Schermvereniging Trefpunt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schermvereniging Trefpunt"

Transcriptie

1 Schermvereniging Trefpunt Secretariaat Touwbaan BV Maassluis Tel Giro: Nieuwsflits Jaargang 15 Nummer 72 Oktober-II 2013 In dit nummer Woordje van de voorzitter Contributieverhoging Brassardsysteem Schermers zijn kilometervreters Fotolink Clubkampioenschappen Stoppunttoernooi Overige toernooien Jaarkalender Opzeggingen Opzegging van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk (incl. ) gebeuren met inachtneming van een opzegtermijn van minimaal 4 weken. Opzeggingen richten aan het secretariaat. Nieuwe leden Geen Contributie Jeugd 14,50 per maand Senioren 18,00 per maand Dit is incl. de KNAS-contributie. Inschrijfgeld bij aanvang lidmaatschap 5,00. Verjaardagen Chinook Bierhuize Truusje Boehle Alex Kortstee Menno Budding Véronique Veen Jan Buijsse Rob de Lely Floor Bontenbal Mouwemblemen Mouwemblemen zijn te koop bij Jan voor 5,= per stuk. Nieuwe leden krijgen van ons een mouwembleem. Woordje van de voorzitter Alweer een oktober Nieuwsflits, denken jullie wellicht. Dat klopt want er is weer genoeg informatie om met jullie te delen en het leek ons het beste dit via een Nieuwsflits te doen, zodat we jullie maar één keer hoeven te mailen. Allereerst onze brandbrief aan jullie, de leden en ouders en/of verzorgers. Het bestuur heeft dringend behoefte aan versterking. Zie daarom de ingesloten brief 2013 Werven leden en vrijwilligers in Pdf formaat. Ten tweede de uitslag van de bijzondere algemene ledenvergadering. 15 oktober is inmiddels voorbij en de uitslag is bekend. Zie hiervoor het stukje over de contributieverhoging verderop. In de vorige Nieuwsflits werd gevraagd nog even vol te houden m.b.t. het Brassardsysteem. Dat hoeft niet meer want al het materiaal is binnen. Om de betaling in goede banen te houden, is het wel belangrijk dit op een redelijk eenvoudige manier te doen. Zie wederom een stukje over het Brassardsysteem in deze Nieuwsflits. Doordat in mei de laatste Nieuwsflits van het schermseizoen verschenen is, is de berichtgeving over het einde van het seizoen een beetje in het water gevallen. Gelukkig heeft Léon, de vader van Glenn en Faye aan uitgebreide verslaglegging gedaan en kunnen wij jullie d.m.v. het stukje Schermers zijn kilometervreters alsnog daarover informeren. Word jij ook een kilometervreter, nadat je dit gelezen hebt? Ook hadden jullie de link naar de foto s van de Clubkampioenschappen nog te goed en zijn we met zijn allen uitgenodigd om op 10 november de galafinale van het internationale SISTA-MMIT toernooi bij te wonen. Zie hiervoor de ingesloten flyer Flyer SISTA MMIT in Pdf formaat, afkomstig van de KNAS. Als laatste wil ik jullie wijzen op enkele wijzigingen in de jaarkalender (o.a. het a.s. Stoppunttoernooi). Deze zijn in het rood in de jaarkalender weergegeven. Pepijn

2 Contributieverhoging De termijn om je stem tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering uit te brengen is op 15 oktober gesloten en de uitslag is bekend. Er zijn 20 stemmen binnengekomen, allen voor. Daarnaast zijn alle bestuursleden ook voor wat het totaal op 24 voor stemmen brengt. Er zijn geen tegen stemmen binnengekomen. Dit betekent dat het volgende voorstel is aangenomen: Contributie jeugd 15,50 16,50 17,50 Contributie senioren 19,00 20,00 21,00 Als je de contributie nog niet repeterend automatisch overmaakt, is het wellicht nu een mooi moment om dit te regelen. De meeste banken geven een eenvoudige mogelijkheid om nu nog de huidige tarieven tot en met december te handhaven en dan vanaf 1 januari over te stappen op de nieuwe tarieven. Dit kun je dus nu al instellen, zodat je het niet hoeft te onthouden tot januari. Brassardsysteem Het materiaal is binnengekomen. De volgende plaatjes laten zien hoe mooi geïllustreerd en verzorgd de verschillende boekjes zijn. Elk wapen heeft zijn eigen boekjes, die achtereenvolgens de volgende kleuren hebben: geel, rood en blauw. Dit zijn de examens die op de club afgelegd mogen worden. De verdere kleuren zijn landelijke examens.

3

4

5

6

7 Uiteraard begint iedereen met geel en van deze kleur is er voor elke schermer een boekje beschikbaar. Zoals jullie weten moeten de boekjes wel zelf betaald worden. Hiervoor willen we de volgende procedure hanteren: Tijdens de schermavonden zullen ze door Fred worden uitgereikt (5 november voor het eerst). De boekjes worden tegen kostprijs aangeboden: 12,50 per stuk. Om onnodige administratie te voorkomen heeft het bestuur besloten dat boekjes alleen worden verstrekt tegen contante betaling of betaling vooraf op de bankrekening van de vereniging. Bij betaling via de bank vermelden: Brassard. Bankrekening: t.n.v. Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen. Bij de prijs inbegrepen, zit één embleem per wapen (floret, degen, sabel), dat op het schermpak gedragen mag worden. Het embleem is per wapen (het zwarte gekleurde wapen geeft dit aan) maar is wel bedoeld voor alle kleuren. Als je slaagt voor een bepaalde kleur, krijg je een bandje dat je op het embleem moet bevestigen waardoor geleidelijk het witte vlak van het embleem verborgen wordt door de gekleurde bandjes. Het embleem krijg je (van ons) bij je eerste boekje, de bandjes (van de examinator) na elk examen waarvoor je geslaagd bent. Schermers zijn kilometervreters Als je kind enthousiast een hobby of sport beoefent, probeer je daar als ouder zoveel mogelijk ondersteuning aan te geven. In ons geval is het geen kwestie van proberen, want we vinden het gewoon leuk om Faye en Glenn te zien schermen. De afgelopen maanden betekende dat kilometers maken, maar dat hoort erbij. In april deed Glenn mee aan het AEW-Rijnland toernooi in Sassenheim. Resultaten behaald op dit toernooi, tellen mee voor de KNAS ranglijst, dus de concurrentie was van een hoog niveau. Glenn had het in ieder geval erg zwaar. Na twee poules geschermd te hebben, verloor hij de eerste eliminatie van Jelle van Prometheus uit Delft met Dit betekende een 21 e plaats van de 32 deelnemers.

8 Het maandelijkse JPT (jeugd-punten-toernooi) werd in april in Utrecht gehouden. Faye had wat minder huiswerk en wilde ook wel eens meedoen. Ze schermde 8 partijen en won er 4. Het JPT virus had meedogenloos toegeslagen en we hebben Faye meteen voor de rest van het jaar ingeschreven. De goede sfeer, het ontmoeten van andere schermers uit het hele land en veel partijen schermen. Dat is waar het JPT voor staat en rond de 100 schermers hebben er elke maand veel plezier. Zo ook Glenn, die in Utrecht 6 van zijn 8 partijen wist te winnen. In Rotterdam werd op 20 en 21 april het NK schermen georganiseerd door Zair Rotterdam. Een aantal jeugdleden mocht assisteren bij de scheidsrechters. Dit was een mooie ervaring. Glunderende gezichten bij het ontvangen van handtekeningen van Bas Verwijlen, Saskia Erven-Garcia en Tristan Tulen en dan mochten ze ook nog met ze op de foto! Een prachtige dag!

9 Ondertussen had Giel van La Rapiere uit Maastricht, Glenn gevraagd voor het NK (Dutch Open) equipe in Oss. Er werd een team, genaamd Boemerangs ( want die komen altijd terug ) gevormd samen met Jelle van Prometheus. Het team deed zijn naam eer aan. De eerste ronde werden alle partijen verloren, maar onder de bezielende leiding van Matthie (die zo de zonnigste dag van zijn vakantie in Limburg in een Brabantse sporthal doorbracht) werden in de tweede poule alle partijen gewonnen! Zo eindigden ze op de eerste plaats van poule C, na een vermoeiende maar succesvolle en leuke dag. In mei vond het JPT in Baarn plaats. Faye ging er weer fanatiek tegenaan en won 7 van haar 12 partijen. Glenn mocht zijn diploma voor 1500 punten in ontvangst nemen en boekte vervolgens 11 zeges uit 12 partijen. Het Prinsenstadtoernooi in Delft is altijd leuk. Zo ook dit jaar, waar van het Trefpunt Jesse, Damian, Karsten, Jules en Glenn acte de présence gaven. Damian en Karsten schermden een prima toernooi, Jules wist de eerste prijs te pakken bij de kuikens en de finale van de benjamins was zelfs een Vlaardings onderonsje. Jesse sloot zijn goede toernooi als tweede af en liet de eerste plaats aan Glenn, die vorig jaar nog tweede was geworden.

10 De eerste zondag van juni werden we in Wageningen verwacht voor het internationale Korenbloemtoernooi. Maar liefst 40 benjamins uit Nederland, België en Duitsland gingen de strijd met elkaar aan. De eerste ronde was weer pittig voor Glenn, de tweede ronde ging beter. Dit resulteerde in een vrijstelling voor de eerste eliminatieronde en in de tweede eliminatie wachtte Luca van Heerenleed uit Groningen. Een 9-8 voorsprong kon helaas niet worden verzilverd en de spannende partij ging met 10-9 naar Luca. Met een 15 e plaats in de eindklassering was Glenn echter zeer tevreden. De volgende zondag werden de jaarlijkse Trefpunt clubkampioenschappen gehouden. Amy, Celine, Shinouk, Jamie en Glenn moesten het met elkaar uitvechten. Glenn zon op wraak. Hij had de eerste plaats van de laddercompetitie met tegenzin (inderdaad een understatement) aan Jamie moeten laten. Glenn verloor zijn eerste partij van Jamie, maar die verloor vervolgens van Amy. De strijd lag geheel open. Glenn wist het volgende duel van Jamie te winnen, maar Celine schoof de tweede ronde naar voren. Ze was net op tijd hersteld van het nachtelijke verjaardagsfeestje van haar vader en versloeg Glenn. Het verschil in tegentreffers gaf uiteindelijk de doorslag en bezorgde Glenn de beker en een grote glimlach voor de rest van de zondag. Matthie nodigde Amy en Glenn uit om op vrijdagavond mee te gaan naar een trainer workshop onder leiding van Andrea Borella in Amsterdam. Ze hebben een hele leuke en leerzame avond gehad. De volgende ochtend wachtte een ritje naar het altijd gezellige Lent, bij Nijmegen. Hier vond het laatste JPT voor de zomervakantie plaats. Het JPT vierde zijn 10 e verjaardag en de organisatoren werden terecht gehuldigd door alle deelnemers! Faye had haar zinnen gezet op een diploma (bij 250 punten) en won 8 van haar 10 partijen. Dit leverde haar 114 punten voor de dag en 298 punten in totaal op. In september mag zij dus haar diploma in ontvangst nemen, ongetwijfeld onder luid applaus van de andere schermers. Glenn won er 10 van de 12, waarvan een memorabele zege, namelijk de laatste partij die met 5-4 gewonnen werd van Luca uit Groningen. Dit bracht Glenn s totaal op 1853 punten. Matthie werd geplaagd door een op hol geslagen GPS. Na 400 kilometers asfalt en irritatie zat hij weer thuis, zonder ook maar een glimp van een floret, laat staan een partij, opgevangen te hebben. Dit werd echter volledig goedgemaakt op de volgende zaterdag. Het NJK 2013 werd door Scaramouche georganiseerd in Duiven, bij Arnhem. Reeds om 8 uur begon de aanmelding en iets na 9 uur begon de strijd. Matthie begeleidde Glenn en dit leidde in de eerste ronde onder meer tot een overwinning van 4-1 op Luca. Er werd slechts een poule geschermd, waarna de eliminatie volgde. Glenn won overtuigend met 10-5 van Jelle uit Delft (inderdaad, je komt weleens een bekende tegen) en zag in de tweede eliminatie Axel Zoons, de nummer 1 bij de benjamins, opduiken als tegenstander. Tegen zo n goede tegenstander is elk punt meegenomen, maar Glenn kreeg het voor elkaar om Axel onder druk te zetten. Een aantal keer boog hij een achterstand om in een voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 10-7.

11 Een eervolle nederlaag en een mooie 15 e plaats sloten dit leuke toernooi af, met dank aan de begeleiding door Matthie en ook Chakib. Van april tot eind juni hebben we 1370 kilometer gevreten voor de edele schermsport. Het smaakte prima en naar meer, dus tot volgend seizoen! Websites: Léon Fotolink Clubkampioenschappen Hierbij de link naar het fotoalbum van de Clubkampioenschappen : /13Clubkamp?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMHq0Jydr6X3hwE&feat =directlink Stoppunttoernooi De datum van het Stoppunttoernooi is verplaatst naar 17 november Het Stoppunttoernooi is ons eigen interne toernooi, dus alleen bedoeld voor de eigen leden en is een ideale manier om eens te kijken hoe een toernooi er aan toegaat. Ook al scherm je nog maar heel kort, op het Stoppunttoernooi voel je je meteen thuis. Er zijn geen kosten aan verbonden en zelfs de catering is gratis. Dit jaar verwachten we dan ook dat alle leden zich aanmelden zodat er op alle wapens en in elke groep flink gestreden wordt. Zet het in je agenda! Voor de winnaars is er de bekende wisselbeker en voor de jeugdleden (beginnende en gevorderde jeugd) een medaille voor de eerste drie plaatsen. Voor elke jeugddeelnemer is er een certificaat, waarmee je kan aantonen welk resultaat je behaald hebt. Uiteraard wordt dit ook in je schermpaspoort vermeld.

12 Overige toernooien Zie de ingesloten convocaties voor de externe toernooien, die op stapel staan. Op vind je een overzicht van alle bij de KNAS aangemelde toernooien voor de komende periode.

13 Jaarkalender 2013/2014 (wijzigingen voorbehouden i.v.m. afwijkende sluitingen van scholen) dinsdag 03 september oktober t/m 27 oktober 2013 Zaalsluiting: dinsdag 22 oktober 2013 zondag 17 november 2013 dinsdag 3 december december 2013 t/m 5 januari 2014 Zaalsluiting: dinsdag 24 december 2013 dinsdag 31 december 2013 zondag 12 januari februari t/m 23 februari 2014 Zaalsluiting: dinsdag 18 februari 2014 dinsdag 25 maart 2014 zondag 30 maart april t/m 11 mei 2014 Zaalsluiting: dinsdag 29 april 2014 en 6 mei 2014 Activiteit eerste schermavond nieuwe seizoen Herfstvakantie Stoppunttoernooi Sinterklaas bij Trefpunt Kerstvakantie Oliebollentoernooi Voorjaarsvakantie Algemene Ledenvergadering Lentedegen / Schelvispekeltoernooi Meivakantie zondag 8 juni 2014 Clubkampioenschappen dinsdag 15 juli 2014 Moeder/vader avond voor de jeugd en laatste schermavond van het seizoen 21 juli t/m 29 augustus 2014 Zomervakantie Zaalsluiting: alle dinsdagen in deze periode dinsdag 2 september 2014 Eerste schermavond nieuwe seizoen (vetgedrukte data zijn zaalsluitingen, dus geen schermen)

Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel KJ Vlaardingen Tel

Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel KJ Vlaardingen Tel Nieuwsflits Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel 5 3135 KJ Vlaardingen Tel. 010 4358903 Jaargang 12 Nr 36 Januari 2010 Opzeggingen Kate Braak m.i.v. 1-2-2010 (wordt

Nadere informatie

Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel 5 3135 KJ Vlaardingen Tel. 010 4358903

Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel 5 3135 KJ Vlaardingen Tel. 010 4358903 Nieuwsflits Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel 5 3135 KJ Vlaardingen Tel. 010 4358903 Jaargang 12 Nr 34 november 2009 e-mail: trefpunt@dsv.nl www.schermvereniging-trefpunt.nl

Nadere informatie

Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel 5 3135 KJ Vlaardingen Tel. 010 4358903

Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel 5 3135 KJ Vlaardingen Tel. 010 4358903 Nieuwsflits Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen Secretariaat Burg. Luijerinksingel 5 3135 KJ Vlaardingen Tel. 010 4358903 Jaargang 12 Nr 32 augustus 2009 e-mail: trefpunt@dsv.nl www.schermvereniging-trefpunt.nl

Nadere informatie

Schermvereniging Trefpunt

Schermvereniging Trefpunt flits Nieuws Secretariaat Touwbaan 38 3142 BV Maassluis Tel. 06 204 171 49 E-mail: trefpunt@dsv.nl www.schermvereniging-trefpunt.nl Bank (IBAN): NL45 INGB 0000 3391 95 In dit nummer Prinsenstadtoernooi

Nadere informatie

Convocatie. Zaterdag 24 mei Floret: Pupillen, Kuikens; Degen: Junioren, Cadetten, Benjamins, Kuikens Sabel: Junioren, Cadetten

Convocatie. Zaterdag 24 mei Floret: Pupillen, Kuikens; Degen: Junioren, Cadetten, Benjamins, Kuikens Sabel: Junioren, Cadetten Beste schermers en schermsters, Convocatie Namens de Stichting Korenbloemtoernooi Wageningen en de direct betrokken verenigingen De Schermutselaers en La Prime, nodigen we jullie van harte uit voor het

Nadere informatie

Randstadtoernooien

Randstadtoernooien De schermverenigingen HollandSchermen uit Alkmaar, SchermCentrum Amsterdam, Zaal Ter Weer uit Den Haag en Zaal Amsterdam Zuid nodigen u uit voor onderstaande wedstrijden op floret. Dit seizoen organiseren

Nadere informatie

Convocatie. Zaterdag 30 mei Floret: Pupillen, Kuikens; Degen: Junioren, Cadetten, Benjamins, Kuikens Sabel: Junioren, Cadetten

Convocatie. Zaterdag 30 mei Floret: Pupillen, Kuikens; Degen: Junioren, Cadetten, Benjamins, Kuikens Sabel: Junioren, Cadetten Beste schermers en schermsters, Convocatie Namens de Stichting Korenbloemtoernooi Wageningen en de direct betrokken verenigingen De Schermutselaers en La Prime, nodigen we jullie van harte uit voor het

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 s.v. Prometheus

Jaarverslag 2015 s.v. Prometheus Jaarverslag 2015 s.v. Prometheus Voorwoord Heel 2015 heeft Prometheus zowel op de dinsdag en donderdag schermen aangeboden. We zijn blij dat er genoeg schermers zijn om beide avonden te vullen. In overleg

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick.

Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. Deze week in t Klökske SETA jeugd presteert weer prima op Jeugd Challenge en een bijzondere prijs bij het recreantentoernooi in Blerick. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 28 oktober: Senioren:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Inleiding. WLC Jeugd Informatieboekje

Inleiding. WLC Jeugd Informatieboekje Inleiding Schaakvereniging Woensel Lichttoren Combinatie (WLC) is op 1 juni 1978 ontstaan uit S.V. Woensel en S.V. Lichttoren. Op dit moment telt de club ongeveer 45 senior- en 25 jeugdleden. WLC wil zoveel

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde.

Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. Deze week in t Klökske SETA jeugd sterk op toernooi, minder tijdens competitieronde. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen 10 maart: Senioren: De seniorenteams waren vrij. Jeugd: Destatec 2 SETA 1 4-1

Nadere informatie

PARASPORTGOUDA. Een samenwerkingsverband tussen schermvereniging De Vrijbuiters, schermvereniging Pallas, en SPORT.GOUDA. nodigt u uit voor het

PARASPORTGOUDA. Een samenwerkingsverband tussen schermvereniging De Vrijbuiters, schermvereniging Pallas, en SPORT.GOUDA. nodigt u uit voor het PARASPORTGOUDA Een samenwerkingsverband tussen schermvereniging De Vrijbuiters, schermvereniging Pallas, en SPORT.GOUDA nodigt u uit voor het Internationaal Rolstoelschermtoernooi Datum: zaterdag 11 oktober

Nadere informatie

INFOBULLETIN DECEMBER 2015

INFOBULLETIN DECEMBER 2015 INFOBULLETIN DECEMBER 2015 Limburgse Jeugd Masters 2015/2016 De eerste ronde van de Limburgse jeugd Masters is op 22 november gespeeld in Heerlen. Drie jongens en 3 meisjes van Quick waren present. Isa

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019

Seta nieuws in t Klökske - week 13 - woensdag 27 maart 2019 Deze week in t Klökske Veel spanning in de competities. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 23 maart: Senioren: Minor 1 SETA 1 5-5 Heerlen 4 SETA 2 1-9 SETA 1 Falco 2 5-5 Sittard 1 SETA 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers,

Nieuwsbrief. Beste Kwinkers, Nieuwsbrief www.bvkwinkslag.nl www.badminton.nl Marco van Putten Beste Kwinkers, De langste dag is geweest en het badmintonseizoen bijna voltooid. Nog één avond om ons allen uit te leven in de Boei en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Datum Nahouw Activiteit/bijzonderheden Opmerkingen/Wedstrijdschema

Datum Nahouw Activiteit/bijzonderheden Opmerkingen/Wedstrijdschema JAARPROGRAMMA SEIZOEN 2018-2019 TSV RAPIER Datum Nahouw Activiteit/bijzonderheden Opmerkingen/Wedstrijdschema di 28 aug. 2018 Start trainingen Nieuwe Seizoen di 4 sep. 2018 di 11 sep. 2018 za 15 sep. 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016

NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 NIEUWSBRIEF februari /maart 2016 1. LEDENVERGADERING Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben wij verantwoording over het afgelopen jaar afgelegd en onze plannen voor volgend jaar besproken. Helaas was

Nadere informatie

Evenementen kalender 2014

Evenementen kalender 2014 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Evenementen kalender 2014 Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur.

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur. Voorwoord De eerste maanden van 2019 zit er al weer op. Altijd een pittige periode met veel cito s en werkdruk door de rapporten en gesprekken. Een spectaculair verkleedfeest sloot de eerste periode van

Nadere informatie

Activiteitenkalender de Bongerd 2017

Activiteitenkalender de Bongerd 2017 Activiteitenkalender de Bongerd 2017 Januari Dag Januari Tijd Activiteit 27 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (1 e speeldag) Februari Dag Februari Tijd Activiteit 3 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Evenementen kalender 2015

Evenementen kalender 2015 Winter Training Husselen Competitie Activiteiten Bijzonderheden Trainingen volgens schema - Carperion Wil van Zorge Competitie volgens schema zie (afhankelijk van competitie tot 22 maart) http://www.wilvanzorgetennis.nl

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013

OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 OLIEBOLLENTOERNOOI zondag 15 december 2013 Op zondag 15 december hebben we het traditionele oliebollen toernooi gehouden. Omdat we vorig jaar 2012 43 aanmeldingen hadden gekregen hebben we een maximum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10

NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 NIEUWSBRIEF MHCW 2016 nr. 10 In deze nieuwsbrief onder andere: Kabouterhockey; Opbrengst lotenverkoop opening buitenseizoen; Noodkreet; Wijziging contributie Agenda 1 oktober Start Grote Clubactie; 25

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?!

Wij hebben de schaatsen al uit het vet gehaald, jij toch ook?! Nieuwsbrief 1, 12 september 2018 Inhoud: 1. Agenda 2. Seizoen 2018/2019 3. Kleding ophalen 4. Eerste schaatles van het seizoen 2018/2019 5. Entreegeld 6. Nieuw bestuurslid 7. Easygliders! 8. Schaatsen

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

JEUGD. Veel leesplezier.

JEUGD. Veel leesplezier. Hallo allemaal, De komende weekenden worden spannend voor zowel de spelers als ouders en andere aanmoedigers. De play-offs en de NK's vinden plaats. Kijk in de agenda voor de wedstrijden!! Ook kan je nog

Nadere informatie

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud:

Kampioenen! Nr. 8 Juni 2011. Inhoud: De laatste competitiewedstrijden zijn gespeeld en voor veel van de teams zitten de trainingen er ook al op. De tweede helft van het veldseizoen heeft veel mooie resultaten gebracht, namelijk 2 kampioenschappen,

Nadere informatie

Activiteitenkalender de Bongerd 2016

Activiteitenkalender de Bongerd 2016 Activiteitenkalender de Bongerd 2016 Januari Dag Januari Tijd Activiteit 15 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (1 e speeldag) 22 Vrijdag 19:30 Wintercompetitie de Bongerd (2 e speeldag) 29 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Nieuwsbrief NIEUWSBRIEF SCHERMVERENIGING LA RAPIÈRE

Nieuwsbrief NIEUWSBRIEF SCHERMVERENIGING LA RAPIÈRE Nieuwsbrief 2015 EDITIE 1 NIEUWSBRIEF SCHERMVERENIGING LA RAPIÈRE ÉÉN VOOR ALLEN, ALLEN VOOR ÉÉN (van het bestuur) Beste schermers en schermvrienden, Voor u ligt de eerste uitgave van deze fonkelnieuwe

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. van de penningmeester 3. ASW 3-daagse 5. wedstrijdprogramma 6. Pasfoto NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 3 25-10-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De competitie

Nadere informatie

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2014 Zaalvoetbaltoernooi

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2014 Zaalvoetbaltoernooi P R O G R A M M A RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2014 Zaalvoetbaltoernooi Zaterdag 27 december 2014 Sporthal Buitenhof Duke Ellingtonstraat 2 te DELFT Voorwoord Vanwege het succesvol verlopen RODI

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook.

Reageert u niet, dan gaan we ervan uit dat u geen interesse heeft. Alle belangrijke zaken staan uiteraard ook op de site en op facebook. VELO Ryu Ha Judo Nieuwsbrief oktober 2018 Beste judoka's van VELO Ryu Ha, Hierbij alweer de tweede nieuwsbrief van dit seizoen. Dit is de laatste versie die aan iedereen uitgedeeld wordt op papier. Wij

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Seizoen 2017 / 2018 num mer 1. Van de bestuurstafel

NIEUWSBRIEF. Seizoen 2017 / 2018 num mer 1. Van de bestuurstafel NIEUWSBRIEF Seizoen 2017 / 2018 num mer 1 Van de bestuurstafel Met het haar in de krul en poeder op mijn gezicht om naar de kermis te vertrekken, schrijf ik nog snel even een stukje voor in de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen!

SEPTEMBER Vacatures Er staan een aantal vacatures open. Het zij heel uiteenlopende zaken, dus misschien zit er iets passends tussen! Beste Unitassers, SEPTEMBER 2014 Hierbij de eerste nieuwsbrief van dit seizoen. We willen jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief,

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Schermzaal Ter Weer. Concept. Sponsorplan

Schermzaal Ter Weer. Concept. Sponsorplan Schermzaal Ter Weer Concept Sponsorplan Schermzaal Ter Weer 2005 Colofon Schermzaal Ter Weer De Ruijterstraat 33 2514 AN s-gravenhage Nederland Telefoon : 070-364 27 43 E-mail : bestuur@terweer.nl Website

Nadere informatie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie

Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie Hoi Ars vrienden, Grote Clubactie 2015 Dit is het eerste clubblad na de zomervakantie, voor de nieuwe leden van Ars, dit clubblad verschijnt 6 keer per jaar en staat boordevol informatie over de vereniging.

Nadere informatie

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook)

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) BESTUURSSAMENSTELLING Voorzitter: Martin Monderen, Mergelsteen 15, 3991 SN Houten Tel. 030 2882916 m.monderen@gmail.com Secretaris

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA

FRIS HET NIEUWE JAAR IN AGENDA FRIS HET NIEUWE JAAR IN De laatste competitiewedstrijden van 2016 zijn inmiddels gespeeld en het nieuwe jaar gaat zijn intrede nemen. Maar eerst komen de feestdagen nog en traditiegetrouw het oliebollentoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Seizoen SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 3 Seizoen SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 3 Seizoen 2017-2018 SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 5 november: SC Millingen 1 Eendracht 30 1 Zondag 5 november SC Millingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s- Hertogenbosch en omgeving Uitgave 3 seizoen 2015-2016 Beste vrijwilligers, Het SVG seizoen 2015-2016 is al weer een tijdje afgelopen. Toch nog even een korte nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 1 JUNI 2016

NIEUWSBRIEF NR 1 JUNI 2016 NIEUWSBRIEF NR 1 JUNI 2016 Beste leden, Het is ons gelukt de schermschool voor te zetten. Na een paar maanden van oprichtingszaken staat de vereniging in de steigers. Er is een bestuur, er zijn statuten,

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!.

Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. Deze week in t Klökske nieuwe koeling in de kantine en tafeltennis beweegt!. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 11 maart: Senioren: SETA 1 TTC 3 8-2 SETA 2 Landgraaf 5 3-7 Jeugd: SETA 1 TTCN

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, De nieuwe naam van de vereniging is bekend, ZVL-1886. Vanaf nu gaan we deze naam gebruiken voor de NieuwsKrant en de teambenaming. 21 mei is de EG 1 Nederlands kampioen geworden. De DG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3

NIEUWSBRIEF. Abdel-Kwan Rotterdam Editie 3 NIEUWSBRIEF Abdel-Kwan Rotterdam 30-6-2016 Editie 3 Maatschappelijk nieuws TOP OUDER Cursussen Het nationaal programma Rotterdam Zuid organiseert periodiek en in alle wijken van Rotterdam Zuid " Topouder"

Nadere informatie

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op

Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op René Smaal update december 2017: Planning tot en met december online: Bekijk nu de planning tot en met december 2017 op www.renesmaal.nl/nieuws Terugblik november De Grote Clubactie. Winnaars bekend Midden

Nadere informatie

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 maart 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 14 Van de directie De lente zet buiten nog maar niet door. Maar binnen wel hoor..de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie