18 11 Voorleeswedstrijd groep Risk Factory Enschede gr. 8a Juf Linda jarig Risk Factory Enschede gr. 8b. Onderhoud rond school

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "18 11 Voorleeswedstrijd groep Risk Factory Enschede gr. 8a Juf Linda jarig Risk Factory Enschede gr. 8b. Onderhoud rond school"

Transcriptie

1 18 11 Voorleeswedstrijd groep Risk Factory Enschede gr. 8a Juf Linda jarig Risk Factory Enschede gr. 8b Beste abonnees, Gelukkig, ook in Geesteren is Sinterklaas met zijn gevolg aangekomen. Het jaarlijkse kinderfeest kan weer doorgaan. We wensen de kinderen een onbezorgd feest toe, waar u ook gewoon van mag genieten. Enquête Ouders De enquête al ingevuld? Wilt u dit alsnog doen? De link naar de enquête: h p://nvl.vbent.org/kvpo/inloggen.php Vergaderingen De leerkrachten vergaderen deze week in de bouw. Dat wil zeggen dat ze met de collega s van een aangrenzende jaargroep overleg plegen over gezamenlijke problemen: groep 1 2 is een bouw, maar ook 3 4, 5 6 en 7 8: 4 bouwen dus. Morgenavond vergadert de MR over diverse onderwerpen. De vergadering begint om uur in het direc ekantoor. De agenda staat op de website. Onderhoud rond school Op zaterdag 10 december gaan we graag met u aan de slag. We willen dan al het blad rond school opruimen en alle goten schoon maken. We beginnen om 8.30 uur. Bovendien is er een klus bij speelplaats 7/8: het aanbrengen van een stuk verharding. Eerder was hier en groenstrook. U kunt zich aanmelden via het formulier op de website: MR&OR>> Onderhoud Gee u zich op? Personele zaken De "ziekenboeg" van het team is helaas nog niet leeg. Juf Ivonne, juf Willy en juf Merlin zijn gelukkig weer aan de slag en dat gaat goed. Juf Anja, juf Mare e en meester Alphons werken aan hun herstel en komen zo nu en dan weer op school. Juf Linda en meester Harry zijn "nieuw" in de boeg. Juf Linda moet opera es ondergaan in haar darmstelsel met de nodige rustperiodes. Juf Saskia staat voor de groep, zodat juf Linda haar herstel jd zelf in kan vullen. Meester Harry is "aangeslagen" om in spor ermen te spreken en hee een me out nodig. Juf Rony neemt zijn plek in voor de groepen 6 en 8 en dat gaat prima! Voor beide teamleden denken we dat de vervanging enkele weken nog zal duren. We hopen ze snel weer gezond en wel aan het werk te zien.

2 In overleg met het bestuurskantoor hebben we voor meester Marcel een aangepaste werktaak kunnen samenstellen. Hij is in principe elke ochtend op school en ondersteunt de collega's in de groepen 5,6 en 7 bij instruc e momenten en verwerken van de lesstof bij groepjes leerlingen. Op deze manier kan meester Marcel ondanks zijn gehoorproblemen toch een zinvolle bijdrage leveren binnen de school. Ondertussen wachten we op nadere besluitvorming van het UWV. Evalua e con nu rooster We zijn benieuwd naar de uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek onder teamleden, ouders en leerlingen. Met name de vragen over de ervaringen met het nieuwe rooster zien we met belangstelling tegemoet. Met het team hebben we vorige week een plenaire evalua e gehouden om de schoolorganisa e van dit jaar onder de loep te nemen. Op enkele punten zien we nog mogelijkheden tot verbetering (lunch jd, nevenruimtes en de pleinen) maar we zijn verder best tevreden over de manier waarop de les jden verlopen in het vijf gelijke dagen model. Bieb en school Gelukkig was de opkomst bij de brainstorm avond over de bieb in Geesteren goed bezocht, zodat er ook voldoende vrijwilligers waren om de werkgroep op te tuigen die de toekomst van de bieb in ons dorp veilig willen stellen. Een soort bieb 2.0, want er zal goed nagedacht moeten worden over een zinvolle en passende invulling van de ruimte en de uren. Vanuit school zal juf Nicole in deze groep zi ng nemen. Voorlopig blij de huidige bieb dus open tot juli Dat is maar goed ook, want lezen, in welke vorm dan ook, is een basisvoorwaarde voor een gezonde ontwikkeling voor jong en oud! We hopen u weer voldoende geïnformeerd te hebben. We wensen u een fijne week toe. Met vriendelijke groet, Team Aloysiusschool

3 Handbalvereniging Stevo helpt Sinterklaas! Geesteren. Sinterklaas komt 12 november weer in ons land. Ook in Geesteren en omgeving legt hij huisbezoeken en bedrijfsbezoeken af. Zoals jullie vast weten, heeft de Sintt het dit jaar erg druk. Daarom heeft hij handbalverenigingg Stevo gevraagd hem te helpen bij het invullen van zijn agenda. Wilt u de Sint en twee van zijn pieten gezellig bij u thuis op bezoek? Dan bent u bij handbalvereniging Stevo aan het juiste adres. Bedrijven kunnenn ook contact met ons opnemen. We bespreken mett u wat de mogelijkheden zijn. Sinterklaas legt bezoeken af op zaterdag 26 november zondag 27 november vrijdag 2 december zaterdag 3 december zondag 4 december maandag 5 december Over andere data, voor 5 december, kan overlegd worden. De kosten voor een bezoek aan huis van Sinterklaas en twee pieten bedragen 35,. Het bezoek zal een half uur duren en strooigoed is inbegrepen. Na de boeking ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarbij een formulier waarop u bijzonderheden kunt invullen..

4 Om te boeken kunt u mailen naar: sinterklaasstevo@hotmail.com Let op! Vol = Vol Hopelijk tot ziens. Sinterklaascommissie Stevo.

5 Stem op STEVO voor het Rabobank Projectenfonds Zoals bekend willen we bij STEVO de dug-outs langs het hoofdveld vernieuwen. De huidige dug-outs voldoen niet meer aan de kwaliteitseisen en om de veiligheid ook in de toekomst te kunnen blijven waarborgen is tijdens de afgelopen ALV een plan gepresenteerd om de dug-outs te vervangen. Voor de financiering hiervan is een bijdrage gevraagd uit het Rabobank Projectenfonds. Dit fonds is door de Rabobank in het leven geroepen om lokale maatschappelijke projecten te ondersteunen. Leden van de Rabobank kunnen middels het uitbrengen van hun stem invloed uitoefenen op de verdeling van de beschikbare middelen uit het fonds. Sinds gisteren kan er gestemd worden op de verschillende projecten die zijn aangemeld bij de Rabobank Noord en West Twente. Voor de afdeling Tubbergen is STEVO de enige Geesterense vereniging die een aanvraag heeft ingediend. We willen iedereen dan ook vragen om je stem uit te brengen om zo STEVO te helpen aan een mooie bijdrage uit het projectfonds. Om te kunnen stemmen moet je lid zijn van de Rabobank (dit is wat anders dan klant zijn bij de bank). Leden van de Rabobank kunnen tot vrijdag 18 november uur hun stem uitbrengen. Dit gaat heel simpel via de volgende link: Door in te loggen met de Rabo Scanner (of Random Reader) kan er per categorie en lid één keer gestemd worden. Het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van de bijdrage voor STEVO. Wij willen alle leden van de Rabobank in onze gemeenschap dan ook oproepen om hun stem uit te brengen om zo een mooie bijdrage voor de vervanging van de dug-outs de realiseren!

6 Geesterse Sjouwtocht, Midwinterhoorn-fakkel-editie Een primeur in Geesteren. Op vrijdagavond 16 december 2016 worden in Geesteren vele wandelaars verwacht. Na de succesvolle organisatie van de 32 e Twentse midwinterhoornwandeltocht heeft de midwinterhoornblaasgroep Geesteren besloten om samen met de AVG een Sjouwtocht te organiseren. Er zijn een tweetal prachtige routes uitgezet. Een route van 2½ km (mindervalideroute) en een route van 5 km die de wandelaars langs karakteristieke fraaie verlichte Twentse erven voert. De routes zijn gemarkeerd door fakkelverlichting en vuurkorven, onderweg worden de wandelaars toegeblazen door diverse midwinterhoorn en jachthoorn blaasgroepen uit Geesteren. Ook is er een levende Kerststal te zien en zal een zanggroep te horen zijn. De Sjouwtocht begint tussen 17:30 en 19:30 uur vanaf Erve Kampboer Kampboerlaan 6 te Geesteren. Voor deelname voor de Geesterse Sjouwtocht wordt een bijdrage van 2,50 gevraagd. Daarbij krijgt u dan een led-lampje voor de kinderen en aantrekkelijke reductiebonnen die bij horecagelegenheden langs de route ingeleverd kunnen worden. Deze vertegenwoordigen een waarde van 8,=. Na de Sjouwtocht is er nog gelegenheid om gezellig samen te zijn bij Café-zaal Kottink en/of bij Erve Kampboer. Het midwinterhoornblazen is een eeuwenoude traditie, toch maken de midwinterhoornblazers uit Geesteren gretig gebruik van Social Media. De Facebook pagina is te vinden op en Midwinterhoornblaasgroep Geesteren.

21 11 Risk Factory Enschede gr. 8a

21 11 Risk Factory Enschede gr. 8a 6 12 Studiedag team, kinderen vrij 21 11 Risk Factory Enschede gr. 8a 21 11 Juf Linda jarig 22 11 Risk Factory Enschede gr. 8b 23 11 Halt, groep 8a en 8b 24 11 Pietengym gr 1 2 Beste abonnees, Een onstuimige

Nadere informatie

5 12 Sinterklaas op school, ontvangst

5 12 Sinterklaas op school, ontvangst 6 12 Studiedag team, kinderen vrij 5 12 Sinterklaas op school, ontvangst 8.30 uur 28 11 Ouderavond Voortgezet Onderwijs, aanvang 19.30 uur Beste abonnees, Nog een weekje en dan is Sinterklaas echt jarig.

Nadere informatie

12 12 Adventsviering gr. 5 t/m Merry Christmas gr. 4. De Bibliotheek in Geesteren. Kerstknutselmorgen. Vergaderingen.

12 12 Adventsviering gr. 5 t/m Merry Christmas gr. 4. De Bibliotheek in Geesteren. Kerstknutselmorgen. Vergaderingen. 12 12 Adventsviering gr. 5 t/m 8 13 12 Merry Christmas gr. 4 Beste abonnees, Wat een prach ge dag gisteren. De jaarlijkse kerstmarkt was weer een groot succes. Wat een sfeervol gebeuren. Complimenten voor

Nadere informatie

17 december kerstvieringen 6 januari Juf Annelies januari Start BSO op Aloysius 8 januari Afscheid meester Leo

17 december kerstvieringen 6 januari Juf Annelies januari Start BSO op Aloysius 8 januari Afscheid meester Leo 17 december kerstvieringen 6 januari Juf Annelies 50 4 januari Start BSO op Aloysius 8 januari Afscheid meester Leo Beste abonnees, Wat was het gisteren druk jdens de jaarlijkse kerstmarkt! De weersomstandigheden

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

9 april Juf Anja jarig

9 april Juf Anja jarig 6 april Schoolvoetbaltoernooi jongens 6 april Vergadering Ouderraad 9 april Juf Anja jarig Beste abonnees, Ook deze week hebben we een aantal aandachtspunten. Denkt u er allereerst aan dat uw kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel

Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nieuwsbrief OBS De Weidevogel Nr.09, mei 2018 AVG - privacy wetgeving De AVG is van kracht, ook voor Innoord en haar scholen Per 25 mei 2018 is er nieuwe privacy-wetgeving van kracht geworden, de Algemene

Nadere informatie

Personele zaken. Oudercontactavond

Personele zaken. Oudercontactavond 01 02 Informa eavond groep 5a 08 03 Studiedag, kinderen vrij 02 02 Groep7 Voorstelling Wiek 15 03 Studiedag TOF, kinderen vrij 05 02 Juf Renate jarig Beste abonnees, Het genieten van Koning Winter was

Nadere informatie

Personele aangelegenheden. Andere school jden. Schoolregels. Studieochtend kleuters. Carnaval. Beste abonnees,

Personele aangelegenheden. Andere school jden. Schoolregels. Studieochtend kleuters. Carnaval. Beste abonnees, 9 februari 10 minutengesprekken 13 februari Alaaf!! 11 februari 10 minutengesprekken 16 februari Rosenmontag: kinderen vrij! 12 februari Rapport mee 20 maart Studieochtend gr. 1 2 Beste abonnees, De aandacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

19 mei Informa eavond AS 20 mei Luizencontrole 19 mei Schoolreisje groep 4 22 mei 8c Klooster Noord Deurningen 25 mei Vrij 2e Pinksterdag

19 mei Informa eavond AS 20 mei Luizencontrole 19 mei Schoolreisje groep 4 22 mei 8c Klooster Noord Deurningen 25 mei Vrij 2e Pinksterdag 19 mei Informa eavond AS 20 mei Luizencontrole 19 mei Schoolreisje groep 4 22 mei 8c Klooster Noord Deurningen 25 mei Vrij 2e Pinksterdag Beste abonnees, De meivakan e is voorbij. We gaan nu rich ng einde

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo

Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo Locatie S.O.: Dr. Herderscheeschool, Schapendijk 3, 7608 LV Almelo Locatie V.S.O.: De Brug, Burcht 107, 7608 JD Almelo i Jaargang : 6 Maand : Oktober 2007 Afdeling : S.O. Geachte ouders/verzorgers, Met

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Infopunt november 2013

Infopunt november 2013 Infopunt 06 14 november 2013 Storm, wind en regen. Ja hoor, herfstweer. Het is een stormachtige opmaat naar de feestelijke decembermaand. Gelukkig was het maandag met Sint Maarten prachtig weer om te lopen,

Nadere informatie

28 mei H.Vormsel 22 juni Studiedag, kinderen vrij. 29 mei Juf Marieke jarig. Beste abonnees,

28 mei H.Vormsel 22 juni Studiedag, kinderen vrij. 29 mei Juf Marieke jarig. Beste abonnees, 28 mei H.Vormsel 22 juni Studiedag, kinderen vrij 29 mei Juf Marieke jarig Beste abonnees, Afgelopen zaterdag was het even een drukte aan de Vriezenveenseweg. Op initiatief van Duurzaam Geesteren zijn

Nadere informatie

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf

31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf 31 augustus Informa eavond groep 7 4 september Juf Pauline jarig 1 september Informa eavond groep 4 10 september schoolfotograaf Beste abonnees, De opening van het schooljaar is afgelopen woensdag gehouden.

Nadere informatie

Delta Digitaal Oktober 2016

Delta Digitaal Oktober 2016 Delta Digitaal Oktober 2016 Zet het in je Belangrijke data 3 november Dansexcursie gr. 1-2 7 november Start met schoolfruit voor alle kinderen 10 november Nationaal schoolontbijt 15 november Excursie Markant

Nadere informatie

19-10 Tentoonstelling Kinderboekenweek

19-10 Tentoonstelling Kinderboekenweek 9 oktober Kinderen 12.00 uur vrij Studiemiddag team 19-10 Tentoonstelling Kinderboekenweek 11-10 Juf Annemiek jarig 12-10 Meester Bart jarig Beste abonnees, Vanmiddag hebben de kinderen om 12.00 uur vrij

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 9 6 november 2018 Deze week: Geachte ouders, Vorige week is juf Anita bevallen van een kerngezonde dochter: Sanne. We feliciteren Jan, Anita en Teun van harte met hun lieve dochter en zusje!

Nadere informatie

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden.

Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Betreft: Informatie van de werkgroep, Onderzoek naar andere schooltijden. Beste ouders/ verzorgers en leerkrachten van de Boeier, Dinsdag 14 maart hebben we een ouderavond georganiseerd over het onderzoek

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 32ste jaargang nr juni Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 32ste jaargang nr. 37 26 juni 2019 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317 843525 JARIGEN 30-06 Dirk, groep 2B 30-06 Hannah, groep 8 02-07 Shania, groep

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Data om te onthouden: Maandag 4 juni: start CITO eindtoetsen Woensdag 14 juni: sponsorlijsten gaan mee naar huis. Vrijdag 15 juni: schoolfotograaf Vrijdag 22 juni: rapport groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober!

Wij wensen u en uw kinderen een heel fijne en ontspannen herfstvakantie. We zien elkaar weer op 24 oktober! Reisverslag 13-10-2016 Beste ouders, Het is alweer bijna herfstvakantie, de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen. Op een school gebeurt altijd veel, op De Grote Reis is dit ook het geval. Na een start

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 24 maart 2016 08 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Wijziging schooltijden De bult (speelheuvel) Voetbaltoernooi groep 7/8 CITO Eindtoets groep 8 Vastenactie sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag team AvB. Nieuw op school. stadsdichter!

Nieuwsbrief. Studiedag team AvB. Nieuw op school. stadsdichter! Nieuwsbrief N U M M E R 1 3 1 9 N O V E M B E R 2 0 1 5 Nieuw op school In groep 1B start de komende week Lasse Bakker. We wensen je heel veel plezier bij ons op school! Sarah Vegter, junior stadsdichter!

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

express Sinterklaas is weer in Nederland. En dus ook op De Tweemaster! Ouders, bedankt voor het versieren van de school! Kalender Verjaardagen Welkom

express Sinterklaas is weer in Nederland. En dus ook op De Tweemaster! Ouders, bedankt voor het versieren van de school! Kalender Verjaardagen Welkom Kalender 2master express express 19 november: Gymles T4T Lootjes trekken Ouderavond ontwerp nieuwbouw 21 november: Ontwerpend leren 1A 23 november: Excursie gr 7/8 Spelletjesmiddag gr 1/2 26 november:

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school

nieuwskalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Ouderavond brief 1 van ouders retour school 2016 28 november 11 december nieuwskalender 6 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 december 2 3 4 schwk 12 wk 48 Sinterklaas in Koningshaven! 14.30 tot 16.30

Nadere informatie

Van de directie. Hulde!

Van de directie. Hulde! Van de directie. Hulde! Nog nooit keek ik zo uit naar een vakantie als nu en mijn collega s met mij. Want het was een pittige opgave om de groepen te bemensen de afgelopen weken. Zoals ik in mijn mail

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 16 november 2018

Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Nieuwsbrief 6 16 november 2018 Welbevindgesprekken Volgende week maandag en dinsdag zijn de welbevindgesprekken. In dit gesprek staat het welbevinden van het kind centraal. Als voorbereiding op de welbevindgesprekken

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken nog ouders voor de Tussenschoolse Opvang (TSO) op de dinsdag.

Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken nog ouders voor de Tussenschoolse Opvang (TSO) op de dinsdag. 1. Nummer 7; 8 oktober 2018 Geachte ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nummer 7. 1. De schoolregel: Deze week staat de volgende schoolregel centraal: Pas op met je woorden. 2. Wij zoeken

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4

Start schooljaar. kalender. 31 augustus 3 september 5 september 10 september kennismakingsgesprekken. gr. 3-4 octopost 22-8-2018 - nr. 1 Start schooljaar Afgelopen maandag is het nieuwe schooljaar gestart, met een mooi bouwlied door het team. De nieuwbouw van KindPark Boekel heeft geleid tot een grote verandering

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied.

Agenda december. Psalm/Lied van de maand De komende maand zingen en leren wij onderstaande Psalm en lied. Agenda december Website Schoolplein Sinterklaas Waar zijn wij mee bezig? Opbrengst sponsorloop Kerstfeest Nr. 4 Schooljaar 2016-2017 Agenda december Ma 5 Sinterklaasfeest Ma 5 Continurooster tot 14.30

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 781 16-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Wia en Beppie Elk einde is het begin van iets nieuws Na vele jaren werkzaam te zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 10. Belangrijke data. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 10 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Uitdraai toetsgegevens op 24 november Oproep van de OR Boekentips Heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

26 10 Luizencontrole Fietsenkeuring groep 3 t/m 8. Enquête Ouders. Aan en afmelden werkgroepen. Beste abonnees,

26 10 Luizencontrole Fietsenkeuring groep 3 t/m 8. Enquête Ouders. Aan en afmelden werkgroepen. Beste abonnees, 26 10 Luizencontrole 31 10 Fietsenkeuring groep 3 t/m 8 Beste abonnees, De herfstvakan e is achter de rug. Voor ons ligt een periode van 8 weken tot de kerst. Het zijn de donkere dagen voor kerst, zoals

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data:

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data: MARIMBAZUIN Mei 2017 De van Willemien, directeur Wat een prestaties zijn er weer geleverd op Marimba. En dan bedoel ik deze keer de kinderen uit groep 7 en 8. Bijzonder trots zijn we op een gemiddelde

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO

Jaargang 22, Maand: Januari 2016 INFO Jaargang 22, Maand: Januari 2016 Basisschool De Schare INFO 2016 staat voor de deur. We hopen dat dit kalenderjaar alle geluk en voorspoed zal brengen voor u en uw gezinsleden. Na een sfeervolle Kerstvakantie

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Catharinanieuws Nummer 2

Catharinanieuws Nummer 2 Fundament voor talent Catharinanieuws Nummer 2 24 september 2012 Agenda In de jaarkalender staat aanstaande woensdag een workshop-middag gepland. Deze is vanwege een druk rooster verplaatst naar woensdag

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden?

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden? Vervolg 2 e informatieavond Andere schooltijden? Agenda Doel van deze avond Terugblik Concrete invulling van voorkeursmodellen Ouderraadpleging Vragen en slot Terugblik Twee informatieavonden in mei: Aanleiding

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 KORTE TERUGBLIK NIEZO PARADIEZO RABO CLUBKAS ACTIE VIDEO AVOND HIJ KOMT, HIJ KOMT NIEZO PARADIEZO Die zomer die begon zowat in mei. heel

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016 Bonifax Agenda Wassenaar, november 2016 03 nov. oud papier 07 nov. groep 3+4 verteltheater 09 nov. groep 7 dode-hoek-les 10 nov. groep 5 bosles 11 nov. Nationaal Schoolontbijt 11 nov. groep 8 ontbijt bij

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT A p r i l 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van april 2015. In deze maand zijn de groepen 7 en 8 druk bezig met toetsen: groep 7 doet de Entreetoets,

Nadere informatie

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld November 2018 Voorwoord Belangrijke data Vertrek meester Hans Voorstellen juf Joyce en juf Daphne Daltoncongres Optionele oudergesprekken Podiumparades Terugblik tweedaagse Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie