Immanuël-Nieuws. Jongleren in het verkeer groep 1 en 2. Schooljaar 2017/2018. Overblijfmomenten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Immanuël-Nieuws. Jongleren in het verkeer groep 1 en 2. Schooljaar 2017/2018. Overblijfmomenten"

Transcriptie

1 Overblijfmomenten Helaas komen er regelmatig vervelende momenten voor bij de tussenschoolse opvang. De overblijfmoeders moeten regelmatig lang wachten tot iedereen stil is voor gebed en een stukje Bijbellezen. Ook tijdens het eten is het minder gezellig. Ook wij als leerkrachten merken dit steeds meer en meer. Door de grote aantallen bij de tussenschoolse opvang worden de kinderen al zoveel mogelijk ingedeeld in hun eigen groepen. En is er een onderverdeling van de onderbouw en bovenbouw momenten met het buitenspelen. Wij willen dan ook graag deze problemen bij u benoemen. Het is goed om met uw kind te bespreken hoe we ons gedragen naar volwassenen tijdens een overblijf moment. De strakke regels van een moment in de groep mogen iets losser maar dan betekend niet dat kinderen zich dan gelijk niet aan regels hoeven te houden. Tijdens de overblijfmomenten hebben we afgesproken zodra leerlingen te ver over een grens gaan we u als ouders zullen benaderen. Bij meerdere waarschuwingen moeten we dan helaas overgaan tot een tijdelijk niet welkom zijn bij het overblijfmoment. Natuurlijk hopen we van harte dat dit niet nodig is. Gelukkig zijn er ook veel dagen waar het heel gezellig en fijn is met elkaar. Het zou fijn zijn als we dat van alle dagen kunnen zeggen. Leerkrachten zijn het gesprek in de groep aangegaan met de leerlingen over gedrag. Als u dat thuis ook doet dan komen we met elkaar tot hele fijne en veilige momenten. Jongleren in het verkeer groep 1 en 2 We hebben vier weken met onze drie kleutergroepen gewerkt aan het thema verkeer. De kleuters leerden onder andere wat veilig is en wat niet, hoe je oversteekt en welke betekenis het verkeerslicht heeft. Omdat onze school dicht bij het station is, bespraken we ook hoe je veilig oversteekt bij de spoorwegovergang. Spelenderwijs leerden wij nog meer. Onze kennis pasten we toe, als we speelden met de roadmix. Het verkeerslicht en de attributen voor een politieagent gebruikten wij in de verkeershoek, waar we verkeerssituaties naspeelden. We knutselen borden en herkenden de diverse verkeersattributen in het memory-spel. De kleuters luisterden met veel plezier naar de voorleesboeken. Het was een project waarbij voor alle ontwikkelingsgebieden materiaal of een lessuggestie was. Dat maakt dat Jongleren in het Verkeer een compleet aanbod is. Leerkrachten krijgen veel handvaten voor de invulling van het thema. Een hoogtepunt tijdens het thema was een echte busrit. Een vader van één van onze leerlingen is buschauffeur en kwam met een lijnbus bij school. We leerden hoe het werkt als je met de bus mee gaat en maakten een ritje door Nunspeet. Onderweg keken we goed om ons heen, op zoek naar verkeersborden, verkeerslichten en een zebrapad. Mooi hoe ouders worden betrokken d.m.v. van de ouderbijeenkomst. We ontvingen veel positieve reactie van ouders, die nu veel bewuster zijn van de ontwikkeling van hun kind, in het verkeer.

2 Nieuws uit Nairobi! Vorig schooljaar namen de leerlingen zendingsgeld mee voor schoolkinderen in de sloppen van Nairobi, Kenia. De sloppenwijk Kiberia in Nairobi is één van de grootste sloppenwijken ter wereld. Midden in die sloppenwijk staat een New hope School. De armoede is er groot en daarom ondersteunden wij de school in Nairobi. Met de opbrengst van het zendingsgeld konden er 5 Bijbels en rekenboeken gekocht worden. Ook aan de gezichten van de leerlingen is te zien, dat zij erg blij zijn met de Bijbels en boeken. Nogmaals hartelijk dank voor de medewerking aan dit zendingsproject! Voor meer informatie: Lief en leed Rondom school bij ouders, leerlingen en leerkrachten is er veel lief en leed. Juf Angelique is nog steeds herstellend van het ongeluk in maart. Gelukkig zit er een kleine vooruitgang in en mogen haar krukken aan de kant en mag ze weer traplopen. Wel heeft ze nog veel pijn aan haar knie en been. Samen met de fysiotherapeut moet dit beter gaan door veel te oefenen. Daarnaast heeft ze veel last van haar hoofd. Binnen een school is er altijd geluid en drukte. Een korte periode op school kost de juf al veel hersteltijd. We hopen en bidden dat dit beter mag gaan, ze meer drukte aan kan en zo langzaam haar werk weer kan hervatten. Juf Lotte heeft afgelopen woensdag een keeloperatie ondergaan. Amandelen knippen op jonge leeftijd is een kleine maar vervelende ingreep. Op latere leeftijd is dit vooral een erg vervelende ingreep waar zeker een langere periode voor herstel nodig is. We wensen juf Lotte dan ook veel rust, ijsjes en een goed herstel toe. Na de herfstvakantie zullen juf Petra en juf Tina nog wel aanwezig zijn om in te vallen. Ook juf Heidi heeft een langer herstel nodig dan verwacht. We wensen haar rust en ruimte om te ontdekken wat haar lichamelijke klachten veroorzaakt. Juf Chantal zal voorlopig haar vervanger zijn in groep 5.

3 Directie De afgelopen periode heeft u mij helaas weinig gezien op school. Door alle drukke werkzaamheden en de intensiviteit van de baan en een onverwachte ziekenhuis opname van mijn vader werd alles iets te veel om het overzicht te houden. Gelukkig staat er een goed team om mij heen die veel hebben opgevangen en is de algemeen directeur een goed vervanger geweest. Hierdoor kon alles verder gaan. Ondanks dat kan het zijn dat er punten misschien anders of voor u onduidelijk zijn gecommuniceerd Werkzaamheden Intern Begeleider Een intern begeleider is een onmisbare factor in een school. Na het plotselinge vertrek van onze interim IB-er mevrouw Sonja Mars maken we gebruik van de IB-er van de Da Costaschool in Nunspeet. Zoals ik in een vorige nieuwsbrief heb aangegeven starten we een sollicitatie procedure voor een vaste IBer bij ons op school. Tot die tijd is mevrouw Tineke Brouwer aanwezig en zal ze zoveel mogelijk hulp geven waar nodig. U zult ook begrijpen dat 1 dag in de week nooit toereikend kan zijn om alle vragen gelijk te beantwoorden. Op verzoek van Tineke geef ik u een overzicht van de dagen dat ze op school is. donderdag 26 oktober donderdag 9 november vrijdag 17 november donderdag 23 november maandag december maandag 11 december maandag 18 december De kindermonitor is gestart! Dit najaar voert de GGD een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Het gaat onder andere over voeding, bewegen, slapen en mediagebruik. We vragen alle ouders met kinderen in die leeftijd om een online vragenlijst in te vullen. Doet u ook mee? Dat is belangrijk omdat: Ouders de experts zijn als het om kinderen gaat. Uw mening telt! De uitkomsten van het onderzoek helpen de GGD, gemeenten en jeugd (gezondheid) organisaties. Zij kunnen hun plannen en activiteiten hiermee goed laten aansluiten bij de wensen van ouders. Klik op om de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is anoniem, uw antwoorden zijn niet terug te leiden naar u of uw kind. Meer informatie over het onderzoek is HIER te vinden. Alvast bedankt voor uw medewerking! Bij deze nieuwsbrief ontvangt u een begeleidende brief over deze kindermonitor Air for you actie Waar een taalopdracht al niet toe kan leiden. Een spontane actie voor stichting air for you. Wat was het gezellig en leuk. Onverwachts een prachtige opbrengst van ruim 300 euro. Iedereen heel hartelijk bedankt!!

4 Kledingactie De afgelopen kledingactie heeft weer een prachtig bedrag opgeleverd van 206,70. Iedereen bedankt voor het inleveren van de volle kledingzakken. Met elkaar een stapel van 689 kilo. In mei zal er nogmaals een kledingactie zijn, dan kunnen alle winterkleren weer in de zakken gestopt worden! Denk ook aan oude gordijnen of dekens. U kunt deze altijd inleveren op school. Hoe meer kilo hoe hoger de opbrengst. Kerstboeken Een goede gewoonte is het kerstboek voor alle leerlingen. We zijn gewoon om de boeken cadeau te geven die uitgegeven worden tijdens de kinderboekenmaand. Dit jaar zullen we na de herfstvakantie u een voorstel doen. Speculaasactie De jaarlijkse speculaasactie komt er weer aan. Deze actie houden we elk jaar rond de herfstvakantie. De opbrengst is volledig voor schoolactiviteiten zoals de kerstboeken, sporttoernooien, outdoordag en andere activiteiten. We hopen weer dat we met elkaar veel mogen verkopen om zo een mooie opbrengst te hebben. Herfsttocht Helaas was het dit jaar heel moeilijk om ouders te krijgen voor een mooie activiteit als een herfsttocht. Juist nu we als school in leerlingaantal zo groot zijn. Maar gelukkig na een herhaalde oproep is het helemaal gelukt. Iedereen heel hartelijk dank hiervoor. Zeker ook alle opa s en oma s wat fijn dat u ons meehelpt. Wij waarderen dit enorm. Binnen het team zullen wij ons gaan beraden over dit soort activiteiten. Regelmatig horen we ook dat ouders niet komen helpen omdat hun eigen kinderen niet in hun groepje mogen. Dat we dit jaren geleden zo hebben gedaan was vooral omdat we zagen dat als u uw kind in een groepje heeft het zowel voor ouder als kind soms lastig is. We zullen deze regel opnieuw tegen het licht houden en ons er op beraden. De afgelopen twee weken hebben we gewerkt aan het Christelijke kinderboekmaand thema: bibbers in je buik Je hoeft niet bang te zijn, want God is bij je. Dit laatste thema zal in november ook gebruikt worden bij de themadienst voor school, thuis en kerk. De afgelopen weken hebben in veel groepen de leerlingen de Bijbelverhalen gehoord van Esther. Reken maar dat Esther de bibbers in haar buik had toen ze naar de koning moest om haar volk te redden. Maar Esther was niet alleen, God was bij haar. Naast de dagopeningen is er gewerkt over verschillende boeken. Een prachtig boek zonder kaft, waar zou dat nou over gaan?! Of lekker spannend gluren door een sleutelgat, wat je dan allemaal kan zien?! Langzaamaan zie je van alles in de gang hangen, foto s, verhaaltjes en tekeningen rondom het thema. En natuurlijk als terugkerende activiteit het belletje lezen de grote Oostenrijkse bel ging weer elke dag door de gang om een groep op te halen. De leerlingen uit groep 5 t/m 8 gaan voorlezen aan leerlingen van groep 1 t/m. Altijd weer supermooi om te zien hoe betrokken iedereen is, er heerlijke plekjes binnen school zijn ontdekt om voor te lezen en te genieten van prachtige boeken. Na de herfstvakantie zal er nog een ronde komen.

5 Fietskeuring Voor meer foto s van activiteiten ga naar onze website: Belangrijke data Oktober Ma 16 Vr 20 Wo 25 Do 26 en vr 27 November Wo 1 Ma 6 zo 12 Do 9 Wo 29 Herfstvakantie Gebedsgroep Oud papier Dankdag Themaweek: School, Thuis en Kerk Nationaal schoolontbijt Gebedsgroep

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf:

ROFFELTJE. Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: ROFFELTJE > Dank u wel Soms heb je van die dagen, dan gaat er niks vanzelf. Dan vind je alles moeilijk en dan denk je bij je zelf: was deze dag maar vast voorbij. Ik vind er niks meer aan. Het rare is,

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 3 06-10-2017 2017-2018 Vanuit de directie Afgelopen maandag 2 oktober ben ik officieel begonnen als interimdirecteur op de Van Heemstraschool. Na een jaar weggeweest te zijn als interim-directeur

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 10 Afscheid juf Wilma. Gisteren is er op onze school genoten van een heerlijk en sfeervol Kerstdiner. Ook juf Wilma heeft met volle teugen genoten van de sfeer in de groepen. Een sfeer

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Dierendag. Taal op maat. Schooljaar 2014/2015. Cultuurmanifestatie. Overblijven. Op tijd

Immanuël-Nieuws. Dierendag. Taal op maat. Schooljaar 2014/2015. Cultuurmanifestatie. Overblijven. Op tijd Cultuurmanifestatie Afgelopen week heeft u een brief ontvangen over de cultuurmanifestatie, op 7 oktober in de Veluvine. Ik wil nog graag een paar punten onder uw aandacht brengen: Heeft u zich al opgegeven

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T:

WIJCKPRAAT FEBRUARI Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: WIJCKPRAAT FEBRUARI 2019 Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Mijn liefste wens opnieuw geloven in de mens, niet altijd wijzen op zijn falen maar duizend malen weer

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017

Zonnewijzer. Nummer 2. Oktober 2017 Zonnewijzer Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we op beide locaties de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De juffen en meesters hielden een Griezelige voorleeswedstrijd en we dansten met z n

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Vakantie. Schooljaar 2018/2019

Immanuël-Nieuws. Vakantie. Schooljaar 2018/2019 Sponsorloop Wat was het een gezellige morgen en wat werd er hard gerend door iedereen. We hebben een prachtige opbrengst mogen overmaken. Jullie hebben het prachtige bedrag van 3873, 40 bij elkaar gelopen

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord: 4 oktober 2017 jg. 21-nr. 3 Prikbord is de nieuwsbrief van de Roncallischool. Deze wordt via mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 september 2018 Agenda September Do 13 Ma 17 t/m Vr 21 Ma 24 t/m Vr 28 Ma 1 Do 4 Ma 8 Do 11 Zo 14 Ma 22 Inzameling oud papier Actieweek op voeten en fietsen naar school Ontmoeten

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 OBS De Driekleur Daltonlocatie 18 oktober 2018 4 Oktober Nieuwsbrief 4 22 t/m 26 Oktober Herfstvakantie 29 Oktober Studiedag team; leerlingen zijn vrij 30 Oktober Weer naar school, geen schoolmelk

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF april tot en met 12 mei 2017 AGENDA 14 april Goede Vrijdag Continurooster tot 12.30 uur ( kinderen hoeven geen lunch mee te brengen ) 16 en 17 april Pasen Op maandag 2 e Paasdag zijn alle kinderen vrij 21 april Koningsspelen ( zie

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015 Weer een nieuw jaar! Wij, als team van Vuurvogel, wensen u en uw gezin een heel gelukkig nieuwjaar! de Januari 5: weer naar school 9: rapporten mee 13: GGD informatieavond 12: start CITO afname 21: start

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Het jaar 2016 is op tien dagen na ten einde. Een jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Inmiddels heeft iedereen de informatiekalender ontvangen. Heeft u nog tips, dan hoor ik dat graag.

Inmiddels heeft iedereen de informatiekalender ontvangen. Heeft u nog tips, dan hoor ik dat graag. BULLETINUS Informatieblad voor ouders/verzorgers Schooljaar 2016 2017 d.d. 7 oktober, nr.04 ALLERLEI Weet u het nog? Om 08.20 en 12.50 uur mogen de kinderen naar binnen (en u ook uiteraard) en om 08.25

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Herfsttocht. Schooljaar 2018/2019. Gebedsgroep

Immanuël-Nieuws. Herfsttocht. Schooljaar 2018/2019. Gebedsgroep Gebedsgroep Met ingang van dit schooljaar komt de gebedsgroep 1 x per maand bij elkaar. Dit is altijd op de eerste vrijdag van de maand (zie jaarrooster) van 8.0 tot 9.0 uur. De gebedsgroep komt bij elkaar

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Scheepsjournaal RK Basisschool De Ark februari Beste ouder(s) en kinderen,

Scheepsjournaal RK Basisschool De Ark februari Beste ouder(s) en kinderen, Beste ouder(s) en kinderen, U ontvangt het Scheepsjournaal met informatie over het reilen en zeilen op De Ark. Hierin staan de nieuwsberichten over de groepen, bijzondere activiteiten, de agenda voor de

Nadere informatie

Onderwijsprijs Ouderbijdrage

Onderwijsprijs Ouderbijdrage November 2018 Onderwijsprijs U kon er al eerder over lezen dat we reusachtig trots zijn op onze nominatie voor de Onderwijsprijs. Als de Reiger staan we voor vooruitstrevend onderwijs met een grote betrokkenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 07-05-2019 Even bijpraten Na 2 weken meivakantie zijn we weer goed gestart met de laatste periode van het schooljaar. Een periode die meestal vol met leuke activiteiten zitten; klus-/ schoonmaakavond,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren.

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18 e nieuwsbrief, vrijdag 7 juni 2013 Beste ouders, Op het moment zijn wij bezig met het maken van

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015

NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015 NIEUWSBRIEF 1 21 AUGUSTUS 2015 Welkom De eerste week zit er weer op. Afgelopen maandag zijn we op beide locaties gestart met koffie en thee. Het was een goed begin. Dit jaar zal er elke vrijdag een nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 NIEUWSBRIEF Juni 2017 Deze maand Za 10 juni Schoolkorfbal 12 t/m 16 juni Kamp groep 8 Di 4 juli Musical groep 8 Do 6 juli Spelletjes dag Vr 7 juli 12.00 uur zomervakantie Ma 21 aug Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

PRIKBORD 2 3 september 2014

PRIKBORD 2 3 september 2014 PRIKBORD 2 3 september 2014 6 oktober 2016 Schooljaar 2016-2017 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school 1 3 3 4 5 Verjaardagen 6 Agenda 7 derden 8 De nieuwe website.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2017

Nieuwsbrief 18 december 2017 Verwondering 28 oktober 29 oktober 30 oktober agenda week 44 week 45 Psalm 3:2 Vlak voor de herfstvakantie mochten we met de directies van de HSN een studiereis naar Malawi maken. Het werd een reis waarin

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie