Nieuwsbrief nr

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr"

Transcriptie

1 Alexander Gogelweg EV Vlissingen Website: Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 7 juli 2017 Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De zomervakantie staat bijna voor de deur, we kunnen al gaan aftellen. Vandaag vieren we het eindfeest, met dit jaar een Vossenjacht, dat wordt vast ontzettend leuk. De komende week staat in het teken van afscheid nemen. De kinderen nemen afscheid van hun meester of juf. Van sommige leerlingen nemen we afscheid omdat ze gaan verhuizen en daardoor naar een andere school gaan. We hopen dat ze ook daar een fijne tijd tegemoet gaan. Wij nemen afscheid van collega s. Juf Christine gaat ons helaas verlaten. Juf Michelle heeft een benoeming op een andere school van Onze Wijs, Het Kompas. Wij wensen haar daar veel succes. Juf Daisy zal het komende jaar in de interne invalpool van Onze Wijs werken, wellicht zien we haar nog terug als vervanger van een afwezige leerkracht. Ook juf Ilona gaat in de interne vervangingspool, maar werkt op dinsdag en vrijdag als vervanging bij ons op school. Op vrijdag 14 juli begint de vakantie. De kinderen hebben die dag al vrij. De meesters en juffen zijn die dag nog bezig met het verhuizen van de spullen naar de juiste ruimtes voor volgend schooljaar. We willen u bedanken voor het vertrouwen in onze school, voor uw hulp en dat we samen met u en de kinderen weer een mooi jaar hebben gehad. Het team van de Louise de Colignyschool wenst u alvast een hele fijne vakantie en tot maandag 28 augustus! Naar de speeltuin Volgende week donderdag is de laatste schooldag, traditiegetrouw gaan we dan naar de speeltuin. De groepen 1, 2 en 3 gaan in de ochtend. De kinderen worden gewoon naar school gebracht en vertrekken gezamenlijk lopend met de juffen naar de speeltuin. U kunt ze s middags op de normale tijd op school ophalen. De groepen 4 t/m 7 gaan in de middag. Zij kunnen tussen en uur worden opgehaald in de speeltuin. De kinderen die na school naar de BSO gaan, lopen met de leerkrachten mee terug naar de BSO. 1 e schooldag Op maandag 28 augustus gaan we weer van start. U bent van harte welkom om samen met uw kind de klas in te komen en kennis te maken met de nieuwe leerkracht. We hebben inloop tot 8.45 uur, daarna willen we beginnen met het nieuwe schooljaar.

2 Afscheid groep 8 Nog 1 week en dan nemen we voor 6 weken afscheid van elkaar. Maar van de leerlingen van de groepen 8 nemen we definitief afscheid. Zij beginnen aan een nieuwe periode. De middelbare school! Spannend, maar ze hebben er ook zin in. Komen jullie nog een langs om te laten weten hoe het met jullie gaat? Maandag en dinsdag hebben de groepen 8 hun eindmusical. Overdag spelen ze die voor de leerlingen van de school en s avonds voor ouder(s) en verzorger(s). Er wordt al maanden geoefend, klinkt erg goed, ze zijn er klaar voor. Volgende week woensdag zwaaien we de 8 ste groepers uit! Dan begint voor hun de vakantie. Info-avond september Op donderdag 21 september is de jaarlijkse informatie-avond in de groep van uw kind. Tijdens deze avond krijgt u informatie over het groepsgebeuren en het schooljaar. Noteert u deze avond alvast in uw agenda? Donderdag 21 september, aanvang uur. Gevonden voorwerpen De mand met gevonden voorwerpen (in de hal van het hoge gebouw) is overvol. Hij wordt voor de vakantie leeg gemaakt. Dus mist u nog iets, kom eens een kijkje nemen? De ouderraad organiseert een ROMMELMARKT zaterdag 23 september uur Zakgeld aanvullen? spullen opruimen? Dit is je kans! Meer informatie volgt in het nieuwe schooljaar

3 Evaluatie continurooster Top vijf tops: tevreden het geeft rust en regelmaat na schooltijd is er meer tijd fijn dat de kinderen op woensdagmiddag wel vrij zijn fijn dat de leerkracht met de kinderen eet Top vijf tips: meer tijd om te eten meer toezicht tijdens de pauzes koelkast toezicht op het opeten van de lunch groepen 1-2 op vrijdagmiddag vrij Zaken waar we als school mee aan de slag gaan; In alle groepen krijgen de kinderen wanneer ze dat nodig hebben meer tijd om te eten, dit met een maximum van 30 minuten. De leerkrachten proberen erop te letten dat alle kinderen zo goed mogelijk hun lunch opeten. Mocht u vaak een volle broodtrommel mee terug naar huis krijgen, laat dit dan aan de juf of meester weten, zodat zij daarop extra alert kunnen zijn. Voor de groepen 3 t/m 8 surveilleren er 3 personen tijdens de pauze. Voor de groepen 1-2 zijn dat er 2. Er zijn op dit moment 3 koelkasten aanwezig in de school, waar kinderen hun eten in mogen zetten. Tot op heden is dit voldoende. Mocht dit in de toekomst te weinig zijn worden er extra koelkasten aangeschaft. Deze koelkasten staan op een centrale plek in de school, omdat het in de groepen te veel overlast geeft qua geluid. De groepen 1-2 vrij geven op vrijdagmiddag is helaas vanwege de verplichte lesuren die de kinderen moeten maken in 8 jaar niet mogelijk. We moeten ons als school aan die regels houden. Gezocht: vrijwilligers voor de uitleen op de Bibliotheek op school De ZB Bibliotheek Vlissingen heeft samen met de Louise de Colignyschool een Bibliotheek op school opgezet. Deze bibliotheek wordt bemand door vrijwilligers en kinderen met als aanspreekpunt de leesconsulent van de school. Wij zoeken vrijwilligers voor het nieuwe schooljaar. Heb je belangstelling voor jeugdboeken? Wil je bij kinderen het leesplezier stimuleren en vind je het leuk om kinderen te helpen met uitlenen van boeken? Het Kroonjuweel is op zoek naar enthousiaste, flexibele, kindgerichte vrijwilligers voor uitleenwerkzaamheden in de Bibliotheek op school. Wat ga je doen? - Het uitlenen van boeken - Het innemen van boeken en opruimen - Het zorgdragen voor een prettige leesomgeving - Kinderen helpen bij het aanvragen van boeken - Kleine boekpresentaties maken Wij vragen? Iemand die affiniteit heeft met kinderboeken en goed met kinderen om kan gaan. Verder is het belangrijk dat je basiskennis hebt van computers en bereid bent om het nodige te leren over het leensysteem van de Bibliotheek. Wij bieden: Een vrolijke, gezellige en interessante werkomgeving.

4 Wat maakt het werk de moeite waard? Door het uitlenen van boeken en door te helpen de Bibliotheek op School aantrekkelijk te houden, help je mee het leesplezier van kinderen te vergroten en blijf je op de hoogte van de actuele jeugdboekencollectie. Wanneer? We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de mediatheek. Dit gaat in overleg, je wordt ingezet op basis van jouw voorkeuren en mogelijkheden. Geef je op bij Saskia Raats, directeur van de school. Nieuwe workshops Hieronder staan de workshops voor periode 6. Deze loopt vanaf na de zomervakantie tot aan de herfstvakantie. Vanaf maandag 26 juni tot woensdag 30 augustus kunt u uw kind inschrijven voor de workshops. Echter de inschrijftermijn voor de typecursus die wordt aangeboden loopt af op 12 juli! Voor sommige workshops zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen. Inschrijvingen Op dit moment zijn er nog niet heel veel, zeker voor de workshops voor de kinderen van de groepen 1, 2 en 3 niet. Dat is jammer, want bij te weinig inschrijven kunnen we de workshop niet door laten gaan! Cursus Frans gaat niet door In de vorige nieuwsbrief stond ook de workshop Frans vermeld. Deze gaat helaas de komende periode niet door. In verband met een baan kan de cursusleider deze niet meer geven op de dinsdag. Als u uw zoon of dochter hier al voor had opgegeven, zal het bedrag aan u worden teruggestort. Workshop periode 6 Hieronder vindt u de workshops voor periode 6. Dit is de periode na de zomervakantie tot de herfstvakantie. U kunt zich inschrijven voor de workshops vanaf maandag 26 juni. De sluitingsdatum voor inschrijving is woensdag 30 augustus (zolang er nog plaats is). Let op: de en betaling voor de typecursus moet voor 12 juli gedaan zijn zodat de cursusleider een persoonlijke code voor ieder kind kan aanvragen. Na 12 juli is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: 1- De kinderen verzamelen direct na schooltijd op de aangeven plek zoals vermeld is in de workshopplanning. 2- De tijden van de workshop zijn altijd van uur tot uur tenzij anders is aangegeven in de workshopplanning. 3- Aan het einde van de workshop worden de kinderen naar het plein van het atelier / mediatheek gebracht (keverplein). Daar kunnen ze om uur worden opgehaald door ouders. Als uw kind naar de BSO gaat, staat daar een pedagogisch medewerker of een leerkracht te wachten die uw kind verder brengt naar de BSO Tuimelaar. Tenzij anders is aangegeven in de workshopplanning. 4- Wilt uw kind nog iets eten of drinken voordat de workshop begint, dan kunt u eten en drinken meegeven van thuis.

5 Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en met groep 8 Kinderyoga Week: 37,38,39,40, 41 3,50 per les Speellokaal lage gebouw Minimaal 5 nodig om te starten. 5 maandagen Kinderyoga Ontdek dat er in jou zoveel kracht zit als in de natuur om je heen. Kinderyoga wordt spelenderwijs en dynamisch gegeven door af te wisselen met yogahouding, dans focussen en kindermassage. Yogadocent: Jacky van Rijt-Heesakkers totaal: 17,50 Groep 6 tot en met groep 8 Typecursus Typisch Petra (ISM Gigakids) Week: 36, 37, 38, 39,40,41,43,44, 45,46,47,48,50 Totale kosten: 154,95 Plaats: Personeelskamer hoge gebouw Minimaal 8 nodig om te kunnen starten. Let op! De inschrijving en betaling moet voor 12 juli gedaan zijn i.v.m. het aanvragen van een persoonlijke code voor ieder kind. Deze aanvraag doet de cursusleidster. 13 dinsdagen Typecursus Blind met 10 vingers kunnen typen heeft veel voordelen. Het kost minder tijd als je niet naar je toetsenbord hoeft te kijken. Als je je huiswerk voor school snel kan typen, hou je meer tijd over voor leuke dingen! Ook kan je je aandacht beter bij de tekst houden. Met 10 vingers typen gaat zo automatisch, dat je ook beter begrijpt wat je typt. Je maakt de laatste les ook een examen. Het is niet alleen voor school belangrijk maar ook voor later als je een baan hebt. Begeleidster: Petra (ISM Gigakids) Groep 1, 2 en 3 Sport en spel Week: 39 en 40 Gratis inschrijving voor kinderen die deze dag BSO afnemen. Maximaal 10 kinderen kunnen deelnemen aan de workshop. Kosten: 2,00 Locatie: speellokaal 2 donderdagen Totaal: 4,00 Bewegen is gezond Wil je lekker bewegen en spelletjes doen? Kom dan naar de sport en spel workshop. Tijdens twee lessen gaan we spelletjes doen en sporten tegelijk. Denk hierbij aan estafette, balspelletjes, tikkertje, renspelletjes maar ook bezig met evenwicht en klimmen en klauteren. We hopen je te zien tijdens sport en spel. Begeleider: pedagogisch medewerker meester Benjamin

6 Groep 4 tot en met groep 8 Minimaal 10 nodig om te starten en maximaal 16 mogelijk Striptekenen Week: 39, 40 en 41 Kosten: 3,00 Totaal: 9,00 Locatie: Atelier 3 dinsdagen Striptekenen We gaan aan de slag om een leuke strip te tekenen, bedenk thuis al een klein verhaaltje zodat we gelijk aan de slag kunnen gaan. Moet het een grappige strip worden of een strip over iets dat je hebt meegemaakt op school of tijdens de vakantie, of gaat het over de hond van de buurman. Of maak je een strip over buurman en buurman. We kunnen alle kanten op, we gebruiken kleurpotloden, stiften en waterverf voor de achtergrond. Kom je ook? Begeleidster: Jozé Murre, Kunstschool Groep 1 tot en met groep 3 Papier mozaïek met pailletten Week: 37, 38 2 dinsdagen Kosten: 3,00 Totaal: 6,00 Locatie: Atelier Minimaal 10 nodig om te starten en maximaal 16 mogelijk Papier mozaïek met pailletten Voor de aller jongste kinderen op school is er nu ook een workshop bij de groep beeldende vorming. We gaan met het thema natuur aan de slag, dat kan dus een insect zijn of een groot dier als een olifant van bloemen tot een vis. We gaan puzzelen, met allemaal kleine stukjes karton gaan we het dier maken, we gebruiken ook pailletten en verf. Het zal een mooi kunstwerk worden, kom je ook? Begeleidster: Jozé Murre, Kunstschool Groep 4, 5 en 6 Toneel Week: 37,38 en 39 3 donderdagen Kosten: 2,00 Totaal: 6,00 Locatie: Theater Gratis inschrijving voor kinderen die deze dag BSO afnemen. Maximaal 16 kinderen kunnen deelnemen aan de workshop Toneel Tijdens de workshop toneel gaan we aan de slag met improvisatie. We beelden uit wie of wat we zijn en waar en wanneer het afspeelt. Daarnaast zullen we bezig gaan met inspringspelletjes, drie is teveel en anderen leuke technieken van toneel. Begeleider: Juf Marieke

7 Gevaarlijke situaties We merken dat s morgens en als de school uitgaat er veel kinderen op de stoep fietsen en dat dit gevaarlijke situaties oplevert. Wilt u er ook op letten dat er niet op de stoep wordt gefietst, maar gelopen? Vakantierooster en studiedagen schooljaar Studiemiddag Studiedag Donderdag 7 september 2017, alle leerlingen om uur vrij Woensdag 4 oktober 2017, alle leerlingen hele dag vrij Herfstvakantie Maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober 2017 Studiemiddag Dinsdag 21 november, alle leerlingen om uur vrij Kerstvakantie Maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari 2018 Studiemiddag Maandag 5 februari, alle leerlingen om uur vrij Voorjaarsvakantie Maandag 19 februari tot en met vrijdag 23 februari 2018 Goede Vrijdag en 2 e Paasdag Vrijdag 30 maart en maandag 2 april 2018 Meivakantie Maandag 23 april tot en met vrijdag 4 mei 2018 Hemelvaart Donderdag 10 en vrijdag 11 mei e Pinksterdag Maandag 21 mei 2018 Studiedag Donderdag 24 mei 2018, alle leerlingen hele dag vrij Zomervakantie Vrijdag 6 juli tot en met vrijdag 17 augustus 2018

8 Agenda schooljaar Vet gedrukt zijn nieuwe items Maandag 28 augustus Donderdag 7 september 1 e schooldag! Studiemiddag, alle leerlingen zijn om uur vrij Maandag 11 september Naar Film by the sea, groepen 1/2 en 3 Dinsdag 12 september Naar Film by the sea, groepen 4, 4/5, 5 en 8 Woensdag 13 september Naar Film by the sea, groep 7 Woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 september Schoolkamp groep 8 Donderdag 14 september Naar Film by the sea, groep 6 Donderdag 21 september Zaterdag 23 september Dinsdag 3 en donderdag 5 oktober Woensdag 4 oktober Donderdag 6 oktober Maandag 6 t/m vrijdag 10 november Dinsdag 21 november Dinsdag 5 december Donderdag 21 december Maandag 5 februari Vrijdag 9 februari Dinsdag 13 en donderdag 15 februari Maandag 19 t/m vrijdag 23 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 20 april Donderdag 24 mei Vrijdag 8 juni Maandag 25 juni Dinsdag 26 juni Donderdag 28 juni Dinsdag 3 juli Informatie-avond voor alle groepen, meer info volgt nog Rommelmarkt Oudergesprekken, meer info volgt nog Studiedag, alle leerlingen vrij Start kinderboekenweek Themaweek, meer info volgt te zijner tijd Studiemiddag, alle leerlingen zijn om uur vrij Sinterklaasviering Kerstviering Studiemiddag, alle leerlingen om uur vrij Rapport mee Rapportgesprekken Themaweek, meer info volgt te zijner tijd Paasviering Koningsspelen Studiedag, alle leerlingen vrij Zomerfeest Rapport mee Doorschuifmiddag Rapportgesprekken Rapportgesprekken Woensdag 4 juli Uitzwaaien leerlingen groep 8 Donderdag 5 juli Vrijdag 6 juli Laatste schooldag, speeltuindag Zomervakantie! De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar ontvangt u op vrijdag 1 september 2017.

Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en Kinderyoga

Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en Kinderyoga Workshop periode 6 Hieronder vindt u de workshops voor periode 6. Dit is de periode na de zomervakantie tot de herfstvakantie. U kunt zich inschrijven voor de workshops vanaf maandag 26 juni. De sluitingsdatum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 18. Groepsorganisatie groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nieuwsbrief nr. 18. Groepsorganisatie groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 18 14 e jaargang Vrijdag 23 juni 2017 Hieronder de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 7 oktober Opening Kindcentrum Aan Zee. Babynieuws

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 7 oktober Opening Kindcentrum Aan Zee. Babynieuws Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 3 14 e jaargang Vrijdag 7 oktober 2016 Opening Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19. Kindcentrum Samen op weg naar jouw toekomst!

Nieuwsbrief nr. 19. Kindcentrum Samen op weg naar jouw toekomst! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 13 e jaargang Vrijdag 24 juni 2016 Kindcentrum Woensdag

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo kalender schooljaar 2016-2017 September 2016 30 31 2 1 2 3 4 Tilburg Ten Miles 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag Kick off studenten 12 13 14 15 16 17 18 Informatieavond Groep 1-2 en 5 19 20 21 22 23 24

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 29 augustus We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 29 augustus We zijn weer begonnen! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 12 e jaargang Vrijdag 29 augustus 2014 We zijn weer

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 35 Eerste schooldag 5 6 7 Controle hoofdluis Zomervakantie 1 2 3 4 Open dag peuterspeelzaal de klompjes 10.00-12.00uur Zomervakantie 8 9 10 11 36 12 13 Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 13 14 e jaargang Vrijdag 24 maart 2017 Actie Nollebos

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen

Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen Schooltijden, activiteiten, studiedagen en vakantieregelingen SCHOOLTIJDEN Op De Oase hanteren we een continurooster. Dit betekent dat alle leerlingen op school lunchen en dat de schooltijden voor alle

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 33 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 21 22 23 24 25 26 27 34 Eerste schooldag 28 29 30 Controle hoofdluis 31 35 September 2017

Nadere informatie

Kalender schoolgids

Kalender schoolgids Kalender schoolgids - Alstublieft, een schoolgids en handige schooljaarkalender in één, voor thuis. Bent u zich aan het oriënteren op een school voor uw kind? Of krijgt uw kind al onderwijsop de Ichtusschool?

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019 maandkalender & bulletin Jaargang: 22-19 datum: 17 juni 2019 juni 17 nieuwsbrief 19 18 19 Kleuterfeest 20 24 10 minuten lijsten hangen in de aula 25 ouderraadsvergadering 26 27 12.45 13.45 uur doorschuifmiddag

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Info 3 7 september 2016

Info 3 7 september 2016 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 3 7 september 2016 Trefwoord Het komende thema van onze godsdienstmethode is In beweging. Kinderen bewegen graag en veel. Bewegen is gezond én leerzaam; onderzoek wijst

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER Rode Schouw VE Halsteren Tel 0-0 info@rodeschouw.nl www.facebook.com/rodeschouw AUGUSTUS 0 Start schooljaar SEPTEMBER Studiedag: alle kinderen vrij! Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 3 13 e jaargang Vrijdag 2 oktober 2015 Actie vluchtelingen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Jaarkalender Beste ouders/ verzorgers,

Jaarkalender Beste ouders/ verzorgers, Jaarkalender 2018-2019 Beste ouders/ verzorgers, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2018-2019. We hebben geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn. Gedurende het schooljaar kunnen er toch nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER

CBS DE WEGWIJZER. Harm Tiesingstraat AZ 2e Exloërmond JAARKALENDER CBS DE WEGWIJZER www.cbsdewegwijzer.com JAARKALENDER 2016-2017 CBS de Wegwijzer augustus 2016 Welkom in het nieuwe schooljaar! We wensen jullie een fijn jaar op CBS de Wegwijzer. Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 10 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 12 e jaargang Vrijdag 23 januari 2015 Dit is het

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 Maandag 27 Augustus Eerste schooldag Woensdag 29 Augustus Koffie-thema ochtend Kennismaken met elkaar 10 minuten Inloopmiddag ouders Donderdag 30 Augustus Instructie

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie