Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 29 augustus We zijn weer begonnen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 29 augustus We zijn weer begonnen!"

Transcriptie

1 Alexander Gogelweg EV Vlissingen Website: Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 29 augustus 2014 We zijn weer begonnen! De kop is er af. We hebben er een week opzitten. Het was maandag heel gezellig. Niet alleen de kinderen kwamen naar de klas, ook veel ouders mochten we begroeten. Zowel in de onderbouw als in de bovenbouw kwamen ouders hun kinderen brengen en kennismaken met de leerkracht(en). Dit gebeurde zo spontaan dat we volgend jaar dit als gewoonte in gaan voeren. De eerste week liep goed. Leerkrachten zijn enthousiast en samen met de kinderen gaat het lukken om er een goed jaar van te maken. Wij hopen dat het enthousiasme van de eerst week lang blijft duren. Ook de ouderraad is al volop bezig met de eerste activiteit van het nieuwe schooljaar. De rommelmarkt op zaterdag 6 september. De groepen 8 zijn actief met het voorbereiden van hun schoolkamp. De andere groepen zijn naast de leervakken zich aan het verdiepen met het werken op een tablet. Verder zijn we van start gegaan met een digitale aardrijkskunde methode. Kortom allerlei leuke zaken om ons mee bezig te houden. Verder willen we u van harte uitnodigen voor onze informatieavond van 16 september en onze ouderavond van 23 september. Samen met de kinderen en u, hopen we op een goed en fijn schooljaar. Meester Pieter Kempe

2 Informatieavond Voor de zomervakantie hebben we het u al laten weten, in september staan er 2 informatieavonden gepland. De informatieavond van dinsdag 16 september gaat over het groepsgebeuren van uw kind in de groep en het gebruik van tablets in onze school. Het gebruik van de tablet wordt niet in de klas besproken, maar algemeen. Zie onderstaande agenda. Tijdens deze bijeenkomst willen we graag weer een klassenouder vragen. Wie meldt zich aan.? Wilt u hierover informatie dan kunt u dit vragen aan de groepsleerkracht van uw kind of bij de klassenouder van vorig jaar. Agenda: uur: Inloop met thee/koffie in de aula van het lage gebouw uur: Welkom door meester Pieter uur: Het gebruik van de tablet in de klas : door meester Frans uur: Naar de klassen uur: Eerste ronde uur: Tweede ronde In verband met de organisatie willen we u vragen ons te mailen of u aanwezig zult zijn en met hoeveel personen u komt. Graag mailen naar louisedecolignyschool@onzewijs.nl Ouderavond Op dinsdag 23 september houden we een ouderavond met als onderwerp: De toekomst van de Louise de Colignyschool Welke school willen wij de komende vijf à tien jaar zijn? Een school van zeven tot zeven? Een school met aandacht voor niet alleen de traditionele vakken, maar ook voor allerlei andere zaken zoals sport, cultuur, dans, muziek etc? Een school met het gelijke dagen model? Dus elke dag van 8.30 tot uur.? Een school met aandacht voor zorg in het kader van Passend Onderwijs? Hierover en misschien nog ander onderwerpen, willen wij graag met u van gedachten wisselen van uur tot uur in de personeelskamer van het hoge gebouw. Deze avond is bedoeld voor zowel huidige ouders/verzorgers als toekomstige ouders/verzorgers. Agenda volgt t.z.t. Noteert u ook deze datum alvast in uw agenda? Koffie/thee ochtenden Met ingang van het nieuwe school jaar willen we op de eerste dinsdag van de maand ouders in de gelegenheid stellen elkaar op een informele manier te ontmoeten. We zien dat er na 8.30 uur veel ouders op het plein blijven napraten. Als school willen we dan ook graag in die behoefte voorzien. Daarom nodigen wij u uit om van 8.30 uur tot 9.00 uur in de aula van het lage gebouw op een informele wijze bij elkaar te komen. Voorlopig is de planning op dinsdag. Mocht er echter vanuit de ouders behoefte zijn dit op een andere dag te houden, dan kan dat natuurlijk veranderen. Graag tot ziens op dinsdag 2 september.

3 Gymrooster Maandagochtend groepen 5, 6 en 7a Maandagmiddag groepen 8 Dinsdagochtend groepen 1 en 2 Dinsdagmiddag groepen 3 en 7b Donderdagochtend groepen 3, 4 en 6 Donderdagmiddag groepen 5 en 7a Vrijdagochtend groepen 7b, 8 en 4 Korfbaltoernooi Op woensdagmiddag 17 september vind het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats, georganiseerd door Seolto, op het sportcomplex Bonedijke. Dit toernooi is voor de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8. Meer informatie krijgen deze leerlingen via meester Frans. Schoolgids De schoolgids is geactualiseerd. We kiezen er dit jaar voor, in het kader van het milieu, om deze niet aan iedereen mee te geven. U kunt de gids downloaden van de website. Hij staat onder de kop Onze school. Gratis proefles muziek! Hou je van muziek, zing je graag of zou je later op een instrument willen spelen? Dan is Muziek doe je mee zeker iets voor jou! We leren liedjes, spelen muziekspelletjes, luisteren naar muziek, en natuurlijk leren we ook noten lezen. De cursus duurt een heel schooljaar. Lijkt het je leuk? Kom naar de gratis proefles van Muziek,doe je mee, ( kinderen van groep 3 en 4 )op woensdag 3 september van in de muziekschool te Vlissingen,Theo van Doesburgcentrum, Brouwenaarstraat 2 of schrijf je meteen in via de website. Neem ook alvast eens een kijkje op Hopelijk tot 3 september.

4 Mailadressen leerkrachten Hieronder de mailadressen van de leerkrachten van de Louise de Colignyschool. Het algemene adres is: Groep Naam Werkt op -adres Groep 1 Juf Mirjam Reijnierse Ma en di m.reijnierse@onzewijs.nl Groep 1 Juf Carla Koster Woe, don en vr ca.koster@onzewijs.nl Groep 2A Juf Barbara van Sluijs Ma en di b.vansluijs@onzewijs.nl Groep 2A Juf Ruth Holmes Woe, do en vr r.holmes@onzewijs.nl Groep 2B Juf Carla Reijnhoudt Ma, di en woe r.reijnhoudt@onzewijs.nl Groep 2B Juf Mirjam Reijnierse Don en vr m.reijnierse@onzewijs.nl Groep 3 Juf Linda van Wijnen Ma, di en woe l.vanwijnen@onzewijs.nl Groep 3 Juf Annet Zielstra Don en vrij a.zielstra@onzewijs.nl Groep 4 Juf Christine Roelofs Ma en di c.roelofs@onzewijs.nl Groep 4 Juf Marieke Anthonise Woe, do en vr m.anthonise@onzewijs.nl Groep 5 Juf José Ooms Ma, di woe j.ooms@onzewijs.nl Groep 5 Juf Margriet Stougje Woe, don en vr m.stougje@onzewijs.nl Groep 5 Juf Manon Salcedo Ma en do m.salcedo@onzewijs.nl Groep 6A Meester Frans Borgs Ma, di, don, vr f.borgs@onzewijs.nl Groep 6A Juf Annet Zielstra Woe a.zielstra@onzewijs.nl Groep 6B Juf Yvonne Hoogesteger Ma, di en woe y.hoogesteger@onzewijs.nl Groep 6B Juf Janine Schot Don en vr j.schot@onzewijs.nl Groep 7A Juf Hanneke Albertini Ma, di en woe h.albertini@onzewijs.nl Groep 7A Juf Joska Dellebeke Woe, do en vr j.dellebeke@onzewijs.nl Groep 7B Meester Bob Lilipaly Ma, di, do en vr b.lilipaly@onzewijs.nl Groep 7B Juf Christine Roelofs Woe c.roelofs@onzewijs.nl Groep 8A Meester Roel Kwast Ma, di, woe en do r.kwast@onzewijs.nl Groep 8A Juf Marianne van der Stoep Don en vr m.vanderstoep@onzewijs.nl Groep 8B Juf Anne-Marijn Luiten Ma, di, don en vr a.luiten@onzewijs.nl Groep 8B Juf Marianne van der Stoep Woe m.vanderstoep@onzewijs.nl Juf Corrie den Engelsman Di, woe en don c.denengelsmans@onzewijs.nl Juf Tessa de Bot Ma en don t.debot@onzewijs.nl Meester Pieter Kempe Ma, di, don en vr p.kempe@onzewijs.nl Marian Tollenaar Woe en vr m.tollenaar@onzewijs.nl MR mrlouisedecolignyschool@onzewijs.nl

5 Opvoeden & Zo; een cursus voor ouders / verzorgers Kinderen kunnen heel lief zijn, maar soms ook knap lastig. Opvoeden heeft leuke en lastige kanten. Deze cursus is bedoeld om ouders/verzorgers een steuntje in de rug te geven. De kracht van de cursus is om als ouders ervaringen uit te wisselen en daardoor sterker te gaan staan. U hoeft als ouder echt niet alles zelf te weten! Voor wie? Voor ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Wat kunt u verwachten? Deze cursus is een doe-cursus met onder andere thuisopdrachten. De cursus wordt gegeven door twee jeugdverpleegkundigen van de GGD Zeeland. Praktische informatie De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten op. Data: maandag 6 oktober, dinsdag 14 oktober, maandag 27 oktober, maandag 3, 10 en 17 november 2014 Tijd: uur uur Plaats: Porthos Middelburg, vergaderzaal Athos, Sint Sebastiaanstraat 12 Kosten: Deze cursus wordt gratis aangeboden door de gemeenten op Walcheren i.s.m. de Jeugdgezondheidszorg. Aanmelden is noodzakelijk. secretariaat-jgz-walcheren@ggdzeeland.nl met vermelding van naam adres, postcode +woonplaats en telefoon. De volgorde van inschrijving is bepalend voor plaatsing. De cursus gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen! Zodra de cursus van start gaat ontvangt van ons een bevestiging.

6 Agenda schooljaar Zaterdag 6 september Rommelmarkt, meer info volgt na de zomervakantie Woensdag 10 t/m 12 september Schoolkamp groepen 8 Dinsdag 16 september Woensdag 17 september Dinsdag 23 september Woensdag 24 september Informatieavond over het groepsgebeuren in de klas Korfbaltoernooi voor de groepen 5 t/m 8, meer info volgt via meester Frans Informatieavond over de toekomst van de LdC Studiedag, alle leerlingen vrij Vakantierooster en studiedagen schooljaar Studiedag Woensdag 24 september 2014 Studiedag Vrijdag 17 oktober 2014 Herfstvakantie Maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober 2014 Studiedag Vrijdag 19 december 2014 Kerstvakantie Maandag 22 december tot en met vrijdag 2 januari 2015 Voorjaarsvakantie Maandag 16 februari tot en met vrijdag 20 februari 2015 Witte donderdag Donderdag 2 april. Kinderen hebben vanaf uur vrij. We eten op school! Goede Vrijdag en 2 e Paasdag Vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april 2015 Studiedag Dinsdag 7 april 2015 Meivakantie Maandag 27 april tot en met vrijdag 8 mei 2015 Hemelvaart Donderdag 14 mei en vrijdag 15 mei e Pinksterdag Maandag 25 mei 2015 Studiedag Dinsdag 26 mei 2015 Studiedag Vrijdag 17 juli 2015 Zomervakantie Maandag 20 juli tot en met vrijdag 28 augustus 2015 De 2e nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar zal uitkomen op vrijdag 12 september 2014.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 september De vakantie is weer voorbij!

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 september De vakantie is weer voorbij! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 13 e jaargang Vrijdag 4 september 2015 De vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19. Kindcentrum Samen op weg naar jouw toekomst!

Nieuwsbrief nr. 19. Kindcentrum Samen op weg naar jouw toekomst! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 13 e jaargang Vrijdag 24 juni 2016 Kindcentrum Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Ravenstein september 2016

Ravenstein september 2016 Ravenstein september 2016 Beste ouders / verzorgers, Hopelijk hebben u en uw kind(eren) kunnen genieten van de welverdiende zomervakantie en kunnen alle kinderen er weer fris en fruitig tegenaan in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 18. Groepsorganisatie groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nieuwsbrief nr. 18. Groepsorganisatie groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 18 14 e jaargang Vrijdag 23 juni 2017 Hieronder de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Wij verwachtten een supermens, U gaf ons een kind. wij verwachtten een heerser U gaf ons een naaste.

Nieuwsbrief nr. 8. Wij verwachtten een supermens, U gaf ons een kind. wij verwachtten een heerser U gaf ons een naaste. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 12 e jaargang Vrijdag 12 december 2014 Kerstwens

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 14 e jaargang Vrijdag 7 juli 2017 Dit is de laatste

Nadere informatie

DE ARK SAMEN VOORUIT!

DE ARK SAMEN VOORUIT! DE ARK SAMEN VOORUIT! Augustus 2018 De Ark Populierstraat 43 4131 AG Vianen 0347 373 342 infoark@fluenta.nl www.arkvianen.nl AUGUSTUS 1 Wo Zomervakantie 2 Do Zomervakantie 3 Vr Zomervakantie 4 Za 5 Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 13 14 e jaargang Vrijdag 24 maart 2017 Actie Nollebos

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 maart Personeelszaken. Terugblik scholendienst

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 maart Personeelszaken. Terugblik scholendienst Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 12 13 e jaargang Vrijdag 4 maart 2016 Terugblik scholendienst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 3 13 e jaargang Vrijdag 2 oktober 2015 Actie vluchtelingen

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 10 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 12 e jaargang Vrijdag 23 januari 2015 Dit is het

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers,

Nieuwsbrief. Beste ouder(s)/verzorgers, Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 6: april 2016 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Vakantierooster

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool. Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool. Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2017-2018 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 Info-montessori@ooz.nl Zwolle, 15-09-2017 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze gids

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016 Scholendienst

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 7 oktober Opening Kindcentrum Aan Zee. Babynieuws

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 7 oktober Opening Kindcentrum Aan Zee. Babynieuws Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 3 14 e jaargang Vrijdag 7 oktober 2016 Opening Kindcentrum

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk EA Vianen - tel

Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk EA Vianen - tel Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk 7-4133 EA Vianen - tel. 0347 375254 - www.wiekslag-vianen.nl Augustus September di - 1 wo - 2 do - 3 vr - 4 za - 5 vr - 1 za - 2 zo - 3 ma - 4 di - 5 Deze week: Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

Zoals u van ons gewend bent, organiseren wij in het begin van het jaar weer onze informatieavonden.

Zoals u van ons gewend bent, organiseren wij in het begin van het jaar weer onze informatieavonden. Beste ouders, Wij hopen dat u allen heeft kunnen genieten van een fijne zomervakantie! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en we wensen iedereen een fijn schooljaar toe. Informatieavonden Zoals u van

Nadere informatie

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag

Agenda. JAARGANG NUMMER mei Sportdag JAARGANG 2015-2016 NUMMER 17 19 mei 2016 Agenda Zaterdag 21 mei Lentemarkt Dinsdag 24 mei Ouderavond klas 3 Dinsdag 31 mei Toneelstuk klas 2 aanvang 11:15u Di 31 mei t/m vrij 3 juni Avondvierdaagse Dinsdag

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2014-2015 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 info@montessori-zwolle.nl Zwolle, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze gids

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden

Schoolkalender Willem Alexanderschool Leeuwarden Schoolkalender 2019-2020 Willem Alexanderschool Leeuwarden september 2019 ma di wo do vr za zo 26 aug. Eerste schooldag 27 aug. luizencontrole 28 aug. 29 aug. 30 aug. 31 aug. 1 Week 35 2 3 4 5 6 7 8 Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2014-2015 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 info@montessori-zwolle.nl Zwolle, augustus 2014 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2016-2017 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 Info-montessori@ooz.nl Zwolle, juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze gids

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015

Jaarplanning 2014-2015 Jaarplanning 2014-2015 Versie 14 juli 2014 Vakanties/vrije dagen schooljaar 2014-2015 Prinsjesdag : dinsdag 16 september 2014 Herfstvakantie : maandag 20 oktober t/m vrijdag 24 oktober 2014 Kerstvakantie

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni 2015 01 Agenda 16 juni MR vergadering 20.00 uur 17, 18, 19 juni schoolreis meerdaagse schoolreis groep 8 18 juni De Hooizolder groep 2 24 juni bedankochtend 1 juli afscheid

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad.

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie