De mediatoren van SALTOschool de Opbouw 2015/2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De mediatoren van SALTOschool de Opbouw 2015/2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Donderdag 22 oktober 2015 jaargang 2015/2016 nr.7 Mediatoren kinderen uit groep 7 hebben na twee trainingen hun diploma gehaald en zijn nu officieel mediator. 3 Kinderen uit groep 8 hebben, tijdens de opfriscursus, laten zien dat ze nog een jaar mediator kunnen blijven. Zij gaan, na de herfstvakantie, mede ervoor zorgen dat er gezellig gespeeld wordt op het schoolplein. In de grote pauze lopen er twee mediatoren op elk plein samen met de leerkracht om kleine conflicten op een goede manier op te lossen en bieden de mediatoren hulp bij het samenspel met de nieuwe buitenmaterialen. Op donderdag 5 november vindt er een korte, feestelijke diploma uitreiking plaats in de speelzaal met de mediatoren, hun ouders en de kinderen uit groep 5 tot en met 8. De kinderen in groep 3 en 4 maken vrijdagmiddag kennis met de mediatoren. De mediatoren van SALTOschool de Opbouw 2015/2016 Mijn naam is Mees. Ik ben 10 jaar. Mijn hobby s zijn basketbal en scouting. Ik wil mediator worden, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Ik ben Lisanne. Ik ben 10 jaar en mijn hobby s zijn korfbal en tekenen. Ik wil mediator worden, omdat ik ruzies niet leuk vind en het lijkt mij super leuk om dit op te lossen.

2 Ik ben Nina. Mijn hobby s zijn tekenen, mensen helpen en vrolijk zijn. Ik wil mediator worden, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Ook vind ik het fijn om mensen blij te zien. Hallo, ik ben Ose. Ik ben mediator. Ik ben 11 jaar en ik zit in groep 8. Ik ben mediator, omdat ik niet van ruzie houd. Mijn hobby s zijn: buiten spelen en scouting. Hoi, ik ben Julienco Sijger uit groep 8 en ik ben mediator. Ik heb gekozen om mediator te worden, omdat ik het leuk vind om ruzie op te lossen. Als ik buiten loop met een hesje, dan help ik je graag! Ik heet Julia en ik ben 11 jaar. Mijn hobby s is dansen. Ik wil graag mediator worden, want ik houd niet van ruzie en ik wil graag kinderen helpen. Hallo, ik ben Sebastiaan en ik ben 9 jaar. Mijn hobby s zijn badminton spelen en gamen. Ik wil graag mediator worden, omdat ik het fijn vind om mensen te helpen. Hallo, mijn naam is Deborah. Ik wil graag mediator worden, omdat ik vroeger vaak ruzie had maar toen heb ik het geleerd om het op te lossen. Nu wil ik andere kinderen helpen om hun ruzie op te lossen. Ik vind het een fijn gevoel als je iemand helpt.

3 Hallo ik ben Sirin en ik ben 11 jaar oud. Mijn hobby zijn dansen en you tube filmpjes maken. Ik ben mediator omdat ik niet van ruzie houd. Hoi, ik ben Joey en ik ben 10 jaar. Ik wil graag mediator worden, omdat ik niet van ruzies houd. Mijn hobby s zijn voetballen en trefballen. Ik heb ook een zusje op school, Megan (groep 4) en een papa en mama. Hi, ik ben Alan, ik ben 10 jaar. Ik wil graag mediator worden, omdat ik ruzies ook niet leuk vind en graag help. Mijn hobby s zijn: atletiekmeerkamp, gamen, tekenen en knutselen. Ik maak heeeel veel en graag youtube video s. Ons kanaal heet TeamGameCraft HD. Rawan, Ulas, Deborah en ik zitten in het team. Hallo ik ben Isabel en ik ben 11 jaar oud. Mijn hobby s zijn tekenen, dansen en knutselen. Ik wou mediator worden, omdat in niet van ruzie houd. IK VIND HET NIET FIJN. STOP, HOU OP! Als je net op school begint, weet je niet zo goed hoe je moet zeggen wat je vindt. Met de vreedzame school kunnen kinderen leren, hoe het moet en elkaar beter waarderen Iedere week staan aap en tijger centraal, met een spectaculair verhaal. De afgelopen weken konden aap en tijger niet samen spelen en delen. De kinderen kwamen toen met het idee, waarom lossen we het niet op tussen hun twee. Onder het motto samen spelen samen delen, konden aap en tijger elkaar niet meer zoveel vervelen.stop hou op is wat je moet zeggen, als een kind iets vervelends doet en je wil het uitleggen. We willen graag positief zijn, dat vinden we fijn. Doe goed je best, dan krijg je opstekers van de rest. In groep 1 weten we hoe het moet en opstekers geven kunnen we al goed. De juffen vinden het helemaal top, als een kind kan zeggen stop hou op! Komende de tijd gaan we hiermee door. Groep 1 gaat ervoor! VERPLAATSEN MR-VERGADERING De MR heeft besloten de vergaderingen van 9 november en 10 december samen te voegen. De nieuwe datum voor deze vergadering staat nu gepland op maandag 7 december.

4 DE VREEDZAME SCHOOL Een belangrijke doelstelling van het programma van de Vreedzame school is dat alle kinderen en leerkrachten er samen voor zorgen dat de school een fijne democratische leefgemeenschap is, waar kinderen zich veilig voelen, wat een goede basis is om tot leren te komen. Om dit doel te bereiken leggen we steeds bepaalde accenten binnen de school. Vóór de zomervakantie hebben we afgesproken met de kinderen dat wij problemen, die er soms zijn tijdens het buitenspelen, kunnen oplossen door erover te praten i.p.v. te schoppen of slaan. M.a.w. we houden onze handen en voeten bij onszelf. We gaan nu de komende tijd extra letten op de rust in de school. Door rustig in de gangen en op de trappen te lopen, voorkomen we dat we tegen elkaar botsen en kunnen we ook rustiger weer starten met werken in de klas. De regel : we zijn rustig op de gang staat dus in de komende weken centraal. KABOUTERS GEVONDEN? Goed gemutst gingen de kinderen van groep 1 en 2 op pad, op zoek naar eikels, paddenstoelen, kastanjes en kabouters. Met een spiegeltje konden ze onder de paddenstoelen kijken en met een plaat vergelijken. Sommige kinderen hebben ook echt kabouters gevonden. Ook de voeldoos kwam aan bod. Hierin zaten verschillende herfstspulletjes die de kinderen op de tast moesten herkennen. Op school hebben we gekeken naar de verzameling van de kinderen uit het bos. Het was een fijne wandeling. Namens de juffen van groep 1 en 2 bedanken wij de ouders die mee hebben gelopen. KLASSENOUDERS Inmiddels zijn ook van de laatste twee groepen de klassenouders bekend: Groep 4B: - De moeder van Teun Adriaanse - De moeder van Eda en Sude Aktepe Groep 6: - De moeder van Bas Dekkers In Nieuwsbrief nr. 5 staan de klassenouders van de andere groepen netjes op een rijtje. POSTEN TOCHT GROEP 5, 5/6 en 6 De herfst is inspirerend voor jong en oud. Daarom gaan de kinderen van de groepen 5, 5/6 en 6 dit jaar op de fiets naar het Philips de Jongh park op vrijdag 6 november. Ze gaan zich bezig houden met het rangschikken van takken, vruchten en bolsters. De kinderen zoeken verschillende soorten kleurige bladeren en paddenstoelen. Zij bekijken de verspreiding van zaden en proeven verschillende vruchten en noten. We zijn nog op zoek naar 5 enthousiaste ouders per klas die de kinderen willen helpen met zoeken en onderzoeken. Als u wilt helpen, kunt u zich aanmelden bij juf Fadi, juf Hanneke, juf Femke en juf Joy. Ook is belangrijk dat alle kinderen 6 november op de fiets naar school komen!

5 EEKHOORNPAD (HERINNERING) Op vrijdagochtend 23 oktober hebben de kinderen van de groepen 3 en 4 een speurtocht in het bos. Door middel van eekhoorntjes komen zij allerlei leuke dingen te weten over de herfst en het bos. Hier zijn ouders voor nodig die samen met de kinderen in kleine groepjes daar naar toe wandelen. U kunt zich hiervoor opgeven op de intekenlijsten die bij het lokaal van uw kind hangen. Daar staan ook de vertrektijden op. Denk aan laarzen en regenkleding, want de tocht gaat bij ieder weertype door. DE OPBOUW OP WIELEN Op maandag 9 november is de eerste editie van de Opbouw op wielen. De groepen 3 t/m 8 mogen die dag tijdens de kleine pauze eigen materialen op wielen meenemen. Hiermee bedoelen we rolschaatsen/skates, een skatebord/flowboard of een step of space scooter (géén fietsen). Het gebruik van deze materialen gebeurt altijd onder begeleiding van een leerkracht, maar blijft op eigen risico. Bij deze materialen op wielen hoort natuurlijk ook bescherming, zoals knie-, elleboog en polsbescherming. Bij onervaren skaters is een helm ook een vereiste. Voor deze bescherming dient iedereen zelf te zorgen. Hopelijk nemen veel kinderen materiaal op wielen mee. De materialen mogen die dag meegenomen worden naar de klas en krijgen daar een plekje op de gang. Als deze eerste editie van de Opbouw op wielen een succes wordt, dan volgen er meer! Vanaf woensdag 4 november t/m dinsdag 8 december kunnen klanten bij Jumbo Supermarkten sparen voor buitenspeel materiaal voor de basisschool van hun kinderen. Ook basisschool de Opbouw doet mee! Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van 10,- een schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen zij heel eenvoudig de punten toewijzen aan een deelnemende basisschool. Gaat u wel eens boodschappen doen bij de Jumbo? Denk dan aan ons bij het toewijzen van de schoolpunten. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, en mede namens de collega s, een fijne Herfstvakantie, Harry Voss, directeur U krijgt uw nieuwsbrief nu digitaal. Mocht uw adres wijzigen, dan kunt u dat doorgeven via info@bs-opbouw.nl Kent u ouders die de nieuwsbrief nog niet digitaal toegestuurd krijgen, vraag hen dan ook ons snel een te sturen. Stuur uw mail naar: info@bs-opbouw.nl Voor alle overige vragen en of informatie kunt u dit e- mailadres ook gebruiken.

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam.

Formeel en informeel. Formeel: Je gebruikt u om iemand aan te spreken. Je noemt iemand bij zijn achternaam. Formeel en informeel Tijdens je stage praat je veel met mensen. Soms is het een officieel gesprek, soms een gezellig praatje met een collega. Dit noem je formele en informele gesprekken. Formeel betekent

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat.

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat. Nummer: 18 20 mei 2016 Agenda: Dag Maandag 23-5 Dinsdag 24-5 Woensdag 25-5 Week 22 Activiteit OR-vergadering Gr. 7 & 8 naar een voorstelling Meester- en juffendag Start afname CITO-toetsen Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Natuur, Buiten Activiteit:

Natuur, Buiten Activiteit: Natuur, Buiten Activiteit: Doelgroep: middenbouw (groep 4, 5 en 6) Doel van de activiteit: - De kinderen worden bewust van de herfst en zijn veranderingen. - De kinderen leren over de onderdelen van bladeren

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 2015-2016

Nieuwsbrief 1 2015-2016 20 augustus 2015 Volume 2, editie 1 Nieuwsbrief 1 2015-2016 De zomervakantie zit er weer op! Het is fijn om iedereen weer gezond en wel terug te zien op school. Een speciaal welkom aan alle kinderen die

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25-09-2015

Nieuwsbrief 1 25-09-2015 Schoolgids De Wissel De schoolgids kunt u vinden op de website van de school: www.sbo-dewissel.nl Sponsorloop Komende vrijdag is het zover!! Onze sponsorloop voor het nieuwe schoolplein! Na een gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein BOEM Nummer: 328 APRIL 2016 Inhoud: Mededeling van directie: Schoolplein, TSO(Tussen Schoolse Opvang) Andere schooltijden, Grootte van de school en vakantierooster. Een robot in de groep van Tessa Klassenbal

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn!

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn! Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 1 2-9-2014 Wat fijn om iedereen weer terug te zien! Veel blije, uitgeruste kinderen en wat is iedereen gegroeid! We hebben zin in een nieuw schooljaar waar we afgelopen maandag

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 2 oktober 2015 jaargang 13 nr. 4 agenda: 5 oktober Opening Kinderboekenweek 6 oktober Ouderraad boekenruilmarkt

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen,

22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4. Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, 22 oktober 2015, Wetenswaardigheid 4 Beste ouders en verzorgers, lieve kinderen, Het project raar maar waar was erg geslaagd. De kinderen hebben genoten van alle leuke, andere lessen op school en ook buiten

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen. t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 4 3 oktober 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet.

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Nieuwsbrief 34 16-20 mei Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. 34 Mijn knuffel moet steeds huilen En ik huil mee Het kussen wordt een tranenzee.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2 www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-03 Inhoud Algemeen...1... 1 Voorleeswedstrijd... 1 Definitieve rapport bezoek Onderwijsinspectie... 1 Agenda... 1 Oudercommissie...2 Kledinginzameling... 2 Groep

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders,

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders, 7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl Beste ouders, We kijken met de zomervakantie 2015 terug op een hele gezellige tijd samen met de kinderen.

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour

Troubadourtje. We houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte! Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 16-10-2015 Inhoud: IKC Glanerbrug Zuid Info VO Niet vergeten! Ter nagedachtenis Voorstellen Rabomuseum Kidsweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Bericht van directie: Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, zijn we steeds meer mooie stappen aan het zetten in de ontwikkeling van onze integrale samenwerking. Graag informeren

Nadere informatie

Naam: Kim Sanders, Michelle Hoogma en Fabiënne van Hoorn Klas: 1G Evenement: Herfstwandeling/Kabouterpad

Naam: Kim Sanders, Michelle Hoogma en Fabiënne van Hoorn Klas: 1G Evenement: Herfstwandeling/Kabouterpad Naam: Kim Sanders, Michelle Hoogma en Fabiënne van Hoorn Klas: 1G Evenement: Herfstwandeling/Kabouterpad Beginsituatie Doelgroep beschrijven: Doelgroep: Kleuters, groep 1 en 2 (4,5 en 6 jarige) Aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Bijlage Stoere Schildpadden

Bijlage Stoere Schildpadden Bijlage Stoere Schildpadden Deze bijlage hoort bij de beschrijving van de interventie Stoere Schildpadden, zoals die is opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies. Meer informatie: www.nji.nl/jeugdinterventies

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Afscheid groep 8 3 JULI 2015

Afscheid groep 8 3 JULI 2015 Afscheid groep 8 3 JULI 2015 DE REGENBOOG Hallo iedereen, is en blijft een mooie en leuke school. De tijd op de Regenboog was super leuk, ik heb veel geleerd maar ook veel gelachen. Mijn klasgenoten en

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015 (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) 25-09 Laura van der Veght (gr. 4) 28-09 Joy van Tiel (gr. 1)

Nadere informatie

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015

De herfstvakantie is van 19 tot 23 oktober 2015 Oktober 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand oktober zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Jaylinn Meijering Luca Wildschut We wensen jullie allemaal een fijne tijd op onze school. De

Nadere informatie