Newsletter september 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Newsletter september 2014"

Transcriptie

1 Newsletter september 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers Maak kennis met Lateral Thinking Factory Visualantics : State of Play, North American Premiere Maak kennis met magazine media van Febelmag Evenementen Samen eten Bezoek van het lokale economieloket Opleidingen De pitch: hoe maak ik een pitch van mijn product of dienst? Varia Verhuis van een van de vergaderzalen B-Food, uw cateringservice bij Pepibru De Comédie de Bruxelles: nieuwe promotie! Geboortes Beste Yvan, Nu de zomervakantie achter de rug is, is uw favoriete nieuwsbrief terug van weggeweest met een stevige brok lectuur over van alles en nog wat. Er viel heel wat nieuws te sprokkelen, gaande van nieuwkomers, die we hartelijk welkom heten, tot bedrijven die groeien, en de verhuis van een van onze vergaderzalen om beter te voldoen aan de uiteenlopende noden. We bevestigen ook de terugkeer van de formule om samen te eten, de bezoeken van het lokale economieloket en de gratis opleidingen die door Brucenter worden georganiseerd. Wat staat er verder nog in dit nummer? We frissen nog eens kort de cateringmogelijkheden door B-Food op. U kunt profiteren van een interessante aanbieding van de Comédie de Bruxelles. En u leest meer over de nieuwe documentaire van Visualantics en het initiatief magazine media van Febelmag. We wensen u een mooie hervatting van uw activiteiten toe en veel leesplezier! Serge Vilain, Voorzitter Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers We zijn blij het bedrijf Lateral Thinking Factory te mogen verwelkomen, een expert in het toepassen van de principes van circulaire economie, ook wel kringloopeconomie genoemd, in stedenbouw en architectuur. Het bedrijf heeft samen met Pepibru een EFRO-project (Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling) ingediend dat het mogelijk zou maken om de niet-afgewerkte vleugel van de eerste verdieping af te werken voor de oprichting van het ECEIC (European Circular Economy Implementation Center) en om een aantal verbeteringen aan het gebouw aan te brengen. Meer daarover leest u in een volgend nummer. Intussen stelt het bedrijf zich hieronder voor. We heten David, Mathieu, Michael en Steven van harte welkom! Wat de ontwikkeling van de bedrijven betreft, feliciteren we Treenity Consulting met hun aanhoudende groei en intrek in een extra module en BLCreative met hun verhuis van een gedeeld kantoor naar een eigen ruimte om hun team uit te breiden. Proficiat!

2 Ook interessant om weten is de verandering in het team van fotografen, dat 2 nieuwe onafhankelijke fotografen rijker is. Van harte welkom aan Frédéric en Laurent! Bestaande teams zijn versterkt met nieuwe medewerkers. We wensen hun veel succes in hun nieuwe job. Van harte welkom aan Ludivine bij Treenity Consulting, Elisabeth bij duomedia, Emanuele en Federico bij Latte Creative, Pierre bij Sitecore, Sarah bij JFB, Jonathan bij Febelgra en Sofia bij IAB Europe. Maak kennis met Lateral Thinking Factory Lateral Thinking Factory (LTF), dat Brussel en Parijs als uitvalsbasis heeft, is een studiebureau dat gespecialiseerd is in stedelijke strategie en programmering. Het helpt private en publieke actoren bij het toepassen van de principes van circulaire economie om een positieve Cradle-to-Cradle-impact te realiseren in hun projecten op het vlak van stedelijke ontwikkeling en architectuur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van innovatieve bouwtechnieken, -materialen, -systemen en -processen. Bij het uitvoeren van opdrachten inzake stedelijke programmering en ondersteuning van bouwheren in Europa, Azië en Afrika streeft LTF ernaar de mogelijkheden van circulaire economie optimaal te benutten door uit te gaan van een laterale aanpak. De bedoeling bestaat erin de beste technische oplossingen en innovatieve ecosystemen voor te stellen. LTF doet een beroep op zijn brede internationale netwerk van experts en ingenieurs voor de validatie van veronderstellingen en gegevens van het project om een meetbare en kwantificeerbare toegevoegde waarde te realiseren op termijn en opdrachtgevers een solide return-on-investment te garanderen. LTF draagt bij tot een verbetering van de leefomgeving door nieuwe milieu-, economische en maatschappelijke modellen te creëren, valideren en verspreiden die de principes van circulaire economie toepassen. Visualantics : State of Play, North American Premiere State of Play, a feature documentary about the competitive world of South-Korean professional gamers, has its North-American festival premiere at the Portland Film Festival on August 27, In order to reach out to the global gaming community, State of Play will be simultaneously screened live on Twitch, the world s leading video platform and community for gamers with 55 million viewers per month. The first online screening will coincide with the first screening at the Portland Film Festival. It will commence at 5pm, Pacific Time Zone (UTC-07:00) and will then be looped for 24hrs. State of Play is directed by Belgian filmmaker Steven Dhoedt and offers a unique view into the otherwise closed South-Korean esports industry, where video games not only have become a popular spectator sport but also a multi-million dollar business. By spending over 3 years with several professional and amateur gamers, the film depicts the harsh journey of success and failure in the fast developing world of competitive gaming.

3 The documentary is the first independent Belgian-South Korean co-production between Brussels based production company Visualantics and Minch&Films, an indie production house with head office in Seoul. The film was commissioned by European broadcasters RTBF (Belgium), Canvas (Belgium), SVT (Sweden) and NRK (Norway) and was made possible with the support of the Flanders Audiovisual Fund (VAF), MEDIA+, the Seoul Film Commission and the Korean Communication Commission. For a full press kit and/or press screener requests, please mail us at info@stateofplaydoc.com. Maak kennis met magazine media van Febelmag Welkom in de boeiende wereld van magazine media. Het is een medium in volle evolutie, dat een mooie toekomst tegemoet gaat. Dat er veel verandert en er nog veel werk aan de winkel is, is wel een feit. Maar alle feiten wijzen erop dat de kracht van magazine media door deze grote veranderingen heen stand houdt en sterk blijft. Magazinemedia.be is een initiatief van Febelmag, de federatie van de belangrijkste consumentenmagazines in België. Het is onze uitdaging bij magazinemedia.be om die kracht bij u onder de aandacht te brengen en het overvloedige bewijs daarvan met u te delen. Klik hier als u onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Evenementen Samen eten Nu de vakantie voorbij is, kunt u weer mee aanschuiven aan tafel om samen te eten. Deze formule wordt aangeboden in samenwerking met The Egg Exploitation en B-Food en vindt plaats op de eerste vrijdag van elke maand. De edities in september en oktober vinden dus plaats op vrijdag 5 september en vrijdag 3 oktober. Zoals gewoonlijk is inschrijven mogelijk tot de dinsdag vóór het evenement. Inschrijven kunt u doen aan de receptie of via een naar desk@pepibru.be. Ter herinnering, deelnemen kost 15 per persoon. Gelieve ter plaatse te betalen op de dag zelf. De prijs is inclusief koud en warm buffet, afhankelijk van de inspiratie van de kok. Ook de frisdranken zijn inbegrepen in de prijs. Bezoek van het lokale economieloket Pepibru zet ook zijn samenwerking verder met het lokale economieloket van Anderlecht. Elke maand is Calogero Alu aanwezig in het bedrijvencentrum. U kunt bij hem terecht voor een gesprek, advies en ondersteuning bij het uitbouwen van uw bedrijf en voor een antwoord op uw vragen over problemen waarmee u wordt geconfronteerd. Deze maand is hij op woensdag 17 september aanwezig vanaf uur. U zult nog een korte herinnerings ontvangen, maar gelieve alvast deze datums in uw agenda te noteren. Stuur een korte naar Yvan als u wilt dat Calogero Alu bij u langskomt. Hou er rekening mee dat het lokale economieloket in juli en augustus niet zal langskomen.

4 Opleidingen Brucenter gaat verder met zijn opleidingen voor de starters in de bedrijvencentra. Hieronder vindt u een gedetailleerde beschrijving van de opleiding in september. Wat de maand oktober betreft, vindt op dinsdag 14 oktober een conferentie plaats over het thema "50 minuten om te overtuigen en nieuwe klanten binnen te halen". Meer daarover leest u in ons volgende nummer. De pitch: hoe maak ik een pitch van mijn product of dienst? Doelstellingen van de dag: uw eigen merk en de toegevoegde waarde ervan definiëren betere presentatietechnieken leren leren wat de kenmerken van een goede "elevator pitch" zijn uw toehoorders overtuigen in een paar minuten het geleerde oefenen. Praktische info: Datum: dinsdag 9 september (volledige dag) Plaats: La Lustrerie, Paleizenstraat 153, 1030 Brussel Prijs: de opleiding is GRATIS Inschrijving: inschrijven is verplicht en kan op de site of door hier te klikken Varia Verhuis van een van de vergaderzalen Flexibiliteit is een sleutelwoord bij Pepibru. Gezien de komst van nieuwe bedrijven en de uitbreidingswensen van bestaande hebben we besloten om een van onze vergaderzalen te verhuizen. Deze oplossing maakt het mogelijk om iedereen tevreden te stellen. Zoals u waarschijnlijk al hebt gemerkt, bevindt vergaderzaal 2 zich sinds eind augustus aan de andere kant van de verdieping, meer bepaald in het kantoor waar Ofer Events eerder gevestigd was (bij het verlaten van de lift is het de laatste module rechts, aan de straatkant). De locatie van vergaderzaal 1 is niet gewijzigd. B-Food, uw cateringservice bij Pepibru Zin in een origineel broodje, een heerlijk slaatje, een lunch BOX voor uw vergaderingen of een dessert om uzelf een plezier te doen? B-Food biedt u een handige, snelle en efficiënte bestelservice. Als u meer informatie wilt of een account wilt aanmaken, aarzel dan niet om ons een te sturen via catering@eggbrussels.eu We sturen u dan een persoonlijke login met wachtwoord waarmee u uw bestelling kunt plaatsen. Om de overgang van vakantie naar werken te verzachten, hebben we onze kaart aangepast met nieuwe smaken en nieuwe assortimenten. Ontdek ze snel... Tot binnenkort! De Comédie de Bruxelles: nieuwe promotie!

5 Deze nieuwe promotie geldt voor onze 2 voorstellingen van het seizoen: "Si C'était à Refaire" van Laurent Ruquier, een voorstelling die uw lachspieren danig op de proef zal stellen; "Devinez Qui?", gebaseerd op "Tien kleine negertjes" van Agatha Christie, een klassieker die generatie na generatie blijft boeien. Tot 30 september: 1 voorstelling = 10% korting, 2 voorstellingen = 20% korting. Info en reserveren: of telefonisch via Lachsalvo's, spanning en goed humeur gegarandeerd! Geboortes Onze gelukwensen aan Gilles van The Egg Exploitation, die de gelukkige vader geworden is van een dochtertje, Rosalie. Vertaling door duomedia

Newsletter november 2014

Newsletter november 2014 Newsletter november 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers Visualantics : award-winning «State of Play» CTM Entertainment : Bart Peeters kampeert op nummer 1 in Ultratop CTM Entertainment : Selah

Nadere informatie

Newsletter januari - februari 2014

Newsletter januari - februari 2014 Newsletter januari - februari 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe bedrijven en nieuwe medewerkers Kerstsynchs dankzij CP Masters Belgium Deezer maakt de balans op van 2013 en start 2014 met een samenwerking

Nadere informatie

http://www.pepibru.be/kernel/private/showmailing.php?id=29&forc...

http://www.pepibru.be/kernel/private/showmailing.php?id=29&forc... 1 sur 6 5/06/2013 10:30 Newsletter juni 2013 Nieuws van de bedrijven 3 Nieuwe bedrijven Buzz in a Box werft aan Treenity helpt bij de oprichting van Hello bank! Originn: Starter komt op bezoek bij Pepibru

Nadere informatie

Varia Casting voor de rockopera "Hopes" Promotie op de abonnementen van de Comédie de Bruxelles Geboorte

Varia Casting voor de rockopera Hopes Promotie op de abonnementen van de Comédie de Bruxelles Geboorte Newsletter juni 2014 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers The EGG kruipt uit zijn schelp CP Masters Belgium danst! Immeractive nam deel aan de beurs Realty-Brussels duomedia is recruiting. duomedia

Nadere informatie

Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid

Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid Giel Beelen gastcurator Let s YouTube tentoonstelling in Beeld en Geluid Giels Talentenjacht-concert en Kinderen voor Kinderendansworkshops in december Vanaf 3 december is het thema van de tentoonstelling

Nadere informatie

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 AGENDA 10u15 10u30 11u15 11u45 12u00 12u30 Onthaal Introductie Onze lokale strategie Customer Center in Berchem door Hilde Wuyts,

Nadere informatie

Ctrl Ketenoptimalisatie Slimme automatisering en kostenreductie

Ctrl Ketenoptimalisatie Slimme automatisering en kostenreductie Ctrl Ketenoptimalisatie Slimme automatisering en kostenreductie 1 Ctrl - Ketenoptimalisatie Technische hype cycles 2 Ctrl - Ketenoptimalisatie Technologische trends en veranderingen Big data & internet

Nadere informatie

Building the next economy met Blockchain en real estate. Lelystad Airport, 2 november 2017 BT Event

Building the next economy met Blockchain en real estate. Lelystad Airport, 2 november 2017 BT Event Building the next economy met Blockchain en real estate Lelystad Airport, 2 november 2017 Blockchain en real estate Programma Wat is blockchain en waarvoor wordt het gebruikt? BlockchaininRealEstate Blockchain

Nadere informatie

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE

BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE BOOST YOUR CAREER, COMPANY AND KNOWLEDGE 1 Boeiend en verrijkend. Ook verschillend van invalshoeken en belangen Het was mijn doel om van de ervaringen van anderen te leren en dat is geslaagd De rondetafelsessies

Nadere informatie

LinkedIn handleiding voor de Groenteman

LinkedIn handleiding voor de Groenteman LinkedIn handleiding voor de Groenteman In deze speciale LinkedIn handleiding voor de groenteman leest u informatie wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist LinkedIn

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET ZAKENMAM Alsjeblieft, hier is jouw Zakenmam planningspakket. Het is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. De inhoud in dit pakket gaat je helpen meer structuur en overzicht aan te brengen

Nadere informatie

Profile visitors NRC Q

Profile visitors NRC Q NRC Media presents About NRC Q A unique concept Business news platform for ambitious people on the go Short, sharp articles with professional infographics Daily newsletter at 5.30am News updates via WhatsApp

Nadere informatie

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN

DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN DÉ APP DIE UW BEURSDEELNAME DOET RENDEREN Leg alle essentiële informatie over uw potentiële klanten efficiënt vast. Ontdek binnenin een uitgebreide handleiding voor Boabee. WAT IS BOABEE? Boabee is een

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

WELKOM BIJ TELEPERFORMANCE SHOPPING TOMORROW

WELKOM BIJ TELEPERFORMANCE SHOPPING TOMORROW WELKOM BIJ TELEPERFORMANCE SHOPPING TOMORROW 175.000 30% 1.6 miljard Shopping 2020 6 Shopping 2020 Hoofdstuk 28 Social Services Shopping 2020 7 Retail in het social media tijdperk 2. Social Services in

Nadere informatie

eximius VV&C ledenbijeenkomst 18 September 2012 Jos Martens Senior Account Director

eximius VV&C ledenbijeenkomst 18 September 2012 Jos Martens Senior Account Director eximius VV&C ledenbijeenkomst 18 September 2012 Jos Martens Senior Account Director Agenda Thomson Reuters eximius Overzicht Hoe eximius de zelfstandinge vermogensbeheerder kan ondersteunen met de regel

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

South Holland. AngloINFO. 2015 (Dutch) Media Pack AngloINFO. Angloinfo.com

South Holland. AngloINFO. 2015 (Dutch) Media Pack AngloINFO. Angloinfo.com Angloinfo.com AngloINFO Media Pack AngloINFO Media 2015 (Dutch) Pack 2013 Over AngloINFO AngloINFO is a global expat network: 90+ regional websites 45+ countries 20 million monthly page views Over 3 million

Nadere informatie

My Benefits My Choice applicatie. Registratie & inlogprocedure

My Benefits My Choice applicatie. Registratie & inlogprocedure My Benefits My Choice applicatie Registratie & inlogprocedure Welkom bij de My Benefits My Choice applicatie Gezien de applicatie gebruik maakt van uw persoonlijke gegevens en salarisinformatie wordt de

Nadere informatie

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium Over promo-code.be Promo-code.be zag het levenslicht in 2011 tijdens onze gemeenschappelijke projecten in de Silicon Valley van Europa namelijk Gent. We specialiseren ons in kortingen en promoties. Gemiddeld

Nadere informatie

Foursquare handleiding voor de Groenteman

Foursquare handleiding voor de Groenteman Foursquare handleiding voor de Groenteman In deze speciale Foursquare handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

Van: Hoogendoorn, Ilona (NL Rotterdam) [mailto:ihoogendoorn@deloitte.nl] Namens Wiersma, Reinder (NL Rotterdam)

Van: Hoogendoorn, Ilona (NL Rotterdam) [mailto:ihoogendoorn@deloitte.nl] Namens Wiersma, Reinder (NL Rotterdam) A.van Beerendonk Van: Griffie Verzonden: dinsdag 1 december 2015 13:17 Aan: A.van Beerendonk Onderwerp: FW: Cursus van BBV naar Vpb 18 januari 2016 Bijlagen: image013.wmz Digitale leeszaal Van: Hoogendoorn,

Nadere informatie

My Benefits My Choice applicatie. Registratie & inlogprocedure

My Benefits My Choice applicatie. Registratie & inlogprocedure My Benefits My Choice applicatie Registratie & inlogprocedure Welkom bij de My Benefits My Choice applicatie Gezien de applicatie gebruik maakt van uw persoonlijke gegevens en salarisinformatie heeft Deloitte

Nadere informatie

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail.

AANDACHT: Na het versturen van je gegevens krijg je van ons dadelijk een bevestigingsmail. Producten bestellen Online winkelen en bestellen bij Festarent is eenvoudig en veilig.. Hoe producten bestellen? Om te kunnen bestellen, heb je een 'account' nodig. Deze account bevat je persoonlijke gegevens,

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

Newsletter februari 2013

Newsletter februari 2013 Newsletter februari 2013 Nieuws van de bedrijven Nieuwe medewerkers European Public Affairs Award: werk van blcreative bekroond tot "Best Digital Campaign 2012" 3 nieuwsberichten van CP Masters Deezer

Nadere informatie

Elektronisch handtekenen in een handomdraai! Het proces in enkele stappen 2017, Deloitte Accountancy

Elektronisch handtekenen in een handomdraai! Het proces in enkele stappen 2017, Deloitte Accountancy Elektronisch handtekenen in een handomdraai! Het proces in enkele stappen 2017, Deloitte Accountancy Onderteken op elk moment! Waarom elektronisch ondertekenen zo gemakkelijk is Zoals u weet gaat het ondertekenen

Nadere informatie

Joop Polder. Artipico Art Gallery

Joop Polder. Artipico Art Gallery Artipico Art Gallery was born in 1939 in The Hague, in The Netherlands. He graduated from several academies of visual arts in Europe and has successfully worked as an artist for many years. gets his inspiration

Nadere informatie

Stap 1: Registreer via de link op de G-schijf beschikbaar na inloggen met de teken-account, verzend via Submit. Nadien krijg je een bevestiging op

Stap 1: Registreer via de link op de G-schijf beschikbaar na inloggen met de teken-account, verzend via Submit. Nadien krijg je een bevestiging op Stap 1: Registreer via de link op de G-schijf beschikbaar na inloggen met de teken-account, verzend via Submit. Nadien krijg je een bevestiging op het scherm met de melding dat de registratie compleet

Nadere informatie

connect+opportunities

connect+opportunities connect+opportunities Uitstekend gelegen en flexibel logistiek magazijn te huur Flexibel magazijn van 14.200 m² voor logistiek gelegen op 1 kilometer van de inlandterminal in Willebroek 4 km tot A12 1

Nadere informatie

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ARNHEM PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ARNHEM V1.0 PATHÉ ARNHEM Pathé Arnhem is een modern theater in het centrum van Arnhem dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14

Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 QUICK GUIDE C Het beheren van mijn Tungsten Network Portal account NL 1 Manage my Tungsten Network Portal account EN 14 Version 0.9 (June 2014) Per May 2014 OB10 has changed its name to Tungsten Network

Nadere informatie

Masterclass: Hoe vind ik financiering voor mijn bedrijf?

Masterclass: Hoe vind ik financiering voor mijn bedrijf? Masterclass: Hoe vind ik financiering voor mijn bedrijf? 1 Doel van vandaag Ik heb een duidelijk beeld van welke typen financiering er zijn voor het MKB en hoe ik tot de juiste financiering voor mijn bedrijf

Nadere informatie

Materials Passports. C2C Café, Oktober Co-funded by the Horizon 2020 Framework Programme of the European Union

Materials Passports. C2C Café, Oktober Co-funded by the Horizon 2020 Framework Programme of the European Union Co-funded by the Horizon 2020 Framework Programme of the European Union Materials Passports C2C Café, Oktober 2018 Hein van Tuijl, managing director, EPEA Nederland 1 EPEA INTERNATIONALE UMWELTFORSCHUNG

Nadere informatie

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate Van Non-Corporate naar Corporate In MyDHL+ is het mogelijk om meerdere gebruikers aan uw set-up toe te voegen. Wanneer er bijvoorbeeld meerdere collega s van dezelfde

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

Navigeren in krediet- en kapitaalmarkten in beweging

Navigeren in krediet- en kapitaalmarkten in beweging Navigeren in krediet- en kapitaalmarkten in beweging Programma 18u30 18u40 Inleiding Luc Boelaert - directeur regio Oost- en West-Vlaanderen, Bank Degroof Hoe de balans strategisch versterken om financiële

Nadere informatie

De klant ketting De klant heeft activiteiten met de firma

De klant ketting De klant heeft activiteiten met de firma De klant ketting De klant heeft activiteiten met de firma Communication layer People Proces Systems 1 Money Page 1 Stap 1. Wat wil de klant van ons en wij met hem? Vertel me eens wat je zoals doet als

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen?

Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bijkomende diensten - opties: U bespaart geld: Interesse of vragen? Faillissementimmo.be biedt u de volgende diensten aan: Bij de eerste afspraak stellen wij samen met u een advertentie voorop aan de hand van een duidelijk en gedetailleerd canvas Wij publiceren uw advertentie

Nadere informatie

De tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen

De tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen De tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen Maak kennis met de Compaan; de tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen. Simpel in gebruik en prachtig vormgegeven. Ervaring met computers is niet nodig, iedereen

Nadere informatie

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering.

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering. De L.Net s88sd16-n wordt via één van de L.Net aansluitingen aangesloten op de LocoNet aansluiting van de centrale, bij een Intellibox of Twin-Center is dat de LocoNet-T aansluiting. L.Net s88sd16-n aansluitingen

Nadere informatie

TradeCloud Supply Chain Platform

TradeCloud Supply Chain Platform TradeCloud Supply Chain Platform Voorspelbaar inkopen & produceren Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen Productiebedrijven & groothandel concurreren op flexibiliteit,

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer)

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen

Nadere informatie

Newsletter april 2014

Newsletter april 2014 Newsletter april 2014 Nieuws van de bedrijven Van harte welkom aan Planidoo CP Masters: Reggaester Chronixx komt naar Brussel CP Masters Belgium vertegenwoordigt Britse metalcoreband Architects Beit organiseert...

Nadere informatie

Wij zien de inschrijving van uw unieke franchise-onderneming graag tegemoet!

Wij zien de inschrijving van uw unieke franchise-onderneming graag tegemoet! BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. Een initiatief van en sinds 2001 georganiseerd door JCI Etten-Leur (voorheen Junior Kamer Etten-Leur). Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer.

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld ruim

Nadere informatie

Stichting Robin Hood. Het Cruydenhuisch. Reizende Spijzen. In de Voortuin Caffee Allee

Stichting Robin Hood. Het Cruydenhuisch. Reizende Spijzen. In de Voortuin Caffee Allee Het Cruydenhuisch - - - - Rachida Achoud, directeur Stichting Robin Hood Stichting Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die in omgeving Eindhoven maatschappelijke activiteiten op de kaart zet.

Nadere informatie

Prime location+ Goodman Astridlaan Logistics Centre. Topligging langs A12 en N16. 5 km van de Trimodale Container Terminal Willebroek

Prime location+ Goodman Astridlaan Logistics Centre. Topligging langs A12 en N16. 5 km van de Trimodale Container Terminal Willebroek Prime location+ Topligging langs A12 en N16 14.529 m² moderne bedrijfsruimte op een strategische locatie met directe toegang tot de belangrijke logistieke as Antwerpen Brussel en tot N16 Op kruising A12

Nadere informatie

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized Informatie & Tarieven 2013 competities magazines webinars websites boeken events e-zines get elektorized The world s most comprehensive platform for electronics professionals with a passion Elektor is

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2016 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2015 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Zes jaar geleden

Nadere informatie

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB Introductie Welkom bij 50 Club! Leuk dat we u als nieuw lid mogen verwelkomen. In deze handleiding vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw profiel in 50 Club

Nadere informatie

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES

LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT & GRAFISCHE SPECIFICATIES LEATHERPRIDE BELGIUM 2017 MEDIA KIT WE ARE ONE Bekijk het Leatherpride 2016 videoverslag op YouTube en herbeleef the madness! Europa s meest

Nadere informatie

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints

Nadere informatie

Nieuw algoritme om de vraag doorheen de keten te voorspellen

Nieuw algoritme om de vraag doorheen de keten te voorspellen For a presentation in ppt format, Please call +31 6 11356703 or send an e-mail to info@flostock.com Nieuw algoritme om de vraag doorheen de keten te voorspellen Robert Peels Supply Chain Innovations April

Nadere informatie

LinkedIn Live Foundation

LinkedIn Live Foundation LinkedIn Live Foundation Voor wie Iedereen die inzicht wil in wat LinkedIn kan betekenen voor zichzelf en zijn organisatie en hoe zijn zichtbaarheid en personal branding vergroten via zijn persoonlijk

Nadere informatie

Creativity COST SAVING INNOVATION

Creativity COST SAVING INNOVATION Creativity COST SAVING INNOVATION 2015 DONDerDAG 4 juni 2015 van 14u tot 23u BENELUX event WORKSHOPS Flanders expo meeting CEnTEr Maaltekouter 1 be-9051 Gent networking INSPIRATIE exclusieve promoties

Nadere informatie

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken.

En KarMaatje wil niets liever dan velen mee laten genieten van lekkere gerechten uit eigen keuken. December 2014. Lieve Allemaal, Het is alweer eventjes geleden dat wij contact met u hebben gehad middels de nieuwsbrief van KarMaatje. De laatste maand van het jaar 2014 willen wij deze lanceren onder

Nadere informatie

Confirmation of Wage Tax

Confirmation of Wage Tax MANUAL. Confirmation of Wage Tax 1 nieuw perspectieven CHOOSE YOUR MANNER OF APPROVAL There are several manners in which you can approve your wage tax filing, which is prepared by BDO, in 3 steps: CHOOSE

Nadere informatie

C-Works vindt werkplek in Molse Technologiehuis

C-Works vindt werkplek in Molse Technologiehuis pagina 1 van 5 Over ons Contact Adverteren Gebruiksovereenkomst Doorzoek deze site Zoek Made in Kempen Nieuws voor ondernemers Like ons op Facebook Volg ons op Twitter Ontvang de nieuwsbrief Home Live

Nadere informatie

Business Architectuur vanuit de Business

Business Architectuur vanuit de Business Business Architectuur vanuit de Business CGI GROUP INC. All rights reserved Jaap Schekkerman _experience the commitment TM Organization Facilities Processes Business & Informatie Architectuur, kun je vanuit

Nadere informatie

Citiez Hotel. People make a city real

Citiez Hotel. People make a city real Citiez Hotel People make a city real Info Amsterdam Gepubliceerd op: 16 augustus 2016 Samenvatting Amsterdam, 16 juli 2016 - Het short-stay hotel Citiez opende haar deuren op 6 juni jl, in de levendige

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren Achttien Augustuslaan 28, 9230 Wetteren Strak, hedendaags woonproject in Wetteren INFO & VERKOOP Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent Tel 09 233 15 30 Url www.urbis.be voorwoord voorwoord Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business

Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Bied Cinema aan! UGC Business-to-Business Promotie I Motivatie I Klantenbinding I Relatiegeschenken UGC Business-to-Business De UGC groep UGC is één van de belangrijkste cinemauitbaters van Europa. De

Nadere informatie

MEALPLANS voor het hele team

MEALPLANS voor het hele team MEALPLANS voor het hele team MEALPLANS Dinner Team lunch Borrels Kickoff- Meetings Trainings Team ontbijt Teambuilding WAT IS EEN MEALPLAN? Mealplans zijn perfect voor bedrijven met een terugkerende behoefte

Nadere informatie

Verantwoord rapporteren. Karin Schut

Verantwoord rapporteren. Karin Schut Verantwoord rapporteren Karin Schut Verantwoord rapporteren Documentatie Definities resultaattypen Rapportageregels Beschikbare variabelen Documentatie op Vinex Reken en rapportageregels Definitie van

Nadere informatie

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Creatief atelier als werkplek Info Munchen Gepubliceerd op: 16 november 2017 Samenvatting Na een uitgebreide verbouwing opende Sonos

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren

TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren TRADECLOUD SUPPLY CHAIN PLATFORM Voorspelbaar inkopen & produceren LOREM IPSUM DOLOR SIT AMET [Bold 24pt] Hogere marges Kortere doorlooptijden Sneller reageren op marktveranderingen 1 2015 EXACT - EXACT

Nadere informatie

Marketing & Communications DNS.be 2010 & 2011. 28 april 2011

Marketing & Communications DNS.be 2010 & 2011. 28 april 2011 Marketing & Communications DNS.be 2010 & 2011 28 april 2011 CENTR Marketing Workshop April 2011 - Helsinki 2 Agenda Campaign 2010: Goal Campaign Results & Learnings Market research: Goal Outcome Learnings

Nadere informatie

Creative Europe Programma en Europe For Citizens Calls en deadlines 2014

Creative Europe Programma en Europe For Citizens Calls en deadlines 2014 Creative Europe Programma en Europe For Citizens Calls en deadlines 2014 Calls subprogramma MEDIA Korte omschrijving Deadline Support for the development of Single Projects and Slate Funding Steun voor

Nadere informatie

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering.

L.Net s88sd16-n aansluitingen en programmering. De L.Net s88sd16-n wordt via één van de L.Net aansluitingen aangesloten op de LocoNet aansluiting van de centrale, bij een Intellibox of Twin-Center is dat de LocoNet-T aansluiting. L.Net s88sd16-n aansluitingen

Nadere informatie

Student Consulting Skill Development Entrepreneurship. www.afcleuven.be

Student Consulting Skill Development Entrepreneurship. www.afcleuven.be Student Consulting Skill Development Entrepreneurship www.afcleuven.be 1 Welkom 2 Outline Welkomstwoord Woordje van Luc Sels, decaan F.E.B. Inzichten in interne werking & vooruitgang AFC Speeddating Walking

Nadere informatie

Achterhoek 2020 Tom van der Horst, TNO 28 januari 2015 1

Achterhoek 2020 Tom van der Horst, TNO 28 januari 2015 1 Achterhoek 2020 Tom van der Horst, TNO 28 januari 2015 1 Dutch industry fit for the future?! onze wereld verandert en dus ook onze industrie. met impact op economie en samenleving smart industry agenda

Nadere informatie

Premium Club. Uw getrouwheidsprogramma. Welkom

Premium Club. Uw getrouwheidsprogramma. Welkom Premium Club Uw getrouwheidsprogramma Welkom K Exclusief voor trouwe Belgacom-klanten Inhoudstafel Premium Club Welkom! Uw voordelen met Premium Club Punten sparen 4 - Basispunten - Bonuspunten Geschenken

Nadere informatie

MyDHL+ Tarief berekenen

MyDHL+ Tarief berekenen MyDHL+ Tarief berekenen Bereken tarief in MyDHL+ In MyDHL+ kunt u met Bereken tarief heel eenvoudig en snel opvragen welke producten er mogelijk zijn voor een bestemming. Ook ziet u hierbij het geschatte

Nadere informatie

Bijlage 2: Informatie met betrekking tot goede praktijkvoorbeelden in Londen, het Verenigd Koninkrijk en Queensland

Bijlage 2: Informatie met betrekking tot goede praktijkvoorbeelden in Londen, het Verenigd Koninkrijk en Queensland Bijlage 2: Informatie met betrekking tot goede praktijkvoorbeelden in Londen, het Verenigd Koninkrijk en Queensland 1. Londen In Londen kunnen gebruikers van een scootmobiel contact opnemen met een dienst

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM. Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak

HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM. Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak HANDLEIDING VOOR ONLINE BESTELLEN ANFORS.COM Uw persoonlijke ingang naar Anfors voor tijdwinst, meer kennis en gemak Geachte relatie, Wij waarderen uw klandizie en interesse in onze producten ten zeerste.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

IT S ABOUT YOUR TIME HI THERE.

IT S ABOUT YOUR TIME HI THERE. DE FETCH FEITEN. IT S ABOUT YOUR TIME HI THERE. Deze FETCH Feiten hebben jou bereikt om één van de volgende redenen. Eén: jij realiseert je dat het moment is aangebroken om tijdrovende dagelijkse bezigheden

Nadere informatie

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Welke informatie hebben wij nodig? Let op:

Omslag ontwerp. Aanleverinstructies. Welke informatie hebben wij nodig? Let op: Aanleverinstructies Omslag ontwerp Op basis van uw wensen kunt u een geschikte ontwerper kiezen. Op de volgende pagina s van dit document vindt u info en een klein portfolio van de ontwerpers. 1. StudioLIN

Nadere informatie

MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+

MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+ MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+ ProView activeren in MyDHL+ In MyDHL+ is het mogelijk om van uw zendingen, die op uw accountnummer zijn aangemaakt, de status te zien. Daarnaast is het ook mogelijk om

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Newsletter december 2012

Newsletter december 2012 Newsletter december 2012 Nieuws van de bedrijven Eddy Merckx is in the house! Immeractive doet zijn verhaal in de Workshop for Tech Startups van de BetaGroup duomedia's brand new marketing+ services Deezer

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen!

Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Wilt u meer tijd om te genieten? Ontdek onze digitale oplossingen! Uw rekeningen online beheren? Da s heel wat meer dan alleen uw saldo controleren! U weet hoe dat gaat: u staat s morgens op, van het een

Nadere informatie

Hoe leer ik mijn leden beter kennen?

Hoe leer ik mijn leden beter kennen? Hoe leer ik mijn leden beter kennen? Ervaringen van Dutch Network Group Jeantine Naafs 10 maart 2016 Inhoud Context Methodiek DNG - Contentmarketingmatrix - Customer journey - Profielverrijking - Databronnen

Nadere informatie

Optional client logo (Smaller than Deloitte logo) State of the State

Optional client logo (Smaller than Deloitte logo) State of the State Optional client logo (Smaller than Deloitte logo) State of the State Den Haag 28 maart 2017 State of the State - Presentatie Taxlab 1 plancapaciteit hebben dan de veronderstelde huishoudensgroei. State

Nadere informatie

SUPPORT A NOBLE PROJECT

SUPPORT A NOBLE PROJECT Ecumenical Patriarchate Orthodox Metropolis of Belgium Exarchate of The Netherlands and Luxemburg SUPPORT A NOBLE PROJECT it s a unique opportunity AN ORTHODOX CHURCH FOR AMSTERDAM The Orthodox Metropolis

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! Bent u al lid? extra voordeel Arnhem

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! Bent u al lid? extra voordeel Arnhem 2015 De voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! extra voordeel Bent u al lid? Arnhem voor ieder wat wils Onbegrensde collectie Lezen, luisteren, kijken en leren:

Nadere informatie

Marktsegmentatie en consumentengedrag

Marktsegmentatie en consumentengedrag Marktsegmentatie en consumentengedrag Stef Heutink, hoorcollege blok 2 week 2 Doelen week 2 - Marketing core strategie: segmentatie, targeting & postioning - Zelfstandig een marktsegmentatie ontwikkelen

Nadere informatie

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software

stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag stappenplan kalenders en agenda s online zelf opmaken en

Nadere informatie