MK heli-ski roadtrip 2018 Voor het derde jaar op rij slaan MK Skiservice en CMH Benelux de handen ineen en organiseren wederom een speciale

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MK heli-ski roadtrip 2018 Voor het derde jaar op rij slaan MK Skiservice en CMH Benelux de handen ineen en organiseren wederom een speciale"

Transcriptie

1 MK heli-ski trip maart - 25 maart CMH Revelstoke

2 MK heli-ski roadtrip 2018 Voor het derde jaar op rij slaan MK Skiservice en CMH Benelux de handen ineen en organiseren wederom een speciale droomreis. Na jaren te hebben samengewerkt is drie jaar geleden het idee geboren. Het tweede jaar op rij heeft deze speciale reis plaats gevonden en in 2018 gaan we opnieuw naar de Canadese bergen. Deze keer wordt het naar een hoger niveau getild, want dit jaar is het inclusief een roadtrip! We komen o.a. langs Banff, Lake Louise en Kicking Horse. In Revelstoke zullen we 4 dagen gaan heliskiën inclusief een roadtrip en wederom een fantastische groep met een scala aan redenen en mooie initiatieven. Op pad met een groep gepassioneerde en gelijkgestemde skiërs en snowboarders? Een groep van 44 pro s, amateurs, semi-pro s, merken, tv-ploegen, technici, teletubbies en meer van dat soort gekken ;-) Het belooft weer een onvergetelijke week te gaan worden. Bekijk hier de beelden van de Mentelity trip MK Skiservice: Iets wat niet voor mogelijke werd gehouden is aan het eind van het seizoen ski s testen in de poeder. Waar je de alpen rond deze tijd van het jaar veel geluk moet hebben is het in Canada eerder de norm dan een uitzondering om poeder te knallen, en dan ook nog eens met een heli die je overal naar toe brengt. Op een betere manier het gloednieuwe materiaal van 2019 testen bestaat toch niet? Menno Koelewijn is de specialist die het testgedeelte organiseert, hij zal met jouw mening de industrie beoordelen en beïnvloeden. CMH Benelux: Jaren geleden droomde we er al van. Hoe zou het zijn om een hele lodge te vullen met Nederlanders en mensen die elkaar via via kennen. Hoe mooi zou het zijn om samen met zo n groep de sfeer te bepalen en ongelofelijk veel lol te hebben. In 2016 en 2017 is dit al gelukt en in 2018 wordt het weer minstens zo mooi! Dat we aan het begin van alweer de derde speciale CMH exclusive trip staan en weer zo n week mogen gaan beleven is een droom die uitkomt en 10 jaar geleden onmogelijk leek.

3 CMH Benelux CMH Heliskiing- The greatest skiing in the world And we invented it! CMH Benelux is de exclusieve agent voor 's werelds grootste, oudste en meest ervaren helikopter ski organisatie. Canadian Mountain Holidays verzorgt met haar elf locaties, waarvan zeven remote, in een gebied van km2 de mooist denkbare vorm van wintersporten voor een paar duizend mensen per jaar. Stel je voor: acht tot 18 keer per dag omhoog met de helikopter, met steeds weer nieuwe afdalingen in de jaarlijks meter poeder die in die regio valt. Wij zijn intussen 10 jaar bezig met het verkopen van dit prachtige product. We kennen als geen ander in de Benelux het product, de regio en het klappen van de wieken van de heli. The most fun a human being can have standing up! is en van de vele oneliners die voortvloeit uit de rijke geschiedenis van CMH. Al meer dan 50 jaar wordt er met veel passie gewerkt aan het creëren van deze sport. De combinatie van luxe lodges, de beste sneeuw ter wereld, immens veel ruimte en verreweg de meeste ervaring, maken tot een enorm succes en een niet te missen ervaring voor de wintersport liefhebber.

4 MK Skiservice Freerideskitest.com Samenwerking met MK Skiservice Het is van belang om te weten dat we de poeder/off-piste ski s en boards van 2018/2019 gaan testen. We gaan uiteraard genieten van een meer dan fantastische week CMH Heli skiën, er wordt alleen van je gevraagd om mee te doen met het programma, en de tests. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het ingewikkeld is verder, maar het is wel leuk om op verschillende ski s te staan. Menno Koelewijn is een begrip die al ruim 15 jaar skitests organiseert. Hij weet dus als geen ander hoe zo n test in elkaar steekt en hoe er zo efficiënt mogelijk met het materiaal omgesprongen kan worden. MK Skiservice, al 25 jaar een begrip in de skiwereld. In Nederland, België en ver daarbuiten. De shop kenmerkt zich door een mooie collectie ski s, skischoenen en kleding. Niet voor niets komen veel topskiërs, berg- en skigidsen naar de shop voor advies en onderhoud. Een gepassioneerd team staat klaar om een goed advies te geven. Of het nu gaat om een gezellige vakantie, toertocht of een wedstrijd. Ons team volgt regelmatig clinics, opleidingen en bezoekt de fabrieken van diverse merken om zo helemaal up-todate te zijn.

5 Programma standaard Za 17 maart: Vlucht Amsterdam Calgary (zelf te boeken) vertrek Amsterdam aankomst Calgary Rijden naar Golden/Kicking Horse en hier overnachten Zo 18 maart: Eventueel de hele dag skiën in Kicking Horse. Na het skiën gaat de roadtrip verder naar Revelstoke. Ma 19 maart: Eventueel de hele dag skiën in Revelstoke, s avonds aprés skiën. Di 20 maart: Eerste dag bij CMH Revelstoke. Na een safetybriefing en een uitgebreide lunch begint in de middag de eerste halve dag heliskiën. Woe 21 t/m vr 23 maart: 3 volle dagen heliskiën! (verderop in dit document een uitleg over een typische Heliski dag) Za 24 maart: Na het ontbijt heb je de keus om een Snowmobile tour doen van 3,5 uur. Hierna volgt de terugreis naar Banff waar de laatste dag wordt afgesloten met een mooi feest. Zo 25 maart: s Ochtends van Banff naar Calgary rijden en terugvliegen naar Amsterdam vertrek Calgary Airport 8.15 aankomst Amsterdam Schiphol (maandag)

6 Programma compact Ma 19 maart: Vlucht Amsterdam Kelowna (zelf te boeken) vertrek Amsterdam aankomst Calgary vertrek Calgary aankomst Kelowna en hier overnachten (zelf te boeken) Di 20 maart: Om 7.00 CMH transport van Kelowna naar Revelstoke. Aankomst om 9.00 en eerste dag bij CMH Revelstoke. Na een safetybriefing en een uitgebreide lunch begint in de middag de eerste halve dag heliskiën. Woe 21 t/m vr 23 maart: 3 volle dagen heliskiën! (verderop in dit document een uitleg over een typische Heliski dag) Za 24 maart: Na het ontbijt CMH transport naar Kelowna, aankomst Hier overnachten (zelf te boeken) Zo 25 maart: Vlucht Kelowna Amsterdam (zelf te boeken) vertrek Kelowna aankomst Kelowna vertrek Calgary 8.15 aankomst Amsterdam Schiphol (maandag)

7 Programma custom Een programma helemaal op jou wensen afgestemd? Wil jij wat langer in Canada zijn en een lange roadtrip maken afgestemd op je wensen? Of wil je het liefst alleen maar heliskiën en een zo compact en efficiënt mogelijk programma hebben? We helpen je graag bij het ontwerpen van jou perfecte heli-ski trip! Neem contact met ons op via voor meer informatie.

8 Kicking Horse Skiing Met 5 liften en 120 runs is Kicking Horse één van de grootste gebieden van de Rocky Mountains. Vanaf de top van het gebied heb je een geweldig uitzicht over de Rocky Mountains en de nabij gelegen nationale parken. Vanuit hier kan je makkelijk het alpine terrein met verschillende kommen en couloirs bereiken. Deze couloirs en kommen zorgen ervoor dat de sneeuw blijft liggen en zich opstapelt in het seizoen. Kicking Horse is mede hierdoor uitgeroepen tot Champagne Powder Capital of Canada. Naast steile stukken, zijn er ook open vlaktes en genoeg verschillende pistes voor elk niveau. We overnachten direct tegenover het Kicking Horse resort. Een lodge helemaal in de stijl van een berghut, waar je ook na het skiën gezellig kunt après skiën.

9 Revelstoke Revelstoke is een prachtig dorp gelegen in het oosten van British Columbia. Het oude, historische centrum is prachtig gelegen in de vallei aan het Lake Revelstoke. Er zijn talloze winkels en restaurants en veel gezellige kroegjes en pubs. Revelstoke beschikt over het jongste ski resort van Canada. Het is gelegen aan de voet van Mount MacKenzie, in het hart van de spectaculaire Selkirk en Monashee Mountains. Het nachtleven in Revelstoke speelt zich af in het centrum van de stad. Begin met een biertje en praatje in de The Village Idiot, The Regent Inn of Last Drop om vervolgens door te gaan naar de Outofbounds Nightclub.

10 Revelstoke Skiing Revelstoke Mountain Resort Maandag 19 maart heb je de keus om te gaan skiën bij het Revelstoke Mountain Resort. Het Revelstoke skigebied heeft de grootste verticale afdaling van heel Noord-Amerika. Je kan vanaf 2200 meter hoogte helemaal naar beneden skiën naar 500 meter hoogte. Revelstoke heeft de beschikking over 5 liften en 69 verschillende pistes. Ongeveer de helft van alle pistes zijn zwarte pistes. Naast het pistes skiën zijn er ook erg veel offpiste mogelijkheden. Meer informatie: revelstokemountainresort.com

11 CMH Revelstoke CMH Revelstoke Met toegang tot de Monashees en de Selkirks staat Revelstoke bekend om de diepe sneeuw, groot en open alpine en gletsjer terrein met veel tree skiing, vergelijkbaar met het beste van elke andere CMH gebieden. Door de immense grootte van het gebied en de makkelijke bereikbaarheid per bus of helikopter is het mogelijk om goed te skiën tijdens guur weer. Revelstoke verschilt van de andere CMH lodges doordat de accommodatie in de Regent Inn gevestigd is. Gelegen in British Columbia s meest populaire wintersport gebieden. In 2008 is het herbouwde Revelstoke Mountain Resort geopend. Dit ooit kleine skiplaatsje is nu een gebied van wereldklasse waar men m verticaal in één stuk kan skiën en er jaarlijks een verbluffende cm sneeuw valt. De gasten kunnen gegarandeerd skiën, zelfs op de dagen dat de helikopter niet kan opstijgen. Bekijk een korte videotour door CMH Revelstoke. Het team is jong en sterk, met veel ervaring. Dé ingrediënten voor een super uitdagende week met alle veiligheidsaspecten van dien. We gaan al jaren in deze periode van het jaar richting de Canadese bergen omdat we dan de grootste kans hebben op hele diepe poeder en veel faceshots keihard skiënd tussen de torenhoge dennenbomen van de Columbia Mountains.

12 Een heliski dag We houden er op een normale heliski dag rekening mee dat we ongeveer 8 tot 17 drops kunnen doen. Dit is zeer afhankelijk van vele variabelen. Daarom liggen deze getallen zo ver uit elkaar. Het is van belang om te weten dat je echt heel veel in de poeder gaat skiën!! Meer dan je ooit gedaan hebt in je leven. Dat staat vrijwel zeker vast. 07:00 Wakker worden voor stretch class (voor de liefhebbers) 07:30 Tweede kans om wakker te worden 08:00 Uitgebreid ontbijt briefing van de leadguide over de dag 09:00 Groep 1 staat klaar voor vertrek 09:00 11:00 We skiën meestal tussen de 3 en de 6 drops. 11:00 Snack time! 11:00 13:00 Nog eens 3 tot 6 drops 13:00 Lunch time! De lunch wordt ingevlogen door de aparte lunch helikopter. 13:00 16:00 Nog eens 3 tot 6 drops 16:00 19:00 Er is tijd voor borrelen, massages, shoppen, slapen, werken, jacuzzi, trainen Vrije tijd. De praktijk leert dat de meeste tijd toch op gaat aan borrelen. 19:00 Diner NB: Het eten is aan lange tafels gezellig met elkaar. Je eet dus met de gidsen, de piloten, de kamermeisjes en de masseuses. Het is de bedoeling dat de sfeer is als in een berghut. Gezellig, open en relaxed.

13 Snowmobile Tour Snowmobile Tour Zaterdag 24 maart heb je de keus om na het ontbijt richting het Revelstoke Mountain Resort te gaan. Hier kan je deelnemen aan een sneeuwscooter tour van 3,5 uur. De Snow Fun tour begint op de trails van Boulder Mountain. Als iedereen gewend is, neemt de gids ons mee naar 1900 meter hoogte, richting het alpine terrein. Tijdens de tour is er genoeg tijd om het alpine terrein te verkennen en te genieten van het geweldige uitzicht. Op het hoogste punt stoppen we bij een berghut. Na een kleine snack is het tijd voor de afdaling op weg naar de voet van Frisby Ridge Mountain. Meer informatie:

14 Banff Banff Als één van de bekendste dorpen van de Canadese Rocky Mountains, gelegen midden in het National Park, is Banff de perfecte tussenstop richting Calgary. Banff wordt omgeven door bergtoppen en is één van de oudste dorpen van de Rocky Mountains. Door de historische gebouwen, kleine kroegjes, restaurants en gezellige winkels straalt het dorp een warme en authentieke sfeer uit. Zowel overdag als s avonds is er genoeg te beleven in Banff.

15 Kosten Kosten standaard programma: De kosten van deze trip zijn inclusief: 3,5 dagen heliskiën inclusief overnachting, eten en drinken, zie hier (exclusief alcoholische dranken) 2 overnachtingen in Revelstoke inclusief ontbijt 1 overnachting in Kicking Horse inclusief ontbijt 1 overnachting in Banff inclusief ontbijt Twinroom of doubleroom: $ * Singleroom: $ * Voor de rest van de kosten moet je rekening houden met: Vliegticket (Vanaf 600 Euro) Transport (ongeveer 350 CAD, op aanvraag) Eten en drinken buiten de 3,5 dagen heliskiën Eventueel Skipassen in Revelstoke en Kicking Horse (ongeveer 100 CAD voor een dagpas) Eventueel Sneeuwscooter tour in Revelstoke (ongeveer 250 CAD) Extra verticale meters tijdens het heliskiën (zie hier) Kosten compact programma: De kosten van deze trip zijn inclusief: 3,5 dagen heliskiën inclusief overnachting, eten en drinken, zie hier (exclusief alcoholische dranken) Transport vanaf Kelowna naar Revelstoke en terug Twinroom of doubleroom: $ * Singleroom: $ * Voor de rest van de kosten moet je rekening houden met: Vliegticket (600 à 900 Euro) Eten en drinken buiten de 3,5 dagen heliskiën Hotel voor en na de heli-ski trip in Kelowna Extra verticale meters tijdens het heliskiën (zie hier) * -bedragen zijn volgens de wisselkoers van 1 mei. Betaling worden in Canadese dollar gefactureerd.

16 Details Verdere details Wij zijn voor vragen uiteraard beschikbaar via: Paul de Groot Philippe Mullens Jochem Hinz Een boeking staat vast als we een aanbetaling van 20% binnen hebben. Een paar handige links: Een aantal details waar we het gedurende ons contact over gaan hebben zijn: - Lawine rugzak huren wel of niet? - De juiste verzekering afsluiten. - Allergieën? - Trainen!!! - Documenten invullen/tekenen. - Speciale wensen? -

wepowder heliskitrip 2020

wepowder heliskitrip 2020 wepowder heliskitrip 2020 25 januari 29 januari CMH Revelstoke wepowder heliskitrip 2020 In 2020 zal Cloud9 Travel in samenwerking met wepowder voor de achtste keer op rij een geweldige heliskitrip naar

Nadere informatie

The most fun a human being can have standing up! is een van de vele one-liners die voortvloeit uit de rijke geschiedenis van CMH.

The most fun a human being can have standing up! is een van de vele one-liners die voortvloeit uit de rijke geschiedenis van CMH. Een lodge gevuld met Nederlanders en onze agent/freeride skiër Paul de Groot. Dat kan alleen maar goed gaan toch? Gelukkig bleek dit al een succesformule te zijn en hebben we een paar historische trips

Nadere informatie

Canada Heli ski trips 2018

Canada Heli ski trips 2018 Canada Heli ski trips 2018 Beleef het Canadese Poeder... Heli-skiën in Canada is niet voor niets de natte droom van praktisch elke echte skiër of boarder : als de weergoden niet tegenwerken beleef je daar

Nadere informatie

Catskiën in Macedonië. 9 t/m 14 januari 2019

Catskiën in Macedonië. 9 t/m 14 januari 2019 Catskiën in Macedonië 9 t/m 14 januari 2019 Freeriden in Macedonië Adventure skiën op een compleet andere manier! Met een snowcat een waanzinnig en groot ongerept terrein ontdekken met de oudste catskiing

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA SNOW EXTREME IN ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN ESPAÑA EXCLUSIVA IS PARTNER VAN DE SKIHUT WELKOM BESTE WINTERSPORT

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Combineer vier uitdagende skibestemmingen tot één ski safari en al uw dromen op het gebied van wintersport worden werkelijkheid! Deze ski

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

Skisafari offline in Alberta: 11-daagse skisafari Edmonton - Jasper Lake Louise Banff - Calgary

Skisafari offline in Alberta: 11-daagse skisafari Edmonton - Jasper Lake Louise Banff - Calgary Skisafari offline in Alberta: 11-daagse skisafari Edmonton - Jasper Lake Louise Banff - Calgary Ontdek al het moois dat Alberta te bieden heeft in deze skisafari van Jasper via Lake Louise naar Banff.

Nadere informatie

56 SPOTGUIDE SNOW CANADESE CHAMPAGNE HELISKIËN IN BRITISH COLUMBIA SPOTGUIDE

56 SPOTGUIDE SNOW CANADESE CHAMPAGNE HELISKIËN IN BRITISH COLUMBIA SPOTGUIDE 56 SPOTGUIDE SPOTGUIDE CANADESE CHAMPAGNE HELISKIËN IN BRITISH COLUMBIA Na het opstijgen kijk ik op het kleine beeldscherm in de hoofdsteun voor me. Een klein vliegtuigje boven de Noordzee op de wereldkaart

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

Reisinformatie Snowkamp

Reisinformatie Snowkamp Reisinformatie Snowkamp Utrecht, 10 februari 2010 Bonjour Snowkampers, Het is alweer bijna zover, de 10 e editie van Snowkamp vertrekt naar het prachtige Alpe d Huez! De begeleiders zijn al druk bezig

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

WINTER WINTER- SPORTERS: WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! Team Tuday Sports, Heemstede

WINTER WINTER- SPORTERS: WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! Team Tuday Sports, Heemstede WINTER- SPORTERS: WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! Tuday Sports Heemstede is inmiddels acht jaar de wintersportspecialist in de regio en wij helpen u graag op weg naar u wintersport. Al onze medewerkers zijn

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 9 T/M 13 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 9 T/M 13 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9 GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 9 T/M 13 NOVEMBER 2016 Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen 2016 1 van 9 Programma In november zullen wij afreizen naar de Stubaier

Nadere informatie

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen

Sneeuwschoenwandelen Berchtesgadener Alpen Intro Zoals de naam van het bedrijf al zegt proberen we elke reis tot een echte beleving te maken! En hopelijk is die zo goed dat we je kunnen verwelkomen als terugkerende klant. Wanneer je op pad gaat

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Combiweek tot

Combiweek tot Combiweek 2018 03-03-2018 tot 10-03-2018 USAC leden de kans te geven om op veilige en betaalbare wijze bezig te gaan met de bergsporten tourskiën en ijsklimmen. Dat is waar de combiweek om draait. Beide

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9

GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen van 9 GLETSJER TRIP STUBAIER GLETSJER OOSTENRIJK 8 T/M 12 NOVEMBER 2017 Early birds broes n Stubaier gletsjer Oostenrijk Indoorskiassen 2017 1 van 9 Programma In november zullen we opnieuw afreizen naar de Stubaier

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Levi, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Levi, Lapland Vertrek elke zondag 22 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN 8-daagse skivakantie Oostenrijk van 22-12-2012 tot 30-03-2013 Aanvang op zaterdag Hartelijk dank

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK

CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK CHRISTIAN BIEMANS & MAAS VAN DE RUITENBEEK WINTER FOTO-EXPEDITIE NAAR GRAND TETONS EN YELLOWSTONE 2021 23 JANUARI 2021 TOT EN MET 5 FEBRUARI 2021: 3,5 HALVE DAG FOTOGRAFIE IN DE GRAND TETONS; 3 DAGEN FOTOGRAFIE

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

BACKCOUNTRY TOURSKI STAGE. KENAI & CHUGACH GEBERGTE (gevorderden)

BACKCOUNTRY TOURSKI STAGE. KENAI & CHUGACH GEBERGTE (gevorderden) BACKCOUNTRY TOURSKI STAGE Alaska KENAI & CHUGACH GEBERGTE (gevorderden) BEGELEIDERS: Rik De Clercq Rik.De.Clercq1@pandora.be tel. 0486.13.44.00 Dirk Van Daele Dirk.vanda@gmail.com Tel. 0478.95.95.13 PERIODE:

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Reisinformatie Maatwerk

Reisinformatie Maatwerk Reisinformatie Maatwerk SkiSafari Colorado SkiSafari Maatwerk (vanaf 10 personen) dec, mrt, apr Colorado Powder Safari Beste lezer, U hebt interesse in onze Colorado Powder Safari. Deze Reisinformatie

Nadere informatie

Programma. Programma:

Programma. Programma: Skitrip Stubaier Gletsjer AT 14 t/m 18 november 2018 Programma Op 14 november 2018 reizen we naar de Stubaier Gletsjer om met de echte liefhebbers de eerste bochten van het seizoen in de sneeuw te maken.

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS 12 dagen 21 sep 2019-02 okt 2019 Groepsreizen Fotogra e Workshops Landschapsreizen Canada staat bij heel wat natuurreizigers hoog op het verlanglijstje.

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof

Wintersportkamp. Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Wintersportkamp Dinsdag 26 t/m Zondag 31 december 2017 Jugendgästehaus Köckenhof en/of Jugendgästehaus Hansingerhof Snowbreaks Ledeboerstraat 68 B 5048 AD TILBURG Tel. : 0031-134684070 Fax. : 0031-134690461

Nadere informatie

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

SANKT MORITZ ALGEMEEN VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 20 21 SANKT MORITZ VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEN Sankt Moritz is één van de bekendste vakantiegebieden ter wereld. Het stadje telt ongeveer 5.000 inwoners en is de vijfde stad van het kanton

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Saint-Moritz Roi Soleil

Saint-Moritz Roi Soleil Saint-Moritz Roi Soleil Zwitserland Kanton Graubünden Wintersport vakantie in het Haute-Engadin voor families die van skiën houden. Resort highlights Ervaar de kosmopolitische sfeer van een zonnig skigebied

Nadere informatie

SKIING THE ROCKIES CANADA WINTER 2011-12

SKIING THE ROCKIES CANADA WINTER 2011-12 SKIING THE ROCKIES CANADA WINTER 2011-12 VLUCHTSCHEMA Dag Datum Route Vluchtnr. Vertrek - Aankomst n.n.t.b. n.n.t.b. Amsterdam Calgary KL 677 12.30 13.45 uur n.n.t.b. n.n.t.b. Calgary Amsterdam KL 678

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

Reisverslag Calgary, Canada t/m Koen Braker

Reisverslag Calgary, Canada t/m Koen Braker Reisverslag Calgary, Canada 2012 14-07 t/m 04-08 Koen Braker Zaterdag 14 juli vertrok ik vanaf Schiphol naar Calgary International Airport. Na een vlucht van 9 uur werd ik zeer uitgebreid ondervraagd bij

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v.

Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. Een huttentocht door Val di Sole, een populair deel van Trentino in de Dolomieten, vooral bekend om de gastvrijheid van de bewoners t.o.v. de bergwandelaars. Tijdens de wandeldagen vormen de karakteristieke

Nadere informatie

9 Daagse Camp-Safari Budget

9 Daagse Camp-Safari Budget 9 Daagse Camp-Safari Budget Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari reist u naast uw gids

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Wintersportweek Presentatie ná op:

Wintersportweek Presentatie ná op: Wintersportweek 2019 Presentatie ná 28-01-2019 op: http://www.denieuweveste.nl Reispakket Bus Coevorden St. Martin am Tennengebirge Jeugdhotel skigebied Accommodatie HP (excl. lunch!) Liftpas (Keycard

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

Botswana met kinderen

Botswana met kinderen Botswana met kinderen Dag 1 Maun Jullie worden opgehaald van het vliegveld en naar een eenvoudig chalet gebracht, zo n 14 km buiten Maun. s Middags een korte introductie over het kamp waar jullie de komende

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Obertauern. Poederknallen in freeride-mekka. roadtrip. Snow/11. tekst: irene bauer foto s: edoart.nl

Obertauern. Poederknallen in freeride-mekka. roadtrip. Snow/11. tekst: irene bauer foto s: edoart.nl 10/Snow roadtrip Obertauern Poederknallen in freeride-mekka tekst: irene bauer foto s: edoart.nl Geen zin om in een gigantische skicarrousel vakantie te vieren? Wel zin om jezelf te bekwamen in het buiten

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken Skiën Inhoud De geschiedenis van het skiën Inleiding Benodigdheden Sturen en vallen + aan en uit doen van de ski s Skiles Skiliften Verschillende sneeuwsporten Wedstrijd skiën Dingen die handig zijn om

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Wildernistocht door Zweeds Lapland

Wildernistocht door Zweeds Lapland Wildernistocht door Zweeds Lapland herfstprogramma 2016 17-24 september aanmelden via yuriklaver@gmail.com INTRODUCTIE Beste lezer, voor je ligt het herfstprogramma van een reis door de magistrale wildernis

Nadere informatie

Bezoek Watoto Informatie over samengestelde teams

Bezoek Watoto Informatie over samengestelde teams Bezoek Watoto Informatie over samengestelde teams Samengesteld team Elk jaar gaan en verschillende samengestelde teams naar Oeganda. Binnen Watoto noemen we deze groepen Visit Africa teams. Binnen een

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D

G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D LAPLAND G R O E P S R E I S F I N S - L A P L A N D 3 0 J A N U A R I - 2 F E B R U A R I 2 0 2 0 - A R C T I C L I G H T H O T E L ASL TRAVEL bestemming Lapland Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk

In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk Hallo Hondenvrienden, De zomer voorbij... het zomerseizoen bijna voorbij In deze nieuwsbrief de DogHappening, scherpe herfsttarieven, bouw DogLogHomes, data 2017 en de komende winter natuurlijk DogLogHomes

Nadere informatie

Overzicht Skigebieden Oostenrijk

Overzicht Skigebieden Oostenrijk Overzicht Skigebieden Oostenrijk Saalbach Hinterglemm Aantal inwoners: 6.500 Hoogte (meter): 840 2.096 Piste (km): 200 Liften: 58 Seizoen: t/m eind april Skicircus Saalbach Hinterglemm Het skicircus Saalbach

Nadere informatie

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal

Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Gasthof-Pension, Jerzens, Hochzeiger - Pitztal Vraagprijs: 699.000,-- Recent gerenoveerd Gasthof-Pension met 11 kamers/appartementen en luxe eigenaarswoning. Verder is er een eigen huisbar/apres-skibar,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Graag nemen wij u mee naar winter 2015/2016. Een winter waarin wij uw groep opnieuw de mogelijkheid bieden zéér voordelig, veilig en strak georganiseerd een dag (of meerdere dagen)

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani

DAG 1: Start reis en vertrek van Tokio naar Jigokudani 1 Ontdek de wonderen van het landschap en het wilde leven van Japan! Het winterperspectief in het land van de rijzende zon zorgt voor een prachtige fotoreis. Berglandschappen en ijzige kusten zorgen voor

Nadere informatie

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland

Finland Winter Wintersport dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Finland Winter Wintersport 2017 8-dagen Belevenisweek Ruka, Lapland Vertrek elke zondag 08 januari t/m 12 maart 2017 De voorjaarsvakantie voor zowel het noorden als midden- en zuid Nederland, met vertrek

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie