Stapje voor... Wistje datjes. Het ledenfeest dit jaar door gaat op zaterdag 9 december 2017.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stapje voor... Wistje datjes. Het ledenfeest dit jaar door gaat op zaterdag 9 december 2017."

Transcriptie

1 Stapje voor... Wistje datjes Het ledenfeest dit jaar door gaat op zaterdag 9 december Na een geslaagde Krokustocht ( zie artikel), zijn we in een drukke voorbereidingsperiode aanbeland. Er staat veel op het programma de volgende maanden. Maar eerst en vooral wil ik nog eens de medewerkers bedanken die meehielpen aan de voorbije organisaties, of hun naam hebben opgegeven voor komende tochten. Hoeft het nog gezegd, zonder jullie gaat het niet. Intussen is het wandelseizoen al volop in gang geschoten. We zien tevens aan de uitslagen van de tochten, dat we met onze club goed vertegenwoordigd zijn. Ook de mensen die nog maar recent clublid zijn geworden, worden regelmatig opgemerkt. Ik roep dan ook op om jullie bij andere clubleden kenbaar te maken, want velen weten niet dat jullie ook bij onze bloeiende club horen. Ik hoop dat de weersomstandigheden vlug beteren, zodat we opnieuw kunnen genieten van vele voorjaarstochten. Ik zal nu maar stoppen, want ik meen een paashaas in mijn tuin te hebben gezien. dirk Onze website hoe langer hoe meer vorm krijgt. In de rubriek fotogalerij er na iedere organisatie een tiental foto s geplaatst worden. Zeker eens kijken! Je via de website rubriek clubwerking contact ons steeds iets kunt vragen, melden,. Je niet mag vergeten in te schrijven voor de ontbijtwandeling van zondag 14 mei Op iedere organisatie we een secretariaat voorzien. Hier kun je terecht voor kleefetiketten (levering à-la-minute,wandelboekjes, inschrijving busreizen, vragen, meldingen, Onze club nu 347 leden telt. Ons wandelweekend naar Waldbreitbach dichterbij komt. En dat we vragen aan de deelnemers stipt aanwezig te zijn ten laatste om We vertrekken om 6.30.

2 Uit de cijfers blijkt. De nieuwe wandelfederatie heeft, onder de mom van het vele werk bij de fusie, heel wat cijferwerk over boord gegooid. Zo is er geen klassement met het aantal wandelaars per club meer beschikbaar. Iets wat toch door heel veel wandelaars regelmatig geraadpleegd werd. Gelukkig hebben we in eigen huis een crack in het bijhouden, verzamelen en rangschikken van alle mogelijke gegevens. Waarvoor heel veel dank Eddie. We profiteren dan maar al te graag om hierna een mooie tabel met de prestaties van de West-Vlaamse clubs tijdens het eerste kwartaal 2017 te geven. jan. feb. maa. Totaal WSV De Brigandtrotters vzw Gitse wandelclub 'Voetje voor Voetje' vzw Wandelclub Beernem vzw Drevetrotters Zonnebeke vzw Wsv De Colliemolen Oostnieuwkerke-Staden Wervikse Wandelsport Vereniging vzw De Spartastappers Ardooie vzw Watewystappers Tielt Wandelclub 'Vier op een Rij' Groot-Zedelgem vzw Wsv De Molenstappers Ruiselede vzw We staan dus op een schitterende 5 plaats, dit op een totaal van 99 West-Vlaamse clubs. Bedankt Eddie voor dit titanenwerk. Ontbijtwandeling Zondag 14 mei 2017 Naar jaarlijkse gewoonte, houden we eraan om op Moederdag een ontbijttocht te organiseren. We vangen ons tochtje aan om 6.30 u aan zaal Zonneheem in Oostnieuwkerke, en na een uurtje stappen wordt jullie een uitgebreid ontbijtbuffet aangeboden, en dit terug volledig GRATIS. Nadien krijgt iedereen terug de mogelijkheid clubkledij om aan te schaffen. We denken en hopen opnieuw veel clubleden voor deze organisatie letterlijk en figuurlijk wakker te maken. Om alles vlot te laten verlopen, moet er wel tijdig worden ingeschreven. Het inschrijven kan vanaf nu tot en met zaterdag 6 mei via mail, telefoon, website of onderstaand strookje. Neem zoveel als mogelijk contact op met Patrick of Dirk ( Etienne is alweer op bedevaart?) en hou er tevens rekening mee dat het voltallige bestuur afwezig is van 28/04 tot en met 1 mei. degrijse.patrick@telenet.be 0473/ of 051/ Moststraat 5 Oostnieuwkerke vandeweghedirk@telenet.be 0485/ of 051/ Vijverdamstraat 6 Oostnieuwkerke Naam: Adres: zal met personen aanwezig zijn op de ontbijtwandeling van 14 mei 2017.

3 Opperbeste Krokustocht Op 4 maart waren we de enige wandelorganisator in onze provincie. De ganse week voorafgaand hadden we veel regenvlagen en plensbuien. Sommige stukken van het parkoers liepen zelfs even onder water. Gelukkig was de vrijdag nogal droog en de zaterdag was er niet al teveel neerslag, zodat reeds vroeg in de morgen veel wandelaars zich aan onze elektronische inschrijftafel meldden. Om 15 u. klopten we af op 1636 deelnemers, voorwaar een verdubbeling van het aantal dat we stiekem hoopten te bereiken We noteerden tevens 172 clubleden, en eindigden daarmee op de eerste plaats. Proficiat. Hieronder kunt u nog eens de uitslag van de 10 best vertegenwoordigde clubs raadplegen. Uitslag: 5328 Wsv De Colliemolen Oostnieuwkerke-Staden Gitse wandelclub 'Voetje voor Voetje' vzw Drevetrotters Zonnebeke vzw WSV De Brigandtrotters vzw Wervikse Wandelsport Vereniging vzw Wandelclub 'Nooit Moe Boezinge' vzw De Heuvellandstappers vzw Wandelclub Koekelare vzw De Warden Oom Stappers vzw De Spartastappers Ardooie vzw 44 Onze eerste tocht, de La-Ko-Sta op 15 april is een organisatie in samenwerking met de Sportraad van Staden. Naast fietstochten en loopwedstrijden organiseren wij de wandeltocht. We stappen deze keer richting Sleihage, waar we ook onze controlepost zullen voorzien. Onze volgende tocht is de Vijfwegentocht op 21 mei vertrekkende vanuit de Madonna. Als rustpost kiezen we de kinderboerderij in Houthulst. We denken voor deze tocht opnieuw wat bosrijke wandelpaden onder de voeten te kunnen schuiven. We hopen niet alleen op ideale weersomstandigheden, maar ook op een talrijke opkomst van jullie. Zet gerust onze tochten bij vrienden, familie en kennissen in de kijker. Niet te vergeten Onze clubleden betalen op deze organisaties geen inschrijving, maar moeten wel een inschrijvingskaart afhalen. Niet vergeten aan de soms verstrooide inschrijvingsverantwoordelijke te melden dat je lid van de club bent.

4 bedraagt zoals gewoonlijk 10 ( busreis, inschrijving en drankje inbegrepen). Er kan worden ingeschreven tot en met zondag 18 juni. Opstapplaatsen om 7.00 uur aan Zonneheem (Oostnieuwkerke) en om 7.15 uur aan het Spillebad (Roeselare) De busreis gaat maar door als er minstens 50 inschrijvingen zijn. Inschrijven: -kan via é-mail bij één van de bestuursleden. -telefonisch 051/ (Etienne Devos). -Via de website en doorklikken naar clubwerking-contact.graag willen we jullie duidelijk melden dat uw inschrijving maar definitief in orde is bij betaling. Dit kan cash bij één van de bestuurleden of via de rekening. Rekeningnummer BE met duidelijke vermelding busreis. Onze volgende organisaties Voor ons breekt er een drukke periode aan. Vanaf april tot en met juli, organiseren we iedere maand een wandeltocht, met tussenin nog een ontbijttocht en een 4-wandeldaagse naar Waldbreitbach. Op zondag 30 april 2017 zullen duizenden wandelliefhebbers de stapschoenen aanbinden ter gelegenheid van Vlaanderen Wandelt. Op Vlaanderen Wandelt is er voor elk wat wils: van de wandelrecreant over de geoefende wandelaar tot de fanatieke hiker. Het wordt een wandel- en belevingsevent waarbij alle aspecten van de wandelsport ruim aan bod komen! Voor de editie 2017 zijn Aarschot en Aalst/Erembodegem de gaststeden. Aarschot nestelt zich in de Demervallei, tussen de hellingen van het Hageland. Hier tref je de roestbruine Onze-Lieve-Vrouwkerk, het mooi gerestaureerde Begijnhof en de 's Hertogenmolens op de Demer aan. Vanop de Aurelianustoren heb je een prachtig uitzicht over al dat fraais. Je kan er wandelen langs prachtige holle wegen, langs de Demer en zijn meanders, genieten van de Hagelandse heuvels of de frisse lucht opsnuiven tussen de bloeiende fruitbomen. Wandel samen met Wsc Langdorp mee langs harde feiten, boeiende verhalen en ontdek meer over deze mooie stad en haar inwoners, ook wel bekend als kasseistampers. Aarschot, wordt terecht Parel van het Hageland genoemd. Dat Aalst heel wat meer betekent dan carnaval, zal je zeker merken op Vlaanderen Wandelt, de Vlaamse Wandeldag De uitgestippelde omlopen geven een

5 mooi beeld van wat Aalst te bieden heeft. Afhankelijk van de gekozen afstand wandel je door de stadskern van Aalst en/of door enkele enkele deelgemeenten zoals Erembodegem, Nieuwerkerken en Moorsel. Zo maak je kennis met het historische erfgoed van de stad en haar cultuur, maar vooral ook met de prachtige natuur aan de rand van de stad. Wandelen met Wsv de Kadees, dat is wandelen langs een afwisselend parcours met veel natuur. Dit jaar organiseren we geen busreis naar één van bovenvermelde organisaties, daar we volop bezig zijn met onze wandelvakantie in Duitsland. We hopen evenwel dat er van de thuisblijvers nog voldoende kandidaten zijn om naar één van bovenvermelde organisaties te gaan. Te voet naar Scherpenheuvel Wie dacht dat deze regio niets te bieden heeft, komt algauw bedrogen uit. Via vele veldwegels, soms een stukje bos, maar weinig verhard parkoers langs de Durme trokken velen richting Zichem. Wie dacht dat het mooiste voorbij was, kwam andermaal bedrogen uit. Het ontluiken in de lente met een aangenaam zonnetje, zorgde ervoor dat deze wandeldag zeker niet meer stuk kon. Tegen 16 u was iedereen, zoals afgesproken, terug bij de bus. Moe, maar tevreden konden we de terugreis aanvangen. Noteer alvast de volgende busreis in uw agenda. Met de bus naar de Zomerwandeling te Bierbeek op 25 juni. Op zondag 26 maart zijn we tijdig vertrokken uit Oostnieuwkerke om onze voettocht in Scherpenheuvel aan te vangen. De weersomstandigheden waren prima, en de sfeer in de bus zat er vanaf de aanvang reeds goed in. Rond 9,30 u konden we ginds onze tocht aanvangen, regelrecht richting basiliek. Daar werden de nodige kaarsen ontstoken voor allerlei intenties, nadien werden we de natuur ingestuurd. Onze 2de busreis van dit jaar gaat richting Bierbeek, nabij Leuven.Deze tocht wordt georganiseerd door wandelclup ( geen fout!!!) Den Engel vzw. Alle afstanden vertrekken vanuit het cultuurcentrum De Borre. Er is keuze uit en 42 km. Die langste afstanden zullen door ons niet meer kunnen worden gestapt, maar tot een 23 km moet wel nog lukken. Volgens de info die we van de club hebben gekregen, verloopt de wandeling langs rustige wegen zonder verkeer richting Haasrode, de langere afstanden gaan richting Beauvechain ( Bevekom voor de Vlamingen ), en dit voornamelijk over landbouwwegen. De inschrijfprijs

6 Ontbijtwandeling Zondag 14 mei 2017 Zonneheem Oostnieuwkerke Vijfwegentocht Zondag 21 mei 2017 Startplaats Madonna-Langemark Poeltocht Zaterdag 3 juni 2017 Startplaats Poelkapelle Busreis naar Bierbeek Zondag 25 juni bebloemingstocht Zondag 23 juli 2017 Startplaats Staden P Verantwoordelijke uitgever en afzendadres Degrijse Patrick Moststraat Oostnieuwkerke verschijnt 3 maandelijks nr.2 mei-juni-juli 2017 Afgiftekantoor: 8800 Roeselare

Uit de cijfers blijkt.

Uit de cijfers blijkt. Zondag 8 mei 2016 ontbijtwandeling Uit de cijfers blijkt. Onze formule van de vorige jaren blijft goed aanslaan. Waarom zouden we het dan ook veranderen? Eerst een stevige ochtendwandeling en daarna aanschuiven

Nadere informatie

Busreis naar de. 24ste Driestocht op 13 augustus te Waasmunster ingericht door de Durmestappers. Busreis naar de

Busreis naar de. 24ste Driestocht op 13 augustus te Waasmunster ingericht door de Durmestappers. Busreis naar de Busreis naar de 24ste Driestocht op 13 augustus te Waasmunster ingericht door de Durmestappers Busreis naar de 41ste Internationale wandeltocht te Westmalle op 8 oktober ingericht door Wsv Club 76 Merksem

Nadere informatie

Wistje datjes. Stapje voor

Wistje datjes. Stapje voor Stapje voor... Wistje datjes. Stapje voor In het nieuwe jaar zijn we al terug 4 bladzijden ver. Inderdaad de maand april is reeds goed bezig en Pasen ligt al achter ons. Normaal gezien moeten we al wat

Nadere informatie

Krokustocht. Zaterdag 3 maart Startplaats Westrozebeke. Busreis Gentbrugge. Zaterdag 18 maart Lakosta Zaterdag 21 april 2018

Krokustocht. Zaterdag 3 maart Startplaats Westrozebeke. Busreis Gentbrugge. Zaterdag 18 maart Lakosta Zaterdag 21 april 2018 Krokustocht Zaterdag 3 maart 2018 Startplaats Westrozebeke Busreis Gentbrugge Zaterdag 18 maart 2018 Lakosta 2018 Zaterdag 21 april 2018 Startplaats Langemark Busreis Brakel Vlaanderen wandelt Zaterdag

Nadere informatie

Knelpuntberoep. Wistje datjes

Knelpuntberoep. Wistje datjes We kunnen jullie dit feestelijk menu aanbieden aan de uitzonderlijke prijs van 45 euro per persoon. Nietleden, maar lid van het gezin betalen 55 euro. U wilt dit feest natuurlijk niet missen, daarom vragen

Nadere informatie

Ontmoetingscafé. Zaterdag 20 augustus Gemeentehuis Oostnieuwkerke. Busreis Terneuzen. Zaterdag 3 september Colliemolenweekdagtocht

Ontmoetingscafé. Zaterdag 20 augustus Gemeentehuis Oostnieuwkerke. Busreis Terneuzen. Zaterdag 3 september Colliemolenweekdagtocht Ontmoetingscafé Zaterdag 20 augustus 2016 Gemeentehuis Oostnieuwkerke Busreis Terneuzen Zaterdag 3 september 2016 Colliemolenweekdagtocht Vrijdag 28 oktober 2016 Startplaats Zonneheem Vredestocht Zondag

Nadere informatie

België PB-nummer : BC 31167 Erkenningsnumer P 006607. Tweemaandelijks Tijdschrift. Afgifte kantoor 8490 Jabbeke

België PB-nummer : BC 31167 Erkenningsnumer P 006607. Tweemaandelijks Tijdschrift. Afgifte kantoor 8490 Jabbeke België PB-nummer : BC 31167 Erkenningsnumer P 006607 Tweemaandelijks Tijdschrift Afgifte kantoor 8490 Jabbeke VERANTWOORDELIJKE UITGEVER DE VISCH Marie-Paule Zerkegemstraat 49i 8490 JABBEKE RBS Aktivia

Nadere informatie

Overzicht alle georganiseerde wandeling per jaar.

Overzicht alle georganiseerde wandeling per jaar. Overzicht alle georganiseerde wandeling per jaar. clubnr clubnaam Dreventocht Gavertocht Pekkerstocht Nazomertocht Brigandtrotterstocht /0/0 /07/0 0/0/0 0/0/0 0//0 Wsv De Brigandtrotters 0 7 0 0 IND Individueel

Nadere informatie

Rangschikking aantal deelnemers club Wintertochten - wandelseizoen

Rangschikking aantal deelnemers club Wintertochten - wandelseizoen 09 Godelievestappers Ruddervoorde vzw 6 06 6 009 Wandelclub Beernem vzw 77 7 69 4 00 WSV De Lachende Wandelaars Aalter vzw 4 4 Watewystappers Tielt 6 0 0 7 4 0 WSV De Molenstappers Ruiselede vzw 4 67 9

Nadere informatie

Stapje voor.. Beste clubleden,

Stapje voor.. Beste clubleden, Stapje voor.. Beste clubleden, We hebben nog wat kunnen genieten van een prachtig nazomertje, maar het valt niet te ontkennen dat de winter toch met rasse schreden nadert. De eindejaarsperiode is ook de

Nadere informatie

NR 163 P Clubblad: WSV Egmont Zottegem vzw Gesticht in 1985 Lid sportraad Zottegem

NR 163 P Clubblad: WSV Egmont Zottegem vzw Gesticht in 1985 Lid sportraad Zottegem België-Belgique P.B. P.P. 9620 ZOTTEGEM BC6587 P409050 NR 163 Clubblad: WSV Egmont Zottegem vzw Gesticht in 1985 Lid sportraad Zottegem Verantwoordelijke uitgever:patrick De Corte Adres: Tweekerkenstraat

Nadere informatie

Jaaroverzicht: aantal deelnemers per tocht en club Wandeljaar 2018

Jaaroverzicht: aantal deelnemers per tocht en club Wandeljaar 2018 Federatie: WANDELSPORT VLAANDEREN 5059 Godelievestappers Ruddervoorde vzw 45 5 35 7 3 6 74 5009 Wandelclub Beernem vzw 0 9 6 63 77 87 544 3003 WSV De Lachende Wandelaars Aalter vzw 53 36 5 60 5 33 348

Nadere informatie

Gent bij Nacht 2015 : Einduitslag

Gent bij Nacht 2015 : Einduitslag Gent bij Nacht 2015 : Einduitslag Totaal : 3656 deelnemers Florastappers Gent vzw : 279 leden (7,63%) Niet-aangeslotenen : 1334 wandelaars (36,49%) Plaats Clubnummer Clubnaam Aantal 1 163 Wsv Egmont Zottegem

Nadere informatie

omloop kluisbergen op 27 & 28 mei wandelt iedereen!

omloop kluisbergen  op 27 & 28 mei wandelt iedereen! omloop kluisbergen op 27 & 28 mei wandelt iedereen! www.wandelen.be Wandel mee en win deze te gekke Eddy Merckx kinderkoersfiets, geschonken door Fietsen JOWAN Dé Wandelklassieker van de Vlaamse Ardennen!

Nadere informatie

WSP HEVERLEE-LEUVEN VZW INFOBROCHURE NIEUWE LEDEN.

WSP HEVERLEE-LEUVEN VZW INFOBROCHURE NIEUWE LEDEN. WSP HEVERLEE-LEUVEN VZW INFOBROCHURE NIEUWE LEDEN 2017 www.wsp.be Beste wandelaar WSP Heverlee-Leuven (Wandelclub Sportvrienden Pakenhof) bestaat al sinds 1976 en is één van de eerste Leuvense wandelclubs.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF

SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN BLANKENBERGE REKENINGNUMMER BE NIEUWSBRIEF SECRETARIAAT IVAN DE LEU MGR WAFFELAERTLAAN 53 8370 BLANKENBERGE 050 42 84 97 REKENINGNUMMER BE34 4727 0645 2190 REDACTIE NIC OTTEVAERE ERIC DE VILLE IVAN DE LEU LAY OUT FRANKY MAELSTAF NIEUWSBRIEF HET

Nadere informatie

Woordje van onze voorzitter

Woordje van onze voorzitter Woordje van onze voorzitter Beste wandelvrienden Denken Ik denk dat het wandeljaar 2018 stilaan op zijn einde loopt. En ik denk dat ieder van ons het er wel mee eens zal zijn dat het jaar 2018 voor onze

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars PERSBERICHT 16 januari 2013 WANDELING LANGS DE BRONNEN VAN DE VOERSTREEK IS DE MOOISTE WANDELROUTE VAN VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars De wandeling Ontdek de bronnen van de

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken juni 32/10 32ste jaargang. nr 10 korte inhoud Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken Wat komt... Degustatie fietstocht... Samenaankoop stookolie... EK voetbal Niet- KWB-leden zijn

Nadere informatie

Ledenbrief Maart 2016

Ledenbrief Maart 2016 Ledenbrief Maart 2016 Ritten : Maart 2016 Wegritten 05/03 Waregem : Dwars door Vlaanderen 06/03 Veldegem 12/03 Merelbeke : Omloop van Vlaanderen 13/03 Assebroek-Aalter : Vlaamse Pijl 13/03 Kachtem 19/03

Nadere informatie

WSP HEVERLEE-LEUVEN VZW INFOBROCHURE NIEUWE LEDEN.

WSP HEVERLEE-LEUVEN VZW INFOBROCHURE NIEUWE LEDEN. WSP HEVERLEE-LEUVEN VZW INFOBROCHURE NIEUWE LEDEN 2016 www.wsp.be Beste wandelaar WSP Heverlee-Leuven (Wandelclub Sportvrienden Pakenhof) bestaat al sinds 1976 en is één van de eerste Leuvense wandelclubs.

Nadere informatie

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018 Jaaroverzicht 2018 Nieuwjaarswandeling 14 januari 2018 Spijtig genoeg werden er geen foto s genomen. Toch was het heel gezellig en ideaal om het nieuwe jaar in te zetten! Toneel 10 februari 2018 Voor de

Nadere informatie

Eindklassement 35e Vriendentocht

Eindklassement 35e Vriendentocht Eindklassement 35e Vriendentocht Organisator : Wsv De Stormvogels Oostende vzw (70) Datum : 30/06/2013 totaal aantal deelnemers 1158 aantal niet-aangesloten wandelaars 86 aantal andere/buitenlandse clubs

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Naam Club 0 De Heuvellandstappers 0 0 Individuelen 0 1 WSV Wervik 0 2 Nooit Moe Boezinge 0 3 Drevetrotters Zonnebeke 0 4 De Witsoone Stappers

Naam Club 0 De Heuvellandstappers 0 0 Individuelen 0 1 WSV Wervik 0 2 Nooit Moe Boezinge 0 3 Drevetrotters Zonnebeke 0 4 De Witsoone Stappers Plaats Naam Club 09/02/2013 Wintertocht 0 De Heuvellandstappers 0 0 Individuelen 0 1 WSV Wervik 0 2 Nooit Moe Boezinge 0 3 Drevetrotters Zonnebeke 0 4 De Witsoone Stappers Krombeke 0 5 Vlaemsch Huiseke

Nadere informatie

Eindklassement Ronde van Vlaanderen voor Wandelaars - Oost- Vlaamse Wandeldag

Eindklassement Ronde van Vlaanderen voor Wandelaars - Oost- Vlaamse Wandeldag Eindklassement Ronde van Vlaanderen voor Wandelaars - Oost- Vlaamse Wandeldag Organisator : Hanske de Krijger Oudenaarde vzw (233) Datum : 09/08/2015 totaal aantal deelnemers 3220 aantal niet-aangesloten

Nadere informatie

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop.

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop. Activiteitenkalender 2018. Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. - Start training om 8u00 aan het sportcentrum Vorselaar. - Ontbijt om 9u30 in het Buurthuis, Oostakker 16, 2290 Vorselaar. Herinnering

Nadere informatie

Clubblad wandelclub De Smokkelaars Stekene VZW t Smokkelaartje

Clubblad wandelclub De Smokkelaars Stekene VZW t Smokkelaartje Clubblad wandelclub De Smokkelaars Stekene VZW t Smokkelaartje 31 ste jaargang nummer 2 1 Bestuur Wandelclub De Smokkelaars Stekene VZW CLUB-INFO: Club-gsm: 0474/74.55.85 ->NL: 0032-474/74.55.85 Voorzitter:

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. mei k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA mei 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 5 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Welkom op onze activiteiten

Welkom op onze activiteiten - NIEUWSBRIEF APRIL 2015 - Welkom op onze activiteiten Vrijdag 17 april 2015 om 14.00 uur Geocachetocht Wil je op zoek naar schatten in de natuur? Kom dan zeker naar onze geocachezoektocht. Rond de Katershoeve

Nadere informatie

WANKAARDETORNOOI. U7 tot U11

WANKAARDETORNOOI. U7 tot U11 SK STADEN WANKAARDETORNOOI U7 tot U11 terrein "De Wankaarde" Bruggestraat Staden zaterdag 18 augustus 2018 Reglement 01. Het tornooi is aangevraagd bij de KBVB 02. De basisregels zijn deze welke bij de

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA September 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Hoeveel starters telt úw gemeente?

Hoeveel starters telt úw gemeente? Hoeveel starters telt úw gemeente? Lieselot Denorme sociaaleconomisch beleid, WES In het artikel Hoe groot is de ondernemingslust in West-Vlaanderen? kon u lezen dat West-Vlaanderen in 2009 iets meer dan

Nadere informatie

Uw gemeente in cijfers: Staden

Uw gemeente in cijfers: Staden Inleiding Staden : Staden is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen en maakt deel uit van het Vlaams Gewest. Buurgemeentes zijn Hooglede, Houthulst, Kortemark, Langemark-Poelkapelle, Roeselare en

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Inhoud : Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Hoofdstuk 5: Hoofdstuk 6: Hoofdstuk 7: Hoofdstuk 8: Hoofdstuk 9:

Inhoud : Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Hoofdstuk 5: Hoofdstuk 6: Hoofdstuk 7: Hoofdstuk 8: Hoofdstuk 9: Huishoudelijk reglement Inhoud : Hoofdstuk 1: Hoofdstuk 2: Hoofdstuk 3: Hoofdstuk 4: Clubblad & Website Aansluiting Gelden Vergaderingen Artikel 1 : Bestuursvergaderingen Artikel 2 : Algemene Vergadering

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012

LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012 LEDENBRIEF afdeling Petegem derde ledenbrief 2012 april 2012 Beste leden, De voorbije weken brachten onze activiteiten terug heel wat mensen bijeen: voor twee boeiende info-avonden Familie duurt langer

Nadere informatie

Jaaroverzicht: aantal deelnemers per tocht en club Wandeljaar 2015

Jaaroverzicht: aantal deelnemers per tocht en club Wandeljaar 2015 Federatie: AKTIVIA -0 08-02 -03 06-0 3-06 25-08 08-3-2 059 Godelievestappers Ruddervoorde vzw 6 22 50 6 9 5 3 996 009 Wandelclub Beernem vzw 82 85 65 2 7 36 5 25 839 003 Wsv De Lachende Wandelaars Aalter

Nadere informatie

4Daagse Journaal 2017

4Daagse Journaal 2017 4Daagse Journaal 2017 Maandag 19 Juni dag 1 van de 4daagse. Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en zwaar voor deze 4 dagen getraind (dus niet he!). De eerste loopdag begon

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsflash: juni - juli Bosmuseum Gerhagen

Nieuwsflash: juni - juli Bosmuseum Gerhagen Nieuwsflash: juni - juli 2019 Bosmuseum Gerhagen OPENINGSUREN februari, maart en november woensdag, zaterdag en zondag van 13u45 tot 17u00 april, mei, juni, september en oktober elke weekdag van 13u45

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

1. Santa Claus Run Ieper, 15 november Beste LOKO-vrienden

1. Santa Claus Run Ieper, 15 november Beste LOKO-vrienden Ieper, 15 november 2017 Beste LOKO-vrienden Vorige woensdag kwam Sint-Maarten ons al verrassen op training. Vrijdag mochten onze voorzitter en secretaris de officiële intrede van de heilige man van op

Nadere informatie

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR)

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nieuwsbrief Nr.: Augustus 2014 WTC Oud-Rycklen Sponsors: Rijkel Taverne - Brasserie Oud Rijckel Dionysius van Leeuwenstraat 33 3840 Rijkel (Borgloon) +32 11 68

Nadere informatie

Foto s clubfeest. Huldiging: Rika Algoedt als Miss Molenstapper

Foto s clubfeest. Huldiging: Rika Algoedt als Miss Molenstapper Foto s clubfeest Huldiging: Rika Algoedt als Miss Molenstapper Bedanking Sponsors: Dhr. En Mevr. Strubbe Huldiging laureaten 00 km: Francky Danckaert, Koen Defauw, Mieke en Ronny Heyndrikx, Marleen Van

Nadere informatie

Grafische sector vooral actief op as Brugge-Roeselare-Kortrijk

Grafische sector vooral actief op as Brugge-Roeselare-Kortrijk Grafische sector vooral actief op as Brugge-Roeselare-Kortrijk Jens Vannieuwenhuyse sociaaleconomisch beleid, WES De grafische sector is niet in elke West-Vlaamse regio even sterk aanwezig. Waar de concentratie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter,

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter, NIEUWSBRIEF juli 2018 50+ dameskoor BINAEH ZUUVER Secr. Isaak Beeckmanstraat 12 4336 DD Middelburg 0118 629050 Van de voorzitter, Lastig hoor, een stukje schrijven als je de laatste tijd meer af- dan aanwezig

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019

INHOUDSOPGAVE WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2019 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2019 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP EGHEZEE 4. DAGUITSTAP KERKHOVEN 5. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 6. BBQ NA DAGUITSTAP 7. MOSSELFEESTEN 2019 8. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS

Nadere informatie

Fietsen. Van string tot string

Fietsen. Van string tot string E-Vaartje Nr 14 mei 2016 Voor we in zomermodus overschakelen, staan er deze maand nog enkele toffe activiteiten op de agenda. Vanaf 3 mei kan je wekelijks gaan fietsen, we verdiepen ons in de geschiedenis

Nadere informatie

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB!

Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Info Carnaval Carnaval komt eraan en als Sint Filippusschool willen we ons tonen op vrijdag 5 februari met een FLASHMOB! Elke klas zal die dag een dansje leren tijdens een dansmoment onder leiding van

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

April BE

April BE April 2018 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

Hopelijk brengen de paasklokken ons niet alleen een lekker wandelweertje mee uit Rome, maar ook lekkere paaseieren voor de jonge wandelaars.

Hopelijk brengen de paasklokken ons niet alleen een lekker wandelweertje mee uit Rome, maar ook lekkere paaseieren voor de jonge wandelaars. Beste Manke Fielvrienden, Nog nauwelijks een paar dagen en de Manke Fieltochten komen eraan. Hopelijk brengen de paasklokken ons niet alleen een lekker wandelweertje mee uit Rome, maar ook lekkere paaseieren

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017

INHOUDSOPGAVE. WTC- Nieuwendijk Nieuwsbrief 05/2018. WTC Nieuwendijk Nieuwsbrief 06/2017 INHOUDSOPGAVE 1. 4-DAAGSE 2018 2. VERVANGINSRIT TIJDENS 4-DAAGSE 3. DAGUITSTAP DAG V/D DIJK 4. BBQ NA DAGUITSTAP 5. MOSSELFEESTEN 2018 6. WIJZIGINGEN LEDENGEGEVENS 7. VOLGWAGENCHAUFFEURS GEZOCHT 8. PRIJZEN

Nadere informatie

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013

Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013 Pampa Modelfighters Knuffelvliegen 2013 Na zeer geslaagde knufelvliegdagen in de voorbije jaren, stond bij Pampa Modelfighters ook in 2013 deze fantastische dag weer op het programma. Knuffelvliegen begint

Nadere informatie

Eindklassement AKTIVIA NATIONALE WANDELDAG

Eindklassement AKTIVIA NATIONALE WANDELDAG Eindklassement AKTIVIA NATIONALE WANDELDAG Organisator : vzw Wandelclub Natuurvrienden Deinze (140) Datum : 23/02/2014 totaal aantal deelnemers 7898 aantal niet-aangesloten wandelaars 1703 aantal andere/buitenlandse

Nadere informatie

WANKAARDETORNOOI. U7 tot U11

WANKAARDETORNOOI. U7 tot U11 SK STADEN WANKAARDETORNOOI U7 tot U11 terrein "De Wankaarde" Bruggestraat Staden zaterdag 19 augustus 2017 Reglement 01. Het tornooi is aangevraagd bij de KBVB 02. De basisregels zijn deze welke bij de

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop.

Activiteitenkalender Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. Zaterdag 13 oktober 2018: Monumentenloop. Activiteitenkalender 2018. Zondag 26 augustus 2018: Ontbijtjogging. - Start training om 8u00 aan het sportcentrum Vorselaar. - Ontbijt om 9u30 in het Buurthuis, Oostakker 16, 2290 Vorselaar. Uitgebreide

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Samen op weg naar wandelgenot en natuurbelevenis. Wandelclub De IJsetrippers vzw WSVL 4025

INFORMATIEBROCHURE. Samen op weg naar wandelgenot en natuurbelevenis. Wandelclub De IJsetrippers vzw  WSVL 4025 INFORMATIEBROCHURE Samen op weg naar wandelgenot en natuurbelevenis Wandelclub De IJsetrippers vzw www.ijsetrippers.be WSVL 4025 IJsetrippers vzw bestuur Voorzitter : Wilfried Rogier Annonciadenstraat

Nadere informatie

Ledenbrief Juni 2016

Ledenbrief Juni 2016 Ledenbrief Juni 2016 Ritten : Juni 2016 Wegritten Za 04/06 Rally Gele Petjes Zo 05/06 Rally Gele Petjes Za 11/06 Sijsele Za 11/06 Gullegem Za 11/06 Waregem Za 11/06 Geluwe Zo 12/06 Sijsele Zo 12/06 Gullegem

Nadere informatie

PELGRIMAGE NAAR MARIA

PELGRIMAGE NAAR MARIA PELGRIMAGE NAAR MARIA PELGRIMSDAG TONGEREN ZATERDAG 25 MEI 2019 DEKENAAT TONGEREN De Oorzaak Onzer Blijdschap De devotie tot Onze-Lieve-Vrouw loopt als een rode draad doorheen de Tongerse geschiedenis.

Nadere informatie

2017/08. Ga er maar bij zitten en neem je agenda erbij, want hier volgt een LOKO-letter met heel wat sportieve afspraken voor dit najaar.

2017/08. Ga er maar bij zitten en neem je agenda erbij, want hier volgt een LOKO-letter met heel wat sportieve afspraken voor dit najaar. Ieper, 5 september 2017 Beste LOKO-vrienden September, de boekentassenrun is opnieuw van start gegaan. Alles valt weer in zijn normale plooi. De loopschoenen aantrekken op maandag, woensdag en vrijdag,

Nadere informatie

Uw gemeente in cijfers: Zonnebeke

Uw gemeente in cijfers: Zonnebeke Inleiding Zonnebeke : Zonnebeke is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen en maakt deel uit van het Vlaams Gewest. Buurgemeentes zijn Ieper, Komen-Waasten, Langemark-Poelkapelle, Moorslede, Roeselare,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Nr 2/ 17. GILDENBRIEF LANDELIJKE GILDE Londerzeel St-Kristoffel & St-Jozef. Woordje van de voorzitter. Beste leden,

Nr 2/ 17. GILDENBRIEF LANDELIJKE GILDE Londerzeel St-Kristoffel & St-Jozef. Woordje van de voorzitter. Beste leden, Nr 2/ 17 GILDENBRIEF LANDELIJKE GILDE Londerzeel St-Kristoffel & St-Jozef Woordje van de voorzitter Beste leden, We hebben al een stukske kunnen proeven van het lentegevoel in ons lichaam, maar ook in

Nadere informatie

de Merode PROVINCIALE LANDSCHAPSDAG 2016 Averbode dinsdag 27 september 2016

de Merode PROVINCIALE LANDSCHAPSDAG 2016 Averbode dinsdag 27 september 2016 PROVINCIALE LANDSCHAPSDAG 2016 de Merode Averbode dinsdag 27 september 2016 Theo Meulemans DIENST DUURZAAM MILIEU- EN NATUURBELEID en DIENST ERFGOED Desguinlei 100 2018 Antwerpen www.provincieantwerpen.be

Nadere informatie

Foto s wandeling Val Dieu 28 maart 2017

Foto s wandeling Val Dieu 28 maart 2017 Foto s wandeling Val Dieu 28 maart 2017 Foto s wandeltocht Voerendaal Wandeling in De Voerstreek op dinsdag 28 maart Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 28 maart weer

Nadere informatie

1 Maart apr il 201 9

1 Maart apr il 201 9 Maart april 2019 1 13 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Jaaroverzicht: aantal deelnemers per tocht en club Wandeljaar 2010

Jaaroverzicht: aantal deelnemers per tocht en club Wandeljaar 2010 Federatie: AKTIVIA 059 Godelievestappers Ruddervoorde 132 163 147 167 93 85 84 141 202 1214 009 W.S.V. Beernem 45 89 69 135 34 22 16 60 125 595 003 WSV Aalter 32 39 72 153 38 25 27 21 111 518 100 Nacht

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Augustus november 2017

ACTIVITEITEN Augustus november 2017 Vief -Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09 gilberte.van.uytven@telenet.be

Nadere informatie

Mei BE

Mei BE Mei 2019 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING D.D. 26 FEBRUARI 2015

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING D.D. 26 FEBRUARI 2015 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING D.D. 26 FEBRUARI 2015 De voorzitter dhr.noël De Meyere verwelkomt de aanwezigen voor de eerste AV van 2015. Bij het binnenkomen heeft iedereen 2 brieven ontvangen met betrekking

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

% Totaal Rangschikking WSVL 4006 WSC LANGDORP VZW WC DE GRASHOPPERS VZW WSVL 4042 WK WERCHTER VZW

% Totaal Rangschikking WSVL 4006 WSC LANGDORP VZW WC DE GRASHOPPERS VZW WSVL 4042 WK WERCHTER VZW Organisatie Wsc Langdorp vzw (WSVL4006) Evenement 30e Zomertocht - 50 km van het Hageland Locatie Aarschot Datum zo 09/07/2017 Inschrijvingen / Federatie Federatie Totaal Clubs Rangschikking WSVL 961 73.64

Nadere informatie

Uw gemeente in cijfers: Langemark-Poelkapelle

Uw gemeente in cijfers: Langemark-Poelkapelle Inleiding Langemark-Poelkapelle : Langemark-Poelkapelle is een gemeente in de provincie West-Vlaanderen en maakt deel uit van het Vlaams Gewest. Buurgemeentes zijn Houthulst, Ieper, Lo-Reninge, Staden

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

APZ Nieuws. De Voorzitter Flor en Liliane zijn verontschuldigd voor de vergadering wegens uitstap naar de wedstrijd te Beekbergen (NL).

APZ Nieuws. De Voorzitter Flor en Liliane zijn verontschuldigd voor de vergadering wegens uitstap naar de wedstrijd te Beekbergen (NL). APZ Nieuws Verslag vergadering van 29 juli 2011 De Voorzitter Flor en Liliane zijn verontschuldigd voor de vergadering wegens uitstap naar de wedstrijd te Beekbergen (NL). Rit te Bauwel is blijkbaar niet

Nadere informatie

Info Gezinsbond ASSENEDE

Info Gezinsbond ASSENEDE Info Gezinsbond ASSENEDE jaargang 37 nr. 2, mei 2014 2 FIETSTOCHT GEZINSBOND Elk jaar rijden een 70-tal mensen van De Gezinsbond van Assenede doorheen het prachtige Meetjesland. Een jaarlijkse activiteit

Nadere informatie

Belbus Koekelare-Ichtegem. 8.35u 12.15u 16.30u. Belbus Torhout. 8.35u 12.10u 16.05u of 17.00u. Bus Diksmuide 8.45u 12.10u 16.30u

Belbus Koekelare-Ichtegem. 8.35u 12.15u 16.30u. Belbus Torhout. 8.35u 12.10u 16.05u of 17.00u. Bus Diksmuide 8.45u 12.10u 16.30u Openbaar vervoer: bus- en treinverbindingen (januari 2013) Openbaar vervoer Aankomstuur Vertrek uit school 's middags Vertrek uit school 's avonds Belbus 8.50u 12.15u 16.30u Belbus Koekelare- Belbus 8.35u

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017 Gazetje juli Verrassingsreis 2 juli 2017 We gaan de zomer in met een onvergetelijke uitstap op zondag 2 juli. We vertrekken die ochtend om 7u30 stipt! Meer informatie over deze dag vinden jullie terug

Nadere informatie

Ledenbrief Juni 2015

Ledenbrief Juni 2015 Ledenbrief Juni 2015 Ritten : Juni 2015 Wegritten Za 30/05 Rally Gele Petjes Zo 31/05 Rally Gele Petjes Za 06/06 Sijsele Za 06/06 Gullegem Za 06/06 Waregem Za 06/06 Geluwe Zo 07/06 Sijsele Zo 07/06 Gullegem

Nadere informatie

- NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 - Welkom op onze activiteiten

- NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 - Welkom op onze activiteiten - NIEUWSBRIEF JANUARI 2016 - Welkom op onze activiteiten Nieuwe Resterheidegidsen gezocht. Natuurpunt Hechtel-Eksel organiseert in maart 2016 een nieuwe opleiding voor Resterheidegidsen. Resterheide? Het

Nadere informatie

Hooglede Gits Nieuwsbrief SPORT

Hooglede Gits Nieuwsbrief SPORT Hooglede Gits Nieuwsbrief SPORT Jaargang 2007 Editie 9 (november) De negende nieuwsbrief SPORT van 2007 Op 1 maart 2006 heeft de eerste gemeentelijke nieuwsbrief SPORT zijn intrede gedaan. Vele positieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor

Nieuwsbrief. Januari-februari. WTC Berlaar. 1. Wensen. Beste. Wensen. Voor Nieuwsbrief WTC Berlaar Januari-februari 2016 1. Wensen Beste Wensen Voor 2016 2. Jubileum Een tijdje geleden waren we er nog van overtuigd dat we in 2016 ons 25-jarig bestaan zouden vieren. Dat bleek

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van juni 2018

In deze nieuwsbrief van juni 2018 In deze nieuwsbrief van juni 2018 Bestuursleden & verantwoordelijke met hun functie Lieven van Wijk Voorzitter Email: voorzitter@bevogeetbets.be Lieven van Wijk Verantwoordelijke Dames Email: dames@bevogeetbets.be

Nadere informatie

Ledenbrief Augustus 2016

Ledenbrief Augustus 2016 Ledenbrief Augustus 2016 Ritten : Augustus 2016 Wegritten Za 06/08 Ruiselede Zo 07/08 Ruiselede Zo 07/08 Roeselare-Kemmel Za 13/08 Meulebeke Za 13/08 Heule Zo 14/08 Meulebeke Zo 14/08 Heule Ma 15/08 Moere

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

In deze nieuwsbrief van mei Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!! In deze nieuwsbrief van mei 2018 Onze lente BBQ van vrijdag 20 april was een succes! Dank je wel aan alle helpende handen en jullie aanwezigheid. Heren 3 de provinciale zijn kampioen Proficiat Heren!!!

Nadere informatie

Van braindrain naar braingain?

Van braindrain naar braingain? Van braindrain naar braingain? Bron cijfers: Steunpunt Sociale Planning Verwerking en interpretatie: RESOC Deelanalyse C Leeftijdscategorie 5+ jaar Netto-migratie 5+ jarigen 5 5-5 - -5 3 Immigratie 44

Nadere informatie

JULI t Buitingkrantje 177 Jaargang 37

JULI t Buitingkrantje 177 Jaargang 37 JULI 2015 t Buitingkrantje 177 Jaargang 37 Beste leden, Niet alle familienieuws geraakt tot bij ons. Indien je wenst dat de geboorte van je kind of kleinkind, het huwelijk van zoon of dochter, het verlies

Nadere informatie