Nieuwsbrief 1. Gelukkig nieuw schooljaar. Welkom bij ons op school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 1. Gelukkig nieuw schooljaar. Welkom bij ons op school"

Transcriptie

1 Gelukkig nieuw schooljaar Nieuwsbrief 1 Na een regenachtige, maar fijne zomervakantie zijn we weer begonnen! De zon schijnt weer heerlijk en de kinderen zijn teruggekomen vol enthousiaste verhalen! In groep 1/2A zijn Lotus en Angelique begonnen als groepsleerkracht en Frank is gestart als nieuwe gymdocent. Wij wensen hen veel plezier en succes op t Prisma! Schoolfotograaf Maandag 4 september komt de schoolfotograaf. Zowel de achtergrond van de portretfoto s als de achtergrond van de groepsfoto s zijn dit jaar wit en de kinderen zullen plaatsnemen op een kei. In de namiddag (van 14:30 uur 16:30 uur) is er net als vorig jaar, gelegenheid voor het maken van foto s met broertjes/zusjes die niet bij t Prisma op school zitten. In de gang beneden zal een intekenlijst worden opgehangen, waar u, uw voorkeur kunt opgeven. We gaan ervan uit dat als u zich hiervoor opgeeft, u er ook zal zijn. Nogmaals, dit is alleen een fotomoment voor leerlingen van t Prisma met broertjes/zusjes van buitenaf! De overige broertjes en zusjes worden onder schooltijd met elkaar gefotografeerd. Welkom bij ons op school Uzay gr. A Juliëtte gr. A Anusha gr. A Dani gr. B Arnold gr. B Aliya gr. B Milan gr. B Joya gr. B Matthew gr. 4 Eva gr. 6 Jessie gr. 6 Kamp Nog even en dan is het zo ver, groep 8 gaat op KAMP! We zullen op 20 september rond kwart voor negen vertrekken, komen jullie ons dan uitzwaaien? Wij gaan dit jaar naar kamphuis Ahoy in Den Hout/ Oosterhout. Als kampleiding gaan dit jaar mee: Stephanie (groepsleerkracht groep 8), Frank (gymdocent), Vivian (directeur) en Annie (voormalig onderwijsassistent). Op vrijdag 22 september zullen wij rond kwart over drie weer aanwezig zijn op school. Juf Stephanie, juf Vivian en meester Frank zijn al druk bezig met de voorbereidingen en hebben er al enorm veel zin in. Helaas heeft juffrouw Stephanie nog niet van alle ouders van groep 8 de toestemmingsformulieren van kamp ontvangen.

2 Verjaardagen Zou u zo vriendelijk willen zijn om deze voor vrijdag 1 september bij haar in te leveren, mocht u deze formulieren niet meer kunnen vinden zullen deze op de informatieavond klaar liggen. Alvast bedankt! Vele kampgroeten, Stephanie Timmermans, Frank Wijnands, Vivian de Heer en Annie van den Berg Gym De gymlessen van Frank zijn inmiddels begonnen. Het rooster ziet er als volgt uit: Gym dinsdag Gym vrijdag uur, groep uur, groep 1/2B uur, groep uur, groep 1/2A uur, groep uur, groep uur, groep uur, groep uur, groep uur, groep uur, groep uur, groep uur, groep 1/2A uur, groep uur, groep 1/2B uur, groep 8 Belangrijk! Op dinsdag mogen de leerlingen van 1/2B om uur opgehaald worden bij de gymzaal. Leerlingen die om uur starten met gym kunnen direct naar de gymzaal toe! De deur opent om uur. Op vrijdag mogen de ouders van groep 1/2B helpen omkleden, zodat de les echt om uur kan starten. Gesprekscyclus Wij hebben als school een aantal vaste momenten in het jaar dat wij de ouders graag willen zien. Deze staan beschreven in de schoolgids, maar om verwarring te voorkomen nog een keer op een rijtje. De algemene ouderavond Wanneer: Donderdag 24 augustus Voor wie: Alle ouders 1-8 Anouk groep Mathias groep Eva groep Nikai groep Arnold groep 1b 6-8 Rebekka groep Rosalie groep Uzay groep 1a 9-8 Nena groep Anusha groep Eline groep Stijn groep Lazo groep 2a 10-8 Sherana groep Dylan groep Lora groep Raïd groep 2b 13-8 Dani groep 1b 14-8 Ayman groep Isabella groep Ainesh groep Saafiya groep Cristiano groep Ilias groep Rayan A. groep Mira groep Jill groep Anna groep Luca groep Fatemeh groep Sahar groep Timo groep 2b 19-9 Ishak groep 7

3 Puntjes op de i Inhoud: Tijdens deze avond krijgt u informatie over de leerdoelen, huiswerk, verwachtingen van het leerjaar waarin uw kind zit. Daarnaast is er speciaal voor de ouders van de groepen 7 & 8 informatie over het voortgezet onderwijs. Kennismakingsgesprekken Wanneer: Dinsdag 5 september en donderdag 7 september Voor wie: Verplicht voor de ouders van groep 3 t/m 8. Dit jaar is er een uitzondering voor de ouders van groep 1/2A. Omdat er twee nieuwe leerkrachten zijn, kunt ook u kennismaken. Roken Graag willen wij benadrukken dat er voor en na schooltijd niet gerookt mag worden bij de voordeur en/of op het plein. Wij willen een zo gezond mogelijke omgeving creëren voor onze kinderen en daar hoort roken niet bij. Bedankt voor de medewerking! Inhoud: In een persoonlijk gesprek met de leerkracht kunt u alle belangrijke informatie over uw kind delen. U kunt hierbij denken aan informatie over allergieën, thuissituatie en gedrag. Tijdens het kennismakingsgesprek zult u een informatiepakket ontvangen. Hierin zult u naast de jaarkalender ook een aantal formulieren ontvangen. Wij willen u vragen deze formulieren zo spoedig mogelijk in te vullen en aan ons te retourneren. Voortgangsgesprekken Wanneer: Dinsdag 14 november en donderdag 16 november Voor wie: Verplicht voor alle ouders Inhoud: Tijdens deze gesprekken wordt u op de hoogte gebracht van de voortgang van uw kind. Hierbij staat het stukje sociaal- emotionele ontwikkeling centraal. Daarnaast zult u ook informatie ontvangen over de voortgang van de verschillende vakken. Workshopavond Wanneer: Dinsdagavond 16 januari Voor wie: Alle ouders Inhoud: De inhoud van deze avond wisselt per schooljaar. Er wordt geïnventariseerd naar de behoeften van ouders en/of veranderingen binnen de school. Tijdens deze avond krijgt u kennis van onderwerpen door zelf te ervaren in de workshops. Weet u een interessant onderwerp, dan kunt u dit mailen aan info@hetprisma.nl of doorgeven via de MR. Gezonde voeding Als school stimuleren wij gezonde voeding. Denkt u hierbij aan water drinken, fruit en groente eten. Dit geldt ook voor de verjaardag traktaties in de klas en voor de leerkrachten. Rapportgesprekken 1 Wanneer: Dinsdag 20 maart en donderdag 22 maart Voor wie: Verplicht voor de ouders van groep 2 t/m 8 Inhoud: Tijdens deze gesprekken wordt u op de hoogte gebracht van de vorderingen van uw kind op alle vlakken. Hierbij worden ook de resultaten van de cito toetsen meegenomen.

4 Rapportgesprekken 2 Wanneer: Dinsdag 19 juni en donderdag 21 juni Voor wie: Verplicht voor de ouders van groep 1 en 2 Inhoud: Tijdens deze gesprekken wordt u op de hoogte gebracht van de vorderingen van uw kind op alle vlakken. Hierbij worden ook de resultaten van de cito toetsen meegenomen. Mad Science komt op school! Binnenkort is het zover. Op komt één van de Mad Science professoren een spectaculaire Science show op t Prisma geven. Hierna kunnen de kinderen van groep 3 t/m 8 zich opgeven voor de naschoolse cursus. Zij worden vanaf iedere maandag zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties! Deze cursus zal plaatsvinden op t Prisma en elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de wetenschap en techniek die daarachter zit uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als echte wetenschapper! Van lessen over geluidsgolven en het weer tot de wereld van magneten en optische illusies. Er komt van alles aan bod! Na afloop van de show worden de inschrijfformulieren aan de kinderen meegegeven. LET OP! Inschrijven kan tot en vol=vol. Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op nederland.madscience.org of klik direct op het inschrijfformulier. Dode hoek les Vrijdag 1 september krijgen de leerlingen van groep 7 een les over de dode hoek bij vrachtwagens. Deze les wordt gegeven door een rij-instructeur. Hij zal de gevaren rond de dode hoek van een vrachtwagen demonstreren aan de leerlingen van groep 7. In de klas worden deze gevaren eerst duidelijk gemaakt, waarna de leerlingen ook zelf bij een vrachtwagen (zowel binnen in de cabine als buiten rond de vrachtwagen) de dode hoek kunnen ervaren. Deze les past mooi bij het verkeersonderwijs van groep 7, aangezien zij dit jaar ook verkeersexamen gaan doen. Muziekles Vanaf 13 september zal juf Brenda (die u kent van de administratie) een start maken met het geven van muziekles in de groepen 3 t/m 8. Voor de vakantie hebben de groepen 3 en 6 al een voorproefje gekregen. Naast het ontdekken van onze nieuwe instrumenten (waar we erg blij mee zijn), zullen we aan de slag gaan met ritme, klank en zang.

5 Schrijven groep 3 Door positieve ervaringen van onze collega-scholen zijn we in groep 3 begonnen met het aanbieden van blokschrift. Het koppelen van de leesletter aan de schijfletter en andersom is hierdoor voor de leerlingen gemakkelijker. Dit schooljaar wordt het blokschrift alleen in groep 3 aangeboden, vanaf volgend jaar ook in groep 4, enz. De kinderen van groep 3 hebben de letter i al leren schrijven, wat een prachtige resultaten! Leren staat centraal Leren staat bij ons centraal op school en dat betekent dat ook wij blijven leren. Dit schooljaar staat onze teamtraining in het teken van begrijpend lezen en zullen er leerkrachten individuele cursussen en/of opleidingen volgen. De meeste zijn na schooltijd, dus dat heeft geen gevolgen voor de klas. Echter volgen Jennifer en Laura een master opleiding en zij zullen één keer per week een gehele dag naar de opleiding zijn. Jennifer gaat de Master Organisatie coaching aan de Haagse Hogeschool volgen en Laura de Master SEN. Samantha van der Aar zal de studievervanging van beiden opvangen. Dit betekent dat Samantha op de donderdagen voor groep 3 staat en op de vrijdagen voor groep 6. Wij wensen beide dames succes met hun Master! Contactpersoon Op elke school is er een contactpersoon aanwezig. Een contactpersoon helpt u wanneer u een probleem heeft en een reden heeft om dit niet met de betrokken persoon of directie te bespreken. Bij ons op school is Michèle Palstra de contactpersoon. Daarnaast zal Jaimie van der Laan, IB-er, de tweede contactpersoon zijn, mocht Michèle niet bereikbaar zijn.

6 De contactpersoon: - luistert naar uw verhaal - vraagt door en vraagt naar uw wensen - neemt de klacht/probleem serieus - helpt bij het kiezen van de juiste route om het probleem op te lossen Een gesprek met de contactpersoon is vertrouwelijk. U kunt de contactpersoon bereiken door na schooltijd even binnen te lopen. Wilt u er zeker van zijn dat u direct terecht kunt met uw probleem of vraag, stuur dan even een e- mail naar: m.palstra@hetprisma.nl of ib@hetprisma.nl. Meer informatie over de contactpersoon en vertrouwenspersoon is terug te vinden in de schoolgids. OR Beste ouders en verzorgers, Een nieuw schooljaar is weer begonnen. De ouderraad gaat weer haar best doen om er een gezellig jaar van te maken. We willen u nog laten weten dat het zomerfeest uiteindelijk 515 euro heeft opgeleverd. Van dit geld worden techniekkisten voor in de klassen gekocht om het techniekonderwijs op school te vergroten. Dit is in overleg met het team besloten. We gaan u weer op de hoogte houden van onze activiteiten dit schooljaar in elke nieuwsbrief. Laten we er samen een mooi en fijn jaar van maken! Namens de Ouderraad, Astrid Brinkhof (moeder van Florien gr 8) Baby nieuws Tot slot willen we u het verheugde nieuws vertellen dat Vivian de Heer en haar man Tim hun eerste kindje verwachten in februari Ter zijner tijd zullen we meer informatie verstrekken over de invulling van haar verlof. Tim en Vivian, van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op donderdag 21 september.

Nieuwsbrief 1. Begonnen. Schoolfotograaf. Kamp

Nieuwsbrief 1. Begonnen. Schoolfotograaf. Kamp Begonnen Nieuwsbrief 1 Na een fijne zomervakantie zijn we weer begonnen! De kinderen zijn teruggekomen vol enthousiaste verhalen. We verwelkomen een aantal nieuwe leerkrachten, namelijk Elly als groepsleerkracht

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8.

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8. Nieuwsbrief September Schooljaar 18-19 nr. 1 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond 10 Groep 1 t/m 8 11 5 6 7 12 13 KRANTEN ACTIE 14 8 9 15 16 17 18 19 20 21 22

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Voortgangsgespekken. Peuters. Voorstellen Laura

Nieuwsbrief 3. Voortgangsgespekken. Peuters. Voorstellen Laura Voortgangsgespekken Nieuwsbrief 3 Op 17 & 19 november vinden de voortgangsgesprekken plaats. Na de herfstvakantie zullen de intekenlijsten hiervoor in de gang beneden hangen. In de voortgangsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken!

Wij wensen jullie allemaal een mooie tijd toe op De Dorpsschool. Met elkaar hopen wij er weer een inspirerend jaar van te maken! Nieuwsbrief Welkom Vorige week hebben we alle leerlingen van de Dorpsschool weer mogen begroeten op school. De eerste week van het schooljaar besteden we veel aandacht aan de band tussen de leerkrachten

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

21 december Activiteitenoverzicht

21 december Activiteitenoverzicht 21 december 2018 Activiteitenoverzicht Januari 2019 7 januari 8.30 uur de lessen starten weer. Zwemmen groep 5 9 januari MR vergadering 11 januari Ouderpanel 14 januari Zwemmen groep 4 15 januari Ouderles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

augustus 2016 Beste ouders,

augustus 2016 Beste ouders, augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 1 nummer 2015

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 1 nummer 2015 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 1 nummer 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 17/8 eerste schooldag en hoofdluiscontrole 2 20/8 follow-up GGD ogen en oren in groep 3 3 24/8

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

augustus/september 2018

augustus/september 2018 Nieuwsbrief 2 29-08-2018 Schooljaar 2018-2019 Pagina 1: Belangrijke data Pagina 2: Steun de school Pagina 3: Informatieavond l Mad Science l Groepsouders Pagina 4: Schaken l Vaderavond Pagina 5: Open dag

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 2 31 augustus Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 2 31 augustus Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 2 31 augustus 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Journaal 9. Donderdag

Journaal 9. Donderdag Journaal 9 16-01-2014 Volg ons ook op Twitter. U kunt ons vinden onder: prismarijswijk Agenda 16 januari OR-vergadering 20:00 uur Journaal 9 komt uit Vrijdag 17 januari. Maandag 20 januari Deze week toetsen

Nadere informatie

Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.:

Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.: Nieuwsbrief Maart Schoolstraat 29-31 1723 AA Noord-Scharwoude tel.: 0226 315206 22-02-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog heel even en dan gaan we met zijn allen alweer de voorjaarsvakantie in! U ontvangt

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Zuiderzeenieuws 01. Ouderavond verrijkingsgroep (Podium)

Zuiderzeenieuws 01. Ouderavond verrijkingsgroep (Podium) Zuiderzeenieuws 01 2016 2017 ABBS de Zuiderzee Brigantijnkade 51 1086 VB Amsterdam 020-416 58 62 AGENDA 2016 Amsterdam, 26-08-2016 Ma. 29 augustus Di. 30 augustus Do. 1 september Eerste schooldag Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 27-03-2019 Vrijdag 29 maart Studiedag. Alle kinderen vrij Maandag 1 april Start verkeersweek Donderdag 4 april Theorie-examen verkeer groepen 7 Vrijdag 5 april Koekendag. Donderdag 11

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

18 februari tot en met 1 maart 2019

18 februari tot en met 1 maart 2019 CBS de Brandaris maakt deel uit van Communityschool In de Breedte lekker in je vel en optimaal presteren! Vrijdag 15 februari 2019 Jaargang 14 nr 3 2018-2019 uitgave 225 e-mail: directie@cbsdebrandaris.nl

Nadere informatie

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl

Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Obs De Schakel Mendes da Costalaan 132 3431 AC Nieuwegein 030-6032593 info@obs-de-schakel.nl www.obs-de-schakel.nl Nieuwsbrief 1 06-09-2013 Beste ouders Een nieuw schooljaar is begonnen. Gelukkig zijn

Nadere informatie

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25 februari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 * Groep 8B Zwemmen 2 * Mad Science voor alle groepen 3/4 5 * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen 6 7 8 * Groep 5C zwemmen

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Info week

Info week Info week 36 04-09-2014 Een nieuw schooljaar Het schooljaar 2014-2015 is begonnen. Alle kinderen en ouders kwamen maandag uitgerust en vrolijk de school binnen. Aan iedereen was te zien dat ze er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Zuiderzeenieuws 01. Amsterdam, AGENDA Aanmelden naschoolse activiteiten Dynamo (Gratis met stadspas!)

Zuiderzeenieuws 01. Amsterdam, AGENDA Aanmelden naschoolse activiteiten Dynamo (Gratis met stadspas!) Zuiderzeenieuws 01 2018 2019 ABBS de Zuiderzee Brigantijnkade 51 1086 VB Amsterdam 020-416 58 62 Amsterdam, 31-08-2018 AGENDA 2018 Ma. 3 september Di. 4 september Woe. 5 + 12 september Eerste schooldag

Nadere informatie

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018

PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 PrinsenAkkerNieuws Donderdag 6 september 2018 Beste ouders, Welkom terug op De Prinsenakker! Wat fijn om iedereen weer te zien. Hopelijk heeft iedereen een leuke vakantie gehad en hebben de kinderen een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Schoolbrief 1 september schooljaar

Schoolbrief 1 september schooljaar Schoolbrief 1 september schooljaar 2019-2020 Belangrijke data: 1 sept. Juf Kim jarig 3 sept. Luizencontrole 6 sept. Juf Esther jarig 11 sept. Algemene ouderavond en Kanjertrainingsavond 13 sept. Mad Science

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Ouderinfo Obs de Globe Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023 5330297 facebook: www.obsdeglobe-haarlem.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Vlak voor de voorjaarsvakantie vertelde meester Aad dat hij met ingang van 1 mei aanstaande gebruik gaat maken van het aanbod om met vervroegd pensioen te

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie

NIEUWSBRIEF. nr april Vrijdag 21 april Koningsspelen (sportdag kleuters) Maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei Meivakantie NIEUWSBRIEF nr. 16 18 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Personele zaken Ophalen kinderen Theoretisch verkeersexamen Schoolfotograaf Koningsspelen en ruilmarkt MR informatieavond Avondvierdaagse

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Nieuwe leerling Maandag komt er een nieuwe leerling in groep 1 / 2 bij juf Eline. Cihan welkom

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Musical Wat hebben we genoten van twee avonden Coole Kikker; het zag er prachtig uit, al die kinderen van klein tot groot op het podium; er werd enthousiast gezongen, goed geacteerd

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 01

JAARGANG 7 AFLEVERING 01 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 01 Infoavond: We proosten op een nieuw jaar! Op maandag 3 ember en dinsdag 4 ember zijn weer de jaarlijkse infoavonden. Echter dit jaar hebben we deze avonden in een ander

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Weekbrief. Nummer 3, 9 september Het Schoolplein

Weekbrief. Nummer 3, 9 september Het Schoolplein In weekbrief 3 Nieuws over de werkzaamheden aan het schoolplein, verschillende activiteiten die in de klassen zijn gedaan zoals de leuke muzieklessen van juf Ali! De BSO brengt in deze weekbrief ook goed

Nadere informatie

Persoonlijk onderwijs start vanuit talent

Persoonlijk onderwijs start vanuit talent December 2018 Beste ouder, verzorger, Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van 2018. Wat vliegen de maanden snel voorbij. Ze zeggen alle leuke dingen gaan meestal snel, dus wie weet is dat wel de reden

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie