Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom mei 2017, nummer 2 Inhoud Nieuwsbrief 2 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 3 Nieuws vanuit de middenen bovenbouw 4 Bijlagen 6 Belangrijke datums: 25 & 26 mei; Hemelvaart > ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ! 2 juni; School sportolympiade 4 juni; Pinksteren 2 e Pinksterdag > ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ! 6 juni; Studiedag > ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ! 6 t/m 9 juni; Avond-4- daagse 9 juni; rapporten groepen 1 en 2 15 juni; rapportavond groepen 1 en 2 Nieuwsbrief 2 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 2 e nieuwsbrief in een nieuw jasje. De nieuwsbrief bestaat uit nieuwtjes vanuit zowel het kinderdagverblijf als de school. De nieuwsbrief zal om de 4 schoolweken verschijnen. Ook afgelopen maand hebben de kinderen veel leuke dingen gedaan, wij wensen u dan ook veel leesplezier! Algemeen nieuws Lezen in de vakantie met de VakantieBieb-app Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Uit onderzoek blijkt dat doorlezen tijdens de vakantie deze terugval tegengaat. De VakantieBieb-app is vanaf 1 juni 2017 weer beschikbaar. De app kan al ruim voor de zomervakantie worden gedownload, zodat de keuze van e-books tijdens de les besproken kan worden. Vanaf 1 juni zijn op een instructiefilmpje en een interactieve challenge beschikbaar. Kindcentrum De Wijboom heeft een gratis app die u kan downloaden! Deze is te downloaden via de appstore en Playstore. Verdere uitleg hierover vindt u in de bijlagen. Kindcentrum De Wijboom heeft momenteel een enthousiaste Ouderraad die activiteiten helpt mee te organiseren. Momenteel bestaat de raad uit ouders van leerlingen en een leerkracht van school. Omdat wij een Kindcentrum zijn, willen we graag in de raad ook ouders vanuit de Kinderopvang! Mocht u interesse hebben, mag u mailen naar: ouderraadwijboom@gmail.com

2 Pagina 2 van 7 Nieuws vanuit de kinderopvang Nijntje heeft samen De Wijboom Koningsspelen gevierd. De kinderen konden allerlei spelletjes doen en gelukkig hadden we die ochtend veel hulp van de ouders, oma's en opa's. Onze dank hiervoor. Het was een geslaagde ochtend! Het zonnetje staat weer hoog en de temperatuur is lekker warm. Dan is het weer tijd om met water te spelen. Luchtig gekleed en goed ingesmeerd gaat het HummelHof op ontdekking. Lekker spetteren en water over gieten van bakje naar bakje en ja je word wel eens zelf nat. Wat hebben we weer geboft met deze mooie dag. De Met het mooie weer zorgen wij ervoor dat de kinderen voldoende te drinken wordt aangeboden. En. wat is nou leuker dan zelf je eigen drinken te kunnen tappen en vervolgens op te drinken.

3 Pagina 3 van 7 Bij de BSO stond het thema "ga mee naar buiten allemaal" centraal. In de vakantie hebben we dan ook leuke activiteiten ondernomen. We zijn naar de Maas geweest, we hebben brood gebakken en buiten geschilderd. Nieuws vanuit de onderbouw Kinderen in groep 4 lezen met de kleuters De kinderen uit groep 4 lezen elke woensdagochtend met kleuters die al wat woordjes kunnen lezen. De beginnende lezer uit groep ½ leert veel tijdens het samen lezen. Hoe je bepaalde woorden uitspreekt bijvoorbeeld. Bovendien kan de beginnende lezer bij het zelf lezen meteen om hulp vragen als hij iets niet begrijpt. Hoe meer een kind oefent, hoe beter het gaat lezen en hoe leuker het lezen wordt. D

4 De Pagina 4 van 7 Er waren eens. drie kleutergroepen die spelen en werken in een wereld vol met sprookjes! Assepoester, Klein Duimpje en Sneeuwwitje komen voorbij, maar ook wordt er aandacht besteed aan de wat minder bekende sprookjes, want er zijn zoveel sprookjes dat je ze nooit allemaal kent.. De klassen zijn al omgetoverd tot ware sprookjes met mooie knutselwerkjes van de kinderen en ook de hulpouders hebben hun best gedaan in de gang. Hier staat een snoephuisje van Hans & Grietje waar de kinderen niet van durven te snoepen waarom mocht dat ook alweer niet? Ook wordt er in sprookjes vaak getrouwd en dat kunnen de kinderen van groep 1/2c in hun eigen klas in de huishoek doen. Deze groep duikt iets dieper in op het thema Trouwen, omdat zij een uitnodiging hebben gehad voor een echt trouwfeest! De Juf gaat namelijk trouwen! We hebben veel foto s van ouders gehad en een aantal moeders hebben zelfs hun jurk in de klas op een paspop gezet. Wat zijn ze mooi allemaal!

5 De Pagina 5 van 7 Nieuws vanuit de midden- en bovenbouw Plusklas We werken bij ons op de Wijboom op donderdagochtend met een aantal kinderen in de plusklas. Deze kinderen komen uit de groepen 4 t/m 8. Het zijn allemaal kinderen die behoefte hebben aan extra uitdaging naast de gewone lesstof. Uiteraard krijgen deze kinderen binnen het normale lesprogramma ook al verdiepingsstof aangeboden. In de plusklas wordt verrijkingsstof aangeboden. Dat is leerstof die onderwerpen of vakken behandelt, die normaal gesproken geen onderdeel uitmaken van het reguliere onderwijsaanbod. Binnen de plusklas proberen we daarnaast het volgende te bieden: 1. Ontmoetingen met ontwikkelingsgelijken 2. Leren structureren en plannen. 3. Leren samenwerken. 4. Werken in projecten (van deel naar geheel) 5. Experimenterend leren (veel handelen) 6. De behoefte aan autonomie wordt gerespecteerd door eigen keuze te maken m.b.t. uit te werken onderwerpen. De kinderen hebben een Acadin account. Hierop staan veel keuzeopdrachten waaraan ze ( binnen een vastgestelde periode) kunnen werken. Dit doen ze naast de donderdagochtenden in de plusklas ongeveer 1 uur per week Vernieuwing van het bovenbouw schoolplein. Het schoolplein van de bovenbouw kan wel een opknapbeurt gebruiken! Wilt u mee denken over verbeteringen en vernieuwende ideeën? Op 23 mei is er onder het genot van een kopje koffie of thee een brainstormsessie over het opknappen van het schoolplein van de bovenbouw. Marjolein hoort vanuit de Ouderraad graag jullie inbreng. Heb je leuke ideeën waardoor de kinderen meer uitdaging kunnen vinden tijdens het buiten spelen en het geheel een vrolijker aanzicht krijgt, dan zien we je graag op dinsdag 23 mei om uur. Als je een mail stuurt naar ouderraadwijboom@gmail.com dan sturen we je de adresgegevens voor deze afspraak toe. Wellicht ten overvloede, ook ouders uit de onderbouw zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Hopelijk zien we je op dinsdag 23 mei!

6 Pagina 6 van 7 Bijlagen Wij hebben onze eigen app!!!! Wij kunnen u vol trots vertellen dat Kindcentrum De Wijboom een gratis app heeft! Deze is te downloaden in de appstore (IOS) en de Playstore (Android). De app is ontwikkeld voor de telefoon, dus wanneer u de app zoekt in de appstore op een IPad is het handig als u links bovenin aanvinkt dat u een app zoekt voor de IPhone. Als zoekopdracht typt u in: de wijboom. Wat is er te vinden in de app: - Contactpagina met telefoonnummer en adres - Overzichtelijke nieuwspagina - Overzichtelijke agenda met mogelijkheid om op te slaan in eigen agenda - Absentie/ziekmelden doorgeven (u hoeft dan s ochtends niet te bellen!) - Verlof aanvragen - Makkelijk en snel uw gegevens wijzigen - Overzicht van alle teamleden met - Overzicht van de klassenouders met - Ideeënbus Verder vindt u nog een aantal buttons die in de loop van de tijd gevuld gaan worden en dus op dit moment nog geen inhoud bevatten. Naast deze app blijven we u informeren zoals u van ons gewend bent. Hieronder zullen we dit nog even kort toelichten: Facebook Iedere klas heeft zijn eigen Facebookpagina. Deze wordt bijgehouden door de leerkracht en hier worden foto s en updates geplaatst over de gebeurtenissen in de klas. Dit zijn vaak leuke, gezellige dingen die u een kijkje geven wat we allemaal doen op school. De kinderopvang en de ouderraad hebben ook een eigen Facebookpagina. Activiteiten/nieuws/meldingen die het hele kindcentrum aangaan worden op de algemene Facebookpagina gezet. Een link naar deze algemene pagina is ook te vinden in de app! Nieuwsbrief De nieuwsbrief hebben we sinds kort in een nieuw jasje gegoten. Hierin zijn belangrijke datums te vinden van de activiteiten die eraan komen. Verder bevat de nieuwsbrief algemeen nieuws. Dit zijn belangrijke mededelingen die alle ouders aangaan. Naast dit algemene nieuws is er nieuws vanuit de kinderopvang en vanuit de verschillende bouwen van school. Zo krijgt u een idee van wat we allemaal doen op school en waar we mee bezig zijn/aan werken. Om de nieuwsbrief te ontvangen via de mail moet u zich zelf aanmelden op onze website! Daarnaast is de nieuwsbrief ook te vinden in de app!

7 Pagina 7 van 7 Bijlagen Website Op onze website vindt u voornamelijk informatie over de school en kunt u een link vinden naar alle Facebookpagina s van de verschillende groepen. U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrieven en u kunt de nieuwsbrieven van de afgelopen periode bekijken. Op de website vindt u verder; formulieren, de agenda, mailadressen van het team e.d. Dit is ook terug te vinden in de app! Ook vindt u op de website informatie over de kinderopvang! Dit is nog niet beschikbaar in de app. Administratiesysteem Parnassys In ons administratiesysteem staan al uw mailadressen genoteerd. Belangrijke informatie, updates over de groep, informatie over activiteiten, meldingen, oproepen e.d. gaan via Parnassys. Zoals u van ons gewend bent ontvangt u hierover nog gewoon mails! Dit kunnen mails zijn van de eigen leerkracht, maar ook algemene mails, bijv. van de directie of van werkgroepen. Mocht uw mailadres (of bijv. telefoonnummer) wijzigen, dan kunt u uw gegevens wel via de app aanpassen.

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017

Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 Ouderinfo woensdag 24 mei 2017 www.antoniusbest.nl 0499-371250 Pagina 1 t/m 3 Geplande evenementen 25 en 26 mei Vrije dagen i.v.m. Hemelvaart 02-06-2017 Schoolsportolympiade leerjaar 6 en 7 05-06-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom april 2017, nummer 1 Inhoud Nieuwsbrief in een nieuw jasje 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 4 Nieuws

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JULI /AGUSTUS 2017 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 19 Van de directie Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij gesteund hebben door een berichtje,

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 16 15 mei 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 4. Jarig in mei 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, Op school zijn

Nadere informatie

8 23 Groep 8 terug van schoolkamp;

8 23 Groep 8 terug van schoolkamp; Maandkalender juni 2017 1 Teamvergadering: 15.45 uur; 16 Kleutergroepen: gym in grote gymzaal; Leerlingen groep 7 en 8 zwemmen, als beloning voor een schooljaar lang brigadieren; Teamuitje na schooltijd;

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s.

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s. Uitkijckpost juni 2017 De Uitkijck Margrietstraat 2, 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 Nieuwe leerlingen op de Uitkijck In mei is Bram Schaareman gestart in groep 6. Van harte welkom op de

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2017

Jan Harmenshof Nieuws 2017 Jan Harmenshof Nieuws 2017 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerlingen begroeten wij Hamza Al Majaresh, Emmy Prins en Anna Hak in groep 1b, Karam Al Majaresh in groep 4 en Zaina Al Majaresh in groep 5a. Wij

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website:

MAANDINFORMATIE JUNI OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: Website: MAANDINFORMATIE JUNI 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JUNI 2017 Do 01 Vr 02 Ma 05 Di 06 Wo 07 Do 08 Vr 09 2 e

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23. Plein. Gym NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans. Stand van Zaken

Nieuwsbrief 23. Plein. Gym NIEUWSBRIEF. Basisschool De Springschans. Stand van Zaken NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 1 juni 2017 Nieuwsbrief 23 Plein Stand van Zaken Soms vraagt een ouder of kind er wel eens naar we hebben toch een schoolplein14 gewonnen? Wanneer komt dat dan?

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Juni 2018, nummer 8 Inhoud Nieuwsbrief 8 1 Algemeen nieuws 1-2 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 3 Nieuws vanuit school 5 Nieuwsbrief 8 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juli 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 3 t/m 7 juli Rapportgesprekken (facultatief). 6 en 7 juli Schoolkamp groep 5/6 7 juli Rapporten mee 13 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout

26 maart Stan Gebben 1 april Jeffrey Chi 29 maart Mathijs Langenhuijsen 1 april Tom Gevers 31 maart Yenthe Schaap 4 april Lily van Hout 24 maart 2017 - nummer 13 Belangrijke data Dinsdag 28 maart *Afsluiting Week van de Lentekriebels *Kijkavond gr 1 t/m 8, van 18.00-19.00 uur Woensdag 29 maart OR-vergadering Donderdag en vrijdag 30 en

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 23-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. De aankomende weken staan de toetsweken en trotsweek centraal, maar is er ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode van het schooljaar staat bol van extra activiteiten, toetsen, afscheid nemen en vooruit kijken naar schooljaar 2017-2018. We zeggen: De tijd vliegt en in

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juli 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Speciale editie!! Speciale editie!! Hier volgt een speciale editie van de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Lezen in de vakantie is leuk én slim!

Lezen in de vakantie is leuk én slim! Data 31 mei, 1 en 2 juni Kamp groep 8 Zeeland 5 juni 2 e Pinksterdag, vrije dag voor iedereen 7 juni OV vergadering 13 juni Studiemiddag team. Alle kinderen zijn s middags vrij 26 juni GGD Inloopspreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Maandbrief. Juni 2018

Maandbrief. Juni 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag hebben we ons jaarlijkse schoolfeest en bazaar. We kunnen met elkaar terug kijken op een heel geslaagde ochtend. Op het moment van verzending

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017

Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar , 16 juni 2017 Nieuwsbrief 24 Het Kompas schooljaar 2016-2017, 16 juni 2017 Inleiding Aan het einde van het schooljaar is er veel nieuws. Daarom is er de afgelopen weken elke week een nieuwsbrief rondgestuurd en ook

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van juni 2017.

Toelichting bij de maandkalender van juni 2017. Toelichting bij de maandkalender van juni 2017. Lezen in de zomervakantie Lezen in de vakantie met de VakantieBieb-app. Kinderen die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018

Nieuwsbrief 15. Belangrijke data: Algemene informatie: Eindcito. Koningsspelen. 17 mei 2018 17 mei 2018 Belangrijke data: 18 mei Juffendag groep 1 en 2 21 mei 2 de Pinksterdag (alle kinderen vrij) 22 mei Calamiteitendag (alle kinderen vrij) 23 mei Juffendag groepen 8 23 en 24 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 8 NUMMER 1 12 OKTOBER 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Wat vond u van Koningsspelen bij ons Kindcentrum?

Wat vond u van Koningsspelen bij ons Kindcentrum? Mei 2017 Nummer 15 Ontwikkelingen De eerste schoolweek van de laatste periode tot de zomervakantie zit er al weer op. Het schooljaar vliegt voorbij. Binnen het Kindcentrum zijn we dit schooljaar gestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 10 2 juni 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Terugblik mediawijsheid Vakantieregeling Ouder participatie

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Cito-eindtoets Welkom Nieuwbouw Reünie 10 juni

NIEUWSBRIEF MEI Cito-eindtoets Welkom Nieuwbouw Reünie 10 juni NIEUWSBRIEF MEI Cito-eindtoets Donderdag 11 mei was de spanning te snijden in groep 8. Begrijpelijk: de uitslag van de citotoets zou die dag bekend worden. Zelfs de taart met daarop het klassengemiddelde

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend

Woensdag 29 mei Studiedag team alle leerlingen zijn vrij. Donderdag 30 mei t/m vrijdag 31 mei Hemelvaartsweekend Jaargang 7 nummer 5 24 mei 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Veel bewegen is gezond! Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 19 KBS De Kameleon 6 mei 016 1 Oog voor talent Veel bewegen is gezond! Binnenkort gaan we weer genieten van onze jaarlijkse sportdag. De kinderen, ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018

o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 o.b.s. De Goudvink 29 juni 2018 Belangrijke data 2 juli Studiedag, alle kinderen vrij 3 juli Inleveren boektas Boekenpret, groep 1 t/m 4 5 juli Gala-avond groep 8 6 juli Groep 8 vrij i.v.m. gala 9 t/m

Nadere informatie

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool.

WIJCKPRAAT. Van Asch van Wijckschool MEI Agenda mei en juni Stand van zaken Babylon/Van Asch van Wijckschool. WIJCKPRAAT MEI 2019 Van Asch van Wijckschool Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Levensvreugde De zomer in een jurk de trouw in een tasje De ontmoeting in een tafel

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders,

De Groenevelder. schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8. Beste ouders, De Groenevelder schooljaar 2015-2016 2 juni 2016 nummer 8 Beste ouders, Eindelijk is het weer zo ver: een nieuwe Groenevelder!! Na een heerlijke meivakantie en alweer een aantal weken school, hebben we

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Juli 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Facultatieve tien minutengesprekken Nieuws van de leescoördinator

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer juli Agenda

Sterrennieuws. Nummer juli Agenda Sterrennieuws Nummer 20 14 juli 2017 Agenda Datum 17 juli Ouderbedankmoment voor alle ouders die dit jaar structureel hulp geboden hebben 18 juli Afscheidsavond groep 8 19 juli Leerkrachtdag Groep 8 uitzwaaien

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2016

MAANDMEMO oktober 2016 MAANDMEMO oktober 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een heerlijke nazomer, gaan wij nu langzaam echt de herfst in. De temperaturen in de school zijn weer aangenaam en in alle klassen wordt flink gewerkt

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2,

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes De meivakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad! Het zonnetje en de temperatuur lieten ons wel een

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI/AUGUSTUS. De agenda. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018

InfOventje. Ouderinformatie. Jaargang 21 nr juni 2018 InfOventje Jaargang 21 nr. 10 1 juni 2018 Ouderinformatie Nieuws van de directie Zoals we ook al een aantal keren vanuit deze nieuwsbrief met jullie gedeeld hebben, gaat meester Jos per 1 augustus stoppen

Nadere informatie

Januari BSO Bolderburen

Januari BSO Bolderburen Januari 2017 www.bsdetouwladder.nl BSO Bolderburen www.bsobolderburen.nl www.beertjeshuis.nl 1 Beste ouders/verzorgers, Een heel goed 2017 gewenst, met hopelijk een echte fijne winter! De tekenen zijn

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u

AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli Wisselochtend 11.00u 12.00u Schooljaar 2017-2018 Datum: 29-06-2018 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 2 juli Schoolreisje groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Afscheid groep 8 Woensdag 4 juli

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen

Augustus Toelichting. ma di wo do vr za zo. Trianova verschijnt. Informatieavond alle groepen Augustus 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Informatieavond voor alle groepen 30 31 20 augustus 26 augustus Op deze datum nodigen wij u uit voor een informatieavond

Nadere informatie