Nieuwsbrief. september 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. september 2012"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september 2012 Inleiding Mag ik mij voorstellen?... Hallo allemaal! Hier is dan weer een nieuwe nieuwsbrief. Enkelen hebben het nog tegoed, maar de meesten van ons hebben al vakantie gehad. Hopelijk heeft iedereen in juli en augustus een mooie tijd gehad waar we met een positief gevoel op terug kunnen kijken en beginnen we weer met frisse zin aan een nieuw schooljaar. Tijdens de zomervakantie heeft de dagopvang niet stilgezeten en ook de vakantie-bso's draaiden volop. We zijn lekker veel naar buiten geweest met de kinderen en op de dagen dat het wat minder weer was, hebben er binnen allerlei activiteiten plaatsgevonden. Met zo af en toe een regenachtige dag, kunnen we verder stellen dat we een prima zomer hebben gehad. Beste Allemaal, Ik ben Audrey Hengst Na ongeveer zo n 1,5 jaar uit de roulatie geweest te zijn ivm. m n ziekte ben ik sinds mei jl. weer begonnen met re-integratie Je komt dan terug en dan is er veel veranderd! Collega s zijn weg of op een andere plek gaan werken. En dan mag je kiezen Misschien voor mij fijn om met iets heel anders te beginnen. Oude mensen weten dat ik in het verleden ook ns BSO heb gedaan. Maar die bestond destijds uit 1 groep! Nu zijn er groepen in leeftijden. Mijn keus viel op de jongere en zo kom ik bij BSO Hordijk terecht De plaats waar de groep zit voor mij ook niet onbekend, aangezien mijn nichtje daar op school heeft gezeten En wat een bekenden kom je tegen, jeetje zeg! Het grut die je kent van ongeveer 2,5 jaar oud zie ik NU een nieuwe weg inslaan naar school Ja waar blijft de tijd? Maar al die anderen die ik ns onder mijn hoede heb gehad, hebben de leeftijd variërend van 8 jaar of zelfs veel ouder!... Zo zie je maar lieve mensen de tijd gaat gewoon door!... Ik mag voor mezelf zeggen (positief blijven), ook ik ga door! Heerlijk om weer onder kleine en grote mensen te zijn. Doet me zeer goed Al moet ik t met n mindere conditie doen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik hoop een leuke tijd met uw kind(eren) door te maken. En net als mijn collega s een steun in t leven van uw kind te zijn! Tenslotte dragen wij ook een steentje bij aan de opvoeding van t kind zijn Groetjes en tot ziens, Audrey

2 BSO Hordijk De zomervakantie is weer ten einde. Op bso Hordijk is het in die periode erg druk geweest. Veel kinderen van 4 t/m 12 jaar werden er opgevangen. Het draaiboek met vakantie-activiteiten stond vol met knutselwerkjes, lekkere gezonde fruithapjes, spelletjes voor binnen en buiten. Helaas werkte het weer in de eerste helft van de vakantie niet mee, zodat veel waterspelletjes kwamen te vervallen. Zodoende is er veel gebruik gemaakt van de gymzaal, zodat de kinderen op regendagen ook binnen hun energie kwijt konden. Maar de kinderen nemen zelf ook graag het initiatief en zo kwamen ze tot dansen, verkleden en schminken. Ook een speurtocht in het schoolgebouw was een prettige bezigheid. En tenten bouwen met tafels en kleden! Maar als het weer het toeliet dan mochten waterspelletjes niet ontbreken, dus sponzen en emmers werden verzameld. Door 2 teams werden de spellen gedaan: water overbrengen door een natte spons boven het hoofd te houden en naar een lege emmer brengen; dan goed uitknijpen en weer snel terug. Het was een dolle boel en iedereen werd lekker nat. Sponzentikkertje was ook een leuk spel, waar natuurlijk ook de pedagogisch medewerkers aan mee deden. Iederéén kletsnat. Flessenvoetbal blijft zeer zeker een hartstikke leuke activiteit; zowel meisjes als jongens doen hier enthousiast aan mee. Buiten spelen is altijd leuk, zeker als je met vriendjes en vriendinnetjes bent!

3 Spetter Natuur bij Bso de Lunt De kinderen, die zich opgegeven hadden, kregen een uitnodiging via de mail omdat ze ook een nachtje bleven slapen. In die uitnodiging stond ook een bagagelijst, want er moest natuurlijk het een en ander meegenomen worden. 's Morgens al vroeg stonden de eerste vroege vogels paraat. Een potje pingpong om de tijd te verdrijven tot iedereen er was. Uitleg over het programma volgde en het eerste wat we gingen doen, was je eigen bed in orde maken. Na een half uur had iedereen een plaats en een bed en konden we fruit eten en drinken. Met een volle buik een tocht lopen waarbij verschillende foto's moesten worden genomen. Grote lol onderweg, maar ook geregeld de vraag 'is het nog ver?' Terug bij de Bso boterhammen gegeten en op naar het volgende onderdeel. Pionieren met de scouting. Wat hield dat nou in? 2 leiders van de scouting legden uit hoe je knopen kon leggen in touw en zo ook palen aan elkaar kon maken. Dat was nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk waren er wel een aantal die er goed mee uit de voeten konden, helemaal super!! Oh en overigens niet alleen de jongens hoor!!!! Er waren ook een aantal dames die prima met de touwen om konden gaan en de palen om die aan elkaar te krijgen! Toen alles klaar stond, waren er 3 heuse keukens verschenen. Terwijl iedereen zelf lekker speelde, werd er gekookt door de kok van de dag. Iedereen liet het zich goed smaken op een enkeling na maar daar hadden we wel een alternatief voor. Heerlijk ravotten, spelletjes doen en natuurlijk al de materialen ook weer opgeruimd zodat we klaar waren voor de klapper van de dag! KAMPVUUR MET MARSHMELLOWS!!!!!! Heerlijk roosteren in het vuur en dan tussen 2 biscuitjes op eten! Tja, wij weten wel hoe je moet smullen! Hierna wat spookverhalen verteld rond het vuur, maar het meest schrokken we toen iemand om de hoek kwam en BOE! riep. Helaas werd het toch tijd om om te kleden, tanden te poetsen en richting bed te gaan. Sommigen wilden niet gaan slapen, maar wat blijkt?? Die slapen bijna als eerste! 's Morgens natuurlijk vroeg wakker, lekker ontbeten en alle spullen weer ingepakt om weer naar huis te gaan of nog een dagje naar de bso. We willen Scouting AZG hartelijk danken voor hun hulp op deze dag!!! We vonden het geweldig!

4 Foto s spetter natuur

5 Spetter: Een videoclip maken. Er waren veel spetters om uit te kiezen in de zomervakantie en een ervan was een videoclip maken! Er waren veel kinderen die zich hiervoor hadden opgegeven. Daar was de leiding erg blij mee, want hoe meer kinderen des te meer leuke filmpjes zouden er komen. In de ochtend kwamen er al veel kinderen met een boel materialen aan zetten, want in de vakantie waren er op de BSO s al groepjes gemaakt en een verhaal bedacht. Hiervan stond de leiding te kijken, want wie had gedacht dat de kinderen zo enthousiast waren!! Als eerste gingen we een storyboard maken. Hierin tekende de kinderen hun verhaal in stripvorm uit. OP deze manier zouden ze tijdens het filmen het hele verhaal in scènes kunnen uit voeren om later te plakken en te knippen op de pc. Daarna mocht iedereen zijn kleding en attributen gaan verzamelen die nodig waren voor de film. Na het verzamelen kon het echte werk gaan beginnen; het filmen. Dit ging boven alle verwachtingen in erg goed! Het leken wel echte sterren!! Het spannendste moment was toen de papa s, mama s en andere kennissen en familieleden kwamen kijken naar het resultaat. Maar ook zij vonden het erg leuk en waren zeer trots!! Op naar de herfstvakantie met daarin weer nieuwe spetters en avonturen. Tot dan!

6 Spetter watersafari In de vakantie zijn we op safari geweest. We zijn niet op zoek gegaan naar olifanten en giraffen maar we zijn langs de waterkan op zoek gegaan naar waterbeestjes en met succes. Dit alles hebben we gedaan in samenwerking met natuurmonumenten in de bossen van Oisterwijk. Met 4 bussen vertrokken we vanaf Waalwijk naar Oisterwijk. De busreis zelf was al een gezellige boel. Lekker kletsen en in de rondte kijken het beloofde een gezellige dag te worden. Eenmaal gearriveerd in Oisterwijk hebben we eerst even in de speeltuin gespeeld. Nadat we groepen hadden gemaakt ging de eerste groep op pad. Watersafari! Bij de waterkant lagen allerlei materialen klaar zoals schepnetten, bakken om water in te doen en zeefjes. De kinderen kregen uitleg van een medewerker van natuurmonumenten. Wanneer ze met het schepnet door het water waren gegaan leegde ze deze in de ene emmer en met een klein zeefje moesten de kinderen de beestjes in de andere bak doen met helderder water. Op deze manier konden de kinderen de beesten goed bekijken. Al snel stonden alle kinderen versteld van de hoeveelheid verschillende dieren die er te vinden waren langs de waterkant. Na een tijdje scheppen met het schepnet kregen de kinderen een plaat waarop allerlei waterbeestjes afgebeeld stonden. De kinderen gingen toen zelf op onderzoek uit. Wat voor beestjes hadden ze allemaal gevangen? Na al het scheppen in het water was het tijd voor een boterham. Lekker opsmikkelen op het gras of op een boomstam. Na het smullen was het tijd voor het bouwen van hutten. In het klauterwoud was er voldoende ruimte om hutten te bouwen. Ook daar kwamen de mooiste creaties naar voren. Met de kinderen die nog niet moe waren hebben we nog geholpen om het bos schoon te maken. We hebben met prikkers en vuilniszakken al het vuil opgeruimd dat we tegenkwamen. Na een lange, vermoeiende maar vooral gave dag was het tijd om naar huis te gaan. En ook in de bus werd op de terugweg nog volop gezongen!

7 Home-Start Waalwijk: vriendschap en ondersteuning voor gezinnen met jonge kinderen. Wat is Home-Start Waalwijk? Sinds 2004 bestaat Home-Start in Waalwijk. Het programma biedt (opvoedings-) ondersteuning aan ouders, met minstens 1 kind jonger dan zeven jaar. Ieder gezin maakt wel eens een periode door waarin het niet zo goed gaat: ziekte, moeilijkheden met de kinderen, weinig contact met vrienden en familie, gebrek aan geld of spanningen met de partner. Meestal kun je zulke problemen zelf oplossen. Maar soms is het een opluchting als iemand tijd heeft om te luisteren of een handje helpt bij het goed regelen van praktische zaken. Een vrijwilliger van Home-Start kan je zo n steuntje in de rug bieden. Ze komt een dagdeel in de week bij je thuis langs. Zou u gebruik willen maken van de ondersteuning van Home-start? De coördinatoren van Home-start beantwoorden graag de vragen die u hebt. Misschien blijkt dat Home-start niet goed aansluit op uw situatie. Wij helpen u dan desgewenst om de juiste contacten te leggen. De coördinatoren van Home-Start, Marjon van den Meerendonk en Joyce Pontororing kunt u bereiken via de Twern Waalwijk. Telefoonnummer: Ook kunt u uw vragen stellen via marjonvandenmeerendonk@twern.nl of joycepontororing@twern.nl

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost september 2012 Inleiding Hallo allemaal! Hier is dan weer een nieuwe nieuwsbrief. Enkelen hebben het nog tegoed, maar de meesten van ons hebben al vakantie gehad. Hopelijk heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel September 2012 Inleiding Hallo allemaal! Hier is dan weer een nieuwe nieuwsbrief. Enkelen hebben het nog tegoed, maar de meesten van ons hebben al vakantie gehad. Hopelijk heeft

Nadere informatie

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL

Dr. A. van Voorthuysenschool KAMPBRIEF SO TOT EN MET 22 APRIL r.. van KMPBRIF S 2016 20 TT MT 22 PRIL W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. Voor het eerst ging er

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Informatie voor ouders

Informatie voor ouders LOCATIE SKSG BUBBEL Informatie voor ouders Dit jaar is het thema van de zomervakantie de Boer op. Door middel van dit zomerboekje informeren we, kinderen en ouders van de locatie, over ons zomervakantieprogramma.

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes.

eerst de fietsgroep uit. Er ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer. een fietspomp en ze deden daarna goocheltrucjes. r.. van W S Woensdagochtend zijn wij om 09.30 uur vertrokken naar het Koos Vorrinkhuis. Voordat we vertrokken, zwaaiden we eerst de fietsgroep uit. r ging weer een groep leerlingen fietsen, heel erg stoer.

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders,

Buitenschoolse opvang. Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Vakantie Buitenschoolse opvang Juli 2015 week 29 en 30 Beste ouders, Voor u ligt de eerste editie van het vakantiejournaal Zomer 2015. Via dit journaal doen wij wekelijks verslag uitbrengen van de avonturen

Nadere informatie

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus

Nieuwsbrief KDV/BSO Apenrots Juli / augustus KDV / BSO Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en kdv / bso Apenrots Terugblikken op afgelopen 2 maanden Wat

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers,

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een heleboel plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten,

Nadere informatie

Op vakantie in Zweden vond Jasmijn deze schedel!

Op vakantie in Zweden vond Jasmijn deze schedel! Groepsnieuws groep 4 mei/juni Een tand eruit! Op vakantie in Zweden vond Jasmijn deze schedel! Belangrijke gebeurtenissen Finn, 2 e prijs met straatvoetbal! Verjaardag juf Op woensdag 25 juni vierde ik

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Februari 2013 Terugblikken en vooruitblikken Hier is hij dan, de eerste nieuwsbrief van 2013. We blikken terug op een jaar vol leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld de mini- 80,

Nadere informatie

Ernst Knijff Tineke van der Meer De ware koning

Ernst Knijff Tineke van der Meer De ware koning Ernst Knijff Tineke van der Meer De ware koning Ernst Knijff Tineke van der Meer De Ware Koning en andere verhalen van meester Karel tekeningen: Anne van Buul NARRATIO CIP-gegevens Koninklijke Bibliotheek,

Nadere informatie

EEN NIEUW SCHOOLJAAR BEGONNEN BIJ PEUTERSPEELZAAL T PEUTERHOFJE

EEN NIEUW SCHOOLJAAR BEGONNEN BIJ PEUTERSPEELZAAL T PEUTERHOFJE Frisse start Voor de meesten zit de vakantie er weer op. De scholen zijn begonnen en we kunnen er weer met frisse moed tegenaan. EEN NIEUW SCHOOLJAAR BEGONNEN BIJ PEUTERSPEELZAAL T PEUTERHOFJE In de zomervakantie

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel

Nieuwsbrief Kaatsheuvel Nieuwsbrief Kaatsheuvel Februari 2012 Februari.. Eindelijk was hij er dan: de echte winter. Sneeuw, vrieskou en een mooi winterzonnetje. Het was kort maar krachtig. Er was zelfs bijna sprake van een Elfstedentocht!

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel In de bus Als eerste laden iedereen hun bagage in zoals: tassen, koffers en slaapzakken. Toen stapte iedereen in. Het was eerst even ruzie zo van: ik wil naast hem/haar! Ik wil naast het raam! Ik wil voor

Nadere informatie

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013

Kamp groep 8. Zon, water, natuur. Terug in de tijd... BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Kamp groep 8 BASISSCHOOL DE TALENTEN 5, 6 EN 7 JUNI 2013 Zon, water, natuur Terug in de tijd... Klaar voor vertrek Om 08.00 uur kwamen de eerste kampgangers aan. Alle bagage werd ingeladen in de auto's

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Terugblik zomervakantie 2015 Thema: natuur BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Wilt u meer foto s bekijken van de afgelopen zomervakantie? Dan verwijzen

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op:

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op: Thema De Zomer Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer open en wij hebben

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013

Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Nieuwsbrief Kaatsheuvel December 2013 Oudercommissie Binnen Mikz is er een OuderCommissie (OC) actief. Deze bestaat uit een groep enthousiaste ouders die actief betrokken is bij het reilen en zeilen van

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender

Zomervakantie activiteiten kalender Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Vandaag staat helemaal in het teken van sport. We beginnen met het ontwerpen van een cool sport shirt en deze gaan we

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma 27-10-2017/03-11-2017 Entertainment Programma #OntdekLandal Herfstvakantie Fun & Entertainment bij Ooghduyne In alle Nederlandse vakanties worden er op ons park diverse leuke activiteiten georganiseerd

Nadere informatie

t GraGo tje juni 2018

t GraGo tje juni 2018 t GraGo tje juni 2018 Kleuterschool Grammene Grijsbulckstraat 3 051 63 64 17 Lagere school Gottem Ardense Jagersstraat 6 051 63 51 47 www.wongrago.be directie@wongrago.be PEUTER- & EERSTE KLEUTERKLAS Dieren

Nadere informatie

Het feest van de olifant

Het feest van de olifant Het feest van de olifant door Marike Jongsma In een land hier ver vandaan leefde eens een mooie olifant. Olifant had vele vrienden in het woud. Maar zijn vrienden hadden olifant al een poosje niet meer

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Het Parool van de school

Het Parool van de school Het Parool van de school Schoolkamp 2017 en Schoolreisje 2017 Voorwoord Hier is hij dan weer; de jaarlijkse schoolkranteditie over het schoolkamp en het schoolreisje. Dit jaar zijn de kleuters naar de

Nadere informatie

Activiteitenplanning SKSG Bredero. vakantie. Week 1. (24 juli t/m 28 juli)

Activiteitenplanning SKSG Bredero. vakantie. Week 1. (24 juli t/m 28 juli) Activiteitenplanning SKSG Bredero Week 1 (24 juli t/m 28 juli) 24 juli SKSG Kampdagen Alle jongste kinderen doen mee aan de spelletjesochtend in het Stadspark. Daarom graag iedereen van 4 t/m 6 jaar aanwezig

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016

Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Eindverslag zomerkamp 2016 Oosterzee, Friesland 18 juli t/m 22 juli 2016 Maandag 18 juli We vertrekken vanaf de locatie Koningsbelt met 25 leerlingen, 10 begeleiders en aanvullende gezinsleden zoals een

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema "water" In dit thema staat water centraal.

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus. Seizoen 2013 / 2014. Thema water In dit thema staat water centraal. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Kleine Columbus Seizoen 2013 / 2014 Thema "water" In dit thema staat water centraal. Water komt uit de kraan maar zit ook in een fles, je kunt het drinken maar je

Nadere informatie

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe

Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Gezellig jeugdkamp op de Berghoeve te Epe Van vrijdag 14 t/m zondag 16 juni is de jeugd van voetbal-d en handbal-c met kamp geweest naar de Berghoeve in Epe. Bijna 60 kinderen hebben een prachtig weekend

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO Buitengewoon Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers,

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een heleboel plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten,

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK

ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK ACTIVITEITEN JAARPLAN 2015 KINDERDAGVERBLIJF WERELDPLEK HET ACTIVITEITEN JAARPLAN IN DE PRAKTIJK PUK & Ko Het kinderdagverblijf en de peuterspeelzaal van Kindercentrum Wereldplek werken sinds 2009 met

Nadere informatie

Verloren grond. Murat Isik. in makkelijke taal

Verloren grond. Murat Isik. in makkelijke taal Verloren grond Murat Isik in makkelijke taal Moeilijke woorden zijn onderstreept en worden uitgelegd in de woordenlijst op pagina 84. Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen Mijn geboorte Mijn verhaal

Nadere informatie

Oktober de maand van opvoeding

Oktober de maand van opvoeding Oktober de maand van opvoeding De week van de opvoeding vindt weer plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 oktober. Voor de vijfde keer wordt de week van de opvoeding georganiseerd en dat wordt in heel

Nadere informatie

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor

Het verhaal op reis. groep 1-2. melle de muis. Bijlagen Les 1. media. spoor Het verhaal op reis groep 1-2 melle de muis Bijlagen Les 1 Les 1 - Bijlage 1 - brief kunstenaar 1 Lieve kinderen, Vandaag begint er een bijzonder project: HET VERHAAL OP REIS. Jullie gaan vandaag met elkaar

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL

ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL ZOMERKAMP 2015 in kamphuis D n hazelaar in EERSEL Hierbij een kort verslag van de week met de originele verslagen van de kinderen gecombineerd met wat foto s Namens de leiding Iet, Bep, Joop, Jeroen Arne,

Nadere informatie

De Blokpers nummer 188 Pagina 5

De Blokpers nummer 188 Pagina 5 Hoi, Jongens en Meisjes van Jong Nederland Beesel. Ik ben een Zwarte Piet, jullie kennen mij wel. Ik ben die lange Zwarte Piet met dat vage brilletje die ieder jaar naar de Blokhut komt omdat er Sinterklaasbivak

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

Voor het eerst naar de Pater van der Geldschool

Voor het eerst naar de Pater van der Geldschool Voor het eerst naar de Pater van der Geldschool s Morgens word je naar school gebracht door papa, mama, opa of oma. Het wachten op de speelplaats Het binnenkomen Om 5 voor half 9 gaat de zoemer; de juffen

Nadere informatie

MAMA MIA! FLYNN IS AL GROOT. * 1. Flynn en zijn broers Gil en Kato Dit is Flynn. Hij is vier jaar.

MAMA MIA! FLYNN IS AL GROOT. * 1. Flynn en zijn broers Gil en Kato Dit is Flynn. Hij is vier jaar. MAMA MIA! FLYNN IS AL GROOT. * 1. Flynn en zijn broers Gil en Kato Dit is Flynn. Hij is vier jaar. -Wijs zelf Flynn aan -Zijn jullie even oud als Flynn /ook vier jaar? Wie is ouder dan Flynn /dus vijf

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4

O.B.S. de Wiekslag. Nieuwsbrief groep 5/6. Nieuwsbrief nr.4 O.B.S. de Wiekslag 201 6-20 17 nummer 4 nieuwsbrief Nieuwsbrief groep 5/6 Nieuwsbrief nr.4 Inhoud Nieuwsbrief nr. 4 1 Avondvierdaagse 1 Engelse week 1 Circusdag 2 Schoolreis Thüle 2, 3 Meesters en juffendag

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO.

Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. Beste ouders/verzorgers Wij hebben weer een mooie nieuwsbrief voor u gemaakt met verhalen uit de Peutergroep en de BSO. De dagen worden korter, wij maken ons klaar voor het eerste lichtjesfeest op weg

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2013

Nieuwsbrief januari 2013 Nieuwsbrief januari 2013 Allereerst de beste wensen voor 2013. Prijsverhoging. Onze prijs gaat 1,55% omhoog. De prijs was 6.57 en wordt 6.67. Nieuwe sportclinic Op maandag 21 januari beginnen we met kinderyoga.

Nadere informatie