Nieuwsbrief nr. 18. Groepsorganisatie groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 18. Groepsorganisatie groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag"

Transcriptie

1 Alexander Gogelweg EV Vlissingen Website: Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 23 juni 2017 Hieronder de groepsorganisatie voor volgend schooljaar. Groepsorganisatie groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 1/2 A Juf Margriet Juf Margriet Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth 1/2 B Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Mirjam/ Juf Marieke Juf Marieke Juf Marieke 3 Juf Barbara Juf Barbara Juf Annet Juf Annet Juf Annet 4 Juf Linda Juf Linda Juf Linda Juf Hanneke Juf Hanneke 4/5 Juf Anne-Marijn Juf Anne- Marijn Juf Anne- Marijn/ Juf Joska Juf Joska Juf Joska 5 Juf Yvonne Juf Yvonne Juf Yvonne/ Juf Marianne Juf Marianne Juf Marianne 6 Meester Frans Juf Ilona Meester Frans Meester Frans Meester Frans 7 Meester Bob Meester Bob Meester Bob Meester Bob Juf Ilona 8 Meester Roel Meester Roel Meester Roel Meester Roel Meester Bob Plusklas Juf Hanneke Meester Frans heeft op dinsdag ouderschapsverlof en wordt dan vervangen door juf Ilona Tiersen. Meester Bob vervangt meester Roel op vrijdag, die dan bapo heeft. Juf Ilona Tiersen vervangt meester Bob op vrijdag. Juf Christine mist u op de groepsindeling. Juf Christine heeft besloten op zoek te gaan naar een mooie nieuwe uitdaging. Wij gaan Juf Christine natuurlijk missen, maar we hopen dat ze mooie nieuwe uitdagingen vindt. Juf Carla is op dit moment fysiek niet in staat om hele dagen te werken. Ook in het begin van komend schooljaar zal dit nog het geval zijn.. Om zoveel mogelijk de rust te bewaren in de groepen, hebben we in overleg met juf Carla de vervanging (Juf Ilona) ingezet in de gaten in de formatie.

2 Sportdag Het was weer een gezellige sportieve dag. Heerlijk weer en leuke spelletjes. Meer foto s staan op de website. Schoolreizen De schoolreizen zijn ook achter de rug. Ook die zijn allemaal goed verlopen. Afgelopen maandag was het wel warm, maar de kinderen (én leerkrachten) hebben genoten. Foto s heeft u ontvangen via klasbord. Staking/actie Vorige week heeft u een mail ontvangen met uitleg over de prikactie op dinsdag 27 juni a.s. Die dag zullen de basisscholen in Nederland een uur later open gaan dan normaal. Voor de toekomst van het mooiste vak van de wereld, de toekomst van het onderwijs in het algemeen, maar vooral voor de toekomst van hele generaties kinderen! Waaronder die van u. Ook binnen de stichting Onze Wijs en de Louise de Colignyschool doen we mee met deze prikactie en zullen we op dinsdag 27 juni opengaan om 9.30 uur. Wij vragen van ouders begrip voor onze actie. Heeft u problemen met de opvang, neem dan contact op met de school en wordt er samen gekeken naar een oplossing. Nieuwe workshops Hieronder staan de workshops voor periode 6. Deze loopt vanaf na de zomervakantie tot aan de herfstvakantie. Vanaf maandag 26 juni tot woensdag 30 augustus kunt u uw kind inschrijven voor de workshops. Echter de inschrijftermijn voor de typecursus die wordt aangeboden loopt af op 12 juli! Voor sommige workshops zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen. Workshop periode 6 Hieronder vindt u de workshops voor periode 6. Dit is de periode na de zomervakantie tot de herfstvakantie. U kunt zich inschrijven voor de workshops vanaf maandag 26 juni. De sluitingsdatum voor inschrijving is woensdag 30 augustus (zolang er nog plaats is). Let op: de en betaling voor de typecursus moet voor 12 juli gedaan zijn zodat de cursusleider een persoonlijke code voor ieder kind kan aanvragen. Na 12 juli is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

3 Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: 1- De kinderen verzamelen direct na schooltijd op de aangeven plek zoals vermeld is in de workshopplanning. 2- De tijden van de workshop zijn altijd van uur tot uur tenzij anders is aangegeven in de workshopplanning. 3- Aan het einde van de workshop worden de kinderen naar het plein van het atelier / mediatheek gebracht (keverplein). Daar kunnen ze om uur worden opgehaald door ouders. Als uw kind naar de BSO gaat, staat daar een pedagogisch medewerker of een leerkracht te wachten die uw kind verder brengt naar de BSO Tuimelaar. Tenzij anders is aangegeven in de workshopplanning. 4- Wilt uw kind nog iets eten of drinken voordat de workshop begint, dan kunt u eten en drinken meegeven van thuis. Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en met groep 8 Kinderyoga Week: 37,38,39,40, 41 3,50 per les Speellokaal lage gebouw 5 maandagen totaal: 17,50 Minimaal 5 starten. Kinderyoga Ontdek dat er in jou zoveel kracht zit als in de natuur om je heen. Kinderyoga wordt spelenderwijs en dynamisch gegeven door af te wisselen met yogahouding, dans focussen en kindermassage. Yogadocent: Jacky van Rijt-Heesakkers Groep 6 tot en met groep 8 Typecursus Typisch Petra (ISM Gigakids) Week: 36, 37, 38, 39,40,41,43,44, 45,46,47,48,50 Totale kosten: 154,95 Plaats: Personeelskamer hoge gebouw Minimaal 8 kunnen starten. Let op! De inschrijving en betaling moet voor 12 juli gedaan zijn i.v.m. het aanvragen van een persoonlijke code voor ieder kind. Deze aanvraag doet de cursusleidster. Typecursus 13 dinsdagen Blind met 10 vingers kunnen typen heeft veel voordelen. Het kost minder tijd als je niet naar je toetsenbord hoeft te kijken. Als je je huiswerk voor school snel kan typen, hou je meer tijd over voor leuke dingen! Ook kan je je aandacht beter bij de tekst houden. Met 10 vingers typen gaat zo automatisch, dat je ook beter begrijpt wat je typt. Je maakt de laatste les ook een examen. Het is niet alleen voor school belangrijk maar ook voor later als je een baan hebt. Begeleidster: Petra (ISM Gigakids)

4 Groep 5 en groep 6 Workshop Frans Week: 36,37,38,39,40, 41 en 43, 44, 45 Kosten: 4,00 Totaal: 36,00 Lokaal hoge gebouw Maximaal 12 starten met de workshop. 9 dinsdagen Informatie over de workshop Frans Franse les is leerzaam en leuk. Misschien ga je in de zomer wel naar Frankrijk op vakantie! Dan kan jij jezelf in het Frans al een beetje verstaanbaar maken! Begeleidster: Marieke Veldhuizen Groep 1, 2 en 3 Sport en spel Week: 39 en 40 Gratis inschrijving voor kinderen die deze dag BSO afnemen. Maximaal 10 kinderen kunnen deelnemen aan de workshop. Kosten: 2,00 Locatie: speellokaal 2 donderdagen Totaal: 4,00 Bewegen is gezond Wil je lekker bewegen en spelletjes doen? Kom dan naar de sport en spel workshop. Tijdens twee lessen gaan we spelletjes doen en sporten tegelijk. Denk hierbij aan estafette, balspelletjes, tikkertje, renspelletjes maar ook bezig met evenwicht en klimmen en klauteren. We hopen je te zien tijdens sport en spel. Begeleider: pedagogisch medewerker meester Benjamin Groep 4 tot en met groep 8 Minimaal 10 starten en maximaal 16 mogelijk Striptekenen Week: 39, 40 en 41 Kosten: 3,00 Totaal: 9,00 Locatie: Atelier 3 dinsdagen Striptekenen We gaan aan de slag om een leuke strip te tekenen, bedenk thuis al een klein verhaaltje zodat we gelijk aan de slag kunnen gaan. Moet het een grappige strip worden of een strip over iets dat je hebt meegemaakt op school of tijdens de vakantie, of gaat het over de hond van de buurman. Of maak je een strip over buurman en buurman. We kunnen alle kanten op, we gebruiken kleurpotloden, stiften en waterverf voor de achtergrond. Kom je ook? Begeleidster: Jozé Murre, Kunstschool

5 Groep 1 tot en met groep 3 Papier mozaïek met pailletten Week: 37, 38 2 dinsdagen Kosten: 3,00 Totaal: 6,00 Locatie: Atelier Minimaal 10 starten en maximaal 16 mogelijk Papier mozaïek met pailletten Voor de aller jongste kinderen op school is er nu ook een workshop bij de groep beeldende vorming. We gaan met het thema natuur aan de slag, dat kan dus een insect zijn of een groot dier als een olifant van bloemen tot een vis. We gaan puzzelen, met allemaal kleine stukjes karton gaan we het dier maken, we gebruiken ook pailletten en verf. Het zal een mooi kunstwerk worden, kom je ook? Begeleidster: Jozé Murre, Kunstschool Groep 4, 5 en 6 Toneel Week: 37,38 en 39 3 donderdagen Kosten: 2,00 Totaal: 6,00 Locatie: Theater Gratis inschrijving voor kinderen die deze dag BSO afnemen. Maximaal 16 kinderen kunnen deelnemen aan de workshop Toneel Tijdens de workshop toneel gaan we aan de slag met improvisatie. We beelden uit wie of wat we zijn en waar en wanneer het afspeelt. Daarnaast zullen we bezig gaan met inspringspelletjes, drie is teveel en anderen leuke technieken van toneel. Begeleider: Juf Marieke Gevraagd: De kleutergroepen zijn op zoek naar plastic keukentje waarmee ze in de zandbak kunnen spelen. Wie heeft er een waar niks mee wordt gedaan? Wij zijn er erg blij mee!

6 Gezocht: vrijwilligers voor de uitleen op de Bibliotheek op school De ZB Bibliotheek Vlissingen heeft samen met de Louise de Colignyschool een Bibliotheek op school opgezet. Deze bibliotheek wordt bemand door vrijwilligers en kinderen met als aanspreekpunt de leesconsulent van de school. Wij zoeken vrijwilligers voor het nieuwe schooljaar. Heb je belangstelling voor jeugdboeken? Wil je bij kinderen het leesplezier stimuleren en vind je het leuk om kinderen te helpen met uitlenen van boeken? Het Kroonjuweel is op zoek naar enthousiaste, flexibele, kindgerichte vrijwilligers voor uitleenwerkzaamheden in de Bibliotheek op school. Wat ga je doen? Je taken zijn: Het uitlenen van boeken Het innemen van boeken en opruimen Het zorgdragen voor een prettige leesomgeving Kinderen helpen bij het aanvragen van boeken Kleine boekpresentaties maken Wij vragen: Iemand die affiniteit heeft met kinderboeken en goed met kinderen om kan gaan. Verder is het belangrijk dat je basiskennis hebt van computers en bereid bent om het nodige te leren over het leensysteem van de Bibliotheek. Wij bieden: Een vrolijke, gezellige en interessante werkomgeving. Wat maakt het werk de moeite waard? Door het uitlenen van boeken en door te helpen de Bibliotheek op School aantrekkelijk te houden, help je mee het leesplezier van kinderen te vergroten en blijf je op de hoogte van de actuele jeugdboekencollectie. Wanneer? We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de mediatheek. Dit gaat in overleg, je wordt ingezet op basis van jouw voorkeuren en mogelijkheden. Geef je op bij Saskia Raats, directeur van de school. Lezen in de vakantie is leuk én slim! De boeken van de Bibliotheek op school mogen de hele zomervakantie mee naar huis, dus laat je kind lekker veel leuke boeken lenen (maximaal 10) voor thuis, of op reis. Vrijdag 7 juli is de Bibliotheek op school voor de laatste keer open voor de zomervakantie. In de VakantieBieb staan ook nog eens ruim 30 e-books voor 6 t/m 18 jaar. Lezen is leuk en de leesvaardigheid (en AVI-niveau) blijft erdoor op peil. Veel zomers (voor)leesplezier.

7 Eindfeest vrijdag 7 juli Wij willen dit schooljaar feestelijk afsluiten met een leuk eindfeest voor alle ouders en kinderen! Dit willen we doen door met alle gezinnen en leerkrachten het spel Vossenjacht te spelen. Dit zal gespeeld worden in de wijk Pauwenburg. Iedereen zal in groepen ingedeeld worden en gezamenlijk op zoek gaan naar de vossen. Naast de vossen lopen er ook een paar boswachters rond die je liever niet tegenkomt De vossenjacht zal starten om uur. Er is een hapje en een drankje op het plein. Naast dat hebben we muziek en mag er natuurlijk gedanst worden. U ontvangt volgende week vrijdag nog een brief met gedetailleerde informatie. Deze wordt meegegeven. We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 7 juli! Gezocht: Beste ouders, Met trots kan ik u zeggen dat wij op school een topteam luizenpluizers hebben! Al jaren zetten zij zich in om de hoofden van alle kinderen luisvrij te houden. Een aantal mensen doen dat zelfs al meer dan 10 jaar! Maar hun kinderen gaan nu van school af en daarom hebben we weer mensen nodig om ons pluisteam compleet te maken. Ik ben opzoek naar luizenouders van kinderen die volgend jaar in groep 1 of 2 zitten (2 ouders), voor groep 4 of 5 (1 ouder), voor groep 6 (2 ouders) en voor groep 7 (1 ouder). Vele handen maken licht werk, dus mocht u willen helpen maar staat de groep van u kind er niet tussen? Meld u dan gewoon aan. U controleert samen met één of meerdere ouders één of twee groepen, we streven naar een tweetal voor één groep. Deze controles vinden vijf keer per jaar plaats, altijd na een vakantie. Mochten er luizen worden aangetroffen, dan is er ook nog een nacontrole 2 weken later. Mocht u meer informatie willen, op onze website staat alle informatie vermeld onder de kop: luizen. U krijgt de eerste keer natuurlijk instructies van een ervaren luizenpluizer! Dus wil u helpen om onze school ook het komende jaar luisvrij te houden, geef u dan nu op. We hebben u echt nodig! Mail naar: j.dellebeke@onzewijs.nl Vriendelijke groet, Joska Dellebeke, Leerkracht en luizencoördinator

8 Kom jij dit jaar naar Speelstad? Speelstad is van 7 t/m 12 augustus 2017 en staat in het teken van Romeinen. Gewijzigde toegangsprijzen: dagkaart: 2,40 weekkaart aan de poort: 12,- weekkaart in voorverkoop: 11,- Koop nu al je weekkaart online..!! Kijk op Speelstad wordt gehouden op het Arodaveld aan het Baskenburgpad in Vlissingen. Ook dit jaar kun je weer mee met de Speelstadbus, maar er zijn wel enkele haltes vervallen, dus controleer de route op de website.

9 Agenda schooljaar Vet gedrukt zijn nieuwe items Donderdag 6 juli Rapport mee Donderdag 6 juli Doorschuifmiddag Vrijdag 7 juli Eindfeest, van uur Maandag 10 en dinsdag 11 juli Afscheidsmusical groep 8 Donderdag 13 juli Laatste schooldag, speeltuindag Vakantierooster en studiedagen schooljaar Zomervakantie vrijdag 14 juli tot en met vrijdag 25 augustus 2017 Vakantierooster en studiedagen schooljaar (nog niet alle studiedagen zijn bekend) Studiedag Woensdag 4 oktober 2017 Herfstvakantie Maandag 16 tot en met vrijdag 20 oktober 2017 Kerstvakantie Maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie Maandag 19 februari tot en met vrijdag 23 februari 2018 Goede Vrijdag en 2 e Paasdag Vrijdag 30 maart en maandag 2 april 2018 Meivakantie Maandag 23 april tot en met vrijdag 4 mei 2018 Hemelvaart Donderdag 10 en vrijdag 11 mei e Pinksterdag Maandag 21 mei 2018 Zomervakantie Vrijdag 6 juli tot en met vrijdag 17 augustus 2018 De negentiende nieuwsbrief van het schooljaar ontvangt u op vrijdag 7 juli 2017.

Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en Kinderyoga

Een paar belangrijke aandachtspunten die u moet weten rond de workshops: Voor wie Welke workshop Weken Kosten Plaats Groep 1 tot en Kinderyoga Workshop periode 6 Hieronder vindt u de workshops voor periode 6. Dit is de periode na de zomervakantie tot de herfstvakantie. U kunt zich inschrijven voor de workshops vanaf maandag 26 juni. De sluitingsdatum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 14 e jaargang Vrijdag 7 juli 2017 Dit is de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19. Kindcentrum Samen op weg naar jouw toekomst!

Nieuwsbrief nr. 19. Kindcentrum Samen op weg naar jouw toekomst! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 13 e jaargang Vrijdag 24 juni 2016 Kindcentrum Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 7 oktober Opening Kindcentrum Aan Zee. Babynieuws

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 7 oktober Opening Kindcentrum Aan Zee. Babynieuws Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 3 14 e jaargang Vrijdag 7 oktober 2016 Opening Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 29 augustus We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 29 augustus We zijn weer begonnen! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 12 e jaargang Vrijdag 29 augustus 2014 We zijn weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 13 14 e jaargang Vrijdag 24 maart 2017 Actie Nollebos

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 maart Personeelszaken. Terugblik scholendienst

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 maart Personeelszaken. Terugblik scholendienst Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 12 13 e jaargang Vrijdag 4 maart 2016 Terugblik scholendienst

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 september De vakantie is weer voorbij!

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 4 september De vakantie is weer voorbij! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 13 e jaargang Vrijdag 4 september 2015 De vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Ravenstein september 2016

Ravenstein september 2016 Ravenstein september 2016 Beste ouders / verzorgers, Hopelijk hebben u en uw kind(eren) kunnen genieten van de welverdiende zomervakantie en kunnen alle kinderen er weer fris en fruitig tegenaan in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Wij verwachtten een supermens, U gaf ons een kind. wij verwachtten een heerser U gaf ons een naaste.

Nieuwsbrief nr. 8. Wij verwachtten een supermens, U gaf ons een kind. wij verwachtten een heerser U gaf ons een naaste. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 12 e jaargang Vrijdag 12 december 2014 Kerstwens

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017

Wat je aandacht geeft, groeit! Info mei 2017 Wat je aandacht geeft, groeit! Info 19 31 mei 2017 Thema Trefwoord We horen deze week het verhaal over de Tien Woorden. Tien dagen stond elke dag een woord centraal. Nu vertellen we het verhaal in de context

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 21 oktober Afscheid meester Pieter. Vervanging meester Pieter. Vervanging meester Bob / juf Carla

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 21 oktober Afscheid meester Pieter. Vervanging meester Pieter. Vervanging meester Bob / juf Carla Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 4 14 e jaargang Vrijdag 21 oktober 2016 Afscheid meester

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Datum: 7 juli 2016

Nieuwsbrief. Datum: 7 juli 2016 Nieuwsbrief Datum: 7 juli 2016 Vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vakantierooster 2016-2017 Van tot en met Herfstvakantie 22 oktober 2016 30 oktober 2016 Wintervakantie 24 december 2016 8 januari 2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur

Nieuwsbrief nr. 10. 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016. Scholendienst. Kindcentrum. Andere schooltijden. Directeur Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 13 e jaargang Vrijdag 29 januari 2016 Scholendienst

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus INFOBULLETIN Juli 2015 Belangrijke data 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli 31 augustus Musical groep 8c Afscheidsavond groepen 8 Uitglijden groepen 8 Wisselen groepen Kinderen groep

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019 maandkalender & bulletin Jaargang: 22-19 datum: 17 juni 2019 juni 17 nieuwsbrief 19 18 19 Kleuterfeest 20 24 10 minuten lijsten hangen in de aula 25 ouderraadsvergadering 26 27 12.45 13.45 uur doorschuifmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: directie@kindcentrum-driemaster.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag A U G U S T U S 2015 definitief 3 4 5 6 7 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 10 11 12 13 14 vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie 17 18 19 20 21 Eerste schooldag OPA H00fdluiscontr. 24

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 21 augustus 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat zijn die 6 weken omgevlogen. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8

Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 23 juni 2017 - nummer 18 Belangrijke data Dinsdag 27 juni Heuvelrijks got talent (meer info zie verderop in deze nieuwsbrief) Donderdag 29 juni Musical gr 8 Maandag 3 juli Doorschuif 12.45-14.45 uur Dinsdag

Nadere informatie

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein BOEM Nummer: 328 APRIL 2016 Inhoud: Mededeling van directie: Schoolplein, TSO(Tussen Schoolse Opvang) Andere schooltijden, Grootte van de school en vakantierooster. Een robot in de groep van Tessa Klassenbal

Nadere informatie

Overzicht activiteiten wijk Paauwenburg

Overzicht activiteiten wijk Paauwenburg Overzicht activiteiten wijk Paauwenburg Wat Wanneer Wie (welk groepje Pleintjesactiviteiten tijdens de pauze Vrijdag 18, 25 mei en 1 en 8 juni 2018 Groep 1-2 (4 x 1 minuten. Plein op het tussenplein kan

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

24 augustus 2108 schooljaar

24 augustus 2108 schooljaar Braninknieuws 1 24 augustus 2108 schooljaar 2018-2019 Weekagenda Komt eraan 27 augustus 30 augustus 10 september 11 september Opening schooljaar, 8.45-9.30 uur inloop in de hal, koffie en thee en informeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

Continurooster Woensdagmiddag Gelijke dagen Huidig rooster. Niet afschaffen

Continurooster Woensdagmiddag Gelijke dagen Huidig rooster. Niet afschaffen Andere Schooltijden Basisschool De Ontdekking Didam, februari 2014 Beste ouders, Enige tijd geleden heeft u een ouderenquête ingevuld m.b.t. het onderwerp schooltijden. Voorafgaand aan deze raadpleging

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr

Nieuwsbrief nr Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 3 13 e jaargang Vrijdag 2 oktober 2015 Actie vluchtelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 10 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 10 12 e jaargang Vrijdag 23 januari 2015 Dit is het

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie