Gemeentelijk nieuws van 11 oktober 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemeentelijk nieuws van 11 oktober 2011"

Transcriptie

1 Gemeentelijk nieuws van 11 oktober 2011 BAISTEMAART 2011 Ringsteken voor paardenspannen Stichting Winsumer Baistemaart organiseert op zaterdag 15 oktober 2011 een ringsteekwedstrijd voor paardenspannen in Winsum. Dit vindt plaats van uur tot uur op de Bellingeweer te Winsum. Stremming wegen De volgende straten worden tijdens dit jaarlijkse evenement afgezet: Schilligehamsterweg, Hoofdstraat Winsum (gedeeltelijk), Bellingeweer en C.F. van Sytzamastraat (gedeeltelijk). Kermis Van 14 t/m 17 oktober 2011 is er kermis in het centrum van Winsum. Baistemaart en Landbouwbeurs Op maandag 17 oktober vindt de jaarlijkse Baitsemaart en Landbouwbeurs plaats in het centrum van Winsum. De warenmarkt duurt van tot uur. Verkeersmaatregelen Op 17 oktober 2011 geldt vanaf uur een parkeerverbod voor de volgende straten: Hoofdstraat Obergum, Hoofdstraat Winsum, Regnerus Praediniusstraat, Geert Reindersstraat, Wigbold Ripperdastraat, Kloosterstraat en Broederstraat. Wij verzoeken de bewoners van deze straten auto s of andere objecten op een andere plaats te parkeren, zodat de marktkooplui onbelemmerd hun kraam kunnen opbouwen. De opbouw van de warenmarkt start om uur!! De verkeersmaatregelen die gelden tijdens de Baistemaart worden ter plaatse met borden aangegeven.

2 GEMEENTELIJKE DIENSTEN GESLOTEN OP 17 OKTOBER Op maandag 17 oktober zijn alle gemeentelijke diensten gesloten in verband met de jaarlijkse Baistemaart. OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders hebben op 5 oktober 2011 een omgevingsvergunning verleend voor de aanbouw bij een varkensstal, Warffumerweg 5, 9955VP in Rasquert. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is in te zien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis in Winsum. Vanaf 11 oktober 2011 kunnen belanghebbenden gedurende zes weken (tot en met 22 november 2011) tegen de omgevingsvergunning beroep instellen bij de Rechtbank te Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD te Groningen. Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden, die bij het college van burgemeester en wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen de ontwerpbeschikking en voor belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. VERLEENDE VERGUNNINGEN Burgemeester en wethouders hebben vergunningen verleend voor het: Omgevingsvergunning bouwen van een woning, J.H. Neuteboomlaan 13, 9951 NM in Winsum (OMG , 27 september 2011); plaatsen van een dakkapel, Spoorlaan 2, 9774 PD in Adorp (OMG , 30 september 2011). Bezwaar Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de verzenddatum van de verleende omgevingsvergunning schriftelijk bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Deze datum staat tussen haakjes vermeld. Evenementenvergunning De burgemeester van Winsum heeft vergunning verleend aan: Stichting Winsumer Baistemaart, Stichting Dorpsbelangen en de Vereniging voor Volksvermaken voor het organiseren van de jaarlijkse Ringsteekwedstrijd voor Paarden, Baistemaart, Landbouwbeurs, kermis, discoavond en jaren 70/80 avond van 14 t/m 17 oktober 2011 te Winsum (06 oktober 2011); Bezwaar Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen zes weken na de verzenddatum hiertegen schriftelijk bezwaar maken bij de burgemeester van Winsum. Deze datum staat tussen haakjes vermeld.

3 INTREKKEN OMGEVINGSVERGUNNING (activiteit brandveilig gebruik) Burgemeester en wethouders hebben een vergunning verleend voor het slopen van een kinderdagverblijf, Hamrik 2 in Winsum (OMG ). Daarmee is ook de activiteit brandveilig gebruik komen te vervallen. Op grond daarvan wordt de omgevingsvergunning voor de activiteit brandveilig gebruik ingetrokken. MELDING WET MILIEUBEHEER (ARTIKEL 8.40) Burgemeester en wethouders hebben een melding ontvangen voor het uitbreiden van een veehouderijbedrijf op het perceel Singelweg 2, 9771 BC te Sauwerd. De melding valt onder het besluit landbouw en ligt vanaf 4 oktober 2011 gedurende 4 weken terinzage bij de centrale balie in het gemeentehuis. De melding voldoet aan het genoemde besluit. VERORDENING OP HET AUDIT COMMITTEE De raad van de gemeente Winsum heeft op 27 september 2011 de Verordening op het audit committee vastgesteld. Het audit committee is ingesteld om een efficiënte en doeltreffende accountantscontrole op de gemeentelijke financiën mogelijk te maken. De verordening regelt de samenstelling, taken en werkwijze van het audit committee. De verordening treedt de achtste dag na deze publicatie in werking en ligt voor belangstellenden twaalf weken ter inzage op het gemeentehuis. U kunt de verordening ook vinden op bij de raadstukken van 27 september WMO REGELS GAAN VERANDEREN In april 2011 is het nieuwe Wmo beleidsplan van de gemeente Winsum vastgesteld. Binnen de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) draait het om het behouden van de zelfredzaamheid, het zelf nemen van verantwoordelijkheid en meedoen in de maatschappij. De Wmo heeft ook invloed op de regels voor individuele voorzieningen. Begin 2012 worden deze regels aangepast. Het proces verandert, maar de ondersteuning blijft. Wat gaat er precies veranderen? Bij het zorgloket van de gemeente Winsum kunt u op dit moment terecht voor individuele voorzieningen zoals een scootmobiel of huishoudelijke hulp. De regels voor dit soort voorzieningen gaan veranderen. Eigen verantwoordelijkheid staat centraal. Als u zelf mogelijkheden hebt om een probleem op te lossen, dan gaan wij ervan uit dat u dit ook doet. Tegelijkertijd levert de gemeente maatwerk. Degene die ondersteuning nodig heeft, krijgt dat op maat. Binnen de nieuwe regels staan de voorzieningen niet meer centraal. Het is het resultaat dat telt. Wanneer u zich meldt bij het zorgloket, begint het proces. Één van onze Wmo consulenten zal met u een gesprek aangaan.

4 Hoe gaat het straks in z n werk? Samen met de Wmo consulent wordt geanalyseerd wat het probleem is en vervolgens wordt gekeken wat de beste oplossing is voor het probleem. De eerste vragen die de Wmo consulenten zullen stellen zijn Wat voor mogelijkheden heeft u zelf om het probleem op te lossen? Zijn er bijvoorbeeld ook familieleden of vrienden in buurt die kunnen helpen?. Daarna wordt gekeken of er ook algemene voorzieningen zijn, waarin een oplossing te vinden is. Hierbij kunt u denken aan een boodschappenservice of een maaltijdservice. Dit type service is voor iedereen binnen bereik, ook als u geen beperking hebt. Bovendien wordt gekeken of er nog andere wettelijke voorzieningen zijn waar u aanspraak op kunt maken, zoals de Awbz. Als er dan nog geen oplossing gevonden is, zijn er mogelijk collectieve voorzieningen zoals de regiotaxi die uitkomst bieden. Pas nadat deze afwegingen zijn gemaakt, komen de individuele voorzieningen in beeld. Natuurlijk wordt tijdens het traject rekening gehouden met de individuele situatie. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen mee kan doen. Wij houden u op de hoogte Deze ontwikkeling valt onder de noemer De kanteling. In de loop van 2012 zullen de veranderingen zichtbaar worden. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen we onder andere door onze berichten in het gemeentenieuws en op onze website SUBSIDIE VOOR UW BUURT De gemeente Winsum wil de leefbaarheid in de buurt verbeteren en de betrokkenheid van bewoners bij elkaar en bij hun leefomgeving vergroten. Hiervoor heeft zij het leefbaarheidsbudget buurtinitiatieven in het leven geroepen. Wanneer u met een groepje buurtbewoners of met uw vereniging een initiatief wilt nemen voor een kleinschalige activiteit in uw buurt, dan kunt u een aanvraag doen voor subsidie. Kleinschalige activiteiten zijn bijvoorbeeld zwerfvuilacties, sportactiviteiten, kinderspelen of initiatieven op het gebied van duurzaamheid. Per activiteit of project kan maximaal 1.000, worden aangevraagd en het gaat om een incidentele subsidie. Alleen de kosten voor materialen, ruimte en organisatie worden gesubsidieerd. Heel belangrijk is dat u samen aan de slag gaat en dat er voor de activiteit voldoende draagvlak is in de buurt. Aanvragen Het aanvraagformulier en meer informatie vindt u in de digitale Gemeentewinkel op onze website Kijk bij Subsidies Welzijn. U kunt voor meer informatie ook bellen met mevrouw J. de Boer Pontier, telefoon (0595) (afwezig op woensdag). SNOEIHOUTRONDES

5 Net als in het voorjaar biedt de gemeente Winsum dit najaar de inwoners van haar dorpskernen de mogelijkheid aan om snoeihout te laten inzamelen. Dat kan op verschillende manieren: Via de mobiele versnipperaar Vanaf 31 oktober tot en met 11 november rijdt een wagen van Beheer en Onderhoud rond met een mobiele versnipperaar. De route die deze wagen rijdt staat in het schema hieronder vermeld. U kunt uw snoeihout laten versnipperen en het kan dan worden teruggespoten op uw terrein. Ook kunt u uw snoeihout aanbieden, zodat het door de gemeente afgevoerd kan worden. U kunt uw snoeihout voor uw huis aan de kant van de weg aanbieden op de dag dat uw dorpskern aan de beurt is. Wij vragen u om u dit opgestapeld, maar niet samengebonden aan te bieden. Telefonisch aanmelden U kunt zich hiervoor telefonisch aanmelden bij de centrale balie van het gemeentehuis, telefoonnummer Dat kan tot en met 21 oktober. U wordt dan gevraagd om uw naam, adres en telefoonnummer op te geven, hoeveel hout u aan te bieden hebt, en of u het op uw terrein teruggespoten wilt hebben. Hierbij gelden de volgende spelregels: U mag maximaal 2 m 3 aanbieden. Het hout moet netjes gestapeld aan de kant van de weg liggen, met alle takken in één richting. Het moet niet worden vastgebonden!! Wij vragen om uw telefoonnummer, zodat we u in noodgevallen kunnen bellen. In principe bellen wij u dus niet! Als u het hout heeft aangemeld, wordt het in ieder geval opgehaald. In het voorjaar hebben wij zoveel aanmeldingen gehad, dat het hout af en toe een paar dagen bleef liggen. Daarom hanteren wij nu een ruimere planning. Dat betekent ook nu dat het hout een aantal dagen kan blijven liggen. U wordt verzocht uw snoeiafval op de eerste dag van de route aan de kant van de weg te leggen. De routes en data staan in onderstaand schema genoemd. Snoeihout dat na de aangegeven dag wordt neergelegd wordt niet opgehaald, de route wordt maar één keer gereden! Bewoners van straten waar ook de vuilophaalwagen niet kan komen, kunnen hun snoeiafval aanbieden op de plaats waar zij normaal hun huisvuilcontainer aanbieden. Dag van aanbieden Routes worden gereden op Dorpskern Maandag 31 oktober 31 oktober, 1 en 2 november Winsum Donderdag 3 november 3, 4 november Adorp, Sauwerd Maandag 7 november 7,8 november Baflo, Tinallinge, Rasquert, Den Andel, Ranum, Saaxumhuizen Woensdag 9 november 9, 10 november Garnwerd, Feerwerd, Ezinge, Aduarderzijl 11 november uitloop Aanbieden op de gemeentewerkplaats aan de Schouwerzijlsterweg in Winsum Op vrijdag 4 november en op vrijdag 11 november kunt u uw snoeihout aanbieden op de gemeentewerkplaats aan de Schouwerzijlsterweg 8a, tijdens de openingstijden van het KGA depot, van tot U kunt voor zover voorradig dan ook houtsnippers mee terug nemen.

6 Aanbieden bij Vuilverwerkingsbedrijf in Usquert Ook kunt u uw snoeiafval gratis aanbieden bij het Vuilverwerkingsbedrijf te Usquert, als u dat met een personenauto (eventueel met aanhanger) vervoert. Let wel: snoeihout bestaat uit takken, bladeren, etc. Dus geen boomstammen of stronken, of puin.

Gemeentelijk nieuws van 14 juni 2011

Gemeentelijk nieuws van 14 juni 2011 Gemeentelijk nieuws van 14 juni 2011 NIEUWS VAN DE RAAD RAADSVERGADERING 21 juni 2011, aanvang 16.00 uur Op dinsdag 21 juni komt de gemeenteraad van Winsum in een openbare raadsvergadering bijeen. De vergadering

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 17 mei 2011

Gemeentelijk nieuws van 17 mei 2011 Gemeentelijk nieuws van 17 mei 2011 NIEUWS VAN DE RAAD Op dinsdag 24 mei komt de gemeenteraad van Winsum in een openbare raadsavond bijeen in de raadzaal (ingang Schilligehamsterweg). Aanvang 19.30 uur.

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 28 juni 2011

Gemeentelijk nieuws van 28 juni 2011 Gemeentelijk nieuws van 28 juni 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand bijeen in een openbare raadsavond. In deze rubriek leest u hoe de laatste vergadering is

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 15 februari 2011

Gemeentelijk nieuws van 15 februari 2011 Gemeentelijk nieuws van 15 februari 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand bijeen in een openbare raadsavond. In deze rubriek leest u hoe de laatste vergadering

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 27 maart 2012

Gemeentelijk nieuws van 27 maart 2012 Gemeentelijk nieuws van 27 maart 2012 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand in een openbare raadsavond bijeen. In deze rubriek leest u wat er de laatste keer is besproken

Nadere informatie

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.).

Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). Week 28 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Aanvragen omgevingsvergunning en verleende omgevingsvergunningen kunnen bestaan uit diverse activiteiten (bijvoorbeeld bouwen, kap, milieu etc.). De verleende

Nadere informatie

HOORZITTING COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN

HOORZITTING COMMISSIE BEZWAARSCHRIFTEN Medium De Wiekslag Rubriek Gemeentelijk nieuws Editie 1 februari 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt dinsdagavond 8 februari 2011 in openbare vergadering bijeen. De vergadering

Nadere informatie

GEMEENTELIJK NIEUWS VAN 29 NOVEMBER 2011

GEMEENTELIJK NIEUWS VAN 29 NOVEMBER 2011 GEMEENTELIJK NIEUWS VAN 29 NOVEMBER 2011 NIEUWS VAN DE RAAD UIT DE RAAD VAN 22 EN 24 NOVEMBER 2011 De raad van de gemeente Winsum heeft op 22 november 2011 vergaderd. Het lukte niet om alle agendapunten

Nadere informatie

Gemeentenieuws (30 juli 2018)

Gemeentenieuws (30 juli 2018) Gemeentenieuws (30 juli 2018) Centraal telefoonnummer De gemeente is bereikbaar via één centraal telefoonnummer 0318-578150. Ma t/m vr: 09.00-12.00 en 14.00-16.00 uur. Geen spreekuur burgemeester Het spreekuur

Nadere informatie

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven.

Wijziging van de Regeling is het gevolg van een andere manier van bestuurlijk samenwerken in de regio Eindhoven. Week 52 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Gemeenschappelijke Regeling Metropoolregio Eindhoven Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 27 november 2014 heeft ingestemd met

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws 17 april 2012

Gemeentelijk nieuws 17 april 2012 Gemeentelijk nieuws 17 april 2012 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand in een openbare raadsavond bijeen. In deze rubriek leest u wat er de laatste keer is besproken

Nadere informatie

1.2 Kennisgeving activiteit 1 Milieu

1.2 Kennisgeving activiteit 1 Milieu 1.2 Kennisgeving activiteit 1 Milieu Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Intrekken omgevingsvergunningen op grond van artikel 2.33, lid 2, onder a. Wet algemene bepalingen

Nadere informatie

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren

Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Beleidsregel Financiële verordening artikel Gemeente Someren Week 42 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Beleidsregel Financiële verordening artikel 212 2017 Gemeente Someren Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 20 april 2017 de Financiële

Nadere informatie

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer

Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer Week 3 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Er zijn deze week geen bekendmakingen. Omgevingsvergunningen en Wet milieubeheer De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 20 september 2011

Gemeentelijk nieuws van 20 september 2011 Gemeentelijk nieuws van 20 september 2011 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum komt twee maal per maand bijeen in een openbare raadsavond. In deze rubriek leest u hoe de laatste vergadering

Nadere informatie

Informatie om te reageren:

Informatie om te reageren: Gemeenteblad Bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente d.d. 22 mei 2013. Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Monnickendam: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende vergunning sandwichborden blz 2 Verleende vergunning verkoopkraam blz 2 Bekendmaking bestuursdwang blz 3 Kennisgeving gewijzigde vaststelling bestemmingsplan

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november /cor Z Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 17 november 2015 14-0462/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1515839 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 7 17 februari 2016 nummer 7 In voorliggend

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 17 januari 2012

Gemeentelijk nieuws van 17 januari 2012 Gemeentelijk nieuws van 17 januari 2012 NIEUWS VAN DE RAAD De raad van de gemeente Winsum heeft op 10 januari 2012 voor het eerst vergaderd volgens de nieuwe vergaderstructuur. Met eerst een informerende

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 16 augustus 2017 nummer 33 In voorliggend document

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws 15 mei 2012

Gemeentelijk nieuws 15 mei 2012 Gemeentelijk nieuws 15 mei 2012 NIEUWS VAN DE RAAD UIT DE RAAD VAN 8 MEI 2012 Raadsbijeenkomst informerend Tijdens de raadsbijeenkomst van 8 mei liet de raad zich informeren over: Bestemmingsplan Rodewolt;

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 3 april 2012

Gemeentelijk nieuws van 3 april 2012 Gemeentelijk nieuws van 3 april 2012 NIEUWS VAN DE RAAD Op dinsdag 10 april komt de gemeenteraad van Winsum in een openbare raadsavond bijeen. Plaats: raadzaal (ingang Schilligehamsterweg) Aanvang: 19.30

Nadere informatie

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 15 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Kerkendijk 80 Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan dhr. A.D. Scholma Dr. M. Noordewierstraat 16 9953 SJ BAFLO Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 november 2016 16-0254/cor Z1675143 Wiebe Jan Dijk D 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen

K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE. Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen Aan K. Kingma Mr. De Jongwei 42 9219 VN DE TIKE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 15 september 2015 14-0642/cor Z1170214 Alexander van der Veen D1465184 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 20 15 mei 2013 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 33 14 augustus 2013 nummer 33 In voorliggend

Nadere informatie

WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE

WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE EIGEN KRACHT, SAMEN STERK DE GEMEENTE DENKT MET U MEE WET MAATSCHAPPELIJKE ONDERSTEUNING Het doel van de Wet maatschappelijke

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Datum omgevingsvergunning: Kernmerk: Dossiernummer (OLO): 2114755 Op 19 december 2015 hebben wij een verzoek ontvangen van Stichting Werk-Leerboerderij

Nadere informatie

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone

Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Week 20 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Someren, derde partiële herziening, Boringsvrije zone Burgemeester en wethouders van Someren maken op grond van artikel

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

Woensdag 14 maart 2012

Woensdag 14 maart 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 31 29 juli 2015 nummer 31 In voorliggend

Nadere informatie

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning

Bestemmingsplan Vaarselstraat ong. tussen 48 en 54, Ruimte voor Ruimte woning Week 1 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen RECTIFICATIE In onderstaande publicatie van 31 december 2015 stonden onjuiste kadastrale nummers van het perceel. In deze versie de correcte kadastrale nummers.

Nadere informatie

Bekendmakingen week 17

Bekendmakingen week 17 Bekendmakingen week 17 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten om het ontwerp verkeersbesluit om twee parkeerplaatsen aan de Aquamarijn 15 aan

Nadere informatie

Woensdag 26 september 2012

Woensdag 26 september 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.

Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland. Aan dhr. J. Brander Skoalleane 27 9247 CS URETERP Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 11 december 2015 15-0348/cor Z1442943 Alexander van der Veen D 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten

Aanvragen evenementen & activiteiten Officiële bekendmakingen gemeente week 17 datum 27 april 2016 nr.18 Aanvragen evenementen & activiteiten Reghthuysplein - aanvraag ontvangen voor het houden van een evenement 'Nacht van het plein' op 25

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 28 december 2015 van mevrouw S. Meerkerk-Horst een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het brandveilig

Nadere informatie

DCMR milieudienst. wmmm. Rijnmond

DCMR milieudienst. wmmm. Rijnmond AANTEKENEN Transportbedrijf Nic. Van der Spek B.V. T.a.v. de heer P. van der Spek Industrieweg 15 2651 BC BERKEL EN RODENRIJS m DCMR milieudienst Parallelweg 1 Postbus 843 Rijnmond 31 OOAV Schiedam T 010-246

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland:

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNINGEN. Broek in Waterland: INHOUD: Verleende omgevingsvergunningen blz 1 Verleende evenementenvergunning blz 2 Ontvangen aan vragen omgevingsvergunningen blz 2-3 Verleende instemmingbesluiten blz 3 Inspraak op voorontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 24 augustus /cor Z Wiebe Jan Dijk

mevr. J van Buren Opperbuorren-East VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 24 augustus /cor Z Wiebe Jan Dijk Aan mevr. J van Buren Opperbuorren-East 2 9216 VL OUDEGA Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 24 augustus 2016 16-0261/cor Z1361300 Wiebe Jan Dijk D1739415 0512 581234 w.dijk@smallingerland.nl Onderwerp

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt Officiële bekendmakingen Hier vindt u de gemeenteberichten van de Gemeente Oldambt. Dit zijn bekendmakingen van (ontwerp-) besluiten die de gemeente verplicht is te publiceren. Het gaat bijvoorbeeld om

Nadere informatie

Inzage De bijbehorende documenten kunt u

Inzage De bijbehorende documenten kunt u emeenteblad officiële WEEK 15, WOENSDAG 11 april 2012, NR. 15 - UITGAVE VAN HET COLLEGE VAN B EN W - BLAD 1 van 5 bekendmakingen ONTVANGEN AANVRAGEN OMGEVINGSVERGUNNING BOSBOOM TOUSSAINTLAAN 45 vergroten

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Woensdag 24 april 2013

Woensdag 24 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 51 16 december 2015 nummer 51 In voorliggend document

Nadere informatie

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen

Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Omgevingsvergunningen Week 5 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De volgende openbare bekendmakingen, van burgemeester en wethouders, liggen ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren

Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen. Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Week 4 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Ontwerpwijzigingsplan Boerenkamplaan 83-85, Someren Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke

Nadere informatie

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 53 Uitgifte: 2 augustus 2016 Officiële publicaties week 31 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus HA DRACHTEN

Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus HA DRACHTEN Aan Gemeente Smallingerland t.a.v. de heer T. Mosselaar Postbus 10000 9200 HA DRACHTEN Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 4 juli 2017 17-0270/cor Z1943481 Dennis Hoogenkamp OLO 3008451 D1963754

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen De aanvraag en de verleende vergunningen kunt u op afspraak komen inzien I. Ontvangen aanvraag: Omgevingsvergunning: - Horst ongenummerd, kad. Bekend Druten sectie B 5042, bouwen

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad melding ex artikel 8.40 van de Wet milieubeheer is ingekomen: - een melding Activiteitenbesluit milieubeheer (verzonden 13. Ter inzage ligging melding De melding ligt, één dag na de dag van publicatie

Nadere informatie

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen

Bekendmakingen week Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen Bekendmakingen week 1-2019 Nieuwe parkeervergunningen en bezoekerspassen 2019-2020 Vanaf 1 februari 2019 moeten bewoners op plaatsen waar dat van toepassing is nieuwe parkeervergunningen,- ontheffingen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 44 1 november 2016 nummer 45 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

BOUWVERGUNNINGEN. D. Verleende sloopvergunningen Het slopen van een interieur bankgebouw Lange Nobelstraat 6-12 te Zierikzee (verzonden 22/04/2009);

BOUWVERGUNNINGEN. D. Verleende sloopvergunningen Het slopen van een interieur bankgebouw Lange Nobelstraat 6-12 te Zierikzee (verzonden 22/04/2009); BOUWVERGUNNINGEN A. Aangevraagde bouw- en sloopvergunningen (artikel 41 Woningwet): Het plaatsen van een overkapping Bremweg 13 te Renesse: Het tijdelijk plaatsen van een kantoorunit Jan van Renesseweg

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 40 1 oktober 2013 nummer 42 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning).

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). Standplaatsvergunning Verleend Het college van burgemeester

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 19 februari 2015 van mevrouw J.A. Treure een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 32-2018 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Plutolaan Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om een oplaadpaal voor elektrische voertuigen

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016 Openingstijden Loket Altena in de zomervakantie Let op de aangepaste openingstijden! In de zomervakantie is het inloopspreekuur in het gemeentehuis van Woudrichem gesloten tot en met vrijdag 19 augustus.

Nadere informatie

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 50 Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Subsidieregelingen verenigingen Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 7 december 2018 de volgende subsidieregelingen hebben vastgesteld:

Nadere informatie

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Aan mevr. C de Boer De Feart 49 9222 NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 3 april 2017 15-0458/cor Z1492129 Alexander van der Veen OLO 2404587 D1905646 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Bijlage I Begroting Subsidies Welzijn 2013

Bijlage I Begroting Subsidies Welzijn 2013 Bijlage I s Welzijn Cluster 1 Jeugd Stichting Vakantiespeldagen Winsum 1.000 1.000 1.000 Stichting Kinderspelweek Ezinge 360 360 Prot. Stichting Jeugdsoos De Kelder 1.250 1.250 0 Stichting Jeugdsoos De

Nadere informatie

Woensdag 10 april 2013

Woensdag 10 april 2013 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 1, 7 januari 2016 Herstraten Duizendmorgen Maandag 11 januari start van der Stelt GWW met het herstraten van de weg aan de noordzijde van het viaduct in de Duizendmorgen. Het zuidelijke gedeelte is medio 2015 uitgevoerd.

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: BESCHIKKING MAATWERKVOORSCHRIFTEN ACTIVITEITENBESLUIT MILIEUBEHEER Aanvraag en besluit Met ingang van 12 juli 2018 ligt met bijbehorende

Nadere informatie

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20.

Op donderdag 22 mei 2014 vindt de openbare besluitvormende raadsvergadering plaats. Locatie: raadzaal gemeentehuis Brummen Aanvang: 20. Agenda en notulen Hoorzittingen bezwaarschriftencommissie: 20 mei 2014 Op dinsdag 20 mei 2014 is er een vergadering van de bezwaarschriftencommissie in het gemeentehuis. Tijdens deze vergadering worden

Nadere informatie

Bekendmaking Concept-Omgevingsvisie Uden ter visie

Bekendmaking Concept-Omgevingsvisie Uden ter visie Bekendmaking Concept-Omgevingsvisie Uden ter visie Bekendmaking Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 10 september 2015 gedurende 6 weken, dus tot

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdelijke verkeersmaatregelen Tijdelijke verkeersmaatregelen Burgemeester en wethouders hebben besloten de volgende verkeersmaatregel(en) te nemen: Energieweg Druten: In verband met het evenement Outdoor Concours PV de Musketiers :

Nadere informatie

Woensdag 13 juni 2012

Woensdag 13 juni 2012 Het College van Burgemeester en Wethouders (B&W) maakt bekend dat de volgende aanvragen of vergunningen zijn ingediend, aangevraagd, verleend of ingetrokken, maatregelen zijn getroffen of beslissingen

Nadere informatie

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1

Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Wet ruimtelijke ordening Vastgesteld uitwerkingsplan Partiële herziening Uitwerkingsplan Park Maashorst kamer 1 Vaststelling uitwerkingsplan Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt op

Nadere informatie

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen

Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Week 3 (2019) Bekendmakingen en omgevingsvergunningen Bekendmakingen Vastgesteld bestemmingsplan Lieropsedijk 11/Besluit hogere grenswaarden Burgemeester en wethouders van Someren maken ter voldoening

Nadere informatie

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015

Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 Het college van burgemeester en wethouders van Druten heeft op 3 maart 2015 de Beleidsregels leerlingenvervoer 2015 vastgesteld. Op 31 maart 2015 is aanvullend beleidsregel

Nadere informatie

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Besluit omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Datum omgevingsvergunning: 7 september 2016, kadastraal bekend als gemeente Borsele, sectie AL nr. 660,, kadastraal bekend als gemeente Borsele, sectie

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Omgevingsvergunningen I. Ontvangen aanvragen: Omgevingsvergunningen: Druten: Bouwen: - Kattenburg 43, 6651AM, veranderen gevel t.b.v. het plaatsen van een automatenruimte (ontvangen 12-01-2016); Puiflijk:

Nadere informatie

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE

mevr. C de Boer De Feart NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Aan mevr. C de Boer De Feart 49 9222 NT DRACHTSTERCOMPAGNIE Drachten, Kenmerk Zaaknummer Behandeld door 20 december 2016 15-0458/cor Z1492129 Alexander van der Veen OLO 2404587 D1830905 0512 581234 al.van.der.veen@smallingerland.nl

Nadere informatie

17-01-2013 (verstreken looptijd: 12 dag(en) en 6 uur) 29-01-2013 (resterende looptijd: 0 dag(en) en 0 uur)

17-01-2013 (verstreken looptijd: 12 dag(en) en 6 uur) 29-01-2013 (resterende looptijd: 0 dag(en) en 0 uur) Algemene vragenlijststatistieken Naam Inhoud Kent u de Wmo? 8 vragen start nu 17-01 30-01 eind 29-01 Startdatum Einddatum 17-01-2013 (verstreken looptijd: 12 dag(en) en 6 uur) 29-01-2013 (resterende looptijd:

Nadere informatie

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit.

Omgevingsvergunning. De overwegingen om te komen tot dit besluit staan in de bijlage welke een onderdeel is van dit besluit. Omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van de gemeente Molenwaard hebben op 18 januari 2015 van de heer G. Elkhuizen een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen voor het plaatsen van een

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht)

GEMEENTEBLAD Officiële publicatie van Gemeente Wijk bij Duurstede (Utrecht) BEKENDMAKINGEN GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE d.d. woensdag 18 maart Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Ingediende aanvragen voor een omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Wijk bij

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE VERGUNNINGEN DRANK- EN HORECAWET. Marken INHOUD: Verleende vergunningen drank- en horecawet blz 1 Verleende evenementenvergunningen blz 2 Verleende omgevingsvergunningen blz 3 Verleende vergunning voedselinzameling blz 3 Ontvangen aanvragen omgevingsvergunning

Nadere informatie

Gemeentelijk nieuws van 27 december 2011

Gemeentelijk nieuws van 27 december 2011 Gemeentelijk nieuws van 27 december 2011 VAN 2011 NAAR 2012 LATEN WE DE JAARWISSELING SAMEN LEUK HOUDEN Nog even, en dan is het al weer oudejaarsavond. Wij hopen dat de jaarwisseling voor iedereen plezierig

Nadere informatie

Omgevingsvergunning ii

Omgevingsvergunning ii ii Omgevingsvergunning Omgevingsvergunning Wie wil bouwen, verbouwen, zijn bedrijfsvoering wil wijzigen of anderszins iets aan zijn omgeving wil veranderen, heeft vaak een vergunning nodig. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

REGELING BEWONERSINITIATIEVEN 2019

REGELING BEWONERSINITIATIEVEN 2019 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN MAASTRICHT, gelet op artikel 15,vierde lid van de Verordening Subsidies Vrijwilligersactiviteiten Welzijn en Zorg 2017. BESLUITEN tot vaststelling van de volgende Regeling

Nadere informatie

Vertrokken naar onbekende bestemming

Vertrokken naar onbekende bestemming Vertrokken naar onbekende bestemming Uit onderzoek van de afdeling Stadswinkel is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de gemeentelijke basisadministratie (GBA)

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West

Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West Informatieavond over de uitvoering van de rioleringswerkzaamheden en het bouwrijp maken rondom het Hoefijzer in Druten-West De gemeente Druten houdt samen met de aannemer Gebr. Remmits B.V. uit Wijchen

Nadere informatie

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek

Het kenmerk: UV 20150376. Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Het kenmerk: UV 20150376 Behandeld door: Team Vergunningen Telefoon: 14 0515 Gemeente Súdwest-Fryslân T.a.v.: de heer N. Lakhi Postbus 10000 8600 HA Sneek Onderwerp: omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Nadere informatie

ZIENSWIJZENNOTA GVVP WINSUM

ZIENSWIJZENNOTA GVVP WINSUM ZIENSWIJZENNOTA GVVP WINSUM Nr. Vragen/opmerkingen (gebundeld) 1 Er is vanuit nut en noodzaak, geluidsoverlast, benodigde investeringen en mogelijke route Ranum - Tinallinge - Onderdendam bezwaar tegen

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 34 23 augustus 2016 nummer 34 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Wmo. Wet maatschappelijke ondersteuning NIEUWE MANIER VAN DENKEN... EEN ANDERE MANIER VAN DOEN

Wmo. Wet maatschappelijke ondersteuning NIEUWE MANIER VAN DENKEN... EEN ANDERE MANIER VAN DOEN Wmo Wet maatschappelijke ondersteuning NIEUWE MANIER VAN DENKEN... EEN ANDERE MANIER VAN DOEN NB aan deze folder kunt u geen rechten ontlenen Gemeente Schouwen-Duiveland, februari 2013 Wet maatschappelijke

Nadere informatie

Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde

Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde Bezwaar maken tegen besluiten van de gemeente Zeewolde In de gemeente Zeewolde worden voortdurend besluiten genomen. Deze besluiten kunnen gevolgen hebben, bijvoorbeeld voor uw omgeving. Daarom is het

Nadere informatie