Gemeentelijk nieuws van 27 maart 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeentelijk nieuws van 27 maart 2012"

Transcriptie

1 Gemeentelijk nieuws van 27 maart 2012 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand in een openbare raadsavond bijeen. In deze rubriek leest u wat er de laatste keer is besproken en besloten, en wat er op de agenda voor de volgende bijeenkomst staat. UIT DE RAAD VAN 20 MAART 2012 Informerend De informerende raadsbijeenkomst begon met een naturalisatieceremonie voor mevrouw S. Nallainathan. Vervolgens liet de raad zich informeren over de volgende onderwerpen: beleid WMO; bestemmingsplan Hunzeweg 5 te Garnwerd. De heer Zeevalking maakte gebruik van het spreekrecht voor de publieke tribune. Hij stelde vragen over het bestemmingsplan Hunzeweg 5 Garnwerd. De genoemde voorstellen worden in de raadsvergadering van 10 april 2012 opiniërend besproken. Opiniërend Voor het zgn. vragenuur hadden vier raadsfracties vragen voor het college voorbereid. De vragen hadden ondermeer betrekking op: het Groningse fietspadenknooppuntensysteem (VVD); het openbaar vervoer (CDA); verruiming van kwijtscheldingsnormen (CU); besluitvorming over verplaatsing van de ambulancestandplaats Winsum (GemeenteBelangen). Het college heeft de diverse vragen beantwoord. Verder waren er drie inhoudelijke voorstellen geagendeerd, namelijk: de Verordening Participatie schoolgaande kinderen 2012; het Wijzigen (van) beleidsregels bestemmingsplannen; de Startnotitie inkomensafhankelijke bijdrage in de WMO.

2 De raad sprak positief over de Verordening Participatie schoolgaande kinderen Het wordt belangrijk gevonden dat ook kinderen uit gezinnen met zeer weinig inkomen mee kunnen doen aan het maatschappelijk leven (bijvoorbeeld lid zijn van een sportclub). De heer P. Poelma sprak in over dit onderwerp. De drie voorstellen staan besluitvormend op de agenda van 10 april aanstaande. Besluitvormend De raad heeft besloten: in te stemmen met de voorgestelde afdoening van de ingekomen brieven; de besluitenlijst van de raadsvergadering van 21 februari 2012 vast te stellen; de Verordening rechtspositie wethouders, raadsleden 2012 vast te stellen. KOMENDE RAADSVERGADERING De eerstvolgende raadsvergadering is op 10 april De agenda voor deze vergadering volgt nog. Oproep aan ondernemers GEEF UW MENING OVER HET TOERISTISCH BELEID EN HET ECONOMISCH BELEID IN DE GEMEENTE WINSUM De gemeente Winsum wil het toeristisch en het economisch beleid verder ontwikkelen. Hierbij willen we graag alle ondernemers, die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, betrekken. Bent u ondernemer in de gemeente Winsum, dan horen we graag uw mening over de ontwikkeling van het toeristisch beleid en het economisch beleid in uw gemeente. Online meningspeiling Op vindt u meer informatie. U kunt online een vragenformulier invullen om uw mening kenbaar te maken. 31 maart GRATIS COMPOST BIJ HET VUILVERWERKINGSBEDRIJF IN USQUERT Op 31 maart is het weer compostdag bij het vuilverwerkingsbedrijf ANG in Usquert. Van 9 tot 12 uur kunt u gratis compost halen! Losse compost kan onbeperkt worden gehaald; voor zakken geldt een maximum van 10 per klant en op=op! Let op: Er kan op deze dag geen afval worden gebracht, want de milieustraat is op deze zaterdagochtend gesloten.

3 EVENEMENTENVERGUNNING De burgemeester van Winsum heeft vergunning verleend aan: Molenstichting Winsum voor het heringebruikstelling van de koren en pelmolen Joeswert op 7 april 2012 van uur tot uur te Feerwerd (22 Roffald Producties voor het organiseren van een jaarmarkt op 14 april 2012 van uur tot uur in de straten, Sasmaweg, Beatrixlaan en Wilhelminalaan te Baflo (22 Koninklijke Christelijke Zangersbond voor het organiseren van een Vocaal en muzikale dag op 21 april 2012 van uur tot uur in het centrum van Winsum (22 Jeugdsoos De Kelder voor het organiseren van diverse activiteiten met live muziek op Koninginnedag 30 april 2012 van uur tot uur te Baflo (22 maart 2012). Bezwaar Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen zes weken na de verzenddatum hiertegen schriftelijk bezwaar maken bij de burgemeester van Winsum. Deze datum staat tussen haakjes vermeld. ONTVANGEN AANVRAGEN Burgemeester en wethouders hebben een aanvraag ontvangen voor het: Omgevingsvergunning uitbreiden van het woonhuis, Adrianiweg 4, 9956 PL in Den Andel (OMG , 13 bouwen van een garage, Borgweg 13F, 9951 BB in Winsum (OMG , 7 maart 2012); plaatsen van een dakkapel, K. ter Laanstraat 2, 9951 NN in Winsum (OMG , 9 bouwen van een carport, Meander 62, 9951 VG in Winsum (OMG , 16 vernieuwen van de achtergevel van het hoofdgebouw, Onnesweg 18, 9892 PC in Feerwerd (OMG , 14 vernieuwen van muren van de bijschuur, Onnesweg 18, 9892 PC in Feerwerd (OMG , 14 uitbreiden van de woning, Oude Dijk 47, 9956 PB in Den Andel (OMG , 20 slopen van de bestaande woning en het bouwen van een nieuwe woning, Schilligeham 7, 9951 TN in Winsum (OMG , 7 restaureren van het schilderwerk van het Moreau/Van Oeckelen orgel in de middeleeuwse Protestantse kerk, Torenstraat 46, 9891 AH in Ezinge (OMG , 7 maart 2012). Vergaderingen welstandscommissies De ontvangen aanvragen bouwvergunning en omgevingsvergunningen worden in de oneven weken op maandag, in een openbare vergadering, voorgelegd aan de rayonarchitect van Libau Welstands en Monumentenzorg Groningen. Wanneer u bij deze openbare behandeling aanwezig wilt zijn, dan kunt u daarvoor een afspraak maken met bouw en woningtoezicht van de gemeente Winsum. Bouwplannen die door de rayonarchitect worden meegenomen, worden behandeld in de zogenaamde kleine of grote commissie van de Libau, die eveneens openbaar te bezoeken zijn. De kleine commissie vergadert op de donderdagmiddag vanaf uur in de even

4 weken. De grote commissie vergadert op de dinsdagmiddag vanaf uur in de oneven weken. Welke bouwplannen worden behandeld kunt u lezen op de website of opvragen bij bouw en woningtoezicht van de gemeente Winsum. VERLEENDE VERGUNNINGEN Burgemeester en wethouders hebben vergunningen verleend voor het: Omgevingsvergunning verwijderen van asbesthoudende riolering, Oosterstraat 3, 9771 AP in Sauwerd (OMG , 20 bouwen van kleedruimtes en een kantine, Wierdaweg 14 B, 9951 TM in Winsum (OMG , 20 maart 2012). Bezwaar Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de verzenddatum van de verleende omgevingsvergunning, bouw of sloopvergunning schriftelijk bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Deze datum staat tussen haakjes vermeld. ONTWERPBESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING WIJZIGING MONUMENT Burgemeester en wethouders hebben een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag omgevingsvergunning voor het wijzigen van het monument op de locatie Warffumerweg 6 Rasquert. De aanvraag en het ontwerpbesluit liggen vanaf 28 maart 2012 voor een periode van 6 weken ter inzage (tot en met 8 mei 2012) bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Zienswijzen In de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt, kan ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerpbesluit geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. U kunt uw zienswijze richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van Winsum, Postbus 10, 9950 AA, Winsum. COÖRDINATIEBESLUIT BESTEMMINGSPLAN EN OMGEVINGSVERGUNNING KIEVESTERWEG 4 TE RASQUERT De gemeenteraad heeft op 21 februari 2012 besloten de gemeentelijke coördinatieregeling toe te passen voor de uitbreiding van een melkveebedrijf aan de Kievesterweg te Rasquert. De gemeentelijke coördinatieregeling (paragraaf van de Wro) maakt het mogelijk om de procedure voor de omgevingsvergunning en het bestemmingsplan te combineren. Op deze procedure is dan de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4. Algemene wet bestuursrecht) van toepassing. Dit betekent, dat de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling van de besluiten worden gebundeld. Tegen de vaststelling van de besluiten (het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning) kan te zijner tijd, na het doorlopen van de zienswijzenprocedure, in één keer beroep worden ingesteld bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Tegen het coördinatiebesluit zelf is geen bezwaar of beroep mogelijk. Het coördinatiebesluit en de bijbehorende stukken liggen van 28 maart tot en met 8 mei 2012 ter inzage bij de Centrale balie van het gemeentehuis in Winsum.

5 VASTSTELLING BESTEMMINGSPLAN SAUWERD RECTIFICATIE Op 20 maart 2012 hebben burgemeester en wethouders van de gemeente Winsum bekend gemaakt, dat het bestemmingsplan Sauwerd op 6 maart 2012 door de gemeenteraad is vastgesteld en vanaf 21 maart ter inzage zou worden gelegd. Door technische complicaties is het bestemmingsplan niet juist gepubliceerd. Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen van 28 maart tot en met 8 mei 2012 voor iedereen ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Het bestemmingsplan kan ook ingezien worden via de website onder het kopje Ruimtelijke Plannen en op de website onder de naam Bestemmingsplan Sauwerd (code: NL.IMRO.0053.BPSA2011BEHE1 VA02). Beroep Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 21 maart tot 1 mei 2012 bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage beroep indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Een eventueel in te stellen beroep dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage. Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de genoemde afdeling. WERKZAAMHEDEN SPOORWEGOVERGANG BAFLO / WINSUM In opdracht van Prorail worden onderhoudswerkzaamheden verricht aan de volgende spoorwegovergangen in de gemeente Winsum. Meedenerlaan Winsum, vrijdag 30 maart van 7.00 uur t/m uur; Tinallingerweg Baflo, vrijdag 30 maart van uur t/m uur. De werkzaamheden bestaan uit het uitwisselen van houten overwegbomen voor aluminium overwegbomen. De overwegen worden hiervoor gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer kan hiervan enige hinder van ondervinden.

6 Verwachte toename aanvragen om reisdocumenten voor kinderen TIJDELIJKE VERRUIMING OPENINGSTIJDEN PUBLIEKSBALIE Kinderen moeten vanaf 26 juni 2012 een reisdocument hebben om naar het buitenland te kunnen reizen. Als het kind een reisdocument nodig heeft, wordt de ouders geadviseerd om de aanvraag hiervoor zo snel mogelijk in te dienen, in ieder geval voor 1 mei aanstaande. Wanneer de aanvraag later wordt ingediend is het mogelijk, dat niet tijdig wordt geleverd. Wij verwachten dat dit in april leidt tot een grote toename van het aantal aanvragen. Om de wachttijd voor u zo beperkt mogelijk te houden, hebben wij besloten in de maand april de openingstijden van onze publieksbalie op woensdagmiddag en dinsdagavond te verruimen. Verder is de Publieksbalie, zoals gebruikelijk, iedere werkdag geopend van tot uur. De aangepaste openingstijden vanaf 1 april zijn: Dinsdagavond : geopend van tot uur Woensdagmiddag: geopend van tot uur Wat moet u meenemen als u een reisdocument voor uw kind wilt aanvragen? Aanvragen identiteitskaart voor kinderen Tot 12 jaar: uw kind; eigen document of paspoort waar kind in is bijgeschreven; 1 pasfoto die voldoet aan de eisen; beide ouders of gezaghouders met geldige legitimatie; (of 1 ouder met schriftelijke toestemming van de andere ouder c.q. gezaghouder, een formulier is te downloaden van onze website); pinpas of contant geld. Vanaf 12 jaar: uw kind; eigen document of paspoort waar kind in is bijgeschreven; 1 pasfoto die voldoet aan de eisen; pinpas of contant geld. Aanvragen paspoort voor kinderen Zie identiteitskaart tot 12 jaar. Meer informatie Op vindt u aanvullende informatie. U kunt ook telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van de sectie Publiekszaken

Gemeentelijk nieuws van 3 april 2012

Gemeentelijk nieuws van 3 april 2012 Gemeentelijk nieuws van 3 april 2012 NIEUWS VAN DE RAAD Op dinsdag 10 april komt de gemeenteraad van Winsum in een openbare raadsavond bijeen. Plaats: raadzaal (ingang Schilligehamsterweg) Aanvang: 19.30

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 28 juni 2011

Gemeentelijk nieuws van 28 juni 2011 Gemeentelijk nieuws van 28 juni 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand bijeen in een openbare raadsavond. In deze rubriek leest u hoe de laatste vergadering is

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 17 januari 2012

Gemeentelijk nieuws van 17 januari 2012 Gemeentelijk nieuws van 17 januari 2012 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum heeft op 10 januari 2012 voor het eerst vergaderd volgens de nieuwe vergaderstructuur. Met eerst een informerende

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws 17 april 2012

Gemeentelijk nieuws 17 april 2012 Gemeentelijk nieuws 17 april 2012 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand in een openbare raadsavond bijeen. In deze rubriek leest u wat er de laatste keer is besproken

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 14 juni 2011

Gemeentelijk nieuws van 14 juni 2011 Gemeentelijk nieuws van 14 juni 2011 NIEUWS VAN DE RAAD RAADSVERGADERING 21 juni 2011, aanvang 16.00 uur Op dinsdag 21 juni komt de gemeenteraad van Winsum in een openbare raadsvergadering bijeen. De vergadering

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 17 mei 2011

Gemeentelijk nieuws van 17 mei 2011 Gemeentelijk nieuws van 17 mei 2011 NIEUWS VAN DE RAAD Op dinsdag 24 mei komt de gemeenteraad van Winsum in een openbare raadsavond bijeen in de raadzaal (ingang Schilligehamsterweg). Aanvang 19.30 uur.

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws 15 mei 2012

Gemeentelijk nieuws 15 mei 2012 Gemeentelijk nieuws 15 mei 2012 NIEUWS VAN DE RAAD UIT DE RAAD VAN 8 MEI 2012 Raadsbijeenkomst informerend Tijdens de raadsbijeenkomst van 8 mei liet de raad zich informeren over: Bestemmingsplan Rodewolt;

Nadere informatie

GEMEENTELIJK NIEUWS VAN 29 NOVEMBER 2011

GEMEENTELIJK NIEUWS VAN 29 NOVEMBER 2011 GEMEENTELIJK NIEUWS VAN 29 NOVEMBER 2011 NIEUWS VAN DE RAAD UIT DE RAAD VAN 22 EN 24 NOVEMBER 2011 De raad van de gemeente Winsum heeft op 22 november 2011 vergaderd. Het lukte niet om alle agendapunten

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 15 februari 2011

Gemeentelijk nieuws van 15 februari 2011 Gemeentelijk nieuws van 15 februari 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand bijeen in een openbare raadsavond. In deze rubriek leest u hoe de laatste vergadering

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

HOORZITTING COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN

HOORZITTING COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN Medium De Wiekslag Rubriek Gemeentelijk nieuws Editie 1 februari 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt dinsdagavond 8 februari 2011 in openbare vergadering bijeen. De vergadering

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 20 september 2011

Gemeentelijk nieuws van 20 september 2011 Gemeentelijk nieuws van 20 september 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand bijeen in een openbare raadsavond. In deze rubriek leest u hoe de laatste vergadering

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10

Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Week 11 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Rectificatie: Vastgesteld bestemmingsplan Ruiter 10 Abusievelijk stond in de publicatie van 10 maart 2016 namens burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Gemeentenieuws (30 juli 2018)

Gemeentenieuws (30 juli 2018) Gemeentenieuws (30 juli 2018) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143

Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Nieuwendijk 143 Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Agenda en notulen. Publicatieblad openbare bekendmakingen gemeente Brummen. Datum: 5 juni 2013 Weeknummer: 23. Forum Ruimte 13 juni 2013

Agenda en notulen. Publicatieblad openbare bekendmakingen gemeente Brummen. Datum: 5 juni 2013 Weeknummer: 23. Forum Ruimte 13 juni 2013 Agenda en notulen Forum Ruimte 13 juni 2013 Op donderdag 13 juni 2013 vindt het forum Ruimte plaats. Locatie: Tjark Rikscentrum Eerbeek De onderwerpen die op de agenda staan: Vragenronde Ter kennisname

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Afferden: Bouwen: - Pas 7 6654AK, renoveren dak (ontvangen 12-5-2015); Druten: Uitweg: - Vierschaar nabij nr. 24, 6651AS, aanleggen

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

Voorlopige voorziening:

Voorlopige voorziening: trekken. De aangevraagde verandering heeft betrekking op het toestaan van een watersprinkler-installatie. Tevens was het College van Oosterhout van plan om op verzoek van Agrichem B.V., paragraaf 13.2

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Bekendmakingen gemeente Nuth

Bekendmakingen gemeente Nuth Officiële bekendmakingen Week 21 / 22 Aantal pagina s: 4 Gemeente publiceert haar officiële bekendmakingen digitaal op www.nuth.nl (inclusief de bijbehorende bezwaar en/of beroepsmogelijkheden). U vindt

Nadere informatie

Met het verlenen van de vergunning wordt de bouw van een woning op genoemd perceel mogelijk gemaakt.

Met het verlenen van de vergunning wordt de bouw van een woning op genoemd perceel mogelijk gemaakt. Publicatietekst Omgevingsvergunning Groningerstraat 27a Midlaren Burgemeester en wethouders maken bekend dat bij besluit van 15 juli 2014 omgevingsvergunning is verleend voor het perceel Groningerstraat

Nadere informatie

* * * *

* * * * *18-2303746* *18-2303746* Besluit vaststellen wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening Kenmerk : Z-HZ_BP-2018-000686 Aanvrager : G.H. Geurts Onderwerp : het wijzigen van de bestemming

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016

Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Week 30 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Veegplan IV, gemeente Someren 2016 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00103914 Burgemeester en wethouders hebben op 6 september 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen

Nadere informatie

CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING

CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING CONCEPT-OMGEVINGSVERGUNNING Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen heeft op 10 november 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van een bouwwerk

Nadere informatie

Projectbesluiten ex art. 3.10 Wro en reguliere bouwvergunningen fase 1 Nieuw Gemengd Bedrijf in het LOG Witveldweg Grubbenvorst Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend dat zij projectbesluiten

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 11 2019 Raadscommissie Ruimte/Algemeen Bestuur De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er een: Raadscommissie Ruimte/AB plaatsvindt op dinsdag 19 maart 2019 om 19.30 uur

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht, gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 29 mei 2015 : Gemeente Woensdrecht Postbus AA HOOGERHEIDE

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht, gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 29 mei 2015 : Gemeente Woensdrecht Postbus AA HOOGERHEIDE OMGEVINGSVERGUNNING nr. Z-HZ-WABO-2015-0295 als bedoeld in artikel 2.2, lid 1, onder d van Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en artikel 2:11 APV Burgemeester en wethouders van Woensdrecht,

Nadere informatie

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage

Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Buitengebied Deelgebied 1 ter inzage Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel,

Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode BR AMSTERDAM. Geachte mevrouw Deimel, Verzenddatum Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact 1/7 Geachte mevrouw Deimel, Op

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 11 oktober 2011

Gemeentelijk nieuws van 11 oktober 2011 Gemeentelijk nieuws van 11 oktober 2011 BAISTEMAART 2011 Ringsteken voor paardenspannen Stichting Winsumer Baistemaart organiseert op zaterdag 15 oktober 2011 een ringsteekwedstrijd voor paardenspannen

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Santpoort-Noord Kruidbergerweg 56, plaatsen dakopbouw (21/08/2017) ; Duin- en Kruidbergerweg 57, plaatsen aanbouw (21/08/2017)

Santpoort-Noord Kruidbergerweg 56, plaatsen dakopbouw (21/08/2017) ; Duin- en Kruidbergerweg 57, plaatsen aanbouw (21/08/2017) Week 35, 31 augustus 2017 Op 20 augustus 2013 heeft het college het besluit genomen om vanaf 1 januari 2014 alle formele bekendmakingen van bijvoorbeeld vergunningen, beleid en verordeningen te publiceren

Nadere informatie

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Het college van burgemeester en wethouders van Druten heeft op 3 maart 2015 de Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 vastgesteld. Op 31 maart 2015 is aanvullend beleidsregel

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel

Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Week 2 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Vastgesteld bestemmingsplan Vogelasiel Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK donderdag 26 november om uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK donderdag 26 november om uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 46-2009 Besluitvormende raadsvergadering De burgemeester van Sluis maakt bekend dat er op donderdag 26 november om 19.30 uur in de raadzaal van het Belfort te Sluis een besluitvormende

Nadere informatie

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West De gemeente Druten houdt samen met de aannemer Gebr. Remmits B.V. uit Wijchen

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Vaststelling uitwerkingsplan Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten

Aanvragen evenementen & activiteiten Officiële bekendmakingen gemeente week 17 datum 27 april 2016 nr.18 Aanvragen evenementen & activiteiten Reghthuysplein - aanvraag ontvangen voor het houden van een evenement 'Nacht van het plein' op 25

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen

Gemeenteblad Druten nummer 95 Officiële bekendmakingen Tijdelijke verkeersmaatregelen Centrum Emmastraat voor Brazilië op 21 april 2013 - afsluiting van de gehele Emmastraat van 20 april om 9.00 uur tot en met 21 april 2013 21.00 uur Viering Koninginnedag

Nadere informatie

Kapvergunning. Stookontheffing. Speelautomatenvergunning. Drank- en horecavergunning. Omgevingsvergunning

Kapvergunning. Stookontheffing. Speelautomatenvergunning. Drank- en horecavergunning. Omgevingsvergunning Kapvergunning Verleende kapvergunning, Dr. Gunningstraat 15 Datum verzending: 19 februari 2015 Het kappen van een Taxus Verleende kapvergunning, IJsselstraat 9 Datum verzending: 23 februari 2015 Het kappen

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld.

Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren 2018 heeft vastgesteld. Week 9 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Archiefverordening gemeente Someren 2018 Burgemeester en wethouders delen mee dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 de Archiefverordening gemeente Someren

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad,

Raadsvoorstel. Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers. Aan de gemeenteraad, Raadsvoorstel Agendapunt: Zaaknummer: 2017-013931 Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan Ronde Akkers Datum voorstel Datum raadsvergadering Aan de gemeenteraad, Voorstel Eén woning mogelijk

Nadere informatie

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van

Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van OMGEVINGSVERGUNNING (b ~1Y...1>... Gemeente '1\..'1" ~ Emmen ~ Wij hebben op 15 oktober 2014 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het bouwen van 2 dubbele woningen en 1 vrijstaande

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Aangepaste ligging veiligheidscontour. Onderbouwing lokaal:

Aangepaste ligging veiligheidscontour. Onderbouwing lokaal: ONTWERPBESLUIT tot herziening van de Veiligheidscontour Eemhaven en Distripark Albrandswaard ter hoogte van de locatie Abel Tasmanstraat 41 te Albrandswaard. Inleiding Dit besluit betreft de vaststelling

Nadere informatie

Pagina 1/6 T

Pagina 1/6 T m.hoeve@hhnk.nl Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Mevrouw M. Hoeve Postbus 250 1700 AG HEERHUGOWAARD Verzenddatum 10/09/2016 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING

ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING ONTWERP BESCHIKKING OMGEVINGS(DEEL-)VERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 17 juni 2015; dossiernummer : WB20150279; van : Vastgoedbedrijf Gemeente Zoetermeer,

Nadere informatie

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING

ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING ONTWERP-OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Zoetermeer; gezien de aanvraag ingekomen d.d. : 18 mei 2011; dossiernummer : WB20110318; van : Panteia de heer MJM Vermunt : Bredewater 26, 2715CA

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten.

Omgevingsvergunning. De omgevingsvergunning wordt verleend overeenkomstig de bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte documenten. Omgevingsvergunning Poststuknummer: DA00110064 Burgemeester en wethouders hebben op 6 september 2018 een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen en in behandeling genomen voor het bouwen van 207 woningen

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl. U krijgt dan alle bekendmakingen die voldoen aan de door u opgegeven criteria in uw e- mailbox. Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens

Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens Bekendmaking Ambtshalve opneming adresgegevens Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat zij het voornemen heeft om de bijhouding van de persoonslijst van onderstaande personen

Nadere informatie

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20.

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20. Agenda en notulen Hoorzittingen bezwaarschriftencommissie: 20 mei 2014 Op dinsdag 20 mei 2014 is er een vergadering van de bezwaarschriftencommissie in het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering worden

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Elektronisch gemeenteblad 29 juni 2015 watermolen aan de Vloetweg in Oploo (verzonden 23 juni 2015) 2. Wedstrijdvereniging Nederland (motorcrosswedstrijden) -verlenen van vergunningen en ontheffingen voor

Nadere informatie

NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 1 VAN 6

NR. 29 WOENSDAG 19 JULI BLAD 1 VAN 6 NR. 29 WOENSDAG 19 JULI 2017 - BLAD 1 VAN 6 Aanvragen omgevingsvergunningen Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvragen voor een vergunning zijn ontvangen: Paardseheide 1, bestaande

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Eindje 6 en omgeving Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4

Nadere informatie

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning

Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Nr. 60207/PUV Tijdelijke ontheffing en tijdelijke bouwvergunning Zwolle, Op 9 maart 2009 hebben burgemeester en wethouders van Zwolle een aanvraag om bouwvergunning ontvangen en in behandeling genomen

Nadere informatie

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014

Officiële bekendmakingen 7-10-2014 Officiële bekendmakingen 10-12-2014 Kennisgeving Boerenbond Retail B.V. te Druten Goedkeuring uitgangspuntendocument Vuurwerkbesluit Burgemeester en Wethouders van de gemeente Druten hebben het uitgangspuntendocument ten behoeve van de inrichting

Nadere informatie

Woensdag 3 oktober 2012

Woensdag 3 oktober 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Wij hebben op 31 december 2014 een aanvraag voor een omgevignsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning.

Wij hebben op 31 december 2014 een aanvraag voor een omgevignsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning. OMGEVINGSVERGUNNING ~ ~1),. Gemeente ~'1" ~ Emmen ~ Wij hebben op 31 december 2014 een aanvraag voor een omgevignsvergunning ontvangen voor het bouwen van een woning. De aanvraag gaat over-zijtak OZ 117

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt Officiële bekendmakingen Hier vindt u de gemeenteberichten van de Gemeente Oldambt. Dit zijn bekendmakingen van (ontwerp-) besluiten die de gemeente verplicht is te publiceren. Het gaat bijvoorbeeld om

Nadere informatie

Raadsvergadering 21 mei 2014

Raadsvergadering 21 mei 2014 Raadsvergadering 21 mei 2014 De gemeenteraad van Druten nodigt u van harte uit voor de raadsvergadering van woensdag 21 mei 2014 om 19.30 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis. U kunt deze vergadering

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 27 december 2011

Gemeentelijk nieuws van 27 december 2011 Gemeentelijk nieuws van 27 december 2011 VAN 2011 NAAR 2012 LATEN WE DE JAARWISSELING SAMEN LEUK HOUDEN Nog even, en dan is het al weer oudejaarsavond. Wij hopen dat de jaarwisseling voor iedereen plezierig

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Aanvraag bouwvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende aanvraag om bouwvergunning is ingediend voor:

Aanvraag bouwvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende aanvraag om bouwvergunning is ingediend voor: OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 52-2009 OPENBARE KENNISGEVINGEN Woningwet Aanvraag bouwvergunning Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat de volgende aanvraag om bouwvergunning is ingediend

Nadere informatie

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello.

H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. Aanvrager: Betreft: H. Schoneveld, Meermuidenseweg 7, 7391 TD Twello. het plaatsen van een overkapping op de locatie Meermuidenseweg 7 in Twello. De aanvraag is bij ons geregistreerd onder nummer Z-HZ_WABO-2013-277.

Nadere informatie

Pagina 1/7 T

Pagina 1/7 T margit.deimel@nuon.com Nuon Windpark Wieringermeer B.V. Mevrouw M.S. Deimel Hoekenrode 8 1102 BR AMSTERDAM Verzenddatum Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Martine

Nadere informatie

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011

- Meerkoetenweg 26 b080386-2 Oprichten van twee landbouwschuren ingangsdatum 14 november 2011 INGEKOMEN AANVRAGEN OM GEBRUIKSVERGUNNING Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat onderstaande aanvragen om gebruiksvergunning ter behandeling zijn ontvangen. Ingekomen aanvragen liggen niet

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE D.D. 20-07- Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede

Nadere informatie

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde

Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Ontwerp-omgevingsvergunning Duinkampen 21 te Paterswolde Burgemeester en wethouders van Tynaarlo zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor het gebruik van het achterste deel van het perceel

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan dhr. A.D. Scholma Dr. M. Noordewierstraat 16 9953 SJ BAFLO Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november 2016 16-0254/cor Z1675143 Wiebe Jan Dijk D 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

Inzage De bijbehorende documenten kunt u

Inzage De bijbehorende documenten kunt u emeenteblad officiële WEEK 15, WOENSDAG 11 april 2012, NR. 15 - UITGAVE VAN HET COLLEGE VAN B EN W - BLAD 1 van 5 bekendmakingen ONTVANGEN AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING BOSBOOM TOUSSAINTLAAN 45 vergroten

Nadere informatie

Beschrijving besluiten

Beschrijving besluiten 1 van 6 Gemeentegrensoverschrijdende ontwikkeling Railterminal en Spoorse aanpassingen Trade Port Noord te Venlo en Horst aan de Maas: tervisielegging vastgestelde bestemmingsplannen Trade Port Noord -

Nadere informatie

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie.

Doelstelling van onderhavig plan is het juridisch-planologisch mogelijk maken van de bouw van maximaal één woning op voornoemde locatie. Raadsvoorstel Zaaknummer: 2017-008843 gemeente Onderwerp Ongewijzigd vaststellen bestemmingsplan "Zandeind 29a" (Riel) Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen 20-06-2017 30-01-2018 Ter inzage 1.

Nadere informatie

Pagina 1/5 T

Pagina 1/5 T b.boerstra@live.nl De heer B.M. Boerstra Kreil 17 1768 BS BARSINGERHORN Verzenddatum 27 februari 2017 Ons kenmerk Uw kenmerk Uw brief van Onderwerp Omgevingsvergunning Contact Chris Nijhuis 1/5 T 088 321

Nadere informatie

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK

OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK OPENBARE KENNISGEVINGEN WEEK 8 2008 Voornemen verlenen vrijstelling wet RO Aardenburg Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 18, lid 4 onder a van het bestemmingsplan

Nadere informatie

Woensdag (Ver)bouwplannen? Informeer tijdig uw buren. Dat kan veel misverstanden voorkomen.

Woensdag (Ver)bouwplannen? Informeer tijdig uw buren. Dat kan veel misverstanden voorkomen. Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure

Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Publicatie ontwerpbeschikking uitgebreide procedure Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure Burgemeester en wethouders van Smallingerland

Nadere informatie

Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven

Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven Week 16 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Groote Hoeven, overeenkomstig

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad terras aan Breestraat 18 van 23 t/m 25 mei 2015 tijdens de Pinksterkermis in Sint Anthonis (verzonden 22 april 2015) 2. Gemeente Sint Anthonis (evenementenvergunning) - het verlenen van een vergunning

Nadere informatie