VENTILATORCONVECTOR VOOR KANAALAANSLUITING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VENTILATORCONVECTOR VOOR KANAALAANSLUITING"

Transcriptie

1 VENTILATORCONVECTOR VOOR KANAALAANSLUITING FCX-POSL SERIE

2 INHOUDSOPGAVE 1 - INTRODUCTIE Luchtkwaliteit 3 Verse lucht 3 Filtering KENMERKEN Technische gegevens 5 3 ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN Aansluiting ventilatormotor 6 4 MONTAGE VOORSCHRIFTEN Unit Lekbak 9 Versie:

3 1.1 - Luchtkwaliteit 1 - INTRODUCTIE Luchtkwaliteit De compacte Aermec FCX-POSL ventilatorconvectoren zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen, nl. de FCX42POSL en de FCX62POSL. Met deze twee uitvoeringen kunnen ruimten van 25 tot 50 m 2 worden geconditioneerd. Tot de belangrijkste componenten behoren een centrifugaal ventilator, een coulissendemper met verse luchtaansluiting, een gekoeldwaterbatterij en een warmwaterbatterij of elektrisch verwarmingselement. De aansluitingen tussen de unit en een of meer lijnroosters gemonteerd boven het verlaagde plafond van de te conditioneren ruimte, worden op het werk gemaakt met behulp van thermisch en akoestisch geïsoleerde flexibele kanalen. Door zijn inbouwhoogte van minder dan 216mm, kan de FCX-POSL praktisch overal worden geïnstalleerd. Door het ontwerp is onderhoud gemakkelijk mogelijk. Door de verschillende mogelijke kanaal aansluitingen kunnen de units op bijna alle plaatsen worden gemonteerd. Hete luchttoevoerplenum heeft aansluitingen met een diameter van ~ 200mm toevoer. De verse luchtkanaalaansluiting heeft een diameter van 100 of 160mm. Door de locatie en het aantal toevoer plenumaansluitingen kunnen 2, 3 of 4 kanalen worden aangesloten, retourlucht (zonder kanaalaansluitingen) vindt plaats door het aanzuigplenum dat voorzien is van een coulissendemper. Verse lucht De FCX-POSL kan worden voorzien van een verse luchtaansluiting zodat een luchthoeveelheidsregelaar, extern opgenomen, voor regeling van de verse luchthoeveelheid en de mate van lucht verversing in overeenkomst is met de plaatselijke ARBO voorschriften. Het is van groot belang dat bij de selectie van de regelaar rekening wordt gehouden met het doel waarvoor de ruimte zal worden gebruikt. In ruimten die moeten worden geconditioneerd, zoals kamers zonder ramen etc. of met een hoge warmtelast, levert de FCX-POSL, met zijn verse luchttoevoer, een belangrijke bijdrage aan de luchtkwaliteit. Filtering De zuiverheid van de toevoerlucht is een van de voornaamste functies van luchtbehandeling en is bepalend voor de luchtkwaliteit die zo belangrijk is voor onze gezondheid. De lucht die we inademen, bevat een grote hoeveelheid deeltjes, pollen en stof, alle mogelijke allergie veroorzakende stoffen die in meer of mindere mate de gezondheid van mensen negatief kunnen beïnvloeden. Deze komen van vele bronnen, zowel van binnen als van buiten het gebouw. Het filteren van de lucht beschermt de gebruikers van het gebouw tegen deze deeltjes en ook het gebouw (meubilair, apparatuur, etc.) tegen besmetting en schade. De FCX-POSL is voorzien van een EU2 (65 % gravimetrisch) hoog-rendements filter. Versie:

4 2 - KENMERKEN achterzijde van de unit Door het modulaire ontwerp van de Holland Conditioning fancoil unit kan deze worden toegepast voor het verwarmen of koelen van middelgrote ruimten. Met een totale inbouwhoogte van slechts 216mm kunnen deze units gemakkelijk worden geïnstalleerd boven een verlaagd plafond of onder een verhoogde vloer. De omkasting van de FCX-POSL is vervaardigd van 1.2mm dik gegalvaniseerd plaatstaal. Het filter kan worden verwijderd via de achterzijde van de unit. Opmerking: Bedrijfslimieten: Koelbedrijf: luchtuittredetemperatuur 12 C bij een ruimtetemperatuur van 27 C droge bol en 65% relatieve vochtigheid. Verwarmingsbedrijf: maximum luchtuittrede temperatuur 60 C Dit in verband met de kunststof onderdelen in het apparaat. Figuur 1 De ventilatorconvector intern Versie:

5 2.1 Technische gegevens FCX type FCX-42POSL FCX-62POSL Totale koelcapaciteit koudwaterbatterij kw* 3,4 4,3 Voelbare koelcapaciteit koudwaterbatterij kw* 2,7 3,5 Verwarmingscapaciteit warmwaterbatterij. kw** 4,3 6,1 Elektrische voeding 230/1f/50Hz U% ±10 ±10 Bedrijfsgewicht kg Waterbatterij Koperen pijpen met aluminium lamellen ontluchting en inwendige aansluitingen Aansluiting koudwaterbatterij inch 3/4 3/4 Waterinhoud koudwaterbatterij dm³ 1,48 2,52 Aansluiting warmwaterbatterij inch 1/2 1/2 Waterinhoud warmwaterbatterij dm³ 0,47 1,75 Testdruk kpa Max. Bedrijfsdruk kpa Ventilator Voorovergebogen centrifugaal ventilator Aantal schoepenhuizen 2 3 Nominale luchthoeveelheid m³/h Beschikbaar externe druk Pa Motor Elektrische voeding 230V/1~/50Hz, 2 polen asynchroon, permanente condensator, klasse B isolatie van wikkelingen, lak klasse F, IP 42 Maximum opgenomen vermogen W Nominaalstroom A Aanloopstroom A Luchtfilter Wegwerp, brandklasse M1 Afmetingen mm 940x x215 Filter efficiency: 65% (gravimetrisch) Verse luchtaansluiting Diameter uitwendig mm Constante min. luchthoeveelheid m³/h Constante max. luchthoeveelheid m³/h * koudwater 6-12 / luchtintrede 26 C/50% ** warmwater / luchtintrede 21 C Figuur 2 Technische gegevens FCX-POSL Versie:

6 3 ELEKTRISCHE AANSLUITINGEN Belangrijk: Het aansluiten en installeren van de elektrische aansluitingen van de fancoil unit mag uitsluitend door erkend personeel en conform de NEN-1010 richtlijnen worden uitgevoerd. De fancoil unit kan het beste worden aangesloten met zgn. YMVK-kabel met een aderdiameter van 0.75mm² of 1.5mm². Indien het meegeleverde schema anders voorschrijft dienen deze aansluitingen aangehouden te worden. De fancoil unit benodigd een 230V 1f 50Hz voeding. Holland Conditioning adviseert om binnen een afstand van c.a. 1m een wandcontactdoos te plaatsen waar de fancoil unit middels een 3-aderige stekker wordt gevoed. Deze oplossing biedt de service engineer de beste oplossing om de fancoil unit spanningsvrij te maken. 3.1 Aansluiting ventilatormotor Standaard is de fancoil unit voorzien een 7-toerige ventilatormotor. Van deze ventilatormotor zijn alle toerentallen naar buiten gebracht. De aansluitingen hiervan bevinden zich aan de zijkant van de unit, onder het kunststof afdek kapje. Op de klemmenstrook kunnen de aders middels zgn. AMP klemmen (niet meegeleverd) aangesloten worden. Sluit eerst de aarde aan. De voeding van de fancoil unit dient met een 250V 2A smeltveiligheid te worden uitgevoerd. Ook behoort deze voeding aan de IP30 norm te voldoen. Monteer eventuele thermostaten en/of ventilatortoerenregelaars nooit op metalen wanden. Ook mag de gehele installatie niet buiten een temperatuurbereik van 0-45 C actief zijn. Voor vochtige ruimtes dienen de normen conform NEN-1010 te worden hanteert. Indien gekozen wordt voor een ruimtebediening waarbij de voeding van de unit wordt verzorgt door deze ruimtebediening kan men de voeding in dezelfde kabel meevoeren. Het aansluitschema bevindt zich op de volgende pagina. Als er vragen of opmerkingen zijn over de elektrische aansluitingen van de fancoil unit kunt u zicht ten alle tijden richten tot de service afdeling van Holland Conditioning. Versie:

7 Versie:

8 4 MONTAGE VOORSCHRIFTEN Unit Plaatsing aan het plafond Controleer voor uw eigen veiligheid, alvorens de unit te plaatsen, of de ruimte rondom het werkgebied schoon en opgeruimd is. Het is tevens ook mogelijk de fancoil unit direct tegen het plafond te monteren, mits waterpas, waarbij een geluidsdempende folie tussen de unit en het plafond wordt geplaatst. De invloed voor eventuele geluidsveranderingen zijn in praktijk minimaal. Gebruik bij het plaatsen van de unit een lift en markeer, met een viltstift, de montage gaten op het plafond. Opmerking Onderstaand montagemateriaal wordt niet door Holland Conditioning meegeleverd. Boor met een goedgekeurde boormachine vervolgens gaten in het plafond, waar zgn. Hilti pluggen (of gelijkwaardig) van het type M8 in passen. Versie:

9 4.2 Lekbak Het lekbakje (BC) van de FCX-POSL is een extra accessoire die los met de fancoil unit meegeleverd kan worden. Deze te gebruiken om condenswater op te vangen indien erboven een ongeïsoleerde waterregelventiel wordt toegepast. Het water van de lekbak onder de koeler wordt hier ook in opgevangen. De 3-weg waterkleppen van Aermec (VCF) zijn standaard geïsoleerd. Hierbij is geen lekbakje BC nodig. Er zijn voor horizontale montage twee typen lekbakjes, te weten voor de FCX42- POSL het lekbak type BC5 en voor de FCX62-POSL het lekbaktype BC6. Deze sets bestaan uit de lekbak en het benodigde bevestigingsmateriaal. Voordat de lekbak op de fancoil unit wordt geschroefd dient eerst de meegeleverde kitstrip op het lekbakje te worden geplaatst. Hierna dient men de aansluiting tussen de lekbak onder de koeler en de los meegeleverde lekbak (7) goed te ontvetten en de beide connectie van kit te voorzien. Plaats hierna de lekbakbak voorzicht over de tule en bevestig de parkers (8). Wacht vervolgens 24 uur om de kit uit te laten harden, voordat de afvoer op het lekbakje wordt aangesloten (9). Versie:

10 AFMETINGEN FCX42-POSL AFMETINGEN FCX62-POSL Versie:

11 Holland Conditioning B.V. Cartografenweg MT Waalwijk Postbus AD Waalwijk +31 (0) (0) Versie:

42GW. Cassette ventilatorconvectoren. Nominale koelcapaciteit 2-11 kw Nominale verwarmingscapaciteit 4-14 kw

42GW. Cassette ventilatorconvectoren. Nominale koelcapaciteit 2-11 kw Nominale verwarmingscapaciteit 4-14 kw Cassette ventilatorconvectoren 42GW Nominale koelcapaciteit 2-11 kw Nominale verwarmingscapaciteit 4-14 kw De Carrier 42GW cassette ventilatorconvector is uitstekend geschikt voor het conditioneren van

Nadere informatie

FANCOILS CASSETTE. 60 x 60 en 60 x 120. Capaciteitsrange van 2 tot 8,4 kw CASSETTE

FANCOILS CASSETTE. 60 x 60 en 60 x 120. Capaciteitsrange van 2 tot 8,4 kw CASSETTE FANCOILS CASSETTE 60 x 60 en 60 x 120 Capaciteitsrange van 2 tot 8,4 kw CASSETTE FANCOILS TYPE CASSETTE Capaciteitsrange van 2 tot 8,4 kw De ventilatorconvectoren voor plafond montage, type Cassette 60x60

Nadere informatie

42DW. Horizontale ventilatorconvectoren met kanaalaansluiting. Nominale koelcapaciteit 5,5-12,7 kw Nominale verwarmingscapaciteit 7,3-17,9 kw

42DW. Horizontale ventilatorconvectoren met kanaalaansluiting. Nominale koelcapaciteit 5,5-12,7 kw Nominale verwarmingscapaciteit 7,3-17,9 kw Horizontale ventilatorconvectoren met kanaalaansluiting Carrier neemt deel aan het Eurovent Certificatie Programma. Producten voldoen aan de omschrijving in de Eurovent lijst van gecertificeerde producten.

Nadere informatie

PRODUCT - SELECTIEGEGEVENS

PRODUCT - SELECTIEGEGEVENS PRODUCT - SELECTIEGEGEVENS Groot assortiment koudwater units Compact en aantrekkelijk design EC-motor voor energiebesparing Auto-adaptieve regeling Installatiegemak Close Control Unit 50CO Vertaling van

Nadere informatie

idrofan DE IDROFAN. KLAAR VOOR DE TOEKOMST. CONSOLE UNIT - 42N VENTILATORCONVECTOR

idrofan DE IDROFAN. KLAAR VOOR DE TOEKOMST. CONSOLE UNIT - 42N VENTILATORCONVECTOR idrofan VENTILATORCONVECTOR CONSOLE UNIT - 42N DE IDROFAN. KLAAR VOOR DE TOEKOMST. Flexibiliteit staat voorop Grote kantoorgebouwen, hotels, winkels of woningen, Idrofan is er klaar voor. Eenvoudige installatie

Nadere informatie

VCE AIR UTC UTV LIGHT. Ventiloconvector Opbouw Koelcapaciteit: 1-11 kw. pagina 4. Ventiloconvector Opbouw Koelcapaciteit: 1-11 kw.

VCE AIR UTC UTV LIGHT. Ventiloconvector Opbouw Koelcapaciteit: 1-11 kw. pagina 4. Ventiloconvector Opbouw Koelcapaciteit: 1-11 kw. Ventiloconvectoren VCE pagina 4 Ventiloconvector Opbouw Koelcapaciteit: 1-11 kw AIR pagina 7 Ventiloconvector Opbouw Koelcapaciteit: 1-11 kw UTC pagina 9 Ventiloconvector hoge druk Inbouw Horizontaal UTV

Nadere informatie

Units tegen de borstwering

Units tegen de borstwering .1 X X testregistrierung Units tegen de borstwering Serie, Warmteterugwinning Radiaalventilator Adaptieve WRG-Klep Toevoer-, afvoer- en recirculatie-unit met warmtewisselaar en warmteterugwinning voor

Nadere informatie

42N. Ventilatorconvectoren Idrofan. Nominale koelcapaciteit 1,4-6,6 kw Nominale verwarmingscapaciteit 1,9-9,8 kw

42N. Ventilatorconvectoren Idrofan. Nominale koelcapaciteit 1,4-6,6 kw Nominale verwarmingscapaciteit 1,9-9,8 kw Ventilatorconvectoren Idrofan 42N Nominale koelcapaciteit 1,4-6,6 kw Nominale verwarmingscapaciteit 1,9-9,8 kw Door de combinatie van een doordacht ontwerp en multifunctionaliteit is de 42N serie geschikt

Nadere informatie

WARMWATER NAVERWARMINGSBATTERIJEN TEN BEHOEVE VAN KANAALMONTAGE NJ SERIE

WARMWATER NAVERWARMINGSBATTERIJEN TEN BEHOEVE VAN KANAALMONTAGE NJ SERIE WARMWATER NAVERWARMINGSBATTERIJEN TEN BEHOEVE VAN KANAALMONTAGE NJ SERIE J O G B O O Positie 1: N = variabel- of constant-volume-unit J O G B O O C J Positie 2: O = geen vermelding J = rechthoekige uitvoering

Nadere informatie

AQUASNAP Bedieningspaneel

AQUASNAP Bedieningspaneel LLOYD'S REGISTER QULITY SSURNCE QUSNP edieningspaneel I S O 9 00 1 MONTGE-INSTRUCTIES edieningspaneel Montage-instructies Dit regelsysteem werkt alleen met 30R / 30RH units: Zie voor montage en onderhoudsinstructies

Nadere informatie

Units tegen de borstwering

Units tegen de borstwering .1 X X testregistrierung Units tegen de borstwering Serie Verstelbare voet, warmtewisselaar Sluiting filterdeksel HYGIENISCH GETESTET V DI 022 Recirculatie-unit met warmtewisselaar voor montage tegen de

Nadere informatie

DAKVENTILATOREN TH-MIXVENT

DAKVENTILATOREN TH-MIXVENT Serie mixflow dakventilatoren die standaard voor afzuigingsdoeleinden geleverd worden. De modellen en 8 zijn vervaardigd uit extra sterk spuitgegoten kunststof, en de modellen 13 en 2 zijn van hoogwaardig

Nadere informatie

DUCTIMAX 2-8 kw. Units voor kanaalaansluiting met gemiddelde opvoerhoogte BESCHIKBARE VERSIES. Unit voor kanaalaansluiting DUCTIMAX PLUS

DUCTIMAX 2-8 kw. Units voor kanaalaansluiting met gemiddelde opvoerhoogte BESCHIKBARE VERSIES. Unit voor kanaalaansluiting DUCTIMAX PLUS Unit voor kanaalaansluiting DUCTIMAX Units voor kanaalaansluiting met gemiddelde opvoerhoogte DUCTIMAX - 8 kw NEW PRODUCT JUNI 015 Prestaties en compacte afmetingen voor de inbouw in het plafond PLUS -pijp

Nadere informatie

5.1 Installeren algemeen. 5.2 Plaatsen toestel

5.1 Installeren algemeen. 5.2 Plaatsen toestel 5.1 algemeen Het toestel wordt stekkerklaar geleverd. Bij plaatsing van het toestel moeten de luchtkanalen aan de uitblaaszijde worden geïnstalleerd. Als de Elan E in combinatie met een warmteterugwinunit

Nadere informatie

Warmteterugwinunit WHR B Warmtewielkast

Warmteterugwinunit WHR B Warmtewielkast Belangrijke eigenschappen Ventilatie met warmteterugwinning Gecontroleerde luchttoevoer en luchtafvoer Warmteterugwinrendement 75-85% 4 capaciteitstypen (6000-15000 m 3 /h) DC-motoren met constant volume

Nadere informatie

Warmteterugwinunit WHR DA Warmtewielkast

Warmteterugwinunit WHR DA Warmtewielkast Belangrijke eigenschappen Ventilatie met warmteterugwinning Gecontroleerde luchttoevoer en luchtafvoer Warmteterugwinrendement 75-85% 4 capaciteitstypen (6000-15000 m 3 /h) DC-motoren met constant volume

Nadere informatie

Installeren Hoofdstuk 5

Installeren Hoofdstuk 5 Installeren Hoofdstuk 5 5.1 Installeren algemeen 5.1.1 Plaatsen toestel Voor het openen van het toestel moet men eerst de gekleurde kan men het voordeksel losschroeven. Bij het op de plek zetten van de

Nadere informatie

Units van de Resolair 62 en 66 serie behalen door het regeneratieve warmteterugwinningssysteem

Units van de Resolair 62 en 66 serie behalen door het regeneratieve warmteterugwinningssysteem Comfortklimatisering 62 en 66 Comfort klimaatunit met hoogrendements regeneratieve accupakketten voldoet aan ECODESIGN RICHIJN 2009/125/EC 2016 + 2018 62 26 01 - vereenvoudigde opstelling Kiest automatisch

Nadere informatie

EduComfort CM 1100 LN

EduComfort CM 1100 LN De Ned Air EduComfort CM (Ceiling Mounted) 1100 LN (Low Noise) is een HR-ventilatieunit met warmteterugwinning. Uitstekend geschikt voor schoolventilatie maar kan ook in kantoren en commerciële gebouwen

Nadere informatie

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST!

Type V2AR07-09RIY. Type V2AR12-14-18RIY VERTICAAL OF LIEVER HORIZONTAAL? U KIEST! 24 tot 135 AIRSTAGE V2 INDOOR OUTDOOR controls techn. specs AIRCONDITIONING AIRCOHEATER WATERSTAGE AIRSTAGE V2 inverter warmtepomp 2pijps VLOER/ wand PLAFOND PLAFOND cassette inbouw VERTICAAL OF LIEVER

Nadere informatie

productselectie frequentieregelaar PLC-regeling Close control unit 50CJ

productselectie frequentieregelaar PLC-regeling Close control unit 50CJ productselectie Compact ontwerp Dubbelwandige constructie Ingebouwde variabele frequentieregelaar PLC-regeling Close control unit 50CJ Vertaling van het oorspronkelijke document 10035, 11.2015 Gebruik

Nadere informatie

DUCTIMAX i 2-8 kw. Units voor kanaalaansluiting met gemiddelde opvoerhoogte met BLDC inverter-motor BESCHIKBARE VERSIES

DUCTIMAX i 2-8 kw. Units voor kanaalaansluiting met gemiddelde opvoerhoogte met BLDC inverter-motor BESCHIKBARE VERSIES Unit voor kanaalaansluiting DUCTIMAX i Units voor kanaalaansluiting met gemiddelde opvoerhoogte met BLDC inverter-motor DUCTIMAX i - 8 kw NEW PRODUCT JUNI 015 Modulatie en efficiëntie bij de inbouw in

Nadere informatie

SATELLIET SPLIT SYSTEEM

SATELLIET SPLIT SYSTEEM SATELLIET SPLIT SYSTEEM Cooling Only en Warmtepomp Capaciteitsrange van 4,6 tot 14,5 kw DUCTAIR SATELLIET SPLIT SYSTEEM DUCTAIR Capaciteitsrange van 4,6 tot 14,5 kw De units Ductair van Lennox bieden één

Nadere informatie

Warmteterugwinapparaat WHR 920

Warmteterugwinapparaat WHR 920 Belangrijke kenmerken Hoog thermisch rendement Standaard voorzien van 100% bypass Luchtcapaciteit 210 m³/h - 200 Pa Geschikt voor beperkte opstellingsruimte door compact ontwerp Wand- en plafondmontage

Nadere informatie

42EM Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting

42EM Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting 42EM Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting www.eurovent-certification.com www.certiflash.com Selectie Inhoudsopgave 1 - FUNCTIES...3 2 - KENMERKEN...3 2.1 - Flexibiliteit in opstelling... 3 2.2 -

Nadere informatie

Units van de Resolair 64 en 68 serie behalen door het regeneratieve warmteterugwinningssysteem

Units van de Resolair 64 en 68 serie behalen door het regeneratieve warmteterugwinningssysteem Comfort klimaatunit met hoogrendements regeneratieve accupakketten Heeft betrekking op de Menerga Air uitvoering, info op blz. 6. U kunt de geldigheid van het certificaat controleren op: www.eurovent-certification.com

Nadere informatie

Kanaalkoelers. Temperatuurbeheersing. koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen

Kanaalkoelers. Temperatuurbeheersing. koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen Kanaalkoelers Temperatuurbeheersing koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen Hygiëne-uitvoeringen Luchtdichtheidsklasse C of D Breed scala toebehoren Maatwerk koelers

Nadere informatie

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl

WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY. www.airwell.nl PHOENIX PNX DCI WANDMODELLEN AN AIRWELL GROUP COMPANY www.airwell.nl Buitendeel GC 9-12-18 DCI Buitendeel gc 21 DCI Buitendeel gc 24 DCI RC4 DE DC INVERTER technologie De Inverter technologie omvat: een

Nadere informatie

Installatietekening. Droogautomaat PT 7186 EL. nl - NL. 12.09 M.-Nr. 07 738 270 / 01

Installatietekening. Droogautomaat PT 7186 EL. nl - NL. 12.09 M.-Nr. 07 738 270 / 01 Installatietekening Droogautomaat PT 7186 EL nl - NL 12.09 M.-Nr. 07 738 270 / 01 M.-Nr. 07 738 270 / 01 2 Technische gegevens Droogautomaat: Verwarmingssoort: PT 7186 Elektrisch (EL) Legenda: Geheel

Nadere informatie

Decoratieve radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Zehnder WHR 920

Decoratieve radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Zehnder WHR 920 Decoratieve radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Zehnder Warmteterugwin-unit voor wand- of plafondmontage Zehnder Warmteterugwin-unit voor wand- of

Nadere informatie

UTN 3-23 kw. Units voor kanaalaansluiting met hoge opvoerhoogte BESCHIKBARE VERSIES. Unit voor kanaalaansluiting UTN PLUS

UTN 3-23 kw. Units voor kanaalaansluiting met hoge opvoerhoogte BESCHIKBARE VERSIES. Unit voor kanaalaansluiting UTN PLUS Unit voor kanaalaansluiting UTN Units voor kanaalaansluiting met hoge opvoerhoogte UTN 3-23 kw Installatieflexibiliteit om aan elke eis te kunnen voldoen ERGOsupervisie Voor kanaalaansluiting 2-pijp systeem

Nadere informatie

Warmwater-luchtverwarmer Installatie, onderhoud en gebruik WS

Warmwater-luchtverwarmer Installatie, onderhoud en gebruik WS Warmwater-luchtverwarmer Installatie, onderhoud en gebruik WS Waarschuwing Lees dit document aandachtig voorafgaand aan de installatie. Dit begeleidende document bij het toestel is bedoeld voor de installateur

Nadere informatie

42EM Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting

42EM Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting 42EM Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting Selectie Inhoudsopgave 1 - FUNCTIES...3 2 - KENMERKEN...3 2.1 - Flexibiliteit in opstelling... 3 2.2 - Lage geluidsniveaus...3 2.3 - Compact ontwerp...3

Nadere informatie

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70 Belangrijke kenmerken Decentrale WTW tot 60 m 3 /h Aansluitmogelijkheid voor tweede ruimte Handmatige bediening in 4 standen Automatische regeling op CO 2 mogelijk Enthalpiewisselaar Energiezuinige gelijkstroommotoren

Nadere informatie

Airco Electra kabel Afstandsbediening

Airco Electra kabel Afstandsbediening Haal de airco uit de doos, controleer deze op beschadigingen en controleer of de inhoud compleet is met instructie manual: Airco Electra kabel Afstandsbediening Verwijder de plakband op de airco binnenunit

Nadere informatie

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70 Belangrijke kenmerken Decentrale WTW tot 60 m 3 /h Aansluitmogelijkheid voor tweede ruimte Handmatige bediening in 4 standen Storings- en filtermelding Enthalpiewisselaar Energiezuinige gelijkstroommotoren

Nadere informatie

Ventilatorconvector 42N

Ventilatorconvector 42N Ventilatorconvector 42N DE NIEUWE GENERATIE ELEGANTIE, PRESTATIE, COMFORT MINIMAAL GELUIDSNIVEAU De ventilator van de IDROFAN heeft een hoog prestatievermogen en is leverbaar met een 3- of 5-toerenmotor

Nadere informatie

LEO AGRO. Luchtverwarmers voor agrarische en specifieke gebouwen.

LEO AGRO. Luchtverwarmers voor agrarische en specifieke gebouwen. LEO AGRO Luchtverwarmers voor agrarische en specifieke gebouwen www.flowair.nl Breed aanbod PLUIMVEE STALLEN LEO AGRO HT LEO AGRO LEO AGRO HT LEO AGRO SP LEO AGRO verwarmingscapaciteiten [kw] 18 170 8,7

Nadere informatie

Decoratieve radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Zehnder ComfoAir E

Decoratieve radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Zehnder ComfoAir E Decoratieve radiatoren Comfortabele ventilatie Verwarmings- en koelplafondsystemen Clean air solutions Zehnder ComfoAir E Technische specificaties De serie voorziet in de perfecte balans tussen een economisch

Nadere informatie

Installeren Hoofdstuk 5

Installeren Hoofdstuk 5 5.1 Installeren algemeen 5.1.1 Plaatsen toestel Voor het openen van het toestel moet men eerst de gekleurde kan men het voordeksel losschroeven. Bij het op de plek zetten van de luchtverwarmer moet rekening

Nadere informatie

Warmteterugwinunit WHR 920

Warmteterugwinunit WHR 920 Belangrijke kenmerken Met name geschikt voor toepassing in bestaande bouw door compact ontwerp EPC-winst: 0.27 Hoog thermisch rendement Standaard voorzien van 100% bypass Luchtcapaciteit 210 m³/h - 200

Nadere informatie

Axiale toevoer- en afzuigventilatoren met handmatige of automatische lamellenafsluiter

Axiale toevoer- en afzuigventilatoren met handmatige of automatische lamellenafsluiter xiale toevoer- en afzuigventilatoren met handmatige of automatische lamellenafsluiter VORTIE VRIO-serie De nieuwe Vortice Varioafzuigventilatoren bieden een moderne, flexibele oplossing voor het verbeteren

Nadere informatie

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70

Decentrale warmteterugwinning Zehnder ComfoAir 70 Belangrijke kenmerken Decentrale WTW tot 65m3/h Aansluitmogelijkheid voor tweede ruimte Handmatige bediening in 4 standen Storings- en filtermelding Enthalpiewisselaar Energiezuinige gelijkstroommotoren

Nadere informatie

Warmteterugwinunit Zehnder WHR 920

Warmteterugwinunit Zehnder WHR 920 Belangrijke kenmerken Met name geschikt voor toepassing in bestaande bouw door compact ontwerp EPC-winst: 0.27 Hoog thermisch rendement Standaard voorzien van 100% bypass Luchtcapaciteit 210 m³/h - 200

Nadere informatie

Productcatalogus INDUCTAIR

Productcatalogus INDUCTAIR 008/09 Productcatalogus Productcatalogus INDUCTAIR Providing indoor climate comfort Inductair 0,4,7 kw Inductie-units voor of pijps systemen Inleiding tot de productlijn De Lennox INDUCTAIR inductieunits

Nadere informatie

CEEPEE 15 K / G / M. Montagevoorschrift condenswaterpomp

CEEPEE 15 K / G / M. Montagevoorschrift condenswaterpomp Montagevoorschrift condenswaterpomp CEEPEE 15 K / G / M Zelfaanzuigend tot 1,5 m Opvoerhoogte 9 m / 18 m. Universeel toepasbaar Zeer laag geluidsniveau 1 Het beoogde gebruik De condenswaterpomp is bedoeld

Nadere informatie

Handleiding. Voor Luxe RGB accent pakketten

Handleiding. Voor Luxe RGB accent pakketten Handleiding Voor Luxe RGB accent pakketten Inhoudsopgave WAARSCHUWINGEN... 3 Introductie... 4 Stroomvoorziening... 4 Onderdelen... 5 Voorbereiding... 6 Onderdelen controleren... 6 Materiaal zelf aanschaffen...

Nadere informatie

Units tegen de borstwering

Units tegen de borstwering .1 X X testregistrierung Units tegen de borstwering Serie Verstelbare voet Sluiting filterdeksel Toe- en afvoer ventilatie-unit met warmtewisselaar en warmteterugwinning voor montage tegen de borstwering

Nadere informatie

Technische Fiche. Buisventilatoren. Clima Construct. MultiVent. luchttechniek groothandel - fabrikant

Technische Fiche. Buisventilatoren. Clima Construct. MultiVent. luchttechniek groothandel - fabrikant Clima Construct luchttechniek groothandel - fabrikant Buisventilatoren Technische Fiche MultiVent Clima Construct heeft een divers aanbod van industriële ventilatoren. Er zijn onder andere boxventilatoren,

Nadere informatie

OLIEKOELERS OLIE/WATERKOELERS THERMOSTATEN BGB

OLIEKOELERS OLIE/WATERKOELERS THERMOSTATEN BGB OLIEKOELERS OLIE/WATERKOELERS THERMOSTATEN BGB TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR G. STEPHENSONWEG KJ VLAARDINGEN N E D E R L A N D TEL 0- www.breedveld-weaver.nl

Nadere informatie

INLIJN MIXVENT KANAALVENTILATOREN EN KANAALVERWARMER TD-MIXVENT HEATING systeem

INLIJN MIXVENT KANAALVENTILATOREN EN KANAALVERWARMER TD-MIXVENT HEATING systeem INLIJN MIXVENT KANAALVENTILATOREN EN KANAALVERWARMER HEATING systeem TD Mixvent ventilator (vanaf model 25) en MBE kanaalverwarmer gemonteerd aan de uitblaaszijde. + MBE ELEKTRISCHE HEATER Batterijen MBE

Nadere informatie

Infraroodstraler ELIR Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is

Infraroodstraler ELIR Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is 1200 W Elektrische verwarming 1 model Infraroodstraler ELIR Voor alle buitentoepassingen waar een grote mate van flexibiliteit nodig is Toepassing ELIR zorgt voor intensieve verwarming, geschikt voor alle

Nadere informatie

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal

ZEUS PYRO. Werking volgens onderdruk principe. Rendement 82-90% Geringe afmetingen. Ingebouwde veiligheidskoelspiraal ZEUS PYRO Werking volgens onderdruk principe Rendement 82-90% Geringe afmetingen Ingebouwde veiligheidskoelspiraal Hoogwaardig keramisch vuurbeton LACFIRE 1800/20 SiC Aslade kan geledigd tijdens het verwarmingsbedrijf

Nadere informatie

DATABLAD SUPAIR CASSETTE LUCHTVERWARMER

DATABLAD SUPAIR CASSETTE LUCHTVERWARMER DATABLAD SUPAIR CASSETTE LUCHTVERWARMER Versie 23.08.05 Supair BV Nautilusstraat 173 NL 5015 AN Tilburg Tel: +31 (0)13 544 43 45 Fax: +31 (0)13 544 37 53 info@supair.nl www.supair.nl Inhoudsopgave Toepassing

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING 1/8 LUCHTGORDIJN ECONOMIC B

GEBRUIKSAANWIJZING 1/8 LUCHTGORDIJN ECONOMIC B GEBRUIKSAANWIJZING 1/8 Deze gebruiksaanwijzing bevat belangrijke instructies en adviezen voor veilig gebruik. Om het product goed te laten functioneren en voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat

Nadere informatie

VENTILATORCONVECTOREN HIGH CAPACITY F-SERIE

VENTILATORCONVECTOREN HIGH CAPACITY F-SERIE VENTILATORCONVECTOREN HIGH CAPACITY F-SERIE 2 Productcodering Opbouw productcodering: F C K Z K O T Bestelvoorbeeld: F C K Z K O T 2 2 1 HC R R L 0 F C Positie 1: Productgroep zie boven F = units met ingebouwde

Nadere informatie

MYSON. Kickspace 500, 600 & 800. Installatie-, bedienings- en onderhoudsvoorschriften. Deze instructies dienen bij het toestel bewaard te worden

MYSON. Kickspace 500, 600 & 800. Installatie-, bedienings- en onderhoudsvoorschriften. Deze instructies dienen bij het toestel bewaard te worden MYSON Kickspace 500, 600 & 800 Installatie-, bedienings- en onderhoudsvoorschriften Deze instructies dienen bij het toestel bewaard te worden 1 INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMENE INFORMATIE 3 2. ONTWERP CV INSTALLATIE

Nadere informatie

WARMWATER NAVERWARMINGSBATTERIJEN KANAALMONTAGE

WARMWATER NAVERWARMINGSBATTERIJEN KANAALMONTAGE WARMWATER NAVERWARMINGSBATTERIJEN KANAALMONTAGE TYPE NJOG - NJOH 2 Productcodering Type NJOG NJOH Opbouw productcodering: N J O G B O O N Positie 1: Productgroep N = variabel- of constant-volume-unit Bestelvoorbeeld

Nadere informatie

gevelinductie-units Serie IDB Inductierooster tegen de borstwering met nominale lengten 600, 900, 1200 mm en verticale warmtewisselaar met condensbak

gevelinductie-units Serie IDB Inductierooster tegen de borstwering met nominale lengten 600, 900, 1200 mm en verticale warmtewisselaar met condensbak . X X testregistrierung gevelinductie-units Serie Düsenrij In hoogte verstelbare voeten ter compensatie van maattoleranties in de ruwbouw Chilled Beams No. 09.1.43 Certificering EUROVENT HYGIENISCH GETESTET

Nadere informatie

Koelruimte-luchtgordijnen

Koelruimte-luchtgordijnen Koelruimte-luchtgordijnen Koelruimte-luchtgordijn Koelruimte-luchtgordijnen bieden grote voordelen aan de industrie, distributie en detailhandel in de voedingsmiddelenbranche. Door een luchtgordijn boven

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in ventilatie

Een nieuwe dimensie in ventilatie Een nieuwe dimensie in ventilatie De Wolf comfortklasse Het merk voor energiebesparing Conform hygiëne richtlijn VDI 6022 Een nieuwe dimensie in ventilatie De Wolf comfortklasse Van school tot kantoorgebouw:

Nadere informatie

SATELLIET SPLIT SYSTEEM

SATELLIET SPLIT SYSTEEM SATELLIET SPLIT SYSTEEM Cooling Only en Warmtepomp Capaciteitsrange van 14,5 tot 98 kw AIRCOOLAIR COOLING ONLY EN WARMTEPOMP Capaciteitsrange van 14,5 tot 98 kw Split Systeem Airconditioner voor kanaalaansluiting

Nadere informatie

DROOGPLATEAU. Handleiding

DROOGPLATEAU. Handleiding DROOGPLATEAU PRGHO Handleiding Rhima-webshop.nl 1 Rhima-webshop.nl Rhima-webshop.nl 2 Rhima-webshop.nl Inhoudsopgave Pagina 1. Belangrijke informatie. 4 2. Algemeen. 5 3. Installeren. 6 4. Instructie voor

Nadere informatie

KOUDWATER NAKOELBATTERIJEN KANAALMONTAGE

KOUDWATER NAKOELBATTERIJEN KANAALMONTAGE KOUDWATER NAKOELBATTERIJEN KANAALMONTAGE TYPE NJOK - NJOL 2 Productcodering Type NJOK NJOL Opbouw productcodering: N J O K B O O N Positie 1: Productgroep N = variabel- of constant-volume-unit Bestelvoorbeeld

Nadere informatie

Zehnder ComfoFond-L Aardwarmtewisselaar met gesloten water-glycolcircuit

Zehnder ComfoFond-L Aardwarmtewisselaar met gesloten water-glycolcircuit Belangrijke eigenschappen Aardwarmtewisselaar voor gebruik in combinatie met balansventilatie-units met warmterecuperatie (type ComfoD 350, 450 en 550 Luxe) Onttrekt energie uit de bodem via ondergrondse

Nadere informatie

AANVULLEND INSTRUCTIEBOEKJE LUCHTVERWARMER. TYPE TR Duct. Kanaal uitvoering

AANVULLEND INSTRUCTIEBOEKJE LUCHTVERWARMER. TYPE TR Duct. Kanaal uitvoering AANVULLEND INSTRUCTIEBOEKJE NL137b LUCHTVERWARMER TYPE TR Duct Kanaal uitvoering DIT DOCUMENT ABSOLUUT DOORLEZEN ALVORENS MET DE INSTALLATIE TE BEGINNEN. NA INGEBRUIKNAME DE GEBRUIKER INSTRUEREN EN DIT

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

EveryLine Technische specificaties ca es

EveryLine Technische specificaties ca es EveryLine ca es Opstellingen EveryLine Type A Buitenopstelling Buitenlucht aanzuig (ODA) Retour uit de ruimte (ETA) Afblaas naar buiten (EHA) Toevoer naar ruimte (SUP) Aansluiting elektra EveryLine Type

Nadere informatie

Kanaalkoelers. De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen.

Kanaalkoelers. De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen. Kanaalkoelers De kanaalkoelers van Inatherm bestaan uit koud water (na)koelers en DX (na)koelers met ronde en rechthoekige aansluitingen. Hygiëne-uitvoeringen Luchtdichtheidsklasse C of D Breed scala toebehoren

Nadere informatie

42EM. Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting PRODUCT SELECTIE DATA. Modulaire unit voor verlaagd plafond. Zeer stil. Laag energieverbruik

42EM. Ventilatorconvector voor kanaalaansluiting PRODUCT SELECTIE DATA. Modulaire unit voor verlaagd plafond. Zeer stil. Laag energieverbruik PRODUCT SELECTIE DATA Modulaire unit voor verlaagd plafond Zeer stil Laag energieverbruik Flexibiliteit voor een vereenvoudigde installatie Verbeterd comfort Doeltreffende luchtkwaliteit in de ruimte Ventilatorconvector

Nadere informatie

Plafondinductie-units voor plaatsing in koof

Plafondinductie-units voor plaatsing in koof .2 X X testregistrierung Plafondinductie-units voor plaatsing in koof Serie Inductie- en toevoerroosters kunnen uit het Trox programma worden toegepast. Wateraansluitingen Chilled Beams No. 09.2.432 Certificering

Nadere informatie

PRODUCT- CATALOGUS LUCHT- VERWARMER AXI L

PRODUCT- CATALOGUS LUCHT- VERWARMER AXI L PRODUT- TLOGUS LUHT- VERWRMER XI L Nederlands/02-2005 LUHTVERWRMER! INLEIDING TOT DE PRODUTLIJN axil / EQUITHERM 3! 05 kw " XIL : Model voor warm water " XIL F: Model voor gekoeld water " XIL Z: Model

Nadere informatie

Vrijhangende inductie-units

Vrijhangende inductie-units .3 X X testregistrierung Vrijhangende inductie-units Serie Condensbak met afvoer Klepaandrijving Chilled Beams No. 09.2.432 Certificering EUROVENT Enkel- of dubbelzijdig uitstromende plafondinductie- unit

Nadere informatie

ClimateBooster Handleiding

ClimateBooster Handleiding ClimateBooster Handleiding Meer comfort met minder energie. Inleiding Energie besparen Met de ClimateBooster kunt u de aanvoertemperatuur van uw verwarmingsinstallatie verlagen en bespaart u ca. 10% energie

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Warmwater circulatie-unit O DVU 3 kw 230 V INHOUDSOPGAVE Voorwoord pag. 4 Inleiding pag. 5 Technische specificaties pag. 5 Veiligheidsvoorzieningen en instructies pag. 6 Werking van

Nadere informatie

Systeemoplossing Zehnder CombiFlow

Systeemoplossing Zehnder CombiFlow Belangrijke kenmerken Veilige oplossing om WTW en CV toestel te combineren Rookgasafvoer en ventilatieafvoerlucht in één kanaal Mechanisch/elektronisch KIWA gekeurde veiligheidsklep Voor alle CV toestellen

Nadere informatie

De ET31F (die alleen de vloertemperatuur meet) kan in een andere ruimte geplaatst worden.

De ET31F (die alleen de vloertemperatuur meet) kan in een andere ruimte geplaatst worden. De EasyTemp thermostaat ET31A/AF/F Deze handleiding geldt voor de onderstaande types: Op de doos Model ET31A, ET31AF en ET31F Model ET31A. Thermostaat regelt de ruimte temperatuur. (Niet geschikt voor

Nadere informatie

Compacte woonhuisventilatie met warmteterugwinning - CWL

Compacte woonhuisventilatie met warmteterugwinning - CWL Compacte woonhuisventilatie met warmteterugwinning - CWL De CWL-serie omvat toestellen met een luchtdebiet van 50-400 m³/h. Zij kunnen gebruikt worden in particuliere woningen, appartementsgebouwen en

Nadere informatie

Installeren Hoofdstuk 5

Installeren Hoofdstuk 5 5.1 Installeren algemeen 5.1.1 Plaatsen toestel Voor het openen van het toestel moet men eerst de gekleurde kan men het voordeksel losschroeven. ij het op de plek zetten van de luchtverwarmer moet rekening

Nadere informatie

Nefit Economy cv-boilers

Nefit Economy cv-boilers Nefit houdt Nederland warm Installatie-instructie Nefit Economy cv-boilers INHOUDSOPGAVE 1. ALGEMEEN 1-1 2. INSTALLEREN 2-1 2.1 Voorschriften 2-1 2.1.1 Algemene voorschriften 2-1 2.1.2 Voorschriften fabrikant

Nadere informatie

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens

Elztrip EZ100. Elztrip EZ100. Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. Productgegevens Elztrip 00 Elztrip 00 Enkel stralingspaneel voor kantoren, winkels enz. 3 modellen 3 600 1500 W Toepassing 00 is bedoeld voor totaalverwarming en aanvullende verwarming alsmede voor bescherming tegen koude

Nadere informatie

Plate Box 95. Energie recuperator met tegenstroom wisselaar Plate Box 95. Troeven

Plate Box 95. Energie recuperator met tegenstroom wisselaar Plate Box 95. Troeven met tegenstroom wisselaar Plate Box 95 Plate Box 95 met laag verbruik motor Zeer geringe hoogte, voor inbouw in vals plafond Wisselaar Tegenstroom Motor Laag verbruik Batterij électrisch Warmwater Change

Nadere informatie

Verbruiksbesparing tot 70%, gereguleerd tot 50%

Verbruiksbesparing tot 70%, gereguleerd tot 50% Serie compacte mixflow ventilatoren voorzien van kogellagers en borstelloze DC motoren, met hoog rendement. Vervaardigd van kunststof, verwijderbaar ventilatorhuis en geclassificeerd als standaard / V

Nadere informatie

VIESMANN. Montagehandleiding. MatriX-stralingsbrander. voor de vakman

VIESMANN. Montagehandleiding. MatriX-stralingsbrander. voor de vakman Montagehandleiding voor de vakman VIESMANN MatriX-stralingsbrander type VMIII Gas-ventilatorbrander voor Vitocrossal 300, type CM3 Nominaal vermogen 87 tot 142 kw MatriX-stralingsbrander 11/2014 Na montage

Nadere informatie

Woonhuisventilatoren. ventilatoren. Woonhuisventilatoren van Inatherm

Woonhuisventilatoren. ventilatoren. Woonhuisventilatoren van Inatherm Woonhuisventilatoren Woonhuisventilatoren van Inatherm Luchthoeveelheden tot 565 m³/h Plaatsing in kanaal of decentraal Laag energieverbruik Lange levensduur ventilatoren Inhoudsopgave STILLA Woonhuisventilatoren...4-5

Nadere informatie

TECHNISCHE GEBRUIKERSHANDLEIDING DH15/TTW15AX

TECHNISCHE GEBRUIKERSHANDLEIDING DH15/TTW15AX Leest u deze instructies a.u.b. aandachtig door, om zo het optimale resultaat met uw nieuwe Calorex ontvochtiger te behalen. TECHNISCHE GEBRUIKERSHANDLEIDING DH15/TTW15AX SD426350 Iss 6 INHOUD 1.0 GEBRUIKERS-

Nadere informatie

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p

Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Gebruikershandleiding Compact-8/14P Gebruikershandleiding Woonhuisventilator type: Compact-8/14p Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem

Nadere informatie

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW)

90% DOUBLE300. Voor een gezonder luchtklimaat. WarmeTerugWinning rendement (WTW) DOUBLE300 Voor een gezonder luchtklimaat De Double300 bestaat uit 1 unit die werkt op basis van een Fancoil met WTW (WarmteTerugWinning). De unit kan ventileren, direct verwarmen en eventueel koelen op

Nadere informatie

Productcatalogus ARMONIA Providing indoor climate comfort

Productcatalogus ARMONIA Providing indoor climate comfort Productcatalogus ARMONIA Providing indoor climate comfort ARMONIA 1,3-11 kw Watercassette Belangrijke toepassingen Licht-commercieel vastgoed Kantoorgebouwen Winkels Algemene beschrijving Waarom deze keuze?

Nadere informatie

Overige eigenschappen en opties:

Overige eigenschappen en opties: entilatie unit met DX koeling en vrije koeling voor ruimten met een hoge thermische belasting iest automatisch de meest economische bedrijfsmodus! 14 03 01 met optionele verwarmingsbatterij en extra unitdeling

Nadere informatie

Opstellingsvoorwaarden

Opstellingsvoorwaarden Opstellingsvoorwaarden voor SUNNY CENTRAL 350 Inhoud In dit document worden de afmetingen, de minimale afstanden die moeten worden aangehouden, de hoeveelheden voor luchttoevoer en -afvoer die voor een

Nadere informatie

Pijpventilator KPMe. Belangrijke kenmerken. Elektrische aansluiting. Algemeen. Behuizing. Regelbaarheid. Optie. Motor en vleugel

Pijpventilator KPMe. Belangrijke kenmerken. Elektrische aansluiting. Algemeen. Behuizing. Regelbaarheid. Optie. Motor en vleugel Belangrijke kenmerken Recyclebare kunststof behuizing Energiezuinige gelijkstroommotor Werkschakelaar ook van buitenaf aan te sluiten Regelbaar over 3 toerentallen, 9 instelpunten 0-10V aansturing Maximaal

Nadere informatie

SUI Bedieningspaneel

SUI Bedieningspaneel SUI Bedieningspaneel Montage-instructies NEDERLANDS INHOUD 1 - Voorzorgsmaatregelen... 4 1.1 - Algemeen... 4 1.2 - Voorkomen van elektrische schokken... 4 1.3 - Algemene aanbevelingen voor de montage...

Nadere informatie

Plafondinductie-units voor verlaagde plafonds

Plafondinductie-units voor verlaagde plafonds . X X testregistrierung Plafondinductie-units voor verlaagde plafonds Serie -Q Wateraansluiting Chilled Beams No. 09..43 Certificering EUROVENT HYGIENISCH GETESTET V DI 60 Getest volgens VDI 60 Radiaal

Nadere informatie

METRO Combi 185 BP. Ventilatiewarmtepomp SPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

METRO Combi 185 BP. Ventilatiewarmtepomp SPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS METRO Combi 185 BP Ventilatiewarmtepomp SPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS MB163/201802MB Zonder elektrisch verwarmingselement Met elektrische verwarmingselement (max. 1,2 kw) Ventilatoren met direct

Nadere informatie

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

MULTIPOWER-A R/H. Multipower-A R/H (type ) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling MULTIPOWER-A R/H Multipower-A R/H (type 90-610) Luchtgekoeld koudwateraggregaat Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: innovatief, dynamisch

Nadere informatie

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling

PERFORMO-A R/H. PERFORMO-A R/H (type ) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling PERFORMO-A R/H PERFORMO-A R/H (type 30-196) Luchtgekoelde chillers Alleen koelen / warmtepomp Voor buitenopstelling De Aircool koudwateraggregaten onderscheiden zich door: Innovatief, dynamisch en marktgericht.

Nadere informatie

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht

Thermoplus EC. Thermoplus. Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht 8 modellen 00 900 W Thermoplus EC Slanke warmtestraler voor bescherming tegen koude tocht Toepassing Thermoplus wordt gemonteerd boven ramen en zorgt daar voor een efficiënte bescherming tegen koude tocht.

Nadere informatie

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL

Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL Elektrische Infrarood Verwarming Model 93485 Gebruiks- en onderhoudsaanwijzing- NL 1 Algemene veiligheidsinstructies LEES DE GEBRUIKSAANWIJZING Alvorens de radiateur in bedrijf te nemen, moet u deze gebruiks

Nadere informatie

Nederlands Pagina 1-1. Deutsch Seite 2-1. New. Space Saver

Nederlands Pagina 1-1. Deutsch Seite 2-1. New. Space Saver Space Saver Nederlands Pagina 1-1 Deutsch Seite 2-1 New Space Saver Installation Guide Space Saver Installatiehandleiding en Gebruiksaanwijzing Ontdek de verborgen voordelen Wij streven continu naar om

Nadere informatie