NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei e Jaargang, nummer 1 04 februari 2009

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei e Jaargang, nummer 1 04 februari 2009"

Transcriptie

1 Voorzitter: D. Neeb neeb.nl Secretaris: W. Voogel home.nl Penningmeester: mw. H. van Blaaderen home.nl - Betalingen: Bankrekeningnummer: t.n.v. Penningmeester MCC,HENGELO Wedstrijdsecretariaat: - Senioren: J.A. Hummel home.nl Jeugd: J. Kloppenburg hotmail.com Materiaal: J.H.K. Vriezen zonnet.nl Accommodatie: Torenlaan 58 c, 7559 PJ Hengelo, geen telefoon in het clubhuis, bel een van de bestuursleden Redactie: R.E. Kruijshoop gmail.com en J. Kloppenburg hotmail.com Kopij: liefst per sturen aan: gmail.com met een kopie aan hotmail.com VAN UW VOORZITTER Beste allemaal, het is alweer februari als ik dit schrijf en we zijn druk met de voorbereidingen voor weer een nieuw seizoen cricket! Ik hoop dat iedereen de feestdagen goed is doorgekomen en het nieuwe jaar goed is begonnen. Hieronder een paar belangrijke zaken. Clubhuis NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei e Jaargang, nummer 1 04 februari 2009 Zoals jullie allemaal weten wordt er druk gewerkt aan het clubhuis en er moet nog een heleboel gebeuren om het op tijd klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Het is jammer dat we voornamelijk met hetzelfde groepje van slechts 5 à 6 mensen al het werk moeten doen terwijl het juist gezellig is om met z n allen dit karwei af te maken!

2 Algemene Leden Vergadering en Midwinteravond op 14 maart 2009 De eerste officiële vergadering waarvoor we het clubhuis zullen gebruiken zal zijn ten tijde van de ALV die gepland staat voor 14 maart a.s. aanvang 19.30uur en niet 20.00uur zoals eerder gemeld!!! Hierop volgend zal uiteraard de Midwinteravond gehouden worden en ik hoop op een hele goede opkomst. "Well prepared" naar de Ledenvergadering en de Midwinteravond Officiële opening clubhuis op 2 mei 2009 gecombineerd met de viering van het kampioenschap van Hengelo 1 en ons 55-jarig bestaan De officiële opening van het clubhuis staat momenteel nog niet vast maar zal half april of half mei worden gehouden! We willen deze dag gebruiken om zowel het 11 e lustrum te vieren, het kampioenschap van het eerste elftal in 2008 en tot slot de officiële opening van het clubhuis. Het eerste elftal is ook nog genomineerd voor de sportploeg van Hengelo Op 9 februari tijdens de bijeenkomst van de kampioenen van 2008 in het gemeentehuis zal bekend worden gemaakt wie van de 3 teams de sportploeg van 2008 is. Als we deze nominatie om kunnen zetten in een echte benoeming hebben we nog meer reden voor een feestje! KNCB nieuws Er zijn in het winterseizoen meerdere besprekingen geweest met de KNCB omtrent het te volgen beleid ten aanzien van TOP-cricket in Nederland. Aangezien wij dit jaar in de Overgangsklasse zullen uitkomen zijn wij ook uitgenodigd om aan deze besprekingen deel te nemen. Vooralsnog is er veel weerstand tegen de voorstellen van de commissie Top Cricket Nederland en er is binnenkort weer een overleg maar nu met een kleiner comité, alleen de Hoofd en Eerste klasse clubs. De uitkomst van deze veranderingen zijn ook van ons van belang aangezien er gesproken wordt over het aantal elftallen in de verschillende klassen, play-offs, Twenty20 competitie, enz.. Hier de prachtige foto, waarmee de website van de K.N.C.B. opent Om bij te blijven met de ontwikkelingen kun je het meeste volgen om de geheel vernieuwde website van de KNCB, en kijk dan naar Herstructureringsvoorstel op de openingspagina. Op de website van de KNCB zijn uiteraard alle zaken van de KNCB te volgen en de site is nu veel overzichtelijker dan vorig jaar. Ik hoop jullie allemaal te zien op de ALV en de Mid-Winteravond op zaterdag 14 maart a.s. of op de maandagavonden vanaf 19.00uur in het clubhuis!!! Met sportieve groet, Diederik

3 BOUW VAN ONS CLUBHUIS Momentopname van 26 januari 2009 Er zijn al weer veel klus avonden op maandag achter de rug en ook nog twee klusdagen in het weekend, Fred Wichmann heeft gezorgd voor een fantastisch mooi blad op de bar en het ziet er al professioneel uit! De bar is vrijwel helemaal gereed. De deur van de grote koelkast is netjes gerepareerd. In bijna alle ruimtes zijn de TL-verlichtingen aangebracht en aangesloten. Ook zijn al veel contactdozen aangelegd. Er zijn grote vorderingen gemaakt met het aanleggen van de overige elektrische leidingen en ook de eerste gas- en verwarmingsleidingen zijn gelegd. De meeste leidingen zijn netjes weggewerkt en "uit het zicht". Helaas is tijdens de strenge vorst, ondanks onze maatregelen, de watermeter bevroren en uit elkaar gebarsten. Gelukkig was Rob nog aanwezig en kon hij voorkomen dat er verdere schade ontstond. De verwarmingsradiatoren in de meeste kleedkamers zijn opgehangen, maar moeten nog worden aangesloten. De verwarmingradiatoren in de kantine zijn ook opgehangen. Je zou zeggen "Wij zijn er bijna", maar dat is niet zo. Er moet nog enorm veel gebeuren in de komende twee maanden. Het hele clubhuis moet nog van buiten netjes worden geschilderd. Dat werk is begonnen in september, maar het was te koud om het af te maken. Er moeten nog een paar honderd spijkergaten worden "gestopt" met stopverf, waarna met kwast en roller de buitenkant netjes moet worden "afgeschilderd". Het schilderwerk binnen (alle deuren) moet nog worden gedaan. Het gaat daarbij om de deuren, die netjes met de roller moeten worden geschilderd. WIE KAN ER NETJES SCHILDEREN? Als het warm genoeg is kan je direct aan de slag. Er is nog geen tegelwerk rondom het clubhuis. De bestrating zou al lang klaar zijn, maar de kennis van Arjan moest worden geopereerd en alles viel "tussen de wal en het schip". Zand is er genoeg en dat geldt ook voor tegels, enz.. WIE KAN ER NETJES TEGELS LEGGEN? Je kunt direct aan de slag en de club zorgt dan voor een trilplaat om het zand eerst goed aan te trillen voor je gaat tegelen. Er moeten nog drie toiletten worden geplaatst en aangesloten. Wij maken gebruik van de gekochte toiletten van de schaatshal en dat zijn hang-toiletten. De hele ombouw moet worden bedacht en gemaakt. WIE HEEFT ERVARING MET HET PLAATSEN VAN HANG-TOILETTEN? Je kunt direct aan de slag en het is erg belangrijk! In de kleedkamers en de toiletten moeten de wandplaten worden aangebracht en netjes worden afgekit. Dat kan pas als de waterleiding is aangelegd. De kachel moet nog worden opgehangen, aangesloten en nagekeken. De waterleiding moet nog geheel worden aangelegd. Het aansluitpunt is er en de brandhaspel is al wel aangesloten. De verwarmingsleidingen moeten worden afgemaakt. ER IS DUS NOG HEEL ERG VEEL WERK TE VERZETTEN. KOM DUS MEEHELPEN OP ALLE MAANDAGAVONDEN VANAF 7 UUR S AVONDS (behalve op 9 februari vanwege de huldiging van het eerste elftal i.v.m. het kampioenschap in het Stadhuis van Hengelo) Foto's van de huidige situatie:

4 Ons clubhuis is goed verzekerd bij SALIX. Wij hebben als cricketclub geen pensioenadvies of hypotheek nodig, maar wij nodigen u uit om de website van Salix te bezoeken om te kijken wat ze u kunnen bieden. Links ziet de de startpagina. Kiezen? Ja, voor onze adverteerders!

5 Sportverkiezing en huldiging kampioenen Op maandag 9 februari a.s. worden de sportkampioenen van Hengelo Ov. In de stadhuishal gehuldigd. In De Twentsche Courant Tubantia is een groot artikel gewijd aan deze verkiezing. Dit jaar is Hengelo 1 van onze Mixed Cricket Club HENGELO ook genomineerd voor Sportploeg van Hengelo Er wordt bij de presentatie een filmpje vertoond, dat tevoren is opgenomen. Een prachtige gelegenheid om de cricketsport in Twente en onze club in het bijzonder te promoten. Hieronder het artikel uit de krant dat gaat over de sportploegen. Dinsdag 3 februari 2009 De vaste spelers van dit jaar waren: Srikanth Akkiraju, Vijay Anuganti, Rahim Azhar, Prasad Balegedde Ramachandran, Erik de Jonge, Afzal Hussain, John Kloppenburg, Diederik Neeb, Rob Puttkammer, Peter Puttkammer, Emmerson Trotman en Johan Vriezen. Wegens de vakanties speelden ook invallers mee, die staan niet op de foto.

6

7 MIXED CRICKET CLUB HENGELO UITNODIGING VOOR DE ZAALTRAININGEN VOORJAAR 2009 DE ZAALTRAININGEN STARTEN WEER KOMENDE DONDERDAG 5 FEBRUARI Hengelo Ov., 3 februari vj-u Aan alle actieve cricketers. Bij onze cricketclub gaan de trainingen bijna het gehele jaar onafgebroken op de donderdagen door. Buiten het cricketseizoen maken wij altijd gebruik van een goed gymnastieklokaal dat wij huren van de Gemeente Hengelo. Scherp het reactievermogen en breng je lichaam nu al in goede conditie! Als je goed wilt presteren moet je regelmatig trainen! Graag tot ziens in de zaal en met vriendelijke groeten, Roelof Kruijshoop en John Kloppenburg PLAATS: Gymnastieklokaal Wolter ten Catestraat 54a (geen telefoon). Dit gymnastieklokaal is gelegen bij het Prins Bernhard-plantsoen. Auto s betaald parkeren op de parkeerplaats bij de Sociale Verzekeringsbank (voorheen Raad van Arbeid) of aan de Enschedesestraat. Bij spoedgevallen zijn wij mobiel te bereiken op tel.: , R.E. Kruijshoop! Hier tegenover ligt tussen twee huizen in de toegang (grindpad) naar het Prins Bernhard plantsoen. Een andere ingang naar het plantsoen is gelegen naast het notarissenkantoor aan de Enschedesestraat. Dit grindpad volgen, bij de vogelkooi rechts aanhouden. Hier zie je de ingang. Fietsen bij het gymnastieklokaal binnenzetten in de hal. TIJD: Jeugd en senioren samen: zaal open 18:00 uur, aanvang uur; einde uur. Inhoud van de trainingen: - alle trainingen starten met warming-up. Hierna een driewekelijkse cyclus als volgt: - week 1 batting (laatste half uur cricketgames) - week 2 bowling & fielding (laatste half uur cricketgames) - week 3 wedstrijd - etc., etc.. DATA: De trainingen worden gehouden op de alle DONDERDAGAVONDEN met uitzondering van de donderdagen, die vallen in de schoolvakanties februari , 12, 19 en 26 (niet op 26 februari wegens Voorjaarsvakantie) maart , 12, 19 en 26 april , 9 en 16 april bij mooi weer trainen wij op 23 april weer op het cricketveld INTRODUCÉS: Wij willen graag meer leden hebben. Maak vrienden en kennissen graag extra belangstellend voor cricket en neem ze een paar keer geheel vrijblijvend mee naar de trainingen. AFZEGGEN: Als je niet kunt komen willen wij graag dat je afzegt, zodat de organisatoren weten dat je er niet zult zijn. Dit graag doen bij Roelof Kruijshoop ( of ) bij voorkeur tijdens de voorgaande training of per telefoon. On our website you will find the route description also in English! See

8 Nu een AVIA Express tankstation en open tot 21:00 uur s avonds! Grote korting en de laagste prijzen in Hengelo Ov. Ook prima voor het onderhoud van uw auto.

9 Competitieoverzicht Hengelo 1 Dag Datum Wedstrijd Uitslag Opmerkingen zo 11 mei Hengelo 1 - VVV v ma 12 mei Hengelo 1 - WCR v v. 8 zo 18 mei Kampong 2 - Hengelo 1 zo 25 mei Hengelo 1 - Jinnah CA zo 1 juni Bloemendaal 2 - Hengelo v.3 Emmerson: half century, Hengelo maakt het spannender dan nodig. Emmerson: century, Diederik: half century, Rob: 5 wickets. Kampong had geen veld; inhalen op 24 augustus Erik: half century, all bowlers: job well done John: 5 wickets, Emmerson: half century zo 8 juni Hengelo 1 - Rood en Wit v Srikanth: century & 5 wickets zo 15 juni Hercules 2 - Hengelo v v. 7 zo 22 juni VVV 3 - Hengelo v. 5 zo 29 juni WCR 1 - Hengelo v v. 7 Hengelo haalt het totaal in de voorlaatste over! Emmerson: half century, Afzal: 3 voor 25 in 10 Srikanth: 69, Hussain 4 wickets zo 6 juli Hengelo 1 - Kampong v. 6 Srikanth: 62 zo 13 juli Jinnah CA 2 - Hengelo v v. 5 Srikanth: century (105) & 3 wickets. Bij Jinnah speelde een geschorste speler mee onder een valse naam. Hengelo heeft daarom de winst toegewezen gekregen. zo 3 aug Hengelo 1 - Bloemendaal 2 - Uitgesteld tot 31 augustus. zo 10 aug Rood en Wit 2 - Hengelo v zo 17 aug Hengelo 1 - Hercules v v. 5 zo 24 aug Kampong 2 - Hengelo v v. 5 za 30 aug Presidents XI Hengelo - Still Going Strong CC 116 v v. 7 zo 31 aug Hengelo 1 - Bloemendaal v Inhaalwedstrijd van 18 mei met een hele spannende slotfase. Ingekort tot 35 overs: traditionele wedstrijd einde seizoen om de Puttkammer-van Lennep Memorial, Gouden Kruik en het Ben Walhof bat voor man of the match Inhaalwedstrijd van 3 augustus. In deze wedstrijd behaalde Hengelo 1 het kampioenschap! Volgend jaar Overgangsklasse!

10 Competitieoverzicht Hengelo 2 Dag Datum Wedstrijd Uitslag Opmerkingen Zo 11 mei Salland 2 - Hengelo v Ma 12 mei Son 1 - Hengelo 2 Zo 18 mei Hengelo 2 - CCN 3 Zo 25 mei Quick Hengelo v Rafi: 5 wickets 6 wickets voor D. Lubbers, Hengelo all out in 24.5 overs. Niet gespeeld SON had geen veld. Was oorspronkelijk inhalen op 7 september (weer geen veld), 14 september (geen elftal). Kon niet meer worden gespeeld. CCN vindt het niet zinvol deze wedstrijd in te halen. Vreemd en negatief! Zo 8 juni Kampong 5 - Hengelo v wickets = all out Zo 15 juni Hengelo 2 - Hercules v v. 3 Zo 22 juni Hengelo 2 - Salland v. 5 Zo 29 juni Hengelo 2 - Son v. 9 Zo 13 juli Hengelo 2 - Quick N 3 - Zo 10 aug Hengelo 2 - Kampong v v. 7 Zo 17 aug Hercules 3 - Hengelo v v. 6 Za 30 aug Presidents XI Hengelo - Still Going Strong CC 116 v v. 7 Zo 31 aug CCN 3 - Hengelo v T. Sikkema 101 retired out, E. Eilerts 56 Niet gespeeld. Was oorspronkelijk inhalen op 14 september, doch Quick kan geen elftal meer opstellen wegens invallen in hogere elftallen van hun spelers. Ingekort tot 35 overs: traditionele wedstrijd einde seizoen om de Puttkammer-van Lennep Memorial, Gouden Kruik en het Ben Walhof bat voor man of the match. Ranglijsten 2008 Klasse 2B Klasse 4D Team Wedstr Pnt Gem. Team Wedstr Pnt Gem. Hengelo ,43 Salland ,00 Kampong ,29 Hercules ,67 Jinnah C.A ,33 CCN ,89 Rood en Wit ,14 SON ,80 Bloemendaal ,00 Kampong ,67 WCR ,92 Quick N ,60 Hercules ,71 Hengelo ,00 VVV ,15 Veranderingen ten opzichte van de stand in de vorige Not Out: 2B: Kampong 2 heeft 2 punten meer en VVV 2 punten minder. 4D: Hengelo 2 is de 2 punten kwijt, die lange tijd achter onze naam stonden.

11 AED = Automatische Externe Defibrilator op Sportpark Slangenbeek. Op 4 en 6 november 2008 zijn door de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO Afdeling Hengelo cursussen gegeven voor hartreanimatie en het gebruik van de "Automatische Externe Defibrilator". Hieraan hebben in totaal 16 personen van de verenigingen ATC 65, de Hockeyclub Twente en de Mixed Cricket Club "HENGELO" meegedaan. Van de cricketclub zijn acht personen opgeleid en hebben hun diploma gehaald:arjan Heuker of Hoek en zijn vriendin Eva, Erik de Jonge, Henk Kloppenburg, John Kloppenburg, Roelof Kruijshoop, Wim van de Vis en Wim Voogel. Wat is een AED precies? Een Automatische Externe Defibrilator is een apparaat dat in veel gevallen het leven kan redden van personen die een hartaanval hebben. Als iemand een hartaanval heeft zal een opgeleid persoon zo snel mogelijk beginnen met de levensreddende handelingen, waarbij de hartreanimatie en het gebruik van een AED cruciaal zijn. De AED moet in zulke gevallen door omstanders worden opgehaald uit de kast van de Gemeente en vanzelfsprekend wordt de ambulance per mobiele telefoon opgeroepen zodra het duidelijk is dat het gaat om een hartaanval en de reanimatie begint (wacht een paar seconden op de opdracht van de man/vrouw die begint aan de reanimatie want dan moet er bij de oproep worden verteld dat er begonnen wordt aan een reanimatie omdat in zulke gevallen vaak twee ambulances komen omdat dan extra personeel nodig is). Op 28 november 2008 is "onze" AED geplaatst in een kastje aan het schakelstation bij de toegang van Voetbal Vereniging ATC 65. De exacte locatie is 25 meter ten noorden van het toegangshek, aan de buitenzijde van het stenen schakelstation, dat duidelijk zichtbaar is vanaf de ATC-parkeerplaats. Zie de foto's hier onder. Foto 1 : als je het hek over het voetbalveld uit komt Foto 2 : loop naar de ingang van de voetbalclub Foto 3 : de AED is goed zichtbaar en verlicht opgehangen aan het transformatorhuis Het AED-kastje is uitsluitend toegankelijk via een pincode die bekend is bij de opgeleide personen. Als u de AED moet ophalen zal hij/zij deze code aan u vertellen en zeggen waar de AED is. Onthoud de code tijdens het ophalen goed anders moet u weer terug en gaat kostbare tijd verloren! De AED's bij de sportaccommodaties in Hengelo Ov. zijn aangebracht en de cursussen zijn gegeven op initiatief van de SPORTRAAD HENGELO, waar ons lid Henk Kloppenburg de vertegenwoordiger is namens de cricketsport. De eigenaar van de AED is de gemeente Hengelo, waarbij de sportparkbeheerder, dhr. Paul Tiggeler, de contactpersoon is. Wellicht zijn er inmiddels ook al mensen via hun werk opgeleid. Hierbij het verzoek om zich te melden bij onze secretaris, Wim Voogel.

12 Kiezen? Ja, voor onze adverteerders

13 Koninklijke Nederlandse Cricket Bond Seizoen 2008 Vereniging : HENGELO Klasse : 2B Ingevuld door : J. Vriezen Elftal : 1 Datum : Tel. nummer : Wedstrijd nr.: Datum : Tegenstander : VVV3 WCR1 Jinn2 Bloe2 RenW2 Herc2 VVV3 WCR1 Kamp2 Jinn2 RenW2 Herc2 Kamp2 Bloe2 Resultaat : Gew Gew Gew Gew. Gew. Gew. Gew. Verl. Verl. Gew. Verl. Verl. Gew. Gew. NAAM Vrl. NRS. BATTEN Gesp. Inn. N.O. Runs H.S. Gem Akkiraju S * 4 36 * ,64 2 Anuganti V dnb dnb 9 * dnb dnb ,00 3 Azhar R * dnb 0 dnb dnb dnb dnb dnb 0 * dnb 1 * 0 * dnb dnb ,00 4 Balegedde Ramachandran RP * * ,80 5 de Jonge E ,29 6 Heuker of Hoek A ,00 7 Hussain A * 4 10 * * 12 5 dnb * 12 * ,13 8 Hussain MA * dnb Jeet H * ,00 10 Kloppenburg J dnb 41 dnb 1 * 11 * 22 * * 1 11 * dnb dnb ,60 11 Munschi T 317 dnb ,00 12 Neeb D ,92 13 Puttkammer RR dnb 13 dnb dnb dnb ,63 14 Puttkammer P 272 dnb dnb dnb dnb 7 0 dnb dnb dnb ,50 15 Rauf MA 316 dnb ,00 16 Siddique S 314 dnb 10 * ,00 17 Singh S.V. 313 dnb 1 18 Trotman E * ,08 19 Vriezen JHK * 13 * dnb ,36 20 Wahid Q 267 dnb 1 21 Wahid R ,00 Byes + Legbyes Penalty Runs Wides + No balls Overs gebat 50 45, , , , ,17 44,33 637,83 Totaal Wickets Overgem. Aantal spelers < ,14

14 Koninklijke Nederlandse Cricket Bond Vereniging : HENGELO Elftal : 1 Klasse : 2B Jaar 2008 BOWLEN Wedstrijd nr.: Tegenstander : VVV3 WCR1 Jinn2 Bloe2 RenW2 Herc2 VVV3 WCR1 Kamp2 Jinn2 RenW2 Herc2 Kamp2 Bloe2 NAAM Vrl. O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W Gem. 1 Akkiraju S 7, , , , , , , , , , , , , , ,84 2 Anuganti V 4, , , , , , ,00 3 Azhar R 6, , , , , , , , , , , , , , , ,78 4 Balegedde Ramachandran RP 6, , , , , , , ,86 5 de Jonge E 6 Heuker of Hoek A 7 Hussain A 10, , , , , , , , , , , , , , , ,64 8 Hussain MA 9 Jeet H 8, , Kloppenburg J 10, , , , , , , , , , , , , , , ,31 11 Munschi T 12 Neeb D 9, , , , , , , , , , , , , ,91 13 Puttkammer RR 7, , , ,80 14 Puttkammer P 15 Rauf MA 16 Siddique S 2, , Singh S.V. 18 Trotman E 2,00 8 2, Vriezen JHK 20 Wahid Q 21 Wahid R 7, ,00 46 Byes + Legbyes 15 XX 12 XX 3 XX 4 XX 2 XX 4 XX 4 XX 13 XX 3 XX 8 XX 7 XX 1 XX 4 XX 6 XX 86 Penalty Runs Run Out / Ret. Out / enz XXX 0 XXX 0 XXX 0 XXX 1 XXX 0 XXX 1 XXX 1 XXX 0 XXX 0 XXX 0 XXX 0 XXX 0 XXX 3 XXX 2 8 Totaal Wickets , Overs gebowld 42,83 50,00 39,33 38,50 34,83 50,00 45,50 50,00 50,00 49,00 50,00 47,33 50,00 49,17 646,50 Ov gem. 4,27 == ===================== === ===== ===== =========== ===== =========== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===FIELDEN=== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ======== ======== ======== ======== Wedstrijd nr.: NAAM Vrl. V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S Totaal 1 Akkiraju S Anuganti V Azhar R Balegedde Ramachandran RP de Jonge E Heuker of Hoek A 7 Hussain A Hussain MA 9 Jeet H Kloppenburg J Munschi T Neeb D Puttkammer RR Puttkammer P Rauf MA 16 Siddique S 17 Singh S.V. 18 Trotman E Vriezen JHK Wahid Q 21 Wahid R Substitutes Totaal

15 Koninklijke Nederlandse Cricket Bond Seizoen 2008 Vereniging : HENGELO Klasse : 4D Ingevuld door :R.E. Kruijshoop Elftal : 2 Datum : Tel. nummer : / Wedstrijd nr.: Datum : Tegenstander : Sall 2 Son 1 CCN 3 Quick3 Kamp5 Herc.3 Sall 2 Son 1 Quick3 Kamp5 Herc.3 CCN3 Resultaat : verl. canc. canc. verl. verl. verl. verl. verl. canc. verl. verl. verl. NAAM Vrl. NRS. BATTE Gesp. Inn. N.O. Runs H.S. Gem Ali Yousafzai H * ,33 2 Boer, de H * 1 * dnb Heuker of Hoek A * dnb ,80 4 Hummel J * 4 dnb ,80 5 Hussain M.A * ,80 6 Jagers H dnb ,50 7 Jonge. De E.J ,00 8 Khan S.U ,88 9 Kloppenburg H * 0 dnb ,50 10 Kruijshoop R.E ,40 11 Rauf M.A * ,00 12 Singh S.V ,00 13 Voogel W * 3 dnb 7 * ,50 14 Wahid Q ,71 15 Wahid R ,00 16 Wichmann F.C * dnb ,00 Byes + Legbyes Penalty Runs Wides + No balls Overs gebat 24,83 37,67 15,67 40,00 22,00 38,00 40,00 35,33 40,00 293,50 Totaal Wickets Overgem. Aantal spelers < ,20

16 Koninklijke Nederlandse Cricket Bond Vereniging : HENGELO Elftal : 2 Klasse : 4D Jaar 2008 BOWLEN Wedstrijd nr.: Tegenstander : Sall 2 Son 1 CCN 3 Quick3 Kamp5 Herc.3 Sall 2 Son 1 Quick3 Kamp5 Herc.3 CCN3 NAAM Vrl. O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W O R W Gem. 1 Ali Yousafzai H. 9, , , , , ,50 2 Boer, de H. 3 Heuker of Hoek A. 7, , , , , ,40 4 Hummel J 5 Hussain M.A. 4, , , , , , ,50 6 Jagers H. 8, , , Jonge. De E.J. 8 Khan S.U. 10, , , , , , , , , ,00 9 Kloppenburg H. 10 Kruijshoop R.E. 4, , Rauf M.A. 8, , , , , ,75 12 Singh S.V. 7, , , , , ,00 13 Voogel W. 14 Wahid Q. 9, , , , , , , , ,67 15 Wahid R. 10, , , , , , , , , ,67 16 Wichmann F.C. Byes + Legbyes 18 XX XX XX 19 XX 21 XX 3 XX 15 XX 8 XX XX 4 XX 6 XX 4 XX 98 Penalty Runs Run Out / Ret. Out / enz XXX 2 XXX XXX XXX 0 XXX 0 XXX 0 XXX 1 XXX 0 XXX XXX 0 XXX 1 XXX 1 5 Totaal Wickets , Overs gebowld 40,00 0,00 0,00 35,17 40,00 28,33 40,00 40,00 0,00 32,00 35,33 29,00 319,83 Ov gem. 5,01 == ============= ==== ===== ===== =========== ===== =========== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ===FIELDEN=== ===== ===== ===== ===== ===== ===== ======= == ===== Wedstrijd nr.: NAAM Vrl. V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S V S Totaal 1 Ali Yousafzai H Boer, de H. 3 Heuker of Hoek A. 4 Hummel J Hussain M.A Jagers H. 7 Jonge. De E.J. 8 Khan S.U Kloppenburg H Kruijshoop R.E Rauf M.A Singh S.V Voogel W. 14 Wahid Q Wahid R Wichmann F.C Substitutes Totaal

17

18 Datum Overzicht Batten Prestaties > 1000 runs Overzicht Bowlen Prestaties > 100 wickets pos. Naam Voorl. inn runs no's HS datum club gem. pos. Naam Voorl. wickets runs gem. 1 Neeb D PW 2 23,53 1 Puttkammer RR ,31 2 Lennep van C * Sparta 2 18,76 2 Lumker BHG ,85 3 Puttkammer RR Kampong 3 15,25 3 Vriezen JHK ,77 4 Vriezen JHK PW 1 14,62 4 Esmeyer HJ ,50 5 Kruijshoop RE ,08 5 Neeb D ,46 6 Lumker BHG ,89 6 Roest AM ,02 7 Payne DT * 23,14 7 Payne DT ,41 8 Esmeyer HJ * 14,16 8 Huizinga B ,41 9 Kruijshoop JW Zeist 1 20,93 9 Lammers P ,75 10 Lammers P ,83 10 Beusekom van MAGM ,58 11 Schatens W * 15,82 11 Dullemond J ,29 12 Huizinga B ,08 12 Puttkammer CW ,38 13 Dullemond J ,07 13 Kloppenburg J ,21 14 Moeken GJF ,25 14 Ven van der WGV ,08 15 Tokmakoff A * Kampong 3 41,00 15 Heerze H ,92 16 Versteegh CW * 18,41 16 Breggen van MW ,25 17 Jalloh SAM Hilversum 2 23,72 17 Lennep van C ,72 18 Jonge de EJ ,94 18 Payne N ,67 19 Trotman E WCR 1 51,15 19 Loman R ,79 20 Akkiraju S * Dosti 3 42,07 20 Versteegh CW ,57 21 Beusekom van MAGM * 22,89 22 Azhar R ,61 22 Payne N * 31,92 22 Jonge de E ,73 23 Tijn van R ,94 23 Schulz EP ,89 24 Hammen van der PF ,51 25 Payne K ,21 26 Puttkammer CW * 8,85 Overzicht Stumpings 27 Meyling JW ,28 Prestaties > 1 stumping 28 Vries Reilingh de EJ ,53 29 Schulz EP ,07 pos. Naam Voorl. stumpings 30 Rijpma SS * 22,74 1 Meyling JW Ven van der WGV ,74 2 Poffers A Lucas CE ,38 3 Lodhia P Loman R Qui Vive 1 10,70 Vriezen JHK 11 5 Lucas CE 9 Overzicht Vangen 6 Lennep van C 5 Prestaties > 50 vangen Moeken AD 5 8 Brunet de Rochebrune JTh 4 pos. Naam Voorl. vangen Dirks GF 4 1 Lennep van C 191 Moeken GJF 4 2 Neeb D 162 Keelapandal R SN 4 3 Vriezen JHK Mantel AJ 3 4 Moeken GJF 131 Rijn van BW 3 5 Puttkammer RR Lucas S 2 6 Kruijshoop RE 105 Steinmetz F 2 7 Lucas CE 92 Waszink AC 2 8 Kruijshoop JW 83 9 Esmeyer HJ Lumker BHG Moeken AD Meyling JW Payne D Brunet de Rochebru JTh Poffers AA Schatens W Lammers P 50

19 MIXED CRICKET CLUB "HENGELO" Overzicht prestaties cumulatief Hengelo 1 Cumulatief Hengelo 2 Cumulatief datum overzicht Batten Fielden Batten Fielden Naam Voorl. Nr. Entrée inn runs no's gem. top datum club runs wicket gem vang stump inn runs no's gem. top datum club runs wicket gem vang stump 1 Akkiraju S ,07 159* Dosti , Ali Yousafzai H ,33 32* CCN Anuganti V ,00 9* Hercules , Azhar R , CCW , , Hercules , Balegedde Ramachandran R.P , Ajax , , Hercules , Boer de H , Gandhi , Kon UD de Jonge E , , * , Heuker of Hoek A , Son , Hummel J-A , Kon UD , Quick(N) Hussain M.A * Jinnah , Kampong , Hussain A , Hercules , Jagers H , Hercules , Jeet H ,00 5* WCR Khan SU , Hilversum , Kampong , Kloppenburg H , Hercules , Kloppenburg J ,18 51* Kon UD , , CCA , Kruijshoop JW , Zeist , , VOC , Kruijshoop RE , , ,15 77* Union , Lennep van C ,48 105* Sparta , , Kon UD , Munschi T Neeb D , PW , , , Puttkammer RR , Kampong , ,95 97* , Puttkammer PP , VVV , Mop , Rauf M.A , Kampong ,00 14* Kampong , Sankarasuramanian V , Rood/Wit , , Salland ,00 26 Siddique S , Hercules Singh S.V , Hercules , Trotman E , WCR , Voogel W , Gandhi , Hilversum Vriezen JHK , PW , , , Wahid Q ,04 37* Heerlen , Wahid R , Rood/Wit , , Quick , Wichmann F , Baarn ,50 8

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van Blaaderen 074-8511620 hvanblaaderen @ home.nl - Betalingen: Bankrekeningnummer:

Nadere informatie

Jaargang 47 nr oktober 2007

Jaargang 47 nr oktober 2007 Jaargang 47 nr. 8-24 oktober 2007 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei medegebruik clubhuis hockeyclub, Torenlaan 62, Hengelo, tel.

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei medegebruik clubhuis hockeyclub, Torenlaan 62, Hengelo, tel. NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van

Nadere informatie

VOORWOORD VAN DE VOORZITTER

VOORWOORD VAN DE VOORZITTER NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: R.E. Kruijshoop 074-2422976 re.kruijshoop @

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van Blaaderen 074-8511620 hvanblaaderen @ home.nl - Betalingen: Bankrekeningnummer:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: A.A. Poffers 0548-610118 secretariscrickethengelo

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VOORWOORD

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VOORWOORD NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van

Nadere informatie

NOT OUT VAN UW VOORZITTER

NOT OUT VAN UW VOORZITTER NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: R.E. Kruijshoop 074-2422976 re.kruijshoop @

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei Van uw voorzitter

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei Van uw voorzitter NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. Kiezen? Ja, voor onze adverteerders. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.

NOT OUT. Kiezen? Ja, voor onze adverteerders. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo. Kiezen? Ja, voor onze adverteerders NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: R.E. Kruijshoop

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht mei 954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: A.A. Poffers 0548-608 secretariscrickethengelo

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 0742505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: mw. H. van

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER - EEN NIEUW BEGIN!!

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER - EEN NIEUW BEGIN!! NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: R.E. Kruijshoop 074-2422976 re.kruijshoop @

Nadere informatie

NOT OUT VAN UW VOORZITTER. 7 uit 7!

NOT OUT VAN UW VOORZITTER. 7 uit 7! Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester: J.A. Hummel 06-22413726 janallard.hummel @ home.nl - Betalingen: Bankrekeningnummer:

Nadere informatie

NOT OUT VAN UW VOORZITTER

NOT OUT VAN UW VOORZITTER NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com VAN UW VOORZITTER

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com VAN UW VOORZITTER NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

NOT OUT VAN UW REDACTEUR

NOT OUT VAN UW REDACTEUR NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB,,HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W R.E. Kruijshoop 074-2422976 re.kruijshoop

Nadere informatie

jaargang 53 nummer 1 Redactie: R.E. Kruijshoop, Klinkeweg 13, 7552 PB Hengelo

jaargang 53 nummer 1 Redactie: R.E. Kruijshoop, Klinkeweg 13, 7552 PB Hengelo jaargang 53 nummer 1 Redactie: R.E. Kruijshoop, Klinkeweg 13, 7552 PB Hengelo NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER - Weer een nieuw seizoen

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VAN UW VOORZITTER - Weer een nieuw seizoen NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: R.E. Kruijshoop 074-2422976 re.kruijshoop @

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: A.A. Poffers 0548-610118 secretariscrickethengelo

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie

Reglementen Algemene Jeugdcompetitie 2014

Reglementen Algemene Jeugdcompetitie 2014 Reglementen Algemene Jeugdcompetitie 2014 Voor alle jeugdcompetities gelden de gepubliceerde wedstrijdregels van de KNCB. Speciaal voor de jeugd zijn additionele regels vastgesteld. Deze additionele regels

Nadere informatie

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN 24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN Tafeltennisvereniging Buytenrode Speeladres Gymzaal César Franckrode 60a Giro rekening Giro 4097117 t.n.v. A.C. André of M. Tichelaar Samenstelling bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Wedstrijdafspraken SGS Senioren Onderlinge Cricket 2019

Wedstrijdafspraken SGS Senioren Onderlinge Cricket 2019 Wedstrijdduur: De wedstrijd bestaat uit 2x max. 40 overs en vangt om 12.00 uur aan ongeacht het aantal beschikbare fielders. Op tijd aanwezig zijn (11.00 uur) en tijdig verkleden wordt usance bij SO. De

Nadere informatie

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016

Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Inleiding: onderstaand ziet u het NTTB-competitieboek van de afdeling Gelre voor de jeugd en senioren voor het voorjaar van 2016 Uitslagen inbrengen in NAS De verenigingen dienen er voor te zorgen dat

Nadere informatie

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VOORWOORD

NOT OUT. CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei VOORWOORD NOT OUT CLUBBLAD VAN DE MIXED CRICKET CLUB HENGELO Opgericht 1 mei 1954 www.crickethengelo.com Voorzitter: D. Neeb 074-2505080 diederik @ neeb.nl Secretaris: W. Voogel 0546-490994 voogelw @ home.nl Penningmeester:

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

COURANT. Seizoensopening

COURANT. Seizoensopening COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 1 Kalender 22-09 Kangoeroe training 24-09 Jaarvergadering 06-10 20-10 21-10 Kangoeroe training Kangoeroe training KlimOpen darttoernooi Pong

Nadere informatie

Protocol kampioenschappen Beuningse Boys:

Protocol kampioenschappen Beuningse Boys: Protocol kampioenschappen Beuningse Boys: Hierbij een overzicht van de actielijst van eventueel te organiseren activiteiten bij het behalen van een kampioenschap: SENIOREN: - Selectie elftallen: Ter info,

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

HASSINK KABOUTER TOERNOOI

HASSINK KABOUTER TOERNOOI HASSINK KABOUTER TOERNOOI MAANDAG 16 MEI 2016 sv Slikkerveer Sportpark Reijerpark Kastanjelaan 28 2982 CM RIDDERKERK Vanaf de rijkswegen A15 en A16 afslag Ridderkerk volgen. Bij de verkeerslichten rechtsaf

Nadere informatie

KNCB Jeugdcompetitie 2016

KNCB Jeugdcompetitie 2016 Reglementen Algemene Jeugdcompetitie 2016 Voor alle jeugdcompetities gelden de gepubliceerde wedstrijdregels van de KNCB. Speciaal voor de jeugd zijn additionele regels vastgesteld. Deze additionele regels

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3 P.4. P.5 Proms Night C-feest

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3 P.4. P.5 Proms Night C-feest DE PAALPIEPER Seizoen 2017-2018 nummer 7 P.3 Leoniden kunnen weer schaatsen! P.4 Trimhockey op de woensdagochtend Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari 1934 P.5 Proms Night C-feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Cees Krijnsen meidentoernooi Zondag 4 september Sportpark Slangenbeek

Cees Krijnsen meidentoernooi Zondag 4 september Sportpark Slangenbeek Cees Krijnsen meidentoernooi Zondag 4 september Sportpark Slangenbeek Sportpark Slangenbeek Torenlaan 7559CW Hengelo 1 Beste sportvriendinnen leider, trainers en supporters! We vinden het super dat jullie

Nadere informatie

Voor alle leeftijdsgroepen geldt: de wedstrijd duurt maximaal 50 minuten, een innings duurt maximaal 20 minuten!

Voor alle leeftijdsgroepen geldt: de wedstrijd duurt maximaal 50 minuten, een innings duurt maximaal 20 minuten! Reglementen Flamingo Indoor Toernooien 2015 Speciaal voor de Flamingo Indoor Toernooien voor U10 t/m U16 zijn additionele regels op het jeugdwedstrijdreglement van de KNCB vastgesteld. Deze additionele

Nadere informatie

Kleefstra Almanak 2009

Kleefstra Almanak 2009 Koninklijke Nederlandse Cricket Bond Kleefstra Almanak 2009 79ste Overzicht van Nederlandse Cricketcijfers Samengesteld door de redactie van de Kleefstra Almanak: Mevr. P. Moon Dhr. D.E. Kooper Dhr. A.P.

Nadere informatie

LOMBOK FEESTJE Op ZONDAG 7 APRIL wordt er in de kantine van ASW weer het jaarlijkse LOMBOK FEEST gehouden.

LOMBOK FEESTJE Op ZONDAG 7 APRIL wordt er in de kantine van ASW weer het jaarlijkse LOMBOK FEEST gehouden. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 7 28-03-2019 SEIZOEN 2018/2019 LOMBOK FEESTJE Op ZONDAG 7 APRIL wordt er in de kantine van ASW weer het jaarlijkse LOMBOK FEEST gehouden. Muziek, lekkere hapjes en een loterij

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

Woordje vooraf van de Voorzitter

Woordje vooraf van de Voorzitter Nieuwsbrief Nummer 5 Jaargang 2013 JBC Randenbroek 14 Oktober 2013 Parelhoenstraat 12 3815 AG Amersfoort Email adres: elly.dijkman@ziggo.nl Woordje vooraf van de Voorzitter Lieve mensen, Ga je op de maandagavond

Nadere informatie

Aan alle spelers, begeleiders, toeschouwers, organisatoren, sponsors (kortom, iedereen die is betrokken bij dit D, E en F toernooi).

Aan alle spelers, begeleiders, toeschouwers, organisatoren, sponsors (kortom, iedereen die is betrokken bij dit D, E en F toernooi). Aan alle spelers, begeleiders, toeschouwers, organisatoren, sponsors (kortom, iedereen die is betrokken bij dit D, E en F toernooi). Mede namens het bestuur van OSM 75 heet ik u allen hartelijk welkom

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Neder-Betuwe Cup 2014

Neder-Betuwe Cup 2014 Neder-Betuwe Cup 2014 16 augustus Aanvang 10.30 uur Sportpark de Hoeken Ochten VOETBALVERENIGING KESTEREN Voorwoord Neder-Betuwe Cup 2014 Beste voetballiefhebbers, Het schrijven van een voorwoord voor

Nadere informatie

3 juni O13-toernooi RKSV Nuenen

3 juni O13-toernooi RKSV Nuenen 1 3 juni 2017 O13-toernooi RKSV Nuenen O13 TOERNOOI 3 JUNI 2017 EVENEMENTINFORMATIE O13 toernooi 3 juni 2017 2 VOORWOORD Namens de RKSV Nuenen ben ik verheugd alle teams van onze collega verenigingen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017

COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE. Voorjaarscompetitie 2017 COMPETITIEBOEK SENIOREN AFDELING GELRE Voorjaarscompetitie 2017 Versie 1.01, 21 januari 2017 Inleiding Voor u ligt het competitieboek voor de voorjaarscompetitie 2017. Hierin vindt u veel informatie over

Nadere informatie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie Nieuwsbrief FZO 29 augustus : 1e bekerwedstrijden +++ 5 september: Start competitie FZO 1 & Seizoensopening +++ 12 september: Start competitie lagere elftallen & Jeugd +++ Nieuwe stijl Bij de ingang van

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014 De Hoef Tennisvereniging Januari 2014 Zicht op bestuurszaken januari 2014 Januari is zo n maand dat je blij bent dat er weer regelmaat komt. Na de gezellige feestdagen is het prettig om je dagelijkse ritme

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers

En weer door!!!! Lopende projecten.. Beste Fce'ers, Vrijwilligers En weer door!!!! Beste Fce'ers, Met de winterstop achter de rug konden we vol goede moed weer beginnen aan de tweede helft van het seizoen! Helaas...het weer heeft tot nu toe niet echt meegezeten. Maar...We

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Informatie Oer t Net. Bestuur Oer t Net. Sporthal kantine De Trime. Secretaris. Voorzitter. Trainer. Penningmeester. Competitiecoördinator.

Informatie Oer t Net. Bestuur Oer t Net. Sporthal kantine De Trime. Secretaris. Voorzitter. Trainer. Penningmeester. Competitiecoördinator. Bestuur Oer t Net Informatie Oer t Net Voorzitter Anne Drent Erasmusstraat 17 8561 BW Balk 0514 602461 voorzitter@oertnet.nl Secretaris Hendrik Mulder Pypsterstikke 3 8561 AW Balk 0514 602841 secretaris@oertnet.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de nieuwe editie van onze Scheepstoeter. In deze Scheepstoeter kunt u lezen over de volgende onderwerpen: 1. De VVZA-kalender

Nadere informatie

Rugby Clinic. Beter samenwerken levert resultaat op.

Rugby Clinic. Beter samenwerken levert resultaat op. Rugby Clinic Beter samenwerken levert resultaat op. Tijdens deze Rugby clinic ervaar je hoe de samenwerking met anderen (collega's, mede studenten, klanten, afdelingen, vrienden) je als persoon maar ook

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO15 - junioren Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN

S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. PRINS BERNHARD SPONSORMOGELIJKHEDEN S.V. Prins Bernhard is een club die draait op vrijwilligers en toewijding van de aangesloten leden. Dit maakt s.v. Prins Bernhard een warme en gezellige dorpsclub

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Van de voorzitter. Een sportief klimaat Praatpaal jaargang 28 2 19-08-2019 Van de voorzitter Een sportief klimaat VAN HET BESTUUR Het Lowlands weekend markeert voor mij altijd het einde van de zomerstop van de korfbal. En dus kruip ik moe maar

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

BELEIDSPLAN S.V.Terheijden

BELEIDSPLAN S.V.Terheijden BELEIDSPLAN S.V.Terheijden 2017-2021 Inhoudsopgave 1) Inleiding 2) Gebouw 3) Kantine inrichting 4) Velden en Materialen 5) Sponsoring 6) Vrijwilligers 7) Maatschappelijke betrokkenheid 8) Gezondheid en

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015

NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015 NIEUWSBRIEF VAN ATLETIEKVERENIGING FLEVO DELTA VOOR PUPILLEN EN JUNIOREN - NUMMER 8: december 2014/ januari 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Jeugdtoernooi. C junioren. HSV De Zuidvogels

Jeugdtoernooi. C junioren. HSV De Zuidvogels Jeugdtoernooi C junioren HSV De Zuidvogels zaterdag 13 juni 2015 WELKOM Beste sportvrienden en vriendinnen, Namens het bestuur en de Toernooicommissie heet ik jullie van harte welkom op Sportpark de Wolfskamer

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

KLEEFSTRA ALMANAK 2014

KLEEFSTRA ALMANAK 2014 Koninklijke Nederlandse Cricket Bond KLEEFSTRA ALMANAK 2014 84ste Overzicht van Nederlandse Cricketcijfers Samengesteld door de redactie van de Kleefstra Almanak: Mevr. T.E. Buma Dhr. T.H. Hartman Dhr.

Nadere informatie

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi

VV Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Schagen Janneke Mandemaker Toernooi Zaterdag 8 juni 2013 Pag. 2 van 21 Janneke Mandemaker 2013 Beste voetballers, voetballiefhebbers en supporters, Ik heet u namens de Toernooicommissie en alle meewerkende

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

Plan Van Aanpak. Bestuur MHC Epe 2009-2011 4 februari 2010

Plan Van Aanpak. Bestuur MHC Epe 2009-2011 4 februari 2010 Plan Van Aanpak Bestuur MHC Epe 2009-2011 4 februari 2010 Hoe ziet het nieuwe bestuur er uit Organogram MHC Epe Bestuur AB AB AB AB AB AB Voorzitter Frank Bieze Vice voorzitter Rob Schuyt Penningmeester

Nadere informatie

REGIO CLUBS NIEUW! ZEIST CUP O23 ENTREE GRATIS ZEIST CUP O23

REGIO CLUBS NIEUW! ZEIST CUP O23 ENTREE GRATIS ZEIST CUP O23 ENTREE GRATIS REGIO CLUBS NIEUW! ZEIST CUP O23 ZEIST CUP O23 Zeister Belofte Competitie Onder de 23 ZEIST CUP O.23 Reglementen & Wedstrijd Programma Contact Personen & Sponsors Deelnemende Verenigingen

Nadere informatie