Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016"

Transcriptie

1 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis door 3 landen van Zuidoost-Azië met veel tijd voor bezoeken en lokale gebruiken maar ook ruim tijd om te relaxen en te ontspannen aan zwembad en strand. Het wordt een afwisselende reis die iedereen zal tevreden stellen. We bezoeken een aantal van de absolute hoogtepunten in Laos en Cambodja en daarbij kiezen we niet altijd voor de snelste weg maar voor de weg die ons het meeste kan bieden. We verblijven in degelijke hotels met alle comfort en aan het einde van de reis in een prachtig beach resort!

2 Dag 1 zondag 7 augustus 2016 Brussel Bangkok We vertrekken om 13u30 vanuit Zaventem met een rechtstreekse vlucht naar Bangkok met Thai International Airways. Na een vlucht van 10u landen we in Bangkok waar we onze aansluitende vlucht naar Chiang Rai hebben. Avondmaal en overnachting aan boord. Dag 2 maandag 8 augustus 2016 Chiang Kong in Thailand Aankomst op de luchthaven van Chiang Rai om 08u55 in de ochtend. We worden opgewacht door onze Thaise begeleider en bus die ons naar Chiang Kong brengen. Dit is de gouden driehoek, waar Thailand, Myanmar en Laos samenkomen. We bezoeken het Opium museum. Verder naar de oude stad Chiang Sean met middagmaal in een lokaal restaurant. We verblijven in Chiang Khong naast de Mekhong rivier in het Chiang Khong teak garden hotel. Hier zitten we op de grens tussen het moderne Thailand en het nog heel wat minder ontwikkelde Laos. Dag 3 dinsdag 9 augustus 2016 Pakbeng in Laos Na het ontbijt trekken we naar de grens met Laos en steken de brug bij Houxai over. We ontmoeten de gids van Laos. We gaan dan naar de pier waar we vertrekken voor de cruise op de Mekhong rivier. We stoppen onderweg bij een dorpje van lokale stammen zoals Hmong en Lao Lum. Lunch aan boord. Voor zonsondergang komen we aan in Pakbeng. Dit is alvast een ongelooflijk mooie start van de reis. Heerlijk cruisen op de rivier in een slow boat die tegen 25 km per uur door een muur van groen vaart. En Pakbeng is echt een dorpje uit je dromen. Avondmaal en overnachting in de Pakbeng Lodge.

3 Dag 4 woensdag 10 augustus 2016 Luang Prabang in Laos Voor het ontbijt brengen we een bezoek aan de lokale markt waar de handelaars en stammen uit de buurt hun goederen heen brengen. Daarna vertrekken we verder op onze cruise naar Luang Prabang. Lunch aan boord. Onderweg bezoeken we de Plak Cu grotten en het rijstwijn dorp Ban Sanghai. Aankomst in Luang Prabang rond 16u en transfer naar het hotel. Avondmaal in een lokaal restaurant en daarna bezoek aan de lokale nachtmarkt. Overnachting in Sala Prabang Hotel Dag 5 donderdag 11 augustus 2016 Luang Prabang in Laos Wie vroeg wil opstaan kan vanmorgen zien hoe de mensen aan de monniken aalmoezen geven op straat om zo een stukje van hun hemel te verdienen. Daarna bezoeken we de werelderfgoed site van de stad Luang Prabang, de ochtendmarkt, het Nationaal Museum in het voormalig Koninklijk paleis, Wat Mai, Wat Xieng Thong en wat Visoun. Namiddag rijden we een 30 kilometer de heuvels in voor een bezoek aan de Kuangsi watervallen waar we heerlijk lunchen en zwemmen in het park. Avondeten en overnachting in hotel Sala Prabang.

4 Dag 6 vrijdag 12 augustus 2016 Luang Prabang Vang Vieng Vandaag rijden we 240 kilometer door Laos naar Vang Vieng. Deze rit is een absolute topper, door een fantastisch landschap waarbij we onderweg kleine dorpjes en bergstammen zien. We zien vooral mensen van het Hmong volk. Lunch onderweg in een restaurant. Vlak voor we in Vang Vieng zijn bezoeken we nog de Tam jang grotten. Daarna gaat het naar het hotel Silver Naga in Vang Vieng voor wat ontspanning en vrije tijd. Dag 7 zaterdag 13 augustus 2016 Vang Vieng - Vientiane Na het ontbijt rijden we verder naar de huidige hoofdstad Vientiane. De rit van 150 kilometer duurt de hele voormiddag. Na de lunch bezoeken we de oudste tempel van de stad Wat Sisaket, het museum Ho Prakeo, het nationaal monument, de Thant Luang stupa, de triomfboog van de stad en daarna is er avondeten met optreden van lokale culturele groepen. We overnachten in hotel Lao Orchid Hotel in Vietiane. Dag 8 zondag 14 augustus 2016 Vientiane - Thailand Na een rustige voormiddag gaan we naar de Thaise grens en verlaten we Laos. We steken de Mekhong over en bezoeken de Thaise grensstad Nongkhai. We bezoeken er een markt met smokkelwaar uit de hele regio. Daarna is er een avondmaal en vertrekken we per nachttrein naar Bangkok. Overnachting op de trein.

5 Dag 9 maandag 15 augustus 2016 Bangkok Siem Reap We staan op tijd op in de trein want we komen vroeg aan in Bangkok waar we afstappen in het Rangsit station in de buitenwijken. We kunnen ons even opfrissen in een hotel. We nemen de bus die ons naar de Thais Cambodjaanse grens brengt. Daar vervullen we de nodige formaliteiten en worden we opgewacht door de Cambodjaanse gids en rijden we Cambodja binnen richting Siem rap. We rijden naar ons hotel Somadevi Angkor. De rest van de dag is het vrij aan het zwembad van het hotel of om te gaan wandelen in Siem Rap. Dag 10 dinsdag 16 augustus 2016 Siem Reap Angkor Wat Vandaag is een topdag in het programma. We bezoeken eerst de Zuidelijke poort van Angkor Thom, daarna de Bayon tempel, Baphuon, the koninklijke vertrekken, het olifantenterras en het terras van de leper Koning. Lunch in een lokaal restaurant. Daarna bezoeken we de meest bekende en beroemde tempel van Angkor Wat. Dit is een architectonisch en historisch hoogtepunt in de Khmer geschiedenis. s Avonds trekken we naar Bakheng om vanop de heuvel daar de zonsondergang over Angkhor te genieten. Even rust in het hotel alvorens we voor een avondmaal met lokale dansen naar een restaurant trekken. Overnachting in hotel Somadevi Angkor. Dag 11 woensdag 17 augustus 2016 Siem Reap Na het ontbijt gaan we verder met de bezoeken aan de indrukwekkende site van Angkor. We bekijken de citadel van de vrouwen (Banteay Srei). Deze uit de twaalfde eeuw stammende citadel geldt als een van de best bewaarde ter wereld. Lunch in een lokaal restaurant.

6 Op de terugweg bezoeken we Kbal Spean. Indien nog tijd, gaan we shoppen op de Angkor nachtmarkt. Avondmaal en overnachting in Somadevi Angkor hotel in Siem Re ap Dag 12 donderdag 18 augustus 2016 Siem Reap In de ochtend rijden we naar een klein dorp buiten Siem rap waar we een rit door het platteland maken in een ossenkar. Ook hebben we kans om een school te bezoeken. Na de lunch trekken we naar het Tonle Sap Meer, het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië. We maken een boottocht over het meer en bekijken dorpen en visbedrijvigheid. Daarna terug naar Siem rap voor de overnachting in Somadevi Angkor hotel. Dag 13 vrijdag 19 augustus 2016 Siem Reap - Battambang Na het ontbijt verlaten we Siem rap en trekken we naar de Battambong provincie. Deze weinig bezochte landbouwprovincie heeft nog veel authentieks te bieden. We bezoeken een druivenplantage, enkele lokale dorpen en nemen het lokale transport bij uitstek: de bamboe trein, waar we een rit van een uurtje in maken. Na het avondmaal slapen we vannacht in Stun Sangke hotel in Battambang.

7 Dag 14 zaterdag 20 augustus 2016 Battambang Koh Chang Deze ochtend verlaten we Cambodja en rijden we in Poi Pet naar de grens met Thailand. Na de formaliteiten aan de grens worden we door de Thaise gids opgewacht en overgebracht naar Ao Thammachat pier. Daar wacht ons de ferry naar Koh Chang en de transfer naar het Kacha resort. Hier verblijven we in een Bed&Breakfast wat ons de kans geeft om iets apart te gaan eten. Dag tot 24 augustus 2016 Koh Chang Vrije dagen om te relaxen op het strand of aan het zwembad in het hotel Kacha resort in Koh Chang. Rond de middag op 24 augustus verlaten we ons klein paradijsje per bus en varen we weer met de ferry naar het vasteland waar we de bus treffen die ons naar de luchthaven van Bangkok brengt. Daar komen we rond 21u aan. Inchecken voor de vlucht van Thai Airways naar Brussel. Dag 19 donderdag 25 augustus 2016 Bangkok Brussel De vlucht vertrekt in Bangkok om 00u30. We landen in Brussel om 07u40 en daar eindigt deze schitterende reis.

8 Prijs per persoon: Single supplement: 2855 euro 395 euro Inbegrepen in de prijs : - Vlucht H/T met Thai airways in economy class - Luchthaven taksen in Brussel en Bangkok - Alle transfers ter plaatse in A/C bus of minibus, - Nachttrein Nong Khai Bangkok in 2 de klasse slaaptrein. - Ferry naar en van Koh Chang - Verblijf in degelijke toeristenklasse hotels in een tweepersoonskamer - Alle maaltijden (volpension) behalve in het Kacha resort - Lokale Engelstalige gids - Eigen Nederlandstalige begeleider Tailor Made Travel - Alle bezoeken volgens programma met toegangsgelden Niet inbegrepen in de prijs - Reis H/T luchthaven Zaventem. - Visa voor Laos ( $ 35) en Cambodja ($20) en twee pasfoto s - Maaltijden buiten het programma - Persoonlijke uitgaven ter plaatse - Annulatie- en reisbijstandsverzekering.

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016

Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Eclipsreis naar Thailand, Laos, Cambodja en Indonesië 25 feb 13 maart 2016 Totale zonsverduistering 9 maart 2016 in Indonesië Programma (*) Dag 1 (25/02) Brussel - Bangkok Vertrek van op de luchthaven

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur

Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Fietsen rondom Chiang Mai Zaterdagmiddag 16 november 13:00 uur - 17:30 uur Tijdens deze tour maakt u kennis met de facetten van het rijke culturele en culinaire leven in Chiang Mai. U fietst door nostalgische

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis

Zimbabwe. KROMOXI Vriendenreis Zimbabwe KROMOXI Vriendenreis Van 24 oktober tot 02 november 2014 1 5 4 Zimbabwe 3 2 1 Onze reis route op de kaart 24 okt. 2014 Vertrek per Luxe touringcar naar Dusseldorf voor de nachtvlucht op Harare

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 01 nov 19 tot en met 13 nov 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 DUBAI & ABU DHABI Het sprookje van duizend-en-één- nacht 7 dagen / 6 nachten De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën delen

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis

Ethiopië. Wilde stammen en ondergrondse kerken. Individuele begeleide rondreis Ethiopië Individuele begeleide rondreis Wilde stammen en ondergrondse kerken Addis Abeba Lake Langano Arba Minch Turmi Yabello Yirga Alem Bahir Dar Gondar Simien Mountains Lalibela Addis Abeba Op de koffie

Nadere informatie

Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015)

Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015) Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Laos (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Laos (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Laos (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam - Bangkok - Chiang Rai Dag 2, aankomst Chiang Rai - Chiang Kong Maaltijden: - Transport: vliegtuig, auto Vlucht van Bangkok

Nadere informatie

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP

ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP ZUID AFRIKA 14- DAAGSE COMPLETE RONDREIS MET DE KAAP Vertrek 07 november 2015 Op deze rondreis door Zuid-Afrika bezoeken we o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger Nationaal

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL.

A6095 DORPSTRAAT EKEREN TEL. Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2019 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE Van 18 mei tot en met 30 mei 2019 Kenia is veruit de safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer)

Ontdek Indochina. Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Ontdek Indochina Rondreis door het land van de draak LEZERSPRIJS: 2295,- (op basis van 2-persoonskamer) Vertrekdatum: 25 november 2012 Deze veelzijdige rondreis voert u door 3 landen. U zult volop genieten

Nadere informatie

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN!

BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten Vanaf 2.830pp BEZOEK THAILAND, LAOS CRUISE OP DE MEKONG RELAX IN HUA HIN! 12 nachten vanaf 2.830 euro per persoon incl. vluchten Vertrekdata 4 en 25 maart, 15 april 2012 Ontdek 3 dagen Bangkok,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Gouden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 6 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

Van Saigon naar Bangkok per fiets

Van Saigon naar Bangkok per fiets Van Saigon naar Bangkok per fiets Dinsdag 8 november 2011: Vertrek op Brussel Nationaal om 21u25 met luchtvaartmaatschappij Etihad. Woensdag 9 november: Tussenlanding te Abuh Dhabi om 6u55 (2u55). Vertrek

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour

Meerdaagse Tour Smaragden Myanmar Tour naam: aantal personen: vertrek: terugkomst: versie: datum: Rondreis in 8 dagen Dag 1 Aankomst in Yangon (voorheen Rangoon genaamd), de grootste stad van Myanmar. De stad wordt ook wel de 'Garden City of

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Weelderige oerwouden, indrukwekkende

Weelderige oerwouden, indrukwekkende Weelderige oerwouden, indrukwekkende rijstterrassen, pittoreske dorpjes, authentieke bergstammen, mysterieuze tempels en prachtige bouwwerken Vietnam is ongetwijfeld een parel van een bestemming! Beleef

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

THAILAND FOR KIDS 2016

THAILAND FOR KIDS 2016 THAILAND FOR KIDS 2016 Prachtige rondreis door Thailand van de levendige stad Bangkok naar de olifanten in het bergachtige noorden van Thailand tot de jungle bij de rivier Kwai en strandverlenging in Hua

Nadere informatie

UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE

UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE UNIEKE 13 DAAGSE AZIË CRUISE Ontdek 3 dagen Bangkok, 6 dagen Mekong cruise LUANG PRABANG PAK OU THA DEUA HOUEY HIP KUANG SI LUANG PRABANG ontspan u 4 dagen tijdens een strandvakantie in Hua Hin De Mekong

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Cambodja

Reisprogramma: Helen s Choice Cambodja Reisprogramma: Helen s Choice Cambodja _ Dag 1, Vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Bangkok-Siem Reap _ Dag 2: aankomst Siem Reap Maaltijden: - Transport: auto, boot U komt aan op het vliegveld van Siem

Nadere informatie

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat

15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 15-daagse tour: Zuid Vietnam en Angor Wat 25 april : Aankomst in Saigon Na aankomst op de luchthaven van Saigon wordt u door de hostess van Vietnamtravel naar uw hotel gebracht om in te checken. De rest

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

Parel van de Indische Oceaan

Parel van de Indische Oceaan SRI LANKA Parel van de Indische Oceaan 14 21 november 2011 DAG 1: MAANDAG 14 NOVEMBER 2011 Afspraak op Brussels Airport om 12u10 voor de check-in van uw vlucht naar Colombo, via Doha. Vertrek om 15u10

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

PARELS VAN INDOCHINA

PARELS VAN INDOCHINA - VIETNAM & CAMBODJA - PARELS VAN INDOCHINA 15-DAAGSE RONDREIS DOOR HET AUTHENTIEKE VIETNAM EN CAMBODJA IVA OA STELT U EEN ONTDEKKING VOOR VAN 2 PRACHTIGE LANDEN DIE VERBONDEN WORDEN DOOR DE MAJESTUEUZE

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour Dag 1 Vroeg vertrek vanuit uw Bangkok hotel naar Ayutthaya. Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen, tot de stad

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Off The Beaten Track. Thailand Koh Chang

Off The Beaten Track. Thailand Koh Chang Off The Beaten Track MASCOTT ZEILREIZEN www.mascottsailing.be www.facebook.com/mascottsailing www.instagram.com/mascottsailing/ www.youtube.com/channel/uc9gfxe16jdu4xml9jgvoqlq HET ZEILGEBIED 10 NM >

Nadere informatie

BEST OF THAILAND, NOORD EN ZUID. 14 DAGEN

BEST OF THAILAND, NOORD EN ZUID. 14 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF THAILAND, NOORD EN ZUID. 14 DAGEN 1 Vluchten Diverse mogelijkheden Reisroute Dag 1 14 augustus : Aankomst in Bangkok Bij aankomst ( 6u55) in Bangkok

Nadere informatie

Myanmar - Bagan. Bangkok - Royal Palace

Myanmar - Bagan. Bangkok - Royal Palace Myanmar - Bagan Bangkok - Royal Palace Brussel Bangkok Bangkok/ Myanmar Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Ontbijt In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel In het hotel

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma

Zuid-Afrika. Ontdekking van Zuid-Afrika 12 dagen / 9 overnachtingen Verzekerde afreis elke woensdag - volpension. Programma Zuid-Afrika Bergen, woestijn, Nationale Parken, moderne steden en townships, Zuid-Afrika is een kleurrijke natie, dat doet dromen, niet enkel door zijn adembenemende landschappen maar ook door zijn geschiedenis

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6 1/6 Zinvol reizen Thailand is een schitterend land dat door vele toeristen bezocht wordt. Met Commundo bezoek je niet alleen het prachtige Thailand, maar ga je ook daadwerkelijk iets betekenen voor de

Nadere informatie

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue.

15-DAAGSE GROTE INDOCHINA REIS. 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 15-daagse exclusieve reis door Cambodja, Laos en Vietnam met strandverblijf in het luxueuze Ana Mandara Hue. 1 2 Dag 1: België - Ho Chi Minh - Siem Reap Vertrek per Thalys trein (van Airfrance) naar

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

AMAZING LAOS en CAMBODJA. 16-DAAGSE RONDREIS half pension november 2020

AMAZING LAOS en CAMBODJA. 16-DAAGSE RONDREIS half pension november 2020 AMAZING LAOS en CAMBODJA 16-DAAGSE RONDREIS half pension november 2020 Laos biedt ons een enorme variëteit aan landschappen, gebouwen, etnische groepen, We bezoeken er o.a. de traditionele Hmong dorpjes,

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

Thailand, deel 1. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Thailand, deel 1. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Thailand, deel 1 Sawasdeeka Hotel in Bangkok Kennismaking dakterras Grande Ville Hotel Onze reis Noi, onze gids tot in Chiang Mai Meervallen in de klongs van Bangkok Wat Arun, de eerste tempel die we hebben

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015)

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten in Chiang Mai. Er zijn uitstekende

Nadere informatie

VIETNAM 16/04/ /05/2017

VIETNAM 16/04/ /05/2017 VIETNAM 16/04/2017-01/05/2017 Tijdens deze groepsreis, met Engelssprekende gidsen, bezoekt u zowel de klassieke hoogtepunten als de minder gekende, authentieke regio s. Het verblijf is voorzien in luxe

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie