juni is het feest op De Vuurvogel, want dan vieren alle juffen samen hun verjaardag. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Tegen deze tijd ontvangt u nog meer informatie

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017

Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017 Emily Brontësingel 1A 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 11 Nieuwsbrief 24 februari 2017 In deze editie: Kalender Project Stop Motion Halfeestrooster

Nadere informatie

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7

Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Schooljaar 2015-2016 Nr. 7 Wie wil de ouders van de luizencontrole komen ondersteunen? Na elke vakantie is een groep ouders actief bij de luizencontrole. Dankzij deze controle komt er bijna geen hoofdluis

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen

Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015. Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Nieuwsbrief nummer: 16 Datum: 22-05-2015 Personele zaken Vakantierooster Lekker Fit Week Avond-4-daagse Project Geschiedenis Thuiswerk Lezen Personele zaken Wij zijn bijzonder blij u te mogen zeggen dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

2015-2016. [INFORMATIE VOOR OUDERS] Dit document bevat informatie voor groep 3C.

2015-2016. [INFORMATIE VOOR OUDERS] Dit document bevat informatie voor groep 3C. 2015-2016 [INFORMATIE VOOR OUDERS] Dit document bevat informatie voor groep 3C. Informatieblad groep 3C Algemeen: - We beginnen s ochtends om half negen. Tot de herfstvakantie mogen de kinderen na de eerste

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan

Nieuwsbrief Meidoornlaan Nieuwsbrief Meidoornlaan april Agenda 21april 22 april 25 april t/m 6 mei 13 mei MR vergadering Koningsspelen Meivakantie Nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Eens in de twee jaar neemt de school een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Kringloop 9 APRIL April. 12 Koningsspelen. Continurooster. 19 Meivakantie. Mei. 6 Studiedag. 7 Weer naar school

Kringloop 9 APRIL April. 12 Koningsspelen. Continurooster. 19 Meivakantie. Mei. 6 Studiedag. 7 Weer naar school APRIL 2019 Kringloop 9 AGENDA April 12 Koningsspelen. Continurooster 19 Meivakantie Mei 6 Studiedag 7 Weer naar school 14 Mad Science demonstratie 3 t/m 8 16-17 Gastlessen Bieb TEVREDENHEIDSPEILING We

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Datum: 7 juli 2016

Nieuwsbrief. Datum: 7 juli 2016 Nieuwsbrief Datum: 7 juli 2016 Vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vakantierooster 2016-2017 Van tot en met Herfstvakantie 22 oktober 2016 30 oktober 2016 Wintervakantie 24 december 2016 8 januari 2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Ouderbijdrage

Ouderbijdrage In deze Boemeratel: 1) MR-vergadering 2) Ouderbijdrage 17-18 3) Optreden groepen 1, 2 en 3 4) Project Afval 5) Cursus Mad Science (na school) 6) Kalender 7) KABoem KABoem: 1) Juffen en meester AWARD 2)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Amalia wordt binnenkort vier jaar. Zij komt in de klas van Geesje. Veel plezier op De Boog!

Nieuwsbrief. Amalia wordt binnenkort vier jaar. Zij komt in de klas van Geesje. Veel plezier op De Boog! Montessorischool De Boog Nieuwsbrief 10 oktober 2015 Nr. 5 In dit nummer: Geboren Nieuwe leerling Dag van de leerkracht Voorstelling Oh Haarlemmer meer Inschrijven voor naschoolse wetenschap en techniekcurs

Nadere informatie

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster)

Het Evenaartje. Volgende editie: 26 april PASEN, witte donderdag. Sportdag 2011 (continurooster) N A A M B E D R I J F 11 april 2011 Viertiende jaargang nr.16 Het Evenaartje In dit nummer: Pasen, witte donderdag Volgende editie: 26 april 2011 1 Nieuws Evenaar 2 Nieuws Evenaar 3 Mededelingen OC 4 Mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media

Nieuwsbrief 3. Algemene informatie. Belangrijke data: Studiedag. Informatieavond social media Nieuwsbrief 3 20 september 2018 Belangrijke data: 20 september MR-vergadering (openbaar) 21 september Teambuildingsdag groepen 8 24 t/m 28 september Start Gezonde Week. 4 oktober Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien!

Op Het Mozaiek mag je grenzeloos groeien! Maandkalender juni 2019 1 16 2 17 Tienminuten oudergesprekken; Groepen 7: Voorlopige adviezen; 3 Teamvergadering: 14.45 uur; 18 Start project Blink; 4 Groep 4 naar Maashorst; 19 Groep 8: EHBO examen; Schoolkamp

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2019

NIEUWSBRIEF. nr april 2019 NIEUWSBRIEF nr. 8 10 april 2019 In deze nieuwsbrief: Ontwikkelingen op school Aanpassing hek van het schoolplein Halen en brengen van kinderen Pasen Vreedzame school blok 5 Het goede doel Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 18/19 NUMMER 3 Blauwe Hof 4003, 6602 WT Wijchen * *

NIEUWSBRIEF. NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 18/19 NUMMER 3 Blauwe Hof 4003, 6602 WT Wijchen * * NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 18/19 NUMMER 3 Blauwe Hof 4003, 6602 WT Wijchen * 024-6416780 * Speelhoeve@kansenkleur.nl Dit is de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. Er is genoeg om met u te delen

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het kind in de schijnwerper. In deze nieuwsbrief: Agenda: 1 sept: afscheid meester

Nieuwsbrief. Het kind in de schijnwerper. In deze nieuwsbrief: Agenda: 1 sept: afscheid meester Het kind in de schijnwerper In deze nieuwsbrief: Lunchen op school Gymleerkracht Mad Science op school Pauzetijden leerkrachten Cadeautje ivm continurooster Afscheid meester Wim Start lessen AMV Orionstraat

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 06-07 WAT DOEN WE IN DE HERFST? De vakantie is weer voorbij en het nieuwe schooljaar is net begonnen. Alle nieuwe tafels en stoelen, vloeren, gordijnen en frisse muren stonden klaar zodat jullie

Nadere informatie

www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschool DeOversteek http://twitter.com/de_oversteek

www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschool DeOversteek http://twitter.com/de_oversteek EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 03 071015 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschool DeOversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 3 & 4 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 10 04-11-2011 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond Nog even ter herinnering: donderdag 10 november a.s. is de jaarlijkse Ouderavond. Aanvang 19.30 uur. Na het

Nadere informatie