Maandbrief mei plezier op de gymlessen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandbrief mei plezier op de gymlessen."

Transcriptie

1 Maandbrief mei 2017 Agenda 1 mei - eerste schooldag, groep 8 naar tentoonstelling Soldaat van Oranje 4 mei dodenherdenking, om uur verzamelen bij de Voorhof. - luizencontrole 5 mei - gewoon school 8 mei - weekopening OB 9 mei - inloopspreekuur JGZ uur - schrijfster Selma Noort op school voor groep 5 t/m 8 12 mei - sportdag groep 5 t/m 8 14 mei - themadienst 15 mei - weekopening OB - voorstelling kunstmenu groep 7 en 8 - eerste avond avondvierdaagse 16 mei - tweede avond avondvierdaagse 18 mei - derde avond avondvierdaagse 19 mei - slotavond avondvierdaagse 22 t/m 26 mei - vakantie 30 mei - nieuwe maandbrief Personeelszaken Juf Agnes is thuis van de kelder trap gevallen en heeft daarbij haar enkelbanden gescheurd, waardoor zij de afgelopen weken niet kon werken. Wij hopen dat zij snel weer opknapt. Op donderdag en vrijdag werd zij vervangen door juf Maja de Best. Juf Marion uit groep 6 heeft aangegeven dat zij voor haar gezin kiest en dat zij aan het einde van dit cursusjaar stopt met werken. Wij gaan hard op zoek naar een opvolger. plezier op de gymlessen. Nieuwe vakleerkracht gymnastiek Met ingang van mei, neemt meester Paul van Leeuwen ouderschapsverlof op. Het verlof wordt opgenomen op de woensdag en duurt ongeveer een jaar. In die periode krijgen de kinderen van de groepen 8 en 6 les van een vervanger. Hij heet Luuk Heijnen. Vanaf begin april heeft groep 7 geen gymles meer van juf Nelie van der Slot. Zij is vervangen door meester Rik Brouwer. Wij wensen meester Luuk en meester Rik veel Examens Op donderdag 6 april was het een spannende dag voor de kinderen uit groep 7, zij deden op die dag examen voor het verkeersdiploma. Gelukkig zijn alle kinderen geslaagd. Groep 7 van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Alle ouders die gepost hebben, hartelijk dank voor uw hulp!

2 Dansproject U heeft het vast wel gemerkt dat wij eind maart begin april veel aandacht besteed hebben aan het project DANSEN: Via lessen, workshops door DWS, Salsa en volksdansen gingen de beentjes van alle kinderen regelmatig van de vloer. Op dinsdag 4 april was de stichting Dans op school ingevlogen. Zij verzorgden een ééndaagse danshappening op school. De hele dag werd er heel hard geoefend door alle groepen voor de eindpresentatie. Het thema was Dansend door de tijd. Aan de hand van dansen als Nederlandse boerendans, Hofballet, Charleston, Lindy Hop, Rock & Roll, Disco, Bollywood en Streetdance kwam de hele dansgeschiedenis tot leven. Het was natuurlijk geweldig weer en om half drie was het hele plein volgestroomd met ouders en andere belangstellenden. Alle kinderen waren in stijl verkleed en zette hun beste beentje voor. De ouders kregen een wervelende show te zien van kleuters tot groep 8 en het eindigde met een dans door alle kinderen voor de ouders. Wanneer u dit spektakel nog niet via Face book gezien heeft, dan kunt u nog terecht op de website van de school voor een korte impressie. Op vrijdag is dit project afgesloten door een presentatie voor en door alle kinderen in de school zelf. Wij kijken er met heel veel plezier op terug. De ouderenquête In de vorige maandbrief stond al aangekondigd dat wij een ouder enquête zouden houden. U heeft gemerkt dat we die nog niet naar u opgestuurd hebben, dit i.v.m. technische problemen. De eerste week van mei ontvangt u van ons een met daarin een link en een wachtwoord en dan kunt u de enquête anoniem invullen. Wij hopen op een grote respons. CITO-eindtoets De afgelopen week heeft groep 8 de CITO eindtoets gemaakt. Het is nog even wachten op de uitslag, want deze wordt pas na 12 mei verwacht. Sportdag Op vrijdag 12 mei is er bij goed weer voor de groepen 5 t/m 8 een sportdag. Na de vakantie ontvangt u alle informatie. Alle kinderen krijgen een schoolshirt mee naar huis. Wilt u het schoolshirt na sportdag schoon weer op school inleveren. Wanneer de sportdag niet doorgaat, dan hebben alle kinderen (ook groep 0 t/m 4) gewoon school.

3 Themadienst Op zondag 14 mei is het niet alleen Moederdag, maar om 9 uur is er in de Immanuelkerk ook de jaarlijkse scholenthema dienst. Omdat er in het afgelopen jaar enkele kerken gesloten zijn, zijn wij op 14 mei aan de beurt. In deze dienst gaat voor dhr. Maurits de Ridder en het thema is: Wat doe jij met Gods woord? Alle liedjes zijn geoefend en bijna alle kinderen gaan een bijdrage leveren, het zou leuk zijn wanneer u deze dienst ook bijwoont. Ook andere belangstellenden opa s en oma s zijn van harte welkom!!! Afval scheiden. Ook wij proberen op school te denken aan ons milieu. Wij kunnen niet vroeg genoeg beginnen dit de kinderen te leren. Vandaar dat wij met veel plezier meedoen met een pilot van de gemeente om als school het vuil gescheiden op te halen. Vandaar dat wij sinds enkele weken blik, plastic en drinkpakjes gescheiden inzamelen. Ook zien we steeds meer kinderen die i.p.v. drinkpakjes (veel suiker) water drinken en flesjes meenemen, veel gezonder en beter voor het milieu! Ook is er met de gemeente afgesproken dat de groepen 5 t/m 8 1x per jaar een schoonmaakactie houden in de buurt van de school. U kunt nog steeds batterijen en oude kranten op school inleveren Avondvierdaagse In de week van 15 t/m 19 mei vindt de avondvierdaagse plaats. De inschrijvingsbrief ontvangt u dinsdag na de meivakantie. Wij hopen op een grote deelname. Wij lopen op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond. U kunt zich opgeven tot vrijdag 12 mei. Vakantierooster Vakantie Eerste dag Laatste dag Herfstvakantie 16 oktober oktober 2017 Kerstvakantie 25 december januari 2018 Voorjaarsvakantie 26 februari maart 2018 Paasvakantie 30 maart april 2018 Meivakantie 27 april mei 2018 Pinksteren 21 juni 2018 Grote vakantie 16 juli augustus 2018

4 Godsdienst Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen en volwassenen een herkenbare situatie. Hoe kan het dat ik dat niet gezien heb, denk je na die tijd. In deze weken werkt Kind op Maandag met het thema Kijk je ogen uit!. Dat is iets anders dan kijk uit je doppen!. Kijk je ogen uit is een uitnodiging, om oog te krijgen voor wat mooi en goed is in de wereld om je heen. Dat het niet altijd makkelijk is om dat te doen, blijkt wel uit de bijbelverhalen van deze weken. Na Pasen horen we over twee mensen die op weg zijn van Jeruzalem naar Emmaüs. Onderweg praten ze over Jezus, die gekruisigd en begraven is. Ze hebben niet door dat hij al die tijd naast hen loopt. Deze weken lezen we met de kinderen ook verhalen uit het boek Genesis, over de wording van alles wat leeft. God zag dat het goed was, vertelt het bijbelverhaal steeds opnieuw. Wij kijken deze weken met God mee naar de schepping, om te zien waar we blij en vrolijk van worden. Maar we hebben ook oog voor wat niet goed gaat, voor de dingen die beter anders kunnen. Het boek Genesis vertelt dat God een nieuw begin met mensen wil maken, ook als ze er een puinhoop van hebben gemaakt. Als mensen weer oog krijgen voor liefde en vrede, begint het verhaal van Gods goede aarde opnieuw. Week 18: 1 t/m 5 mei 2017 God maakt de hemel en de aarde, Genesis 1:1-25 God maakt de mensen, Genesis 1:26-2:3 Het paradijs, Genesis 2:8-25 Week 19: 8 t/m 12 mei 2017 Adam en Eva doen wat niet mag, Genesis 3 Noach moet een ark maken, Genesis 6:9-22 In de ark, Genesis 7:1-24 Week 20: 15 t/m 19 mei 2017 Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9 Week 21: 22 t/m 26 mei 2017 Vakantie Selma Noort Op dinsdag 9 mei komt de kinderboekenschrijfster Selma Noort onze school bezoeken om iets meer te vertellen over het schrijven van boeken en haar werk. Wij organiseren dit samen met de bibliotheek in het kader van boekpromotie en promotie van het lezen.

5 Kunstmenu groep 7 en 8 De leerlingen van groep 7 en 8 gaan op 15 mei naar de voorstelling Kaspar H. Dit project is onderdeel van Kijk Kunst dat wordt georganiseerd door Kunstgebouw. Via Kijk Kunst komen bijna Zuid-Hollandse leerlingen in contact met professionele kunst. Kaspar H. Neurenberg, Vanuit het niets duikt een jongen op. Hij loopt vreemd en hij kan maar 1 zin zeggen : Ik wil een ruiter zijn, zoals mijn vader was. Toch zijn er een heleboel mensen die precies weten wat het verhaal van Kaspar H. is. Maar niemand is het eens! Hij is opgevoed door wolven! Nee, hij is eigenlijk een prins! Jullie zitten er allebei naast, hij is gewoon een leugenaar! Geboeid luisterden de leerlingen naar dit muzikale verhaal over waarheden, geloven wat anderen zeggen en kritisch nadenken. In de klas werd de voorstelling nabesproken en deden de leerlingen verschillende opdrachten. Nochem & Van Luyn De voorstelling Kaspar H. is gemaakt door Nochem & Van Luyn. Met gevoel voor timing, humor en met minimale middelen maken zij energieke, tragikomische voorstellingen.

6 Betalingen Heel veel ouders hebben de ouderbijdrage en de schoolreisjes of schoolkamp al betaald. Wanneer u dit nog niet gedaan heeft, vragen we u dit z.s.m. te doen omdat bussen en bestemmingen van te voren betaald moeten worden. De ouderbijdrage wordt gebruikt voor allerlei kosten die niet uit de gewone leermiddelen gelden kunnen worden betaald. Daarbij gaat het met name om uitgaven voor diverse festiviteiten zoals: sint, kerst, paasmaaltijd, eindfeest, kinderboekenweek etc. Helaas staan in de kalender de verkeerde bedragen want de vrijwillige bijdrage is dit cursusjaar in de hele vereniging vastgesteld op: 31,- voor het eerste kind per gezin voor 2 kinderen 45,50 voor 3 kinderen 80,50 voor 4 kinderen 104,-. U kunt het bedrag overmaken naar bankrekening NL78 RABO o.v.v. de naam van uw kind(eren) en de groep. Ook het geld voor het schoolreisje of het schoolkamp kunt u al overmaken naar bankrekening NL78 RABO o.v.v. de naam van uw kind en de groep. groep 0 en 1 10,- zij gaan naar een bestemming in de buurt groep 2 en 3 23,- zij gaan naar Blijdorp te Bennebroek. groep 4 en 5 23,- zij gaan naar Drievliet groep 6 en 7 15,- zij gaan naar Duinrell groep 8 105,-. zij gaan op kamp in Otterlo Ik wil een boek!!! Vanaf vrijdag 7 april is een nieuwe landelijke boekhandelsactie gestart: Ik Wil Een Prentenboek!, met aanstekelijke acties rond voorlezen, waarbij de wereldberoemde voorleesklassieker De Gruffalo van Julia Donaldson en Axel Scheffler centraal staat. Ik Wil Een Prentenboek! is een initiatief van de stichting Geef mij maar een boek!, waarin de boekhandels van Nederland zich vorig jaar hebben verenigd. Er wordt samengewerkt met lokale organisaties, onderwijsinstellingen en bibliotheken. Het doel van de stichting is om de mooiste jeugdboeken ooit, de klassiekers, voor ieder kind makkelijk en goedkoop beschikbaar te stellen. De eerste editie was met meer dan een kwart miljoen verkochte exemplaren van Oorlogswinter van Jan Terlouw een groot succes. Het actieboek voor de tweede editie (2017) is Achtste-groepers huilen niet van Jacques Vriens. De actie wordt nu dus uitgebreid met Ik Wil Een Prentenboek! voor jongere kinderen, dit jaar De Gruffalo van Julia Donaldson en Axel Scheffler. De Gruffalo gaat over een muisje, dat door allerlei dieren als een lekker hapje wordt gezien. Door heel slim een verschrikkelijk monster te verzinnen, de gruffalo, weet hij iedereen op een afstand te houden, óók de gruffalo zelf die echt blijkt te bestaan! Fijn prentenboek vol verrassing, herhaling en een bevredigend slot in goedlopende tekst op rijm. Op de illustraties is een goeiïg monster afgebeeld: lekker spannend griezelen, maar niet eng! Echt een superleuk boek!!! Vanaf 4 jaar (Boek en Jeugd Online).

Maandbrief mei In en rond de school

Maandbrief mei In en rond de school Maandbrief mei 2018 Agenda 27 april t/m 11 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 14 mei - eerste avond avondvierdaagse 15 mei - tweede avond avondvierdaagse 17 mei

Nadere informatie

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school

Maandbrief mei 2019 Agenda In en rond de school Maandbrief mei 2019 Agenda 19 april t/m 5 mei - vakantie 4 mei dodenherdenking, om 19.25 uur verzamelen bij de Voorhof. 6 mei - eerste schooldag 13 mei - weekopening OB 14 mei praktische verkeersles groep

Nadere informatie

Maandbrief april 2017

Maandbrief april 2017 Maandbrief april 2017 Agenda 3 april - weekopening onderbouw 4 april - Dans in school project, ouders welkom van af 14.30 uur 5 april - bijeenkomst gebedsgroep, 6 april - verkeersexamen groep 7 10 april

Nadere informatie

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater.

bijna leerlingen op 318 scholen kennis met professionele kunst: dans, muziek, beeldende kunst of theater. Luizencontrole Afgelopen maandag was er weer een luizencontrole. Bij een aantal kinderen waren er vóór de controle al luizen en neten gevonden. Deze kinderen waren hiervoor al behandeld. Graag willen u

Nadere informatie

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl

Hoofdweg MC Buitenkaag Willibrordusschool.nl Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 31 maart 2017 Hoofdweg 2034 2158 MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st- Willibrordusschool.nl www.stwillibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Bezoek

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 13 17-03-2017 Verdrietig nieuws Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat de vader van Guusje en Dirkje, Reinier Dorrepaal, is overleden. In alle klassen

Nadere informatie

Maandbrief april 2019

Maandbrief april 2019 Maandbrief april 2019 Agenda 1 t/m 5 april - Kom in de klas 3 april - bijeenkomst gebedsgroep 4 april - verkeersexamen groep 7 5 april - crea bovenbouw 8 april - weekopening OB 10 april - Groep 8 bezoek

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Maandbrief september 2015

Maandbrief september 2015 Maandbrief september 2015 Agenda september 2015 31 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 1 september - schoolfotograaf, informatieavond groep 2 2 september - bijeenkomst oudergebedsgroep

Nadere informatie

Maandbrief januari 2019

Maandbrief januari 2019 Maandbrief januari 2019 Agenda januari 7 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 9 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, 11 januari - laatste dag inleveren rapport 14 januari -

Nadere informatie

Maandbrief januari 2018

Maandbrief januari 2018 Maandbrief januari 2018 Agenda januari 8 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - MR vergadering 11 januari - bijeenkomst ouders 0 groep

Nadere informatie

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij

AGENDA nr. 15 NIEUWS. Maandag 17 april. Allemaal van harte gefeliciteerd! goede vrijdag, alle leerlingen vrij AGENDA nr. 15 Donderdag 13 april Vrijdag 14 april Maandag 17 april Dinsdag 18 april continurooster en paaslunch goede vrijdag, alle leerlingen vrij 2 e paasdag, alle leerlingen vrij GMR-vergadering JARIG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

Maandbrief september 2016

Maandbrief september 2016 Maandbrief september 2016 Agenda september 2016 29 augustus - weekopening OB en informatieavond groep 1 30 augustus - praktische verkeersles groep 7 en 8 - studiemiddag alle kinderen zijn s middags vrij

Nadere informatie

WEEK oktober 2017

WEEK oktober 2017 WEEK 41 12 oktober 2017 KINDERBOEKENWEEK: GRUWELIJK ENG! Dit was een loeispannende week en het is nog niet afgelopen. De gangen en de klassen komen er steeds spannender uit te zien. En de lessen en boeken

Nadere informatie

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1.

September OBS de Triangel, Weesp wijzigingen en aanvullingen voorbehouden 30 WEEK 40. Dag Datum Bijzonderheden. Zaterdag 1. KALENDER 2012-2013 September 2012 Dag Datum Bijzonderheden Zaterdag 1 Zondag 2 WEEK 36 Maandag 3 1 e schooldag Dinsdag 4 Woensdag 5 inloop groep 1/2 Donderdag 6 Vrijdag 7 Monumenten-klassen-dag (excursie:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 juni 2017

Datum: donderdag 8 juni 2017 Datum: donderdag 8 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Toverland Vandaag hebben alle ouders via de mail informatie gekregen over het schoolreisje. We kunnen gaan aftellen: Vrijdag 9 juni Nog 11 nachtjes

Nadere informatie

Maandbrief juni 2016

Maandbrief juni 2016 Maandbrief juni 2016 Agenda 29 mei - weekopening OB 1 t/m 3 juni - schoolkamp groep 8 in Otterlo 3 juni - Kunstroute Katwijk groep 7 6 juni - weekopening OB 7 juni - schoolreis nadere informatie volgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen Nieuwsbrief IN DIT NUMMER: Voorleeskampioen Februari 2017 Afgelopen zaterdag 21 januari streden 17 kandidaten om de titel voorleeskampioen tijdens de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Nieuwsbrief Juni Beste ouder(s) / verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Schoolreisje Vrijwillige ouderbijdrage Eerste Heilige Communie

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

september augustus 2018

september augustus 2018 augustus 2018 september woensdag 1 zomervakantie donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 1 zondag 5 2 Schooljaar 2018 2019 begint maandag 6 3 Weer naar school dinsdag 7 4 woensdag 8 5 Hoofdluiscontrôle donderdag

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

SEPTEMBER Kennismakingsavond Groep 3 en 8 v.a uur. Fotograaf. Ouderavond Groep 3 t/m 8

SEPTEMBER Kennismakingsavond Groep 3 en 8 v.a uur. Fotograaf. Ouderavond Groep 3 t/m 8 Kalender 2017-2018 SEPTEMBER 2017 1 VRIJDAG 2 ZATERDAG 3 ZONDAG 4 MAANDAG 5 DINSDAG 6 WOENSDAG 7 DONDERDAG 8 Openingsfeest 16.00 uur-20.00 uur 9 10 11 12 Inloopavond Groep 1/2 en Groep 4 t/m 7 18.30 uur

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 13 januari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Helaas moeten we u melden dat juf Marije van groep 6 ziek

Nadere informatie

Maandbrief juni 2018

Maandbrief juni 2018 Maandbrief juni 2018 Agenda 6 juni - bijeenkomst gebedsgroep 11 juni - weekopening onderbouw 12 juni - schoolreis nadere informatie volgt 13 juni - Paardenmarkt Rijnsburg, alle kinderen zijn vrij 19 juni

Nadere informatie

Peppelinfo juli 2016, nummer 9

Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Peppelinfo juli 2016, nummer 9 Beste ouders, We zijn alweer toe aan de laatste Peppelinfo van dit schooljaar. Wat is het snel gegaan! Het afgelopen jaar zijn we gestart met Snappet. De leerkrachten hebben

Nadere informatie

Maandbrief december 2017

Maandbrief december 2017 Maandbrief december 2017 Agenda december 27 november - sportinstuif groep 3 en 4 - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 28 november - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4 Kalender 2015-2016 AUGUSTUS 2015 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG 7 DAG 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Eerste Schooldag 18 Start gymlessen 19 20 21 22 23 24 Groep 8 25 Groep

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

De jeugd van tegenwoordig!

De jeugd van tegenwoordig! Beste ouders en verzorgers, De jeugd van tegenwoordig! Meester Gradus, mogen wij misschien de schoolfiets even lenen om iets van thuis op te halen? We zijn iets vergeten mee te nemen Twee leerlingen kijken

Nadere informatie

U gaat binnenkort onze nieuwste voorstelling Kaspar H. zien. Wij verheugen ons daar op!

U gaat binnenkort onze nieuwste voorstelling Kaspar H. zien. Wij verheugen ons daar op! KASPAR H. Lesbrief Welkom U gaat binnenkort onze nieuwste voorstelling Kaspar H. zien. Wij verheugen ons daar op! Deze lesbrief bevat zowel informatie en oefenstof als voorbereiding voor de voorstelling

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 Belangrijke data in maart: Di. 01/03: maandviering om 8.40u Do. 03/03: optreden MIK gr. 5 om 11.30u Vr. 04/03: groep 1/2 B vrij Vr. 11/03: groep 1/2

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum:12-5-2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool

Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool Trefpunt van de G.J. van der Ploegschool Ieder zijn talent, samen het resultaat Februari 2017 In dit nummer: Schoolnieuws en verjaardagen 2 Agenda en kleurplaat 3 Groep A 4 Natte gymles groep B 5 Winter

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Augustus Maandag 1 Augustus

Augustus Maandag 1 Augustus Augustus Maandag 1 Augustus Dinsdag 2 Augustus Woensdag 3 Augustus Donderdag 4 Augustus Vrijdag 5 Augustus Zaterdag 6 Augustus Zondag 7 Augustus Maandag 8 Augustus Dinsdag 9 Augustus Woensdag 10 Augustus

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur Nieuwsbrief Nr 12 16-02-2018 Toestemming ouders foto s/film In de vorige nieuwsbrief vertelden we al dat we iets te voorbarig waren met een toestemmingsformulier voor ouders. Aangepast aan deze tijd is

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Vakantierooster : Bijna af.

Vakantierooster : Bijna af. In dit nummer: Nautilusgroep Infoavond: Nieuwe naam! Nautilusgroep infoavond Vakantierooster 15-16 Thema-avond MR en AC Voorleesdagen Kerkdienst Wijkscholen Advies VO groep 8 Vieringen Creamiddag Eerste

Nadere informatie

7 maart 2019 Jaargang 20, uitgave 12

7 maart 2019 Jaargang 20, uitgave 12 7 maart 2019 Jaargang 20, uitgave 12 Wat een geweldige muzikale avond met Het Geklank des Konings Op de afsluitavond van het project De ark van Noach zag de zaal van het Hervormd Jeugd Centrum er prachtig

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr januari Reijmerweg HG Renkum Tel JARIGEN 05-02 Matthijs Bartels, groep 6 05-02 Ramon Schoon, groep 6 WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 18 27 januari 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8

SEPTEMBER ZATERDAG 2 ZONDAG. 3 MAANDAG Start gymlessen. 7 VRIJDAG Springkrant. 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 Kalender 2018-2019 SEPTEMBER 2018 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG Start gymlessen 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG Startgesprek groep 1 t/m 8 7 VRIJDAG 8 9 10 Startgesprek groep 1 t/m 8 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie