Airco Electra kabel Afstandsbediening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Airco Electra kabel Afstandsbediening"

Transcriptie

1 Haal de airco uit de doos, controleer deze op beschadigingen en controleer of de inhoud compleet is met instructie manual: Airco Electra kabel Afstandsbediening Verwijder de plakband op de airco binnenunit en demonteer montage plaat uit de achterzijde van de airco.

2 Bepaald de beste plek waar de binnenunit centraal en zo hoogmogelijk kan worden op gehangen. Let op de plaats waar je eenvoudig een doorgang kan maken naar buiten of naar een kozijn en een aanwezigheid is van een stopcontact. Monteer de montageplaat waterpas met vier schroeven aan de wand. Hang de airco even los aan de montage beugel. dit om het gat af te tekenen voor doorgang leidingen in wand.

3 Teken met een potlood de airco rechts onder af. of op de plaats waar de uitgang zit van de binnenunit En haal de airco weer van de wand. Boor met een gatenzaag (beton boor) een gat van mm binnen de afgetekende lijnen door de wand.

4 Maak het gat stof vrij. Demonteer met goed gereedschap de 2 wartels van de koperen leiding. Bij het demonteren, ontsnapt er kleine hoeveelheid stikstof. Let op! Hoor je de stikstof niet ontsnappen, dan betekent het dat de airco lek is en moet u hem niet monteren.

5 Deze 2 wartels kunt u straks weggooien. Maar draai ze eerst handvast op de koppeling terug, zodat er geen vuil / vocht in de koperen leiding terecht kan komen. Demonteer de 3 kunststof kapjes om het elektra aan te sluiten.

6 Monteer door middel van de 3 schroefjes, de bijgeleverde elektra kabel volgens aansluit schema in instructie manual aan de airco en plaats de kunststof kapjes weer terug. Schuif de leidingen (afwatering/elektra en koperleiding) door het geboorde gat naar buiten en klik de airco op de montage beugel.

7 Draai de schroefje vast van de behuizing, de airco is nu binnen gemonteerd. Leiding aan buiten zijde

8 Haal de koelleidingen uit de verpakking en zorg dat deze schoon en droog blijven tijdens het monteren aan de koelleidingen van de binnen unit. Kort de kunststof wanddoorvoer in, op dikte maat van de wand.

9 Monteer het afwerkkapje op de wanddoorvoer. Plaats de wanddoorvoer in het gat over de leidingen heen. En kit deze eventueel af.

10 De buitenunit kan met 2 hoeksteunen aan de wand worden gemonteerd zorg dat er rubber stukken tussen voet beugel buitenunit en/of stenen blokken gemonteerd worden. Dit voorkomt extra trillingen en geluidoverdracht. Monteer de beugel of stenen blokken zo dat buitenunit waterpas staat naar twee richtingen. Zorg dat buitenunit op de grond niet in het water komt te staan. Vandaar de verhogingen met stenen. Monteer de buitenunit op de stenen of beugel aan de wand stevig vast. Zorg dat ventilator zijde niet aan de muurkant is ivm uitblazende lucht.

11 Monteer de meegeleverde leidingen aan. Grote wartel op de grote fitting en de kleine wartel op de kleine fitting. Indien nodig kunt u de leidingen voorzichtig met de hand buigen

12 Draai deze wartels goed stevig aan zodat u er verzekerd van bent dat deze niet meer los gaan. Gebruik twee waterpomptangen of steeksleutels. Schuif de bijgeleverde isolatie om de koelleidingen heen, zodanig dat hij netjes aansluit. Juiste isolatie moet condenswater op de leidingen voorkomen.

13 Plak deze vast met het rol tape, zodat isolatie niet kan schuiven. Schuif het flexibele verlengset over de condenswaterafvoer, en tape deze vast. Zorg altijd dat de condenswaterafvoerleiding nooit op hoog loopt maar netjes omlaag!

14 Draai 2 rollen beschermingsband, stevig om de 2 geïsoleerde koelleidingen, condenswaterafvoer en de electriciteits kabel heen. Laat de condenswaterafvoer als hij laag genoeg bij de grond zit buiten de beschermingsband uitsteken.

15 Monteer de kunststof kabelgoot waterpas op de buitenwand. (kabelgoot is bij ieder doe het zelf zaak te verkrijgen) Rol de overtollige leidingen voorzichtig achter de buiten unit.

16 Demonteer de 5 beschermingsdoppen. 3 beschermingsdoppen moeten we straks weer gebruiken, de andere 2 hebben geen functie daar worden de leidingen op aangesloten.

17 Monteer de 2 koelleidingen grote wartel op grote kraan en kleine wartel op kleine kraan. Draai de wartels stevig aan.

18 Verwijder de kunststof afdichtingskap voor de elektra aansluiting, en monteer de elektra kabel met de drie schroefjes aan de buitenunit zie aansluitschema. Plaats hierna de kunststof afdichtingskap weer op zijn plaats terug. Controller of alles goed en stevig is aangesloten. Stekker in stopcontact De 6mm "kraan" met behulp van een inbussleutel open draaien linksom tegen de klok in Wat zeepsop op de aansluitingen om te controleren of deze niet lekken. (tip) zonodig nog wat aandraaien. wacht een paar minuten. (geen zeepbelletjes, dan naar de volgende stap)

19 Belangrijk * Duw nu het ontluchtings ventiel met kruis schroeverdraaier 4 tot max 10 seconden in. (Stop eventueel eerder als er vloeistof uit komt) Draai vervolgens de 10mm "kraan" met behulp van een inbussleutel open linksom tegen de klok.. De installatie is nu ontlucht en gevuld met koelmiddel. Draai de 3 beschermingsdoppen weer op het ventiel en de 2 kranen

20 Uw airconditioning is nu klaar voor gebruik! Controleer of koude lucht tussen 9-13 graden uit de binnenunit komt Door middel van de afstandsbediening kunt u nu de airconditioning gemakkelijk bedienen.

2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen.

2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen. 1.Haal de binnen-unit voorzichtig uit de doos. 2.Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen om taperesten te verwijderen. 3.Verwijder de montageplaat

Nadere informatie

MaxiCool Montagetips

MaxiCool Montagetips MaxiCool Montagetips Lees eerst de bijgeleverde handleiding van het apparaat!!! 1. Haal de binnen-unit voorzichtig uit de doos. 2. Verwijder de verpakking en transport tape van de binnen-unit. Gebruik

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding www.home-appliance.nl JAN07v1/SCH www.home-appliance.nl JAN07v1/SCH Installatie handleiding voorwoord Gefeliciteerd met de aankoop van uw airconditioning. Wanneer u de volgende stappen nauwkeurig volgt

Nadere informatie

AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING

AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING AC-TRSP-2.7/3.5 SPLIT AIRCONDITIONER INSTALLATIEHANDLEIDING Installatiehandleiding Tronix Split Airconditioner Gefeliciteerd met uw aankoop van deze Tronix airconditioner. U beschikt hiermee over een airconditioner

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Montagehandleiding Verano Cannes V480

Montagehandleiding Verano Cannes V480 Inhoud verpakking 1. Knikarmscherm 2. Muursteunen 3. Extra muursteun(en) 4. Montageplaten (optioneel) 5. Bediening a. handbediend: draaistang b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

Montagehandleiding Verano Ipanema V280

Montagehandleiding Verano Ipanema V280 Inhoud verpakking 1. Knikarmscherm 2. 2 x zijkappen 3. 2 x muursteunen 4. Middensteun(en), standaard bij een scherm van dit type breder dan 450 cm 5. 2 x borgbouten, voorzien van moeren 6. Bediening a.

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :LIMBURG :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 8 stappen

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montagehandleiding Complete cabine Capri

Montagehandleiding Complete cabine Capri Montagehandleiding Complete cabine Capri Onderdelenlijst 1. Verstevigingsbeugel 2. Gebogen achterwand 3. Rechte achterwand, incl. kraan en omstelknop 4. Syfon set 5. Douchebak 6. Doucheglijstang, incl.

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :holle bouwstenen

MONTAGEHANDLEIDING. :holle bouwstenen MONTAGEHANDLEIDING model type :LIMBURG :holle bouwstenen => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 8 stappen in deze

Nadere informatie

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door.

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Volg de montagehandleiding stap voor stap. Bruynzeel Home Products houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade

Nadere informatie

Montagehandleiding. Steek nooit de stekker in het stopcontact als het systeem nog niet volledig geïnstalleerd is.

Montagehandleiding. Steek nooit de stekker in het stopcontact als het systeem nog niet volledig geïnstalleerd is. 56 Steek nooit de stekker in het stopcontact als het systeem nog niet volledig geïnstalleerd is. Montagehandleiding 3 1 Haal de binnen-unit uit doos A en controleer of de inhoud compleet is: Binnen-unit

Nadere informatie

Zonne-energie voor iedereen. Installatiehandleiding. zonnepaneelset camper, boot of caravan

Zonne-energie voor iedereen. Installatiehandleiding. zonnepaneelset camper, boot of caravan Zonne-energie voor iedereen Installatiehandleiding zonnepaneelset camper, boot of caravan Inhoud zonnepaneelset Hoekstukken set Zonnepaneel Montagekit Laadregelaar Connectorset mc4 Solar kabel Optioneel

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015

V280 - Ipanema. Montagehandleiding 681-081015 V280 - Ipanema Montagehandleiding 681-081015 Pakketinhoud, benodigd gereedschap en belangrijk voor het monteren Pakketinhoud (tekening 1): A: V280-Ipanema knikarmscherm B: 2x Zijkappen C: 2x Montagebeugels

Nadere informatie

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek

Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Montagehandleiding Bullerjan B³ Keramiek Lees deze handleiding zorgvuldig door voordat u begint met de montage! We raden u met klem aan de installatie altijd met twee personen en door opgeleid personeel

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer

Doucheset monteren. Materialen Gereedschap. Accuboormachine. Doucheset. Teflontape. Waterpas. Siliconen Kit. Potlood. Rubber hamer Doucheset monteren Doucheset monteren Materialen Gereedschap Doucheset Teflontape Siliconen Kit Accuboormachine Waterpas Potlood Rubber hamer Platte schroevendraaier Steeksleutel Rolmaat Inbussleutel http://bit.ly/297zy6d

Nadere informatie

INSTALLATIE GROHE SENSIA IGS

INSTALLATIE GROHE SENSIA IGS INSTALLATIE GROHE SENSIA IGS 1 INHOUD DOOS 1 1. Besturingskast 2. Installatie instructies 3. Doosje: -4x M12 moer -3/8 t-stuk -tube vet 4. Gevlochten waterslang 4. met kogelkraan 5. Pijpsleutel 19mm 6.

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport

Montagehandleiding Carport Montagehandleiding Carport Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw Carport. Deze handleiding beschrijft stap voor stap hoe u uw Carport kunt monteren. Wij wensen u veel plezier toe. Haal de materialen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl douchecabines EPOS badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design Lees vooraf aan de installatie eerst de handleiding in zijn geheel door. Gebruik electrisch gereedschap uitsluitend voor het boren

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Sierpaneel BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PNL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 :8 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Sierpaneel Installatiehandleiding

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar

Nadere informatie

Montagehandleiding: Rolluiken

Montagehandleiding: Rolluiken Montagehandleiding: Rolluiken Montage-instructie Rolluik Inhoud Verpakking 1 1 1. Pantser in de kast 2. Bediening a. Handbediening: Koord- of bandopwinder b. Elektrisch: Schakelaar + stekker c. Afstandbediend:

Nadere informatie

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ]

S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] S I M P L Y S O L A R H A N D L E I D I N G [ S E T 4-14 P A N E L E N ] U ontvangt een complete set, inclusief alle kabels en connectoren. Installatie is heel eenvoudig, hieronder staat alles in een eenvoudig

Nadere informatie

GROHE MINTA TOUCH. installatie instructie

GROHE MINTA TOUCH. installatie instructie installatie instructie Benodigde gereedschappen: Steeksleutel 7 mm Steeksleutel 9 mm Steeksleutel mm Steeksleutel 4 mm Kruiskopschroevendraaier Benodigde materialen: Bevestigingsmaterialen (4) voor de

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

HANDLEIDING BETONLAMP HOUT

HANDLEIDING BETONLAMP HOUT VOORBEREIDING Voordat we beginnen met klussen is het handig om even de benodigde onderdelen door te nemen en te checken of je alles voorbereid hebt. ONDERDELENLIJST 1 x zak 1,5 kilo snelbeton op kamertemperatuur

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 10 stappen in deze handleiding bij de montage.

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING UNICO 8,5-11 HE / HP

INSTALLATIEHANDLEIDING UNICO 8,5-11 HE / HP UNICO 8,5-11 HE / HP Stap 1: Kleef de mal tegen de muur 1. Zorg dat de mal mooi recht en vlak hangt 2. Verzeker u ervan dat er geen obstructies in de weg zitten 3. Hou rekening met de voorgeschreven afstanden

Nadere informatie

Installatiehandleiding Sensa Verticaal

Installatiehandleiding Sensa Verticaal Installatiehandleiding Sensa Verticaal Versienummer 06.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw ruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik 1. Instructie plaatsen rolluik (buiten) Neem het rolluik uit de verpakking. Om beschadiging van het rolluik te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken. De beschermfolie mag u laten zitten.

Nadere informatie

Installatiehandleiding. zonnepaneelset camper, boot of caravan

Installatiehandleiding. zonnepaneelset camper, boot of caravan Installatiehandleiding zonnepaneelset camper, boot of caravan Inhoud zonnepaneelset Hoekstukken set Zonnepaneel Laadregelaar Montagekit Connectorset mc4 Solar kabel Optioneel Dakdoorvoer Display Configuraties

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken

MONTAGEHANDLEIDING. :cellenbeton of gipsblokken MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :cellenbeton of gipsblokken => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. => Volg gedurende de montage de 7 stappen

Nadere informatie

Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en inbraakwerende uitvoering

Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en inbraakwerende uitvoering pagina 1/8 Versie Maart 2017-1 Montage instructie Avento RZ - standaard uitvoering - brandwerende uitvoering 30+ en 60+ - inbraakwerende uitvoering Inhoud verpakking: - 1x sluitstijl - 1x hangstijl voorzien

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor betonnen wasbak Taludes Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MONTAGE INSTRUCTIE. RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting

MONTAGE INSTRUCTIE. RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting MONTAGE INSTRUCTIE RVS & hout decor trapleuningen Met of zonder module LED verlichting Inhoudsopgave 1. Hulpmiddelen... 3 2. Stappenplan A. Steektrap of losse leuningen... 3 3. Stappenplan B. Kwart of

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor Luxaflex Jaloezieën 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden

Nadere informatie

Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis

Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis Montage-instructie Mobile Keys sleutelkluis Montagevorm en voorwaarden De SKG** gecertificeerde Mobile Keys sleutelkluis is geschikt voor wand- en deurkozijn-montage. Deurkozijn-montage van de Mobile Keys

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Betreft: Benodigd gereedschap Tottenham (Zilver) Middlesbrough (Goud) - Inbussleutel 6 - Inbussleutel 5 - Palenrammer / Voorhamer - Gatenzaag ø100mm - Gatenzaag

Nadere informatie

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap:

Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: V585 Screen Montagehandleiding Montage-instructies voor standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Standaard screens / V515 - Verduisteringsscreen Benodigd gereedschap: Boormachine Een boor van 6

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

pinto / passo handleiding badmeubel

pinto / passo handleiding badmeubel pinto / passo handleiding badmeubel Controleer Controleer vóór vóór montage montage of of het het product product compleet compleet en en vrij vrij van van beschadigingen beschadigingen is. is. is. Mocht

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond douchecabines LITHO kwartrond www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design LET OP: de Litho kwartrond wordt geleverd in 2 aparte dozen. Doos 1/2 bevat het linkerscherm en alle losse onderdelen. Doos 2/2

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen

Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen Montagevoorschrift voor HPL-Toplaminaat keukenbladen Dit vindt u in de verpakking 1 koppelset 2, bestaande uit twee bouten met toebehoren (A) A B koppelstrip (B) siliconenlijm (C) C kwast (D) D montagevoorschrift

Nadere informatie

HANDLEIDING BETONLAMP ALUMINIUM RECHTOP

HANDLEIDING BETONLAMP ALUMINIUM RECHTOP VOORBEREIDING Voordat we beginnen met klussen is het handig om even de benodigde onderdelen door te nemen en te checken of je alles voorbereid hebt. ONDERDELENLIJST 1 x zak 1,5 kilo snelbeton op kamertemperatuur

Nadere informatie

Montage handleiding. Rolluiken

Montage handleiding. Rolluiken Montage handleiding Rolluiken Dit rolluik is geschikt voor buitengebruik en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen voor CEmarkering (deze zijn omgezet in de Nederlandse wetgeving): De richtlijn voor

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen

Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Montagevoorschrift voor Solid Glass keukenbladen Dit vindt u in de montageset koppelset 1, bestaande uit 2 plastic boutklemmen, 1 bout, 1 schroef en 2 klemplaatjes (A) zuurvrije siliconenlijm t.b.v. koppeling

Nadere informatie

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne

Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Montage Ufo-mast en Ufo-antenne Let op: Iedere montage is uniek. Dit montagevoorbeeld geeft slechts weer hoe een Ufo-mast en een Ufo-antenne in principe gemonteerd kunnen worden. U dient zelf te beoordelen

Nadere informatie

Docentenblad 4 Monteren 1

Docentenblad 4 Monteren 1 Docentenblad 4 In monteren 1 krijgt de leerling een overzicht van handboormachines, boorsoorten, boordiameters en plugdiameters. Vervolgens moet hij of zij gaten boren in een gipsmuur met massieve stenen.

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur ken Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. o De montage dient uitgevoerd te worden door

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding 08. 00 NL ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Borstweringhoogte van tenminste 650 mm (alleen in bijzondere gevallen (minimale vensterbankdiepte) kan men met

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING

INSTALLATIEHANDLEIDING INSTALLATIEHANDLEIDING Designsierpaneel BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PNL9-.book Page Monday, January 7, 09 :07 PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Designsierpaneel BYCQ40EPB Installatiehandleiding

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1788-151116 Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1 Inhoud Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Montage handleiding Upfall Excellent Tray Belangrijk!

Montage handleiding Upfall Excellent Tray Belangrijk! Montage handleiding Upfall Excellent Tray Belangrijk! Let goed op de plafond hoogte bij het plaatsen van de Upfall zodat de douchestang na afwerking van de buitenzijde geplaatst kan worden. Hart afstand

Nadere informatie

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur LINO handleiding douche 3-delige schuifdeur Controleer Controleer vóór vóór montage montage of of het het product product compleet compleet en en vrij vrij van van beschadigingen beschadigingen is. is.

Nadere informatie

miko badmeubel handleiding

miko badmeubel handleiding miko badmeubel handleiding Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Installatiehandleiding Lightswing Single en Twin

Installatiehandleiding Lightswing Single en Twin Installatiehandleiding Lightswing Single en Twin Lees voor het installeren deze handleiding Installation guide for the Lightswing Single and Twin Read this manual before installation Montageanleitung Lightswing

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg!

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! MONTAGE HANDLEIDING MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! De onderdelen van het MAXXGRIP beadlock systeem; START HIER:

Nadere informatie

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren )

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren )

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Handleiding versie 1.2 NL

Handleiding versie 1.2 NL Handleiding versie 1.2 NL Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN 1.1 Lokale aspecten van de montage-gebruikshandleiding 3 1.2 Beoogd gebruik 3 1.3 Onjuist gebruik 3 1.4 Op te volgen wetten, richtlijnen en normen 3 1.5

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle bouwstenenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten. ClimaRad Sensa Verticaal Installatiehandleiding 08.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens V585 V595

Montage-instructie. Screens V585 V595 Montage-instructie Screens V585 V595 Montage-instructie Screen V585 - Screen V595 Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking 2 Benodigd gereedschap 2 Specificaties screens 3 Specificaties geleiders 4 1. Montage

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding 07.00 NL ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Borstweringhoogte van tenminste 650 mm (alleen in bijzondere gevallen (minimale vensterbankdiepte) kan men met

Nadere informatie

GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES

GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES GL03350 HOEKCABINE MONTAGE INSTRUCTIES BELANGRIJK Bedankt voor het kiezen voor van Rijn Products. Lees voordat u uw deur gaat plaatsen eerst goed deze gebruikshandleiding. 1. Controleer of u beschikt over

Nadere informatie

Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan?

Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Hoe installeer je de Insinkerator heetwaterkraan? Materialen Gereedschap Insinkerator boiler met filter (voor 3-in-1 heetwater-kraan) Insinkerator 3-in-1

Nadere informatie

Golfplatendak montage

Golfplatendak montage Golfplatendak montage SUNKIT Zonnestroomsysteem Administrator 7-10-2008 10:36 1/5 Algemeen Deze handleiding begeleidt u stap voor stap bij de montage van het SUNKIT zonneenergiesysteem. Lees voordat u

Nadere informatie

M1 Montage Handleiding

M1 Montage Handleiding INTRODUCTION De WaterRower is gedeeltelijk gemonteerd verpakt voor een betere bescherming en een kostenbesparing tijdens transport. Het monteren van de WaterRower neemt ongeveer een half uur in beslag,

Nadere informatie

Montage handleiding. Screens

Montage handleiding. Screens Montage handleiding Screens Dit screen is geschikt voor buitengebruik en voldoet aan de volgende Europese richtlijnen voor CEmarkering (deze zijn omgezet in de Nederlandse wetgeving): De richtlijn voor

Nadere informatie

Montage instructie Match Plus

Montage instructie Match Plus Inhoud verpakking: - 1x sluitstijl - 1x hangstijl voorzien van scharnieren - 1x bovendorpel - 6x afdekdopje t.b.v. klem gat (12 stuks bij wanddikte < 100mm) - 4 x schroef 4,5 x 50 per scharnier Optioneel:

Nadere informatie