Aventourier. Nieuwsbrief. jaargang 2016 nummer 3. Website: (Wim Grotenhuis) Redactie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aventourier. Nieuwsbrief. jaargang 2016 nummer 3. Website: (Wim Grotenhuis) Redactie:"

Transcriptie

1 Aventourier Nieuwsbrief jaargang 2016 nummer 3 Website: (Wim Grotenhuis) Redactie: elsingbv@planet.nl (Ad Elsing) Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club. 1. Van de bestuurstafel 2. Berichten van de leden* 3. Verslag evenementen 4. Evenementen volgend jaar 2017 ( onder voorbehoud). Van de bestuurstafel Dit voorjaar werd Caravan Centrum Meerkerk verkozen tot caravanbedrijf van het jaar 2016/2017. Een prestigieuze prijs die verleend wordt door de ANWB, KCK en de BOVAG. Vanaf de oprichting van onze caravan club is dit bedrijf de vaste vergaderlocatie van het bestuur. Dit is historisch zo gegroeid omdat de wortels van het helaas niet meer bestaande merk Avento in dit Meerkerkse bedrijf liggen. Wij feliciteren de eigenaar Harrie Krul en zijn medewerkers van harte met deze mooie prijs. Namens de Avento Caravan Club hebben we dit vergezeld doen gaan van een mooi bloemstuk. Zoals bekend heeft onze secretaris Hanny van der Veer bekend gemaakt om zich, na elf intensieve en boeiende jaren, in de volgende Algemene Ledenvergadering niet meer herkiesbaar te stellen. Kees Haverkamp heeft zich beschikbaar gesteld om het stokje van Hanny over te nemen. Het bestuur is hem daarvoor zeer erkentelijk. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen woont Kees de bestuursvergaderingen al bij.

2 Het bestuur heeft besloten om met ingang van het evenementenseizoen 2017 de vooruitbetaling van 25,00 inschrijfgeld af te schaffen. De noodzaak om dit te handhaven is bij een kleiner wordende club minimaal geworden. Het geeft bovendien een verlichting voor de penningmeester en leidt tot minder administratieve rompslomp. Wij zijn onlangs benaderd door het bestuur van de NCC (Nederlandse Caravan Club). Deze club zet de deuren open en zoekt samenwerking met andere caravan- en camperorganisaties. Het bestuur heeft hier positief op gereageerd en besloten om met de NCC een alliantie overeenkomst te sluiten. Dit kost de club 50,00 per jaar en geeft de mogelijkheid om zowel voor onze leden in clubverband als individueel tegen gereduceerde prijzen gebruik te maken van de 15 clubterreinen van de NCC. De overnachtingstarieven per equipe bedragen 13,50 excl. stroom (0,42 per KWH) voor 13 clubterreinen. Voor de NCC terreinen Beltschutsloot en Callantsoog wordt 15,00 in rekening gebracht. Als bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van de NCC clubterreinen. De alliantie overeenkomst moet nog getekend worden. U krijgt nog bericht over de precieze ingangsdatum. Wij bevelen deze overeenkomst van harte bij u aan. Het is onze evenementencoördinator Ger Weerd weer gelukt om in samenwerking met de leden een evenementenprogramma voor 2017 samen te stellen. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht hiervan. Voor dit jaar staan nog 2 evenementen op het programma. Het evenement Duitsland met een grote deelname van 28 equipes en het bekende Diever evenement. Helaas hebben een aantal equipes vanwege ziekte of andere omstandigheden af moeten zeggen. Nog een persoonlijke noot van mijn kant. Dit voorjaar werd bij mij een kwaadaardige tumor ontdekt in de slokdarm. Deze is kort daarna geheel verwijderd kunnen worden zonder bestraling of chemokuren als nabehandeling. Wel moet het ontstoken slijmvlies uit de slokdarm nog verwijderd worden. De eerste behandeling start daarvoor op korte termijn. Ik voel mij gelukkig goed en heb het volste vertrouwen op blijvende genezing. Geert Meppelink. Berichten van de leden Geen berichten van leden ontvangen. verslag evenementen Verslag Tsjechië reis

3 Beste leden van Avento. Wij zijn nieuw bij de club en gaan voor het eerst mee op reis. Het schijnt de gewoonte te zijn om dan een verslag te schrijven. Dus daar gaan we dan. Dag 1: De aankomst 6 Caravans waren er al toen wij samen met de fam. Huiskes in Bucek arriveerden zou de opening zijn met een hapje en drankje. Maar voor ons spontaan een half uur verzet Welkom Hapje Drankje Toespraak Mooie tas met inhoud en ook nog voor allemaal een mooie pet. Dag 2: Een stralende zonnige dag Ik deed de caravan open en daar was die lieve gastvrouw met een kan heerlijke koffie.(die hadden we gisteren gemist.) Wat attent. Gezellig samen met Toos en Jan op gedronken. Verdere dag vrij. Mooi de tijd om met de andere deelnemers kennis te maken. Het voelt als een warm bad. Welkomstdiner op de camping. Prima, lekker en gezellig. En na afloop koffie bij de begeleiders Jan, Nellie, Felix en Anny voor de tent. Dag 3: Bezoek aan Lidice We hadden ons huiswerk gelezen. Veel info van Jan B. Met 4 auto s op pad. Aangekomen in Lidice waren we al gauw diep onder de indruk van wat we daar te zien kregen. Ik kan het niet verwoorden. Het was goed om dit met de groep te delen. Jan, bedankt voor de boeiende uitleg. Een heel dorp 340 mensen door de nazi s vermoord. 10 juni 1942 verschrikkelijk. Dag 4: vrije dag Prachtig weer. Wat doet deze groep op een vrije dag?? Ik zie dat er al (half 9) met de auto weg gaan. Vroege vogels zijn aan het zwemmen, douchen, broodjes halen enz. Wij besluiten om met 6 personen ons leven te wagen door een fietstocht te maken. De camping baas riep eerst afrekenen als je gaat fietsen op de drukke grote weg. We hebben een rondje om het meer van Bucek gereden. We raden het niemand aan.! Het was wel super(maar gevaarlijk). Met dank aan onze navigator Jan H. We waren te laat op de camping om nog een spelletje Jeu de Boules te spelen. Sorry! Wat een dag, dan maar gauw aan de borrel. Dag 5: Bezoek aan Praag.

4 Super geregeld! Wederom 4 auto s. Jan B. voorop met 1 volgauto, dan Felix ook met een volgauto. Zo reden we naar de metro in Praag. En wat dacht je..? Alle oudjes mogen gratis reizen met openbaar vervoer. Ja, behalve Felix en Anny te jong! dus betalen. In Praag moest natuurlijk eerst geplast worden. Gelukkig hadden we allemaal een mapje met plasgeld gekregen. Er werd door de werkgroep overal aan gedacht. Onder leiding van onze gids Jan B. kregen we een goed beeld van Praag, en op tijd bij de klok. Over de Karlsbrug naar onze lunch adres. De pivo s enz. lieten zich door ons goed smaken. Het was warm deze dag. We wandelden nog wat door de stad. Onze gids Jan B. wist veel te vertellen en Felix zorgde dat de schaapjes bij elkaar bleven en zo wandelden we weer naar de metro en de auto terug naar de camping. Nog wat napraten over de mooie dag, 3 helden namen nog een duik in het meer. Dag 6: Een vrije dag Het is echt een vrije dag! Prachtig weer. 34 graden, heerlijk niks doen. Behalve voor de werkgroep die waren volop bezig met de voorbereidingen voor het Happy Hour van half vijf. Verder luieren, zwemmen, lezen onder prachtige mooie bomen. Uitzicht op het meer. Ook het Happy Hour was onder de grote boom! IJskoud bier, wijn, sap, lekker brood en heerlijke soep gekookt door Felix!!! Wat een dag en wat zorgen ze goed voor ons!! Om 20.00uur was het nog 31 graden. Dag 7 : Bezoek aan de Burcht Karlstejn Door een mooie toeristische weg te nemen hebben we veel gezien van de streek. Iets te laat kwamen we daar aan. De werkgroep had kosten nog moeite gespaard en 2 koetsjes geregeld met paarden om ons naar boven te brengen. Een hele klus voor de paarden. Bloedheet die dag 36 graden. Een mooie Engels sprekende gids deed de rondleiding. In de Burcht was het lekker koel. Na een mooie rondleiding (zelfs met 2 kleuren sloffen) moesten we er precies na 100 min uit. Iedereen ging in eigen tempo naar beneden. Warme lange afdaling. Maar..onderweg mooie stalletjes met o.a. glas, Er werd ook Boheems glas gekocht met korting door Jan B. geregeld. Keurig om 3 uur stond iedereen weer bij de auto. Nu een kort ritje naar de camping. Gelijk de plomp in, opfrissen, en nagenieten van weer een mooie dag. Dag 8: Weer erg warm 36 graden. En dan gaan wij met onze groep naar een ambachtelijke glasblazerij. (ook lekker warm). We kregen een mooie rond- leiding. Sommige van onze dames hadden talent om te graveren, knap hoor!

5 Daarna mocht iedereen zelf zijn dag indelen. De een ging bloemen kijken de ander boodschappen doen, maar wij gingen terug naar de camping, waar het goed toeven was. Daar komt Felix met een mooie herinnering van glas voor ons allemaal. Dag 9:Zondag bezoek Stoomtreinen weekend Ontbijt met twee warme eitjes en een lief kaartje namens de leiding. Onze dag kan niet meer stuk. Om tien uur vertrek naar de stoomtreinen 12 km van onze camping. Echt de moeite waard, wat is er gelukkig heel veel bewaard gebleven. Veel stoomtreinen en locomotieven, gezellige drukte. Daarna iedereen vrij, wij naar de camping luieren. Dag10: Mega groot winkel centrum. De leiding neemt ons mee naar een mega groot winkelcentrum. Een parkeerplaats met namen als Parijs Londen Berlijn Milano Amsterdam enz. Dat is goed om te onthouden waar je auto staat vrij parkeren, alles is goed geregeld. Binnen ook de in en uitgang onthouden. Heerlijk koel hier! We keken onze ogen uit. Alles in het groot uur werden we weer op de camping verwacht voor het Happy Hour We werden weer verwend, wat een mooie dag. Dag 11: Bezoek aan de Burcht van Praag. Met 4 auto s naar de metro, daar weer gratis parkeren, oudjes gratis met de metro, de jongste betalen. Onze begeleiders loodste ons rustig langs vele mooie bezienswaardigheden, om precies op tijd bij de wisseling van de wacht te zijn. Prachtige plaats. En of we niet genoeg gezien hadden, kregen we nog een toetje. Een parade met veel motoren soldaten paarden enz. prachtig, indrukwekkend. Rustig naar de metro en voldaan naar de camping. Dag 12: Op het programma staat duidelijk een vrije dag. Wij besluiten het toch te wagen. We gaan fietsen, met 6 personen. Op de kaart een mooie tocht. Mooi weer, prachtig bos, flinke afdalingen. Het is eigenlijk alleen maar dalen, heerlijk. Maar we moeten ook terug!! Na overleg besloten we met de trein terug te gaan. Maar waar vind je een station? 1,20 P.P. en 0,80 voor de fiets. We mochten mee!! We waren in een film beland, niet te beschrijven. Maar werden geweldig geholpen, door de conducteur, wat een dag!! Dag 13: Bezoek aan de stad Karlovy Vary (Karlsbad) 9.30 uur Verzamelen. Het was een hele rit 80 km, maar zeker de moeite waard.

6 De plaats is bekend om zijn vele warme bronnen. Karlsbad is een beroemd traditierijk kuuroord, prachtige huizen overweldigend. Onder leiding van onze gidsen zijn we er langzaam door heen gelopen. We keken onze ogen uit, s avonds onze afscheidsmaaltijd op de camping. Heerlijk buiten op het terras. Met voortreffelijk eten, drankje, toetje en gezellige mensen. Na afloop nog koffie bij onze werkgroep Dag 14: Laatste dag met de groep van de Avento club. Een stralende dag, iedereen is in de weer. De gastheren en -dames zijn lekker boodschappen doen. Ze hadden nog geld over, vraag me niet hoe dat kan? Sommige zijn aan het afbreken en al vast wat opruimen. Dan nog genieten v/h uitzicht, zon enz uur. De tafels stoelen werden klaar gezet, voor het afscheidsfeest. Daar kwamen de pannenkoekenbakkers en er werd gebakken met alles erop en er aan. Super heerlijk gegeten, gedronken en gepraat. enz. enz. Ton bood met een mooi verhaal namens het bestuur van Avento een envelop aan. Daarna Corrie en Nell (de nieuwelingen)namens de groep een leuke attentie. Heel verdiend. Jan van de camping kwam met zijn vrouw afscheid nemen, met een glaasje van de 13e Bron(Beckerov). Ook kregen we een appeltje voor de dorst van onze gastvrouwen. Morgen allemaal op naar huis met mooie herinneringen. P.s. Lieve mensen allemaal Bedankt voor de mooie reis en goede zorgen. Met vriendelijke groeten Jan en Nell van Egdom

7 Schumannstraat4, 3906CD Veenendaal Evenementen volgend jaar 2017 ( onder voorbehoud). 5 t/m 12 mei Zeewolde Anny en Felix Schrauwers Rita en Michel Groefsema 21 juni t/m 2 juli Brabant Toos en Jan Huiskes Mientje en Wim Koenen 2 weken eind augustus Dokkum Mia en Jan Evers? 11 t/m 20 september Den Haag Peter en Cristien Horváth Nelleke en Ger Weerd Ik wil de leden erop wijzen, dat ik vanwege de privacy zonder toestemming van de leden geen berichten over de leden zal/mag plaatsen. Het bestuur is vaak wel op de hoogte van bepaalde zaken als ziekte of anderszins, maar de overige leden niet. Wilt U graag dat de overige leden ook op de hoogte zijn hiervan verzoek ik U mij te mailen en Uw bericht wordt dan in de eerstvolgende nieuwsbrief gepubliceerd. Dit was het dan beste mensen voor dit moment. Dit was nieuwsbrief nr. 3 die ik met enige hulp van Felix heb gemaakt, waarvoor mijn dank. Met vriendelijke groet en tot ziens op de camping of anderszins. Ad Elsing

Jaargang 2018 nummer 3 november Graag Uw aller aandacht voor de oproep van Geert op blz. 2

Jaargang 2018 nummer 3 november Graag Uw aller aandacht voor de oproep van Geert op blz. 2 Nieuwsbrief Jaargang 2018 nummer 3 november 2018 Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club. 1. Dringende oproep 2. Colofon 3. Van de bestuurstafel 4. Berichten van de leden

Nadere informatie

Aventourier. Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 1 april 2017

Aventourier. Nieuwsbrief. Jaargang 2017 nummer 1 april 2017 Aventourier Nieuwsbrief Jaargang 2017 nummer 1 april 2017 Website: www.aventocaravanclub.nl (Wim Grotenhuis) Redactie: elsingbv@planet.nl (Ad Elsing) Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2018 nummer 2 augustus Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club.

Nieuwsbrief. Jaargang 2018 nummer 2 augustus Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club. Nieuwsbrief Jaargang 2018 nummer 2 augustus 2018 Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club. 1. Colofon; 2. Van de bestuurstafel; 3. Evenementen 2019; 4. Privacy voorschriften;

Nadere informatie

Tsjechië Reis 1. Hella is met ons naar de Moser glasfabriek geweest, erg heet binnen, er werden mooie spullen gemaakt, maar het was erg duur.

Tsjechië Reis 1. Hella is met ons naar de Moser glasfabriek geweest, erg heet binnen, er werden mooie spullen gemaakt, maar het was erg duur. Tsjechië Reis 1 Op 16 mei druppelden de eerste caravans binnen. Ook Agnes en Jo, maar die waren niet blij, wat was het geval zij waren al hun papieren en geld vergeten, lagen nog op de kast. Na veel heen

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Een tijd geleden kwam ik op Facebook een vakantiebestemming tegen in Spanje. Iedereen is daar hartelijk welkom, maar ze ontvangen ook graag mensen met

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Woensdag 28 mei Vandaag gaan we op vakantie naar Zeeland. Pap, Ruud en ik gaan om 11.00 uur op weg naar België om Wouter van school te halen. Om 15.00 uur komen we aan

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN

ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN Opdracht 4 1. negentien Europese landen 2. Nederlanders houden van warme landen. 3. Frankrijk 4. Turkije, Duitsland en Nederland 5. Zuid-Europese landen, zoals Italië

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Verrassingsreis Noord Duitsland

Verrassingsreis Noord Duitsland Verrassingsreis Noord Duitsland Op maandagmorgen 7 september jl. werden wij verwelkomt door Theo en Els op de camping Campotel In Bad Rothenfelde en we kregen een mooie plaats. Meer dan de helft van de

Nadere informatie

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV

Vakantie Camping La Pinède Consdorf Van donderdag 21 mei t/m maandag 1 juni 2009 Deel IV Zaterdag was het afbreekdag voor een groot deel van de Reuselse kolonie. Janneke keek aandachtig toe hoe papa de tent inpakte Zaterdag, 30 mei In de vroege morgen werden we verwelkomd door een orkest van

Nadere informatie

69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen

69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen 69. Van gastvrij Nijmegen naar warm onthaal in Arcen 29 maart 2013 In Nijmegen hebben we heerlijk geslapen. Marga wil nog even alles uit de kast halen voor het ontbijt maar we hebben voldoende aan een

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Verhaal Palmpasen 25 maart 2018

Verhaal Palmpasen 25 maart 2018 Verhaal Palmpasen 25 maart 2018 Janna! Mark! Komen jullie even? Mama roept van onder aan de trap naar boven. Mark! Janna! Willen jullie even wat voor me doen? Mark en Janna stommelen de trap af naar beneden.

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2018 nummer 1 april Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club.

Nieuwsbrief. Jaargang 2018 nummer 1 april Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club. Nieuwsbrief Jaargang 2018 nummer 1 april 2018 Beste Aventouriers, In deze nieuwsbrief het laatste nieuws van onze club. 1. Colofon; 2. In memoriam Jan Evers; 3. Van de bestuurstafel; 4. Notulen van de

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND Opdracht 1 een afspraak maken het Nederlandse landschap Sinterklaas het kaartje Opdracht 13 Carola Hadassa Carola Hadassa Carola Hadassa Opdracht 18 Hallo,

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Nederland

Spreekopdrachten thema 1 Nederland Spreekopdrachten thema 1 Nederland Opdracht 1 bij 1.3 ** Speel het spel met de groep. Uitleg voor de docent: De docent begint. Hij zegt wat hij kan. Bijvoorbeeld: Ik kan koken. Laat de eerste cursist herhalen

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December

Nieuwsbrief Top In deze nieuwsbrief. -Agenda Top Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Nieuwsbrief Top-2000 November 2017 In deze nieuwsbrief -Agenda Top-2000. -Even voorstellen Karel en Margreet -Snertloop 25 November -Wijnproeverij 8 December Agenda Top-2000 Seizoen 2017-2018 12 November

Nadere informatie

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste)

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) 1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) TOEN IK VANMORGEN OP STOND SCHEEN DE ZON IK DACHT DAT DE DAG NIET MEER STUK KON.

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Ik had een geweldige chauffeur en mocht zelfs aangeven, hoe we zouden rijden, binnendoor of via de snelweg.

Ik had een geweldige chauffeur en mocht zelfs aangeven, hoe we zouden rijden, binnendoor of via de snelweg. Er was eens.. Zo beginnen de meeste sprookjes, maar het weer, het schieten, het blazen, het eten en het gezellige samen zijn, was gisteren 28 september 2012, een sprookje! Afspraak was eerst dat we om

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Welkom in Denemarken 9-16 augustus 2019 Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Op vakantie met Jan Ramona Karel Erik Helena Paul Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

VERSLAG v1206 KASTEELDOMEIN DE CAUBERG TE VALKENBURG

VERSLAG v1206 KASTEELDOMEIN DE CAUBERG TE VALKENBURG VERSLAG v1206 KASTEELDOMEIN DE CAUBERG TE VALKENBURG VAN 14 MEI T/M 18 MEI 2012 DEELNEMERS: WILMA, GERRIT, RAYMOND, RUDDY, SANDER, NICO BEGELEIDING: ARNOLD ADRIAANS EN HANNEKE NIEUWLAND Dag 1 Eindelijk

Nadere informatie

Beeldverslag pelgrimswandelweekend Posterholt 29 april t.m. 1 mei 2016

Beeldverslag pelgrimswandelweekend Posterholt 29 april t.m. 1 mei 2016 Beeldverslag pelgrimswandelweekend Posterholt 29 april t.m. 1 mei 2016 Aan het eind van vrijdagmiddag 29 april vertrekt de groep met de trein naar Roermond. Het is fris en wat vochtig weer buiten en het

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016

VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016 VAKANTIEHUIS JALON VAKANTIE OP MAAT 27 NOVEMBER 4 DECEMBER 2016 ZONDAG 27 NOVEMBER Na aankomst op vliegveld Valencia op weg naar Vakantiehuis Jalon. Helaas liet de zon het afweten en leek het net Hollands

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Antwoorden Thema 4 Vervoer

Antwoorden Thema 4 Vervoer Antwoorden Thema 4 Vervoer Luisteren Oefening 2 1 a te voet en met de trein 2 b van spoor 3b 3 c van spoor 8a 4 c Om ongeveer 11.30 uur. 5 b Beneden, want daar is meestal wel plaats. 6 c Willem kan de

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 Nadat wij in het jaar 1999 ons jaarlijks clubweekend bij Sibylle heel gezellig hadden door gebracht wisten we dat het laatste weekend in zicht was. Zo ook

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Zondagochtend 14 mei stonden de eerste dames al om 5.45 uur bij Willy Boesveld op het erf in afwachting van de

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

Voor jou. Verhalen van mantelzorgers. Anne-Rose Hermer

Voor jou. Verhalen van mantelzorgers. Anne-Rose Hermer Voor jou Verhalen van mantelzorgers Anne-Rose Hermer 6 Inleiding In dit boek maak je kennis met Martine, Koos en Sara. Ze zijn alledrie in een andere fase van hun leven. Maar één ding is hetzelfde voor

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Funpop Weekend. 24 t/m 27 mei Een meidenweekend met in de hoofdrol: Esther, Hermie, Priscilla en Frieda

Funpop Weekend. 24 t/m 27 mei Een meidenweekend met in de hoofdrol: Esther, Hermie, Priscilla en Frieda Funpop Weekend 24 t/m 27 mei 2019 In Horst en Camping de Witte Vennen te Sevenum Een meidenweekend met in de hoofdrol: Esther, Hermie, Priscilla en Frieda Vrijdag 24 mei Keurig op tijd om 11 uur vertrekken

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Reisverslag. van onze vakantie. te Nieuwvliet-Bad. in Zeeuws-Vlaanderen. van t/m VOLkorenweek

Reisverslag. van onze vakantie. te Nieuwvliet-Bad. in Zeeuws-Vlaanderen. van t/m VOLkorenweek Reisverslag van onze vakantie te Nieuwvliet-Bad in Zeeuws-Vlaanderen van 02-06- t/m 09-06-2017 VOLkorenweek Met de deelnemers: Wim de Groot Lidy Besterman Peter Bartelds Begeleiders: Jeanette Vink Marien

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Casa Benamato Accommodatie en Prijzen 2018 Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een

Nadere informatie

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde

61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 61. Van gastvrij Woldendorp naar paradijselijk Vlagtwedde 21 maart 2013 Mijn gasthuis in Woldendorp was pure verwennerij. Wat ben ik in de watten gelegd. Een mooie slaapkamer, lekker eten en een reuze

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Melkweg. Van kop tot teen. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Gezondheid: Het lichaam

Melkweg. Van kop tot teen. Lezen van Alfa A naar Alfa B. Gezondheid: Het lichaam Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B Van kop tot teen Gezondheid: Het lichaam Colofon Melkweg Lezen van Alfa A naar Alfa B: Van kop tot teen, 0 Auteurs: Merel Borgesius Kaatje Dalderop Willemijn Stockmann

Nadere informatie

3 Jij gaat toch volgende week verhuizen? Je mag het... van mijn vriendin wel gebruiken! a bus b busje

3 Jij gaat toch volgende week verhuizen? Je mag het... van mijn vriendin wel gebruiken! a bus b busje 131 131 REGELS 1 Wat hoort bij elkaar? 1 de wijn a het kamertje 2 de winkel b het boodschapje 3 de zus c het winkeltje 4 de boodschap d het wijntje 5 de kamer e het zusje 2 Onderstreep de diminutief in

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie