September Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "September Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod:"

Transcriptie

1 September 2017 Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: 1. Bezoek Speelkaartenmuseum in Turnhout Okra Alken bezoekt op dinsdag 19 september 2017 het nationaal speelkaartenmuseum in Turnhout. Het speelkaarten drukken kende in ons land een grote vermaardheid en dit tot ver over de landsgrenzen. We kunnen er de stoommachine, die zorgde voor de energie, gemaakt in 1896 en de eerste drukpersen bewonderen. Alle machines zijn nog intact en werken nog steeds. Constant zijn er meerdere vrijwilligers actief om het museum te onderhouden. Na het geleid bezoek vertrekken wij omstreeks 16u00 naar Postel, waar iedereen wat vrije tijd heeft om een korte wandeling te maken of de kerk, de kruidentuin en het winkeltje met streekproducten te bezoeken. Om 18u00 worden we verwacht in Gasthof De beiaard waar een uitgebreide broodmaaltijd met de gekende streekproducten op ons wacht. Omstreeks 19u00 vertrek naar Alken. Vertrek: om 13u00 op de parking van de sporthal te Alken. Deelnameprijs: 28 (inbegrepen busreis, inkom museum, geleid bezoek en broodmaaltijd). Inschrijvingen en info: bij Benny Vanleeuw, tel.nr. 011/ of via mail benny.vanleeuw@telenet.be en dit voor 12 september De betaling dient te gebeuren voor 12 september op rekening BE van Okra Alken met vermelding uitstap Turnhout.

2 2. De week van OKRA-ALKEN van 11 tot 15 september 2017!!! (Voor meer info: zie folder WEEK VAN OKRA-ALKEN ) OKRA-Alken gooit de deuren open voor alle 55+, om kennis te maken met ons trefpunt!!! a)maandag 11: fietsen en zwemmen b)dinsdag 12: computerclub c)woensdag 13: dansen, fietsen Volksspelen in het St. Jorisheem met gratis koffie of frisdrank d)donderdag 14: fietsen en wandelen e)vrijdag 15: KUBB-spel. 3.Computerclub: De volgende bijeenkomst is op dinsdag 12 september 2017 van 13u30 tot 16u00 in het St. Jorisheem (Hendriksveldstraat Alken). Indien u over een laptop beschikt mag u hem mee brengen. Onderwerpen: a) App van de maand b) CUBIGO een platform dat alle toepassingen en diensten samenbrengt die mensen nodig hebben om langer zelfstandig en comfortabel thuis te blijven wonen (vervolg). Deelname in de kosten: 1,00 4. Start computer-opleiding voor beginners nog 3 plaatsen vrij!! Vanaf dinsdag 03 oktober Okra-Alken start met een computer opleiding van 10 lessen voor beginners elke dinsdag vanaf 03 oktober tot 12 december van 09u00 tot 11u45 in de school van St. Joris. Kostprijs: 30,00 per persoon (inbegrepen lesgevers, cursus, kosten huur lokaal en PC's) Lesgevers: François Vandormael en Rik Motmans. Info: Rik Motmans - tel. 0474/ Betaling door overschrijving op rek. nr. BE van Okra-Alken vóór 10 september 2017, met vermelding PC-opleiding.

3 5. Crea kijk- en infodag Dinsdag 12 september 2017 van 10 tot 17 u Voorstelling van het frisse, creatieve en gevarieerde aanbod van OKRA-CREA met demonstraties, tentoonstelling en workshops Waar: De Hazelaar Merellaan Hasselt (Banneuxwijk) Inkom: gratis IEDEREEN WELKOM! 6. Dansclub. Elke woensdag van 9u30 tot 11u00 in de podiumzaal van het GCC d'erckenteel in Terkoest, voor een dansles op maat van senioren en een lekkere tas koffie of een frisdrank. Iedereen welkom!! 7. KUBB Kubb is een Zweeds werpspel met als doel het omvergooien van houten blokken door er houten stokken tegenaan te gooien. Het kubb-spel is plezant en toegankelijk voor alle leeftijden. Opvallend is dat iedereen die het ooit speelde ervan in de ban is en blijft. Wanneer: elke 2de en 4de vrijdag van de maand om 14u00 Waar: op het grasterrein tussen de Kouter (OCMW) en de parking van het Kapittel. Kosten: gratis 8. Filmclub: DUNKIRK regie Christopher Nolan. Dunkirk is een Amerikaans-BritsFrans-Nederlandse oorlogsfilm uit 2017 geschreven en gefilmd door Hoyte van Hoytema. Het filmepos gaat over Operatie Dynamo, een actie tijdens de

4 Tweede Wereldoorlog aangaande de evacuatie van geallieerden uit Groot-Brittannië, België, Canada en Frankrijk op het strand te Duinkerke. Operatie Dynamo vond plaats tussen 26 mei en 4 juni 1940, het beginstadium van de Tweede Wereldoorlog. De film kent drie verhaallijnen: het strand, de zee en de lucht. Tijdens operatie Dynamo werd er een week lang gevochten op het strand, een dag op zee en slechts een uur in de lucht. Dunkirk opent met honderdduizenden Britse en geallieerde troepen die omringd worden door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten. Wanneer: vrijdag 08 september 2017 om 14u00 Waar: de Cameo (Naamsevest 45 Sint-Truiden) Kostprijs: 5,00 (ter plaatse te betalen) op vertoon OKRA-lidkaart. 9. LEVENSLOOP Stichting tegen kanker Levensloop is een manier voor Stichting tegen Kanker om de persoon achter de ziekte centraal te plaatsen. Op Levensloop vieren we de mensen die de ziekte het hoofd bieden of overwonnen hebben. Maar we voorzien ook voldoende plaats voor de herinneringen aan de mensen van wie de ziekte de bovenhand kreeg. Ten slotte is Levensloop ook bedoeld om fondsen te werven, want die zijn van levensbelang in de strijd tegen kanker. Door deel te nemen aan Levensloop steunt u de acties van Stichting tegen Kanker. Het is een actieve bijdrage die mensenlevens kan redden. Okra Zuid-Limburg neemt deel aan de LEVENSLOOP te St. Truiden op zaterdag 7 en zondag 8 oktober We zoeken deelnemers die van 7 oktober om 16u00 tot 8 oktober om 16u00 een uurtje van hun dag of nacht willen komen mee wandelen in het stadspark en Technicum Gildestraat 22 St. Truiden. Okra-ALKEN betaalt 10,00 per deelnemer die dan naar het wetenschappelijk onderzoek gaat. Inschrijven bij Monique Geerdens tel. 011/ of via mail: okratrefpunt.alken@gmail.com.

5 10. Wandelcriterium Donderdag 14 september 2017 om 13u30 vertrek aan het café Oud Rijkel, Dionysius van Leeuwenstraat 33, 3840 Rijkel. Dinsdag 26 september 2017 om 13u30 vertrek aan zaal De Bron Stationsstraat Wintershoven/Kortessem. Er is keuze tussen volgende afstanden (+5 en +8 km). Deelname in de kosten 3,00 (taart en koffie inbegrepen), ter plaatse te betalen. Inschrijvingen: bij Benny Vanleeuw tel. 011/ of via Carpooling op de parking van de sporthal om 13u Wandelclub. a)dinsdag 5 september: wandelen wij te Mettekoven met vertrek aan het Martenshof 4 à 5 km b)donderdag 21 september: wandelen we te Tessenderlo Vertrek: t Schoolhuis Schoterheide, 48 Tessenderlo 8 à 9 km c)dinsdag 3 oktober: wandelen wij te Nieuwerkerken met vertrek aan de kerk 4 à 5 km Samenkomst voor carpooling op de parking van de sporthal om 13u00 voor wandeling b) en om 13u30 voor wandeling a) en c). 12. Zwemclub. Elke maandag gaan we zwemmen van 14u30 tot 15u30 in het zwembad MYKONOS Kuringersteenweg 518 te Kuringen. Prijs: 5,00 te betalen aan Jean Ernes bij aankomst. De coördinatie is in handen van Jean Ernes tel. 011/ Carpooling op de parking van de sporthal om 14u10.

6 13. Fietsclub Elke maandag en woensdag vertrek om 13u30 op het kerkplein Hoogdorp. Er wordt in deze groep een gemiddelde snelheid van 13 à 15 km/uur aangehouden. Elke donderdag vertrek aan de kerk in Terkoest om 13u15. In deze groep wordt een gemiddelde snelheid van 17 à 19 km/uur aangehouden. 14.Hoe ons contacteren? Secretariaat: Zevenboomkensstraat Alken Tel.: 0474/ okratrefpunt.alken@gmail.com Website: Blog: Facebook: Namens het bestuur en de sportverantwoordelijken: Rik Motmans Secretaris Monique Geerdens Voorzitster Nodig vrienden en kennissen uit om lid te worden van Okra!! Nieuwe leden die nu aansluiten en betalen voor 2018, zijn 4 maanden gratis lid in 2017.

April 2016. Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod:

April 2016. Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: April 2016 Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: 1. Bezoek aan Floralia Brussels en het Brandweermuseum in Erembodegem. Dinsdag

Nadere informatie

Maart Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: 1. Paasfeest.

Maart Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: 1. Paasfeest. Maart 2018 Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: 1. Paasfeest. Ons jaarlijks Paasfeest gaat door in het Rubenshof op donderdag

Nadere informatie

Oktober Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod:

Oktober Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: Oktober 2017 Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: 1. Tonredenaar, conferencier en zanger Christophe naar Okra-Alken. Elen

Nadere informatie

Februari Show met goochelaar/clown voor jong en oud.

Februari Show met goochelaar/clown voor jong en oud. Februari 2018 Het bestuur heeft het genoegen u uit te nodigen op volgende activiteiten. U kan zelf keuzes maken uit volgend aanbod: 1. Show met goochelaar/clown voor jong en oud. Door Studio Why Not Woensdag

Nadere informatie

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem

Najaars brochure. Seniorenraad Anzegem Najaars brochure Seniorenraad Anzegem 2013 Activiteiten Kalender SENIORENUITSTAP 9 september Blankenberge ZOT VAN GEZOND 30 september Ansold KAARTING 7 oktober De Stringe DANSCAFE 4 november 9 december

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Juli 2015 Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u Dienstverlening

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r A U G U S T U S Zat 01/08 V Trefpunt Cafetaria 13u30 16u30 Trefpunt

S A S - k a l e n d e r A U G U S T U S Zat 01/08 V Trefpunt Cafetaria 13u30 16u30 Trefpunt AUGUSTUS Adres: Bethaniënlei 2A (in het Trefpunt) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-12 uur Do 13.15 15 uur S A S - k a l e n d e r A U G U S T U S Zat 01/08 Trefpunt Cafetaria 30 Trefpunt Lokerse

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA September 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 van 2017

Nieuwsbrief 6 van 2017 Nieuwsbrief 6 van 2017 Beste modeltreinliefhebber, Deze nieuwsbrief gaat over de kalender voor ons werkjaar 2017-2018. Zoals u zal merken hebben we het aantal organisaties beperkt, wel is er de mogelijkheid

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen

SPORTEL- BROCHURE. Sportaanbod voor ouderen SPORTEL- BROCHURE Sportaanbod voor ouderen 2014-2015 Beste sportelaar Deze sportfolder wordt je aangeboden door de gemeente Brecht en is samengesteld door de Brechtse dienstencentra, de sportdienst en

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. juni k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. juni k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA juni 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

januari - augustus wekelijkse activiteiten en lessenreeksen Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum De Stille Meers

januari - augustus wekelijkse activiteiten en lessenreeksen Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum De Stille Meers 208 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen januari - augustus Sportdienst i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/nl/vrije-tijd/sport/sportmiddelkerke Sport@Middelkerke geeft een overzicht

Nadere informatie

CONTACT. Kerstfeest 2018

CONTACT. Kerstfeest 2018 CONTACT Nummer 10 December 2018 Kerstfeest 2018 Donderdag 20 december van 12u tot 17u30. (In het AC, zaal De Wilg ; de zaal is toegankelijk vanaf 12 uur. Ingang via de polyvalente zaal) (Het feest zal

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012

ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 ACTIVITEITENKALENDER OKTOBER 2012 DATUM ACTIVITEITEN TER WEZEL ACTIVITEITEN WIJKHUIS Maandag 1 oktober 13u00: Vrij kaartmoment Dinsdag 2 oktober Woensdag 3 oktober Donderdag 4 oktober Vrijdag 5 oktober

Nadere informatie

Januari BE

Januari BE Januari 2019 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit

Nadere informatie

Themalessen : - Vrij Technisch Instituut Ieper ( Augustijnenstraat ) - Gratis - Vooraf inschrijven: noodzakelijk

Themalessen : - Vrij Technisch Instituut Ieper ( Augustijnenstraat ) - Gratis - Vooraf inschrijven: noodzakelijk Themalessen : Klussen voor beginners Senioren en techniek Voor de één een koud kunstje, voor de ander een onbegonnen opdracht. Om aan de minder handige senioren een antwoord te bieden, organiseert de dienstencentra

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker Stichting tegen Kanker en het lokale Levensloop vrijwilligerscomité organiseren LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker VIEREN HERINNEREN STRIJDEN STK008_Levensloop_Broch_NL_03.indd 1 26/04/13 12:14 Levensloop,

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Sessies door de georganiseerd in provincie Limburg Vergeet niet: Identiteitskaart verplicht Komt u voor iemand anders? Breng dan ook een kopie

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2017 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Het is weer lente! De koude dagen zijn (hopelijk) voorbij. Er staat weer heel wat te gebeuren! Nieuwe uitstappen,

Nadere informatie

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi

Fietsclub De Kersecorftrappers. Vrije Tafeltennis. Vrije oefening Tai Chi Fietsclub De Kersecorftrappers Wie wil genieten van de buitenlucht op zijn fiets, komt zeker aan zijn trekken bij de Kersecorftrappers. Iedere week wordt er een fietstocht gemaakt langs rustige en landelijke

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Voorstelling eerste Loonse Cuvée Jan B.

Voorstelling eerste Loonse Cuvée Jan B. - augustus 2012 Maandelijks informatieblad stad Borgloon open: ma 9u tot 12u nm. gesloten di vm. gesloten 14u tot 19u wo 9u tot 12u 14u tot 16u 06juli stad Borgloon De Nieuwsbrief is een uitgave van College

Nadere informatie

aanbod in Essen

aanbod in Essen www.essen.be/sport 2017 aanbod in Essen Inhoud 02 03 04 06 10 11 14 Welkom Wat is sportelen? Sportelactiviteiten vanuit gemeentebestuur Omnisport Tai chi Yoga Sporten met oma en opa Sportelactiviteiten

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016

Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 Lokaal dienstencentrum De Stip Programma activiteiten oktober 2016 DOORLOPEND AANBOD DIGITALE WEEK Elke week bieden wij een doorlopend aanbod aan in De Stip. Dit zijn de activiteiten en dienstverlening

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter

Activiteitenkalender LDC Pallieter OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Pallieter Oktober november - december Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Dienstverlening

Nadere informatie

... WAT: Bezinning in t Gelove WIE: KVLV Ruiselede WAAR: 14u - Kerk Ruiselede INFO: DI. 5 MAART

... WAT: Bezinning in t Gelove WIE: KVLV Ruiselede WAAR: 14u - Kerk Ruiselede INFO:   DI. 5 MAART Verant. Uitg.: Gemeentebestuur Ruiselede Markt 1, 8755 Ruiselede 051/70-84-20 cultuur@ruiselede.be Deadline invoeren in UiTdatabank: 15 e van de maand............................... ACTIVITEITEN Maart

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r J U N I

S A S - k a l e n d e r J U N I JUN Adres: Bethaniënlei 2A (in het Trefpunt) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-12 uur Do 13.15 15 uur Ma 01/06 Cafetaria Kook (A) S A S - k a l e n d e r J U N Honk Cafetaria 13u 17u Honk SAS

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Op 10 maart krijg je nogmaals die kans in Gent. Daar leren ze ons hoe we filmpjes online plaatsen.

Op 10 maart krijg je nogmaals die kans in Gent. Daar leren ze ons hoe we filmpjes online plaatsen. Nieuwsbrief jaargang 11 editie 2 Sociale media Men vertelt ons dat we niet meer zonder sociale media kunnen. Vooral Facebook spreekt velen aan omdat het plezant is om vrienden te maken en te volgen en

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender April juni 2016 Lokaal dienstencentrum De Maretak Groteweg 27B 9500 GERAARDSBERGEN Tel. 054 43 38 36 dienstencentrum@ocmwgeraardsbergen.be www.ocmwgeraardsbergen.be

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee

JANUARI 2015 JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015. 01/01/15- Cafetaria gesloten 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee + ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2015 JANUARI 2015 01/01/15- Cafetaria gesloten 04/01/15 13/01/15 Bloemschikken Maria heeft weer een mooi idee 14/01/15 Spelletjesnamiddag Uno, Rummikub,

Nadere informatie

Jan Keppens Proost. Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke Wijkverantwoordelijke Guido Dubois

Jan Keppens Proost. Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke Wijkverantwoordelijke Guido Dubois JAARPROGRAMMA Monika Einfalt Teamleider Paula Mispelters Mede-teamleider Freddy De Roover Penningmeester Jan Keppens Proost Cor Verschueren Secretaris Website en Informatica Mimi Heeman Sportverantwoordelijke

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. november k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. november k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA november 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 9 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r J U L I

S A S - k a l e n d e r J U L I n juli is gesloten op maandag- en vrijdagvoormiddag! JUL & AUGUSTUS Adres: Bethaniënlei 2A (in het Trefpunt) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-12 uur Woe 13.15 16.45 uur Do GESLOTEN Ma OPGELET!

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen.

ACTIVITEITENKALENDER. September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. ACTIVITEITENKALENDER september - oktober november - december 2015 September 2015 02/09/15 Ontspanningsnamiddag: croque monsieur Wij serveren lekkere croque monsieur tegen democratische prijzen. Prijs:

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2016/2017 SPORT stedelijke sportdienst LANDEN Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden in samenwerking met de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september

Nadere informatie

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners

Vrije tijd Boekje. September Oktober. Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! Alderande Bewoners Vrije tijd Boekje Als je dit prentje ziet is er een extra activiteit! September Oktober 2018 Alderande Bewoners Tips om in het weekend, alleen of met vrienden te doen Schrijf je vlug in bij dit teken.

Nadere informatie

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Sportdienst organiseert sportdag voor 50+ PERSBERICHT 28/19 DD. 30/04/19 Foto s kunnen in hoge resolutie via de Dienst Communicatie opgevraagd worden: tel. 058 22 44 13 of via communicatie@nieuwpoort.be. Sportdienst organiseert sportdag voor 50+

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli, augustus, september 2017 ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli, augustus, september 2017 LDC Far West, Duchéhof 104 A, 1800 Vilvoorde Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Lokaal dienstencentrum Far-West De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Maart - April 2014. LDC De Dendervallei. A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be. LDC De Dendervallei

Maart - April 2014. LDC De Dendervallei. A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be. LDC De Dendervallei Maart - April 2014 A. De Cockstraat 12a - 9310 Herdersem 053 / 60.60.49 - dendervallei@denderrust.be www.ldcaalst.be Erkenning PE2541 Voor algemene info of deelname aan activiteiten kan u steeds terecht

Nadere informatie

Crea voor iedereen! Inhoud

Crea voor iedereen! Inhoud Crea voor iedereen! OKRA-CREA regio Limburg informeert je met deze brochure over het creatieve cursusaanbod voorjaar 2013. Je leest hier alles over onze crea-cursussen, de ateliers, de gezellige breicafés

Nadere informatie

Bankrelatie : Zeelaan 111. Kantoor Fidec De Panne BVBA. Luyssen W. Zakenkant. Zeelaan De Panne.

Bankrelatie : Zeelaan 111. Kantoor Fidec De Panne BVBA. Luyssen W. Zakenkant. Zeelaan De Panne. MAANDBLAD DE PANNE-ADINKERKE Secretariaat Micheline Blomme-Claeys Bankrelatie : 738-0077109-16 Dagelijks Bestuur Georges Devacht, Roger Ghysel Veurnestraat 237 p.a. Veurnestraat 237 8660 De Panne 8660

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z NIEUWSBRIEF 6 e jaargang - Januari 2018 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z Dit jaar bestaat het creatief centrum 30 jaar. Een heugelijk feit dat gevierd

Nadere informatie

Crea voor iedereen! Inhoud

Crea voor iedereen! Inhoud Crea voor iedereen! OKRA-CREA regio Limburg informeert je met deze brochure over het creatieve cursusaanbod najaar 2013. Je leest hier alles over onze crea-cursussen, de ateliers, de gezellige breicafés

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 Programma 1. Nieuwe toekomstplannen 3Together project Stand van zaken Impact 2. From zero to hero 2016 3. Competitie 2016 4. Stages & workshops 5. T³ Series

Nadere informatie

Sportdienst Harelbeke Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke Tel. 056/73.34.60 www.harelbeke.be/sport

Sportdienst Harelbeke Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke Tel. 056/73.34.60 www.harelbeke.be/sport Sportdienst Harelbeke Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke Tel. 056/73.34.60 www.harelbeke.be/sport Samen van het leven en van sport genieten, dat is Sportelen. Ben je de vijftig voorbij en heb je geen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober,, 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Centrumleider LDC Den Dries De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 8.00u tot 17.00u behalve woensdag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober,, december 2016 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Centrumleider LDC Den Dries Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs te komen

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014 OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober november - december 2014 De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Je

Nadere informatie

Beste lid van de Gezinsbond

Beste lid van de Gezinsbond Website: www.gezinsbond.be/diepenbeek Informatie: houben.jan@telenet.be of info@gezinsbond-diepenbeek.be Volg ons op facebook: gezinsbond Diepenbeek Voor de kinderoppasdienst: www.kinderoppasdienst.be

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. december k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. december k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA december 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 10 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Computerlessen voorjaar 2014

Computerlessen voorjaar 2014 GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR SENIOREN Secretariaat : Astridplein 17, 9150 Bazel 03 740 04 08 - secretariaat.senior@gmail.com Informatie : http://users.telenet.be/kruibeke Voorzitter : Levien Foubert 03

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 26-6-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 4-7-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA mei 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel

Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel Jaarplanning 2019 Sportdienst Brakel Sportdienst Brakel Jagersstraat 64 A - 9660 Brakel Tel: 055/42 31 98 E-mail: sportdienst@brakel.be Sportfunctionaris Wim De Wael (wim.dewael@brakel.be) Sportpromotor

Nadere informatie

S A S - k a l e n d e r J U L I. Honk Kameleon Aliado Extern DVT Trefpunt Avondsport

S A S - k a l e n d e r J U L I. Honk Kameleon Aliado Extern DVT Trefpunt Avondsport Adres: Zoerselsteenweg 69a (De Honk) Telefonisch: 0492/27.45.44 Openingsuren: Ma 9-16 uur rij 13 16 uur ME JUL 2017 1/07 2/07 Ma 3/07 4/07 5/07 6/07 rij 7/07 8/07 Honk Kameleon Aliado Extern DT Trefpunt

Nadere informatie

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop.

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop. Activiteitenkalender 2018. Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. - Start training om 8u00 aan het sportcentrum Vorselaar. - Ontbijt om 9u30 in het Buurthuis, Oostakker 16, 2290 Vorselaar. Herinnering

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Sessies door de FOD Financiën georganiseerd in provincie Limburg Vergeet niet: Identiteitskaart verplicht Komt u voor iemand anders? Breng dan

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren

Vlaamse actieve senioren Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren Nieuwsbrief nr 7 Mei 2016. Beste Vl@s vrienden, Begin mei en eindelijk is de lente in het land. Tijd om weer een aantal leuke en interessante uitstappen te plannen

Nadere informatie

De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF 4 ( NAJAAR 2014 (sept-dec) De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met sport actief onder begeleiding

Nadere informatie

Crea voor iedereen! Inhoud

Crea voor iedereen! Inhoud Crea voor iedereen! OKRA-CREA regio Limburg informeert je met deze brochure over het creatieve cursusaanbod voorjaar 2014. Je leest hier alles over onze crea-cursussen, de ateliers, de gezellige breicafés

Nadere informatie

jaar kwb Keerbergen

jaar kwb Keerbergen 1943 2018 75 jaar kwb Keerbergen Een artikel uit de jaren 60 t boekske nr. 156 Een leuke activiteit. Maar wie is KWB? En hoe kan ik deelnemen? KWB Keerbergen is een echte gezinsbeweging. Ons jaarprogramma

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 105,00 Inclusief ingrediënten Gevorderden cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 6 lessen 66,00 Inclusief

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van haar Okra-reizen Op vrijdag 28 november 2014 om 14u00

Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van haar Okra-reizen Op vrijdag 28 november 2014 om 14u00 Okra-Alken nodigt u graag uit op de voorstelling van haar Okra-reizen 2015. Op vrijdag 28 november 2014 om 14u00 St. Jorisheem Hendriksveldstraat z/n 3570 Alken Lic. 7305 Breng vrienden en kennissen mee

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Sportdienst Maldegem. Waterspeeltuin

Sportdienst Maldegem. Waterspeeltuin Zwemlessen Sportdienst Maldegem 3 reeksen van 10 lessen van 50 min. sep - dec / jan - mrt / apr - juni 100 / 10 lessen Waterspeeltuin Voorwaarde: 3 jaar zijn Watergewenning Brevet eendje Brevet zeepaardje

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014 Activiteitenkalender LDC Den Dries Juli augustus - september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor

Nadere informatie

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016

A K T I V I T E I T E N P R O G R A M M A 14 oktober tot 20 oktober 2016 Zondag 16 oktober 2016 9.00 uur tot 10.30 uur Zondag ontbijt in Tom s Herberg (toegangsticket speeltuin vereist). Volwassenen en kinderen betalen 6.70 pp. Reservatie voor zaterdag 12 uur aan de Receptie.

Nadere informatie

Inschrijvingen en info: inschrijvingsloket VT&O (gebouw 2) Andreas Vesaliuslaan 39, 2980 Zoersel tel:

Inschrijvingen en info: inschrijvingsloket VT&O (gebouw 2) Andreas Vesaliuslaan 39, 2980 Zoersel tel: Inschrijvingen en info: inschrijvingsloket VT&O (gebouw 2) Andreas Vesaliuslaan 39, tel: 03 380 34 30 dvt@emmaus.be Di 1 Woe 2 Do 3 Feest van de Arbeid Stap voor stap wandelen s Herenbos (Oostmalle) (inschrijven)

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie