Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement"

Transcriptie

1 Sponsor worden Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren. De voetbalsport leent zich bij uitstek om reclamedoelstellingen en prestaties in combinatie te laten opbloeien. Zowel bij sponsoring als bij sportbeoefening gaat het immers om optimale resultaten! Effectieve sponsoring is, zoals gezegd, een onmisbaar element in het voortbestaan van zowel clubs als bedrijven. Bij AD 69 wordt daarmee professioneel omgegaan. Indeling Als sponsor van AD 69 bent u niet alleen een promoting partner, u krijgt er ook heel veel voor terug. Bij een gedegen voetbalclub als AD 69 hoort een professioneel pakket aan sponsormogelijkheden. Afhankelijk van uw sponsorbijdrage wordt u in één van onderstaande categorieën ingedeeld: Diamantsponsor; Goudsponsor; Zilversponsor; Bronssponsor. Aan elke sponsorvorm zijn een aantal gratis extra's verbonden, waarbij een Diamantsponsor uiteraard op meer extra s kan rekenen dan bijvoorbeeld een Zilversponsor. De vier verschillende sponsorvormen inclusief de bijkomende extra s worden afzonderlijk beschreven verderop in dit informatieboekje. Win-Win situatie Als u als sponsor aan voetbalvereniging AD'69 bent verbonden dan zal de club ook altijd haar uiterste best doen om een Win-Win situatie te creëren. Hierbij kunt u denken aan inkopen van materiaal of andere benodigdheden door AD'69 bij u of aan een promotie door de club van uw diensten om bijvoorbeeld ons ledenbestand over te halen te kopen bij u. Uiteraard gaan we hiermee graag met u aan de slag. Mocht u bepaalde ideeën hebben hoe uw promotie op uw doelgroep af te stemmen dan vernemen wij dit graag. In goed overleg zal er alles aan gedaan worden om op een zo effectief mogelijke manier de sponsoring in te zetten. Optimaal rendement Sponsoring van AD 69 is gebaseerd op een contract. De overeenkomst wordt bij voorkeur aangegaan voor een periode van meerdere jaren, teneinde een langere termijn voor uw boodschap te waarborgen en de club een solide basis te verschaffen. Indien gewenst kan er periodiek een evaluatie plaats vinden, waardoor beide partijen een optimaal rendement van het sponsorcontract kunnen behalen.

2 De voetbalvereniging Voetbalvereniging AD'69 is ontstaan uit een fusie tussen v.v. Aalten en D.V.O. in het jaar In dit jaar werd ook het huidige sportpark Zuid in gebruik genomen. Dit sportpark is in de loop der jaren uitgebreid en vernieuwd, met als laatste grote verandering de renovatie van de kleedkamers in De vereniging is inmiddels naar een ledenaantal van ruim 500 gegroeid en speelt in de 4e klasse KNVB. De jeugdafdeling neemt nog steeds toe in omvang, mede door het een paar jaar geleden gestarte smurfenvoetbal voor de 4 tot 6 jarige kinderen. Beleidsplan Het beleid van de vereniging is vastgelegd in een beleidsplan. Met dit beleidsplan wil voetbalvereniging AD'69 een goede uitgangspositie werven voor de komende jaren door een goede organisatorische basis. Het doel van voetbalvereniging AD'69 is het doen beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen, met uitzondering van beroepsvoetbalsport. Het bestuur stelt zich ten doel AD 69 een sociale vereniging te laten zijn, waar een ieder welkom is en zich thuis voelt, hierbij zijn vrijwilligers onmisbaar. Naast voetbal, de eerste prioriteit, kunnen andere activiteiten ontplooid worden om de gemeenschapszin en de sfeer in positieve zin te beïnvloeden. Leden, vrijwilligers, supporters en sponsors vormen samen de voetbalvereniging AD 69, een vereniging van en voor mensen, die beseffen dat alleen door er sámen de schouders onder te zetten het fantastische spelletje, dat voetbal heet, ook door iedereen met plezier beleefd kan worden.

3 Sponsormogelijkheden Advertentiesponsoring Het plaatsen van een advertentie in het clubblad of het programmaboekje is een goede manier om publiciteit te verkrijgen als sponsor. Clubblad Mikpunt Het clubblad van voetbalvereniging AD'69 wat elk seizoen circa 4 tot 5 keer wordt uitgegeven is in het seizoen van compleet vernieuwd. Het wordt nu professioneel gedrukt door drukkerij Kempers. De oplage is circa 500 stuks. Het is mogelijk om uw (zwart/wit) advertentie per uitgave te wijzigen. Het mikpunt wordt gelezen door de eigen leden inclusief de meelezers (denk aan familieleden) en ligt o.a. ook bij een aantal lokale bedrijven in Aalten (zoals kappers en snackbars). Daarnaast komt het clubblad ook digitaal op onze website te staand, zodoende is het bereik nog groter en zal uw advertentie veel lezers bereiken. Tarieven per seizoen Hele pagina (A4): 150,Halve pagina (½ A4): 80,Kwart pagina (½ A4): 50,Achterzijde en binnenzijde speciale tarieven: 200,- / 100,- / 60,- Schermsponsoring In de kantine van voetbalvereniging AD'69 hangt een scherm waarop wedstrijdinformatie wordt getoond zoals het programma, tussenstanden, ranglijsten etc. Het is mogelijk om hier uw advertentie te laten rouleren voor een bepaalde periode. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen. Programmaboekje Het programmaboekje van voetbalvereniging AD'69 wordt bij elke thuiswedstrijd uitgedeeld aan het publiek bij de wedstrijd. Deze wordt 13 keer per jaar uitgegeven, de oplage per keer ligt tussen de 100 en 150 stuks. Tarieven per seizoen Hele pagina (A5): 80,Halve pagina (½ A5): 50,Kwart pagina (¼ A5): 30,-

4 Bordsponsoring Het plaatsen van een reclamebord bij AD'69 is een goede manier om onder de aandacht te komen bij de bezoekers van de velden van AD'69. Reclamebord langs het veld U kunt er als sponsor voor kiezen om een reclamebord bij voetbalvereniging AD'69 te plaatsen langs het hoofdveld. Hiermee wordt u gezien door alle aanwezigen bij wedstrijden van de diverse teams op zaterdag en zondag. De standaardafmeting van dit reclamebord is 305 x 60 cm. Uiteraard is het ook mogelijk om het dubbele (of drievoudige) formaat van dit reclamebord te plaatsen. Tarief 150,- per jaar per reclamebord. (exclusief productiekosten voor het bord) Kleedkamersponsor Daarnaast is er ook een mogelijkheid om kleedkamer sponsor te worden, u krijgt dan de gelegenheid tot het plaatsen van een bord op de deur van de kleedkamer en de kleedkamer krijgt dan ook uw bedrijfsnaam als naam. De invulling van de ruimte op het bord kunt u uiteraard volledig zelf bepalen. Tarief 200,- per jaar. (exclusief productiekosten voor het bord) Overige mogelijkheden Naast bovenstaande mogelijkheden zijn er meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een reclamebord aan de ballenvanger, aan de tribune of langs de parkeerplaats. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen.

5 Sponsoring op website De website van AD 69 heeft een professionele uitstraling en heeft gemiddeld vertoningen per maand. Een uitstekende mogelijkheid om uw naamsbekendheid te verhogen bij een groot publiek. Banner Een mogelijkheid is om uw advertentie via een banner op te plaatsen. U zorgt voor aanlevering van de banner of tekst, logo en andere relevante zaken en wij zorgen voor plaatsing op onze website. Als u er voor kiest om een advertentiebanner te plaatsen zijn er de volgende 2 mogelijkheden: Banner aan de linkerzijde van de website (formaat 180 x 150 pixels) Banner bij een nieuwsitem of verslag (formaat 728 x 90 pixels) U wordt als adverteerder in een roulatiesysteem meegenomen waarbij een ieder evenveel vertoningen krijgt. Tarieven 1 maand: 25,- 3 maanden 60,- 6 maanden 100,- 1 jaar 175,- Overige mogelijkheden Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om publiciteit te krijgen via onze website via vermelding van een actie, een link, etc. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen.

6 Balsponsoring Bij AD 69 heeft u de mogelijkheid om als balsponsor van ons 1e elftal op te treden. Deze sponsoring houdt het volgende voor u in: Uw (bedrijfs) naam komt op een poster in de kantine met alle balsponsoren; Uw (bedrijfs) naam zal worden omgeroepen tijdens één van de thuiswedstrijden en/of eventuele bekerwedstrijden door onze speaker; In ons clubblad Mikpunt zal een vermelding komen te staan; In het programmaboekje zal een vermelding komen te staan; Een vermelding in de week voor de wedstrijd op de website van AD 69. De bijdrage van deze sponsoring is 75,- per seizoen. Club van 100 De Club van 100 is opgericht voor mensen die AD 69 een warm hart toedragen. Dit kan een lid zijn, een supporter, een sponsor en ieder ander die AD'69 wil ondersteunen. Met een jaarlijkse bijdrage van 100,- kan AD 69 extra projecten binnen de vereniging bekostigen welke AD 69 via de normale inkomsten niet kan opbrengen. Denk aan grote investeringen in de accommodatie of groot voetbalmateriaal, etc. Als u deelneemt aan de Club van 100 zijn de volgende zaken inbegrepen: Vermelding op Club van 100 bord in de AD'69 kantine; Seizoenskaart voor de thuiswedstrijden van AD'69 1; Naamsvermelding op de website bij de Club van 100; Een jaarlijkse evenement samen met alle leden van de Club van 100; Uitnodiging nieuwjaarsreceptie. Uiteraard is het ook mogelijk om anoniem aan deze club deel te nemen.

7 Kledingsponsoring U kunt er als sponsor voor kiezen om (een gedeelte) van de kleding van een team te sponsoren. Shirtsponsoring Als sponsor sponsort u het tenue van een team van voetbalvereniging AD'69. Deze sponsoring gaat u aan voor 4 jaar, de periode dat een tenue normaal gesproken meegaat. Met een jaarlijkse bijdrage zal voetbalvereniging AD'69 er voor zorgen dat de shirts in goede staat blijven en eventueel vervangen worden indien nodig binnen 4 jaar. Bij voetbalvereniging AD'69 wordt gewerkt met standaard pakketten voor kleding, voor een tenue is deze als volgt: Senioren & Junioren (11 tallen) Compleet tenue bestaande uit: 15 spelers shirts met nummering en AD'69 logo bedrukking logo op de voorzijde 1 keepers shirt met nummering en bedrukking 1 grensrechter tenue zonder bedrukking Indien gewenst zijn ook sokken en broeken mogelijk De aanschafkosten zijn vanaf 375,- (afhankelijk van uw wensen) De jaarlijkse bijdrage bedraagt 100,- (voor het 2e, 3e en 4e jaar) Pupillen (7 tallen) 10 spelers shirts bedrukking logo op de voorzijde 1 keepers shirt met bedrukking op de voorzijde Indien gewenst zijn ook sokken en broeken mogelijk De aanschafkosten zijn vanaf 300,- (afhankelijk van uw wensen) De jaarlijkse bijdrage bedraagt 75,- (voor het 2e, 3e en 4e jaar) Zaalvoetbal Sinds enkele seizoenen beschikt AD'69 ook over zaalvoetbal teams. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen. Trainingspakken U kunt er als sponsor voor kiezen om de trainingspakken van een team te sponsoren. Deze sponsoring gaat u aan voor 4 jaar, de periode dat een trainingspak normaal gesproken meegaat. Met een jaarlijkse bijdrage zullen we er voor zorgen dat de trainingspakken in goede staat blijven en indien nodig eventueel vervangen worden.

8 Bij voetbalvereniging AD'69 wordt gewerkt met standaard pakketten voor kleding, voor trainingspakken zijn deze als volgt: Senioren & Junioren (11 tallen) 16 trainingspakken met nummering bedrukking logo op de achterkant 1 trainingspak voor grensrechter zonder bedrukking De aanschafkosten hiervan zijn vanaf 650,- (afhankelijk van uw wensen) De jaarlijkse bijdrage bedraagt 100,- (voor het 2e, 3e en 4e jaar) Pupillen (7 tallen) 11 trainingspakken bedrukking logo op de achterkant De kosten hiervan zijn op aanvraag. Tassen U kunt er als sponsor voor kiezen om de tassen van een team te sponsoren. Tassen gaan normaal gesproken 4 jaar mee. Met de jaarlijkse bijdrage zal voetbalvereniging AD'69 er voor zorgen dat de tassen in goede staat blijven en indien nodig eventueel vervangen worden. Bij voetbalvereniging AD'69 wordt gewerkt met standaard pakketten voor tassen, deze zijn als volgt: Senioren & Junioren (11 tallen) Deze modellen zijn geschikt voor de senioren en hogere jeugdelftallen. 17 tassen met nummering bedrukking logo op 1 zijkant De aanschafkosten zijn vanaf 375,- (afhankelijk van uw wensen) De jaarlijkse bijdrage bedraagt 75,- (voor het 2e, 3e en 4e jaar) Pupillen (7 tallen) Deze modellen zijn vooral geschikt voor de lagere jeugdteams. 10 tassen bedrukking logo op 1 zijkant De aanschafkosten zijn vanaf 215,- (afhankelijk van uw wensen) De jaarlijkse bijdrage bedraagt 50,- (voor het 2e, 3e en 4e jaar) Truien/Jacks/Warmloopshirts Naast bovenstaande mogelijkheden zijn er meer mogelijkheden zoals truien, jacks, warmloopshirts, etc. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen.

9 Activiteiten Elk jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd bij voetbalvereniging AD'69 naast het normale voetbalprogramma. Ook hierin speelt sponsoring in belangrijke rol. Toernooien Na het voetbalseizoen worden er twee toernooien georganiseerd voor de jeugd; een toernooi voor de kleinsten (F + E) en daarnaast een toernooi voor de D en C jeugd. Aan deze toernooien doen teams uit heel het land en ook Duitsland mee. Met ingang van seizoen is Specialiteitenbakkerij van den Dobbelsteen hoofdsponsor van dit evenement. Het pupillenkamp Om o.a. het jaarlijkse pupillenkamp te bekostigen worden ook enkele activiteiten georganiseerd, waaronder de lopathon en een bingo. De lopathon is een sponsorloop waarbij leden van AD'69 een aantal rondes lopen waarbij ze worden gesponsord door familie en vrienden. Ook u als sponsor kunt uiteraard een lid sponsoren of de activiteit in het algemeen. De bingo wordt elk najaar georganiseerd in de kantine van AD'69 waarbij prijzen die beschikbaar worden gesteld door sponsoren zijn te winnen. Smurfenvoetbal Sinds het seizoen worden er bij voetbalvereniging AD'69 activiteiten geregeld voor de allerkleinsten (4 6 jaar) onder de naam Smurfenvoetbal. Een keer in de twee weken wordt er op de zaterdagochtend een activiteit georganiseerd door de organisatie waarbij de kinderen spelenderwijs kennismaken met de sport voetbal. U kunt als sponsor een bijdrage leveren om deze activiteiten mogelijk te maken. Overige activiteiten Naast bovenstaande genoemde activiteiten zijn er ook andere evenementen die plaats vinden bij voetbalvereniging AD'69. Om de 2 a 3 jaar is er bijvoorbeeld een familiedag en met ingang van wordt er ook een Beachsoccer toernooi georganiseerd in de zomerstop. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn kunt u contact met ons opnemen.

10 Indeling in categorieën Elke sponsor van AD 69 wordt gewaardeerd voor de geboden ondersteuning. Ik welke vorm dan ook. Men krijgt waardering en respectvolle behandeling van AD 69 voor de geboden ondersteuning. Hierbij hoort ook een aantal tegenprestaties. Elke sponsor krijgt altijd al de volgende zaken van ons: 1 seizoenkaart voor alle thuiswedstrijden van AD 69 1; Uitnodiging nieuwjaarsreceptie; Uitnodiging sponsoravond; Naamsvermelding op de sponsoren pagina van de website. Afhankelijk van uw totale sponsorbijdrage per jaar wordt u in één van onderstaande categorieën ingedeeld. Op basis van deze categorie heeft u recht op meer extra's. Bronssponsor De Bronssponsoren hebben recht op de volgende extra's: Logovermelding in alle mikpuntedities (4 of 5); Naamsvermelding met link op de sponsoren pagina van de website. Sponsorbijdrage 151 t/m 500 per jaar. Zilversponsor Een Zilversponsor heeft recht op alle extra's van een Bronssponsor en de volgende extra's: 2 seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden van AD 69 1; Vermelding in de kantine op een sponsorbord als Zilversponsor; Vermelding als Zilversponsor bij entree van het Sportpark; Naamsvermelding, logo en link op de sponsoren pagina van de website; Vermelding met logo in het programmaboekje. Sponsorbijdrage 501 t/m 750,- per jaar. Goudsponsor Een Goudsponsor heeft recht alle extra's van een Zilversponsor en op de volgende extra's: Vermelding in de kantine op een sponsorbord als Goudsponsor; Vermelding als Goudsponsor bij entree van het Sportpark; Plaatsing van het reclamebord(en) op een unieke opvallende plek; 1 x per jaar de mogelijkheid uw bedrijf uitgebreid te presenteren op de website. Sponsorbijdrage 751 t/m 1000 per jaar.

11 Diamantsponsor Een Diamant sponsor heeft recht op alle extra's van een Goudsponsor en de volgende extra's: 4 seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden van AD 69 1; Vermelding in de kantine op een sponsorbord als Diamantsponsor; Vermelding als Diamantsponsor bij entree van het Sportpark; Naamsvermelding en logo op de homepage van de website; Naamsvermelding door speaker bij thuiswedstrijden eerste elftal; Naamsvermelding en logo op het scherm in de AD 69 kantine; 1 x per jaar de mogelijkheid om uw bedrijf uitgebreid te presenteren in het clubblad. Sponsorbijdrage 1000 en hoger per jaar.

12 Meer informatie Heeft u na het lezen van de mogelijkheden van sponsoring bij voetbalvereniging AD'69 de door u gewenste sponsoring gevonden of heeft u nog niet helemaal de sponsoring van uw keuze gevonden? Of heeft u zelf een idee opgedaan waarover u wilt overleggen? Neem dan contact met ons op en dan zullen we de mogelijkheden met u doornemen. Contactinformatie Onderstaande personen zitten in de sponsorcommissie en kunt u bereiken voor vragen, opmerkingen of andere zaken betreffende sponsoring bij AD'69 Bram Koelman Teun Pastoors Maarten Krabben Karin Kranenbarg Yvonne Jongetjes Devlin Scholten Hans ter Horst Als u via de mail contact wil opnemen kan dit via Het postadres van voetbalvereniging AD'69 is: Knibbelweide TD Aalten

Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement

Sponsor worden. Indeling. Win-Win situatie. Optimaal rendement Sponsor worden Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Juliana Mill

Sponsormogelijkheden Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters en sponsors, die allen op hun eigen

Nadere informatie

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder:

Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de bordsponsoren als hieronder: Geachte sponsor, Hartelijk dank dat u interesse heeft in het sponsoren van HAVO. Hieronder vind u de HAVO sponsor menukaart. Deze menukaart is als volgt opgezet. Voor de Hoofdsponsor, Clubsponsor en de

Nadere informatie

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor

Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor Inleiding 2 Waarom zou ik SSV willen sponsoren? 2 Mogelijke manieren van sponsoring 3 Hoofdsponsor 4 Subsponsor 4 Kledingsponsor team 4 Bord Sponsor 5 Advertentie sponsor 5 Kleedkamer sponsor 6 Ballen

Nadere informatie

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO

Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO Sponsorboekje VV Baarlo 2015-2016 Bezoekadres: Correspondentieadres: Sportpark De Meeren Secretaris VV Baarlo De Meeren 1 Hoefsmidstraat 31 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO VV BAARLO & SPONSORING Voetbal

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN

SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN SPONSORBROCHURE VOETBALVERENIGING HIERDEN V.V. HIERDEN De voetbalvereniging Hierden is op gericht in 1954. De thuisbasis van de is het sportpark Mheenzicht aan de Dorpshuisweg in Hierden. Een schitterend

Nadere informatie

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55

1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 1 sponsoring informatiegids Leerdam Sport 55 Voetbalvereniging Leerdam Sport 55 Historie In 1912 is het huidige Leerdam Sport 55 opgericht onder de naam Sparta. Een groep arbeiders van de toenmalige Glasfabriek

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59

Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 Seizoen 2014-2015 Sponsorbrochure V.V. Sparta 59 V.V. Sparta 59 Deinum Seizoen 2014-2015 Introductie Onze vereniging die inmiddels meer dan 50 jaar bestaat, heeft als doelstelling: Prestatief, sportief

Nadere informatie

Sponsoring PVC Voetbal

Sponsoring PVC Voetbal Sponsoring PVC Voetbal Doel De sponsorcommissie heeft zich ten doel gesteld het genereren van gelden ten behoeve van de PVC Voetbal. Met de gelden die bijeengebracht worden kan PVC Voetbal de kwaliteit

Nadere informatie

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL

Sponsorplan. SPONSOR bij voetbalvereniging rksv VOLKEL Sponsorplan INLEIDING De voetbalvereniging rksv Volkel bestaat ruim 75 jaar (opgericht in 1937) en is de grootste sportvereniging in Volkel. Inmiddels hebben wij ruim 700 leden, waarvan ca. 220 jeugdleden.

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

SPONSORING VV BAARLO

SPONSORING VV BAARLO SPONSORING VV BAARLO Informatieboekje voor (potentiële) sponsors Versie 2013_1 Pagina 1 SPONSORING. Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 700 leden waarvan

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken.

VOORWOORD. Wij hopen dat uw interesse is gewekt en tijdens een persoonlijk gesprek komen wij graag de mogelijkheden met u doorspreken. SPONSORMOGELIJKHEDEN V.V. SPARTA 30 2018 VOORWOORD Uw interesse in onze voetbalclub Sparta 30 waarderen wij zeer. Met dit boekje geven wij u alle informatie over de mogelijkheden tot sponsoring bij onze

Nadere informatie

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer,

R.K.S.V. DE TUKKERS. Algemeen. Geachte lezer, Geachte lezer, Hierbij treft u informatie aan over diverse sponsormogelijkheden binnen voetbal en handbalvereniging R.K.S.V De Tukkers. Mogen wij vijf minuten van uw kostbare tijd in beslag nemen om deze

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona

Het Sponsorplan van RKSV Cluzona Het Sponsorplan van RKSV Cluzona 01. Algemeen 02. Historie 03. Sponsoring en naamsbekendheid 04. Sponsoring en het beleid van de vereniging 05. Soorten sponsoring 06. Plichten t.o.v. sponsors 07. Rechten

Nadere informatie

Website : http://www.vvbaarlo.nl E-mail : secretaris@vvbaarlo.nl SPONSORING

Website : http://www.vvbaarlo.nl E-mail : secretaris@vvbaarlo.nl SPONSORING SPONSORING Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

Sponsoring v.v. BMC 1

Sponsoring v.v. BMC 1 1 Voorwoord: In 2009 is er een nieuwe sponsorcommissie in het leven geroepen bij v.v. BMC om meer gestalte te geven aan dit onmiskenbaar fenomeen. Na het dichtdraaien van diversie subsidiekranen is naast

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden sv. Avios

Sponsormogelijkheden sv. Avios 2012 Sponsormogelijkheden sv. Avios sv. Avios 1-1-2012 Inhoud De club... 2 Sponsoren van sv Avios... 2 Langere termijnplanning... 3 Sponsormogelijkheden... 3 Sponsorpakketten... 6 Contact... 11 s.v. Avios

Nadere informatie

Sponsor Hockeyclub Berlicum!

Sponsor Hockeyclub Berlicum! Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Mei 2011 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg...

samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... samen scoren! We hebben u echt nodig... Kleding sponsoring... De drie pakketten... Reclamedoeken Rondweg... sponsorgids 2015 Huis & Hypotheek Al 10 jaar Hoofdsponsor. Huis & Hypotheek begon ruim 10 jaar

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden Sponsormogelijkheden Inleiding Geachte relatie, Allereerst danken wij u hartelijk voor uw belangstelling voor VV Zaamslag. In deze brochure treft u diverse mogelijkheden aan voor sponsoring van VV Zaamslag.

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :... sponsor :... Handtekening Sponsor:...

Hoofdsponsor. Naam sponsor :... Adres sponsor :... Plaats sponsor :... Tel. sponsor :...  sponsor :... Handtekening Sponsor:... Hoofdsponsor Beste (potentiële) sponsor, Fijn dat we met u in gesprek zijn als (potentiële) sponsor van Luctor et Emergo. Zoals u weet draait een voetbalclub tegenwoordig op een aantal financiële pijlers.

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Wij hopen dat ook u een steentje wilt bijdragen aan de toekomst van onze mooie club!

Sponsorbrochure. Wij hopen dat ook u een steentje wilt bijdragen aan de toekomst van onze mooie club! Sponsorbrochure Sponsorbrochure Om u als bedrijf inzicht te geven in de mogelijkheden qua sponsoring bij v.v. Oene, hebben wij deze sponsorbrochure gemaakt. In deze brochure vindt u het profiel van onze

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68

Voetbal Vereniging Centraal 68. Opgericht 29 november 1968. Sponsoring VVC 68 Sponsoring VVC 68 Het seizoen 2015-2016 staat voor de deur en VVC 68 ziet dit seizoen positief tegemoet. Dit wordt de eerste keer dat VVC 68 het seizoen in gaat met een vernieuwde sponsorcommissie. Samenwerken

Nadere informatie

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT

VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT VOOR WAT HOORT WAT WAT SPONSORING VAN FC ABCOUDE U OPLEVERT 2 HET SPONSOREN BIJ EEN AMATEUR VOETBALCLUB WORDT VAAK GEZIEN ALS LIEFDEWERK OUD PAPIER. MAAR DAT ZIET DE BUSINESS CLUB ABCOUDE ANDERS. VOOR

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit

Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit Sponsormogelijkheden v.v. Enter Vooruit 2 Inhoud 9 Inleiding 5 Hoofdsponsor 7 Subsponsor 9 Co-sponsor 11 13 Reclamebord 13 Wedstrijdbal 13 Kleding 13 Clubblad 15 Vrienden van Enter Vooruit 15 15 Overige

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC

Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Voorbeelden van Sponsor-overeenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord- en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl

V.V. OLIVEOO Sportlaan 2. www.oliveo..nl Sponsorinformatie V.V OLIVEO V.V. OLIVEOO Sportlaan 2 2641 AZ Pijnacker www.oliveo..nl Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden [p. v.v. Kruiningen Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord [p. 2] The Perfect Match [p. 3] De vereniging [p. 4] Overzicht sponsormogelijkheden [p.5-7] Sponsor worden [p. 8] Notities [p. 9] v.v. Kruiningen

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl

SPONSORCATALOGUS. www.vvbergen.nl SPONSORCATALOGUS Introductie Informatie over sponsormogelijkheden bij vv Bergen Per 2016 kent Bergen een nieuwe voetbalvereniging. BSV en vvberdos zijn gefuseerd tot vvbergen. Deze nieuwe vereniging speelt

Nadere informatie

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld

Sponsorcommissie Juventa 12. Sponsormogelijkheden bij Juventa 12. Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Sponsorcommissie Juventa 12 Beste sponsoren en/of aspirant sponsoren, Bordsponsoring Hoofdveld Wij willen u graag een beter inzicht geven over de sponsormogelijkheden van Juventa 12. We hebben meer dan

Nadere informatie

Sportclub Irene en sponsoring

Sportclub Irene en sponsoring Sportclub Irene en sponsoring Wat heeft Sportclub Irene u te bieden? Sportclub Irene is een sportieve en goed bestuurde voetbalclub met bijna 1000 leden, waarbij prestatie, plezier en normen & waarden

Nadere informatie

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898

Sponsorbrochure. v.v.old Forward. sinds 1898 Sponsorbrochure v.v.old Forward sinds 1898 Beste (toekomstige) Sponsor, Als ondernemer kent u vast de belangrijke functie van een vereniging binnen de maatschappij. Old Forward doet haar uiterste best

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden v.v. Kerkwijk

Sponsormogelijkheden v.v. Kerkwijk Sponsormogelijkheden v.v. Kerkwijk Inhoud: Inleiding... 2 Mogelijkheden... 2 1 Stersponsoring... 2 2 Tenuesponsoring... 3 3 Pupillensponsoring... 4 4 Reclamebord sponsoring... 5 5 Clubblad sponsoring...

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN

SPONSORMOGELIJKHEDEN r.k.v.v. zwaluw v.f.c. Vught sportpark Bergenshuizen opgericht 10 mei 1931 koninklijke goedkeuring 20 maart 1971 SPONSORMOGELIJKHEDEN Versie 1.1 1 Sponsoring Zwaluw VFC Inleiding: In 1931 kende Vught een

Nadere informatie

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC

Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC. Hoofdsponsor v.v. ZNC Voorbeelden van Sponsorovereenkomsten welke mogelijk zijn bij de voetbalvereniging ZNC Hoofdsponsor v.v. ZNC Wie of wat is ZNC. Op 23 juni 1951 zijn de voetbalclubs uit Noord en Zuidbroek een fusie aangegaan

Nadere informatie

Sponsorbrochure VV Sittard

Sponsorbrochure VV Sittard Sponsorbrochure VV Sittard Samen werken aan prestatie, sportiviteit, plezier en betrokkenheid Sittard, juni 2012 Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van VVSittard. Een initiatief van het hoofdbestuur

Nadere informatie

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING

Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING Opgericht 5 April 1930 Koninklijk goedgekeurd 19 Juni 1960 INFO SPONSORING WWW.VVWILDERVANK.NL De v.v. Wildervank in het kort De voetbalvereniging Wildervank is opgericht op 5 april 1930 en heeft momenteel

Nadere informatie

Sponsor mogelijkheden

Sponsor mogelijkheden Sponsor mogelijkheden RKSV Juliana Mill Sinds 1919 speelt Juliana Mill een belangrijke maatschappelijke rol in de Millse gemeenschap. Juliana kan gezien worden als een ontmoetingsplek voor sporters, supporters

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS

SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS SPONSORMOGELIJKHEDEN sv DIOS Hartelijk dank voor uw interesse naar sponsormogelijkheden bij sv DIOS. Zoals ongetwijfeld bij u bekend zijn er verschillende reclame-uitingen bij sv DIOS mogelijk. Op diverse

Nadere informatie

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,-

Trouwe Bok Sponsor. Prijs: 50,- Trouwe Bok Sponsor Speciaal voor particulieren! Laat uw blauw witte Olympia hart spreken en wordt Trouwe Bok Sponsor. Hiermee ondersteunt u uw club bij het verwezenlijken van haar sportieve en sociale

Nadere informatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie

Voetbalvereniging Son en Breugel Combinatie Sponsorovereenkomst tussen: - Bedrijf Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Straat: Postcode + Plaats: - SBC Contactpersoon: Telefoon: Email: Fax: Telefoon: Email: Sponsorpakket (Alle tarieven zijn exclusief 21%

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

Historie. De laatste jaren

Historie. De laatste jaren 1 / 12 Historie Voetbalvereniging Zwart-Wit'63 is opgericht op 8 mei 1963. De vereniging is voortgekomen uit de horeca en de eerste wedstrijden werden gespeeld op de Groentjesweg. Sinds 1965 speelt de

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet

Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Sportvereniging Meeuwenplaat Hoogvliet Doelstellingen PR- en sponsorcommissie: 1. Behoud en verbeteren spelvreugde van senioren, junioren, pupillen, kortom alle betrokken leden en vrienden van de v.v.

Nadere informatie

Sponsorboekje v.v. Baarlo seizoen 2011-2012

Sponsorboekje v.v. Baarlo seizoen 2011-2012 Sponsorboekje v.v. Baarlo seizoen 2011-2012 Bezoekadres: Correspondentieadres: Sportpark De Meeren Secretaris VV Baarlo De Meeren 1 Hoefsmidstraat 31 5991 ED BAARLO 5991 KB BAARLO [t] 077-4772603 SPONSORING.

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL

SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL SPONSORPAKKETTEN WWW.SVARC.NL Sponsorpakket wedstrijdkleding jeugd ARC biedt u een exclusief sponsorpakket aan voor een gehele lettergroep. Op de voorzijde van de wedstrijdkleding van elk team komt uw

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Word sponsor van. Read Swart

Word sponsor van. Read Swart Word sponsor van Read Swart Word sponsor van Read Swart Voetbalclub Read Swart is een ambitieuze en gezellige dorpsclub uit De Knipe, vlakbij Heerenveen. Met ruim 140 vrijwilligers staan wij klaar voor

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Hoofdsponsor senioren

Hoofdsponsor senioren Hoofdsponsor senioren Bedrijfsnaam/ logo op shirts van 1 e elftal ZBVH Bedrijfsnaam/ logo op trainingspakken en sporttassen van 1 e elftal ZBVH Permanente vermelding op briefpapier en aanplakbiljetten/

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp

Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Sponsormogelijkheden bij korfbalvereniging Velocitas Leiderdorp Leiderdorp, 11 september 2015 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 2 Sponsoring... 3 2.1 Bordsponsoring... 3 2.2 Vlaggensponsoring... 4 2.3 Balsponsoring...

Nadere informatie

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors:

Hoofdsponsor: Diamantsponsors: Kroonsponsors: Sponsoring binnen voetbalvereniging SBC Voetbalvereniging SBC: Een club met toekomst Algemene informatie Voetbalvereniging SBC is opgericht op 6 oktober 1939. Dit betekent dat SBC al bijna 68 jaar bestaat.

Nadere informatie

Welkom beste Sponsor!

Welkom beste Sponsor! Sportpark Vianen Vooruit, Koebaksestraat 35B, 5434LC VIANEN Tel: 0485-315913 Website: www.vianenvooruit.nl Welkom beste Sponsor! Sporten doe je voor je plezier. Vianen Vooruit wil ieder lid de optimale

Nadere informatie

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013

Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 SPONSORBROCHURE V. V. R I E L Brochure Sponsorpakketten 2012-2013 Even voorstellen VV Riel is een voetbalvereniging met 350 leden. Gevestigd in Riel op het Sportpark "De Krim" aan de oude Tilburgseweg.

Nadere informatie

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018)

Sponsorplan VV MOC. 1. Voorwoord. 2. Over MOC. 3. Waarom sponsoring. 4. Vormen van sponsoring. (Versie 2017/2018) Sponsorplan VV MOC (Versie 2017/2018) 1. Voorwoord 2. Over MOC 3. Waarom sponsoring 4. Vormen van sponsoring 1. Voorwoord Dit is het sponsorplan van voetbalvereniging MOC. Doel van dit plan is om alle

Nadere informatie

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars

VITESSE 22 & RED STARS SPONSORBOEK 2014/2015 V1. Sponsorboek. Vitesse 22 & Red Stars Sponsorboek Vitesse 22 & Red Stars Editie 2014/2015 1 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze voetbalvereniging Vitesse 22 en honkbalvereniging Red Stars. Naast de lidmaatschapsgelden behoren de

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Sponsormagazine V.V. OLIVEO

Sponsormagazine V.V. OLIVEO Sponsormagazine V.V. OLIVEO V.V. Oliveo Sportlaan 2-2641 AZ Pijnacker www.oliveo.nl Notities Voorwoord Midden in uw marktgebied bevindt zich één van de grotere voetbalverenigingen van de Randstad: Voetbalvereniging

Nadere informatie

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de

PLATINUM 2.250,- Meer informatie Blauw-Zwart heeft een combinatie-sponsorcommissie vanuit RKsv Blauw-Zwart en de Zwart Welkom bij Blauw-Zwart Beste lezer, RKsv Blauw-Zwart is een gezonde sportvereniging, opgericht in 1921, met voetbal als kernactiviteit. Het voetbal wordt beoefend op het mooie Sportcomplex de Schulpwei,

Nadere informatie

Sponsoring v.v. Dilettant

Sponsoring v.v. Dilettant Sponsoring v.v. Dilettant Hoofdsponsor v.v. Dilettant De hoofdsponsor van de v.v. Dilettant is de grootste financiële ondersteuner van de vereniging en ontvangt daarvoor exclusiviteit. Shirtreclame selectieteams,

Nadere informatie

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920

Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Sponsorinfo Sponsor informatie s.v. O.S.S. 1920 Meer! n e e l l a l a b t e o v n da In deze brochure laten we u de mogelijkheden zien die s.v. O.S.S. 20 u op sponsorgebied kan bieden. Een club met historie,

Nadere informatie

SPONSOR bij De GKV OC

SPONSOR bij De GKV OC GKV OC Sponsormap INLEIDING De Glanerbrugse Korfbal Vereniging Ons Clubje bestaat ruim 87 jaar (opgericht in 1927) en is de enige korfbalvereniging in Glanerbrug en Enschede-Oost. Inmiddels hebben wij

Nadere informatie

Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917

Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917 Voetbalvereniging O.V.V. Opgericht 15 september 1917 Voetbalvereniging OVV werd opgericht in 1917. In Regio Voorne Putten behoort OVV gedurende een zeer lange reeks van jaren tot een toonaangevende club.

Nadere informatie

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7

Introductie. Reclameborden 2 Adverteren op de website 3 Kleding sponsoring 4 Sponsorpakketten 5 Wat gebeurt er met u inbreng 6 Reactieformulier 7 Introductie In 1927 is SV Maurik opgericht door een aantal enthousiaste voetballiefhebbers uit Maurik. Als een van de oudste voetbalverenigingen uit de gemeente Buren onderscheidde SV Maurik zich vooral

Nadere informatie

S p o n s o r b o e k. Seizoen

S p o n s o r b o e k. Seizoen S p o n s o r b o e k Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboek van onze OMNI-sportvereniging Vitesse 22. De vereniging bestaat uit een voetbal- en de Honk & Softbal- afdeling Red Stars.

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

SPONSORPROGRAMMA. VV Holten, op naar 100 jaar voetbal in Holten!

SPONSORPROGRAMMA. VV Holten, op naar 100 jaar voetbal in Holten! VV Holten, op naar 100 jaar voetbal in Holten! Op 8 februari 1921 werd in de bakkerij van de gebroeders Wansink de eerste Holtense voebalvereniging HVC (Holtense Voetbal Club) opgericht. Meer dan 90 jaar

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

Sponsorplan HSV Wasmeer

Sponsorplan HSV Wasmeer Sponsorplan HSV Wasmeer Introductie Historie De Hilversumse Sportvereniging Wasmeer is opgericht op 1 juli 1995, als gevolg van een fusie van de Sport Vereniging E.M.M.(1915) en de Hilversumse Voetbal

Nadere informatie

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor?

sportclub rijssen Doel sponsoring Even voorstellen Sponsormogelijkheden Wat biedt Sportclub Rijssen u als sponsor? sportclub rijssen Even voorstellen Sportclub Rijssen is in 1960 opgericht. Sinds 1964 wordt gevoetbald op sportpark De Koerbelt, waar we over 2 speelvelden, een combinatieveld (dat we samen met Excelsior

Nadere informatie

Informatie sponsoring

Informatie sponsoring Informatie sponsoring INZICHT IN DE SPONSORVORMEN & DE BUSINESSCLUB VAN GC & FC OLYMPIA Sponsorcommissie GC & FC Olympia 2805 GR BODEGRAAFSESTRAATWEG 52 Sponsormogelijkheden GC & FC Olympia GC & FC Olympia

Nadere informatie

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus

Mixed Hockey Club Boxmeer Sponsor Prospectus Sponsor Prospectus Alle mogelijkheden voor sponsoring overzichtelijk op een rij. De Mixed Hockey Club Boxmeer In 1962 werd de Mixed Hockey Club Boxmeer opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt.

Nadere informatie

H E E R L E N. RKHBS sponsorboek

H E E R L E N. RKHBS sponsorboek H E E R L E N RKHBS sponsorboek INHOUDSOPGAVE Inleiding 2 Onze vereniging 2 Sponsoring bij RKHBS 3 Sponsoring op maat 4 Hoofdsponsor 4 STER-sponsor 5 TOP-sponsor 6 Overige sponsorcontractmogelijkheden

Nadere informatie

B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N

B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N B U S I N E S S C L U B D E W E I D E S T E E N S P O N S O R M O G E L I J K H E D E N S E I Z O E N 2 0 1 7-2 0 1 8 BUSINESSCLUB DE WEIDE STEEN Voetbalvereniging WVF is een grote voetbalclub die 80 jaar

Nadere informatie

mogelijkheden voor sponsoren

mogelijkheden voor sponsoren sponsorplan mogelijkheden voor sponsoren 3 inhoud Voorwoord.... 5 Hoofdsponsor.... 6 Hoofdsponsor pakketuitleg... 7 Subsponsor... 8 Subsponsor pakket 1... 9 Subsponsor pakket 2... 10 Losse sponsorvormen

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards

Sponsormogelijkheden. R.K.V.V. Montagnards Sponsormogelijkheden R.K.V.V. Montagnards Seizoen 2015-2016 R.K.V.V. Montagnards Sportpark De Venhorst De Flammert 1047 5854 NA Bergen (LB) Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw belangstelling

Nadere informatie

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers

SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers SPONSOR GIDS IJ.V.V. De Zwervers Voorwoord IJ.V.V. De Zwervers is een ambitieuze amateur voetbalvereniging met ruim 700 leden. Deze leden bestaan uit senioren, jeugd, dames, g-voetbal en veel vrijwilligers,

Nadere informatie

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl

PUSH. Seizoen 2012/2013. www.maastrichtsehockeyclub.nl PUSH Seizoen 2012/2013 www.maastrichtsehockeyclub.nl Inhoud Beschrijving sponsorproposities Kleding en sponsoring Veld borden + doelplanken Sponsorborden Website Sponsorproposities Sponsorpakketten van

Nadere informatie

Sponsor bij VV Heino iets voor u

Sponsor bij VV Heino iets voor u Sportpark De Kampen Secretariaat KvK 05026754 Stationsweg 10 Postbus 13, 8140 AA Heino BTW nr. 0026.44.149.B01 Tel. (0572) 39 20 33 www.vvheino.nl Rabobank Salland IBAN: NL03RABO0327104953 Sponsor bij

Nadere informatie

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010

H.V. Tonegido 1 Datum:..-..-2010 H.V. Tonegido Datum:..-..-2010 1 Voorwoord In dit document vindt u informatie over de sponsor mogelijkheden bij H.V. Tonegido, gelegen aan de Belterlaan te Hippolytushoef. H.V. Tonegido heeft leden uit

Nadere informatie