Algemene informatie. Algemene informatie Azië. Visum. Beste reistijd. Gezondheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene informatie. Algemene informatie Azië. Visum. Beste reistijd. Gezondheid"

Transcriptie

1 Azië Ebook

2 Algemene informatie Algemene informatie Azië Op de volgende pagina s beschrijven we onze favoriete landen van Azië. Hier volgt eerst wat algemene informatie over je reis naar Azië. Visum Zeker als je meerdere landen tijdens een reis wilt bezoeken kan het verkrijgen van de benodigde visa wel een punt zijn waar je flink wat tijd aan kwijt bent. Voor Azië valt dit gelukkig hartstikke mee. De twee moeilijkste landen zijn China en Vietnam. Voor beide landen dien je van te voren een visum te regelen. Vietnam is de laatste jaren al veel makkelijker geworden doordat je simpel online de benodigde papieren kunt aanvragen. Ook voor landen als Myanmar, Sri Lanka en India moet je van te voren een visum aanvragen, maar dit is ook zo geregeld. Voor andere populaire landen in Azië als Thailand, Cambodja, Laos, Indonesië en Maleisië hoef je van te voren niks te regelen en krijg je bij aankomst een visum. Wel zo makkelijk. Beste reistijd Je wilt tijdens je vakantie natuurlijk niet al te veel kou, regen of ander slecht weer tegenkomen. Daarom is het belangrijk vooraf na te denken over het klimaat van het land waar je naar toe gaat. De populaire regio in Zuidoost-Azië bestaande uit Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam en Myanmar is het beste te bezoeken van oktober tot april. In deze maanden valt er de minste regen. In april valt er ook weinig regen, maar lopen de temperaturen behoorlijk op. Met meer dan 40 graden Celsius rondlopen is niet altijd een pretje. In januari kan het in het noorden van Thailand, Laos en Vietnam wel wat frisser worden. Maleisië en Indonesië zijn juist in de Nederlandse zomermaanden op haar best. Dan valt er hier de minste regen en is de temperatuur ideaal. Gezondheid Je hebt voor je reis naar Azië een aantal inentingen nodig. Deze zijn niet verplicht, maar worden wel sterk aangeraden. DTP, buiktyfus en Hepatitis A worden voor alle reizigers aangeraden. Als je meerdere maanden in Azië blijft kun je het beste ook inentingen tegen rabiës en Hepatitis B laten zetten.

3 Reistips Reistips Om je goed op weg te helpen geven we eerst een aantal algemene reistips. Geld besparen op reis Veel beginnende reizigers geven meer geld uit dan ze hadden ingeschat, hierbij een aantal tips om dat te voorkomen: Reis minder snel Over het algemeen geldt; hoe minder je snel je reist, hoe goedkoper het is. Een andere goede tip is om s nachts te reizen, dit bespaart je weer een hostel. Eet lokaal Het is verleidelijk om af en toe de bekende internationale gerechten te bestellen, maar dit kost je wel meer. Bovendien is het lokale eten bijna altijd lekkerder. Vermijd tours als het kan Soms is het de beste optie, maar verreweg de meeste activiteiten kun je ook zelf regelen. De was doen Veel hostels vragen de hoofdprijs. Het is vaak veel goedkoper om zelf de was te doen bij de wasserette. Gebruik de tijd die het kost om je reis verder te plannen. Het plannen van je reis Less is more De grootste fout onder beginnende reizigers is te veel willen zien in een te korte tijd. Als je alleen maar aan het reizen bent zul je er ten eerste vrij snel door heen zitten, maar je hebt ook geen tijd om het land echt te ervaren. Plan niet te veel Lees je in welke bestemmingen je het leukst lijken en bepaal ongeveer de route. Veel meer hoef je echt niet te plannen. Welke activiteiten je wanneer wilt doen is echt niet iets waar je thuis al bezig mee hoeft te zijn. Boek niet ver vooruit Het is ook echt niet nodig om al veel hostels te boeken voor je vertrek. Dan geef je alleen maar vrijheid op door jezelf een hele strikte planning te geven. Wij boeken pas een hostel als we echt 100% zeker weten dat we op die datum op die bestemming zijn. Hetzelfde geldt voor vluchten en bus- of treinreizen. Meenemen Neem niet te veel mee. Wij pakken onze backpack in voor 5 tot 7 dagen, afhankelijk van de bestemming. Daarna kun je gewoon de was - laten - doen. Besteed wel genoeg tijd aan het kopen van de juiste backpack. Zoek er eentje die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Je wilt niet weken- of maandenlang rondlopen met rugpijn. Zorg daarom ook dat je de backpack goed afstelt op jouw maten.

4 Thailand Thailand Thailand is de laatste 20 jaar uitgegroeid tot het populairste vakantieland van Azië. We snappen heel goed waarom. Thailand is een ontzettend divers land, met voor iedereen wel wat wils. Zowel backpackers als de toeristen die wat meer behoefte hebben aan luxe kunnen heel goed terecht in Thailand. Het noorden van Thailand staat bekend om haar schitterende natuur. Een ideaal startpunt om deze regio te verkennen is Chiang Mai. Dit is een ontzettend leuke stad, zelfs een van onze favoriete van heel Azië. Er is hier zoveel te doen dat je hier makkelijk een week kunt doorbrengen zonder je te vervelen. In het zuiden van het land vind je nauwelijks tempels of andere culturele hoogtepunten. Dit wordt gelukkig ruimschoots gecompenseerd door de schitterende Thaise eilanden. Van grote veel bezochte eilanden tot nauwelijks bezochte eilanden met verlaten witte stranden; je vindt het hier allemaal. Leukste bestemmingen in Thailand Bangkok In de Thaise hoofdstad vind je meerdere schitterende bezienswaardigheden. Chiang Mai Je bezoekt Chiang Mai voor de mooie omgeving, het eten en de vele activiteiten. Koh Tao Het prachtige Koh Tao is ontzettend sfeervol en je kunt er heel goed duiken. Route door Thailand Er is zoveel te zien en doen in Thailand dat je er wel twee maanden kunt rondreizen zonder dat je je een moment hoeft te vervelen. In twee weken kun je een beperkt gedeelte van het land zien. Als je drie tot vier weken rondreist door het land krijg je een veel betere indruk voor het land. Bekijk ons Ebook Route door Thailand voor veel meer tips en een handige route.

5 Vietnam Vietnam Vietnam heeft een welbekende rumoerige geschiedenis, maar is hier inmiddels helemaal van versteld. Het land is de laatste jaren zelfs een van de populairste vakantiebestemmingen geworden. Net zoals voor Thailand speelt ook voor Vietnam de diversiteit van de activiteiten, het landschap en de bezienswaardigheden een grote rol in de toegenomen populariteit. Aan de lange kustlijn van Vietnam liggen meerdere mooie stranden waar je kunt relaxen. Terwijl je in het noorden schitterende rijstvelden en de prachtige natuur kunt verkennen. Combineer dit met de vriendelijke bevolking, het heerlijke Vietnamese eten en ontzettend veel gave activiteiten en je snapt waarom Vietnam zo populair is. Interessante tempels zul je in Vietnam nauwelijks tegenkomen. Een mooier en gevarieerder landschap zul je echter in weinig andere landen ter wereld zien. Dit maakt Vietnam een van leukste landen van Azië. Leukste bestemmingen in Vietnam Hoi An Het sfeervolle Hoi An is zo leuk dat je hier eigenlijk helemaal niet meer weg wilt. Sapa Loop door de bergen van noord-vietnam, langs de rijstvelden rondom Sapa. Halong Bay Maak een boottocht door de Halong Bay en bewonder de unieke rotsen in het water. Route door Vietnam Vietnam is een groot, uitgestrekt land. Als je zowel het noorden als het zuiden van Vietnam wilt verkennen heb je zeker wel een paar weken nodig. 4 tot 6 weken is ideaal om heel Vietnam goed te kunnen ontdekken. Bekijk ons Ebook Route door Vietnam voor veel meer tips en een handige route.

6 Indonesië Indonesië Indonesië is een enorme archipel, met ontzettend veel verschillende regio s die een totaal ander karakter hebben. Je bent in Indonesië daarom nooit echt uitgekeken. Bali is - met name bij Nederlanders en Australiërs - al tijden een ontzettend populaire bestemming. De sfeer op het eiland is bijzonder leuk en er is veel te zien en doen. Het eiland is nauwelijks te vergelijken met andere eilanden van Indonesië. Bali kent echt haar eigen cultuur en in tegenstelling tot de rest van het Islamitische Indonesië is Bali Hindoeïstisch. Dit zie je duidelijk terug in de tempels en bepaalde gebruiken. Java is het grootste eiland van Indonesië en de plek om een paar absolute hoogtepunten te bezoeken. In Yogyakarta vind je het schitterende tempelcomplex Borobudur. Terwijl ook de indrukwekkende Bromo vulkaan niet kan ontbreken tijdens je reis. Andere populaire eilanden van Indonesië zijn Sumatra - waar je wilde orang oetangs kunt zien -, Sulawesi en het Lombok - gemakkelijk te bereiken vanaf Bali. Leukste bestemmingen in Indonesië Ubud Ubud in onze favoriete bestemming op het populaire eiland Bali. Yogyakarta Yogyakarta is het culturele centrum van Java. Je ziet hier o.a. de Borobudur. Bromo Sta vroeg op om de zonsopkomst boven de Bromo vulkaan te zien. Route door Indonesië Je kunt maanden door Indonesië reizen en nog niet alles gezien hebben. Helaas hebben de meeste mensen daar de tijd niet voor. In 3-4 weken kun je dan de hoogtepunten van zowel Java als Bali bezoeken. Bekijk ons Ebook Route door Indonesië voor veel meer tips en een handige route.

7 Cambodja Cambodja Cambodja kent een bijzonder droevige recente geschiedenis. In de jaren 70 van de vorige eeuw werd onder leiding van de Rode Khmer ongeveer een vijfde van de Cambodjaanse bevolking vermoord. In de hoofdstad Phnom Penh kom je hier meer over te weten in de indrukwekkende Killing Fields en de Tuol Sleng gevagenis. Het hoogtepunt van Cambodja, en zelfs een van de mooiste bezienswaardigheden van heel Azië, ligt vlakbij de stad Siem Reap. Hier ligt het Angkor tempelcomplex, een verzameling van tientallen schitterende tempels. De Angkor Wat is de bekendste tempel, maar ook onder andere de Ta Phrom en Bayom tempels zijn prachtig. Naast bovenstaande culturele bestemmingen kun je in Cambodja ook terecht op een aantal geweldige eilanden en badplaatsen. Koh Rong is ons favoriete eiland, zeker in combinatie met een bezoek aan het rustigere maar minstens even mooie Koh Rong Samloen. Leukste bestemmingen in Cambodja Siem Reap Vlakbij Siem Reap vind je het hoogtepunt van Cambodja; Angkor Wat. Koh Rong Bezoek dit prachtige eiland en relax op de schitterende witte stranden. Phnom Penh De stad zelf is niet zo leuk, maar er liggen hier wel een aantal echte must sees. Route door Cambodja Je hebt ongeveer twee weken nodig om Cambodja te verkennen. Er zijn niet heel veel interessante bestemmingen te vinden in het land, waardoor je niet veel hoeft te reizen. Bekijk ons Ebook Route door Cambodja voor veel meer tips en een handige route.

8 Laos Laos Echte culturele hoogtepunten of andere indrukwekkende bezienswaardigheden ontbreken in Laos. Echter is het dankzij haar vriendelijke bevolking, de leuke sfeer en de prachtige natuur wel een bijzonder leuk land om te bezoeken. Het groene, bergachtige landschap van Laos verken je het beste vanuit Vang Vieng in het noorden van het land of rondom Pakse in het zuiden van Laos. Ook kun je op een aantal bestemmingen leuke scootertochten maken, zoals de hele gave Thakhek Loop. Op de scooter rijd je door lokale dorpjes en langs de rijstvelden en watervallen. Als je tijdens je reis toch wat tempels en andere bezienswaardigheden wilt zien kun je terecht in Luang Prabang of Vientiane. Met name Luang Prabang is sfeervol, goed bewaard gebleven en een hele leuke bestemming. De hoofdstad Vientiane is minder interessant, maar wel een oké tussenstop voor een dag of twee. Leukste bestemmingen in Laos Luang Prabang In het sfeervolle Luang Prabang zijn een paar leuke activiteiten te ondernemen. Vang Vieng Verken de schitterende natuur vanaf het water, op het land of vanuit de lucht. Vientiane In en rondom de hoofdstad van Laos liggen een paar leuke bezienswaardigheden. Route door Laos De meeste reizigers beginnen in het noorden van Laos en reizen dan in ongeveer twee weken naar het zuiden van het eiland. Dit is ook wat ons betreft een prima reistijd voor Laos, een week meer is nog beter natuurlijk. Bekijk ons Ebook Route door Laos voor veel meer tips en een handige route.

9 Filipijnen Filipijnen Als je van stranden, eilanden en helder water houdt moet de Filipijnen onmiddelijk bovenaan op jouw lijstje komen te staan. Palawan wordt al jaren verkozen als het mooiste eiland ter wereld, dit zegt al genoeg. Met name rondom El Nido en Coron kun je prachtige boottochten maken. Je verkent dan meerdere - onbewoonde - eilanden, waarbij je genoeg kans hebt om jaloersmakende foto s te maken voor het thuisfront. Als je liever wat meer privacy wilt kun je ook een kajak huren om zelf te peddelen naar je eigen privé eiland, uiteraard met witte stranden en voldoende kokosnoten. Palawan is ongetwijfeld het hoogtepunt van je reis door de Filipijnen, maar er is nog meer te zien in de Filipijnen. Op Bohol vind je de bijzondere Chocolate Hills. Rondom het eiland Cebu kun je geweldig duiken, onder andere met voshaaien. Of bezoek de terrasvormige rijstvelden van Banaue, te bereiken vanuit de hoofdstad Manilla. Deze stad kun je overigens gerust overslaan, hier is niet veel te doen en de sfeer is er niet leuk. Als je liever wilt surfen kun je reizen naar het geweldige Siargao. Leukste bestemmingen in de Filipijnen El Nido Ga eilandhoppen in een van de mooiste regio s van de hele wereld. Coron Ook rondom Coron kun je eilandhoppen en veel moois bekijken. Siquijor Het weinig bezochte Siquijor is een heerlijk relaxt en bijzonder mooi eiland. Route door de Filipijnen Er zijn veel interessante bestemmingen te vinden in de Filipijnen. Je hebt daarom echt wel een paar weken nodig om de hoogtepunten te bekijken. In een periode van 4 weken kun je de meeste leuke regio s wel verkennen. Bekijk ons Ebook Route door de Filipijnen voor veel meer tips en een handige route.

10 Maleisië Maleisië Maleisië is op te splitsen in twee verschillende regio s; het schiereiland Maleisië en het Maleisische gedeelte van Borneo. Sommige reizigers kiezen ervoor om beide gedeeltes te bezoeken tijdens een reis maar veel reizigers beperken zich tot een van de twee regio s. Op het schiereiland Maleisië begint je reis waarschijnlijk in de hoofdstad Kuala Lumpur. Hier zie je een paar leuke bezienswaardigheden en je kunt er heerlijk eten. Vanuit hier reis je door naar bijvoorbeeld de Camerong Highlands of Taman Negara. In beide bestemmingen maak je prachtige wandeltochten door de natuur. Verder kun je een aantal hele leuke eilanden bezoeken, zoals Penang, Langkawi en de Perhentian eilanden. Maleisië deelt Borneo met Indonesië en Brunei, maar het Maleisische gedeelte van het eiland wordt het meest bezocht door toeristen. Je kunt hier onder meer wilde orang oetangs spotten, een paar indrukwekkende nationale parken bezoeken en het is een van de beste plekken ter wereld om te duiken. Leukste bestemmingen in Maleisië Kuala Lumpur In de metropool Kuala Lumpur zie je een paar mooie bezienswaardigheden. Langkawi Verken de bijzondere natuur van het eiland Langkawi en haar stranden. Cameron Highlands Maak een wandeltocht door de groene theevelden van de de Cameron Highlands. Route door Maleisië Reken op 2-3 weken voor het schiereiland Maleisië en ongeveer dezelfde reisduur voor het Maleisische gedeelte van Borneo. Bekijk ons Ebook Route door Maleisië voor veel meer tips en een handige route.

11 Sri Lanka Sri Lanka Het toerisme van Sri Lanka zit de laatste jaren in een enorme lift omhoog. Na een lange burgeroorlog is de rust gelukkig teruggekeerd en is het ontzettend veilig land geworden. Sri Lanka is geen groot eiland, maar heeft wel ontzettend veel te bieden. De kustlijn is prachtig, er zijn veel bijzonder leuke stranden. In de Hill Country zie je mooie groene natuur, met enorme theevelden. In de oude koningssteden van Sri Lanka zie je tientallen stoepa s en andere religieuze bouwwerken. In de nationale parken van het land heb je de kans om op safari te gaan, waarbij je meerdere wilde olifanten zult tegenkomen. Combineer dit met de uitstekende mogelijkheden tot surfen, de lage kosten en het lekker eten en je zult begrijpen waarom Sri Lanka onder zowel backpackers als andere toeristen een populaire vakantiebestemming is. Een ander groot pluspunt van Sri Lanka is de ontzettend vriendelijke en gastvrije bevolking. Overal waar je komt wordt je nieuwsgierig begroet met een glimlach. In de avond eet je vaak bij mensen thuis in een guest house, dit is juist zo leuk aan Sri Lanka. Leukste bestemmingen in Sri Lanka Ella Reis met de trein naar Ella; een van de mooiste treinreizen ter wereld. Mirissa Kom een paar dagen bij in Mirissa; onze favoriete badplaats van Sri Lanka Anuradhapura Rondom Anuradhapura zie je de mooiste tempels en stoepa s van Sri Lanka. Route door Sri Lanka De afstanden in Sri Lanka zijn kort, waardoor je veel bestemmingen kunt bezoeken in een reis van een aantal weken. 4 weken is een ideale reisduur om de leukste locaties van het land te verkennen. Bekijk ons Ebook Route door Sri Lanka voor veel meer tips en een handige route.

12 Inpaklijst 1 REISDOCUMENTEN Een paspoort, wat nog minimaal 6 maanden geldig is. De benodigde visa. Een kopie van je paspoort. Een flink aantal pasfoto s. Een (internationaal) rijbewijs. Je zorgpas. Een adressenlijst van vrienden en familie. 2 FINANCIËLE ZAKEN Geld in vreemde valuta. Je pinpas. Een creditcard. 3 VERZORIGING Een mini EHBO-set. Zonnebrand (dit is in Azië vaak duurder). Tandpasta en een tandenborstel. Deodarant. Scheerspullen. Gel, een borstel/kam en andere producten voor je haar. Insecten middelen zoals DEET. Medicijnen. Nagelknipper. Sneldrogende handdoeken. Zeep, douchegel en shampoo. 4 OVERIGE SPULLEN Camera, plus oplader en geheugenkaarten. Een reisslot. Een drysack, om je spullen droog te houden bij een tropische regenbui of wateractiviteiten. Regenponcho s. Boeken en eventueel een reisgids. Oplader voor je telefoon. Een paspoorthoes.

Ontdek de Filippijnen met Discover Philippines!

Ontdek de Filippijnen met Discover Philippines! Ontdek de Filippijnen met Discover Philippines! Waarom naar de Filippijnen? (Nog) geen massatoerisme; Nieuw te ontdekken land met veel westerse kenmerken door de Spaanse en Amerikaanse kolonisatie; Veel

Nadere informatie

De Geo 2 bk Aardrijkskunde voor de onderbouw Antwoorden hoofdstuk 1

De Geo 2 bk Aardrijkskunde voor de onderbouw Antwoorden hoofdstuk 1 De Geo 2 k Aardrijkskunde voor de onderouw Antwoorden hoofdstuk 1 www.degeo-online.nl 1ste druk 1 Azië! Deel van de wereld Start 1 Azie is een land / een werelddeel / een grote stad. Oost- en Zuidoost-Azië

Nadere informatie

16 Daagse rondreis: West Maleisiё

16 Daagse rondreis: West Maleisiё Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 16 Daagse rondreis: West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё

50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё 50Plus aanbieding: 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur

Nadere informatie

PLANNING 2015. The Pacific Ring of Fire (met 8 actieve vulkanen) Nieuw Zeeland Vanuatu 18 april 23 mei 2015

PLANNING 2015. The Pacific Ring of Fire (met 8 actieve vulkanen) Nieuw Zeeland Vanuatu 18 april 23 mei 2015 PLANNING 2015 The Pacific Ring of Fire (met 8 actieve vulkanen) Nieuw Zeeland Vanuatu 18 april 23 mei 2015 We vertrekken uit de Whangarei met nog een tussenstopje in de Bay of Islands (om afscheid te nemen).

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Maleisië. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Maleisië Malakka Na aankomst op het super moderne vliegveld van Kuala Lumpur worden we met de bus meteen naar Malakka gebracht. Malakka is kleurrijk stadje. Er rijden met bloemen versierde riksja's rond.

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl )

Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja (Nicole Buyl ) Vietnam & Cambodja 2007 Hanoi Hanoi Hanoi Halong Bay Halong Bay Halong Bay Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué (na een regenperiode) Hué Hué - de Verboden

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

Valencia blijft verrassend!

Valencia blijft verrassend! Valencia blijft verrassend! - Wonen, werken en studeren in de regio Valencia - Verrassend Valencia vertrek naar spanje Een woord vooraf Valencia blijft verrassend! Herken je het gevoel dat je toch altijd

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo

Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Aanbieding groep- en gezinsreizen 18 Dagen West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan

Nadere informatie

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE

18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 18 Daagse rondreis: Maleisiё van kust tot kust. FLY & DRIVE In deze reis ontdekt

Nadere informatie

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag.

De reizen kunnen prive en als groepsreis (4 tot 12 personen) worden uitgevoerd. De reizen zijn inclusief 3 maaltijden per dag. Rondreis Zuid Afrika Algemeen Be aware! Brullende leeuwen, brutale apen, nieuwsgierige olifanten. Met deze rondreizen ga je ze zeker tegenkomen. Grote kans dat je The Big Five scoort op een gamedrive door

Nadere informatie

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving:

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving: Onze reizen JSB Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in individuele reizen. Hiermee bedoelen wij reizen die u ons laat samenstellen volgens uw wens. Of indien u weet welke route u wilt reizen, zorgen

Nadere informatie

Chinatown, let ook op de electriciteitskabels.

Chinatown, let ook op de electriciteitskabels. Stilletjes hoopte ik dat het de motoren van het vliegtuig waren die de ontzettend hete, vochtige lucht veroorzaakten toen ik het vliegtuig uitstapte. Helaas, met 42 graden Celsius en een luchtvochtigheid

Nadere informatie

aardrijkskunde vwo 2015-I

aardrijkskunde vwo 2015-I Zuidoost-Azië Opgave 5 Het Toba Bestudeer de bronnen 1 en 2 die bij deze opgave horen. Gebruik de bronnen 1 en 2. 2p 18 Beschrijf met behulp van deze bronnen de wijze waarop de caldera is ontstaan waarin

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Sri Lanka 42 PAREL VAN DE INDISCHE OCEAAN

Sri Lanka 42 PAREL VAN DE INDISCHE OCEAAN Sri Lanka 42 PAREL VAN DE INDISCHE OCEAAN Highlights TRINCOMALEE HABARANA SIGIRIYA POLONNARUWA SRI LANKA 1 2 WAIKKAL KALUTARA BERUWELA BENTOTA AHUNGALLA SEEDUWA NUWARA ELIYA ELLA NATIONAAL PARK HORTON

Nadere informatie

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN!

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten Vanaf 2.830pp BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten vanaf 2.830 euro per persoon incl. vluchten Vertrekdata 4 en 25 maart, 15 april 2012 Ontdek 3 dagen Bangkok,

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen.

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Thailand is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor kinderen maar het is zeker een aanrader. Het is heel bijzonder

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Totale zonsverduistering 9 maart 2016 in Indonesië Programma (*) Dag 1 (25/02) Brussel - Bangkok Vertrek van op de luchthaven

Nadere informatie

Beready4asia.com. Wandelen in Kuala Lumpur. Kuala Lumpur (KL)

Beready4asia.com. Wandelen in Kuala Lumpur. Kuala Lumpur (KL) Wandelen in Kuala Lumpur Kuala Lumpur is geen echte wandelstad volgens het boekje. Bezienswaardigheden liggen op redelijk grote afstanden van elkaar en soms is het als voetganger een doolhof waar je terecht

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt

SAFARI. zijn de olifanten altijd bedekt met een rode stoflaag tegen de zon en de Op ruim 3 uur rijden van Mombasa ligt www.magicalkenya.nl SAFARI Ais je Kenia bezoekt, dan is een safari een must. Een safari door de bush maakt je vakantie in Kenia tot een onvergetelijke ervaring. Er zijn 50 nationale parken, soms zo groot

Nadere informatie

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo)

22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, The Netherlands T: 013 536 26 05 / F: 013-535 74 50 E: info@malaysiatravel.nl 22 Daagse rondreis: West Maleisie en Sarawak (Borneo) Sarawak is één groot natuurreservaat

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Werkstuk over Sri lanka

Werkstuk over Sri lanka Werkstuk over Sri lanka Inhoud - Waarom heb ik voor dit onderwerp gekozen? blz.3 - Geloof. blz.4 - Landschap blz.5 - Eten en drinken in Sri lanka blz.6 - Wat eten Sri lankanen? blz.7 - Bronnen blz.8 -

Nadere informatie

Reis top 5 tag van Reisblog Reischick

Reis top 5 tag van Reisblog Reischick Reis top 5 tag van Reisblog Reischick Leuk al die tags invullen ik haal zo ook echt allemaal mooie reisherinneringen weer omhoog. Naast leuk dus ook heel praktisch! Wat ik nog leuker vind is dat ze ook

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo

50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo 50Plus aanbieding: 18 Daagse rondreis West Maleisiё & Borneo Sarawak, Maleisisch Borneo, kent geen massa toerisme. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn belangrijker dan wegen.

Nadere informatie

UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE

UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE Ontdek 3 dagen Bangkok, 6 dagen Mekong cruise LUANG PRABANG PAK OU THA DEUA HOUEY HIP KUANG SI LUANG PRABANG ontspan u 4 dagen tijdens een strandvakantie in Hua Hin De Mekong

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l B e l e v e n en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l De schoonheid van de Dalmatische kust is met geen pen te beschrijven. Eigenlijk moet je er gewoon zelf

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen

West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen West Maleisiё en Sarawak (Borneo) 21 dagen / 18 overnachtingen Sarawak kent geen massa toerisme en dat maakt deze reis sowieso al bijzonder. De grote steden hebben er nog een dorps karakter, rivieren zijn

Nadere informatie

Verre reizen Azië Thailand Vietnam Myanmar Cambodja Indonesië Laos Maleisië China. Adventures Globe

Verre reizen Azië Thailand Vietnam Myanmar Cambodja Indonesië Laos Maleisië China. Adventures Globe Verre reizen Azië Thailand Vietnam Myanmar Cambodja Indonesië Laos Maleisië China Adventures Globe www.adventuresglobe.nl + 31( 0)10 7509858 Adventures Globe De wereld ontdekken op uw eigen manier Wie

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

De reisblog van twee backpackers op wereldreis Reisverhalen tips ervaringen advies inspiratie BUDGET ETEN INSPIRATIE INTERVIEWS REISBLOGGEN REVIEWS

De reisblog van twee backpackers op wereldreis Reisverhalen tips ervaringen advies inspiratie BUDGET ETEN INSPIRATIE INTERVIEWS REISBLOGGEN REVIEWS 1 van 9 16-5-2015 15:28 Home Diensten Over ons Links Adverteerders Contact Privacy policy De reisblog van twee backpackers op wereldreis Reisverhalen tips ervaringen advies inspiratie BESTEMMINGEN BUDGET

Nadere informatie

Naam: Vakantie. Vraag 1. Ben je weleens op vakantie geweest? Waarheen? Werkblad vakantie - Aardrijkskunde groep 5 - Niveau blauw.

Naam: Vakantie. Vraag 1. Ben je weleens op vakantie geweest? Waarheen? Werkblad vakantie - Aardrijkskunde groep 5 - Niveau blauw. Naam: Vakantie _ Een groot aantal Nederlanders gaat ieder jaar één keer op vakantie. Vaak gaat de reis naar het buitenland, bijvoorbeeld naar Duitsland, Frankrijk, Spanje, of nog verder. Maar Nederlanders

Nadere informatie

Thailand LAND VAN DE GLIMLACH

Thailand LAND VAN DE GLIMLACH Thailand 8 LAND VAN DE GLIMLACH Highlights 1 2 CHIANG SAEN L A O S 3 THAILAND, LAOS, CAMBODJA & MYANMAR MAE HONG SON PAI CHIANG RAI LAMPANG VANGVIANG MONYWA MANDALAY BAGAN PINDAYA HEHO KALAW INLE LAKE

Nadere informatie

Afstudeerpresentatie Simone Bijlard 27 juni 2011 Een markthal voor Battambang, Cambodja

Afstudeerpresentatie Simone Bijlard 27 juni 2011 Een markthal voor Battambang, Cambodja Afstudeerpresentatie Simone Bijlard 27 juni 2011 Een markthal voor Battambang, Cambodja 1 Afstuderen bij Explore Lab: Half jaar onderzoek Half jaar ontwerp 2 Op weg door Thailand, Laos, China, Vietnam

Nadere informatie

Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen.

Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen. Madagascar Tongasoa! Welkom bij Mora-Travel, expert in Madagascar-reizen. Sinds 2000 organiseren wij reizen op Madagascar, een eiland dat nog niet ontdekt is door het massatoerisme. Madagascar wordt door

Nadere informatie

INDONESIA,... een oosterse cocktail

INDONESIA,... een oosterse cocktail INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta,

Nadere informatie

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Onze laatste dag in Inle Lake. Een goede reden om goed afscheid te nemen van dit prachtige gebied in Myanmar en nog één keer de fiets te pakken en te genieten van de

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja

Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Phnom Penh, Cambodja Programma overzicht: Vrijwilligerswerk Huisvesting met de andere vrijwilligers, volpension Vanaf 18 jaar Vanaf 1 week Een buitengewone ervaring

Nadere informatie

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie

Sporten op Mallorca. Brochure: Sporten op Mallorca. Algemeen. Praktische informatie Sporten op Mallorca Algemeen Mallorca is natuurlijk een heerlijke zonbestemming, maar het Spaanse eiland is sinds kort ook zeer interessant voor de actieve, rollende reiziger. Wat dacht je van zeilen,

Nadere informatie

Voel je je aangetrokken om naar Indonesie te reizen maar weet niet waar te beginnen?

Voel je je aangetrokken om naar Indonesie te reizen maar weet niet waar te beginnen? Java, Indonesie Voor de Eerste Keer Voel je je aangetrokken om naar Indonesie te reizen maar weet niet waar te beginnen? * * * Enkele van de redenen waarom veel Europeanen Maleisie en Thailand verkiezen

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Fotograferen op reis Apparatuur en tips

Fotograferen op reis Apparatuur en tips Fotograferen op reis Apparatuur en tips Het gaat eindelijk gebeuren. Je hebt tijden gespaard, veel landen overwogen en uiteindelijk besloten om 4 weken naar Azië te gaan. Omdat fotografie je grootste hobby

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Bijlage VWO. aardrijkskunde. tijdvak 1. Bronnenboekje. VW-0131-a-17-1-b

Bijlage VWO. aardrijkskunde. tijdvak 1. Bronnenboekje. VW-0131-a-17-1-b Bijlage VWO 2017 tijdvak 1 aardrijkskunde Bronnenboekje VW-0131-a-17-1-b Wereld Opgave 1 Globalisering van McDonald s McDonald s around the world McDonald s is de grootste hamburgerketen ter wereld. Per

Nadere informatie

4 Dodelijke vloedgolf

4 Dodelijke vloedgolf 4 Dodelijke vloedgolf 1 a voor de kust van Sumatra b 9.0 c zeer catastrofaal d doordat de zeebodem werd opgetild en weer neergegooid e omdat de golven op zee niet erg hoog waren 2 a De zeebodem remt het

Nadere informatie

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips De volgende bestemming in Myanmar is Bagan. Ook hier gaan we natuurlijk weer eten en wederom het eten hier in Myanamar is heel lekker en goed. Wij begrijpen

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Backpacken in. Cambodja DOOR JESSICA HOVING

Backpacken in. Cambodja DOOR JESSICA HOVING Backpacken in Cambodja DOOR JESSICA HOVING reizen Het mooie Cambodja is een prachtig land dat niet alleen bekend staat om de wereldberoemde tempels van Angkor Wat, maar ook een voelbaar indrukwekkende

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien.

REISWEEK 2018 Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Wie reist zal de wereld en zichzelf ten slotte anders, en misschien wel beter gaan zien. Alain de Botton Beste leerlingen, Voor jullie ligt het boekje voor de reisweek in 2018. Deze week vindt plaats van

Nadere informatie

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CAMBODJA

NATUURPROJECT NATUURPROJECT IN CAMBODJA Home Vrijwilligerswerk doen Engels Cambodja Natuurprojecten / Kampot - VRIJWILLIGERSWERK - NATUURPROJECT IN CAMBODJA NATUURPROJECT IN CAMBODJA - VRIJWILLIGERSWERK - Zet je mee in voor een project ter bescherming

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?!

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?! Olifanten Tempels Eilanden Palmbomen Tuk-tuk Apen Monniken Oerwoud Bangkok Neem je ouders mee naar... Thailand Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Thailand?

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Europa. De plannen van D66 voor Europa Begrijpelijke versie. Tekst: D66 en Merel van Beeren

Europa. De plannen van D66 voor Europa Begrijpelijke versie. Tekst: D66 en Merel van Beeren Voor Europa De plannen van D66 voor Europa Begrijpelijke versie Tekst: D66 en Merel van Beeren 1 De plannen van D66 voor Europa D66 vindt Europa heel belangrijk. Wij denken dat Nederland sterker is als

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN

OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN OP AVONTUUR LANGS ONGEREPTE WATERWEGEN In het hart vindt u de West Midlands, een regio met een rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden, heerlijk eten, populaire steden en een prachtig landschap.

Nadere informatie

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts Croatia Full of Love Met een eiland in de vorm van een hart en de meest romantische zonsondergang ter wereld is Kroatië de ideale bestemming om de liefde te vieren niet alleen op Valentijnsdag! Amsterdam,

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur 'Malaysia truly Asia' 12 Maleisië in het kort 14 Natuur en milieu 16 Tropische kust en eilanden 16 Het binnenland 17 Plantage-economie 20 Milieu en natuurbescherming 21 Economie,

Nadere informatie

Sri Lanka * Strandverblijf Tangalle, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel

Sri Lanka * Strandverblijf Tangalle, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel Rondreizen / Azië / Sri Lanka Code 236118 P avontuur op maat Niveau Accommodatie Sri Lanka * Strandverblijf Tangalle, 3 dagen, strandverblijf vanuit comfortabel hotel De zuidkust van Sri Lanka kent talloze

Nadere informatie

Hoe voorkom je diefstal op reis.

Hoe voorkom je diefstal op reis. Hoe voorkom je diefstal op reis. Diefstal op reis, dit is iets wat we liever niet willen overkomen wanneer we in het buitenland zitten. Toch gebeurt het. Ik kan me nog goed herinneren dat ik een jaar geleden

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

De mini-vakantiegids voor je kat

De mini-vakantiegids voor je kat De mini-vakantiegids voor je kat Ga jij op vakantie en kan je kat niet met je mee op reis? Wil je graag weten welke mogelijkheden er voor tijdelijke opvang van je kat zijn? Vraag jij je af hoe je ervoor

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Gamma dagen groep 8 Wereldverkenning Griekenland & Italië

Gamma dagen groep 8 Wereldverkenning Griekenland & Italië Gamma dagen groep 8 Wereldverkenning Griekenland & Italië 1 Vooraf Beste groep 8 leerlingen, welkom bij het vak wereldverkenning. Dat is een combinatie van aardrijkskunde, klassieke cultuur en geschiedenis.

Nadere informatie

Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen

Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen Code 950060 R Internationale groep unique travel experiences for the 20s and 30s, rondreis langs cabins en lodges Zie www.yomads.com

Nadere informatie

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer)

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Ontdek Indochina Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Vertrekdatum: 25 november 2012 Deze veelzijdige rondreis voert u door 3 landen. U zult volop genieten

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6 1/6 Zinvol reizen Thailand is een schitterend land dat door vele toeristen bezocht wordt. Met Commundo bezoek je niet alleen het prachtige Thailand, maar ga je ook daadwerkelijk iets betekenen voor de

Nadere informatie

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Gegarandeerd plezier voor het helegezin Amsterdam, 30 juli 2015- In Kroatië hoevende kinderen geen moment stil te zitten. We hebben de vijf leukste activiteitenmet

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie