Ouderbijdrage Fijn dat al zoveel de vrijwillige ouderbijdrage hebben betaald! Mocht u het nog niet betaald hebben, hierbij een kleine herinnering.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ouderbijdrage Fijn dat al zoveel de vrijwillige ouderbijdrage hebben betaald! Mocht u het nog niet betaald hebben, hierbij een kleine herinnering."

Transcriptie

1 Avondvierdaagse 2 juni 2017 (nr 9) Afgelopen week stond Hoogezand-Sappemeer weer in het teken van de Avondvierdaagse. Maar liefst 78 kinderen van onze school hebben meegedaan! Via deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken die het mogelijk gemaakt hebben dat de kinderen namens onze school konden mee lopen! Ouderbijdrage Fijn dat al zoveel de vrijwillige ouderbijdrage hebben betaald! Mocht u het nog niet betaald hebben, hierbij een kleine herinnering. Geld sponsorloop Op de dag van de Koningsspelen hebben de leerlingen meegedaan aan een sponsorloop. De jongens en meiden hebben een fantastisch bedrag voor het plein bij elkaar gelopen. Het exacte ontvangen bedrag is nog niet helemaal bekend, omdat de laatste bedragen nog binnen moeten komen. In de volgende nieuwsbrief meer informatie. Allemaal heel erg bedankt! Plein Zoals u wellicht al aan de presentatieplaat in onze hal heeft gezien, hebben wij grootse plannen voor ons plein. Voor de zomervakantie willen we al de eerste stappen gaan zetten aan het realiseren van de klimkubus en de rubber- en gekleurde betontegels. We zouden het erg fijn vinden als er ouders zijn die ons bij het weghalen van tegels en vervolgens het leggen van de rubberen tegels kunnen helpen. Wij hebben week 28 en week 29 daarvoor in gedachten. Mocht u willen helpen, mag u zich melden bij Martine Metsemakers. Een mailtje kan ook: martinemetsemakers@vcomog.nl. Zomerfeest Woensdag 5 juli vindt het zomerfeest plaats. We hopen weer op een gezellige avond met activiteiten voor de kinderen, verkoop van zelfgemaakte spulletjes van de kinderen (en ouders) en de verkoop van eten en drinken. We hopen op een grote opkomst en een gezelliga avond samen!

2 Nieuwe leerlingen Langs deze weg willen we Jasmijn Kremer, Dylan Landman en Ornella Ruth van harte welkom heten op onze school. Jasmijn en Dylan zijn in groep 1 gestart en Ornella in groep 2. Eindtoets Super trots zijn wij op het feit dat wij als school weer een voldoende hebben behaald bij de eindtoets van de groep 8 leerlingen. Geen cito eindtoets, maar Diataal. De eindtoets geeft ons als school ook extra informatie om zo goed mogelijk te adviseren voor het vervolgonderwijs. Vakantierooster Herfstvakantie zaterdag 21 oktober 2017 zondag 29 oktober 2017 Kerstvakantie zaterdag 23 december 2017 zondag 7 januari 2018 Voorjaarsvakantie zaterdag 24 februari 2018 zondag 4 maart 2018 Goede Vrijdag / Pasen vrijdag 30 maart 2018 maandag 2 april 2018 Meivakantie (incl. koningsdag) vrijdag 27 april 2018 zondag 6 mei 2018 Hemelvaart donderdag 10 mei 2018 vrijdag 11 mei 2018 Pinkstervakantie maandag 21 mei 2018 woensdag 23 mei 2018 Zomervakantie zaterdag 21 juli 2018 zondag 2 september 2018 We hebben volgend jaar ook margedagen, maar daar zullen we u later over informeren. Agenda 5 9 juni Pinkstervakantie 12 juni MR vergadering 19 juni NME bezoek gr 1 (kinderboerderijpad) 22 juni NME bezoek gr 3 (vlinderproject) 27 juni NME bezoek gr 6/7(vlinderproject) 30 juni Margedag (alle kinderen zijn vrij) 3 juli Margedag (alle kinderen zijn vrij) 5 juli Zomerfeest 13 juli Schoolreis (gr 1 t/m 7) 14 juli Musical gr 8 17 juli Schoonmaakavond 21 juli Afsluiting schooljaar op het plein (11.15 uur) Het team van C.B.S. het Galjoen wenst u een hele fijne Pinksterdagen en vakantie!

3 Nieuws uit groep 1 Na de meivakantie zijn we in groep 1 gestart met het centrale prentenboek de Gruffalo. De kinderen kregen allemaal het prentenboek met werkboek mee naar huis. Daarna zijn we gestart met het nieuwe thema Familie. De kinderen leerden over: achternamen, Moederdag en Vaderdag, familiegebeurtenissen, het themalied allemaal familie, gebeurtenissen in de juiste tijdsvolgorde plaatsen, een Engelse les met Raai de Kraai (handpop), naar de klok kijken, en nog veel meer! Ook kregen de kinderen een thuisopdracht en dit hebben ze allemaal goed uitgevoerd: ze brachten een fotocollage mee van hun familie en vertelden hierover in de kring. Er werden mooie werkjes gemaakt zoals een eigen familiestamboom. Binnen het thema familie werd de oma van Jasmijn uitgenodigd om onze geheime voorlezer te zijn. Afgelopen week kwam ze langs en las een paar mooie verhalen voor van Ot en Sien. De kinderen zaten met volle concentratie te luisteren, zo leuk! Er werd weer een nieuwe letter geleerd: de t van tak. En als de wind waait en de takken tikken tegen elkaar aan, dan hoor je t t t t. De kinderen hebben deze letter ook op het digibord mogen schrijven, en wat deden ze dat goed! De lettertafel werd goed gevuld, en deze keer kwam er zelfs iets eetbaars: een heerlijke taart! Cedric had deze meegenomen voor de lettertafel en met z n allen hebben we deze lekker opgesmuld. Nieuws uit groep 2 De afgelopen weken hebben wij gewerkt over het thema familie. We hebben veel verteld over onze families, foto s meegenomen, een eigen stamboom gemaakt en de familie van Raai de Kraai leren kennen. We maken ook leuke dingen voor onze familie. We hebben de moeders al verrast met een mooi cadeau en zijn nu druk bezig voor vaderdag. Maar dat is nog een geheimpje.

4 Verder vinden we het leuk om samen te kijken naar wat we bouwen of maken in de klas. De kinderen laten aan elkaar zien wat ze maken en vertellen erover. Om ook aan de rest van de school te laten zien wat wij maken, hebben wij één van onze mooiste kunstwerken en onze hoogste toren gefotografeerd. Zo kunnen jullie ook meegenieten! Nieuws uit groep 4/5 De maand mei is alweer voorbij. En na een maand met veel uitjes en wisselingen was er deze maand weer wat meer rust. Wel hadden we natuurlijk veel vrije dagen, waardoor de weken wat gek voelden. Wist je dat juf Michelle een prachtige zoon heeft gekregen die Milan heet. we er heel erg naar uit kijken naar de dag dat juf Michelle bij ons langskomt met Milan, zodat we dit prachtige wonder kunnen bewonderen. er al een aantal kinderen hun tafeldiploma hebben gehaald. Dit betekent dat ze alle tafels van voor naar achter, van onder naar boven en van binnen naar buiten kennen. we onze eerste groente hebben geoogst uit de moestuin(radijsjes, of waren het toch bieten) we aan beland zijn bij het laatste hoofdstuk van rekenen en wie hier gaan werken aan deelsommen met rest (groep 5) en aan minsommen over het tiental(groep 4) we een hele mooie presentatie hebben gehad van Trishala en Laylee over hun danslessen. er tijdens spelling heel veel geoefend wordt met de letterdief en dubbelzetter. we met een geheime opdracht bezig zijn (iets met vaders) Nou genoeg over ons. We gaan er tegen aan deze laatste weken.

5 Nieuws uit groep 6/7 Bezig met Kwink (sociale emotionele ontwikkeling) Onze welverdiende high tea, nadat we ons leerdoel hadden bereikt! Verder hebben we nog Bingo gespeeld met de ouderen uit de flat tegenover ons.

6 Nieuws uit groep 8 Na het maken van de DIA toets, het eerste en tweede worden op het schoolvoetbaltoernooi en kamp lijken de leuke dagen niet op te houden. Afgelopen week zijn we naar de kinderboerderij geweest, de leerlingen hebben ervan genoten! Als kers op de taart kregen we zelfs nog 15 eieren mee! De leerlingen hebben zelf pannen, spatels, brood en kaas meegenomen en hebben kunnen smullen van een heerlijk vers gebakken ei.

7 Diezelfde middag stonden nog meer lekkernijen op het programma. De twee laatste spreekbeurten zijn geweest. We weten nu alles over de schijf van 5 en hebben komkommer en snoeptomaatjes gekregen. De andere spreekbeurt ging over Suriname, de oma van Jade heeft voor ons banaan-, cassave- en pejechips gebakken. Na de vakantie gaan we vooral bezig met het knutselen van het decor en alle andere musical benodigdheden. Ook staan de kennismakingsdagen voor de leerlingen op het programma. Daarmee komt het einde van het schooljaar nog meer in zicht. Nog even ter herinnering: Er is nog steeds een bikini bovenstukje, een bikinibroekje en telefoon zoek. Hier komt ook nog een donkerblauwe zwembroek met print en een felgroene rand bij. Iemand dit toevallig nog ergens gevonden? Ik hoor het graag! Op school ligt nog een witte badhanddoek, deze is dan weer over.. Voor nu: een hele fijne vakantie allemaal!

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Basisschool de Vlierboom

Basisschool de Vlierboom Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster augustus 2015 24 Maandag 25 Dinsdag 26 Woensdag 27 Donderdag 28 Vrijdag 29/30 Weekend 31 Maandag Maandrooster september 2015 Maandag 01 Dinsdag 02 Woensdag Studiedag Leader in Me 03 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2016-2017 September 2016 35 Eerste schooldag 5 Zomervakantie Pitje 1 1 2 3 4 Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 36 12 13 14 15 16 17 18 Infoavond groep 8 Infoavond groep 6 Kamp groep 8 Kamp groep

Nadere informatie

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender maandag dindag woensdag donderdag vrijdag zaterdag-zondag week 35 week 34 week 33 week 32 6 7 8 9 10 11 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 Einde zomervakantie 27 28 29 30 31 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

September 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. OR vergadering Albastart uur OUD PAPIER. Week

September 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. OR vergadering Albastart uur OUD PAPIER. Week September 2017 1 2 3 Week 35 4 5 6 7 8 9 10 Gouden weken Hoofdluiscontrole Week 36 Schoolzwemmen 4-5 11 12 13 14 15 16 17 Gouden weken OR vergadering Albastart 17.30 uur Week 37 18 19 20 21 22 23 24 Gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand: Zomervakantie t/m 4 september (lln.) 28 augustus (lkr.

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand: Zomervakantie t/m 4 september (lln.) 28 augustus (lkr. AUGUSTUS 2017 t/m 4 september (lln.) 28 augustus (lkr.) 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 SEPTEMBER 2017 Flitsbezoeken IB Voorlopige groepsplannen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

De Springplank jaarkalender augustus 2016

De Springplank jaarkalender augustus 2016 De Springplank jaarkalender augustus 2016 weeknr maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 Start zomervakantie zaterdag 25 26 27 28 29 30 31 zondag juli juli juli juli juli juli juli 31 augustus 1

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.:

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.: KALENDER 15-16 Augustus WEEK 31 WEEK 32 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie WEEK 33 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Zondag 14 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. week week 31

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. week week 31 Augustus 2017 Maan Dins Woens Donder Vrij Zater 30 1 2 3 4 5 6 31 7 8 9 10 11 12 13 32 14 15 16 17 18 19 20 33 21 22 23 24 25 27 34 28 29 30 31 35 [1] September 2017 Maan Dins Woens Donder Vrij Zater 1

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG AUGUSTUS 1 2 3 WEEK 3 WEEK 3 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 2 2 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 2 2 Iedere maandag en donderdag is er spelinloop in groep 1-2 van 0. uur tot 0.0 uur. Iedere woensdag en

Nadere informatie

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof

Kalender De kunst van het leren. Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Marshof Kalender 2018-2019 OBS De Marshof Tichelmeesterlaan 45 8014 LA Zwolle De kunst van het leren telefoon: e-mail: website: www.marshof.nl Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. September

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur.

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur. AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 30 31 Start schooljaar Informele jaaropening voor alle ouders van 15.15-16.30 uur. 27 augustus 2018: 1e schooldag

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Augustus Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. KBS De Toermalijn Postbus 175

Augustus Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. KBS De Toermalijn Postbus 175 Augustus 2015 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1e schooldag 30 31 September 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 infoavond ouders/verzorgers 13 14 15 16 17 18 19 schoolreis

Nadere informatie

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand:

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand: AUGUSTUS 2018 t/m 2 september (kinderen) 1 2 3 4 5 32 6 7 8 9 10 11 12 33 13 14 15 16 17 18 19 34 20 21 22 23 24 25 26 Offerfeest (?) 35 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2018 1 2 36 3 4 5 6 7 8 9 Eerste schooldag

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar

Kalender Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. OBS De Krullevaar De Krullevaar Kalender 2014-2015 Wijzigingen en aanvullingen vermelden wij op de website. augustus 2014 vrijdag 1 zaterdag 2 zondag 3 maandag 4 dinsdag 5 woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 AUGUSTUS 2019 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 35 26 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2019 35 1 36 2 1 e schooldag 3 4 Hoofdluiscontrole 5 6 7 8 37 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Datum Activiteit Locatie

Datum Activiteit Locatie Jaarplanning 2018 Datum Activiteit Locatie 24 januari t/m 3 februari Nationale voorleesdagen Elke dag wordt er minimaal 1 moment van voorlezen gecreëerd. 2 februari 2018 Kinderen van groep 1/2 zijn vrij

Nadere informatie

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG

DE LINDEFLITS BELANGRIJKE DATA 1 E HEILIGE COMMUNIE STUDIEDAG Informatieblad voor leerlingen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij bs. De Lindegaerd. DE LINDEFLITS In deze Lindeflits o.a. aandacht voor: jarigen juni, studiedag juni, 1e heilige communie,

Nadere informatie

kennismakingsgesprekkegesprekken. officiële opening schoolplein & groep 1 t/m 8. kennismakings augustus

kennismakingsgesprekkegesprekken. officiële opening schoolplein & groep 1 t/m 8. kennismakings augustus Kalender 2016-2017 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 eerste schooldag nieuwsbrief 4 5 6 7 8 9 10 kennismakingsgesprekkegesprekken kennismakings-

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Kalender Veilig. Talent-ontwikkeling. Midden in de Maatschappij

Kalender Veilig. Talent-ontwikkeling. Midden in de Maatschappij Kalender 2015-2016 Talent-ontwikkeling Veilig Midden in de Maatschappij De Watermolen probeert wijzigingen tot een minimum te beperken. Mocht een wijziging noodzakelijk zijn, dan wordt dit in de nieuwsbrief

Nadere informatie

Weeknieuws nr juni 2019

Weeknieuws nr juni 2019 Weeknieuws nr.37 28 juni 2019 AGENDA Datum Activiteit 2 juli Oudergesprekken 5 juli Musical groep 8 11 juli Afscheid juf Lucy 12 juli Laatste schooldag (kinderen om 11:45 uur vrij) Modderdag donderdag

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

Margedagen We hebben dit schooljaar nog twee margedagen; vrijdag 12 en maandag 15 juni. De kinderen zijn deze twee dagen dus vrij!

Margedagen We hebben dit schooljaar nog twee margedagen; vrijdag 12 en maandag 15 juni. De kinderen zijn deze twee dagen dus vrij! 1 mei 2015 (nr 10) Kleding inzamelactie Zoals eerder aangekondigd staat de kledingcontainer van Stichting Humantex dit jaar van 21 tot 28 mei bij ons op school, zodat u uw oude kleding een nieuwe bestemming

Nadere informatie

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken Augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade 31 Deze week kennismakingsgesprekken September 2015 1 2 3 4 5 6 Kamp

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7

HUISWERK AGENDA GROEP 7 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

JAARPLANNING 2014/2015 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2014/2015 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster oktober2014 01 Woensdag Start Kinderboekenweek landelijk 02 Donderdag 03 Vrijdag Weeksluiting gr. 3/4 04/05 Weekend 06 Maandag 15.30 uur Spreekuur ouders 07 Dinsdag 08 Woensdag 09 Donderdag

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zat/zon

week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zat/zon 31 1 2 3 4 5 6&7 zomer vakantie 32 8 9 10 11 12 13&14 zomer vakantie 33 15 16 17 18 19 20&21 zomer vakantie 34 22 23 24 25 26 27&28 zomer vakantie 35 29 30 31 Vliegercafé 1e schooldag 2016-2017 1-2-3-4-5a

Nadere informatie

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 1 e werkweek team 27 28 29 30 31 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade AC Opstart werkgroep kinderboekenweek September

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie