Newsletter november 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Newsletter november 2014"

Transcriptie

1 Newsletter november 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers Visualantics : award-winning «State of Play» CTM Entertainment : Bart Peeters kampeert op nummer 1 in Ultratop CTM Entertainment : Selah Sue pakt uit met nieuwe single Alone Evenementen Pepibru viert zijn 5de verjaardag Duomedia : duo15 friends apero for partners & suppliers 27 November at 5pm Samen eten Bezoek van het lokale economieloket Opleidingen Varia Nieuwe verbeteringen in het bedrijvencentrum Biodynamische schoonmaak van het bedrijvencentrum De foto's van het event van Brucenter Een avondje Comédie de Bruxelles mag niet ontbreken in uw plannen voor het jaareinde Beste Yvan, Eerst en vooral hartelijk dank aan UrbanGaming en Brucenter voor het avondevent op 21 oktober. In deze nieuwsbrief vindt u een link naar de foto's van het event. En we hebben alweer een nieuwe datum om in het vet in uw agenda te zetten: dinsdag 9 december. Pepibru viert dan de 5de verjaardag van de opening van het bedrijvencentrum. Die avond zullen we enkele van de talenten in het bedrijvencentrum in de kijker zetten, evenals de succesverhalen die begonnen zijn in Pepibru. Ook nog in deze nieuwsbrief: nieuwe medewerkers en nieuws van onze starters. Ik denk bijvoorbeeld aan de Award for Best Documentary die "States of Play", de nieuwe productie van Visualantics, in de wacht heeft gesleept. Visualantics zal trouwens "The Sound of Belgium" projecteren op het evenement voor onze 5de verjaardag. Verder leest u ook meer over onze niet-aflatende inspanningen om te innoveren en het comfort van de starters verder te verbeteren. Daarom implementeren we een beveiligd Wi-Fi-netwerk in het bedrijvencentrum. Ook krijgt het terras binnenkort een opknapbeurt, wat hoognodig was. Bovendien wordt een nieuw schoonmaaksysteem getest op de eerste verdieping... U leest er meer over hieronder. We wensen u veel leesplezier! Serge Vilain, Voorzitter Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers Bestaande teams zijn versterkt met nieuwe medewerkers. We wensen hun veel succes in hun nieuwe job. Van harte welkom aan Jody bij Adlogix, Dorien bij duomedia en ook aan Meryl,Pascal en Hajer bij Treenity Consulting! Visualantics : award-winning «State of Play»

2 STATE OF PLAY, a feature documentary about the competitive world of South-Korean professional gamers, has won the Award for Best Documentary at this year's New York City Independent Film Festival. STATE OF PLAY is directed by Belgian filmmaker Steven Dhoedt and offers a unique view into the otherwise closed South-Korean esports industry, where video games not only have become a popular spectator sport but also a multi-million dollar business. By spending over 3 years with several professional and amateur gamers, the film depicts the harsh journey of success and failure in the fast developing world of competitive gaming. The documentary is the first independent Belgian-South Korean co-production between Brussels based production company Visualantics and Minch&Films, an indie production house with head office in Seoul. The film was commissioned by European broadcasters RTBF (Belgium), CANVAS (Belgium), SVT (Sweden) and NRK (Norway) and was made possible with the support of the Flanders Audiovisual Fund (VAF), MEDIA+, the Seoul Film Commission and the Korean Communication Commission. CTM Entertainment : Bart Peeters kampeert op nummer 1 in Ultratop Mocht u de afgelopen weekend op Mars hebben vertoefd: Bart Peeters is terug, en hoe! Nieuwste plaat Op De Groei kampeert al drie weken lang op nummer 1 in de Vlaamse Ultratop en laat daarmee oudgedienden Leonard Cohen en U2 achter zich. Wereld- en kamermuziek geven zijn chansons nog steeds kleur, maar doen dat minder uitbundig dan vroeger. Op plaat althans, want wie de creatieve duizendpoot een beetje kent, weet dat hij live nog steeds zeer snedig uit de hoek komt. Voor info over de nieuwe tournee: CTM Entertainment : Selah Sue pakt uit met nieuwe single Alone Ook terug van weggeweest: de Belgische souldiva Selah Sue. Single Alone doet opvallend uptempo aan, en klinkt haast als de evil twin zus van Erykah Badu. "Aanvankelijk was het een zeer donker, melancholisch nummer, maar ik wou geen plaat met enkel trage nummers. Dankzij mijn producer voel ik nu echt dat het een geloofwaardig uptemponummer geworden is, wat mijn doel ook was", aldus Selah zelve. De eerste single maakt deel uit van EP 'Alone', die op 1 december uitkomt. Dat wordt dan de voorloper van een nieuwe plaat, die ook volgend jaar in de winkelrekken zal liggen.

3 Evenementen Pepibru viert zijn 5de verjaardag In december is het 5 jaar geleden dat het bedrijvencentrum zijn deuren opende en de eerste bedrijven zich erin vestigden. Naar aanleiding van ons eerste lustrum organiseren we een evenement waarop de succesverhalen en enkele van de talenten in het bedrijvencentrum in de kijker zullen worden gezet. Dit evenement biedt de kans om de mensen van het eerste uur nog eens terug te zien en bij te praten met al wie heeft meegeschreven of meeschrijft aan dit eerste hoofdstuk van ons bestaan. Maar het evenement is ook een perfecte gelegenheid om te netwerken en een leuke avond te beleven in een feestelijke sfeer. Een officiële uitnodiging volgt binnenkort, maar noteer de datum alvast in uw agenda: dinsdag 9 december! Programma: uur: onthaal van de aanwezigen uur: presentatie van de avond door Kody (Kings of Comedy) uur: toespraken door Serge Vilain, voorzitter van Pepibru, Didier Gosuin, minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, belast met Tewerkstelling en Economie, en Eric Tomas, burgemeester van Anderlecht uur: walking dinner uur: concert van Olivier Juprelle uur: party met Vincent Cayeux (Pure FM) Doorlopende projecties van animaties van Kroll (Magicworlds) en de documentaire "The Sound of Belgium" (Visualantics) Praktische info: Datum: dinsdag 9 december vanaf uur Plaats: Pepibru, gelijkvloers Prijs: GRATIS Inschrijving: inschrijven is verplicht en kan via Nathalie aan de receptie of via een naar desk@pepibru.be Duomedia : duo15 friends apero for partners & suppliers 27 November at 5pm duomedia celebrates 15 years of European B2B content PR! We hereby thank all partners and suppliers who have loyally supported us and contributed

4 to our and our client s success. You are kindly invited to join our duo15 friends apero at our office (1st floor mezzanine) on Thursday November 27 at 5pm. Take a look into our past and future discussing the latest and greatest on PR, content and social media. Register on office@duomedia.com, stating name and company, number of people attending. Samen eten Naar goede gewoonte kunt u weer mee aanschuiven aan tafel om samen te eten. Deze formule wordt aangeboden in samenwerking met The Egg Exploitation en B-Food en vindt plaats op de eerste vrijdag van elke maand. De volgende edities vinden dus plaats op vrijdag 7 november en vrijdag 5 december. Zoals gewoonlijk is inschrijven mogelijk tot de dinsdag vóór het evenement. Inschrijven kunt u doen aan de receptie of via een naar desk@pepibru.be. Ter herinnering, deelnemen kost 15 per persoon. Gelieve ter plaatse te betalen op de dag zelf. De prijs is inclusief koud en warm buffet, afhankelijk van de inspiratie van de kok. Ook de frisdranken zijn inbegrepen in de prijs. Bezoek van het lokale economieloket Pepibru zet ook zijn samenwerking verder met het lokale economieloket van Anderlecht. Elke maand is Calogero Alu aanwezig in het bedrijvencentrum. U kunt bij hem terecht voor een gesprek, advies en ondersteuning bij het uitbouwen van uw bedrijf en voor een antwoord op uw vragen over problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Deze maand is hij op donderdag 13 november aanwezig vanaf uur. U zult nog een korte herinnerings ontvangen, maar gelieve alvast deze datums in uw agenda te noteren. Stuur een korte naar Yvan als u wilt dat Calogero Alu bij u langskomt. Hou er rekening mee dat het lokale economieloket in juli en augustus niet zal langskomen. Opleidingen Brucenter gaat verder met zijn opleidingen voor de starters in de bedrijvencentra. De volgende vindt plaats in Pepibru op dinsdag 2 december, van 9.00 uur tot uur. Het thema van deze opleiding is "Uw team motiveren om het efficiënter te maken". Nadere informatie over het verloop van deze dag zult u later ontvangen in uw mailbox. Maar noteer deze datum alvast in uw agenda. Het is een kans om in eigen huis een gratis opleiding te volgen. Het aantal plaatsen is beperkt. Wie zich al wil inschrijven, kan dat doen via deze link. Varia Nieuwe verbeteringen in het bedrijvencentrum Vanaf nu tot eind december zal Pepibru opeenvolgende verbeteringswerken uitvoeren op het vlak van de uitrusting en infrastructuur van het bedrijvencentrum.

5 Ten eerste zal het terras een complete opknapbeurt krijgen. Gezien de slechte staat van de isolatielaag en het onkruid dat begon te groeien door het onpraktische grind, was het hoogtijd dat het terras grondig onder handen werd genomen. De definitieve versie van het plan voor de heraanleg ligt momenteel zogoed als vast. De werf is gepland voor de eerste twee weken van december. We houden u uiteraard op de hoogte van het verloop. Daarna zal een performant en beveiligd Wi-Fi-systeem worden geïnstalleerd dat de hele oppervlakte van het bedrijvencentrum dekt. Elk bedrijf zal zich dus binnenkort draadloos toegang kunnen verschaffen tot zijn beveiligde VLAN, ongeacht of de medewerkers zich op kantoor, in een vergaderzaal of in een collectieve ruimte bevinden. Bezoekers hebben ook toegang tot een Wi-Fi-verbinding, maar zij kunnen het netwerk van de bedrijven niet binnendringen. Pepibru vindt het belangrijk te luisteren naar zijn starters. Als bedrijvencentrum dat zich richt op bedrijven die actief zijn in de audiovisuele en communicatiesector, dienen we te voldoen aan de behoeften die voortvloeien uit nieuwe technologieën. Biodynamische schoonmaak van het bedrijvencentrum In aanvulling op de hierboven vermelde verbeteringen, zal Pepibru ook een innovatieve techniek implementeren om het bedrijvencentrum op biodynamische wijze schoon te maken, zoals hieronder beschreven: "At BioOrg, we believe that purifying indoor and process environments of the future will tap into the purifying capabilities of nature. It will foster life and transform pollution into biomass. That s why Pepibru choose the BioOrg solution, where communities of microorganisms do the purifying work in their premises without the use of any harsh toxic chemicals. BioOrg will graft benign organisms onto materials to grow ecosystems on surfaces (furniture, carpets, ) and in installations (Hvac, sanitary), serving their purifying capacities to keep the indoor environment clean, safe, hygienic, healthy and simply enjoyable. In collaboration with the living organisms of BioOrg, Pepibru will lift measurable results with 80% in the fight against pollution such as particulate matter, allergens, VOC s, off-odors and negative biofilms." Meer informatie: De foto's van het event van Brucenter Vond u het event van Brucenter op 21 oktober een geslaagde avond? Wie het verslag van de avond wil lezen en een kijkje wil nemen naar de foto's die zijn genomen, kan terecht op deze link. Een avondje Comédie de Bruxelles mag niet ontbreken in uw plannen voor het jaareinde Het bijwonen van onze voorstelling "Si C'était à Refaire" is de ideale afsluiting van het jaar. De voorstelling is te zien op de volgende datums: Van 2 tot en met 4 december 2014 in het Cultureel Centrum van Oudergem Van 18 tot en met 31 december 2014 in het Cultureel Centrum van Ukkel Dit stuk van de hand van Laurent RUQUIER is een hilarische komedie waarin misverstanden uit de wereld worden geholpen met botox. Uw lachspieren zullen danig op de proef worden gesteld. U kunt ook met onze cateraar B-Food de overgang van oud naar nieuw in het theater vieren! Een combiticket voor de voorstelling en het oudejaarsbanket kost 105,00 (exclusief drank). Info en reserveren: of

6 Vertaling door duomedia

Newsletter september 2014

Newsletter september 2014 Newsletter september 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers Maak kennis met Lateral Thinking Factory Visualantics : State of Play, North American Premiere Maak kennis met magazine media van Febelmag

Nadere informatie

Newsletter januari - februari 2014

Newsletter januari - februari 2014 Newsletter januari - februari 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe bedrijven en nieuwe medewerkers Kerstsynchs dankzij CP Masters Belgium Deezer maakt de balans op van 2013 en start 2014 met een samenwerking

Nadere informatie

1. In welk deel van de wereld ligt Nederland? 2. Wat betekent Nederland?

1. In welk deel van de wereld ligt Nederland? 2. Wat betekent Nederland? First part of the Inburgering examination - the KNS-test Of course, the questions in this exam you will hear in Dutch and you have to answer in Dutch. Solutions and English version on last page 1. In welk

Nadere informatie

Varia Casting voor de rockopera "Hopes" Promotie op de abonnementen van de Comédie de Bruxelles Geboorte

Varia Casting voor de rockopera Hopes Promotie op de abonnementen van de Comédie de Bruxelles Geboorte Newsletter juni 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers The EGG kruipt uit zijn schelp CP Masters Belgium danst! Immeractive nam deel aan de beurs Realty-Brussels duomedia is recruiting. duomedia

Nadere informatie

http://www.pepibru.be/kernel/private/showmailing.php?id=29&forc...

http://www.pepibru.be/kernel/private/showmailing.php?id=29&forc... 1 sur 6 5/06/2013 10:30 Newsletter juni 2013 Nieuws van de bedrijven 3 Nieuwe bedrijven Buzz in a Box werft aan Treenity helpt bij de oprichting van Hello bank! Originn: Starter komt op bezoek bij Pepibru

Nadere informatie

Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid

Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid Giels Talentenjacht-concert en Kinderen voor Kinderendansworkshops in december Vanaf 3 december is het thema van de tentoonstelling

Nadere informatie

A December to Remember

A December to Remember A December to Remember December 2017 every day live jazz music Half Moon Lounge Monday - Thursday 5:00pm - 8:00pm Piano Friday 5:00pm - 8:00pm Jazz band Saturday - Sunday 1:00pm - 5:00pm Piano Maandag

Nadere informatie

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM Read Online and Download Ebook ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK EN BEHANDELING (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM DOWNLOAD EBOOK : ANGSTSTOORNISSEN EN HYPOCHONDRIE: DIAGNOSTIEK STAFLEU

Nadere informatie

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Let op: Welke informatie hebben wij nodig?

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Let op: Welke informatie hebben wij nodig? Aanleverinstructies Omslag ontwerp Op basis van uw wensen kunt u een geschikte ontwerper kiezen. Op de volgende pagina s van dit document vindt u info en een klein portfolio van de ontwerpers. 1. StudioLIN

Nadere informatie

Citiez Hotel. People make a city real

Citiez Hotel. People make a city real Citiez Hotel People make a city real Info Amsterdam Gepubliceerd op: 16 augustus 2016 Samenvatting Amsterdam, 16 juli 2016 - Het short-stay hotel Citiez opende haar deuren op 6 juni jl, in de levendige

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

Het buitengewone dagdagelijks maken Over cultuur, media en emancipatie

Het buitengewone dagdagelijks maken Over cultuur, media en emancipatie Het buitengewone dagdagelijks maken Over cultuur, media en emancipatie Naar een duurzaam kunstenlandschap Symposium KVAB 25 september 2015- Brussel Katia SEGERS CEMESO, Vrije Universiteit Brussel 9/28/2015

Nadere informatie

20 twenty. test. This is a list of things that you can find in a house. Circle the things that you can find in the tree house in the text.

20 twenty. test. This is a list of things that you can find in a house. Circle the things that you can find in the tree house in the text. 9006625806_boek.indd 1 31/08/16 15:26 1 6 test This is a list of things that you can find in a house. Circle the things that you can find in the tree house in the text. living room kitchen bedroom toilet

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

Combinatietraject ipockets groep 1/2 verspreid over twee jaar In het eerste jaar volgt u Traject A. Het tweede jaar start u met Traject B.

Combinatietraject ipockets groep 1/2 verspreid over twee jaar In het eerste jaar volgt u Traject A. Het tweede jaar start u met Traject B. Invoertraject ipockets bij gebruik in combinatiegroepen Lesmethode ipockets kan heel gemakkelijk ingezet worden in combinatiegeroepen. Met behulp van dit document kunt u zien welke lessen u in welk leerjaar

Nadere informatie

Laboratory report. Independent testing of material surfaces. Analysis of leaching substances in treated wood samples conform guide line EU 10/2011

Laboratory report. Independent testing of material surfaces. Analysis of leaching substances in treated wood samples conform guide line EU 10/2011 Independent testing of material surfaces Laboratory report Analysis of leaching substances in treated wood samples conform guide line EU 10/2011 Customer Wasziederij De Vesting BV Trasweg 12 5712 BB Someren-Eind

Nadere informatie

TOEGANG VOOR NL / ENTRANCE FOR DUTCH : https://www.stofs.co.uk/en/register/live/?regu lator=c&camp=24759

TOEGANG VOOR NL / ENTRANCE FOR DUTCH : https://www.stofs.co.uk/en/register/live/?regu lator=c&camp=24759 DISCLAIMER : 1. Het is een risicovolle belegging / It is an investment with risc. 2. Gebruik enkel geld dat u kan missen / Only invest money you can miss. 3. Gebruik de juiste procedure / Use the correct

Nadere informatie

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate Van Non-Corporate naar Corporate In MyDHL+ is het mogelijk om meerdere gebruikers aan uw set-up toe te voegen. Wanneer er bijvoorbeeld meerdere collega s van dezelfde

Nadere informatie

Healthy people want everything, sick people want only one thing. would love to see a Hospital Teacher

Healthy people want everything, sick people want only one thing. would love to see a Hospital Teacher Healthy people want everything, sick people want only one thing. would love to see a Hospital Teacher Consultant Education Sick Pupils Educational Service Centre University Medical Centre The Netherlands

Nadere informatie

Growing old is becoming lonely? Jana D hoedt

Growing old is becoming lonely? Jana D hoedt Growing old is becoming lonely? Jana D hoedt Introduction Loneliness is a personal, subjective experience. A person experiences this feeling when his social relationships do not match his wishes. It is

Nadere informatie

Welkom in de CultuurWerkplaats Tarwewijk

Welkom in de CultuurWerkplaats Tarwewijk Welkom in de CultuurWerkplaats Tarwewijk TARWEWIJK Sociaal Trek in een kopje koffie of thee? Zin om even te zitten en met je buren te kletsen? Behoefte aan een goed gesprek of heb je advies nodig? Kom

Nadere informatie

Chapter 4 Understanding Families. In this chapter, you will learn

Chapter 4 Understanding Families. In this chapter, you will learn Chapter 4 Understanding Families In this chapter, you will learn Topic 4-1 What Is a Family? In this topic, you will learn about the factors that make the family such an important unit, as well as Roles

Nadere informatie

Keuzetwijfels in de Emerging Adulthood rondom Studie- en Partnerkeuze. in Relatie tot Depressie

Keuzetwijfels in de Emerging Adulthood rondom Studie- en Partnerkeuze. in Relatie tot Depressie 1 Keuzetwijfels in de Keuzetwijfels in de Emerging Adulthood rondom Studie- en Partnerkeuze in Relatie tot Depressie Open Universiteit Nederland Masterscriptie (S58337) Naam: Ilse Meijer Datum: juli 2011

Nadere informatie

Newsletter december 2012

Newsletter december 2012 Newsletter december 2012 Nieuws van de bedrijven Eddy Merckx is in the house! Immeractive doet zijn verhaal in de Workshop for Tech Startups van de BetaGroup duomedia's brand new marketing+ services Deezer

Nadere informatie

Programmaoverzicht Bachelor Open dag

Programmaoverzicht Bachelor Open dag Programmaoverzicht Bachelor Open dag 11 2017 Ronde en tijd Openingsronde 09.00-09.30 uur Sessies en activiteiten Waarom Tilburg University? Informatiesessie met de rector magnificus en een student van

Nadere informatie

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Welke informatie hebben wij nodig? Let op:

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Welke informatie hebben wij nodig? Let op: Aanleverinstructies Omslag ontwerp Op basis van uw wensen kunt u een geschikte ontwerper kiezen. Op de volgende pagina s van dit document vindt u info en een klein portfolio van de ontwerpers. 1. StudioLIN

Nadere informatie

Andy Murray gaat op wereldmilieudag elektrisch met Jaguar I-PACE

Andy Murray gaat op wereldmilieudag elektrisch met Jaguar I-PACE Andy Murray gaat op wereldmilieudag elektrisch met Jaguar I-PACE Tweevoudig Wimbledon-winnaar Andy Murray heeft zijn belofte aan het WWF (World Wide Fund for Nature) ingelost. Tijdens World Earth Hour

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Understanding and being understood begins with speaking Dutch

Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? 1.

Nadere informatie

Newsletter februari 2013

Newsletter februari 2013 Newsletter februari 2013 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers European Public Affairs Award: werk van blcreative bekroond tot "Best Digital Campaign 2012" 3 nieuwsberichten van CP Masters Deezer

Nadere informatie

WTC Schiphol Airport. Wish for good fortune

WTC Schiphol Airport. Wish for good fortune WTC Schiphol Airport Wish for good fortune Info Amsterdam Gepubliceerd op: 21 juli 2016 Samenvatting Amsterdam, 21 juli 2016 - De openbare ruimte van het World Trade Center (WTC) Schiphol Airport heeft

Nadere informatie

Corporate & Trade Show Video Lighting Sound

Corporate & Trade Show Video Lighting Sound Corporate & Trade Show Video Lighting Sound Beurzen, sales meetings, algemene vergaderingen, klantgerichte evenementen: Voor firma s zijn evenementen de meest directe en dynamische manier om zichzelf en

Nadere informatie

Bijlage 2: Informatie met betrekking tot goede praktijkvoorbeelden in Londen, het Verenigd Koninkrijk en Queensland

Bijlage 2: Informatie met betrekking tot goede praktijkvoorbeelden in Londen, het Verenigd Koninkrijk en Queensland Bijlage 2: Informatie met betrekking tot goede praktijkvoorbeelden in Londen, het Verenigd Koninkrijk en Queensland 1. Londen In Londen kunnen gebruikers van een scootmobiel contact opnemen met een dienst

Nadere informatie

XITE en Bacardi lanceren campagne: Share What Moves You

XITE en Bacardi lanceren campagne: Share What Moves You XITE en Bacardi lanceren campagne: Share What Moves You XITE en Bacardi lanceren vandaag de zomercampagne Share What Moves You, waarbij jong talent de kans krijgt om hun passies, ambities en dromen te

Nadere informatie

WHY INVEST IN THE KORTRIJK REGION?

WHY INVEST IN THE KORTRIJK REGION? EN JUNE 24, 2011 Investment seminar WHY INVEST IN THE KORTRIJK REGION? On Friday 24th of June, the Kortrijk region organizes an investment seminar and network event for the economic representatives of

Nadere informatie

Newsletter oktober 2014

Newsletter oktober 2014 Newsletter oktober 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers Maak kennis met Vangarde Meet Your Communication Guide for Content and PR UrbanGaming presenteert Christmas Gaming CTM Entertainment:

Nadere informatie

Profile visitors NRC Q

Profile visitors NRC Q NRC Media presents About NRC Q A unique concept Business news platform for ambitious people on the go Short, sharp articles with professional infographics Daily newsletter at 5.30am News updates via WhatsApp

Nadere informatie

Webinar Drugs en alcochol bij pubers. Hanne Peeters (VAD) Sofie Leemans (Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Vagga).

Webinar Drugs en alcochol bij pubers. Hanne Peeters (VAD) Sofie Leemans (Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Vagga). Webinar Drugs en alcochol bij pubers Hanne Peeters (VAD) Sofie Leemans (Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Vagga). WELKOM HOE KUNNEN OUDERS - EN DRUGGEBRUIK BIJ HUN KINDEREN VOORKOMEN, UITSTELLEN OF BEPERKEN?

Nadere informatie

Building the next economy met Blockchain en real estate. Lelystad Airport, 2 november 2017 BT Event

Building the next economy met Blockchain en real estate. Lelystad Airport, 2 november 2017 BT Event Building the next economy met Blockchain en real estate Lelystad Airport, 2 november 2017 Blockchain en real estate Programma Wat is blockchain en waarvoor wordt het gebruikt? BlockchaininRealEstate Blockchain

Nadere informatie

Alcohol policy in Belgium: recent developments

Alcohol policy in Belgium: recent developments 1 Alcohol policy in Belgium: recent developments Kurt Doms, Head Drug Unit DG Health Care FPS Health, Food Chain Safety and Environment www.health.belgium.be/drugs Meeting Alcohol Policy Network 26th November

Nadere informatie

2013 Introduction HOI 2.0 George Bohlander

2013 Introduction HOI 2.0 George Bohlander 2013 Introduction HOI 2.0 George Bohlander HOI 2.0 introduction Importance HOI currency Future print = HOI 2.0 HOI 2.0 Print: Décomplexation/more simple Digital: New set-up Core values HOI Accountability

Nadere informatie

Ik kom er soms tijdens de les achter dat ik mijn schoolspullen niet bij mij heb of niet compleet

Ik kom er soms tijdens de les achter dat ik mijn schoolspullen niet bij mij heb of niet compleet 1 2 3 4 MATERIAL PREPARING LESSON ATTITUDE TOWARD WORK Ik kom er vaak tijdens de les achter dat ik mijn schoolspullen niet bij mij heb Ik kom er soms tijdens de les achter dat ik mijn schoolspullen niet

Nadere informatie

Newsletter april 2014

Newsletter april 2014 Newsletter april 2014 Nieuws van de bedrijven Van harte welkom aan Planidoo CP Masters: Reggaester Chronixx komt naar Brussel CP Masters Belgium vertegenwoordigt Britse metalcoreband Architects Beit organiseert...

Nadere informatie

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven.

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven. Met visual storytelling voeg ik een andere dimensie toe aan verhalen vertellen én fotografie. Ik geef een (levens)event niet alleen een gezicht, maar ook een stem en breng hiermee het ware en pure gevoel

Nadere informatie

Marketing & Communications DNS.be 2010 & 2011. 28 april 2011

Marketing & Communications DNS.be 2010 & 2011. 28 april 2011 Marketing & Communications DNS.be 2010 & 2011 28 april 2011 CENTR Marketing Workshop April 2011 - Helsinki 2 Agenda Campaign 2010: Goal Campaign Results & Learnings Market research: Goal Outcome Learnings

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

(Big) Data in het sociaal domein

(Big) Data in het sociaal domein (Big) Data in het sociaal domein Congres Sociaal: sturen op gemeentelijke ambities 03-11-2016 Even voorstellen Laudy Konings Lkonings@deloitte.nl 06 1100 3917 Romain Dohmen rdohmen@deloitte.nl 06 2078

Nadere informatie

Contextanalyse. Patrick v/d Vlist

Contextanalyse. Patrick v/d Vlist Contextanalyse Patrick v/d Vlist Contextanalyse Patrick v/d Vlist Krimpen ad IJsel 10-01-2016 Verdoold Installatiebedrijf Voorwoord Ik heb dit rapport geschreven naar aanleiding van een communicatieopdracht

Nadere informatie

4 JULI 2018 Een eerste kennismaking met gemeentefinanciën en verbonden partijen voor raadsleden - vragen

4 JULI 2018 Een eerste kennismaking met gemeentefinanciën en verbonden partijen voor raadsleden - vragen 4 JULI 2018 Een eerste kennismaking met gemeentefinanciën en verbonden partijen voor raadsleden - vragen Alkmaar Bergen Castricum Heerhugowaard Heiloo Langedijk Uitgeest Hoe verhoud het EMU saldo zich

Nadere informatie

UvA-DARE (Digital Academic Repository) Health targets: navigating in health policy. van Herten, L.M. Link to publication

UvA-DARE (Digital Academic Repository) Health targets: navigating in health policy. van Herten, L.M. Link to publication UvA-DARE (Digital Academic Repository) Health targets: navigating in health policy van Herten, L.M. Link to publication Citation for published version (APA): van Herten, L. M. (2001). Health targets: navigating

Nadere informatie

LOCAL SMART CITIES & MUNICIPALITIES

LOCAL SMART CITIES & MUNICIPALITIES LOCAL SMART CITIES & MUNICIPALITIES Pieter Ballon, imec-smit, VUB PUBLIC Smart cities are places where information technology is combined with infrastructure, architecture, everyday objects and even our

Nadere informatie

Brede School Brunssum

Brede School Brunssum Brede School Brunssum Spelenderwijs leren Info Brunssum Gepubliceerd op: 5 december 2016 Samenvatting Amsterdam, 5 december 2016 - De Brede School Brunssum opende begin dit schooljaar haar deuren. De school,

Nadere informatie

maak het mee, live live Altijd een

maak het mee, live live Altijd een raderstoomboot Welkom aan boord! ak het mee, live Maak het mee, live Altijd een belevenis Het beste evenement organiseer je op de beste locatie. De Majesteit uit is de grootste nog varende raderstoomboot

Nadere informatie

2010 Integrated reporting

2010 Integrated reporting 2010 Integrated reporting Source: Discussion Paper, IIRC, September 2011 1 20/80 2 Source: The International framework, IIRC, December 2013 3 Integrated reporting in eight questions Organizational

Nadere informatie

Security Les 1 Leerling: Marno Brink Klas: 41B Docent: Meneer Vagevuur

Security Les 1 Leerling: Marno Brink Klas: 41B Docent: Meneer Vagevuur Security Les 1 Leerling: Klas: Docent: Marno Brink 41B Meneer Vagevuur Voorwoord: In dit document gaan we beginnen met de eerste security les we moeten via http://www.politiebronnen.nl moeten we de IP

Nadere informatie

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

Combinatietraject van level 1 en 2. Level 1 Tropical Island: Trajectjaar 1 (deel 1)

Combinatietraject van level 1 en 2. Level 1 Tropical Island: Trajectjaar 1 (deel 1) Invoertraject Our Discovery Island bij gebruik in combinatiegroepen Lesmethode Our Discovery Island (ODI) kan heel gemakkelijk ingezet worden in combinatiegroepen. Met behulp van dit document kunt u zien

Nadere informatie

Holistic resilient delta design

Holistic resilient delta design Holistic resilient delta design Theory Practice Lessons A Holistic approach Den Haag New Orleans New York Rotterdam 1 Resilience is more than climate adaptation 100resilientcities.org 2 Bangladesh 3 Ecological

Nadere informatie

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016 www.iuscommune.eu Dear Ius Commune PhD researchers, You are kindly invited to attend the Ius Commune Amsterdam Masterclass for PhD researchers, which will take place on Thursday 16 June 2016. During this

Nadere informatie

Sectie Infectieziekten

Sectie Infectieziekten Sectie Infectieziekten 1 December 2015 U kunt helpen de HIV / AIDS epidemie te beëindigen You can help to end the HIV / AIDS epidemic Sectie Infectieziekten Weet uw HIV status Know your HIV status by 2020

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 29 Jaargang: 7, nummer 12

Nieuwsbrief april 29 Jaargang: 7, nummer 12 Nieuwsbrief april 29 Jaargang: 7, nummer 12 Beste leden van AMVJ Martinus, Koningsdag hebben we gevierd en de meivakantie staat voor de deur. Graag willen wij jullie aandacht vragen voor een aantal belangrijke

Nadere informatie

Bar Gallizia. Italiaanse gezelligheid aan de keukentafel

Bar Gallizia. Italiaanse gezelligheid aan de keukentafel Bar Gallizia Italiaanse gezelligheid aan de keukentafel Info Amsterdam Gepubliceerd op: 19 mei 2015 Samenvatting Amsterdam-Oost is een bar rijker. En wat voor één. Bij Gallizia draait alles om Italiaanse

Nadere informatie

Europa: Uitdagingen? Prof. Hylke Vandenbussche Departement Economie- International Trade 26 April 2018 Leuven

Europa: Uitdagingen? Prof. Hylke Vandenbussche Departement Economie- International Trade 26 April 2018 Leuven Europa: Uitdagingen? Prof. Hylke Vandenbussche Departement Economie- International Trade 26 April 2018 Leuven America First! Wat is het potentiële banenverlies voor België en Europa? VIVES discussion paper

Nadere informatie

Onze beste wensen voor iedereen: ver en dichtbij!

Onze beste wensen voor iedereen: ver en dichtbij! 1: Nieuwsbrief januari 2015 vzw SAmen projecten voor kinderen in Zuid-Afrika Onze beste wensen voor iedereen: ver en dichtbij! 1.Jaarlijkse algemene vergadering Op zaterdag 14 maart 2015 houden we onze

Nadere informatie

SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY.

SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY. INNOVATING THE SECURITY INDUSTRY. Our innovative approach to operating a security company will see investment into your community. SUPPORTING THE LOCALS WE LOVE. We are proud to say that our profits are

Nadere informatie

Puurs Logistics Centre. 25,000 sqm built-to-suit development opportunity on the Antwerp-Brussels axis. build your future+

Puurs Logistics Centre. 25,000 sqm built-to-suit development opportunity on the Antwerp-Brussels axis. build your future+ Puurs Logistics Centre 25,000 sqm built-to-suit development opportunity on the Antwerp-Brussels axis build your future+ Puurs Logistics Centre Brabantstraat 2, 2870 Puurs Puurs Logistics Centre Brabantstraat

Nadere informatie

SUPPORT A NOBLE PROJECT

SUPPORT A NOBLE PROJECT Ecumenical Patriarchate Orthodox Metropolis of Belgium Exarchate of The Netherlands and Luxemburg SUPPORT A NOBLE PROJECT it s a unique opportunity AN ORTHODOX CHURCH FOR AMSTERDAM The Orthodox Metropolis

Nadere informatie

1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord

1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord FUTURE TENSE ( TOEKOMENDE TIJD ) Hoe? 1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord Wanneer? Ad 1. Als iets in de toekomst zal gebeuren

Nadere informatie

Prime location+ Goodman Astridlaan Logistics Centre. Topligging langs A12 en N16. 5 km van de Trimodale Container Terminal Willebroek

Prime location+ Goodman Astridlaan Logistics Centre. Topligging langs A12 en N16. 5 km van de Trimodale Container Terminal Willebroek Prime location+ Topligging langs A12 en N16 14.529 m² moderne bedrijfsruimte op een strategische locatie met directe toegang tot de belangrijke logistieke as Antwerpen Brussel en tot N16 Op kruising A12

Nadere informatie

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering.

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering. De L.Net s88sd16-n wordt via één van de L.Net aansluitingen aangesloten op de LocoNet aansluiting van de centrale, bij een Intellibox of Twin-Center is dat de LocoNet-T aansluiting. L.Net s88sd16-n aansluitingen

Nadere informatie

ECHTE MANNEN ETEN GEEN KAAS PDF

ECHTE MANNEN ETEN GEEN KAAS PDF ECHTE MANNEN ETEN GEEN KAAS PDF ==> Download: ECHTE MANNEN ETEN GEEN KAAS PDF ECHTE MANNEN ETEN GEEN KAAS PDF - Are you searching for Echte Mannen Eten Geen Kaas Books? Now, you will be happy that at this

Nadere informatie

DAY 06 APRIL Q-FACTORY

DAY 06 APRIL Q-FACTORY Conservatorium van Amsterdam PROGRAMMA www.consam.nl/aema OPEN DAY 06 APRIL 13.00-16.00 Q-FACTORY AMSTERDAM ELECTRONIC MUSIC ACADEMY WELKOM Van harte welkom op de Open Dag van het Conservatorium van Amsterdam

Nadere informatie

Aim of this presentation. Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market

Aim of this presentation. Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Aim of this presentation Give inside information about our commercial comparison website and our role in the Dutch and Spanish energy market Energieleveranciers.nl (Energysuppliers.nl) Founded in 2004

Nadere informatie

Briljante Mislukkingen Omgevingen voor nieuwe gedeelde waardecreatie

Briljante Mislukkingen Omgevingen voor nieuwe gedeelde waardecreatie Briljante Mislukkingen Omgevingen voor nieuwe gedeelde waardecreatie Prof. dr. Paul Louis Iske, Universiteit Maastricht (CFO) Instituut voor Briljante Mislukkingen Good Healthcare Innovation Practice 12

Nadere informatie

THE WORK HET WERK HARALD BERKHOUT

THE WORK HET WERK HARALD BERKHOUT THE WORK During the twenty years of its existence Studio Berkhout has evolved into the number one studio specialized in still life fashion photography. All skills needed for photography and styling, including

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld ruim

Nadere informatie

Optional client logo (Smaller than Deloitte logo) State of the State

Optional client logo (Smaller than Deloitte logo) State of the State Optional client logo (Smaller than Deloitte logo) State of the State Den Haag 28 maart 2017 State of the State - Presentatie Taxlab 1 plancapaciteit hebben dan de veronderstelde huishoudensgroei. State

Nadere informatie

My Benefits My Choice applicatie. Registratie & inlogprocedure

My Benefits My Choice applicatie. Registratie & inlogprocedure My Benefits My Choice applicatie Registratie & inlogprocedure Welkom bij de My Benefits My Choice applicatie Gezien de applicatie gebruik maakt van uw persoonlijke gegevens en salarisinformatie heeft Deloitte

Nadere informatie

OPEN TRAINING. Onderhandelingen met leveranciers voor aankopers. Zeker stellen dat je goed voorbereid aan de onderhandelingstafel komt.

OPEN TRAINING. Onderhandelingen met leveranciers voor aankopers. Zeker stellen dat je goed voorbereid aan de onderhandelingstafel komt. OPEN TRAINING Onderhandelingen met leveranciers voor aankopers Zeker stellen dat je goed voorbereid aan de onderhandelingstafel komt. Philip Meyers Making sure to come well prepared at the negotiation

Nadere informatie

Danica Jiernes Madrid, 17 years

Danica Jiernes Madrid, 17 years Danica Jiernes Madrid, 17 years City of Malabon University (CMU) Bachelor of Secondary Education Major in Mathematics Mother s Occupation: Housewife (huisvrouw) Welder (lasser) I choose mathematics as

Nadere informatie

Varia Evacuatieoefening Gratis workshops voor stressmanagement en verbetering van uw welzijn en gezondheid

Varia Evacuatieoefening Gratis workshops voor stressmanagement en verbetering van uw welzijn en gezondheid Newsletter mei 2013 Nieuws van de bedrijven Personeelsnieuws CP Masters : Daft Punk terug in de spotlights met nieuwe single (en plaat) CP Masters Belgium werkt samen met Telenet voor Yelo TV-campagne

Nadere informatie

Versie 2 November 2014. Hoe u uw BSI certificatie optimaal kan gebruiken.

Versie 2 November 2014. Hoe u uw BSI certificatie optimaal kan gebruiken. Versie 2 November 2014 Hoe u uw BSI certificatie optimaal kan gebruiken. FM123456 FM123456 FM123456 BSI Certificatielogo Toon uw bewijs van uitmuntendheid. Vertel uw klanten over uw commitment om uit te

Nadere informatie

Newsletter maart 2013

Newsletter maart 2013 Newsletter maart 2013 Nieuws van de bedrijven Interne stoelendans en nieuwe medewerkers RESolute: new grading suite in Brussels 3 nieuwsberichten van CP Masters Evenementen Samen eten Bezoek van het lokale

Nadere informatie

Vrijdag 23 februari NIEUWSBRIEF. Schooljaar Beste ouders, INHOUD

Vrijdag 23 februari NIEUWSBRIEF. Schooljaar Beste ouders, INHOUD Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 24 INHOUD Ø Directie Ø HSL Spring Concert 2018 Ø Vaccinatie documenten Ø Ouderbijeenkomst kinderpsychologie Ø Belangrijke data Ø BIJLAGE BIJ EMAIL Flyer How2Talk2Kids Beste

Nadere informatie

UNIT 2 Begeleiding. Coaching proces, Instrumenten and vaardigheden voor Coacing en mobiliteit for Coaching and Mobility

UNIT 2 Begeleiding. Coaching proces, Instrumenten and vaardigheden voor Coacing en mobiliteit for Coaching and Mobility UNIT 2 Begeleiding Coaching proces, Instrumenten and vaardigheden voor Coacing en mobiliteit for Coaching and Mobility 1 2 Wat is coaching? Coaching is een methode voor het ontwikkelen van potentieel

Nadere informatie

Sustainable Urban Mobility Plan Rotterdam, april 2016

Sustainable Urban Mobility Plan Rotterdam, april 2016 Smart accessibility for a healthy, strong economics and attractive city! Rotterdamse Mobiliteitsagenda IN ROTTERDAM HEB JE DE LUXE OM TE KIEZEN HOE JE REIST. WIL JE OP DE FIETS, GA JE MET DE FIETS. WIL

Nadere informatie

Manufacturer s Certificate of Compliance VOC Emissions

Manufacturer s Certificate of Compliance VOC Emissions Manufacturer s Certificate of Compliance VOC Emissions Certificate: GLP1101 Company: modulyss NV Related Products modulyss tufted carpet tiles, FR, Bitumen backed, post-dyed nylon (all items) PRODUCT NAMES

Nadere informatie

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Creatief atelier als werkplek Info Munchen Gepubliceerd op: 16 november 2017 Samenvatting Na een uitgebreide verbouwing opende Sonos

Nadere informatie

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 QUICK GUIDE C Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 Version 0.9 (June 2014) Per May 2014 OB10 has changed its name to Tungsten Network

Nadere informatie

Meet your mentor and coach

Meet your mentor and coach Young Professional Program The importance of having a mentor in business Meet your mentor and coach What do Larry Page, and Steve Jobs have in common? They ve all received guidance from mentors. Yes even

Nadere informatie

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt Elvis Perkins wanneer zijn In Dearland uitkwam, haatte ik hem voor het maken van zo n geweldige plaat. Binnenkort komt zijn Doomsday EP uit en die belooft wederom veel goeds. Ook live stelde hij niet teleur:

Nadere informatie

AN URBAN PLAYGROUND AFSTUDEERPROJECT

AN URBAN PLAYGROUND AFSTUDEERPROJECT AN URBAN PLAYGROUND 2005 Het vraagstuk van de openbare ruimte in naoorlogse stadsuitbreidingen, in dit geval Van Eesteren s Amsterdam West, is speels benaderd door het opknippen van een traditioneel stadsplein

Nadere informatie

Writing 1 WRITING 1 PART A KGT 3

Writing 1 WRITING 1 PART A KGT 3 Writing 1 Isn t it incredible? After only two years of learning English you can write your own English WhatsApp messages, tweets and emails. You can also post some lines on an international website. Don

Nadere informatie

Todo. Pionect - Test & Repair: Tekst boven categorie plaatsen Plaatjes: verticaal tonen in vierkant kader - Engineering: slider laten bewegen

Todo. Pionect - Test & Repair: Tekst boven categorie plaatsen Plaatjes: verticaal tonen in vierkant kader - Engineering: slider laten bewegen Todo Pionect - Test & Repair: Tekst boven categorie plaatsen Plaatjes: verticaal tonen in vierkant kader - Engineering: slider laten bewegen W&M - Ventil service portal: Ontwerp aanpassen TAAL 1. De website

Nadere informatie

Look ahead. Find out. Worksheet. BLT Sandwich

Look ahead. Find out. Worksheet. BLT Sandwich 1 Look ahead Bekijk de tekst hieronder. Wat voor een tekst is dit? boodschappenlijst voor een feest menu voor een feestmaaltijd recept voor een bijzondere lunch BLT Sandwich Most people eat this sandwich

Nadere informatie

It s all about the money Group work

It s all about the money Group work It s all about the money Group work Tijdsduur: 45 minuten Kernwoorden: money (geld) coin (munt), banknote (bankbiljet), currency (munteenheid) Herhalings-/uitbreidingswoorden: debate (debat), proposal

Nadere informatie

Ctrl Ketenoptimalisatie Slimme automatisering en kostenreductie

Ctrl Ketenoptimalisatie Slimme automatisering en kostenreductie Ctrl Ketenoptimalisatie Slimme automatisering en kostenreductie 1 Ctrl - Ketenoptimalisatie Technische hype cycles 2 Ctrl - Ketenoptimalisatie Technologische trends en veranderingen Big data & internet

Nadere informatie

F O R C U R E A N D C A R E S O L U T I O N S

F O R C U R E A N D C A R E S O L U T I O N S F O R C U R E A N D C A R E S O L U T I O N S Innovatie en Business oriëntatie. Met vakgenoten naar het Europese topcluster voor Health - Cure & Care - Technologie in Odense te Denemarken. Midden in en

Nadere informatie

Effecten van een op MBSR gebaseerde training van. hospicemedewerkers op burnout, compassionele vermoeidheid en

Effecten van een op MBSR gebaseerde training van. hospicemedewerkers op burnout, compassionele vermoeidheid en Effecten van een op MBSR gebaseerde training van hospicemedewerkers op burnout, compassionele vermoeidheid en compassionele tevredenheid. Een pilot Effects of a MBSR based training program of hospice caregivers

Nadere informatie

Jennifer Machielse. Lennart Stachowitz. Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV

Jennifer Machielse. Lennart Stachowitz. Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV Studentleden Medezeggenschapsraad NHTV Jennifer Machielse I am Jennifer Machielse, spontaneous, self-conscious and a go-getter, that s me. I am a fourth-year student Marketing & Communication in Tourism

Nadere informatie