-Start project Ik eet het beter gr 5 t/m 8. -Themabijeenkomst Centrum voor Jeugd en Gezin. -Stakingsactie PO. Er is deze dag géén school!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "-Start project Ik eet het beter gr 5 t/m 8. -Themabijeenkomst Centrum voor Jeugd en Gezin. -Stakingsactie PO. Er is deze dag géén school!"

Transcriptie

1 Agenda 25 september 25 september 28 september 2 oktober 4 oktober 4 oktober 5 oktober 6 oktober 6 oktober -Start project Ik eet het beter gr 5 t/m 8 -Inloopmiddag -Schoolzwemmen groep 5B -Schoolzwemmen groep 5A -Start Kinderboekenweek -Themabijeenkomst Centrum voor Jeugd en Gezin -Stakingsactie PO. Er is deze dag géén school! -Feestelijke opening IKC -Bijeenkomst leerlingenraad Vooruitblik: 6 oktober 12 oktober 12 oktober 12 oktober 14 t/m 22 oktober 23 oktober 24 oktober 24 oktober 24 oktober 26 oktober 26 oktober -Nieuwsbrief 3 -Schoolzwemmen groep 6B -Boekenmarkt -Inloopavond -Herfstvakantie -Studiedag, alle leerlingen vrij -Weer naar school, luizencontrole -Start Plusklas Spaans, groep 4 t/m 7, Plataanlaan -Start Plusklas Wetenschap en Techniek, groep 4, Branding -Start Plusklas Wetenschap en Techniek, groep 5 t/m 7, Plataanlaan -Schoolzwemmen groep 7B

2 Schoolzwemmen weer van start Vanaf deze week wordt er weer gezwommen volgens het rooster dat in de jaarkalender vermeld staat. De groepen die de eerste zwemles gemist hebben, zijn reeds ingelicht over de data van de inhaallessen. Groep 3/4 mocht afgelopen maandag het water in. Spannend, zo n eerste zwemles. Maar zoals u op onderstaande foto ziet, hadden de leerlingen er zin in! De vreedzame school In de afgelopen weken zijn alle groepen bezig geweest met het eerste blok van de Vreedzame School: Wij horen bij elkaar. Alle leerlingen hebben een taak gekozen waar zij de komende periode voor verantwoordelijk zijn. Zo leren de leerlingen dat zij deel uitmaken van een groep en dat zij met elkaar zorg dragen voor hun klas. Indien uw kind nog niet ingeschreven staat voor het schoolzwemmen, verzoeken wij u om dit alsnog te doen, via de website van zwembad de Eendraght. Daarnaast heeft u vorige week via Mijn Schoolinfo een mail ontvangen waarin gevraagd werd om een antwoordstrookje in te vullen zodat de leerkrachten weten over welke zwemdiploma's uw kind beschikt. Wilt u ervoor zorgen dat het antwoordstrookje is ingevuld? Vertrek juf Joyce Vanaf 1 oktober 2017 zal juf Joyce niet meer bij ons op school werken. Juf Joyce heeft besloten om een nieuwe kans aan te pakken. Zij gaat werken als recruiter bij een uitzendbureau voor het onderwijs. Wij wensen juf Joyce veel succes in haar nieuwe baan! Per 1 oktober zal juf Joke de leerkracht worden van groep 4. Meester Hugo blijft in groep 4 op de woensdag. Juf Gesine werkt de komende tijd volledig in groep 3. Op deze manier kunnen we het leerproces voor de leerlingen zo goed mogelijk voortzetten. Gastles Kunstmenu groepen 5/6 De groepen 5 en 6 hebben afgelopen maandag een gastles gehad vanuit het Kunstmenu. Tijdens deze gastles hebben de leerlingen de basisbewegingen van breakdance geleerd zoals: isolaties, de sixstep, freezes en van staand naar de grond bewegen. Ook zijn zij uitgedaagd om zelf nieuwe bewegingen en ritmes te bedenken met handen en voeten. Sommige leerlingen moesten enige schroom overwinnen, maar de muziek werkte aanstekelijk en al snel deed iedereen enthousiast mee. De leerlingen hebben volop van deze les genoten.

3 Inzamelingsactie Sint Maarten Het nieuws is er vol van... de natuurramp in Sint Maarten. En natuurlijk ook de wederopbouw hiervan en het vele geld dat hiervoor nodig is. Maar wij kunnen ook iets doen dacht Elora uit groep 7a. Samen met haar klasgenoten is zij een actie gestart om geld op te halen voor het Rode Kruis. Elora, Ype en Jasmijn hebben posters ontworpen en een grote zak en een winkelkar geregeld. Zij roepen u op om zoveel mogelijk flessen in te zamelen! Deze kunnen op de Plataanlaan worden ingeleverd in een grote zak bij de hoofdingang. En op de Branding bij de hoofdingang staat een winkelwagen waarin u alle flessen kunt deponeren. De actie loopt tot 1 oktober. Natuurlijk maken wij de eindstand bij u bekend. Koffie-café Parkeeroverlast Wij willen u dringend verzoeken om bij het halen en brengen van uw kind(eren) uw auto te parkeren in de parkeervakken. Vanuit de wijk hebben wij meldingen gekregen van verontruste bewoners die veel hinder ondervinden van dubbelgeparkeerde voertuigen. Dit belemmert de doorstroom van het verkeer en veroorzaakt opstoppingen. Helpt u mee om de weg vrij te houden voor uw medeweggebruikers? Ook úw kind is gebaat bij een overzichtelijke verkeerssituatie! Speelgroep voor peuters gestart Aan de Branding is sinds vrijdagochtend 15 september een speelgroep voor peuters gestart. Dit is een initiatief van Stichting Speelgroep Samen Spelen. Deze speelgroep is al jaren actief binnen Hellevoetsluis en wordt gerund door vrijwilligers. Het doel van de speelgroep is om ouders met peuters de mogelijkheid te bieden om elkaar te ontmoeten in een kindvriendelijke omgeving. De speelgroep komt wekelijks bij elkaar op vrijdagochtend van uur tot uur. Er wordt geknutseld, voorgelezen, spelletjes gespeeld en liedjes gezongen. De ouders zijn de hele ochtend hierbij aanwezig. De kosten zijn 2,- per keer. Op maandag 18 september was het eerste koffie-café van dit schooljaar. De aanwezige ouders zijn met de directeur in gesprek gegaan over o.a. het overblijven en de nieuwjaarsreceptie. Het koffie-café is bedoeld voor alle ouders, dus u bent van harte welkom bij het volgende koffie-café op vrijdag 10 november. Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen! Werkweek groep 8 Ouders die willen deelnemen moeten zich vooraf aanmelden bij de contactpersoon: Jacqueline Bloeme-Siegers Jeugdverpleegkundige Hella Kuiper is de jeugdverpleegkundige die aan onze school verbonden is. U kunt haar vragen stellen over zaken als: voeding, slapen, beweging, luisteren of (faal)angst van uw kind. Wanneer u een persoonlijke afspraak met haar wil maken, kunt u contact opnemen met onze IBer, Saskia van den Broek.

4 Na enkele proefritten was het deze week dan eindelijk zover: groep 8 ging op de fiets op werkweek. Afgelopen dinsdagochtend vertrokken zij in dichte mist richting Ellemeet. Gelukkig brak de zon al snel door en na zo n 35 kilometer flink doortrappen werd het kamphuis bereikt. Groep 8 heeft een grandioze werkweek gehad. Het weer was prima en er hing een hele gezellige sfeer. Vanmiddag zijn ze moe maar voldaan weer thuis gekomen. Bedankt kanjers van groep 8 voor deze superdagen!! Schoolmaatschappelijk Werk Karima Fagrach is de schoolmaatschappelijk werker die aan onze school verbonden is. U kunt haar benaderen om de juiste weg naar instanties te vinden, of omdat u wilt weten hoe om te gaan met bijzondere problemen of situaties. Wilt u een afspraak met haar maken? U kunt haar bereiken per mobiel ( ) of per k.fagrach@kwadraad.nl) Overblijven Wilt u ervoor zorgen dat de overblijfspullen van uw kind(eren) voorzien zijn van een duidelijke naam? Dat scheelt een hoop zoekwerk voor de overblijfouders en zo kunnen we ervoor zorgen dat alle leerlingen de juiste trommels/bekers en bakjes mee naar huis nemen. Hondenbeleid Wij willen u verzoeken om niet met uw hond(en) op het schoolplein te komen. Er zijn kinderen die angstig zijn voor honden en er niet langs durven. Ook willen we voorkomen dat het schoolplein bevuild wordt met hondenuitwerpselen. We rekenen op uw medewerking! Weekendtip 7 en 8 oktober Oproep: Sponsors gezocht Onze ouderraad is op zoek naar sponsors die een financiële bijdrage willen leveren aan de diverse activiteiten die vanuit de ouderraad worden georganiseerd. Kent u een bedrijf dat wij kunnen benaderen, laat het ons weten! Op 7 en 8 oktober brengt het Weekend van de Wetenschap je backstage bij meer dan 250 bedrijven en instellingen in Nederland. Meer weten over het heelal, ruimtevaart en sterrenkunde? Ga bijvoorbeeld naar NEMO (gratis geopend) of ontmoet André Kuipers op de open dag van ESTEC.

5 Breakdancen met groep 5B Daar gaan we dan, op zomaar een maandagmiddag op weg naar de speelzaal om iets met dansen en muziek te doen. Een mevrouw op blote voeten wacht ons op. Ze vertelt dat ze geen B-boy is, maar wel met ons gaat Breakdancen. Al snel vliegen de coole moves je om de oren. Deze B-mevrouw weet van wanten. Robotbewegingen, snelle pasjes en laag bij de grond op handen en voeten, het komt allemaal voorbij. De slappe lach in het begin verandert al snel in rode konen en ingespannen gezichten. Breakdancen, daar heb je spierballen voor nodig! Al na drie kwartier weet groep 5B een heuse breakdance op te voeren. Een isolatie, freeze? Deze kids weten er nu alles van.

6 OPENING IKC Aan alle kinderen, ouders en medewerkers van de Brandaris, de Sterrenwacht, de Bron, de Kinderkoepel en de Bibliotheek op school! Op vrijdag 6 oktober zal om 8.30 uur de feestelijke opening plaatsvinden van het Integraal Kindcentrum. Het Integraal Kindcentrum (IKC) is een samenwerking tussen de Brandaris, de Sterrenwacht, de Bron, de Kinderkoepel en de Bibliotheek op school. Om 8.30 uur is iedereen welkom op het plein van basisschool de Sterrenwacht om samen met de burgemeester de opening van het IKC te vieren. Na de opening is er nog gelegenheid om met elkaar taart te eten. Komen jullie ook? Dan maken we er samen een feestelijke ochtend van!

7

Agenda. 14 november -Schoolzwemmen 7a. 17 november -Voortgangsgesprekken. 24 november -Schoolzwemmen 3b. Vooruitblik: 25 november -Nieuwsbrief 6

Agenda. 14 november -Schoolzwemmen 7a. 17 november -Voortgangsgesprekken. 24 november -Schoolzwemmen 3b. Vooruitblik: 25 november -Nieuwsbrief 6 Agenda 14 november -Schoolzwemmen 7a 17 november -Voortgangsgesprekken 24 november -Schoolzwemmen 3b Vooruitblik: 25 november -Nieuwsbrief 6 28 november -Schoolzwemmen 8a 28 november -Techniekochtend Mad

Nadere informatie

-Informatieavond overblijven, Plataanlaan, u. -Oudervertelavond groep 3 t/m 8. -Informatieavond Plusklasleerlingen

-Informatieavond overblijven, Plataanlaan, u. -Oudervertelavond groep 3 t/m 8. -Informatieavond Plusklasleerlingen Agenda 31 augustus 7 september -Informatieavond overblijven, Plataanlaan, 19.30 u. -Oudervertelavond groep 3 t/m 8 Vooruitblik: 12 september 14 september 15 september 18 september 18 september 19-22 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Agenda. De vreedzame school. Normering taal en spelling. 20 februari -Rapport 1 mee. 20 februari -Schoolzwemmen groep 7a (met kleding)

Agenda. De vreedzame school. Normering taal en spelling. 20 februari -Rapport 1 mee. 20 februari -Schoolzwemmen groep 7a (met kleding) Agenda 20 februari -Rapport 1 mee 20 februari -Schoolzwemmen groep 7a (met kleding) 23 februari -Rapportgesprekken, avond 27 februari -Start voorjaarsvakantie 6 maart -Weer naar school, luizencontrole

Nadere informatie

Agenda. De vreedzame school. Even voorstellen: De leerlingenraad. 26 september -Start kinderboekenweekproject september -Werkweek groep 8

Agenda. De vreedzame school. Even voorstellen: De leerlingenraad. 26 september -Start kinderboekenweekproject september -Werkweek groep 8 Agenda 26 september -Start kinderboekenweekproject 27-30 september -Werkweek groep 8 29 september -Schoolzwemmen groep 5b 3 oktober -Schoolzwemmen groep 5a 6 oktober -Boekenmarkt -Excursie naar Tech to

Nadere informatie

-Start Kinderboekenweek, thema vriendschap. -Bezoek aan de Noord-Hinder groep 6b. -Bezoek aan de Noord-Hinder groep 6a

-Start Kinderboekenweek, thema vriendschap. -Bezoek aan de Noord-Hinder groep 6b. -Bezoek aan de Noord-Hinder groep 6a 28 september Agenda 1 oktober 3 oktober 3 oktober 5 oktober 9 oktober 10 oktober 11 oktober 11 oktober 11 oktober 11 oktober -Schoolzwemmen groep 5 -Start Kinderboekenweek, thema vriendschap -Bezoek aan

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 15 juni 2018 nummer: 18 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Op de agenda 18 t/m 22 juni 2018 Schoolkamp groep 8 20 juni 2018

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // OKTOBER 2015 OPEN OCHTEND VRIJDAG 6 NOVEMBER // KOM OOK GEZELLIG MEEDOEN MET ONZE HERFSTSPEURTOCHT IN DE SCHOOL! Op vrijdag 6 november organiseren alle ABBO-scholen van 9.00 12.00

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

Agenda. De Vreedzame School. Schoolzwemmen in Voor groep 3 t/m 8! 28 juni -Zomerfeest. 29 juni -Musical groep 8a. 30 juni -Musical groep 8b

Agenda. De Vreedzame School. Schoolzwemmen in Voor groep 3 t/m 8! 28 juni -Zomerfeest. 29 juni -Musical groep 8a. 30 juni -Musical groep 8b Agenda 28 juni -Zomerfeest 29 juni -Musical groep 8a 30 juni -Musical groep 8b 1 juli -Leerlingenraad 4 juli -Koffiecafé Plataanlaan -Rapporten mee 5 juli -Zeilen groepen 8 6 juli -Kring in nieuwe groep

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

-Voorstelling Kunstmenu groep 3 en 4. -Bezoek aan het Helinium door groep 8. -Schoolzwemmen groep 4/5 mét kleding. -Afname CITO toetsen groep 2 t/m 7

-Voorstelling Kunstmenu groep 3 en 4. -Bezoek aan het Helinium door groep 8. -Schoolzwemmen groep 4/5 mét kleding. -Afname CITO toetsen groep 2 t/m 7 11 januari Agenda 14 januari 14 t/m 29 januari 16 januari 17 januari 21 januari t/m 8 februari 21 januari 24 januari -Voorstelling Kunstmenu groep 3 en 4 -Adviesgesprekken groep 8 -Bezoek aan het Helinium

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Agenda. De vreedzame school. Een kus bij de voordeur. 14 maart -MR vergadering Branding u. 16 maart -Schoolzwemmen groep 3b

Agenda. De vreedzame school. Een kus bij de voordeur. 14 maart -MR vergadering Branding u. 16 maart -Schoolzwemmen groep 3b Agenda 14 maart -MR vergadering Branding 19.00 u. 16 maart -Schoolzwemmen groep 3b 16 maart -Koffie café Plataanlaan 17 maart -Bijeenkomst leerlingenraad 20 maart -Schoolzwemmen groep 3a (met kleding)

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 5 12 oktober Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. De nieuwsbrief nummer 5 12 oktober 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010 820 8660

Nadere informatie

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10

24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 24 januari 2014 schooljaar 2013/2014 nr. 10 Aanmelden Over een poosje starten de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al. Om het aantal groepen te bepalen is het belangrijk te weten kinderen op hoeveel

Nadere informatie

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5

AGENDA MEESTERS- EN JUFFENDAG. Pagina 1 van 5 SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 :deberkenhorst@stichtingpromes.nl Website : http://www.deberkenhorst.nl 18 juni 2019 AGENDA 17-06 Start Project water 17-06

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN Schooljaar 2017/2018, nr. 1 SEPTEMBER, OKTOBER ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gemonde,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. OBS De Driekleur. Daltonlocatie 18 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 OBS De Driekleur Daltonlocatie 18 oktober 2018 4 Oktober Nieuwsbrief 4 22 t/m 26 Oktober Herfstvakantie 29 Oktober Studiedag team; leerlingen zijn vrij 30 Oktober Weer naar school, geen schoolmelk

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

6 september 2019

6 september 2019 1447 www.clarafabriciusschool.nl 6 september 2019 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest 10 september Voorstelling Mad Science Startfeest Oranje Omdat het Nederlands elftal vanavond om 21.00 uur

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief mei 2019 - Welkom - Avondvierdaagse - Verdrietig nieuws - Wilgenstam en Fatima nog een jaar samen op de Wilgenlei - Verandering van Sociaal Maatschappelijk Werkster - Werkweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017

Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Ouderinfo donderdag 22 juni 2017 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 5 27 juni: Prikactie 26-27-28 juni: Musical uitvoering -- Inhoudsopgave: 1.

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Feestelijke opening Kinderboekenweek. Woensdag is er de feestelijke opening geweest van de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is: 'Voor altijd jong!'. Oma's

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl

Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl Basisschool Sint Joseph Burg. Beckersweg 45, 6261 NX Mheer 043 457 1516 www.sintjoseph-mheer.nl 20 maart 2014 Verkeer We willen u er nogmaals op attenderen dat bij de gymzaal aan beide kanten niet geparkeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: Nieuwsbrief November 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in november en oktober 1 en 3 november Voorlopig advies groep 8 3 november Groep 7 naar Rijksmuseum Amsterdam 4 november Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 6, Insluippreventie R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 6, 27-01-2017 Insluippreventie In deze nieuwsbrief: Insluippreventie Nieuw buitenspeelmateriaal Kindgesprekken Oud papier oproep Vreedzame School Vanuit de MR Carnaval

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie