Margedagen We hebben dit schooljaar nog twee margedagen; vrijdag 12 en maandag 15 juni. De kinderen zijn deze twee dagen dus vrij!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Margedagen We hebben dit schooljaar nog twee margedagen; vrijdag 12 en maandag 15 juni. De kinderen zijn deze twee dagen dus vrij!"

Transcriptie

1 1 mei 2015 (nr 10) Kleding inzamelactie Zoals eerder aangekondigd staat de kledingcontainer van Stichting Humantex dit jaar van 21 tot 28 mei bij ons op school, zodat u uw oude kleding een nieuwe bestemming kunt geven. Stichting Humantex zamelt gebruikte kleding en schoenen in, die hun weg grotendeels vinden naar Oost- Europa en Afrika. Avondvierdaagse De 71 s te editie van de avondvierdaagse vindt plaats van 18 tot en met 22 mei. Veel kinderen hebben zich weer opgegeven! Helaas hebben de ouders van de Stuurlui-groep nog niet te horen gekregen waar dit jaar de startpunten precies zijn. In de mei-vakantie krijgen zij dit te horen en zal u via een update van de website daarover geïnformeerd worden. Wij zullen ook maandag 18 mei ook een briefje meegeven. Ouderbijdrage Begin april is de brief voor de vrijwillige ouderbijdrage mee naar huis gegeven en heeft u ook een mail ontvangen. In deze brief vroegen wij u de schoolgeldbijdrage en het geld voor de schoolreis/schoolkamp over te maken. Hieronder de gegevens die hiervoor nodig zijn. Voor de kinderen van groep 1 t/m 7 gaat het om een bedrag van 50,- en voor de kinderen van groep 8 is het bedrag 52,50. Rekeningnummer: NL55 RABO T.n.v.: C.B.S. het Galjoen Onder vermelding van: Naam en groep van uw kind(eren) Margedagen We hebben dit schooljaar nog twee margedagen; vrijdag 12 en maandag 15 juni. De kinderen zijn deze twee dagen dus vrij! Week van de Techniek - BOTHS In de eerste week van juni 2015 wordt voor het derde jaar achtereen de week van de techniek georganiseerd in de gemeente Hoogezand-Sappemeer. BOTHS staat voor Bedrijven Onderwijs Techniek Hoogezand-Sappemeer. In de BOTHs-week volgen de kinderen van groep 7/8 een programma bestaande uit een rondleiding of presentatie bij een technisch bedrijf en een aantal workshops op de afdeling techniek van het dr. Aletta Jacobs Collega, met als eindresultaat een technisch werkstuk. Tussen de middag wordt er een lunch verzorgd. Dit betekent dus dat de kinderen tussen de middag niet thuis komen eten. Schoolreis Dinsdag 30 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 7 op schoolreis. Dit jaar gaan we naar het Dolfinarium in Harderwijk! Meer informatie over deze dag zal in de volgende nieuwsbrief vermeld staan. Musical Op vrijdagavond 26 juni wordt de musical opgevoerd. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De liedjes en teksten worden met veel enthousiasme geleerd.

2 Nieuwe leerling Langs deze weg willen we Yorian Koopman, Safaa Aadan en Anisha Bandhoe van harte welkom heten op onze school. Safaa en Anisha komen eind mei en half juni in groep 1. Wij wensen de kinderen een fijne tijd toe bij ons op school. Nieuws uit groep 1/2 Vrijdag 17 april was het feest bij ons in de klas. Juf Evelien vierde haar verjaardag. De kinderen kwamen in hun mooiste (verkleed)kleren naar school. Dit was prachtig om te zien. Juf kreeg ook cadeautjes. Die moest ze wel eerst zoeken, want die hadden de kinderen goed verstopt. Na het uitpakken van de cadeautjes kregen de kinderen een lekkere wafel met slagroom en versiering. Dat was smullen. De morgen vloog voorbij. Aan het eind van de morgen zijn we nog lekker met elkaar naar buiten geweest. We hebben met elkaar genoten. Bedankt voor het leuke feest en de cadeautjes. Vrijdag 24 april was het opnieuw feest. We deden mee aan de Koningsspelen en Yorian was jarig. Yorian zit sinds vorige week bij ons op school en zit in groep 2. De kinderen zagen er weer prachtig uit, nu helemaal in het oranje. We begonnen de morgen met een lekker ontbijt. Daarna zongen we het lied van de Koningsspelen 2015 Energie. We kregen hier veel energie van en topfit begonnen de kinderen aan de sponsorloop. He t enthousiasme van de kinderen was geweldig om te zien. De kinderen bleven maar rennen! En dit alles voor het goede doel Kika en onze eigen moestuin in aanleg. Alle kinderen hebben ontzettend goed hun best gedaan, bedankt! Wij zijn trots op jullie! Nu kunnen we allemaal lekker gaan genieten van twee weken meivakantie. Wij zien jullie allen graag terug op maandag 18 mei! Die avond begint ook de avond4daagse in Hoogezand. Iedereen die daar aan meedoet wensen we alvast veel succes en (wandel)plezier toe!

3 Nieuws uit groep 3/4 Voor Natuur en Milieu Educatie zijn we donderdag 9 april met alle kinderen van groep 3/4 naar de kinderboerderij geweest. We hebben in kleine groepjes allemaal opdrachten gedaan om de dieren op de kinderboerderij beter te leren kennen. We hebben geleerd wat de dieren eten, waar ze leven en hoe hun poep eruit ziet!! We hebben zelfs wat geitenmelk en geitenkaas mogen proeven. Aan het eind van de ochtend zijn we nog even naar binnen geweest om de pasgeboren kuikentjes te aaien. In de broedmachines lagen allemaal eieren waar een paar dagen later weer nieuwe kuikentjes uitgekomen zijn. Nieuws uit groep 5/6 De kinderen van groep 5/6 hebben weer hard gewerkt de laatste paar weken. Groep 5 is druk bezig met het handig leren rekenen met behulp van rekentrucjes. Groep 6 is druk bezig met het decimalenstelsel. Sarah van Driel en Anna hebben een band opgericht. Iedereen mocht auditie doen. Op het eind werd er gebatteld tussen de zangeressen Milika en Sarah van der Velde. Het was erg spannend en Sarah heeft uiteindelijk gewonnen. Abdul is de rapper van de band, Sarah van Driel de gitarist, Anna de drumster, Sarah van der Velde de zangeres en Jade de pianiste. Met z n allen zijn ze nu druk bezig een bandnaam te verzinnen.

4 Elke woensdag- en donderdagmorgen is er het gesprekskwartiertje ingevoerd. De kinderen hebben zelf deze naam bedacht. In dit kwartier worden er onderwerpen en/ of situaties waar de kinderen mee zitten besproken en eventueel opgelost. We zijn nu bezig geweest met het onderwerp ruzie en gym. Nu hebben we eerst lekker twee weken meivakantie. Een fijne vakantie gewenst van heel groep 5/6! Nieuws uit groep 7/8 Zooooo, de eind-cito s zijn weer achter de rug! Op naar de musical! Oftewel, we zijn al druk aan het oefenen. Leuk. De moederdag cadeautjes zijn allemaal mee, maar daar gaan we nu natuurlijk verder niets over vertellen. Hihihi. De leerlingen van groep 7 hebben meegedaan aan het praktisch en theoretisch verkeersexamen. En ze zijn geslaagd! Gefeliciteerd. Het schoolvoetbaltoernooi hebben we ook nog gehad. Er werd goed, sportief gevoetbald en het weer werkte ook nog eens goed mee! Lekker. Groep 8 is nog naar een schoolconcert geweest in Hotel Faber, hier hebben de kinderen kennis gemaakt met allerlei verschillende soorten muziekstijlen, door de tijd heen. Dit werd door een super band gepresenteerd. Tof. Verder zijn we vandaag (1 mei) op roofvogel toch geweest. Het was super gezellig en hebben inderdaad roofvogels gespot. Ook nog ooievaars op hun nest en een heuse ijsvogel! Wauw. Maandag 4 mei gaan een aantal leerlingen van onze school een krans leggen en een gedicht voorlezen bij de Gedenknaald in het Margrietpark. We starten om uur bij de RK kerk te Sappemeer en lopen dan in een stille toch naar de Gedenknaald. Iedereen is van harte welkom om dit samen met ons mee te maken! Indrukwekkend. Verder gaat groep 8 al bijna op kamp. Woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 mei is het zover! Yes. In de klas hebben we nu een boom met wel een beetje rare blaadjes, er staan gezichten op. Hier gaan we na de vakantie nog mee verder. Spannend. Kortom; hele drukke, maar vooral super leuke weken gehad. En nu tijd voor vakantie!!!

5 Dagjes uit! Bevrijdingsfestival Wat: Bevrijdingsfestival, Groningen Wanneer: 5 mei 2015 Kosten: gratis Extra informatie: Campina boerderijdagen Wat: Campinaboerderijdagen, op bezoek bij een melkboer. Wanneer: 15 mei (dag na hemelvaart) 25 mei (2 e pinksterdag) Kosten: gratis Extra informatie: Winsum hulpverleningsdag Wat: Hulpverleningsdag in Winsum. Politie, brandweer en ambulances zijn er en geven verschillende demonstraties. Wanneer: 30 mei 2015 Kosten: gratis Extra informatie: Apotheek Wat: Open dag Mediq apotheek (gorecht-oost), kinderen kunnen in de huid kruipen van een apotheker. Wanneer: 8 juni 2015

6 Kosten: gratis Extra informatie: Dag van de bouw Wat: Op de nieuwe locatie van t Kielzog een kijkje nemen. De voorstelling: Muze van de bouwput wordt daar uitgevoerd. Alle afdelingen van t Kielzog doen mee. Wanneer: 13 juni 2015 Extra informatie: Molens Wat: Groninger molenweekend, de meeste molens in provincie zullen in werking zijn en de meeste zijn ook te bezichtigen, zie ook de site. Wanneer: 13 en 14 juni 2015 Kosten: gratis Extra informatie: Biologische boeren Wat: kijken bij verschillende boeren op het erf, kijk voor deelnemende boeren in de buurt op de site. Wanneer: 20 en 21 juni Kosten: gratis Extra informatie: Activiteiten voor kinderen in de natuur Kijk op voor verschillende activiteiten in de meivakantie, m.n. in Drenthe. Kijk op voor activiteiten bij de NME in Hoogezand (Gorecht park). Sportactiviteiten voor kinderen: Op staan verschillende sportactiviteiten om kennis te maken met verschillende sporten. Kalender 4 mei t/m 17 mei Meivakantie 18 t/m 22 mei Avondvierdaagse Vrijdag 22 mei NME (gr 5/6) padden en kikkers mei Kamp groep 8 Vrijdag 12 juni Margedag Maandag 15 juni Margedag Wij wensen u een fijne vakantie!

7 Woensdag 6 mei Kabouterspeurtocht In het bos gaan we kabouters zoeken om te ontdekken wat ze doen in de lente. Voor wie??? Kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kosten: 1,= per kind. We beginnen om uur. Locatie: NME-gebouw (kinderboerderij). Zie ook onze site:

8 Woensdag 13 mei Maak je eigen tuintje We gaan met z n allen een eigen tuintje maken. Voor wie??? Kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kosten 1,= per kind. We beginnen om uur. Locatie: NME-gebouw (kinderboerderij) Zie ook onze site:

9 Woensdag 20 mei Alles over het weer We gaan van alles leren over het weer. Voor wie??? Kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kosten: 1,= per kind. We beginnen om uur. Locatie: NME-gebouw (kinderboerderij). Zie ook onze site: of onze Facebook pagina: NME Gorechtpark Hoogezand.

10 Woensdag 27 mei Kinderboerderijdag We gaan met z n allen dingen doen en leren over en op de kinderboerderij. Voor wie??? Kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kosten 1,= per kind. We beginnen om uur. Locatie: NME-gebouw (kinderboerderij). Zie ook onze site:

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

2 april 2015 (nr 9) C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.

2 april 2015 (nr 9) C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen. 2 april 2015 (nr 9) Paasviering We hebben een fijn paasfeest op school gevierd, donderdag 2 april. De ochtend begon met een schoolbrede viering in de hal met het thema Opbloeien. We hebben geluisterd naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

Ouderbijdrage Fijn dat al zoveel de vrijwillige ouderbijdrage hebben betaald! Mocht u het nog niet betaald hebben, hierbij een kleine herinnering.

Ouderbijdrage Fijn dat al zoveel de vrijwillige ouderbijdrage hebben betaald! Mocht u het nog niet betaald hebben, hierbij een kleine herinnering. Avondvierdaagse 2 juni 2017 (nr 9) Afgelopen week stond Hoogezand-Sappemeer weer in het teken van de Avondvierdaagse. Maar liefst 78 kinderen van onze school hebben meegedaan! Via deze weg willen we alle

Nadere informatie

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij

Hemelvaartsdag en vrijdag vrij Nieuwsbrief 15, 18 april 2017 Agenda 18 en 19 april IEP toets groep 8 21 april Ontbijt en Koningsspelen 24 april t/m 5 mei Meivakantie 15 t/m 18 mei Avondvierdaagse 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrijdag

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Algemene informatie van de directie Schooljaarplan Elk jaar maken we een schooljaarplan, waar alle plannen voor het nieuwe

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep

Weekmail obs Hagen 7 juni Schoolreisje groep Weekmail obs Hagen 7 juni 2019 Schoolreisje groep 1-2-3-4 Op maandag 24 juni gaan de kinderen van groep 1 t/m 4 op schoolreisje. We gaan dit jaar samen naar het Land van Jan Klaassen in Braamt. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 9 15 april 2016 Oproep Beste ouders/verzorgers/begeleiders, De Poddeloop vindt dit jaar plaats op 15, 16 en 17 juni. Om ook dit jaar

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015

Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Ichthusnieuws jaargang 02 nummer 12 24-04-2015 Agenda van de maand april/mei: - 27 april t/m 10 mei Meivakantie - 13 mei schoolreisje groepen 4 en 5-14 en 15 mei vrij i.v.m. Hemelvaart Wij zijn/waren/worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 8 april 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017 Nieuwsbrief nr. 7 Mei/ juni 2017 KALENDER Voorwoord 1 22 tot en met 24 mei Schoolkamp groepen 8 24 mei Kleding inzameling 25 en 26 mei Vrij in verband met hemelvaart 1 juni Schoolreisje groepen 3 t/m 7

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei

Nieuwsbrief cbs Sjaloom Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 16+17 Mei Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 30 Datum: 18-04-16 Algemeen Belangrijke data: 19-21 April Cito Eindtoets 22 April Koningsspelen 25 April t/m 06 Mei Meivakantie 06 Mei Juf Marieke is

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Week 17: vrijdag 25 april Koningsspelen Week 18: meivakantie 28 april t/m 05 mei Beste ouders, Nog een dag te gaan en dan breekt de meivakantie aan. Het wordt

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 Wie zou willen helpen, u kunt zich opgeven bij Daniëlle Versteeg Agenda: 14 mei Hemelvaartsdag 15 mei Kinderen zijn vrij 18 mei Schoolkamp groep 8 19 mei Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Even voorstellen! Alle vakanties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft

Zelfs als je geen bijbel had vertelden de bomen jou wel dat er een God in de hemel leeft die veel om je geeft Datum: 21 mei 2019 Jaargang: 29 Nummer: 10 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Juni Maandthema: 1 / 7

Juni Maandthema: 1 / 7 Juni 2017 Maandthema: 1 / 7 Belangrijke data: Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Hemelvaart. De kinderen zijn vrij Zaterdag 27 mei juf Alma jarig 29 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 2 juni Groep 7 Techniekdag

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019

Wij wensen alle kinderen die in mei jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Belangrijke data: 6 mei start nieuwe denkgewoonten 14 mei koffieuurtje voor ouders 17 mei groep 1-2D bezoekt kinderboerderij 17 mei groep 8 bezoekt Verzetsmuseum 20 mei groep 1-2B

Nadere informatie

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013.

Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Schooljaar 2012-2013 Nieuwsbrief 9 25 april 2013. Wat is vrijheid? Esther, het joodse meisje, Komt bij de koning in t paleis. Ze mag niet zeggen wie ze is, Dat vindt haar oom niet wijs. Esther, het joodse

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Alblasserdam,

Alblasserdam, Alblasserdam, 20-04-2018 21 APRIL T/M 6 MEI MEIVAKANTIE 10 & 11 MEI HEMELVAART- VAKANTIE 9 MEI SCHOOL OP SEEF GROEP 3,4,5 Werken met de Bee-bot In groep 3b werken we sinds twee weken met de Bee-bot als

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes!

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes! N i e u w s b r i e f 6 J a a r g a n g 6 m a a r t 2 0 1 8 Nieuwe leerlingen In groep 1 zijn drie nieuwe leerlingen gestart. Van harte welkom Nick, Marije en Quinne. We wensen jullie een fijne tijd toe

Nadere informatie